Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Θα αλλάξουμε όλοι υποχρεωτικά ταυτότητες – Κόστος 10 ευρώ



ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ
 
 
 
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ... ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ, ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ...
 
ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ... ΜΕ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ...

ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΡΙΘΜΟΙ...
 
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
 
ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ... ΝΟΥΜΕΡΟ...
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
Θα αλλάξουμε όλοι υποχρεωτικά ταυτότητες – Κόστος 10 ευρώ
Ζήτημα χρόνου είναι να αλλάξουν οι πολίτες τις ταυτότητες τους ενώ ήδη έχει συγκροτηθεί επιτροπή που επεξεργάζεται προτάσεις για την αντικατάσταση των υφιστάμενων ταυτοτήτων με νέα δελτία, τα οποία θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν.

Την είδηση επιβεβαίωσε στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος υπολογίζει το κόστος σε περίπου 10 ευρώ για τον κάθε πολίτη. ..


Μέσα στους επόμενους μήνες όλοι οι Έλληνες πολίτες θα αποκτήσουν τις νέου τύπου, σύγχρονες αστυνομικές ταυτότητες. 

Ήδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει συσταθεί επιτροπή στην οποία μετέχουν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Αστυνομίας, που θα υποβάλλει έως τα τέλη Γενάρη την πρότασή της για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων ταυτοτήτων.


Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας ανέφερε ότι πρέπει να έχουμε μία ταυτότητα σύγχρονη που να έχει αξιοπιστία ως έγγραφο που να μην μπορεί να πλαστογραφηθεί εύκολα, επομένως προχωράμε. 

Υπάρχει κάποιο οικονομικό κόστος, δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τον πολίτη, υπολογίζουμε γύρω στα δέκα ευρώ θα κοστίσει κάθε ταυτότητα και είμαστε στην διαδικασία προκειμένου να συντάξουμε και να αιτιολογήσουμε τις νέες ταυτότητες.

Η επιτροπή θα προτείνει εάν εκτός από το δακτυλικό αποτύπωμα θα υπάρχουν και άλλα βιομετρικά χαρακτηριστικά του κατόχου στις νέες ταυτότητες. 

Οι σημερινές ταυτότητες μπορούν εύκολα να παραποιηθούν και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση διαβατηρίων από κυκλώματα πλαστογράφων. 

Αντίθετα στα διαβατήρια που εκδίδονται από την Αστυνομία–σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας– δεν έχουν παρατηρηθεί μέχρι στιγμής κρούσματα πλαστογραφίας. 

Το ίδιο και στα νέα διπλώματα οδήγησης που από το 2009 εκδίδονται με τις ίδιες προδιαγραφές από το Εθνικό Κέντρο Έκδοσης Εγγράφων Ασφαλείας, που εδρεύει στη διεύθυνση διαβατηρίων της Αστυνομίας.







attika nea

ΝΤΟΥ» ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ : «Κανένα σπίτι στα χέρια κράτους-τραπεζίτη»


Ο δικηγόρος Σωτήρης Καλαμίτσης, έκανε μια πρόταση:  Να ενωθούν κατά των πλειστηριασμών, όλοι οι σύλλογοι δικαστών, δικηγόρων, συμβολαιογράφων, δικαστικών επιμελητών... αλλά απάντηση, δεν πήρε.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΑΣ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Όσο για το κόμμα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ... κι αυτό εκμεταλλεύεται τον πόνο των δανειοληπτών...
ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΩΝ GAY, ΛΕΜΕ ΟΧΙ! 

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ
 
Διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς πραγματοποίησαν νωρίτερα μέλη σωματείων και κινημάτων στην αίθουσα όπου διεξάγονταν πλειστηριασμοί, στο ισόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Κρατώντας δύο πανό και φωνάζοντας συνθήματα διέκοψαν τη διαδικασία που εκείνη την ώρα ήταν σε εξέλιξη. ..


Το πρώτο πανό έγραφε «Κανένα σπίτι στα χέρια κράτους-τραπεζίτη» και το υπέγραφε η Λαϊκή Συνέλευση Δυτικών Συνοικιών, ενώ το δεύτερο ήταν της Εναλλακτικής Πρωτοβουλία Δικηγόρων, συνδικαλιστική παράταξη που πρόσκειται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και έγραφε «Όχι στον νέο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας».

Οι 30-40 διαδηλωτές παρέμειναν περίπου μισή ώρα μέσα στην αίθουσα και αποχώρησαν λίγο πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, την ίδια μέρα.

Όπως έγινε γνωστό, κάποιοι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν και κάποιοι πραγματοποιήθηκαν.
 
Σύμφωνα με δικηγόρους που παρακολούθησαν τη διαδικασία, επρόκειτο για τους πρώτους πλειστηριασμούς που διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη μετά την επιβολή των capital controls, οπότε είχε ανασταλεί η πραγματοποίησή τους.







attika nea

Θύμα ξυλοδαρμού ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου στα Εξάρχεια [BINTEO]

Θύμα ξυλοδαρμού από περίπου 10 άτομα, τα οποία φορούσαν κράνη και κουκούλες έπεσε αργά το βράδυ της Τρίτης στα Εξάρχεια, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου, ο οποίος μεταφέρθηκε εν συνεχεία στον Ερυθρό Σταυρό για να υποβληθεί σε εξετάσεις.
Όπως έγινε γνωστό, ο βουλευτής της ΝΔ βρισκόταν σε εστιατόριο της οδού Βαλτετσίου, όταν μία ομάδα νεαρών μπήκε μέσα σε αυτό ξαφνικά.  Εκείνοι ρώτησαν τον Βασίλη Οικονόμου εάν είναι ο βουλευτής της ΝΔ, και μόλις τους απάντησε καταφατικά, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές, ενώ του φώναζαν «να μην ξαναπατήσεις εδώ». Σύμφωνα με τον ίδιο τον προειδοποίησαν μάλιστα, ότι αν πατήσει ξανά το πόδι του στα Εξάρχεια θα τον εκτελέσουν.
Οικονόμου: «Δεν μπορούμε να ζούμε σε αυτή την ζούγκλα.
«Δεν γίνεται σε αυτήν την χώρα να έχουμε τέτοιες συμπεριφορές και να τις αποδεχόμαστε. Νομίζω ότι έχουμε ξεφύγει λίγο, έως πολύ... Εδώ πέρα μιλάμε για καταστάσεις πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να καταλάβουν άπαντες, από την κυβέρνηση, από όλα, ότι δεν επιτρέπονται αυτές οι συμπεριφορές. Είμαστε ευρωπαϊκή χώρα. Δεν μπορεί να έχουμε άβατα στην Αθήνα, όπου κάποιοι με κουκούλες, ως καταδρομείς αθλιότητας χτυπάνε όχι τον βουλευτή, αλλά τον κάθε άνθρωπο», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ εξερχόμενος του νοσοκομείου.
«Δεν μπορούμε να ζούμε σε αυτή την ζούγκλα. Πρέπει να το καταλάβουν όλοι -και πρώτα απ’ όλα η κυβέρνηση- ότι πρέπει να περιφρουρήσουν το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να μπορεί να κάθεται να πιεί ένα κρασί, να φάει, να κάτσει ήσυχος σαν άνθρωπος», σημείωσε ο Βασίλης Οικονόμου.
Επικοινωνία Βούτση - Οικονόμου
Με τον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου επικοινώνησε αργά τη νύχτα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.
Ο πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε την συμπαράστασή του στον βουλευτή και καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε.
«Η επίθεση στον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου είναι καταδικαστέα από κάθε πολίτη που σέβεται τη δημοκρατία. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να επιβάλλει κανόνες αποκλεισμού χώρων και ιδεών. Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον βουλευτή του εξέφρασα τη συμπαράστασή μου και τη βούληση για την εξάλειψη τέτοιων καταστάσεων», ανάφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, σε γραπτή του ανακοίνωση.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε τη βίαιη επίθεση κατά του βουλευτή της ΝΔ, τονίζοντας σε ανακοίνωση του ότι «Ενέργειες τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία».
Οι γαλάζιες αντιδράσεις
Τον ξυλοδαρμό Οικονόμου σχολίασαν στελέχη της ΝΔ.
«Καλώ την κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες, έτσι ώστε τα περιθωριακά στοιχεία αντιεξουσιαστών, που μερίδα στελεχών της προστατεύουν, να τεθούν επιτέλους στο περιθώριο... Θα πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι, οι όποιες πολιτικές διαφορές, λύνονται με διάλογο και όχι με βία», δήλωσε ο μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔΓιώργος Πλακιωτάκης. «Θέλω εκ μέρους της ΝΔ να καταδικάσω απερίφραστα την αντιδημοκρατική αυτή ενέργεια, να καλέσω την αστυνομία να δράσει άμεσα, έτσι ώστε να συλληφθούν οι δράστες και να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν όλοι, ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν χωρούν στο δημοκρατικό μας Πολίτευμα. Όσοι προσπαθούν να πλήξουν, τόσο το δημοκρατικό μας Πολίτευμα όσο και την κοινωνική μας συνοχή, να γνωρίζουν ότι τέτοιες ενέργειες θα πέσουν στο κενό», είπε ο κ. Πλακιωτάκης.
Άνανδρη χαρακτήρισε την επίθεση εναντίον του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου ο πρώην πρωθυπουργόςΑντώνης Σαμαράς. «Η άνανδρη επίθεση εναντίον του Βασίλη Οικονόμου, δείχνει ότι η Αθήνα έχει γίνει πάλι ξέφραγο αμπέλι. Οφείλει η κυβέρνηση να εγγυηθεί την ασφάλεια κάθε πολίτη. Επιτέλους, σε μια δημοκρατική πολιτεία, άβατα δεν υπάρχουν», σχολίασε.
«Οι εχθροί της δημοκρατίας δεν μας πτοούν. Και θα λογοδοτήσουν», δήλωσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, από την πλευρά του. «Η επίθεση δείχνει πόσο επικίνδυνες είναι οι φασιστικές νοοτροπίες που καλλιεργούνται τα τελευταία χρόνια», συμπλήρωσε. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας κάλεσε επίσης όλες τις πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν τον ξυλοδαρμό του κ. Οικονόμου. «Πρέπει να τελειώνουμε επιτέλους με το άβατο των Εξαρχείων», τόνισε. «Περαστικά φίλε», ήταν το μήνυμα που ανέβασε στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.
 «Κάθε μέρα και ένα επεισόδιο βίας στην Αθήνα. Μόνο ντροπή. Τα άβατα επιστρέφουν, οι πολίτες τρομοκρατούνται, η κυβέρνηση αδιαφορεί», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter η Όλγα Κεφαλογιάννη. «Η αλητεία δεν θα περάσει», έγραψε στον δικό του λογαριασμό ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Κατάδικάζει την επίθεση ο πολιτικός κόσμος
«Η Δημοκρατία, η ελεύθερη έκφραση, η ελεύθερη ζωή πλήττονται ανεπανόρθωτα», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ αναφορικά με την επίθεση στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στα Εξάρχεια, ενώ έτρωγε σε εστιατόριο της περιοχής.
«Το δικαίωμα των πολιτών να κυκλοφορούν ελεύθερα είναι κατοχυρωμένο, παρότι ορισμένοι τραμπούκοι επιχειρούν να το περιορίσουν. Είναι καθήκον της πολιτείας να διασφαλίσει αυτό το δικαίωμα κι όσοι το παραβιάζουν και δέρνουν πολίτες, όποια δικαιολογία κι αν επικαλούνται, πρέπει να υφίστανται τις συνέπειες του νόμου», σχολίασε το Ποτάμι.
«Τέτοιου είδους ενέργειες όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με τη γνήσια λαϊκή διαμαρτυρία, αλλά ουσιαστικά λειτουργούν και ως άλλοθι καταστολής, σχολίασε το ΚΚΕ.
«Οι ΑΝΕΛ καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε κρούσμα βίας, είτε στόχος είναι βουλευτές, είτε είναι απλοί πολίτες διαφορετικών φρονημάτων. Τα φαινόμενα βίας δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη», δήλωσε σχετικά η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
«Η Ένωση Κεντρώων καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας και τραμπουκισμού ενάντια σε οποιοδήποτε πολίτη. Είναι αδιανόητο άνθρωποι, είτε Βουλευτές είτε ιδιώτες, να στοχοποιούνται και να τους ασκείται βία για τις πολιτικές τους απόψεις», ανάφερε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος .
Και η ΔΗΜΑΡ, με τη σειρά της, καταδίκασε τον ξυλοδαρμό κατά του Βασίλη Οικονόμου, κάνοντας λόγο για «άνανδρη επίθεση». «Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχισθεί. Το τελευταίο διάστημα τέτοιου είδους επιθέσεις αυξάνονται αλματωδώς. Το φαινόμενο αυτό πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα και αποτελεσματικά από τις αρχές για να μην επιστρέψουμε σε καταστάσεις πολιτικής βίας, τόνισε.




http://tvxs.gr/

Ζήτω η ..ανεξάρτητη δικαιοσύνη – Φυλάκιση 6 μηνών για τον καστανά , 12 μήνες για τον Παπακωνσταντίνου (Τι δεν κατάλαβες;;;)



dikeosini
Ζήτω η ..ανεξάρτητη δικαιοσύνη – Φυλάκιση 6 μηνών για τον καστανά , 12 μήνες για τον Παπακωνσταντίνου (Τι δεν κατάλαβες;;;)
Ο ηλικιωμένος καστανάς της πλατείας Αριστοτέλους ,ο οποίος πριν απο λίγες ημέρες εκτιμήθηκε ως άκρως επικίνδυνος κακοποιός πράγμα που κινητοποίησε δύναμη 13 αστυνομικών για την σύλληψή του, καταδικάσθηκε σήμερα απο δικαστήριο της συμπρωτευουσας σε 6μηνη φυλάκιση ως ένοχος για το αδίκημα της λειτουργίας «επιχείρησης» χωρίς άδεια .
Αν αναλογιστεί κανείς ότι τον περασμένο Μάρτιο ο γνωστός για την «πολιτική» του διαδρομή και δράση τέως υπουργός της «διάσωσης» Παπακωνσταντίνου , αθωώθηκε για την κατηγορία της «απιστίας» και έπεσε στα «μαλακά» τρώγοντας 12 μηνες ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ για το πλημέλημα της νοθείας.
Όταν μάλιστα τέλειωσε η ακροαματική διαδικασία, ο πρόεδρος του ειδικού Δικαστηρίου κ.Πάτσιος απευθυνόμενος στον κατηγορούμενο τέως υπουργό είπε τα εξής καθοριστικά για τον χαρακτήρα της δικαιοσύνης ως …ανεξάρτητης:
«Το δικαστήριο εξάντλησε την επιείκειά, του κ. κατηγορούμενε. Με την ευχή να αποτελέσει έναν οδηγό για την υπόλοιπη ζωή σας αν και όπως έχω αντιληφθεί έχετε εγκαταλείψει την πολιτική. Κατά το διάστημα αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικός γιατί ενδεχομένως να εκτελεστεί και αυτή η ποινή, εάν διαπράξετε άλλο αδίκημα. Μηκέτι αμαρτάνετε».





katoxika nea

Παίρνουν το σπίτι ανέργων Βολιωτών για οφειλή 625,54 ευρώ


Το σπίτι της κινδυνεύει να χάσει μία οικογένεια ανέργων από το Βόλο, μετά από αναγκαστική κατάσχεση περιουσίας στην οποία προχώρησε η Εφορία για οφειλή ύψους 625,54 ευρώ. Αυτό καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας Μαγνησίας, στην οποία αναλυτικά αναφέρονται τα εξής: «Η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Μαγνησίας καταγγέλλει, σε όλους τους εργαζόμενους, την κοινοποίηση, με ημερομηνία 25 Νοεμβρίου 2015, από δικαστικό επιμελητή του Βόλου, έκθεσης αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας, σε οικογένεια άνεργων εργατών, για οφειλές στην ΔΟΥ Βόλου. Οι οποίοι παρά το ότι είναι μακροχρόνια άνεργοι δεν παίρνουν κανένα επίδομα ανεργίας.
Το ποσό του φόρου για το οποίο η εφορία προχώρησε σε κατάσχεση ακινήτου είναι 519,38 ευρώ και οι προσαυξήσεις 106,16, το σύνολο 625,54 (!!!) και προέρχεται από μη καταβολή ΕΤΑΚ –ΕΕΤΗΔΕ και ΕΝΦΙΑ προηγούμενων χρόνων. Μάλιστα η εφορία προχώρησε στην κατάσχεση χωρίς να έχει ειδοποιήσει προηγούμενα τους οφειλέτες, όπως προβλέπεται από τον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που υποτίθεται προστατεύει την πρώτη κατοικία των φτωχών οικογενειών από τις τράπεζες έχει ανοίξει την «φάμπρικα» των κατασχέσεων για χρέη στις εφορίες υπακούοντας στις επιταγές ΕΕ και ΔΝΤ.
Η επίθεση στην ζωή των εργαζόμενων δεν έχει τέλος.
Τα σπίτια των εργατών και όλου του λαού μπαίνουν από την κυβέρνηση και το υπουργείο οικονομικών στην ομηρία της κατάσχεσης και της απειλής πλειστηριασμού για «χρέη» προς την εφορία, από τα χαράτσια, για ποσά πάνω από 500 ευρώ, με στόχο να τους αναγκάσουν να πάνε άμεσα σε ρυθμίσεις, για να σώσουν το σπίτι τους, στραγγίζοντας από τις λαϊκές οικογένειες και το τελευταίο ευρώ. Ακόμα είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι με τις κατασχέσεις οι χρεώσεις στην εφορία αυξάνονται καθώς φορτώνονται τόσο με τα έξοδα των δικαστικών επιμελητών όσο και με τα έξοδα της άρσης της κατάσχεσης στο υποθηκοφυλακείο
Ανεργία, φτώχεια, χαράτσια, κατασχέσεις έχουν γίνει ο καθημερινός εφιάλτης χιλιάδων και χιλιάδων εργαζόμενων. Εκεί τους έχουν οδηγήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και η σημερινή ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την πολιτική τους, που υπηρετεί το δόγμα: όλα για τους δανειστές -ληστές της ΕΕ και του ΔΝΤ, όλα για το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο.
Καιρός για οργάνωση, αντίσταση και διεκδίκηση. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να σταματήσουμε την καταστροφή της ζωής μας. Κανένας μόνος του δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την λαίλαπα της επίθεσης που κλιμακώνεται κάθε μέρα όλο και περισσότερο.
Στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές ο εργαζόμενος λαός πρέπει να πάρει την υπόθεση της ζωής του στα δικά του χέρια για να αντιπαλέψει την πολιτική κυβέρνησης -ΕΕ-ΔΝΤ.
• Να πάρουν πίσω τις κατασχέσεις ακινήτων από άνεργους, εργαζόμενους, συνταξιούχους
• Να καταργηθούν τα παλιά και νέα χαράτσια που φορτώνονται στις φτωχές λαϊκές οικογένειες
• Επίδομα ανεργίας χωρίς προϋποθέσεις σε όλους τους ανέργους και για όλη την περίοδο ανεργίας»







kataxika nea

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις στον δρόμο της ζωής σαν δούλος μην ελπίζεις.


image
Ήρθε η ώρα να ξυπνήσεις, το ξυπνητήρι σου χτύπησε, Ήρθε η Μόρα, οι σκιές του δίπολου κλέβουν της σκέψεις σου, το φως δεν έσκασε στο παράθυρο ακόμα, μα ξύπνα αθάνατε Έλληνα.
Μην ζεις μέσα στη λήθη και στην αδιαφορία, λάβε θέση στην κάθε σκέψη πράξη ελευθερία των πάντων από τον μαύρο μαγνήτη,  του καθρέπτη της ζωή σου. Εσύ έσφαξες τον λαβύρινθο του νου, εσύ περπάτησες στον Γολγοθά του θανάτου, εσύ θυσιάζεσαι για την ψευδή εικόνα του μαύρου σκότους, εσύ περπατάς σκυφτός προς την σταύρωση, εσύ επιλέγεις να σβήνεις της μνήμες των προγόνων σου.
Η μεγάλη συνάντηση έφτασε,  βρες τον χαμένο άνθρωπο που έθαψε το ψεύτικο εγώ του μαύρου κύκλου. Ξύπνα θλιμμένε Διγενή Ακρίτα του κόσμου αληθινέ, ξύπνα αγέρωχε Τάλε που  η ιχώρ ρέει στο σώμα σου. Μην αναμένεις να βρεις σωτήρα,  εσύ είσαι το φως και το σκοτάδι που  σου έδωσε το νου και την ψυχή ο πατέρας και Πλάστης σου ο μόνος οδηγός σου οι πράξεις που τρέφονται από τις ασπίλωτες και αληθινές σκέψεις σου.
Εσύ πατέρα του κόσμου, μάνα της ιστορίας, κόρη του αθάνατου λαού μας, εσύ θα αποφασίσεις εσύ επιλέγεις, εσύ έχεις την ευθύνη. Πράξε με πνεύμα ομόνοιας, αγάπης, ειρήνης και με βλέμμα φωτεινό και αληθινό οι εχθροί μας ξέρουν απο πριν αφού έφτιαξαν τους καθρέπτες της νόησης, εμείς τους στέλνουμε στον λαβύρινθο της επιλογής τους.Ένωσε τους όμορους κόσμους συνέθεσε της σκόρπιες μνήμες διάλεξε το πιστεύω σου ως εσύ κρίνεις ελεύθερος, δεν υφίσταται δόγμα ούτε διαφέρει ως όνομα, μία είναι η πηγή της ζωής, ένα είναι το ύδωρ του πνεύματος η αληθινή Εν Χριστό Κύριο και μόνο γιο του Πατρός εσένα δες από τα μάτια του, άγγιξε με τα χέρια του, μετανόησε στον δρόμο του αληθινού φωτός.
Έχουμε την δύναμη αφού μας εδώθει το χρίσμα της νόησης και η Σοφία του Πατρός μας Εν τη γη. Ας τολμήσουμε να σπάσουμε τους καθρέπτες της διαίρεσης και της απάτης ανοίγοντας τα φτερά μας.
Φτωχές οι λέξεις σα δεχτείς αγάπη στην ζωή σου, τος φως σε λούζει από ψηλά μην χάσεις την ψυχή σου. Θα δεις ανθρώπους να γελούν που άδικα πονούσαν, αφού είχαν χάσει τη ψυχή και σαν φτωχοί πεινούσαν. Σπάς τα δεσμά σου όταν θες να μην περιμένεις άλλο,  θα δεις όσα σου ανήκουν σαλεύει άλλο ζάλο. Η μόνη κόντρα που μπορείς να κάμεις την Γνωρίζεις σαφί στον δρόμο της ζωής σαν δούλος μην ελπίζεις. Ψεύτικα είδωλα παντού μαύρη σκιά σκεπάζει να γίνεις ήλιος φωτεινός την πλάση να αγκαλιάζει.
Οι στιγμές είναι χρυσός






katoxika nea

Η τελική νίκη είναι κοντά



Η τελική νίκη είναι κοντά.
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 
Όπως ίσως διαβάζετε στα συστημικά μέσα μαζικής ύπνωσης οι Έλληνες φορολογούμενοι καλούμαστε να μέχρι 31/12/2015 να καταβάλουμε φόρους ύψους 8 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Ναι καλά διαβάσατε, 8 ΔΙΣ ευρώ.
Οι αμοιβές – έσοδα από κάθε πηγή  ΟΛΩΝ των Ελλήνων είναι 10,8 δις το μήνα. Που σημαίνει ότι θα μείνουν για την κάλυψη των λοιπών εξόδων – και είναι και γιορτές – μόλις 2,8 δις, δηλαδή μετά βίας 280 ευρώ το μήνα ανά άτομο, δηλαδή 9,5   ευρώ περίπου την ημέρα.
Φυσικά αυτό είναι τεχνικά ΑΔΥΝΑΤΟ! Γιατί ο κόσμος έχει να πληρώσει ασφάλειες, ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο, τροφή, εισιτήρια και λοιπά πάγια έξοδα.
Πάμε όμως να δούμε τι έγινε τον Νοέμβριο, για τον οποίο ΟΛΟΙ κάνουν ότι δεν υπήρξε…
Για τον μήνα Νοέμβριο ο προϋπολογισμός – αυτός που αναθεωρήθηκε το καλοκαίρι-  προέβλεπε έσοδα περίπου 4 δις…
Ξέρετε πόσα μάζεψαν; Με το ζόρι 800 εκατ.
Φυσικά αυτό δεν πρόκειται να το ακούσετε στις ειδήσεις των μεγκάλων καναλιών, γιατί πολύ απλά σημαίνει ΜΑΖΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!!
Φυσικά το κράτος / τρομοκράτης και ειδικά του αριστεριστικού ΣΦΥΡΙΖΑ που ξέρει την τρομοκρατία καλύτερα από όλους, βρήκε τον τρόπο να μας κάνει να τρομάζουμε…
Αντί να βγάλει στο σφυρί τα σπίτι από τα μεγαλολαμόγια, βγάζει σπίτια για 1300 και 600 ευρώ.
Και φυσικά φροντίζει αυτό να κάνει τον γύρο των τηλεοράσεων και τους μπάμπηδες να «σηκώνουν το δάχτυλο» και να «προειδοποιούν» δλδ να εκφοβίζουν έναν ολόκληρο λαό.
Όχι κυρίες και κύριοι
ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΠΑΣΠΟΙ ΕΝΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΤΕ!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ!!!
ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!







katoxika nea

H Συνοριοφυλακή της ΕΕ, άλλη μια πρόφαση αρπαγής εξουσίας

ee
Δεν τρέφω αυταπάτες πως πρόκειται για φύλακα άγγελο των λαών.
Ο Φαρατζ πολύ πιθανά να υποστηρίζει άλλα αφανή συμφέροντα.
Αυτά όμως, δεν εναντιώνονται στους λαούς… τουλάχιστον όχι με τόση
απροκάλυπτη απανθρωπιά όπως τα συμφέροντα που επιβάλλουν τώρα
πολιτικές.
Σε κάθε περίπτωση είναι αξιέπαινος διοτι τολμά να τα χώνει στους
ευρωκράτες, όπως δεν τολμούν άλλες χώρες… (για την Ελλάδα ούτε λόγος
 βέβαια…)



katoxika nea

ΞΑΦΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!Βομβαρδίστηκε ανηλεώς από την ρωσική Αεροπορία!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!Ακολουθεί ΣΚΛΗΡΟ βίντεο!!!




- Ακολουθεί ΣΚΛΗΡΟ βίντεο.

- Κόλαση επί Γης για τουρκικό κομβόι.

- Βομβαρδίστηκε ανηλεώς από την ρωσική και συριακή Αεροπορία.

Μεγάλο τουρκικό κομβόι με 24 νταλίκες που μετέφεραν όπλα και πυρομαχικά (τα οποία από την Άγκυρα βαπτίστηκαν "ανθρωπιστική βοήθεια") βομβαρδίστηκε ανηλεώς από ρωσικά και συριακά μαχητικά κρούσης, με την καθοδήγηση ρωσικού αναγνωριστικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους (UAV/drone), στην περιοχή του θύλακα των ισλαμιστών Τουρκομάνων, με αποτέλεσμα τον θάνατο δεκάδων τούρκων εκ των οποίων, ανάμεσά τους και 5 στελέχη της τουρκικής υπηρεσίας πληφοριών ΜΙΤ που συνόδευαν το φορτίο, σύμφωνα με πληροφορίες των συριακών υπηρεσιών πληροφοριών.

Δύο ρωσικά μαχητικά Su-24 και ένα συριακό μαχητικό Su-22 κτύπησαν το κομβόι, ενώ βρισκόταν 12 χιλιόμετρα από την πόλη Azaz, βόρεια του Χαλεπιού. Το κομβόι εντοπίστηκε από χθες το βράδυ από δορυφορικές φωτογραφίες της ρωσικής Αεροπορίας να περνά τα σύνορα Τουρκίας-Συρία από την περιοχή της τουρκικής επαρχίας Χατάι και να κατευθύνεται προς την Azaz.

Η αποστολή σχεδιάστηκε μέσα στη νύχτα κι ενώ ένα ρωσικό drone παρακολουθούσε τις κινήσεις του κομβόι κατά την διάρκεια της νύχτας, ενώ ρωσικά μαχητικά από το αεροδρόμιο Hmeymim, ήταν σε ετοιμότητα προσβολής του σε περίπτωση που σταματούσε και ξεκινούσε η εκφόρτωση. Η απόσταση για ένα μαχητικό κρούσης από το σημείο ήταν 10' ακριβώς.

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Για πολιτικούς λόγους στην αποστολή αποφασίστηκε να συμμετάσχει και η συριακή Αεροπορία με ένα μαχητικό Su-22 προγενέστερος τύπος του Su-24. Το κομβόι στάθμευσε περίπου 12 χλμ. έξω από την Azaz και αμέσως δόθηκε η εντολή απογείωσης στα ρωσικά και συριακά μαχητικά.

Βομβαρδίστηκε με εμπρηστικές βόμβες και ακολούθησε προσβολή του με βόμβες φορείς βομβιδίων (cluster bombs) που το κατέστρεψαν ολοσχερώς, παρά την μεγάλη έκταση στην οποία είχε διασπαρεί (πληροφορίες από την Μόσχα αναφέρουν ότι είχαν απλωθεί τα φορτηγά σε έκταση ίση με δύο ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο κυριολεκτικά "η κόλαση κατέβηκε στη Γη" . Είναι το τρίτο τουρκικό κομβόι με όπλα και πυρομαχικά που καταστρέφει η ρωσική Αεροπορία μετά την κατάρριψη του Su-24 και την απόφαση της Μόσχας να "κλειδώσει" τα τουρκοσυριακά σύνορα...







volcano times

Πυρά Μαξίμου σε αντιπολίτευση...


Πυρά Μαξίμου σε αντιπολίτευση για την αποχώρηση από τη συζήτηση του «παράλληλου προγράμματος»
Για «τρόικα εσωτερικού» κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές...

Κριτική σε υψηλούς τόνους ασκεί η κυβέρνηση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι, με αφορμή την αποχώρησή τους σήμερα από τη...
συζήτηση του νομοσχεδίου για το «παράλληλο πρόγραμμα».

«Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι χωρίς προσχήματα διεκδικούν το ρόλο της "τρόικας εσωτερικού" και πως αρνούνται να συζητήσουν οτιδήποτε άλλο πέρα από μνημόνια και μέτρα λιτότητας», τονίζουν πηγές της κυβέρνησης.






nonews news

Δεν θα υιοθετούν παιδιά τα ομόφυλα ζευγάρια...



Δεν αφορά το νομοσχέδιο την δυνατότητα υιοθεσίας παιδιού από ομόφυλα ζευγάρια και αυτό θα ξεκαθαριστεί με διάταξη που θα...
εισαχθεί στο νομοσχέδιο. Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής. Το νομοσχέδιο καταψηφίσθηκε επί της αρχής από τον κυβερνητικό εταίρο, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά εγκρίθηκε από την Επιτροπή χάρη στις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ), του Ποταμιού και της Ένωσης Κεντρώων. Η Ν.Δ. επιφυλάχθηκε, ενώ Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ καταψήφισαν.
Ο κ. Παρασκευόπουλος ανακοίνωσε τέσσερις αλλαγές που θα γίνουν στο νομοσχέδιο:
άρθρο 12: θα γίνει διευκρίνιση που θα καθιστά σαφές, χωρίς να αλλάζει το περιεχόμενο του νόμου, ότι δεν αφορά την υιοθεσία.
οι ευνοϊκές ρυθμίσεις για τις κρατούμενες μωρομάνες θα αφορούν μητέρες με παιδιά έως οκτώ ετών.
εκπαιδευτική άδεια: «μετά την παρέμβαση της Ένωσης Εισαγγελέων για την αποκλειστική αρμοδιότητα χορήγησης εκπαιδευτικής άδειας δεν μπορώ να είμαι βασιλικότερος του βασιλέως ή εισαγγελικότερος των εισαγγελέων», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης και ανακοίνωσε ότι «η ρύθμιση θα μεταβληθεί, θα υπάρχει και η αρμοδιότητα του ανακριτή μαζί με το Πειθαρχικό Συμβούλιο και σε περίπτωση διαφωνίας θα αποφασίζει το Δικαστικό Συμβούλιο. Επομένως κριτήριο για την χορήγηση άδειας θα είναι και τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία». Σημειώνεται ότι η ρύθμιση φέρεται να αφορά την εκπαιδευτική άδεια του κρατούμενου Ρωμανού.
χρήση όπλων από εξωτερικούς φρουρούς.
Κατά την ψηφοφορία επί της αρχής ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θόδωρος Παπαθεοδώρου είπε ότι «είμαστε θετικοί, όμως το νομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις για τις οποίες έχουμε σοβαρότατες ενστάσεις. Υπάρχει πρόβλημα συμφωνίας. Να μην ξαναπάμε όπως στην ιθαγένεια που δεν ψήφισαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αυτές οι διατάξεις που μας βρίσκουν αντίθετους πρέπει να αφαιρεθούν ή να τροποποιηθούν».
Επίσης ο εισηγητής του Ποταμιού αρχικά είπε ότι «υπάρχει επιφύλαξη. Δεν αφορά τα άρθρα του συμφώνου συμβίωσης, αλλά το υπόλοιπο κομμάτι. Με βιτρίνα τα δικαιώματα των ομόφυλων προσπαθείτε να κάνετε άλλα πράγματα». Όμως μόλις ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης ανακοίνωσε ότι καταψηφίζει το νομοσχέδιο, η Δημοκρατική Συμπαράταξη υποστήριξε ότι το νομοσχέδιο δεν εγκρίνεται και πρέπει να αποσυρθεί – παρά το ότι είχε ήδη υπάρξει πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ, Δημοκρατική Συμπαράταξη). Αμέσως όμως τοποθετήθηκε θετικά για το νομοσχέδιο ο Μάριος Γεωργιάδης. Αλλά και ο Ι. Φωτήλας άλλαξε την ψήφο του δηλώνοντας ότι «εφόσον τίθεται τέτοιο ζήτημα το Ποτάμι ψηφίζει ναι επί της αρχής».
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη από την έναρξη της συζήτησης έθεσε θέμα ανάκλησης του νομοσχεδίου. «Ως τι εισάγεται το νομοσχέδιο; Είναι της κυβέρνησης ή του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί έχουμε την δήλωση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου. Πέρα του ότι θεωρώ ανοησίες αυτά που είπε, θεωρώ δεδομένη την θέση του ότι δεν συμφωνεί με το νομοσχέδιο. Δεν αμφισβητώ την αρχή της δεδηλωμένης, αλλά αν ο ΣΥΡΙΖΑ εισηγείται το νομοσχέδιο, να συζητήσουμε όλα τα άλλα κόμματα τις ρυθμίσεις και να συζητήσουμε σε ποια άρθρα συμφωνούμε και ποια πρέπει να αφαιρεθούν», είπε ο κ. Παπαθεοδώρου.
«Η επισημότητα μίας δήλωσης πρέπει να κρίνεται εδώ, στην Βουλή. Βεβαίως το νομοσχέδιο είναι της κυβέρνησης. Εδώ θα κληθούν όλα τα κόμματα να δηλώσουν επί της αρχής αν αποδέχονται το νομοσχέδιο» του απάντησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Αντώνης Συρίγος.







nonews news

«Ανταρσία» ΑΝΕΛ στο Σύμφωνο Συμβίωσης...


«Ανταρσία» ΑΝΕΛ στο Σύμφωνο Συμβίωσης - Media

Μια ακόμη ρωγμή στους αρμούς της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ προκάλεσε η απόφαση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να...
καταψηφίσει επί της αρχής, στις αρμόδιες επιτροπές, το νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης. Ωστόσο, το νομοσχέδιο «πέρασε» με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ποτάμι αρχικά καταψήφισε το νομοσχέδιο όμως μετέβαλε την στάση του μετά από την αρνητική ψήφο των ΑΝΕΛ προκειμένου να περάσει το νομοσχέδιο από τις επιτροπές ενώ η ΝΔ επιφυλάχθηκε και θα διατυπώσει την θέση της στην Ολομέλεια.






nonews news

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


ΕΛΛΑΔΑ5
Ο Τσίπρας παρέλαβε μια Ελλάδα καθαρή, και την κατάντησε μαζί με Τασίες-Σίες, και όλο αυτό το Σιωνιστικό υπόβαθρο του ΣΥΡΙΖΑ, το ανθελληνικό συναπάντημα του ΣΥΡΙΖΑ, κατάντησε την Ελλάδα χωματερή, γεμάτη από εισβολείς Ασίας&Αφρικής.
Μέχρι από το Μαρόκο του Βασιλέως Χασάν, ήλθαν εδώ.
Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, όταν ευρέθησαν σε παρόμοια κατάσταση ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ.
Ο Τσίπρας ο μικρός, ωμολόγησε ότι την 14ην-Ιουλίου 2015 δεν γνώριζε ότι οι Σιωνιστές Ευρωπαίοι ήθελαν την Ελλάδα πάση θυσία.
Ο Τσίπρας ο μικρός φοβισμένος υπόγραψε ότι ήθελαν οι Σιωνιστές κατακτητές, αφού τον απείλησαν για τη ζωή της οικογενείας του, και από τότε τον πήρε ο κατήφορος. (Το έγραψαν τα ΜΜΕ).
Τέτοιοι είναι οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, για να κατακτήσουν την οικουμένη,  απειλούν την ζωή των άλλων. (Βλέπε περίπτωση Κώστα Καραμανλή, που από τότε ζεί στη σιωπή, δεν τολμά να βγεί στα Κανάλια να τους ξεφτυλίσει)…………..(Το έγραψαν τα ΜΜΕ).
Η αντιπολίτευση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ του φώναζαν φέρε μια συμφωνία ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ……………
Δηλαδή την Ελλάδα διαμελισμένη στα δόντια της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του επάρατου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
ΑΥΤΟ  ΕΚΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ………………
Παρέδωσε την Ελλάδα- με το 3ο Μνημόνιο- στους εχθρούς Σιωνιστές Γερμανούς,  όπως ήθελαν οι τότε ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ(ΦΩΦΗ)-ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, και έτσι έφερε μια συμφωνία, κοψοχρονιά,  όπως ήθελε ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ του ποταμιού.
Ο ΣΑΜΑΡΑΣ μάλιστα, από το βήμα της Βουλής τον απείλησε με σκληρά λόγια, για τιμωρία, εάν δεν φέρει μια συμφωνία, ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ…………
Η συμφωνία είναι « το πλοίο στα βράχια»…………..
Όπως ήθελαν οι Σαμαράδες & Το Ποτάμι!!!!!!!!
Άμεσος κίνδυνος για διαμελισμό της Ελλάδος,  η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή του ΡΟΤΣΙΛΝΤ συνοριοφυλακή & Ακτοφυλακή, καθώς και η συνθήκη SCHENGEN ανοιχτών συνόρων.
Οι 153 «Γραικύλοι» της Βουλής ψηφίζουν υπέρ των Γερμανών, και ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΡΕ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΠΟΛΙΤΟΙ!!!
ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ, ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!!!
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ
Έλλην  Πατριώτης

Αποκάλυψη! Εδώ θα χτυπήσει η Ρωσία την Τουρκία…

edwthaxtipisoun

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του voicenews.gr, η Ρωσία θα χτυπήσει την Τουρκία, σύμφωνα με τους Ρώσους. Αυτό, μάλιστα, που θέλουν να πετύχουν οι Ρώσοι είναι να καταστρέφουν το μεγαλύτερο έργο στη Μέση Αντολή και να αποδεσμευτούν κατ’αυτόν τον τρόπο δι.κυβ. νερού που οι Τούρκοι παρακρατούν με παράνομα μέσα, στερώντας τα βασικά από τη Συρία. Μάλλον, πρόκειται για το μεγαλύτερο χτύπημα στη σύγχρονη ιστορία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να πούμε, 40 πολεμικά πλοία, Τούρκων και Ρώσων, όπως επίσης και υποβρύχια υπό πολεμικό συναγερμό σε Μαύρη Θάλασσα, Μεσόγειο και Κασπία.






voice news

Δήλωση ΣΟΚ από Αυστριακό κόμμα: «Έλληνες προστατέψτε τα σύνορα σας»

synoraaa
Δριμεία κριτική άσκησε το αυστριακό ακροδεξιό κόμμα δηλώνοντας πως η Ελλάδα οφείλει να προστατέψει τα σύνορα της ευρωπαϊκής ένωσης και πως σε αυτό το θέμα δε χρειάζεται καν η συμμετοχή της Τουρκίας γιατί αυτή δεν ανήκει στην ΕΕ. Εκπρόσωποι μάλιστα του κόμματος επεσήμαναν πως η Ελλάδα είναι ένα είδος στρατιωτικής υπερδύναμης για την περιοχή και πως θα μπορούσε κάλλιστα να προστατέψει σωστά όχι μόνο τα δικά της σύνορα αλλά και όλης της Ευρώπης.
Σε δηλώσεις, που εξασφάλισε το www.voicenews.gr, οι εκπρόσωποι του κόμματος ανέφεραν τα εξής: «Εάν η Ελλάδα θέλει, καμία απολύτως λέμβος δεν φτάνει από την Τουρκία στην επικράτεια της ΕΕ. Το σχέδιο για την προστασία των εξωτερικών συνόρων από την Τουρκία είναι ούτως ή άλλως παράλογο, καθώς η χώρα αυτή δεν αποτελεί τμήμα της Ευρώπης».






voice news

Οι Τούρκοι τρελάθηκαν: "Σε 7 ημέρες θα καταλάβουμε τη Ρωσία"

proklisii


Οι προκλήσεις των Τούρκων προς τη Ρωσία δεν έχουν τέλος! Αυτή τη φορά σε μία ιδιαίτερα προκλητική δήλωση προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο οποίος μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει στις σχέσεις με τη Ρωσία, φτάνοντας στο σημείο να πει ότι η Τουρκία είναι σε θέση να καταλάβει τη Ρωσία μέσα σε επτά ημέρες αν το θελήσει.
Αναλυτικά οι δηλώσεις που εξασφάλισε το www.voicenews.gr: «Η Ρωσία έχει θέσει τον εαυτό της σε μια γελοία κατάσταση και κανείς δεν πρέπει να πιστέψει σε αυτή τη χώρα. Το δικό μας ήταν απλά ένα αλιευτικό σκάφος. Για μένα, η αντίδραση του Ρωσικού πολεμικού πλοίου ήταν υπερβολική. Η Ρωσία και η Τουρκία, πρέπει να αποκαταστήσουν τη σχέση εμπιστοσύνης που ήδη έχουν. Έχουμε ένα όριο στην υπομονή μας. Οι Ρώσοι είχαν προειδοποιηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, και δεν θέλαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Παρόλο που συνεχίζουμε το δρόμο του διαλόγου, η Ρωσία κατηγορεί τον Πρόεδρό μας και την οικογένειά του. Εμείς γνωρίζουμε τις δυτικές κυρώσεις που επιβάλλονται στη Μόσχα. Είμαστε η μόνη χώρα του ΝΑΤΟ που δεν τις ακολουθούμε και αυτό όχι επειδή φοβόμαστε αλλά επειδή δίνουμε σημασία στη φιλία μεταξύ των δύο χωρών. Μετά τη συντριβή του ρωσικού Sukhoi-24, η Ρωσία έχει λάβει κάθε δυνατή ευκαιρία για να υπονομεύσει την Τουρκία. Σίγουρα η δική μας κυβέρνηση συμπεριφέρεται ως ώριμη και έμπειρη κυβέρνηση, αλλά η υπομονή μας έχει και όρια. Αντιμέτωποι με τις προσπάθειες της Ρωσίας, δεν έχουμε κανέναν φόβο, ούτε τύψεις. Δρούμε με μετριοπάθεια, ώστε οι σχέσεις μας να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Αλλά αν χρειαστεί, μπορώ να σας διαβεβαιώσω, ότι μπορούμε να καταλάβουμε τη Ρωσία σε λιγότερο από επτά ημέρες με το ΝΑΤΟ και τους περιφερειακούς μας συμμάχους».





















voice news

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!! “Στρατιωτικός Σύνδεσμος”, Προειδοποιει!!!“Όταν ακούσετε για την επέμβαση μας, βγείτε στους δρόμους”!!!


Πρωτοεμφανιζόμενος “Στρατιωτικός Σύνδεσμος”, Προειδοποιει!!!“Όταν ακούσετε για την επέμβαση μας, βγείτε στους δρόμους”!!!







volcano times

SOS!!!ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ!! ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!!!


Αν νομίζετε ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια, είναι τυχαία και απλά υπερπροβάλλονται από τα ΜΜΕ για χάρη της τηλεθέασης, τότε κάνετε λάθος… Σύμφωνα με τον ειδικό κλιματολόγο της NASA John L. Casey, όλα αυτά είναι μόνο η αρχή ενός κύκλου που αναμένεται να διαρκέσει τριάντα τουλάχιστον χρόνια.

Αν οι προβλέψεις του Casey επαληθευθούν τότε όχι μόνο θα υπάρξουν εκατομμύρια θύματα εξαιτίας των πολικών θερμοκρασιών, αλλά ο πλανήτης θα κληθεί να αντιμετωπίσει καταστροφικούς σεισμούς, τεράστιες ηφαιστειακές εκρήξεις και φονικά τσουνάμι.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:






volcano times