Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Το τέλος της εποχής Τσίπρα το έχουν ήδη αποφασίσει οι Γερμανοί!

Του Γιώργου Δελαστίκ

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει «σπάσει» κάτω από το βάρος των αφόρητων γερμανικών πιέσεων και έχει μεταβληθεί σε όργανο της Καγκελαρίας του Βερολίνου. Στο πλαίσιο υλοποίησης της γερμανικής πολιτικής προκήρυξε και τις απροσδόκητες πρόωρες εκλογές....
Στόχος των εκλογών αυτών είναι να συμμετάσχει στην κυβέρνηση το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, το κατ’ εξοχήν γερμανόφρον κόμμα της Ελλάδας.... Αυτό απαιτούν οι Γερμανοί και αυτό θα γίνει! Για να μπουν οι πολιτικά γερμανόδουλοι του Ποταμιού στην κυβέρνηση γίνονται οι εκλογές και όχι φυσικά επειδή δήθεν ο Τσίπρας έχασε στην πραγματικότητα την κοινοβουλευτική πλειοψηφία εξαιτίας του Λαφαζάνη και των διαφωνούντων του ΣΥΡΙΖΑ που αρνήθηκαν να συναινέσουν στο κατάπτυστο «Μνημόνιο Τσίπρα».

Θα μας τρελάνουν; Αφού ο Τσίπρας περνάει από τη Βουλή με το …75%(!) των ψήφων του συνόλου των βουλευτών, κάθε μνημονιακή διάταξη που αρνούνται να ψηφίσουν οι διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ, τι ανάγκη είχε να κάνει εκλογές; Αν παρ’ ελπίδα έφερνε ο Τσίπρας στη Βουλή και κανένα αριστερό μέτρο, προφανές είναι ότι οι διαφωνούντες του ΣΥΡΙΖΑ θα το ψήφιζαν με χέρια και με πόδια! Πόσω μάλλον που ήταν απολύτως βέβαιο εκ των προτέρων ότι ναι μεν ο ΣΥΡΙΖΑ να ήταν πρώτο κόμμα, αλλά με σοβαρά συρρικνωμένη την εκλογική του απήχηση – ίσως μέχρι και δέκα εκατοστιαίες μονάδες και πάντως γύρω στο 30% ή και κάτω από το όριο αυτό. Όταν όμως ένας πολιτικός ηγέτης κάνει εκλογές γνωρίζοντας ότι θα επιδεινωθεί η κατάσταση του κόμματός του, χωρίς να του επιβάλλει τις εκλογές κάποια αδήριτη πολιτική συγκυρία, τότε τις κάνει υπηρετώντας εν γνώσει του κάποιον υπέρτερο πολιτικό στόχο. Ο στόχος αυτός λοιπόν στη συγκεκριμένη περίπτωση, επαναλαμβάνουμε, είναι να μπει οπωσδήποτε το Ποτάμι στην κυβέρνηση, όπως απαιτεί το Βερολίνο. Από τη στιγμή που ο Τσίπρας «έσπασε» και πέρασε στο μνημονιακό στρατόπεδο έχει προφανώς μεταβληθεί σε γρανάζι προώθησης της γερμανικής πολιτικής. Παράλληλα, αυτό του έχει ανοίξει νέες δυνατότητες συμμαχιών για την συγκρότηση μνημονιακών κυβερνήσεων με πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ – τουλάχιστον προσωρινά.

Αυτό που ο Τσίπρας δεν έχει συνειδητοποιήσει, είναι πως όσο και αν γλύφει -τώρα που «έσπασε»- τις μπότες των Γερμανών κατακτητών της Ελλάδας, το Βερολίνο θα τον εξοντώσει πολιτικά οπωσδήποτε, αφού πρώτα τον έχει ήδη γελοιοποιήσει. Δεν θα σώσει πολιτικά τον Τσίπρα η «μνημονιακή κολοτούμπα» που έκανε και η συναρτώμενη με αυτήν γελοιοποίησή του. Οι Γερμανοί πρέπει να δείξουν και να αποδείξουν στους υπόλοιπους ηγέτες της Ευρωζώνης και της ΕΕ, ότι όποιος τολμήσει να προβάλει αντιρρήσεις στη γερμανική πολιτική, όχι μόνο γελοιοποιείται αλλά και εκδιώκεται κλοτσηδόν από την εξουσία. Αυτό είναι αναγκαίο επειδή οι πολιτικοί με μεγάλη άνεση κάνουν πολιτικές κολοτούμπες θεωρώντας τους λαούς τους ηλίθιους, αλλά αντιστέκονται λυσσωδώς σε κάθε προσπάθεια απομάκρυνσής τους από την άσκηση της εξουσίας, αφού αυτή είναι η πεμπτουσία της ύπαρξής τους. Ο Τσίπρας λοιπόν καλείται από τους Γερμανούς να σχηματίσει κυβέρνηση με το Ποτάμι. Θα το κάνει οπωσδήποτε. Θα πάρει το Ποτάμι στην κυβέρνησή του, ξεφορτωμένος μέσω των εκλογών τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, οι οποίοι πάρα πολύ δύσκολα θα μπουν αυτή τη φορά στη Βουλή. Ο Τσίπρας από πολιτική σκοπιά «έκαψε» κυριολεκτικά τον Καμμένο! Υποχωρούσε τόσο γρήγορα που δεν επέτρεψε στον αρχηγό των δεξιών ΑΝΕΛ να εδραιώσει στους ψηφοφόρους του κόμματός του την πεποίθηση ότι χρειάζεται να υπάρχει και ένας αντιμνημονιακός πόλος της Δεξιάς, αφού ως ελάσσων εταίρος έπρεπε να συναινεί στις διαρκείς υποχωρήσεις του Αλέξη Τσίπρα. Τι να κάνει με 13 βουλευτές στους κυβερνητικούς 162;

Χώρια που όταν ο «αριστερός» πρωθυπουργός μέσα σε έξι μήνες γίνεται φουλ μνημονιακός, πώς μπορεί ο δεξιός ψηφοφόρος να παραμείνει αντιμνημονιακός; Εν πάση περιπτώσει, ο Τσίπρας θα προσλάβει το Ποτάμι στην κυβέρνησή του. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα όμως να μην φτάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με αυτούς του Ποταμιού το μαγικό αριθμό των 151. Τότε ο Τσίπρας θα πάρει στην κυβέρνησή του και το ΠΑΣΟΚ της Φώφης Γεννηματά, του οποίου οι πιθανότητες να μπει στη Βουλή έχουν αυξηθεί κατακόρυφα μετά την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να μην ξανακατεβάσει το προσωπικό του, εξωκοινοβουλευτικό κόμμα, το ΚΙΔΗΣΟ, στις εκλογές. Με το σχηματισμό μιας κεντροαριστερής, αλλά πλήρως μνημονιακής κυβέρνησης, ο Τσίπρας μπορεί να παραμείνει μερικούς μήνες ακόμα πρωθυπουργός – μέχρι δηλαδή να αποφασίσουν οι Γερμανοί να τον ανατρέψουν! Είναι πολύ χαρακτηριστικό των γερμανικών προθέσεων ότι η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε πως η παραίτηση Τσίπρα συνιστά μέρος της λύσης και όχι μέρος του προβλήματος. Προσέξτε, δεν είπε η «προκήρυξη εκλογών», είπε η «παραίτηση» η Γερμανίδα καγκελάριος!

Αν πάλι είτε το ΠΑΣΟΚ δεν μπει στη Βουλή είτε μπλοκαριστεί για κάποιο λόγο η συμμετοχή του στην κυβέρνηση, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ αδίστακτα θα προχωρήσει στο σχηματισμό κυβέρνησης τόσο με το Ποτάμι όσο και με τη …ΝΔ!!! Μόνο που αν στις 20 Σεπτέμβρη ο Τσίπρας αποδειχθεί τόσο αποδυναμωμένος, είναι πιθανότατο πρωθυπουργός να τοποθετηθεί άλλο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, εννοείται φυσικά σαφώς δολιότερο όπως π.χ. ο Γιάννης Δραγασάκης, ο Γιώργος Σταθάκης ή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Το αποτέλεσμα των εκλογών σε δύο εβδομάδες θα καθορίσει τις λεπτομέρειες – γιατί το τέλος της εποχής Τσίπρα το έχουν ήδη αποφασίσει οι Γερμανοί!

kafeneio-gr

ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ; (ΒΙΝΤΕΟ)

 Ένα βίντεο που θα πρέπει να μας προβληματίσει….

Προσωπική επισήμανση: Ως χριστιανός ορθόδοξος, δεν συμφωνώ με το θρησκευτικό μήνυμα του βίντεο. Συμφωνώ όμως σε όλα τα υπόλοιπα.

katoxika nea

ΙSIL: «Ήδη περάσαμε στις ευρωπαϊκές χώρες 4.000 μαχητές μας κρυμμένους ανάμεσα στους πρόσφυγες»

«ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΔΟΘΕΙ Η ΕΝΤΟΛΗ»!
ISLAMIC_MILITANTS
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας κρυβόμενοι ανάμεσα σε δυστυχισμένους πρόσφυγες.
Την αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την «επιχείρηση διείσδυσης» απόλυτα επιτυχημένη.
«Απλά περιμένετε» είπε χαμογελώντας
«Eίναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το έχουμε σύντομα,Θεού θέλοντος»
Το στέλεχος του ISIL μίλησε αποκλειστικά στο BuzzFeed και οι δηλώσεις του αναδημοσιεύτηκαν στην βρετανική Sunday Express, υπό καθεστώς ανωνυμίας και είναι ο πρώτος που επιβεβαιώνει την διείσδυση της φοβερής εγκληματικής ισλαμιστικής οργάνωσης στις δυτικές χώρες.
Το Ισλαμικό Κράτος μεταφέρει τους θανάσιμους πράκτορές του διαμέσου της τουρκικής συνοριογραμμής των 565 μιλίων στις πλούσιες δυτικές χώρες. Φυσικά πρώτη στο πέρασμά τους είναι η Ελλάδα, την οποία χρησιμοποιούν ως γέφυρα.
Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ήδη έχουν πετύχει να «φυτέψουν» στις ευρωπαϊκές χώρες 4.000 θανάσιμους ισλαμιστές, οι οποίοι ήδη έχουν σχηματίσει πυρήνες εν υπνώσει περιμένοντας τις εντολές τους για να ενεργοποιηθούν και να προχωρήσουν σε χτυπήματα εσωτερικής αποσταθεροποίησης.
Σύμφωνα με το στέλεχος του ISIL η μυστική διείσδυση είναι η απαρχή ενός ευρύτερου σχεδιασμού για την πραγματοποίηση επιθέσεων αντιποίνων στην Δύση για τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς από τον συνασπισμό χωρών υπό την ηγεσία των ΗΠΑ.
«Μας επιτίθενται και με βεβαιότητα θα τους επιτεθούμε και εμείς»
«Χρησιμοποιούμε προς ώφελός μας την γενναιοδωρία των αναπτυγμένων χωρών ως προς τους πρόσφυγες για να διεισδύσουμε στην Ευρώπη» είπε με κυνική ειλικρίνεια.
Οι ένοπλοι του ISIL χρησιμοποιούν ντόπιους δουλέμπορους για να αναμειχθούν μέσα στα τεράστια «κύματα» προσφύγων που πλημμυρίζουν την Ευρώπη.
Περίσσότεροι από 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες έχουν καταφύγει μόνο στην Τουρκία προσπαθώντας απελπισμένα να αποφύγουν την αιματοχυσία στην Συρία.
«Από τα λιμάνια της Σμύρνης και της Μερσίνας, χιλιάδες πρόσφυγες διασχίζουν την Μεσόγειο με στόχο να φτάσουν στην Ιταλία. Μετά η πλειοψηφία πηγαίνει σε πιο φιλόξενες χώρες όπως η Σουηδία και η Γερμανία, όπουπαραδίνονται στις αρχές και αιτούνται ασύλου. Οι δικοί μας προσέρχονται ως πρόσφυγες.» πρόσθεσε.
Δύο Τούρκοι δουλέμποροι υποστήριξαν τα λεγόμενα του στελέχους του ISIL. O ένας παραδέχθηκε ότι βοήθησε περισσότερους από δέκα εκπαιδευμένους μαχητές να διεισδύσουν στην Ευρώπη με τον «μανδύα» του αιτούντα ασύλου.
Ο ίδιος είπε» «Μερικούς τους στέλνω να βρουν τις οικογένειές τους, άλλους γιατί πάνε στην Ευρώπη για να είναι έτοιμοι»!
Το στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους μίλησε και για κάποια συνάντηση που είχε με έναν ανώτερό του αποκαλούμενο ως «ο εμίρης»
«Κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα πω, αλλά πιστέυω ότι οι μελλοντικές επιθέσεις θα γίνονται κατά δυτικών κυβερνητικών στόχων και όχι κατά πολιτών, αν και δεν γνωρίζω τις λεπτομέρειες».
Η αποκάλυη αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά που εκπρόσωπος του Ισλαμικού Κράτους ζήτησε από όλους τους μουσουλμάνους στην Δύση να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις.
Ο Abu Mohammed al-Adnani εκθείασε μάλιστα τις πρόσφατες επιθέσεις σε Αυστραλία,Βέλγιο και Γαλλία.
«Επαναλαμβάνουμε το κάλεσμά μας στους μουσουλμάνους της Ευρώπης, στην άπιστη Δύση και παντού να χτυπήσουν τους Σταυροφόρους στις πατρίδες τους και οπουδήποτε βρεθούν»
«Θα είμαστε εχθρόι, ενώπιον του Θεού με όποιον μουσουλμάνο μπορεί να χύσει το αίμα ενός Σταυροφόρου και δεν το κάνει αυτό με μια βόμβα,σφαίρα,μαχαίρι,αυτοκίνητο,πέτρα, ή ακόμα με μια γροθιά ή κλωτσιά»
Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση στελέχους του τουρκικού ΥΠΕΞ ο οποίος είπε «αφού οι Ευρωπαίοι δεν παίρνουν πολλούς πρόσφυγες έχουν αυξηθεί τα αιτήμα για παράνομη διακίνηση ανθρώπων. Ο ποιος αποτελεσματικός τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα θα ήταν μια άμεση δράση από την Διεθνή Κοινότητα ώστε να λυθεί το συριακό πρόβλημα»
Δηλαδή ακόμα και το προσφυγικό πρόβλημα στου οποίου την δημιουργία η Τουρκία, οι χώρες του Κόλπου αλλά και οι ΗΠΑ έπαιξαν μείζονα ρόλο, επιτρέποντας ή και βοηθώντας στην δημιουργία του ISIL με στόχο την ανατροπή της νόμιμης κυβέρνησης Μ.Άσαντ, η Άγκυρα θέλει να το χρησιμοποιήσει ακριβώς για αυτό το σκοπό: Να ανατραπεί ο Σύρος πρόεδρος.
Πολύ βολικά η Ευρώπη αρχίζει να αποκτά ένα άλυτο πρόβλημα και το συριακό έγινε πλέον ζήτημα επιβίωσης ακόμα και για την ίδια την Ευρώπη. Ειδικά η χώρα μας βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη κατάσταση, και όλα αυτά για κάποιων τα σχέδια που εδράζουν σε τόπους πολύ μακρινούς από εδώ για να ανησυχούν για τα αποτελέσματα των πράξεών τους.


katoxika nea

Κατάσχουν περιουσίες για χρέη στα Ταμεία



Μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, τα οποία είχαν μπει στον πάγο λόγω δημοψηφίσματος, capital controls και… πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ενεργοποιούνται από την 1η Οκτωβρίου για ληξιπρόθεσμες οφειλές περίπου 6 δισ. ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία. 

Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν κατασχέσεις εξπρές και εντάσσονται στους εισπρακτικούς στόχους του επιχειρησιακού σχεδίου του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ) για την ενίσχυση των ασφαλιστικών φορέων.

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ενεργοποίηση της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος, που οδηγεί σε αυτόματη περικοπή συντάξεων, κάθε ευρώ μετράει, εξού και ο αγώνας δρόμου των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών για την είσπραξη χρημάτων. Ήδη τα ειδοποιητήρια (κυρίως για τους μεγαλοοφειλέτες) είναι έτοιμα και αναμένεται να σταλούν στις αρχές Οκτωβρίου. 

Εκτιμάται πως μέχρι τα τέλη Ιουνίου είχαν ενταχθεί στο ηλεκτρονικό μητρώο 268.544 οφειλετών χρέη από απλήρωτες εισφορές συνολικού ύψους 14,5 δισ. ευρώ. Από αυτά χρήματα τα 8,6 δισ. ευρώ οδήγησαν στη λήψη αναγκαστικών μέτρων είσπραξης. 

Ενδεικτικό του κλίματος ασφυξίας που επικρατεί στα ταμεία είναι το γεγονός ότι οι 268.544 οφειλέτες αντιστοιχούν μόλις στο 25% του συνολικού αριθμού εκείνων που δεν έχουν καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΙΚΑ, το οποίο έχει μεταφέρει στις λίστες του ΚΕΑΟ οφειλές προς είσπραξη ύψους 8,4 δισ. ευρώ για 108.041 εργοδότες.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ημερησίας», οι οφειλέτες του ΚΕΑΟ σε ποσοστό 74,30% (199.456) χρωστούν έως 50.000 ευρώ και συνολικά 3,4 δισ. ευρώ, δηλαδή όσο είναι το χρέος των μεγαλοοφειλετών με χρέος άνω του 1 εκατ. ευρώ (978 επιχειρήσεις ή το 0,36% του συνολικού αριθμού των οφειλετών). Έως 15.000 ευρώ χρωστούν 114.418 (το 43%), ενώ το 19,27% οφείλει από 15.000-30.000 ευρώ και το 12,40% από 30.000 έως 50.000 ευρώ.

Μόλις οι μισές οφειλές θεωρούνται εισπράξιμες

Πάντως από τις οφειλές που μεταφέρονται στο ΚΕΑΟ και παρά τη λήψη αναγκαστικών μέτρων εισπράξιμες θεωρούνται οι... μισές.

Κατασχέσεις εξπρές για μη ρυθμισμένες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, συνολικού ύψους 6 δισ. ευρώ, έρχονται αμέσως μετά τις εκλογέςΟι υπηρεσίες του ΚΕΑΟ χρησιμοποιούν συγκεκριμένα κριτήρια και δείκτες για τον διαχωρισμό των οφειλών που δεν μπορούν να εισπραχθούν, αλλά ταυτόχρονα έχουν αρχίσει να αναπτύσσουν και άλλα μέτρα εντοπισμού κρυφού πλούτου, όπως η διασύνδεση με τηΓενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων (για την άντληση στοιχείων για την περιουσία των οφειλετών), η αποστολή ηλεκτρονικών κατασχετηρίων ακόμη και για τραπεζικές καταθέσεις, η συνεργασία με την αρχή καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και με την οικονομική αστυνομία.

Σε κάθε περίπτωση γίνεται εκτεταμένη έρευνα για τον εντοπισμό κάθε κινητής ή ακίνητης περιουσίας ή χρηματικών απαιτήσεων του οφειλέτη, ενοικίων, μισθών, ακόμη και συντάξεων, ενώ ερευνώνται περιπτώσεις παύσης εργασιών, πτωχεύσεων ή κληρονομιών.

Διαβάστε επίσης:




voice news

Τρομακτική Συνιστώσα… Εκρηκτικά Επικίνδυνη η Κατάσταση στην Ελλάδα…


Τρομακτική Συνιστώσα... Εκρηκτικά Επικίνδυνη η Κατάσταση στην Ελλάδα...
ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ-ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ
ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΑΡΑΒΑΝΗ
Ἡ δημιουργική ἐτυμολογία τῆς ἑλληνικῆς γλώσσας μας βασίζεται στήν ἀποκαλυπτική σοφία τῆς μαθηματικῆς της δομῆς, γι” αὐτό ὅταν ἄκουσε μέ ὑπερφυσικό τρόπο (δηλαδή μέ τήν ἀποκαλυπτική παρέμβαση ἐκ Θεοῦ) ὁ ἅγιος Παΐσιος τόν Ἀϊζενχάουερ νά λέει γιά τήν ἀνακάλυψη κατασκευῆς τῆς ἀτομικῆς βόμβας , ἡ δημιουργική ἐτυμολογία (ἐδῶ στό παρόν ἀνάγνωσμα) ἀπομόνωσε τέσσερις λέξεις: α) μαθηματική, β) ἀτομική γ) ἔκρηξη καί δ) διάσπαση.
Ἄς ἐνθυμηθοῦμε λοιπόν τί ἄκουσε ὁ ἅγιος Παΐσιος , ἄκουσε καί μᾶς εἶπε τά κάτωθι : «Ὅταν ἔγινε ἡ πρώτη διάσπαση τοῦ ἀτόμου καί κατασκευάστηκε ἡ ἀτομική βόμβα, ἄκουσα ὁ ἴδιος τόν Ἀϊζενχάουερ νά δηλώνει: «Σήμερα εὑρισκόμεθα στά προπύλαια τῆς ἑλληνικῆς μαθηματικῆς. Εἶπε τήν ἀλήθεια ὁ καννίβαλος!»
Ἦταν λοιπόν ἡ μαθηματική διάσπαση τοῦ ἀτόμου πού ἀπελευθερώνει τήν καταστρεπτικήν πυρηνική ἐνέργεια= ραδιενέργεια ἐκ τοῦ πυρήνα τοῦ ἀτόμου.
Ποῖα ἄτομα λοιπόν (ἐδῶ σήμερα στή χώραν μας) ἀποτελοῦν τό σῶμα τῶν προσφύγων ἀπό τίς χῶρες πού πλήττονται ἀπό τόν γνωστό πόλεμο;
Ποῖα ἄτομα διασπῶνται ἀπό τό σῶμα ἀντίστασης τῶν χωρῶν τους; καί γιατί αὐτή ἡ ποσοστιαῖα ἀναλογία προσώπων καταφθάνει ὡς πρόσφυγες στήν χώρα μας ;;;
Ἡ ἀπάντηση εἶναι ὄχι μόνον ἀποκαρδιωτική ἀλλά καί ἀποκαλυπτική , τόσο ἀποκαλυπτική πού ἐπιβάλλεται νά σκεφτοῦμε ὅτι ἡ κατάσταση εἶναι καί ἐκρηκτικά ἐπικίνδυνη. Τόσο ἐκρηκτικά ἐπικίνδυνη, πού ἰσοδυναμεῖ μέ τόν πυρήνα τῆς ἀτομικῆς ἔκρηξης ἐκ τῆς ἀτομικῆς βόμβας. Ποῖα λοιπόν εἶναι ἡ μαθηματική ποσοστιαῖα ἀναλογία προσώπων-προσφύγων ἐκείνη πού ἔρχεται στή χώρα μας;
ΟΡΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Η ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ (σέ ποσοστιαῖα ἀναλογίαν) ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ:
10 ἄνδρες (ἀπό 17-55 χρονῶν , πού εἶναι ἡ ἡλικία στράτευσης καί ἀντίστασης γιά μιά χώρα πού δέχεται εἰσβολή) καί 3 γυναικόπαιδα .
Τήν στιγμή πού θά ἔπρεπε ἡ ποσοστιαῖα ἀναλογίαν νά εἶναι: 10 γυναικόπαιδα καί 3 ἄνδρες. Δηλαδή ἀνάμεσα σέ 2-3 γυναῖκες καί 7 παιδιά νά ἀναλογεῖ ἕνας ἄνδρας (ὡς προστάτης-οδηγός προσφύγων, δηλαδή γυναικόπαιδων).
Ἐάν γυρίσουμε τόν χρόνο πίσω, θά διαπιστώσουμε ἐπίσης ὅτι οἱ ἕλληνες ὡς πρόσφυγες τῆς Μικρᾶς Ἀσίας , παρόλο πού ἐδόθη ἡ διαταγή γιά ὑποχώρηση τοῦ ἑλληνικοῦ στρατεύματος, ἡ ἀναλογία μεταξύ γυναικόπαιδων καί ἀνδρῶν (μέ ἡλικία στρατεύσιμη σέ περιόδους ἐπιστράτευσης) ἦταν 8 (γυναικόπαιδα καί ἡλικιωμένοι) μέ μόλις 2 (δύο) ἀνδρῶν, δηλαδή, 8:2 Δηλαδή (ἀκόμα σαφέστερα) ὑπῆρχαν δύο ἄνδρες νά συνοδεύουν στά παράλια τῆς Μικρᾶς Ἀσίας 8 ἄτομα γυναικόπαιδων καί ἡλικιωμένων!!! . Αὐτοί ἦταν οἱ δικοί μας πρόσφυγες. Ἐάν μελετήσουμε τήν λαογραφίαν τῶν προσφύγων τῆς Μικρᾶς Ἀσίας θά διαπιστώσουμε ὅτι οἱ περισσότερες γυναῖκες (ἀναλογίαν: 7 στίς 10 ) ἦταν ἐν χηρείαν. Οἱ ἄνδρες προστάτες τίς συνόδευαν μέχρι τό λιμάνι, καί ἐκεῖ πολλοί πέφταν μαχόμενοι ἀπό ἐπιδρομές τῶν ἀλλοθρήσκων, γιατί τούς κυνηγοῦσαν καί μέχρι τά πλοῖα διαφυγῆς των.
Ποῦ ἦταν οἱ ὑπόλοιποι ἄνδρες;
Ἀπάντηση: Δίναν τήν μάχη τους ἐνάντια στόν ἐχθρό, καθώς δεχτῆκαν ἐπίθεση , ὡς οἱ 300 τοῦ Λεωνίδα ἀπέναντι στά ἑκατομμύρια τῶν λυσσασμένων ἀλλοθρήσκων (καί βεβαίως, χωρίς τήν συμμετοχή τῶν ἑλληνικῶν στρατιωτικῶν δυνάμεων, καθώς εἶχαν λάβει τήν διαταγήν . .. ὑποχώρησης !!!). Τό τελικό ἀποτέλεσμα ἐκ μιᾶς τέτοιας ἀναμέτρησης ἦταν νά πέσει καί ὁ τελευταῖος ἕλλην μαχόμενος ὡς οἱ 300 τοῦ Λεωνίδα.
Τώρα, ποῖα εἶναι ἡ ἄλλη τρομακτική συνιστῶσα; δηλαδή ἡ σημερινή πραγματικότητα; αὐτήν λοιπόν ἄς τήν κοιτάξουν οἱ «φωστῆρες» τῆς πολιτικῆς μας, πού δέν κάνουν τίποτα ἄλλο παρά νά ἐκλογολογοῦν μέ τά κόμματα τους, ἄλλωστε αὐτό κάναν πάντα, ἀδιαφορώντας γιά τά ἐθνικά θέματα. Οἱ στατιστικολόγοι τῆς εὐρωπαϊκῆς ἕνωσης λοιπόν τό συνειδητοποίησαν, ἔστω καί μέ τήν ψυχρή στατιστική τῶν ἀριθμῶν, γιατί σέ αὐτά καταγίνονται ἐκ πείρας μέ τό πόσα χρήματα μᾶς τραβοῦν, ἐνῶ ἐμεῖς ἐδῶ, ἔστω, τήν στατιστική μιᾶς πού τήν ἔχουμε, καί τήν ὁποίαν σπουδάσαμε στά εὐρωπαϊκά πανεπιστήμια τους γιατί τήν ἔχουμε μόνο γιά τά πολιτικά κόμματα μας ;;; , γιατί δέν τήν χρησιμοποιήσαμε (ἔστω) ;;; ˙ καθώς γιά τήν δημιουργικήν ἐτυμολογίαν , τήν γνήσια ἑλληνική ἐπιστήμη ἐκ τῆς ἑλληνικῆς γλώσσας μας, οὐδεμίαν ἀναφοράν, εἴμεθα δυστυχῶς γιά αὐτήν αἰῶνες πίσω, μόνον στό καλό ἀρχαῖο ἑλληνικό πολιτισμό, καί στόν καλό Βυζαντινό πολιτισμό ἐκείνη (ἡ δημιουργική ἐτυμολογίαν) λειτούργησε , καί ἡ ὁποίαν εἶναι ἀπείρως ἀνώτερη. Καί ἐάν δέν θέλουν νά τό δοῦν κατάματα οι πολιτικοί μας (τό πρόβλημα) , ἄς τό κοιτάξουν τουλάχιστον οἱ ἰθύνοντες τῶν ὑπουργείων δημοσίας τάξης καί ἐθνικῆς ἄμυνας, λαμβάνοντας τά μέτρα τους γιά πᾶν ἐνδεχόμενο.
Ἡ ἑλληνική δημιουργική ἐτυμολογία τῆς ποσοστιαίας μαθηματικῆς ἀναλογίας, μίλησε. –


zougla

Λέσβος: Χαοτική Κυριακή, συνεχείς αναταραχές…


lesvos_lathro_mat
Επεισόδια στο λιμάνι της Μυτιλήνης αλλά και στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ σημειώνονταν όλη μέρα την Κυριακή, ανάμεσα στις ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος και κυρίως Αφγανών μεταναστών και Αράβων προσφύγων.
Οι μεν Αφγανοί διεκδικούν ισότιμη μεταχείριση με τους Σύρους πρόσφυγες, οι δε Σύροι ζητούν την άμεση αποχώρηση τους από το νησί.
Εν μέσω αυτής της έντασης, οι προσπάθειες καταγραφής δεν αποδίδουν και χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες να συνωστίζονται χωρίς δυνατότητα αποχώρησης από το νησί.
Τα πρώτα επεισόδια ξεκίνησαν νωρίς σήμερα το πρωί με την άφιξη του «Ελευθέριος Βενιζέλος». Πολλές εκατοντάδες Αφγανοί μετανάστες επιχείρησαν να μπουν στο λιμάνι και να εισβάλουν χωρίς ταυτοποίηση και χωρίς εισιτήριο στο πλοίο. Το γεγονός αντιμετωπίστηκε από δυνάμεις των ΜΑΤ.
Ακολούθησε η προσπάθεια να διοχετευτεί μεγάλος αριθμός Σύρων προσφύγων στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ απ’ όπου θα έπαιρναν αμέσως το απαραίτητο δικαιολογητικό ώστε να επιστρέψουν στο λιμάνι και να επιβιβαστούν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που ήταν άδειο.
Και εκεί υπήρξαν συγκρούσεις από ομάδες νεαρών Αράβων που προσπαθούσαν να μπουν στον περίκλειστο χώρο του λιμανιού και να επιβιβασθούν πρώτοι στα λεωφορεία προς τον καταυλισμό.
Το σκηνικό συγκρούσεων μεταφέρθηκε στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ, όταν και ξεκίνησε η καταγραφή των Σύρων προσφύγων. Μισή ώρα αφ ότου ξεκίνησε, η καταγραφή διακόπηκε όταν μεγάλες ομάδες νεαρών επιτέθηκαν στο χώρο της καταγραφής ζητώντας να προηγηθεί η δική τους καταγραφή. Και σε αυτήν την περίπτωση επενέβησαν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ.
Από τις συγκρούσεις τραυματίσθηκαν δυο άνδρες του Λιμενικού Σώματος και τρεις μετανάστες και πρόσφυγες. Πολλοί ακόμα τραυματίες κυρίως γυναίκες και παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα από το συνωστισμό στο λιμάνι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Περί τις 7 το απόγευμα αναχώρησε τελικά από τη Μυτιλήνη το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 2.500 επιβαίνοντες. Άλλοι 400 μετανάστες και πρόσφυγες πρόκειται να επιβιβασθούν στο «Αριάδνη» που πραγματοποιεί στις 8 το βράδυ το τακτικό δρομολόγιο προς Πειραιά.

Αν κλείσει τα σύνορα η Ευρώπη πλην Ελλάδος μπαίνουμε σε άμεση εμπλοκή με τους Τούρκους;


vardakas
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ , είναι θέμα διασφάλισης του Δημοκρατικού Πολιτεύματος μας.
Τι δήλωσαν οι Αμερικάνοι μετά την έμμεση εμπλοκή των Ρώσων στην Συρία.
¨Μετά το αρχικό σοκ, οι ΗΠΑ αντέδρασαν μέσω του Υπουργού των Εξωτερικών τους, Τζον Κέρι, ο οποίος εξέφρασε τις ανησυχίες των ΗΠΑ για τις αναφορές περί ραγδαίας ρωσικής στρατιωτικής ανάπτυξης στη Συρία σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ομόλογο του, Σεργκέι Λαβρόφ. Παράλληλα, το προχώρησε απειλώντας ευθέως τη Μόσχα με κλιμάκωση λέγοντας:
«Αν αυτές οι αναφορές είναι ακριβείς, αυτές οι πράξεις θα κλιμακώσουν τη σύγκρουση, θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερες απώλειες αμάχων, θα αυξηθούν οι προσφυγικές ροές και θα υπάρξει ρίσκο σύγκρουσης με τον συνασπισμό κατά του ISIL που επιχειρεί στη Συρία!».
ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ η ΙSIL
¨Περισσότεροι από 4.000 μαχητές του ISIL έχουν ήδη μεταφερθεί λαθραία στις χώρες της Ευρώπης χρησιμοποιώντας κρυβόμενοι ανάμεσα σε δυστυχισμένους πρόσφυγες.
Την αποκάλυψη έκανε με αρκετό θράσος στέλεχος της ISIL o oποίος μάλιστα χαρακτήρισε την «επιχείρηση διείσδυσης» απόλυτα επιτυχημένη.
«Απλά περιμένετε» είπε χαμογελώντας
«Eίναι το όνειρό μας να υπάρξει ένα Χαλιφάτο όχι μόνο στην Συρία αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο και θα το έχουμε σύντομα,Θεού θέλοντος».
Αν μετά από αυτά οι Ευρωπαϊκές χώρες κλείσουν τα σύνορα τους ή περιορίσουν την ροή του μεταναστευτικού κύματος των προσφύγων , όπως κάποιες ξεκίνησαν να το κάνουν ήδη , μιας ανθρώπινης τραγωδίας που μεθοδευμένα και εσκεμμένα δημιούργησαν σε αυτή την συγκύρια η στρατηγική των Τούρκων δια μέσου των Ελληνικών νησιών του Αιγαίου…
Τότε εισερχόμαστε σε κατάσταση άμεσης εμπλοκής με τους Τούρκους που ξεδιάντροπα εκμεταλλεύονται τις προσωρινές αδυναμίες μας.
Στην Συρία μπαίνουμε σε Παγκόσμια γεωπολιτική εμπλοκή.
Ήταν γνωστά όλα αυτά στον Άγιο Παίσιο πριν 30 και χρόνια… και μεταξύ των άλλων έλεγε
¨Θα βγάλει η (Ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα.
Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»… 434
Βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ο Ελληνικός Στρατός να αναλάβει δυναμική παρουσία στα υδάτινα και ηπειρωτικά σύνορα μας διασφαλίζοντας την ΕΠΙΒΙΩΣΗ του Ελληνικού Έθνους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος μας που κάποιοι το ΄τσαλάκωσαν΄ και άφησαν την Πατρίδα ¨γυμνή στην μπόρα που ήρθε¨.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας

hellasforce

Ο αντισυστημικός Κύριος Λεβέντης πριν γινει ο εκλεκτός της Διαπλοκής (βίντεο)


leevv1

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015… ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ… ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ…


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ? ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…..ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ….

Οι ΗΠΑ ζήτησαν την ακύρωση άδειας πτήσης ρωσικών αεροσκαφών από το ελληνικό FIR!


russian_airplane
Ένα διπλωματικό θρίλερ εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες, μετά από αίτημα του αμερικανικού Στέιτ Ντιπάρμεντ να ακυρωθεί από τις ελληνικές αρχές η άδεια πτήσεων ρωσικών αεροσκαφών, στο ελληνικό FIR, με τον φόβο ότι μεταφέρουν Ρώσους κομάντος στη Συρία.
Σύμφωνα με το Mega, οι ρωσικές αρχές δεν επιβεβαιώνουν την πληροφορία για μεταφορά στρατευμάτων, αφού δηλώνουν πως πρόκειται για ανθρωπιστική βοήθεια, ενώ και ο ίδιος ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρει σε δηλώσεις του πως δεν έχει αποφασιστεί περαιτέρω εμπλοκή της Μόσχας στην Συρία.
Σύμφωνα με άλλες πηγές, ήδη Ρώσοι κομάντος υπηρετούν στο πλευρό του καθεστώτος Άσαντ, ενώ όπως τονίζεται ρωσικά αεροσκάφη βομβαρδίζουν θέσεις των τζιχαντιστών στη Συρία.
Ελληνικές πηγές αναφέρουν ότι το αίτημα της Μόσχας έγινε πριν από έναν μήνα ενώ εξετάζεται το αντίστοιχο αίτημα της Ουάσιγκτον, με τις ελληνικές αρχές να μην θέλουν να διαταράξουν τις σχέσεις της Αθήνας με την Μόσχα.
Η Αθήνα αρνήθηκε να «συμμορφωθεί» στο αμερικανικό αίτημα να μην επιτρέψει την διέλευση των ρωσικών αεροσκαφών που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία πάνω από τον εθνικό εναέριο χώρο της: Επικαλούμενο διπλωματική πηγή, το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο RIA Novosti μεταδίδει πως η Μόσχα ζήτησε και έλαβε την άδεια της Αθήνας για τη διεξαγωγή πτήσεων μεταφοράς ανθρωπιστικής βοήθειας στη Συρία μέσα στον Σεπτέμβριο (1-24/9).
Όπως λέει η πηγή από την Αθήνα, οι ελληνικές αρχές αρνήθηκαν να το πράξουν, προκειμένου να μην επιδεινώσουν τις σχέσεις τους με τη Ρωσία. Από την πλευρά της πάντως η Αθήνα αρνείται μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.


hellasforce

Μεγάλες καταστροφές από τη φωτιά που μαίνεται στη Χαιρώνεια


voiotia_fotia
Εκτός ελέγχου παραμένει η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο Ακόντιο όρος στο ύψος της Χαιρώνειας. Οι ισχυροί άνεμοι κρατούν τη φωτιά μέχρι στιγμής ανεξέλεγκτη.
Οι φλόγες κύκλωσαν το χωριό Διόνυσος καίγοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Η φωτιά έφτασε μέχρι τις αυλές των σπιτιών ενώ έγιναν στάχτη καλλιεργήσιμες εκτάσεις, ποιμνιοστάσια, αγροτικά μηχανήματα και αυτοκίνητα.
Τεράστια είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής που επιχειρεί στην περιοχή με 21 οχήματα με 60 πυροσβέστες, 49 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ μέχρι τη δύση του ηλίου επιχειρούσαν τέσσερα καναντέρ και ένα ελικόπτερο. Στις δυνάμεις πυρόσβεσης συμμετέχουν οι Δήμοι και η Περιφέρεια.


hellasforce

EKTAKTO… EΠΙΣΠΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ….

Ανεξέλεγκτη μαίνεται η πυρκαγιά στο Ακόντιο

i
Η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι (δείτε Φωτιά στο Ακόντιο) πάνω από τον οικισμό Ακόντιο του Δήμου Λεβαδέων μαίνεται ανεξέλεγκτη αυτήν την ώρα. Η φωτιά πέρασε τη κορυφογραμμή του όρους Ακόντιο και τώρα κατακαίει δασώδεις εκτάσεις προς την πλευρά του Αγίου Νικολάου στα Καμπιά καθώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις και τα αεροσκάφη δεν μπορούν να την αναχαιτίσουν λόγω του δύσβατου της περιοχής, του πυκνού καπνού και των ισχυρών ανέμων.
Ανησυχίες εκφράζονται για την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στα Καμπιά και για τον οικισμό Διόνυσο του Δήμου Ορχομενού όπου πλησιάζουν απειλητικά οι φλόγες. Ενα δεύτερο μέτωπο που είναι δυνατόν να δημιουργήσει επιπλοκές κατευθύνεται στον Εξαρχο και την Αταλάντη στην περιοχή της Λοκρίδας. Και σ” αυτή την περίπτωση εκφράζονται φόβοι για επέκταση της φωτιάς. Στην κατάσβεση εκτός από επίγειες δυνάμεις της Π.Υ. Βοιωτίας και Φθιώτιδας συνδράμουν 4 αεροσκάφη, 2 PZL και 2 canadair, και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.


http://viotiaplus.gr/

Μπήκε στο Τσαμάλι η φωτιά

s
Η μεγάλη πυρκαγιά στο βόρεια Βοιωτία τελικά΄αποδείχθηκε πολύ ισχυρή ήδη από τις 5.30 πέρασε μέσα από δυο σπίτια στον οικισμό Διόνυσος. Η κατάσταση στο γραφικό χωριό είναι εφιαλτική, η ατμόσφαιρα αποπνικτική ενώ με τα χτυπήματα της καμπάνας οι κάτοικοι έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία του χωριού και είναι έτοιμοι να το εκκενώσουν. Υπάρχουν εκτός των άλλων και αναπνευστικά προβλήματα και υπάρχουν ασθενοφόρα.
Στον Διόνυσο έχουν συγκεντρωθεί οι πυροσβεστικές δυνάμεις, η Πολιτική Προστασία και εθελοντές που δεν μπόρεσαν προηγουμένως να αποτρέψουν τη είσοδο της φωτιάς στις άκρες του οικισμού.


http://viotiaplus.gr/

Στο σκαμνί, επειδή εμπόδισαν χρυσαυγίτικη αιμοδοσία μόνο για Έλληνες...



Στο σκαμνί κάθονται στις 15 Οκτώβρη συνδικαλιστές εργαζόμενοι του νοσοκομείου Σάμου, οι οποίοι είχαν εμποδίσει τον Απρίλιο του 2013 αιμοδοσία μόνο για Έλληνες που είχε οργανώσει η Χρυσή Αυγή. 
Οι εργαζόμενοι που διώκονται είναι η...
τότε πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου Ουρανία Μιτσάκη Αποστόλου, ο πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων στο Γ.Νοσοκομείο Σάμου και πρόεδρος του Ν.Τ. Σάμου της ΑΔΕΔΥ Σταμάτης Φιλιππής και ο τότε αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ειδικευομένων γιατρών του Νοσοκομείου Νίκος Μπαρμπατζάς.

Όπως αναφέρει το εργατικό κέντρο Σάμου ερωτηματικά προξενεί η στάση της τότε διοικήτριας του Νοσοκομείου κας Βασιλείας Πατλάκα-Σίδερη, η οποία αντί να αποτρέψει η ίδια μια τέτοια αιμοδοσία όπως της είχαν ζητήσει συνδικαλιστές, σωματεία και φορείς του κινήματος σε συνάντηση στο γραφείο της μέρες πριν, αντί έστω να στηρίξει την θέση ότι η αιμοδοσία πρέπει να γίνει χωρίς όρους και προϋποθέσεις, έπειτα από αναφοράς της στον εισαγγελέα Σάμου, ζήτησαν μαζί με τον αρχιχρυσαυγίτη της Σάμου τη δίωξη των συνδικαλιστών.

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου νομού Σάμου, καταδικάζει «την ποινικοποίηση του αντιρατσιστικού αγώνα συνδικαλιστών και φορέων της Σάμου, σέρνοντας τους σε δίκη, επειδή κινητοποιήθηκαν για να μην γίνει η φασιστικής και ρατσιστικής έμπνευσης αιμοδοσία μόνο για Έλληνες που είχε διοργανώσει τον Απρίλη του 2013 η ναζιστική και δολοφονική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, σε όλη την Ελλάδα».

«Είναι καθαρό ότι η αιμοδοσία είναι μια πανανθρώπινη πράξη ζωής σε όποιον και όποια την έχει ανάγκη ανεξάρτητα από έθνος, φυλή, θρησκεία, γλώσσα ή άλλες διακρίσεις. Εκεί, λοιπόν, οι υμνητές της άριας φυλής βρήκαν να χτυπήσουν ώστε να μπολιάσουν με την δηλητηριασμένη σκέψη τους και τον ρατσισμό την πράξη αυτή», σημειώνει.

Καταλήγοντας το εργατικό κέντρο Σάμου, τονίζει πως: «Η ρατσιστική αυτή πράξη της Χ.Α. βρήκε απέναντί της δεκάδες συνδικαλιστές και φορείς του κινήματος (μεταξύ των οποίων του Εργατικού Κέντρου και πολλών σωματείων) σε μια προσπάθεια η αιμοδοσία να γίνει χωρίς όρους και το αίμα να είναι στην διάθεση όποιου το έχει ανάγκη».


nonews news

ΕΛΛΗΝΕΣ! Ότι και να δείτε, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ… ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!! ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ...

GREEK_FLAG

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ!
ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ!
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΖΩΝΤΑΝΗ!
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ!
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ!
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΝΕΥΡΑ!
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ!
ΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ!
ΑΣ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΞΙΕΣ!
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΑΝΟΥΣ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!
ΝΑΙ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ!
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!
ΚΑΝΤΕ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!
ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ,
ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΩΣΤΟΙ,
ΤΟΤΕ…
ΘΑ “ΡΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ!
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!
stavroskatsoulis


πηγή: http://www.pentapostagma.gr

Προ των Πυλών Πόλεμος κατά του ISIS - Συμμετοχή της Ελλάδας;


ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΙΚ
Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Σύμφωνα με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Τζον Κέρι, οι χώρες της Μέσης Ανατολής θα υποχρεωθούν, στο άμεσο μέλλον, να αποστείλουν στρατιωτικές δυνάμεις στην Συρία, για να πολεμήσουν κατά του Ισλαμικού Κράτους. Το ζήτημα, εξάλλου, αναμένεται να τεθεί στην επόμενη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, στα τέλη Σεπτεμβρίου.
«Χρειάζεται να αναπτυχθούν χερσαίες δυνάμεις. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα συμβεί την κατάλληλη στιγμή». Ο πρόεδρος Ομπάμα έχει ξεκαθαρίσει με πολύ σαφή τρόπο ότι τα αμερικανικά στρατεύματα δεν αποτελούν μέρος της εξίσωσης. Και δεν πιστεύω ότι έχει την παραμικρή πρόθεση να το αλλάξει αυτό.
Έτσι λοιπόν μετά την εξαίρεση  των Αμερικανών από ένα τέτοιο πόλεμο, ο Κέρυ δίνει και τη λύση λέγοντας ότι,  «Υπάρχουν χώρες στην περιοχή που μπορούν να το πράξουν. Οι Σύροι που αντιτίθενται στο καθεστώς είναι επίσης ικανοί να δράσουν».
Ο κ. Κέρι χαρακτήρισε το ΙΚ πολύ επικίνδυνη οργάνωση και ζήτησε την αύξηση της εναντίον ασκούμενης πίεσης. Είπε επίσης ότι οι ΗΠΑ συζητούν με άλλες χώρες της περιοχής για την καλύτερη αντιμετώπιση της απειλής που το ΙΚ συνιστά.
ΗΠΑ, Ρωσία και Σαουδική Αραβία έχουν πολλαπλασιάσει, τελευταία, τις επαφές τους για το ζήτημα αυτό και στο πλαίσιο αυτό, ο Τζον Κέρι συναντήθηκε με τον Σαουδάραβα ομόλογo του Άντελ αλ Τζουμπέιρ, την παραμονή της πρώτης επίσκεψης του Σαουδάραβα βασιλιά Σαλμάν στην Ουάσινγκτον.
Για πρώτη φορά τα 15 κράτη μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τάχθηκαν την 17η Αυγούστου ομόφωνα υπέρ μιας πρωτοβουλίας με σκοπό την πολιτική διευθέτηση της κρίσης.
Το Ιράν, που μαζί με τη Ρωσία είναι από τους βασικούς υποστηρικτές του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ, υποδέχθηκε ευνοϊκά το σχέδιο αυτό.
Δύο σημαντικά βέβαια ερώτημα που τίθεται είναι αν η συμμετοχή μόνο αραβικών χωρών σε ένα ενδεχόμενο τέτοιο πόλεμο, που φαντάζει πολύ κοντά, μιας και η πολιτική λύση φαίνεται σαν όνειρο, είναι επαρκής και αν θα πρέπει οι ΗΠΑ και η Ευρώπη να μείνουν εκτός στη σχεδίαση και εκτέλεση της τελικής αναμέτρησης, ρισκάροντας μια ανέλπιστη αρνητική τροπή των πραγμάτων.
Για το θέμα η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει μια προφανή αλλά ενδιαφέρουσα άποψη. Συνδέει ευθέως την ισλαμική τρομοκρατία με τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη. Για τον λόγο αυτό, η Αυστραλία καλεί τις ευρωπαϊκές χώρες να συμμετάσχουν ενεργότερα στις πολεμικές επιχειρήσεις κατά του Ισλαμικού Κράτους (ΙΚ), σε Συρία και Ιράκ, συμβάλλοντας, έτσι και στην προσπάθεια ελέγχου των μαζικών μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη.
H Αυστραλή υπουργός Εξωτερικών, Τζούλι Μπίσοπ, δήλωσε πως το ΙΚ είναι η κύρια αιτία αύξησης των μεταναστευτικών ροών προς την Ευρώπη.
«Άνω του 40% των αιτούντων άσυλο στην Ευρώπη προέρχεται από τη Συρία. Για αυτό και πρέπει να ηττηθούν οι τρομοκρατικές οργανώσεις που προκαλούν τον εκτοπισμό τόσων πολλών ανθρώπων». «Ήδη περίπου εξήντα χώρες υποστηρίζουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον κατά του ΙΚ συνασπισμό. Ωστόσο, ορισμένες χώρες μπορούν να κάνουν περισσότερα», τόνισε η Αυστραλή υπουργός καταλήγοντας ότι, «Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να εμπλακούν στις επιχειρήσεις κατά του ΙΚ».
Είναι πράγματι κρίσιμες οι στιγμές , η Δύση για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με μια τεράστια απειλή που δυστυχώς η ίδια δημιούργησε. Οι αραβικές χώρες σίγουρα έχουν άμεση σχέση, όμως από μόνες τους ίσως να μην μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση. Σε αυτή τη φάση η Δύση πρέπει να συνεργαστεί στενά με τους άραβες , να σχεδιάσουν από κοινού και να αναλάβουν επίσης κοινή δράση. Όλες οι χώρες στα πλαίσια εντολής του ΟΗΕ θα πρέπει με στρατεύματα να δημιουργήσουν κοινό μέτωπο γιατί είναι μια απειλή που αφορά συνολικά την ανθρωπότητα. Η Ελλάδα παρά τα προβλήματα πρέπει να έχει ετοιμότητα συμμετοχής έστω και συμβολικής και να προετοιμάζεται από τώρα για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος
Στρατηγικός Αναλυτής
Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας
στη ΝΑ Μεσόγειο


πηγή: http://www.pentapostagma.gr

«Ιερό» πόλεμο στον πλανήτη ξεκινούν οι Εβραίοι για Τρίτο Ναό και όχι μόνο… (video)

sanhedrin
Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι Εβραίοι έχουν έναν μοναδικό και δικό τους τρόπο να βλέπουν τον κόσμο. Προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους. Υπάρχουν πολλές αδικίες που πρέπει να διορθωθούν. Ετοιμάζουν, λοιπόν, δίκες προς ΗΠΑ, ΕΕ, ΟΗΕ, Βατικανό. Και αυτό μέσα στον Σεπτέμβριο…
Μπορεί να εκπλαγείτε αν μάθετε ότι το 2014 το Σανχεντρίν (Sanhedrin ή Synhedrion δλδ Συνέδριον), που αποτελούσε το Ανώτατο Δικαστήριο και το νομοθετικό σώμα στην Ιουδαία κατά τη διάρκεια της ρωμαϊκής περιόδου, επανιδρύθηκε φτιάχνοντας ένα τεράστιο προφητικό κομμάτι του παζλ που ενδιαφέρει κάθε χριστιανό, αλλά και κάθε άνθρωπο γενικότερα. Αν ακολουθήσετε τις προφητείες της Αγίας Γραφής, θα αντιληφθείτε ότι το Σανχεντρίν έπρεπε να αποκατασταθεί, προκειμένου να προετοιμαστεί για την κατασκευή του τρίτου Εβραϊκού Ναού, του Ναού του Σολομώντα
Η δικαστική ομάδα αποτελείται από 71 Εβραίους σοφούς οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία στους εβραϊκούς νόμους και ένας από τους κύριους και πολύ βασικούς στόχους τους είναι η ανοικοδόμηση του Τρίτου Εβραϊκού Ναού.
Σήμερα το Σανχεντρίν έχει δυσαρεστηθεί και ενοχληθεί πολύ σχετικά με την γενικότερη συμπεριφορά που υπάρχει απέναντι στο Έθνος του Ισραήλ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να θέλουν να στείλουν τον Ομπάμα, τον Πάπα, τα Ηνωμένα Έθνη, την Ευρωπαϊκή Ένωση και πολλούς άλλους στο δικαστήριο προκειμένου οι φωνές τους να ακουστούν σχετικά με αυτές τις αδικίες -όπως τις αντιλαμβάνονται…
sanhedrin 5
sanhedrin 3
Μερικές από τις αδικίες περιλαμβάνουν: την υποστήριξη της Παλαιστίνης, την υποστήριξη της ομοφυλοφιλία αλλά και της συνθήκης πυρηνικών με το Ιράν.
Έχουν συνολικά επτά δικαστήρια.Το ένα από αυτά λαμβάνει χώρα στις 9 Σεπτεμβρίου –ένας πολύ κρίσιμος μήνας.
Να λοιπόν πως συνδέεται και το γεγονός ότι οι ραβίνοι συστήνουν επιφυλακή και επιστροφή των Εβραίων στο Ισραήλ. Και όλο αυτό έχει να κάνει και με τον επταετή εβραϊκό κύκλο Shemitah
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν αυτό θα μεταδοθεί από τα ΜΜΕ ή αν θα υπάρχει συγκάλυψη.
Ενα ακόμα μωρό γεννιέται μέσα στον Σεπτ-Έμβρυο…
Δείτε και το αναλυτικότατο video:




katoxika nea

Μια Απάντηση γιατί ο ΣΤΡΑΤΟΣ είναι Επίορκος !!!



Μια Απάντηση γιατί ο ΣΤΡΑΤΟΣ είναι Επίορκος, έχοντας ξεχάσει τον Ρόλο και την Αποστολήν του!
Γράφει ο Αυτά ……….
Βγαίνουν διάφοροι ηλίθιοι και λένε:
Μην πετροβολάτε τον στρατό
….. ο στρατός θα κάνει το καθήκον του …. όταν έρθει η ώρα του
….. θα εκπληρώσει την αποστολήν του …. όταν ο Ελληνικός λαός είναι ώριμος πλέον
….. μην βρίζετε τον στρατό …. έχει και πατριώτες που θα αντιδράσουν
….. δώστε τους ακόμα λίγο χρόνο
….. μην κάνετε βλακώδη σχόλια περί στρατιωτικών προδοτών
….. ο στρατός έχει ορκιστεί υπακοή στο σύνταγμα
και μας ρίχνουν και το :
….. τι θέλετε πραξικόπημα
….. θέλετε να καταλυθεί η δημοκρατία
….. θέλετε περιορισμό των δικαιωμάτων του λαού
….. θέλετε στρατιωτικό νόμο
….. και μετά ποιος θα κυβερνήσει τον τόπο ….. ο στρατός
….. δεν είναι αυτή η αποστολή του
….. η καταστολή των λάθρο δεν είναι στην αποστολή του
….. άμα κατέβει ο στρατός θα χυθεί αίμα
Δεν θα αναλωθώ ψάχνοντας το γιατί ο κάθε κόπανος γράφει ότι γράφει, δεν θα το πάω προσωπικά αλλά θα το εξετάσω σαν φαινόμενο.
Όλες αυτές οι μπούρδες σίγουρα από κάπου εκπηγάζουν.
1. Θα ξεκινήσουμε από την απλή άδολη περίπτωση.
Για να γράφουν αυτές τις ασυναρτησίες που άλλοτε έμμεσα και άλλοτε άμεσα έρχονται σε σύγκρουση με όσα διατείνονται ως δικαιολογία ….. το να τους χρεώσει κάποιος βλακεία είναι το λιγότερο.
— Δεν είναι δυνατόν ρε «λεβέντες» από την μια να λέτε ότι ο στρατός έχει ορκιστεί πίστη στο Σύνταγμα και από την άλλη να μην κάνει τίποτε για να το διαφυλάξει …. όταν χρόνια και ζαμάνια καταλύεται ασύστολα ….. τόση πια γκαβωμάρα και άνοια έχει ….. η απλά ο όρκος πήγε περίπατο μακρύ και τα έκανε πλακάκια με την διαπλοκή ;
— Δεν είναι δυνατόν να έχει ορκιστεί να φυλάττει και να προστατεύει την πατρίδα από ΕΣΩτερικούς και ΕΞΩτερικούς εχθρούς και να μην κουνιέται καν …. έτσι για τα μάτια που λέμε.
— Όταν αφήνει τα σύνορα ξέφραγο αμπέλι και μπουκάρει μέσα ό κάθε κοπρίτης επιτελεί το καθήκον του να φυλάττει την πατρίδα;
— Όταν δεν δίνει μία …. αν καεί το σύμπαν …. το κάνει;
— Όταν αφήνει κάθε εντεταλμένο λαμόγιο να καίει περιουσίες και ολόκληρες πόλεις … την αποστολήν του εκτελεί ;
— Όταν δέχεται να παίρνει παλαιολιθικά σαπάκια και μπατάροντα κοψομεσιασμένα σαράβαλα ….. πάλι και αυτό σύμφωνα με την αποστολήν του το κάνει ;
— Όταν επιλέγει οπλισμό ανάλογα με τις μίζες που θ” αρπάξει πάλι την αποστολήν του εκτελεί ;
— Όταν αφήνει τα πουλημένα κοπρόσκυλα να ξεπουλάνε την πατρίδα ….. και τότε πάλι την αποστολήν του εκτελεί ;
— Όταν και για να κλάσει ζητάει άδει από κάθε προδότη …. πάλι εκτελεί τα καθήκοντά του ;
— Όταν ο κάθε πουλημένος τζιτζιφιόγκος λέει εγκαταλείψτε τα Ίμια, γυρίστε πίσω γιατί η Κύπρος είναι μακριά …. όταν …. όταν του λένε άσε την πατρίδα να γίνει κωλοχανείο ….. άσε το τάδε ή το δείνα νησί …. διότι δεν αξίζει τα χαλάσουμε τα κουμπαριά με τους δικούς μας ανθρώπους ….. την αποστολή του πάλι εκτελεί ;
— Όταν ….. όταν ….. όταν
Σίγουρα αφού αφήνει να γίνονται ΟΛΑ αυτά …….. δεν εκτελεί την αποστολή του ….. άλλα πράγματα κάνει !!!
Και τι είναι αυτό ;
Απλά έχει προ πολλού συμπράξει και έχει γίνει ένα με όλους εκείνους που απεργάζονται το ξεπούλημα και την διάλυση της Χώρας, της Πατρίδος και τους Έθνους .
Και ΝΑΙ εγώ «ο μικρός …. ο ολίγιστος», θα φωνάζω και θα τους αποκαλώ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
Γιατί προδότες ΕΙΝΑΙ !!!
Περιμένω έστω ….. τώρα …. στο συν ένα, να ανανήψουν και να αποδείξουν …. έστω λίγοι απ” αυτούς ….. έστω οι κατώτεροι …. έστω ακόμα και οι Λοχίες, οι Δεκανείς … οι φαντάροι αν θέλετε ….. ΟΤΙ ναι δεν είναι ΟΛΟΙ προδότες ….. υπάρχουν και πατριώτες !!
2. Ας δούμε και τις άλλες περιπτώσεις
….. αυτοί που κόπτονται κάποιο συμφέρον έχουν …. και ποιό μπορεί να είναι αυτό ;
α. Ανήκουν και αυτοί στο στράτευμα ….. άμεσα ή έμμεσα, οπότε όταν βάλλεται ο στρατός έχουν να χάσουν ….. μάσα (μισθούς ….. προμήθειες ….. θέσεις κλπ.κλπ.) τι λέτε έτσι να χτυπιούνται για την ψυχή του γέρου ;
β. Είναι στενά ή ξώφαλτσα στις συμμορίες που άρπαξαν και συνεχίζουν να ξεκοκκαλίζουν μίζες.
γ. Ανήκουν ή έχουν σχέση με τα διάφορα κοπρόσκυλα που έχουν καταλύσει τα πάντα και ξέρουν ότι αν επέμβει ο στρατός και τα πράγματα δουλέψουν μπορεί να δουν το σκοινί να τρίβεται στον λαιμό τους ή να δουν τι χρώμα έχουν τα κελιά της ψειρούς.
δ. Αλλοεθνείς …. που είτε διότι έχουν άμεσα να κερδίσουν από την διάλυση της χώρας ….. ή απλά μισούντες αυτή και επιθυμούντες την καταστροφήν της
ε. Να είναι πληρωμένοι πράκτορες και πεμπτοφαλλαγγίτες που απεργάζονται την πλήρη διάλυση της Χώρας σύμφωνα με τις διαταγές της ΝΤΠ ….. και αυτή τους η προσπάθεια θα πάει χαμένη αν επέμβει ο στρατός.
Όλους αυτούς τους ξέρουμε και μπορούμε άνετα να καταλάβουμε και κατανοούμε τον ρόλο που παίζουν …. το έχουμε και τους έχουμε υπ” όψιν μας.
Αυτούς όμως που δεν κατανοούμε είναι τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ εκείνους συμπατριώτες μας που αφήνουν να γίνονται χειραγωγούμενα άβουλα πιόνια στις ορέξεις και στα σχέδια όλων των ανωτέρω.
ΟΙ δικαιολογίες που προβάλλουν είναι αν μη τι άλλο γελοίες και βλακώδεις.
Λένε να μην επέμβει ο στρατός γιατί δεν είναι ανθρωπιά ….. τι είναι ανθρωπιά ρε παίδες ; να αφήσει να μπουκάρει ο καθένας ; μήπως να στήσει και κώλο για να ξεχαρμανιάσουν οι δυστυχείς εκείνοι ;
Είναι ανθρωπιά να αφήνεις τους δικούς σου να πεθαίνουν στο δρόμο για να συνδράμεις ….. δυστυχείς iPhone & Tablet φέροντες που πλήρωσαν κατά τα λεγόμενά τους 2-3-6.000 δολάρια και να παρατήσουν βασιλικούς βίους που θα μπορούσαν να έχουν στην χώρα τους με αυτά τα λεφτά και να έρθουν να βρουν την τύχη τους εδώ σε μας ;
Είναι ανθρωπιά κοπρόσκυλα 18-40 χρόνων να αφήνουν την χώρα τους απροστάτευτη περιμένοντας να το κάνουμε εμείς ;
Είναι ανθρωπιά να δεχόμαστε όχι να ζητούν ελεημοσύνη και βοήθεια αλλά να απαιτούν Cettering και λοιπά και λοιπά ;
Είναι ανθρωπιά να δεχόμαστε να μας προπηλακίζουν, να προβαίνουν σε βανδαλισμούς και να μας απειλούν με Τζιχάντ ;
Μήπως κατά την γνώμην σας να στήσουμε κώλο για να ξεχαρμανιάσουν και να την γλιτώσουν τα γιδοπρόβατα ;
Μήπως να βγούμε από τα σπίτια μας για να μπουν αυτοί ;
Μήπως …. μήπως ….. μήπως ….
Τι λέτε ρε ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ;;;
Συγκοινωνείτε ;;
Τι διάολο έχετε μέσα στο κλούβιο κεφάλι σας …. σκατά ;
ΟΛΟ αυτό το πατιρντί θα έπρεπε να το έχει σταματήσει ο στρατός ΧΘΕΣ όχι σήμερα ούτε αύριο …. ΧΘΕΣ ….. και το χθες αυτό πάει πίσω στο 1990 αν δεν θυμάστε .
Έπρεπε χθες να έχει ήδη κρεμάσει ή εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες όσους πουλημένους κοπριτοπολιτικούς διέταξαν την μη επέμβασή του …. όσους έδωσαν διαταγές να ανοίξουν ή να μην φυλάσσονται τα σύνορα.
Δεν το έπραξε όμως …. και γι” αυτό είναι υπόλογος !!
Δεν το πράττει ούτε και σήμερα …… αντίθετα αιτείται να του επιτρέψουν λέει ……
και ΕΓΩ λέω μπαρμπούτσαλα ….. αυτό το κάνει για να έχει δήθεν δικαιολογία.
Ο Στρατός δεν αιτείται ….. πράττει …. αυτό που έχει οριστεί να κάνει ….. και αν δεν το θυμάστε αυτό είναι να Διαφυλάττει την Πατρίδα ….. από κάθε εχθρό ….. άκου εκεί να περιμένει να του δώσουν εντολή για να κάνει τα αυτονόητα ;
Αυτό κύριοι ….. λέγεται συμμετοχή σε ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!
Το πως έπρεπε και πρέπει να δράσει ο στρατός στην προκειμένη περίπτωση των ΛΑΘΡΟ το έχω γράψει αρκετές φορές …… πάμε μία ακόμα μπας και ξεκουνήσει το πράγμα και σωθεί η Πατρίς.
Ανακοινώνει με απλό λιτό τρόπο :
Κάθε παράνομη είσοδος από ξηράς ή θαλάσσης δεν θα γίνει δεκτή.
Οι λάθρα εισερχόμενοι ή προσπαθούντες να εισέλθουν θα εκτελούνται επί τόπου ….
Αιτήσεις, με πλήρη κατάθεση όλων των πρωτοτύπων εγγράφων, για είσοδο στην χώρα θα εξετάζονται είτε στα από ξηράς καθορισθέντα σημεία εισόδου, είτε στις κατά τόπους πρεσβείες της Ελλάδος.
Τελεία και παύλα .
Ζητά από τον πληθυσμό ιδίως των νήσων να συνεπικουρήσει το έργο των μονάδων επιφυλακής των νήσων διαμοιράζοντας και το ανάλογο οπλισμό και αυξάνοντας τα φυλάκια εποπτείας.
Βάλει προειδοποιητικώς κατά παντός εισερχομένου πλεουμένου όταν τείνει στο όριο των συνόρων και το βυθίζει αν δεν ανακρούσει πρύμναν.
Με παρόμοιο τρόπο δρα στην ξηρά.
Με γενική σκούπα μαζεύει και εξαποστέλλει πάραυτα όλον τον 15-50 χρόνων όγκο των λάθρο, εγκαταστεί τους υπολοίπους οικογένειες, παιδιά, γέροντες σε ειδικούς χώρους χωρίς να επιτρέπει την ελευθέρα διακίνησή των.
Ξεκάθαρα πράγματα … ξεκάθαρες λύσεις.
Εάν αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χυθεί αίμα …. ας χυθεί …… δεν θα στήσουμε κώλο σε εξωγενείς και εσωγενείς κοπρίτες.
Στο κάτω-κάτω θα το έχουμε επιλέξει εμείς και δεν θα περιμένουμε να μας το επιβάλουν όλοι αυτοί.
Αυτά σε σχέση με τους ΛΑΘΡΟ.
Ο στρατός δεν είναι για να διαθέτει τους πόρους του ….. ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές και μάλιστα για ξένους ….. οι πόροι του στρατού είναι για να μπορεί να φυλάξει την Πατρίδα ….. όχι για να παίξει τον μικρό για τα θελήματα του κάθε κόπρου και της κάθε πατσούρως.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ του Στρατού είναι η ΦΥΛΑΞΗ της Πατρίδος εξωτερικά και εσωτερικά.
Αποστολή του είναι η Φύλαξη και Επιτήρηση εφαρμογής του Συντάγματος.
Αποστολή του είναι η Καταστολή και Περιστολή και Εξάλειψη κάθε επιχειρούμενης διαταραχής
Αποστολή του είναι η Ασφάλεια του Έθνους και της Πατρίδος
ΑΝ ενεργεί αντίθετα με όλα αυτά …. δεν εκτελεί το καθήκον του …. και καθίσταται ΠΡΟΔΟΤΗΣ !!
Κακώς νοούν μερικοί ότι ο Στρατός είναι υποκείμενος σε διαταγές …. ο στρατός έχει απόλυτα συγκεκριμένο ρόλο -την φύλαξη της Πατρίδος από Έξω και Έσω κινδύνους- και αυτό πρέπει να πράττει ….. δεν χρειάζεται να δίνει λογαριασμό σε κανέναν γι” αυτό.
Ο στρατός ενεργεί από μόνος του σύμφωνα με τον καθορισθέντα ρόλο του.
Το μόνο που αιτείται ο στρατός και συζητάει είναι κονδύλια για την λειτουργία του.
Και υπάρχει …. ο ΑΓΡΑΦΟΣ νόμος
«Όποιος ενεργεί ή διατάσσει ενάντια στα συμφέροντα της Πατρίδος και του Έθνους εκτελείται επί τόπου ….. όποιος και αν είναι … τούτο είναι ιερά υποχρέωση του κάθε ΟΠΛΙΤΟΥ, βαθμοφόρου ή μη»
έστω και αν όλοι κάνουν ότι δεν τον ξέρουν ….. ότι …. ότι ….
Τώρα λοιπόν που σας τον ξαναθύμισα δεν μπορείτε πλέον να το επικαλεστείτε !!!!!
Και προχωράμε.
Η δήθεν …. ερώτηση «μα θα κυβερνήσει ο στρατός ;»
Όχι ο στρατός δεν είναι για να κυβερνήσει ….. αλλά να επιτηρήσει τους κυβερνήτες και την διακυβέρνησή τους ….. και αν χρειαστεί να επέμβει αποκαθιστώντας τα πράγματα.
Μπορεί όμως να το πράξει είτε εξ ιδίων είτε αναθέτοντας την διακυβέρνηση σε χρηστούς έντιμους πολίτες να το κάνουν.
Και η άλλη διαβολή ….. «μα θα μείνουμε ακυβέρνητοι»
αν και αυτό είναι χωρίς νόημα …. ήδη έχει απαντηθεί δυο γραμμές πιο πάνω ….. θα πω ναι ας μείνουμε και ακυβέρνητοι … τι περισσότερο κακό θα πάθουμε απ” ότι οι κυβερνοπροδοταραίοι μας έφεραν ;;;
Τι μεγάλο κακό έπαθε το Βέλγιο που έμεινε ενάμιση χρόνο χωρίς κυβέρνηση.
Μπρος λοιπόν σε αυτό το προδοτικό ληστροσυμμοριτικό κατεστημένο χίλιες φορές χωρίς κυβέρνηση …. έτσι δεν θα υπάρχει κάποιος να ξεπουλήσει την χώρα !!!
Και γελάμε με το ερώτημα «θέλετε δηλαδή να καταλυθεί η δημοκρατία ;»
Για ποια δημοκρατία μιλάτε άνοοι βλάκες ;
Που την είδατε ;
Μήπως δημοκρατία εννοείτε να ξεπουλάει ο κάθε τυχάρπαστος την χώρα, να μην υπολογίζει την βούληση του Λαού και να την γράφει στα παλιά του τα παπούτσια, να είναι σούργελο και γιουσουφάκι του κάθε ξένου κερατά, να διαλύει τον παραγωγικό και κοινωνικό ιστό, να κάνει την χώρα ξέφραγο αμπέλι, να βυθίζει στην ανεργία και την ανέχεια τον λαό, να προωθεί κάθε μορφή αδικίας, να λυμαίνεται τον πλούτο της χώρας, να …… να ….. να ;;;
Αυτό εννοείτε δημοκρατία ;;
Έεεε αυτό το έκτρωμα …. είναι ευχής έργο να καταργηθεί και να καταλυθεί ΕΔΩ και ΤΩΡΑ !!!
MΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ



katoxika nea