Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Έλληνες η συντριπτική πλειοψηφία των αστέγων! Το κράτος στεγάζει μόνο “πρόσφυγες”…


Μία αποκαλυπτική έρευνα που πραγματοποιήθηκε εκ μέρους το δήμου Αθηνών φανέρωσε πως η συντριπτική πλειοψηφία των προσφύγων που ζουν στο κέντρο της πρωτεύουσας είναι ελληνικής καταγωγής. 
Το κράτος όμως αδιαφορείς για εκείνους τους Έλληνες που ζουν στο δρόμο μόνοι, δίχως κάποια υποστήριξη ή βοήθεια. Κατάλυμα πλέον βρίσκουν μόνο οι «πρόσφυγες», αν και θα μπορούσαν εύκολα να στεγάσουν σε κάποιο από τα δεκάδες κέντρα φιλοξενείας τους άστεγους.
Βάσει λοιπόν την έρευνας, το 62% των αστέγων είναι Έλληνες, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων (85,4%) είναι άνδρες. Μάλιστα, το μεγαλύτερο μέρος των αστέγων (57%) ανήκει στην ηλιακή ομάδα 35-55.
Το 71% οδηγήθηκε στο δρόμο την τελευταία πενταετία και το 21,7% το τελευταίο έτος. Το 29% δηλώνει πως δε θέλει να μετακινηθεί σε κάποια δομή φιλοξενείας.
Το 47% των αστέγων δηλώνει πως οδηγήθηκε στο δρόμο επειδή απώλεσε την εργασία του.






voice news

Χτύπησαν οι Ρώσοι! Ανηλεής βομβαρδισμός...(Bίντεο)


Η Ρωσία απάντησε στην  Ουκρανία. Μετά από ημέρες ουκρανικών βομβαρδισμών  στην περιοχή του Ντονιέτσκ, οι ρωσικές πυροβολαρχίες πήραν εντολή να ανταποδώσουν τα χτυπήματα. Η επίθεση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα να διαλυθούν οι ουκρανικές δυνάμεις και τουλάχιστον 12 στρατιώτες να σκοτωθούν. Οι δε τραυματίες είναι δεκάδες. Δείτε το βίντεο :








voice news

ΗΓΕΤΕΣ & ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ! ΓΙΓΑΝΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ!


gryp
Στον πλανήτη Γη σήμερα υπάρχουν ΗΓΕΤΕΣ & ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ.
Υπάρχουν ΓΙΓΑΝΤΕΣ και ΝΑΝΟΙ πολιτικοί.
ΗΓΕΤΕΣ είναι ο Αρχηγός της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας Λόρδος και Βαρώνος Μεγιστάνας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ο Πρόεδρος της Ρωσίας κύριος Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ.
Ό Πρόεδρος της Ρωσίας κ. Βλαδίμηρος ΠΟΥΤΙΝ, σε συμμαχία με τη πολιτική ηγεσία της Κίνας, είναι το αντίπαλο στρατόπεδο της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Μεγάλου Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Μεγιστάνας Λόρδος Βαρώνος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι ο δανειστής των φτωχών Κρατών της Γης, ο επονομάζόμενος και «Θεσμός».
Ουαί και αλλοίμονον στο Κράτος εκείνο που θα πάρει δάνεια από τον Κοσμοκράτωρα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ή από τους Σιωνιστικούς «Θεσμούς» αυτού.
ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ είναι οι πρόεδροι & Πρωθυπουργοί, από Ομπάμα, Μέρκελ, Δαυϊδ Κάμερον, Ολάντ, Γιούνγκερ, μέχρι Τσίπρα & Κούλη.
Ο Κυριάκος (Κούλης) έγλειφε την ορντινάντσα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Μέρκελ, περισσότερο από τους ΓΑΠ-ΣαμαροΒενιζέλους, Τσίπρα.
Σήμερα υπάρχει η Δυτική Σιωνιστική σφαίρα επιρροής. Ν.Τ.Π. ή N.W.O. ή Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Όποιο Κράτος τολμήσει να φύγει από τη Δυτική Σιωνιστική Χούντα προς ΡΩΣΙΑ μεριά, υφίσταται σκληρή τιμωρία από τη Σιωνιστική ηγεσία της Ν.Τ.Π.
Υφίσταται ανηλεείς βομβαρδισμούς από το ΝΑΤΟ. (Βλέπε Σερβία).
Θα σας κάνουμε ΣΥΡΙΑ, απειλούν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του Λόρδου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εάν τολμήσετε να κάνετε οικονομικές επαφές, (εταίροι), συνεργασίες, ή συμμαχίες με τη ΡΩΣΙΑ!!!
Οι Πολιτικοί, Θρησκευτικοί, Στρατιωτικοί ηγέτες της Δύσης, εκλέγονται από την ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συμπεριφέρονται ότι εξελέγησαν από τους Λαούς των Κρατών του Πλανήτη Γη, με δημοκρατικές διαδικασίες.
Τα αποτελέσματα των εκλογών βγαίνουν μέσω εταιρειών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ιδιοκτησίας της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Και όποιος τολμά ας τα αμφισβητήσει………………
Οι Η/Υ έχουν Camera, και μέσα από αυτήν μας παρακολουθούν οι μυστικές υπηρεσίες της Ν.Τ.Π. του Λόρδου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι υποψήφιοι Πρόεδροι των ΗΠΑ, είναι οι πρόεδροι των δύο μεγάλων κομμάτων, Ρεπουμπλικανών & Δημοκρατικών, ο υποψήφιος πρόεδρος και των δύο μεγάλων κομμάτων, απαραιτήτως πρέπει να τυγχάνει της εγκρίσεως της ηγεσίας της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Και έπεται συνέχεια…………
Οι Βασιλείς-Πρόεδροι-Πρωθυπουργοί των κρατών της Ευρώπης, πρέπει να τυγχάνουν της ευνοίας του Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και να κάνουν ότι διαταχθούν από αυτόν, αλλιώς, εν εναντία περιπτώσει τους περιμένει θάνατος, ή ανατροπή από την εξουσία!.
Ανατρέπονται είτε με θάνατον, ή με δημοκρατικές διαδικασίες……………
Οι Θρησκευτικοί ηγέτες εκλέγονται όλοι από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο ΠΑΠΑΣ της Καθολικής Εκκλησίας, είναι σκεύος εκλογής της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και φαινομενικά για το Λαό, φαίνεται ότι τον εξέλεξαν οι Καρδινάλιοι.
Ο Οικουμενικός Πατριάρχης των Ορθοδόξων, είναι σκεύος εκλογής της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και φαίνεται διά τον λαόν, ότι τον εξέλεξαν οι Μητροπολίτες του Φαναρίου.
Ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος, είναι σκεύος εκλογής του Προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και φαίνεται διά τον Λαόν, ότι τον εξέλεξαν οι Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος.
«Εφοβούντο γαρ τον Λαόν»……………………..
Όποιος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών, παρεκλίνει της πορείας, τον περιμένει θάνατος. (ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ).
Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι Αρχηγοί των Ελληνικών Γενικών Επιτελείων (Ε.Δ.) πρέπει να τυγχάνουν της εμπιστοσύνης και εγκρίσεως του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας ΕΡΝΤΟΓΑΝ, αντλεί την δύναμήν του από την εύνοιαν της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
Γιαυτό ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ τα έβαλε με τη ΡΩΣΙΑ, το αντίπαλο στρατόπεδο του Προέδρου Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Έχει πλάτες……………..
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ κάνει ότι διαταχθεί από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η Τράπεζα της Γερμανίας έχει πολλαπλάσια μεγαλύτερο χρέος από την Ελλάδα. Γιαυτό οι Γερμανοί δήμευσαν τα πετρέλαια + Φυσικό Αέριο της Ελλάδος, ώστε από τα έσοδα αυτά, να καλύψουν το χρέος της Γερμανικής Τράπεζας.
Όλες αυτές οι Μουσουλμανικές Ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις (ISIS), είναι έργο των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης.
Το ερώτημα είναι γιατί οι ανίκανοι ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ & ΝΑΝΟΙ Πολιτικοί, Θρησκευτικοί, & Στρατιωτικοί ηγέτες τολμούν να βγαίνουν μπροστά;;; και διαπράττουν προδοτικές ενέργειες κατά των συμφερόντων των Λαών;;;;;;
Ο Ερντογάν απαίτησε να κατεβάσουμε την Ελληνική σημαία από τα νησιά του Αιγαίου, και οι Πολιτικοί και Στρατιωτικοί μας ηγέτες δεν αντέδρασαν.
Οι Θρησκευτικοί ηγέτες μας οδηγούν στην Πανόρθόδοξον Οικουμενικήν Σύνοδο στη Κρήτη, προκειμένου να αναγνωρίσουν τη Παγκόσμιο Σιωνιστική Πανθρησκεία του Βασιλέως Δαυϊδ, και έτσι να περάσουν τα Οικουμενικά σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
«Ινατί εφρύαξαν Έθνη και Λαοί εμελέτησαν κενά;; Παρέστησαν οι Βασιλείς της Γης, και οι Άρχοντες Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, συνήχθησαν επί τω αυτώ, κατά του Κυρίου, και κατά του Χριστού αυτού»!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος






hellasforce

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ;

Στη «δαγκάνα» της εφορίας 50.000 πολίτες με χρέη 30 έως 500 ευρώ!


Στη «δαγκάνα» της εφορίας 50.000 πολίτες με χρέη 30 έως 500 ευρώ!

Σε μια κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει συζητήσεις και έντονες αντιδράσεις προχώρησε η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Εστειλε σε 50 χιλιάδες οφειλέτες ηλεκτρονικά... ραβασάκια με τα οποία προειδοποιεί όσους χρωστούν από 30 έως και 500 ευρώ, δηλαδή μικρά χρέη που δεν έχουν βεβαίως παραγραφεί και η εφορία τα κυνηγά για να γεμίσει τα ταμεία.
Πρόκειται για ληξιπρόθεσμες οφειλές με τα e-mail που εστάλησαν να είναι τα πρώτα καθώς θα ακολουθήσουν κι άλλα που θα είναι προειδοποιητικά. Ως παλαιά ληξιπρόθεσμα νοούνται οφειλές έως τις 31 Δεκεμβρίου 2015, των οποίων η καταβολή δόσης εξόφλησης έχει καθυστερήσει για περισσότερο από τρεις μήνες.
Τα ηλεκτρονικά «ραβασάκια» θα παίρνουν όσοι δεν έχουν προχωρήσει σε ρύθμιση των οφειλών τους, όσοι δεν έχουν υπαχθεί σε διαδικασία αναστολής είσπραξης ή εκτέλεσης, αλλά και οφειλέτες των οποίων τα χρέη δεν έχουν χαρακτηριστεί ανεπίδεκτα είσπραξης. Οφειλέτες κάτω των 18 ετών δεν θα πάρουν προειδοποίηση από την εφορία.
Στην επιστολή αναφέρεται ότι μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε η ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών και καλούνται οι φορολογούμενοι να προχωρήσουν στην άμεση «τακτοποίηση» της εκκρεμότητας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο αυξάνονται με γεωμετρική ταχύτητα, έχουν ξεπεράσει τα 87 δισ. ευρώ και αποτελούν τον μεγάλο «βραχνά» κάθε κυβέρνησης. Βεβαίως, ερωτηματικό δημιουργεί το γεγονός γιατί το «κυνήγι» ξεκίνησε από τους οφειλέτες των 30 ευρώ κι όχι από τους μεγαλο-οφειλέτες που χρωστούν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.





hmerisia.gr

Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή για τις offshore...


http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20160509/engine/newego_LARGE_t_1101_54672964_type13145.jpgΜετά από μια «εκρηκτική» συνεδρίαση και σφοδρές αντιπαραθέσεις για ζητήματα ηθικής υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής...
η τροπολογία της κυβέρνησης για τις offshore εταιρίες.
 
Η τροπολογία, που προβλέπει καθολική απαγόρευση συμμετοχής των πολιτικών προσώπων σε εταιρίες με έδρα στο εξωτερικό, υπερψηφίστηκε από 190 βουλευτές από τους 197 που ήταν παρόντες. Από την συνεδρίαση αποχώρησε η Νέα Δημοκρατία, καταγγέλλοντας τόσο το περιεχόμενο της νομοθετικής πρωτοβουλίας όσο και η κοινοβουλευτική διαδικασία που ακολουθήθηκε.

Υπέρ της τροπολογίας, ψήφισαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Δημοκρατικής Συμπαράταξη, του Ποταμιού, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής, ενώ «παρών» δήλωσαν επτά βουλευτές της Ένωσης Κεντρώων.
Στην συνεδρίαση παρενέβη, εμφανώς φορτισμένος, ο Αλέξης Τσίπρας, που τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, καθώς κανένας δεν την κρατάει στο «τσεπάκι του». «Να τελειώνει αυτό το παραμύθι» ανέφερε ο πρωθυπουργός, λίγη ώρα πριν την ψήφιση της τροπολογίας.

«Είμαστε εδώ με το μέτωπο καθαρό, δίνουμε έναν έντιμο αγώνα προκειμένου μέρα με την ημέρα να επανακτήσουμε το "ύψος" για τον ελληνικό λαό, έναν έντιμο αγώνα για την έξοδο από τις συνθήκες χρεοκοπίας που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Και αυτόν τον έντιμο αγώνα θα συνεχίσουμε να τον δίνουμε» δήλωσε ο κ. Τσίπρας, που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας για την απόφασή της να αποχωρήσει από τη συζήτηση.

Εξήγησε δε, ότι αποφάσισε να πάρει το λόγο ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας διότι είδε να εκτυλίσσονται στην Ολομέλεια «κωμικοτραγικές σκηνές, όπως αυτή της αποχώρησης της ΝΔ» για ακόμη μια φορά.

«Γιατί η ΝΔ το έβαλε στα πόδια; Γιατί αποχώρησε; Δύο οι πιθανές αιτίες: είτε επειή συνειδητοποίησαν ότι θα είχαν τεράστιες απώλειες στην ονομαστική ψηφοφορία, είτε επειδή τρέχουν να προλάβουν την προθεσμία των 60 ημερών και να τακτοποιήσουν υποθέσεις» διερωτήθηκε ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας είχε κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι «εμπαίζει την εθνική αντιπροσωπεία και τον ελληνικό λαό». «Εμείς στη γελοιότητα αυτή δεν μπορούμε να συμμετέχουμε. Μπορείτε να εισάγετε εν ονόματι της αμνήστευσης των υπεύθυνων ό,τι διατάξεις θέλετε. Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που αμνηστεύει τους υπευθύνους» δήλωσε ο κ. Δένδιας, λίγο πριν την αποχώρηση σύσσωμης της ΝΔ από την συνεδρίαση.

Η ένταση συνεχίστηκε και μετά την αποχώρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Αλέξη Τσίπρα να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον αρχηγό του Ποταμιού.

«Πυρά» εναντίον της κυβέρνησης αλλά και του πρωθυπουργού σε προσωπικό επίπεδο, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, που υποστήριξε ότι η σημερινή τροπολογία είναι «φωτογραφική και εκδικητική» και στρέφεται εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Η ένταση που προξενείτε δεν είναι οιωνός καλών εξελίξεων, και πλανάστε ή είστε αφελείς αν πιστεύετε ότι σε αυτή την κρίσιμη στιγμή η χώρα βοηθιέται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

Σε δριμεία επίθεση εναντίον του Ποταμιού αλλά και της ΝΔ προχώρησε και ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος.

Από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά αναφέρει σε ανακοίνωση ότι οι «διορθωτικές τροπολογίες δεν ακυρώνουν τη βλάβη που προκάλεσε στο Δημόσιο η προηγούμενη ρύθμιση...





nonews news

Άνθρωποι άνθρωποι…


Από τη μια πλευρά οι άνθρωποι οι πεινασμένοι, οι πονεμένοι, που συνωστίζονται στην ουρά για λίγα τρόφιμα. Και από την άλλη, οι άνθρωποι της πολιτικής, που τσακώνονται στην Βουλή για τις offshore τους.

Άνθρωποι ανεύθυνοι, όπως…
τους χαρακτήρισε στο σχόλιο του ο Χατζηνικολάου. Δεν διαβάζουν ούτε τους νόμους που ψηφίζουν, ενώ παρατηρήθηκε το φαιδρό φαινόμενο, να ψηφίζουν την ίδια διάταξη δύο φορές.

Η κοινωνία στενάζει κι αυτοί… χτενίζονται (λέμε εμείς).

Τέλος, όσον αφορά την αποχώρηση της ΝΔ, κατά τον σχολιαστή του STAR, κακώς έγινε. Στη βουλή δεν φεύγεις. Κάθεσαι να δώσεις την μάχη…






nonews news

“Εμάς δεν μας κρατούν”, υποστήριξε ο Α. Τσίπρας για offshore: Επίθεση σε ΝΔ και “κίτρινο” Τύπο


Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλά στην ολομέλεια της Βουλής , Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016. .ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

«Να τελειώνει αυτό το παραμύθι. Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, γιατί δεν μας κρατάει κανένας στο τσεπάκι του. Γιατί δεν είναι τα δικά μας στελέχη στις λίστες, δεν είναι τα δικά μας στελέχη στα Panama Papers, ούτε στα ημερολόγια του κ. Χριστοφοράκου, ούτε τα pay rolls της Siemens και των πολυεθνικών που κατέστρεψαν τη χώρα και υποθήκευσαν το μέλλον του ελληνικού λαού», είπε ο πρωθυπουργός κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για την καθολική απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών σε εταιρείες με έδρα εκτός της χώρας. «Είμαστε εδώ με το μέτωπο καθαρό, δίνουμε έναν έντιμο αγώνα προκειμένου μέρα με την ημέρα να επανακτήσουμε το “ύψος” για τον ελληνικό λαό, έναν έντιμο αγώνα για την έξοδο από τις συνθήκες χρεοκοπίας που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Και αυτόν τον έντιμο αγώνα θα συνεχίσουμε να τον δίνουμε», είπε ο Αλέξης Τσίπρας λίγο προτού ολοκληρωθεί η συζήτηση της τροπολογίας και ξεκινήσει η ονομαστική ψηφοφορία που προκαλεί η κυβερνητική πλειοψηφία. Ο πρωθυπουργός εξήγησε ότι αποφάσισε να πάρει τον λόγο ενώπιον της εθνικής αντιπροσωπείας διότι είδε να εκτυλίσσονται στην Ολομέλεια της Βουλής για μια ακόμη φορά «κωμικοτραγικές σκηνές, όπως αυτή της αποχώρησης της ΝΔ». «Θα περίμενε κανείς ότι σήμερα η ΝΔ θα ερχόταν σε αυτή την αίθουσα για να κατακεραυνώσει την κυβέρνηση, όπως έκανε τις τρεις τελευταίες ημέρες, αφότου ένα πρωτοσέλιδο μιας εφημερίδας, ανακάλυψε το μεγάλο σκάνδαλο. Ένα σκάνδαλο όμως που δεν είχε τη δυνατότητα η ΝΔ και κανένας άλλος να ανακαλύψει, διότι είπαν ότι ήταν στις 7.500 σελίδες του νομοσχεδίου», είπε ο πρωθυπουργός και προσέθεσε: «πράγματι ήταν πολλές οι σελίδες του νομοσχεδίου, αλλά δεν ήταν 7.500 σελίδες. Ήταν 280 οι σελίδες του νομοσχεδίου». Ο πρωθυπουργός είπε ότι η αρχική διάταξη που περιελήφθη στο πολυνομοσχέδιο ήταν γνωστή από τον Οκτώβριο στα κόμματα. Επισήμανε, επίσης, ότι η ΝΔ καλούσε την κυβέρνηση επί δύο 24ωρα να έρθει στη Βουλή και όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να έρθει στη Βουλή, «για να δούνε όλοι πόσα απίδια πιάνει ο σάκος και για να καταλάβει ο ελληνικός λαός αυτή την επικοινωνιακή αθλιότητα που παίζεται όλες αυτές τις ημέρες, η ΝΔ το έβαλε στα πόδια». Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας πως όλα όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες αποδεικνύουν μια στρατηγική αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παράξει πολιτικό αντίλογο σοβαρό- να ασκήσει κριτική, αλλά ο πολιτικός της λόγος να έχει ειρμό, με αρχή, μέση και τέλος. Ο Αλέξης Τσίπρας επέμεινε ότι η ΝΔ πάσχει από ογκώδες στρατηγικό αδιέξοδο, «μιλάνε για μεταρρυθμίσεις, καμώνονται τους μεταρρυθμιστές, όμως δεν έχουν να προτείνουν καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση, εκτός αν οι μεταρρυθμίσεις είναι οι περικοπές μισθών, συντάξεων και οι απολύσεις». Παριστάνουν τους εχθρούς του λαϊκισμού, αλλά βασίζουν την αντιπολιτευτική τους ρητορική και στρατηγική στον πιο ακραίο λαϊκισμό, είπε ο πρωθυπουργός και κατήγγειλε ότι ο πολιτικός λόγος του κ. Μητσοτάκη είναι βασισμένος σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων, «στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της διαπλοκής και του κίτρινου Τύπου». «Πάει πολύ να κατηγορεί το κόμμα εκείνο, που ακόμη και σήμερα δεν υπάρχει λίστα που να μην είναι το όνομα του κ. Παπασταύρου μέσα, να κατηγορεί για τις off shore την Αριστερά και για παραθυράκια για τις off shore την Αριστερά», είπε ο Αλέξης Τσίπρας και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν επρόκειτο να αφήσει μια τέτοια πρόκληση αναπάντητη. Αναφερόμενος στην αρχική διάταξη που ψηφίστηκε στο πολυνομοσχέδιο, ο πρωθυπουργός είπε ότι ήταν διάταξη που προέβλεπε με σαφήνεια, ακολουθώντας τις διεθνείς καλές πρακτικές, σε ποιες χώρες απαγορευόταν να έχει οποιαδήποτε επαγγελματική συναλλαγή κάθε πολιτικό πρόσωπο. «Ρυθμίζαμε με βάση της συστάσεις της GRECO», είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι η διάταξη του 2010 ήταν παντελώς έωλη, στον βαθμό που δεν διευκρινίζονταν ποιες ήταν αυτές οι χώρες και κατέληγε, με μαθηματική ακρίβεια, σε συνεχείς αθωώσεις. Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι τα προηγούμενα 24ωρα σηκώθηκε από την αντιπολίτευση κουρνιαχτός και με τη συνεπικουρία γνωστών μέσων ενημέρωσης έγινε διαστρέβλωση και προπαγάνδα για την ηθική υπόσταση της κυβέρνησης. «Αυτή είναι μια απαράδεκτη τακτική», είπε και τόνισε ότι αν ο στόχος είναι η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι με τον τρόπο αυτό έχουν επιλέξει να βρίσκονται στην άκρα δεξιά του πολιτικού φάσματος και να κατηγορούν συλλήβδην το πολιτικό σύστημα. «Ποιος κερδίζει από την προπαγάνδα “όλοι οι ίδιοι είναι”; Η λογική ότι όλοι είναι μέσα σε αυτό το βούρκο. Δεν μπορούσε λοιπόν αυτό να μείνει αναπάντητο», είπε ο πρωθυπουργός και υπογράμμισε ότι «σήμερα η κυβέρνηση, ακριβώς για να μην υπάρχει καμία απολύτως σκιά, που δημιούργησαν όλες αυτές τις ημέρες οι θιασώτες του λαϊκισμού, καμία σκιά πάνω από το πολιτικό σύστημα και καμία σκιά πάνω από την κυβέρνηση και τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, που δίνει μάχη για ζητήματα που έχουν να κάνουν με την κάθαρση και την πάταξη της διαπλοκής, φέρνει μια διάταξη η οποία είναι βελτιστοποίηση της προηγούμενης ρύθμισης». «Το κάνουμε πράγματι με απόλυτο τρόπο», είπε ο πρωθυπουργός για την τροπολογία που ψηφίζεται σήμερα και συνέχισε: «κάποιοι θα πουν ότι το κάνουμε με τρόπο υπερβολικό. Αλλά μόνο με τρόπο υπερβολικό μπορεί κανείς να απαντήσει στη λάσπη και στη χυδαιότητα». Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της διάταξης, είπε ότι κανένας πολιτικός δεν θα έχει το δικαίωμα συμμετοχής σε εταιρεία, όχι μόνο σε χώρες μη συνεργαζόμενες, εξωχώριες, αλλά σε καμία εταιρεία στο εξωτερικό, οπουδήποτε στον κόσμο, είτε έχει προνομιακό φορολογικό συντελεστή είτε όχι, είτε είναι στη μαύρη λίστα είτε δεν είναι, «γιατί δεν μπορούμε να ανεχθούμε ως πολιτικό σύστημα, όχι μόνο ως κυβέρνηση, άλλη μια πληγή». «Όποιος εκτίθεται στην πολιτική , ασκών εξουσία, είτε είναι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ας έχει τις δραστηριότητες του για όσο εκτίθεται στα κοινά, μόνο εντός της επικράτειας», είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι αυτά είναι καθαρά λόγια και ο καθένας ας έρθει αντιμέτωπος με τα ευθύνες του. «Το ερώτημα είναι γιατί αποχώρησε η ΝΔ; Δύο είναι πιθανές αιτίες», είπε ο Αλέξης Τσίπρας, «είτε γιατί συνειδητοποίησαν ότι θα είχαν τεράστιες απώλειες κατά την ονομαστική ψηφοφορία, οι οποίες θα τους εξέθεταν, είτε επειδή τρέχουν να προλάβουν την προθεσμία των 60 ημερών για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους σε μετοχικό κεφάλαιο εταιρειών του εξωτερικού».




http://mignatiou.com/

Αποκαλύφθηκε ο βουτηγμένος στη διαπλοκή και τη διαφθορά Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκαλύφθηκε, γελοιοποιήθηκε στο πανελλήνιο και έχει το θράσος να ζητά εκλογές. Για ποιο λόγο; Για να αποσταθεροποιηθεί η χώρα ενώ είναι βέβαιο ότι θα τις χάσει;;;
Δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανένας πλέον ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί μία από τις πλέον φαιδρές περιπτώσεις πολιτικών προσώπων που έχει... αναδείξει αυτός ο τόπος. 

Δεν θα υπενθυμίσουμε τον παρασιτικό και εθνικά επιζήμιο ρόλο της οικογένειας Μητσοτάκη στα δημόσια πράγματα εδώ και δεκαετίες. Δεν θα αναφερθούμε στις ιδεολογικές αντικοινωνικές αγκυλώσεις του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Αγίας Οικογένειας. Δεν θα αναφερθούμε στα σκάνδαλα που έχει εμπλακεί το σόι του αποστάτη δεκαετίες τώρα. Δεν θα αναφερθούμε ούτε στα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται η σύζυγός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα, ούτε στις παραλείψεις στα πόθεν έσχες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εκπροσωπώντας δήθεν το "νέο". Αυτό ήταν το αφήγημα της διαπλοκής. 

Πέραν της οφθαλμοφανούς ανικανότητάς του να διοικήσει το ίδιο του το κόμμα, ο παλιός γνώριμος και συνομιλητής του Χριστοφοράκου, ο άνθρωπος που λάμβανε δώρα από τη SIEMENS, έχει γελοιοποιηθεί πλέον στο πανελλήνιο που έχει αντιληφθεί τον έναν και μοναδικό ρόλο που διαδραματίζει στα δημόσια πράγματα αυτού του τόπου.

Στήριξε με πάθος τους καναλάρχες της διαπλοκής στην υπόθεση της επιβεβλημένης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών. Τάχθηκε με το μέρος των δανειστών και των υπερεθνικών κέντρων που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας και αγωνίστηκε με πάθος κατά της χώρας του. Δεν πήρε το μέρος της Ελλάδας, αλλά το μέρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η κρίσιμη διαπραγμάτευση.

Ο έχων μετοχές σε μεγάλη ξένη εταιρεία και μια τεράστια περιουσία, αλάλαζε τις προηγούμενες ημέρες για τις offshore εταιρείες. Και όταν η κυβέρνηση έφερε την τροπολογία για καθολική και γενική απαγόρευση συμμετοχής πολιτικών προσώπων σε εταιρείες με έδρα εκτός της χώρας, ο υποκριτής Μητσοτάκης, ο οποίος καλύπτει τον Παπασταύρου με τις offshore, πήρε τον θίασό του και αποχώρησε.





periodista.gr

Ο Δημήτρης Λιαντίνης χάθηκε σαν σήμερα 1 Ιουνίου 1998


LIANTINISΣαν σήμερα, την 1η Ιουνίου 1998, χάθηκαν τα ίχνη του Δημήτρη Λιαντίνη, τα οστά του οποίου βρέθηκαν εφτά χρόνια αργότερα στον Ταΰγετο. Η επέτειος τιμάται από ένα ευρύ φάσμα αναγνωστών και θαυμαστών του, που καλύπτει όλες τις ιδεολογικοπολιτικές αποχρώσεις

Απόσπασμα

Ο μοναδικός Δημήτρης Λιαντίνης για το νεοέλληνα…

Θέλεις νά ‘χεις πιστή την εικόνα του νεοέλληνα; Λάβε το ράσο του γύπα και του κόρακα. Λάβε τις ασπιδωτές κοιλιές των ιερέων, το καλυμμαύκι Μακαρίου Β’ της Κύπρου. 
Και τα γένεια τα καλογερικά, που κρύβουν το πρόσωπο, καθώς άκοσμοι αγκαθεροί φράχτες τους αγρούς. 
Και τις κουκουλωμένες καλόγριες, την άλλη έκδοση του φερετζέ της τούρκισσας, και έχεις το νεοέλληνα φωτογραφία στον τοίχο. 
Απέναντι σε τούτη τη μελανή και γανιασμένη φοβέρα, φέρε την εικόνα του αρχαίου έλληνα, για να μετρήσεις τη διαφορά. 
Φέρε τις μορφές των νέων σωμάτων, τις ευσταλείς και τις διακριτές. Να ανεβαίνουν από την Ολυμπία και τους Δελφούς, καθώς λευκοί αργυρόηχοι κρότοι κυμβάλων. Τους ωραίους χιτώνες τους χειριδωτούς, και τα λευκά ιμάτια τα πτυχωτά και τα ποδήρη. Τα πέδιλα από δέρματα μαροκινά, αρμοσμένα στις δυνατές φτέρνες. 
Φέρε την εικόνα που μας αφήσανε οι γυναίκες της αρχαίας Ελλάδας. Οι κοντυλογραμμένες, με τις λεπτές ζώνες, τον κυανό κεφαλόδεσμο, και το ζαρκαδένιο τόνο του κορμιού. Οι ελληνίδες του Αργούς και της Ιωνίας, οι λινές και οι φαινομηρίδες. Τρέχουνε στα όρη μαζί με την Αταλάντη. Και κοιμούνται στα κοιμητήρια σαν την Κόρη του Ευθυδίκου. 
Όλες και όλοι στηριγμένοι χαρούμενα σε κάποια μαρμάρινη στήλη, σ’ ένα λιτό κιονόκρανο, σε μια κρήνη λευκή της Αγοράς. Με περίγυρα τους ωραίους γεωμετρημένους ναούς, αναπαμένους στο φως και στην αιθρία. Άνθρωποι, και θεοί, και αγάλματα ένα.
Όλα ετούτα, για να συγκρίνεις την παλαιή και τη νέα Ελλάδα, να τα βάλεις και να τα παραβάλεις. Και στήσε τον Φράγκο από δίπλα, να τα κοιτάει και να τα αποτιμά. Με το δίκιο του θά ‘χει να σου ειπεί: «άλλο πράμα η μέρα και το φως, και άλλο η νύχτα και οι μαύροι βρυκολάκοι». Δε γίνεται να βάλεις στο ίδιο βάζο υάκινθους και βάτα. Και κάπου θα αποσώσουν επιτιμητικά την κρίση τους: – Ακούς αναίδεια; Να μας ζητούν κι από πάνω τα ελγίνεια μάρμαρα. Ποιοι μωρέ; Οι χριστιανοχομεΐνηδες; Το πράγμα έχει και περιγραφή και ερμηνεία.
Μέσα στη χώρα, μέσα στην παιδεία δηλαδή και την παράδοση μας, εμείς περνάμε τους εαυτούς μας λιοντάρια, εκεί που οι έξω από τη χώρα μας βλέπουνε ποντίκια. Θαρρούμε πως είμαστε τα παιδόγγονα του Αριστοτέλη και του Αλέξανδρου. Οι ξένοι όμως σε μας βλέπουνε τις μούμιες που βρεθήκανε σε κάποια ασήμαντα Μασταβά. Γιατί; Τα διότι είναι πολλά. Όλα όμως συρρέουν σε μια κοίτη. Σε μια απλή εξίσωση με δύο όρους και ένα ίσον. Είναι ότι: νεοέλληνες ίσον ελληνοεβραίοι. Αν εφαρμόσουμε αυτή την εξίσωση στα πράγματα, θα μας δώσει δύο γινόμενα. Το πρώτο είναι ότι ζούμε σε εθνική πόλωση. Το δεύτερο, ακολουθία του πρώτου, ότι ζούμε χωρίς εθνική ταυτότητα. Ότι οι νεοέλληνες είμαστε ελληνοεβραίοι σημαίνει το εξής: ενώ λέμε και φωνάζουμε και κηρύχνουμε ότι είμαστε έλληνες, στην ουσία κινιόμαστε και υπάρχουμε και μιλάμε σα να είμαστε εβραίοι. Αυτή είναι η αντίφαση. Είναι η σύγκρουση και η αντινομία που παράγει την πόλωση. Και η πόλωση στην πράξη γίνεται απώλεια της εθνικής ταυτότητας. Και το τελευταίο τούτο σημαίνει πολλά. Στην πιο απλή διατύπωση, σημαίνει νά ‘σαι τουρκόγυφτας, και να ζητάς να σε βλέπουν οι άλλοι πρίγκιπα. Σημαίνει νά ‘σαι η μούμια των Μασταβά, και να ζητάς από τους ευρωπαίους να σε βλέπουν ιδιοκτήτη της Ακρόπολης. Σημαίνει να σε θωρείς λιοντάρι, και οι ξένοι να σε λογαριάζουνε πόντικα. Απώλεια της εθνικής ταυτότητας είναι να σε βλέπουν οι άλλοι αρκουδόρεμα, και συ να τους φωνάζεις πως ντε και καλά είσαι η Ολυμπία. Και ύστερα να τους ζητάς Ολυμπιακούς αγώνες στην καλογρέζα. Χλευαστικό του καλογριά.
Είναι μεγάλη ιστορία να πιαστώ να σε πείσω, ότι οι νεοέλληνες από τους αρχαίους έχουμε μόνο το τομάρι που κρέμεται στο τσιγκέλι του σφαγέα, θέλει κότσια το πράμα. Θέλει καιρό και κόπο. Θέλει σκύψιμο μέσα μας, και σκάψιμο βαθύ. Και κυρίως αυτό: θέλει το μεγάλο πόνο.  L1 από το ramnousia.com
Δ. Λιαντίνης.



olympia.gr

"ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ: ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΓΠΠ - ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ"



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ


Η ΚΙΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ("ΟΙ ΑΥΛΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙΟΣΙΔΕΡΑ",  ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ)... 
Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΙΣΙ ..
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΤΧΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η Ε.Ε ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ...
ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ .... 
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ...
ΣΧΕΔΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑΤΟΙΚΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ...
ΔΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΕΡΑΝΗΣ ...
ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΙΦΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΛΗΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 10 Km  ...
ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΡΩΣΙΑΣ ΝΑΤΟ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ !!!








http://anargyros61.blogspot.gr/

"Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΓΕΡΣΗΣ ΦΘΑΝΕΙ"



ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Όσο απίστευτο κι αν ακουστεί, όσο αστείο για κάποιους που θα το διαβάσουν, όσο κι αν αρκετοί θα προσπαθήσουν να γελοιοποιήσουν αδέλφια Έλληνες και Ελληνίδες, πολίτες της γης που αναζητάτε και προσβλέπετε στην μία πατρίδα η ώρα που πολλοί σ' αυτήν την χώρα , όντας ταπεινωμένοι αλλά με το "μικρόβιο" της πίστης μέσα τους θα αρχίσουν να "εγείρονται" σηκώνοντας την Ελλάδα.
Έρχονται οι μεγάλες στιγμές που θα κοιτάμε "πάνω" , που δίπλα μας θα στέκονται χωρίς να τους βλέπουμε συμπαραστάτες και αρρωγοί οι αγαπημένοι του Θεού , που κάθε μεγάλη δυσκολία θα μας χαλυβδώνει.
Αυτός ο λαός που ο ίδιος ο Χριστός προείπε θα στηθεί σε μάχη. Χωρίς να το έχουμε πολυκαταλάβει η συνείδηση μας αρχίζει και μας ξυπνά...
Είναι οι στιγμές που θα έρθουν τέτοιες που τρόμο θα γενούν στις καρδιές ...όμως αυτών που έχουν χάσει πίστη και πορεία.
Όλοι όμως αυτοί και αυτές που μέσα τους σιγοκαίει η ελπίδα, η σιγουριά πως το δίκιο θα νικήσει, πως ο Θεός δεν θα τους αφήσει δεν θα τρομάξουν ότι κι αν συμβεί. Είτε σεισμοί είτε πόλεμοι είτε φτώχια είτε πείνα είτε πειθαναγκασμοί...όλα όσα έρχονται με ταχύτητα φωτός...τίποτε από αυτά δεν θα είναι ικανά να σας λυγίσουν. Άλλοι θα λυγίσουν άλλοι θα κατατροπωθούν...
Έρχονται μεγάλες στιγμές...κοντοζυγώνουν...γι αυτό μην κοιτάτε ρολόγια και ημερολόγια αλλά κοιτάτε βαθιά στην καρδιά και την ψυχή σας και μετά "υψώστε" ψηλά το "βλέμμα" τους και νιώστε να έρχεται Αυτός που καλείτε..
Όχι βέβαια ... δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία Του αλλά η ανταπόκριση στο κάλεσμα σας...Αρκεί να Τον ζητήσετε κι Εκείνος που σέβεται την δική μας ελευθερία να αποφασίζουμε γνωρίζοντας πως το κάλεσμα θα είναι από ελεύθερες και πιστές , ειλικρινείς ψυχές θα έρθει να μας σκεπάσει με πέπλο προστασίας.
Εσμέν έτοιμοι αδέλφια.



http://anargyros61.blogspot.gr/

Πρωτοσέλιδα Πολιτικού & Οικονομικού Τύπου 01-06-2016...










voice news

Πρόταση ΒΟΜΒΑ του Πούτιν στην Ελλάδα! Ανατρέπει τα πάντα...


Συναγερμός στις μυστικές υπηρεσίες όλου του κόσμου σήμανε με την έλευση του Ρώσου Ηγέτη στην Ελλάδα.
Ο Ρώσος Πρόεδρος θέλει να δώσει στην Ελλάδα το πανίσχυρο οπλικό σύστημα S-500. Οι παλαιότεροι θυμάστε ίσως τους S-300 και τον πανικό που είχαν προκαλέσει στη γείτονα χώρα. Φανταστείτε τι σημαίνει το S-500 το οποίο εξουδετερώνει το F-35 stealth, σύστημα συμπαραγωγής Τουρκίας. Στο F-35 στηρίζεται ο Σουλτάνος για τη δημιουργία μίας πολεμικής μηχανής, ανίκητης στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. Μόνο που το ρωσικό οπλικό σύστημα του χαλάει τα σχέδια.
Ο πανικός της Τουρκίας και των Αμερικανών είναι υπαρκτός αν συνυπολογίσουμε ότι στον τομέα της διαπραγμάτευσης, ξαφνικά, δημιουργήθηκαν προβλήματα από πλευράς ΔΝΤ, συμφερόντων Αμερικής.
Εμείς θα παραθέσουμε την δήλωση-ρήση του Πούτιν που φέρεται να είπε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα :
‘-Πρέπει να διαλέξετε εάν θα είστε χώρα της καρπαζιάς ή θα αποκτήσετε δύναμη πυρός και ισχυρή Εθνική Αμυνα. ‘




voice news

Οριστική προειδοποίηση Πούτιν! "Θα απαντήσω με χτύπημα στην Τουρκία..."

Μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στην επιφάνεια, ύστερα από την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα και το Άγιο Όρος. 
Ένας από τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος, συνομίλησε με τον Ρώσο πρόεδρο και όπως εξήγησε, ήταν φανερά αγανακτισμένος με την στάση της Τουρκίας
Μάλιστα ο Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με τον μοναχό, διευκρίνισε ότι δεν μπορεί να "ρίξει περαιτέρω το γόητρο" της Ρωσίας για χάρη της Τουρκίας, ενώ σε επόμενη πρόκληση είπε πως: "θα απαντήσω με χτύπημα". 
Ο Ρώσος ηγέτης ξεκαθάρισε πως έχει φτάσει στα όρια η κατάσταση με την Τουρκία.
Βέβαια, εκτός από την αναφορά του Βλαντιμίρ Πούτιν, την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί μεταξύ Ρωσίας και Τουρκία, αποδεικνύουν καθημερινά οι σχέσεις των δυο κρατών.
Τόσο ο Βλαντιμίρ Πούτιν όσο και ο Ταγίπ Ερντογάν εξαπολύουν απειλές και προειδοποιήσεις, με την Τουρκία ωστόσο να βρίσκεται σε δυσμενή θέση, λόγω της κατάρριψης του ρωσικού μαχητικού, πριν από λίγους μήνες. 
Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα μείνει ατιμώρητη η εν λόγω ενέργεια της Τουρκίας και όπως όλα δείχνουν, αναμένει για την κατάλληλα στιγμή... 




voice news