Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Ισχυρή έκρηξη στη Νέα Υόρκη: Δεκάδες τραυματίες από φωτιά σε 12 πολυκατοικίες




Αρχικά κινητοποιήθηκε η αντιτρομοκρατική – Το περιστατικό προκλήθηκε από διαρροή σε καυστήρα πετρελαίουΔεκάδες άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραυματισμούς και εγκαύματα μετά από ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε και φωτιά που ακολούθησε σε κεντρική περιοχή της Νέας Υόρκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 34 άτομα υπέστησαν εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα, ενώ η φωτιά που ακολούθησε της έκρηξης, εξαπλώθηκε σε 12 πολυκατοικίες, οι οποίες εκκενώθηκαν, καθώς και ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο στην αμερικανική μεγαλούπολη.



katoxika nea

Βούλγαρος εμπειρογνώμονας: Οι Αλβανοί θα γίνουν η μεγαλύτερη εθνική ομάδα στα Βαλκάνια- κίνδυνος πολέμου


Ο αλβανικός πληθυσμός στα Σκόπια αυξάνεται τόσο γρήγορα, που μετά από 30 ή 40 χρόνια θα καταβροχθίσει τον σλαβικό πληθυσμό, όπως ακριβώς έγινε με το Κοσσυφοπέδιο,

ΖΗΤΟΥΝ… ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ, ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Για το πιο αιματηρό Ραμαζάνι της ιστορίας του υπόσχονται οι Τζιχαντιστές, που καλούν σε τρομοκρατικές δολοφονικές επιθέσεις σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία, Αυστραλία και Μέση Ανατολή.

«Δεν θα συζητήσουμε την ονομασία της ΠΓΔΜ»...


Συνάντηση του Νίκου ΚοτζιάΌλα «δείχνουν μια καλή διάθεση, μια πρόθεση να τελειώσουμε με τον αλυτρωτισμό», δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς αναφερόμενος στα μηνύματα που έλαβε από...

Άγγιξαν το 1 δισ. ευρώ τα χρέη των νοσοκομείων





Το ένα δισ. ευρώ πλησιάζουν οι συνολικές οφειλές των δημόσιων νοσοκομείων, 
με το 60% περίπου να αφορά ληξιπρόθεσμα χρέη. Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας προς την ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων), οι οφειλές προς τρίτους μέχρι και τα τέλη Μαρτίου άγγιζαν τα 991 εκατ. ευρώ, ενώ τα ληξιπρόθεσμα

Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ




ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΡΕΛΑΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ -Καταγγελίες πολιτών – επιχειρήσεων για ελέγχους που γίνονται χωρίς διαφάνεια και καταχρηστικάΞεπερνάει κάθε λογική ο τρόπος αντιμετώπισης των επιχειρήσεων και των φυσικών προσώπων από τους ελεγκτές της εφορίας οι οποίοι αναγκάζουν τους ελεγχόμενους να προσφύγουν στη δικαιοσύνη για να βρουν το δίκιο τους.

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ



ΛΕΕΙ ΥΕS ΣΕ ΟΛΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ. ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ 
ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Στη δημιουργία σταθερής, μόνιμης βάσης βατραχανθρώπων (Navy Seals) στις εγκαταστάσεις της Σούδας έχουν, σύμφωνα με πληροφορίες, καταλήξει οι Αμερικανοί, επιλέγοντας με αυτόν τον τρόπο να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την υφιστάμενη παρουσία τους στην περιοχή.

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τη Μυτιλήνη: Προσοχή - "Μετά το σεισμό θα έρθει και..."


Μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου, οι κάτοικοι της Μυτιλήνης θα έρθουν αντιμέτωποι με... την κακοκαιρία

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Γιάννη Καλλιάνο, ισχυρές καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν το νησί από το μεσημέρι της Πέμπτης και ενδέχεται να προκαλέσουν νέα προβλήματα για τους κατοίκους, που είναι αναγκασμένοι να ζουν στο ύπαιθρο μετά τον ισχυρό σεισμό των 6,1 ρίχτερ.