Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Β Ο Μ Β Α … O Περίεργος Θ Α Ν Α Τ Ο Σ πρώην AΡΧΗΓΟΥ…. Το ΑΠΟΡΡΗΤΟ αρχείο….


Η εστίαση πάνω στην απόπειρα δολοφονίας ενός πρώην Πρωθυπουργού , αντικατοπτρίζει μια σκοτεινή παράμετρο.
Η ιδέα αυτη και μόνον , τρομαζει σύσσωμο το τμήμα ερευνών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας!!! Αφορα το σοβαρό ενδεχόμενο οι τρομοκράτες να έχουν διεισδύσει σε νευραλγικά πόστα του κρατικού μηχανισμού. Να ξέρουν απόρρητες λεπτομέρειες. Να ειναι μέσα στο σώμα της Αστυνομίας η των υπηρεσιών πληροφοριών!!

ΕΝΑ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ…. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ…


Kαταραστείτε τον Νταίηβιντ Κάμερον Για τους θανάτους στο Μάντσεστερ
James Petras, Strategic Culture, 26-5-17
΄Οποτε βλέπετε στις ΗΠΑ τα συστημικά ΜΜΕ να κάνουν διάλειμμα στο σφυροκόπημα του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για να του παραχωρήσουν ένα ουδέτερο ή απρόθυμα ευνοϊκό ρεπορτάζ είναι λόγος να ανησυχείτε. Είναι σίγουρο σημάδι πως ξεστράτισε από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του να αποξηράνει το έλος της Ουάσιγκτον και έκανε κάτι για να ευχαριστήσει τα παράσιτα του έλους.
Οι φαντασμένοι Τάϊμς της Νέας Υόρκης, δηλητηριώδης εχθρός του Τραμπ και του «λαού των αξιοθρήνητων» που τον ψήφισε, εδήλωσαν με άρθρο τους την διδασκαλική έγκρισή τους για την ομιλία που εξεφώνησε στη Σαουδική Αραβία, απευθυνόμενος προς 50 μουσουλμανικές χώρες –χτυπητά εξαιρώντας το Ιράν και τη Συρία- ως αποκήρυξη των προγενέστερων θέσεών του.
Το βασικό θέμα, στο Σαουδικό σκέλος της παρθενικής προεδρικής περιοδείας στο εξωτερικό, ήταν τα εγκαίνια ενός αμερικανο-σαουδικού «Παγκόσμιου Κέντρου Καταπολέμησης της Εξτρεμιστικής Ιδεολογίας», που θα έχει την έδρα του στη Ριάντ. Η επιλογή της χώρας και του εταίρου είναι, το λιγότερο, σουρεαλιστική. Που μπορούσε καλύτερα να φυτευτεί ένα κέντρο αφιερωμένο στην καταπολέμηση της βίαιης ισλαμικής ιδεολογίας από την πρωτεύουσα της χώρας όπου αυτή η ιδεολογία είναι η επίσημα καθιερωμένη από το κράτος;
Ένα «Ευρωπαϊκό Κέντρο για την Καταπολέμηση της Γενοκτονικής Ιδεολογίας» θα μπορούσε έτσι να είχε εγκατασταθεί το 1942 στο Βερολίνο. ΄Η στο Ζάγκρεμπ. Φανταστείτε πόση δουλειά θα είχε!
Μπορεί όμως να έγινε απλά μια παρεξήγηση. Μπορεί οι Σαουδάραβες οικοδεσπότες του Τραμπ να νόμισαν πως εννοεί κέντρο για την προαγωγή της εξτρεμιστικής ιδεολογίας. Αναμφίβολα το πράγμα θα διευκρινιστεί σύντομα.
Δεν χρειάζεται να αποδειχτεί ότι ο Τραμπ και οι σύμβουλοί του γνωρίζουν άριστα ότι στην εκστρατεία για την διάδοση, όχι την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής ιδεολογίας της Τζιχάντ, η Σαουδική Αραβία είναι το παγκόσμιο κέντρο. Το Ισλαμικό Κράτος, η Αλ-Κάϊντα και τα πολλά παρακλάδια και σύμμαχοί της, όπως το Τάγμα Ιμάμ Σαμίλ, (που διεκδίκησε την βομβιστική επίθεση του Απριλίου στο Μετρό της Αγ. Πετρούπολης, την οποία τα Δυτικά ΜΜΕ αγνόησαν στην απαρίθμηση των τρομοκρατικών επιθέσεων, αφού τα θύματα ήταν μόνο Ρώσοι, όχι ανθρώπινα πλάσματα), η Αλ- Σάαμπ, η Μπόκο-Χαράμ, οι Ταλιμπάν, η Αμπού-Σαγιάφ- όλες διακηρύσσουν πίστη στο δόγμα Ουαχάμπι, (εξτρεμιστική εκδοχή του ισλαμισμού), με την ευλογία του λεγομένου «Βασιλείου».
Δεκάδες αν μη και εκατοντάδες χιλιάδες μικρά αγόρια σε «μαντρασάδες» (ιερές σχολές) σε όλο τον κόσμο -και σε περιοχές της Συρίας και του Ιράκ υπό τον έλεγχο του «Ισλαμικού Κράτους»- ακούνε την ανθρωποκτονική τους κατήχηση από σχολικά βιβλία του σαουδικού κράτους. Η χρηματοδότηση και ο εξοπλισμός αυτών των οργανώσεων θα στέγνωνε χωρίς τους ευεργέτες από την Σαουδική Αραβία και τα κράτη του Κόλπου.
Για νιοστή φορά οι Ουαχαμπίτες «σύμμαχοι» υποσχέθηκαν σ’ ένα Αμερικανό πρόεδρο ότι θα επιδοθούν σοβαρά στη δίωξη της υποτίθεται χωρίς έγκριση χρηματοδότησης της τρομοκρατίας από ιδιώτες. Για τη νιοστή φορά ένας Αμερικανός πρόεδρος υποκρίθηκε πως τους πιστεύει.
Σε μιαν αντιστροφή της πραγματικότητας, ο Τραμπ απέδωσε την ευθύνη για την διεθνή τρομοκρατία απροκάλυπτα στο Ιράν και στη Συρία –και συγκεκαλυμμένα στη Ρωσία- που πολεμάνε εναντίον της Αλ-Κάϊντα και του «Ισλαμικού Κράτους». Ανακοίνωσε επίσης πωλήσεις όπλων αξίας άνω των 100 δις δολαρίων στους Σαουδάραβες, για να πολεμήσουν εναντίον των Ιρανών σε μέρη όπως η Υεμένη, όπου οι Ιρανοί δεν έχουν παρουσία και λίγη επιρροή, αλλ’ όπου οι Σαουδάραβες διαπράττουν γενοκτονία σε συνεργασία με την Αλ-Κάϊντα.
Κλείνοντας τα μάτια στους πραγματικούς προαγωγούς της Τζιχάντ, για να καταστρέψεις τις χώρες στο στόχαστρο των Ουαχαμπιτών, δεν σημαίνει μόνο ότι επιβάλλεις αγριότητες εναντίον αυτών των χωρών. Εκτρέφεις επίσης το φίδι που θα επιστρέψει, εδώ πίσω, στο σπίτι μας, να μας δαγκώσει. Δείτε την πρόσφατη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ, που σκότωσε 22 ανθρώπους και τραυμάτισε εικοσάδες άλλους. Όπως επεσήμανε και ο Ντάνιελ Μακ ΄Ανταμς, του Ινστιτούτου Ρον Πωλ, αυτή η σφαγή δεν θα συνέβαινε εάν οι Σαουδάραβες, και οι κυβερνήσεις Αμερικής ,Βρετανίας και συμμάχων δεν είχαν μεταβάλει την Λιβύη και τη Συρία σε τόπους οργίου των Τζιχαντιστών μαζικών δολοφόνων του είδους Σαϊμάν Αμπεντί.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Τέλεγκραφ του Λονδίνου, ο Αμπεντί, γιός Λιβύων μεταναστών που ζούσαν σε μια ριζοσπαστικοποιημένη συνοικία του Μάντσεστερ, είχε επιστρέψει στη Λιβύη πολλές φορές μετά την ανατροπή του Μουαμάρ Καντάφι και τελευταία πριν λίγες μέρες. Μετά την «απελευθέρωση» της Λιβύης από Αμερικανούς και συμμάχους, κάθε λογής προηγουμένως απαγορευμένες και σκληρά διωκόμενες εξτρεμιστικές τζιχαντιστικές ομάδες ανακάλυψαν ότι είχαν το «ελευθέρας» να δρουν στη Λιβύη. Σ’ αυτή τη Λιβύη επέστρεψε ο Αμπεντί και εκεί προφανώς προετοίμασε την επίθεση αυτοκτονίας κατά των θαμώνων της συναυλίας στο Μάντσεστερ. Πριν από την επίθεση Αμερικανών και συμμάχων κατά της Λιβύης το 2011, δεν υπήρχε Αλ-Κάϊντα, «Ισλαμικό Κράτος» ή άλλη τρομοκρατική ομάδα τζιχαντιστών να δρα στο έδαφος της χώρας.
Ο ίδιος ο Καντάφι είχε προειδοποιήσει την Ευρώπη, τον Ιανουάριο του 2011, ότι αν ανατρέψουν την κυβέρνησή του το αποτέλεσμα θα ήταν επιθέσεις φανατικών Ισλαμιστών στην Ευρώπη. Αλλά οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δεν του έδωσαν σημασία. Η μετά-Καντάφι Λιβύη έγινε η θερμοκοιτίδα ισλαμιστών τρομοκρατών και τρομοκρατίας, και προνομιακό πεδίο στράτευσης εξτρεμιστών για να πολεμήσουν στη Συρία εναντίον του επίσης μη θρησκόληπτου Προέδρου ΄Ασαντ.
Στην περίπτωση του Σαλμάν Αμπεντί έχουμε τη σύγκλιση και των δύο αυτών καταστροφικών επεμβάσεων ΗΠΑ-Βρετανών και συμμάχων. Διότι συμβαίνει ότι ο Αμπεντί δεν έκανε μόνο ταξίδια στη Λιβύη για να εκπαιδευτεί σε τρομοκρατική δράση, ταξίδεψε επίσης και στη Συρία για να ενταχθεί στους «Σύρους αντάρτες» και να πολεμήσει στο πλευρό Βρετανών και Αμερικανών για την ανατροπή της κυβέρνησης ΄Ασαντ. Μήπως εκπαιδεύτηκε κι’ όλας σε κανένα από τα προγράμματα της CΙΑ; Δεν το ξέρουμε, αλλά είναι ασφαλώς πιθανό. *
Οι Βρετανοί θα πρέπει να θεωρούν τον Κάμερον ένοχο για το αίμα αθώων που χύθηκε στο Μάντσεστερ. Όχι λιγότερο ένοχοι είναι ο Νικολά Σαρκοζί και ο Μπάρακ Ομπάμα. Το ίδιο και η Χίλλαρυ Κλίντον, με το κατάπτυστο αναφώνημα θριάμβου «ήρθαμε, είδαμε, πέθανε», η οποία ήταν -όπως λέγεται- η κινούσα δύναμη στον ρόλο της Αμερικής, χωρίς την οποία η ανατροπή του καθεστώτος στη Λιβύη δεν θα συνέβαινε.
Όταν έρθει η ώρα της κρίσεως και ανοίξουν τα βιβλία και κανονιστούν οι λογαριασμοί, ο Σαλμάν Αμπεντί θα πρέπει ν’ αντιμετωπίσει την ετυμηγορία πού διέφυγε στη ζωή του. Αλλά ας προστεθούν στο ίδιο εδώλιο μπροστά στον Τρομερό Δικαστή και αυτοί που βοήθησαν τους Σαουδάραβες και τους ομόσπονδούς τους να κάνουν την βρώμικη δουλειά.
Ο Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να το σκεφτεί καλά προτού προχωρήσει στο ίδιο μονοπάτι.
Ο James George Jatras, ελληνικής προφανώς καταγωγής, είναι τέως Αμερικανός διπλωμάτης, τέως σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής της Δημοκρατικής ομάδας στη Γερουσία και δημοσιολόγος.
*΄Αρθρο των Amandia-Thomas Johnson και Simon Hooper στο « Middle East Eye» αναφέρει ότι το 2011 η βρετανική μυστική υπηρεσία ΜΙ5 φρόντισε ώστε να αρθούν οι αστυνομικές «εντολές ελέγχου» των χαρακτηρισμένων ως επικίνδυνων για την ασφάλεια Βρετανό-Λιβύων ισλαμιστών, προκειμένου να πάνε να πολεμήσουν εναντίον του Καντάφι. Το άρθρο περιλαμβάνει μαρτυρία ενός από αυτούς τους εθελοντές, ότι στη Λιβύη απασχολήθηκε στο γύρισμα βίντεο που παρουσίαζαν την εκπαίδευση Λιβύων ανταρτών από μισθοφόρους, πρώην των βρετανικών κομάντο SAS και των ιρλανδικών ειδικών δυνάμεων.
Παρόμοιες πληροφορίες αναφέρει άρθρο του Wayne Madsen, γνωστού Αμερικανού συγγραφέα, σχολιαστή και δημοσιογράφου ειδικευόμενου στις μυστικές υπηρεσίες. Οι διασταυρούμενες αυτές πληροφορίες –απρόσιτες στα ΜΜΕ υπηρεσίας- αποδεικνύουν ότι δεν βρίσκονται μόνο στη Σαουδική Αραβία τα τροφεία (ή τα ψυγεία) τρομοκρατίας, η οποία εξ άλλου εξυπηρετεί στην δικαιολόγηση «εκτάκτων μέτρων» και στην προγραμματιζόμενη λογοκρισία του ΄Ιντερνετ.
Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού




hellasforce

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΕΡΙΩΝ (SOS)


ΕΓΚΛΗΜΑTA ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ
TO EΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..
ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙΡΟ…..

DONALD TRUMP & NEW WORLD ORDER (N.W.O.)


Η δυσμένεια της ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διά-Κυβέρνησης, κατά του Προέδρου των Η.Π.Α. Donald TRUMP εμπίπτει στο 2ον Πρωτόκολλον των Σοφών της Σιών, διότι ο Πρόεδρος Donald TRUMP ενδιαφερόμενος για την Παγκόσμια ειρήνη, δεν υπέκυψε στις εντολές της Ν.Τ.Π. (N.W.O.), ως προς τις σχέσεις των Η.Π.Α. με τη ΡΩΣΙΑ.
Ο Πρόεδρος TRUMP τα έβαλε με το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που απειλεί τη Παγκόσμια ειρήνη, με την υπηρέτρια της Ν.Τ.Π. Γερμανία και τους Γερμανούς, και εν γένει με την Σιωνιστική Ε.Ε. ως υπηρέτρια των Κοσμοκρατόρων της N.W.O.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. θέλουν τον Γ! Π.Π. για να διαλύσουν τη ΡΩΣΙΑ.

Απειλεί με Τρομακτικό Σεισμό την ίδια την Πόλη… Αυτή που οι Τούρκοι θα γιορτάσουν την επέτειο της Άλωσης….


Η ΧΑΜΕΝΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΗΣΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΗΝ… «ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ»!
Εδώ και λίγα χρόνια είχε γίνει γνωστό ότι οι Τούρκοι είχαν ανακαλύψει την χαμένη 10η πριγκιπόνησο, που βρίσκεται λίγα μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, απέναντι από την ασιατική ακτή της ευρύτερης περιφέρειας της Κωνσταντινούπολης.

ΕΝΑΣ… «ΔΟΤΟΣ» !ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ;;;


ΕΝΑΣ… «ΔΟΤΟΣ» – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!
Οι τρομοκρατικές ενέργειες δεν έλυσαν κανένα πρόβλημα για το οποίο υποτίθεται ότι γίνονται. Αντίθετα, τις περισσότερες φορές γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης από το σύστημα, που συχνά το ίδιο τις οργανώνει, για να εξυπηρετήσει τους καθεστωτικούς στόχους του.

ΜΠΛΟΚΟ! ΗΧΗΡΗ… ΣΦΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ !! Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ… !!!


Η ΜΙΑ… ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΛΕΜΕΝΟ «ΣΟΥΛΤΑΝΟ»
ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ Ο «ΦΙΛΟΣ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ, ΖΑΝ ΚΛΟΝΤ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

EKTAKTO- Πογκρόμ κατά Ελλήνων από εθνικιστές Αλβανούς στη Β.Ηπειρο – Πυρπολούν τα εθνικά μας σύμβολα

Μπαράζ προκλήσεων στην ελληνική Βόρειο ήπειρο με κάψιμο ελληνικών συμβόλων από Αλβανούς εθνικιστές σημαίνει συναγερμό για νέα ένταση μεταξύ των δύο χωρών .
Τραβάνε  συνεχώς το σχοινί στα άκρα οι εθνικιστές Αλβανοί και οι «Τσάμηδες» στην κόντρα με τους  Έλληνες της Β.Ηπείρου  σαν « έτοιμοι από καιρό», αποκαλώντας τους «τρομοκράτες» και  συνεχίζοντας ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας και μίσους.

«Καταιγίδα της Ανατολής»: Tο Ισραήλ προετοιμάζει στρατιωτική επίθεση-αστραπή εναντίον Συρίας- Λιβάνου – Ζεσταίνουν μηχανές τα F-35


Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )
Οι Ισραηλινοί με  αμερικανική υποστήριξη ετοιμάζουν την επιχείρηση «καταιγίδα της Ανατολής» θέλοντας να κτυπήσουν ταυτόχρονα σε Συρία και Λίβανο εναντίον της Χεζμπολάχ η οποία έχει αναβαθμιστεί σε ισχυρή , εξοπλισμένη και εμπειροπόλεμη δύναμη, βάζοντας  « φωτιά» στο σκηνικό σε ολόκληρη την περιοχή  λόγω της παρουσίας ρωσικών και συριακών αντιαεροπορικών πυραυλικών  συστημάτων αλλά και  προθέσεων του Πούτιν.

Επίκαιρο όσο ποτέ: Έλληνας καθηγητής καταρρίπτει όλη την προπαγάνδα για τους ομοφυλόφιλους – Δείτε πως αποδομεί τους νεοταξίτες και μιλά για γενοκτονία!(βίντεο)

Επειδή πρόσφατα είδαμε πως αντιμετωπίζεται κάποιος που προσπαθεί να υψώσει ανάστημα στη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την άφυλη κοινωνία την οποία προωθούν – μία κοινωνία όπου άνδρες και γυναίκες από άποψη αξιών και συμβόλων τείνουν να ομοιάσουν και μάλιστα τα παιδιά από μικρή ηλικία θα ωθούνται προς αυτή την κατεύθυνση- αναδημοσιεύουμε την ομιλία του επίκουρου καθηγητή Φιλοσοφίας του Πολυτεχνείου Κρήτης Δημήτρη Πατέλη.


"Παγωμάρα" στο Μαξίμου: Λύση πιθανότατα μετά τις γερμανικές εκλογές;


Ανησυχητικές εξελίξεις για το Μαξίμου που βλέπει τα χρονοδιαγράμματα να χάνονται. 

Όπως αποκαλύπτει η "Καθημερινή", την παραμονή της συνεδρίασης του Eurogroup σήμανε συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου, όταν κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας του πρωθυπουργού διεφάνη πως διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις ενός συμβιβασμού μεταξύ ΔΝΤ και του Βερολίνου, ο οποίος απειλούσε να ανατρέψει όλο το αφήγημα της κυβέρνησης για τη δύσκολη συμφωνία με τους θεσμούς.

Η Μ.Βρετανία κηρύσσει την υπαναχώρησή της από την παγκοσμιοποίηση


Η Μ.Βρετανία κηρύσσει την υπαναχώρησή της από την παγκοσμιοποίηση

Τι συμβαίνει στην Μ.Βρετανία;

Με τις εκλογές να πλησιάζουν στο νησί και τη χώρα να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, πολλές φωνές από την πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας βγαίνουν να κηρύσσουν έναν ιδιότυπο εθελούσιο παραγκωνισμό της Μ.Βρετανίας από το διεθνές γίγνεσθαι. 
Το γεγονός είναι πως πλέον -και μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ- οι Βρετανοί αισθάνονται παραδόξως πιο σίγουροι για το μέλλον χωρίς να αποτελούν μέλος μεγάλων ενώσεων, με την έξοδο από την Ε.Ε. να αποτελεί κλασσικό παράδειγμα. 

Ηχηρή απάντηση στις τουρκικές παράνοιες από Ελληνίδα αξιωματούχο

Ακάλυπτη ακόμη και από το διεθνές δίκαιο μένει η Τουρκία.

Για πρώτη φορά εδώ και μέρες, η ελληνική πλευρά έστω και μέσω της Μόνιμης Αντιπροσώπου στα Ηνωμένα Έθνη Κατερίνας Μπούρας, απαντάει ηχηρά στις τουρκικές διεκδικήσεις περί ΑΟΖ και....συνεκμετάλλευσης των κοιτασμάτων τόσο σε Αιγαίο όσο και σε Ανατολική Μεσόγειο.
Πρόκειται ίσως για την μόνη ενυπόγραφη απάντηση στην Άγκυρα από την ελληνική πλευρά και μάλιστα σε διπλωματικό έγγραφο.

Απίστευτο: Μέσω ΤΑΙΠΕΔ βγάζουν στο σφυρί τον Ναό του Απόλλωνα και τον Ιερό τύμβο των Σαλαμινομάχων




Μοιάζει απίστευτο καθώς δείχνει να ξεπερνά και την πιο άρρωστη φαντασία, δυστυχώς όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και φυσικά θα γίνει πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει χώρα.. κράτος Γερμανία… ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, είναι..Mία χώρα υπό Αμερικανική κατοχή από το 1945. «Μνημόνιο υποταγής» έως το 2099 (!)




Δεν υπάρχει χώρα.. κράτος Γερμανία…| ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, είναι.. Το έχει δηλώσει δημοσίως και ο Σόιμπλε. (εδώ)
Γράφει η Άννα Μπαλλή
Γερμανία, μια χώρα υπό κατοχή
Μεταξύ πολλών θεμάτων της εποχής μας που θα γίνουν αντικείμενο μελέτης από τους μελλοντικούς ιστορικούς θα είναι και η ανάδειξη της Γερμανίας σε ηγεμόνα της Ευρώπης. Δεν έχει φύγει καλά καλά η γενιά που έζησε τη φρίκη του Β’ ΠΠ, η γενιά που αγωνίστηκε κατά του ναζισμού και κατάφερε να τον νικήσει, και η Γερμανία όχι μόνο παρουσιάζεται στη διεθνή σκηνή ισχυρή, αλλά φαίνεται και να ηγεμονεύει τους λαούς που τη νίκησαν.

‘Ο ΠΑΙΣΙΟΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 3 …» (ΤΟ ΕΞΑΜΙΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ: ΠΑΙΣΙΟΣ)


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 21/2/13 ΚΑΙ 20/10/14 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΞΑΦΝΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,  ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΟΖ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ !!!

Η τελευταία λειτουργία στην Αγιά Σοφιά 466 χρόνια μετά την Άλωση



Ήταν 29 Μαΐου του 1453 όταν ακούστηκε η κραυγή «Η Πόλις Εάλω» και η Πόλη των Αγίων, των Αυτοκρατόρων και των θρύλων «έπεσε» στα χέρια των Οθωμανών Τούρκων.
Τότε έμελε να τελεστεί και η τελευταία θεία λειτουργία μέσα στον μεγαλοπρεπή ναό. Ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος και υπερασπιστές της Πόλης μεταλαμβάνουν και ο αυτοκράτορας εμψυχώνει το λαό να αντισταθεί γενναία λίγο πριν πέσει ηρωικά. Μετά την άλωση της Κωνσταντινούπολης, η Αγιά Σοφιά έγινε τζαμί και με την επανάσταση του Κεμάλ Ατατούρκ μετατράπηκε σε μουσείο.

Η Ελλάδα «πέταξε το γάντι» στην Τουρκία στο ΟΗΕ: «Υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο είναι ελληνικές – Μολών λαβέ»



ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
του Πέτρου Αναστασίου
Με μια επιστολή που ενέχει θέση ρηματικής διακοίνωσης η Αθήνα «ρίχνει το γάντι» στην Αγκυρα για το ποιος «κάνει κουμάντο» βάσει του διεθνούς δικαίου στο Αιγαίο και στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και για το αν είναι ελληνική ή τουρκική η υφαλοκρηπίδα ανατολικά και νότια των χερσαίων νησιωτικών εδαφών

Απίστευτη ομολογία: Οι δανειστές μας γράφουν τα νομοσχέδια.



Απίστευτη ομολογία: Οι δανειστές μας γράφουν τα νομοσχέδια.
Σε μια απίστευτη ομολογία προχώρησε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα FM”.

Παράπονα Σκοπιανών: Σε χάρτη του Καρλ Μπιλντ δεν υπάρχουν οι ψευδο-μακεδόνες


Οι ψευδο-μακεδόνες είναι γνωστοί στον Καρλ Μπιλντ (Carl Bildt), ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας και κατόπιν πρωθυπουργός, είναι ένας βαθύς γνώστης των πολέμων της Γιουγκοσλαβία, ως διαπραγματευτής ή διαμεσολαβητής στον πόλεμο της Βοσνίας.

Ηρεμία πριν από νέα καταιγίδα στα Δ. Βαλκάνια; Του Νίκο Μελέτη


Προϋποθέσεις εξομάλυνσης της κατάστασης στα Δυτικά Βαλκάνια διαφαίνονται μετά από μια έντονη διπλωματική προσπάθεια των Βρυξελλών αλλά κυρίως της Ουάσιγκτον, όμως οι κίνδυνοι νέας εκτροπής, παραμένουν τόσο στα Σκόπια και στα Τίρανα αλλά κυρίως στο Κόσσοβο.


Ο τάφος του στρατηγού Σαρλ ντε Γκολ, ήρωα πολέμου και ηγέτη της γαλλικής αντίστασης εναντίον της ναζιστικής κατοχής...
πρώην προέδρου και ιδρυτή της γαλλικής Πέμπτης Δημοκρατίας, υπέστη βεβήλωση χθες (27.05.2017), ημέρα της Εθνικής Αντίστασης στη Γαλλία.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο της κοινότητας Κολομπέ-λε-Ντεζ-Εγκλίζ, όπου βρίσκεται ο τάφος του Ντε Γκολ, διεξάγεται έρευνα για την υπόθεση, πάντως δεν έχει αναφερθεί κάποια σύλληψη μέχρι στιγμής. Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, υπέστη φθορά ο σταυρός που βρίσκεται πάνω από τον λευκό, μαρμάρινο τάφο.

«Μάλλον ήταν κάποιος λίγο διαταραγμένος αυτός που διέπραξε δυστυχώς αυτό το σοβαρό αδίκημα», δήλωσε στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Info ο δήμαρχος της κοινότητας, ο Πασκάλ Μπαμπουό, προσθέτοντας ότι οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον δράστη από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, που κατέγραψαν οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας. Ο χώρος παρακολουθείται συνεχώς.

Η "λύση" Σόιμπλε - Τόμσεν και το δημοψήφισμα...



Αν δεν προχωρήσει η "λύση" Σόιμπλε - Τόμσεν για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ο Τάκης Χατζής βλέπει πολιτικές εξελίξεις. 
Οπως είπε στην εκπομπή του "Ακραίως": "Την λύση Σόιμπλε - Τόμσεν, φαίνεται, πως...

Δεν συνελήφθη ο Φιλιππάκης...


Αποτέλεσμα εικόνας για Φιλιππάκης
 Δεν έγραψε ο ίδιος στο Facebook οτι συνελήφθη. Επεσε θύμα hacker, λέει ο δικηγόρος του. 

-Προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο εισαγγελέας, μετά από την καταγγελία του Γ. Στουρνάρα για την ανάρτηση του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ...

Τα «κόλπα» Σόιμπλε..


Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
Στην Αθήνα και το ΔΝΤ γύρισε την μπάλα του ελληνικού χρέους ο Β. Σόιμπλε, ξεκαθαρίζοντας ότι η απόφαση για τη διευθέτηση του θέματος είναι πολιτική και...
ως εκ τούτου καμία λύση δεν μπορεί να δοθεί πριν από τις γερμανικές ομοσπονδιακές εκλογές.

Το τηλεφώνημα της Λαγκάρντ στον Τσίπρα...


Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI
... που άλλαξε τα δεδομένα για το χρέος...
Eνα τηλεφώνημα που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, παραμονή της συνεδρίασης του Eurogroup, σήμανε συναγερμό στην Αθήνα, καθώς...

Παραμένει στην εντατική ο Λουκάς Παπαδήμος...


Αποτέλεσμα εικόνας για Παπαδήμος
Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν...
Οι γιατροί διαπίστωσαν, έπειτα από τον χειρουργικό καθαρισμό που έγινε το πρωί της Κυριακής, ότι...
τα τραύματά του εξελίσσονται ομαλά, ενώ επισήμαναν ότι δεν υπάρχουν επιπλοκές.

«Δεν κατεβαίνω με τη Νέα Δημοκρατία»...


Αποτέλεσμα εικόνας για Βενίζελος
...λέει ο Βενιζέλος...
«Δεν έχει καμία λογική να με αναζητούν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας», αναφερει ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», με αφορμή τα...
όσα ακούγονται περί «γαλάζιου» φλερτ.