Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Πρώτη φορά μέσα στο μήνα που το 6 γίνεται 9


Φτάνουμε στο μισά του Νοεμβρίου, πέρασε ο χρόνος γρήγορα..γρήγορα το 1 έγινε 11.
Μερικοί έχουν παρατηρήσει ότι ο χρόνος περνάει ταχύτερα, αυτός ο χρόνος… ο κατασκευασμένος, αυτός που μας κυνηγάει ακούραστος και ακατάπαυστα.
Είναι ενδιαφέρον να ασχοληθείς με το χρόνο, με το πώς μας επηρεάζει ο δικός τους χρόνος, που κάποιοι τον όρισαν/επέβαλαν στη ζωή μας και μας ευθυγράμμισαν μαζί του και πάνω εκεί στηρίζεται όλο το οικοδόμημα του σύγχρονου πολιτισμού.

Απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας...


Κοινή διαβεβαίωση Κοντονή-Τόσκα...

Για την απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας διαβεβαιώνουν με...
κοινή δήλωσή τους, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και παράλληλα επισημαίνουν, ότι από δημοσιεύματα του Τύπου αποδεικνύεται, ότι οι πλειστηριασμοί ακινήτων οι οποίοι ματαιώνονται, «δεν αφορούν την πρώτη κατοικία και μάλιστα φτωχών και οικονομικά αδύναμων συμπολιτών μας, αλλά ακριβώς το αντίθετο».

TA ΕΓΓΡΑΦΑ NO 2: νέα ντοκουμέντα της δικαστικής έρευνας που αποδεικνύουν ότι η MIT έστελνε όπλα στους τζιχαντιστές στη Συρία με την κάλυψη Erdogan



H κάλυψη μεταφοράς βαρέων όπλων σε τρομοκρατικές οργανώσεις στη Συρία από την κυβέρνηση του Recep Tayyip Erdoğan τεκμηριώθηκε καλά στην περίπτωση ενός φορτηγού που κατασχέθηκε στις 1 Γενάρη 2014. Η κυβέρνηση κινήθηκε πολύ γρήγορα για να προλάβει μια ανεξάρτητη δικαστική έρευνα για την παράνομη μεταφορά αποτρέποντας τον επικεφαλή εισαγγελέα από το να κάνει την δουλειά του με κραυγαλέα πολιτική παρέμβαση και πίεση.

Η Ελλάδα μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι της πληροφορικής υψηλών επιδόσεων


Η Ελλάδα έγινε η 12η χώρα που υπέγραψε τη Διακήρυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πληροφορική υψηλών επιδόσεων (High-Performance Computing-HPC), συμμετέχοντας έτσι στη φιλόδοξη προσπάθεια της ΕΕ να αναπτύξει την επόμενη γενιά υποδομών πληροφορικής και δεδομένων.