Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Δείτε πώς τα ελληνικά αναψυκτικά γονατίζουν την Coca Cola – Εξαπλώνεται το μποϊκοτάζ!


Δείτε πώς τα ελληνικά αναψυκτικά γονατίζουν την Coca Cola – Εξαπλώνεται το μποϊκοτάζ!


Το ερώτημα τίθεται συχνά: τι μπορεί να πετύχει ένα μποϊκοτάζ, το συγκεκριμένο μποϊκοτάζ στα προϊόντα της Coca Cola;
Η πρώτη απάντηση που μπορεί να δώσει κανείς είναι ότι η πολυεθνική έχει υποστεί και συνεχίζει να έχει τεράστιες απώλειες κερδών και να χάνει μερίδια αγοράς.
Και αυτό συμβαίνει υπέρ των ελληνικών εταιρειών που δρατηριοποιούνται στον κλάδο των αναψυκτικών και των χυμών.
Όσο υποχωρούν στην αγορά τα προϊόντα της αμερικανικής πολυεθνικής (Coca Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Frulite, Amita, Amita motion, Monster), τόσο μεγαλύτερο χώρο καταλαμβάνουν τα προϊόντα των ελληνικών επιχειρήσεων.
Είναι φανερό ότι η Coca Cola δεν περνάει, ούτε θα περάσει αλώβητη, από την κήρυξη του μποϊκοτάζ και όσο θα συνεχίζεται η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων και το κίνημα «Ούτε γουλιά… μέχρι να επαναλειτουργήσει το εργοστάσιο», τόσο θα περιέρχεται σε πιο δεινή θέση.
Η επιτυχία του μποϊκοτάζ μπορεί να κριθεί στη βάση δύο κριτηρίων: κατά πόσο θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους απεργούς και κατά δεύτερο κατά πόσο θα προκαλέσει θετικές παρασυνέπειες για την ελληνική οικονομία και κοινωνία, ανεξαρτήτως από τις προθέσεις των απεργών.
Αναφορικά με το πρώτο μπορούμε να πούμε ότι το ζήτημα εξακολουθεί να είναι ακόμη ανοικτό: οι απεργοί επιμένουν και η πολυεθνική φαίνεται να μην υποχωρεί.
Αλλά τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν ανεξέλεγκτη τροπή και η υπόθεση φαίνεται να ξεφεύγει ολότελα: η Coca Cola θα χρειαστεί να επιτείνει τις διαφημιστικές της εκστρατείες και να αυξήσει την πίεσή της στην αγορά εναντίον του ελληνικού ανταγωνισμού, χωρίς να είναι βέβαιο εάν σε λίγο καιρό οι «παλιές καλές πρακτικές» της θα φέρνουν και κάποιο αποτέλεσμα.
Όσο τριγυρνούν οι απεργοί με τα μεγάφωνα στα αυτοκίνητά τους και μοιράζουν φυλλάδια στους καταναλωτές οι εκβιαστικές πρακτικές της Coca Cola στην αγορά δε θα είναι δυνατές: αν κοντά στα συνθήματα των απεργών για μποϊκοτάζ προστεθούν και οι διαμαρτυρίες των ελληνικών εταιριών για αθέμιτο ανταγωνισμό – οι συνήθεις παλιές πρακτικές της Coca Cola – το μείγμα θα γίνει πράγματι εκρηκτικό.
Από τα παραπάνω μπορούμε με ασφάλεια να ισχυριστούμε ότι: οι κινητοποιήσεις των απεργών κρατούν σε ομηρεία την Coca Cola και δεν μπορεί να εξαπολύσει τη γνωστή επιθετική πολιτική της στην αγορά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την έχει εγκαταλείψει, διότι αυτή γίνεται τώρα με ιδιαίτερη προσοχή και κάτω από το διαρκή φόβο να μην προκληθεί καμία γενικότερη κοινωνική αντίδραση.
Αυτό είναι μια πρώτη επιτυχία του μποϊκοτάζ: η Coca Cola έχει αναγκαστεί να συμμορφωθεί με νόμους και κανόνες για το φόβο… των Ιουδαίων!
Η δεύτερη μεγάλη επιτυχία είναι ότι η διόγκωση του μποϊκοτάζ -η τάση συμμετοχής του καταναλωτικού κοινού είναι αυξητική σε σταθερή βάση- έχει εκτινάξει τις αποδόσεις των ελληνικών εταιριών και αυτό είναι θετικό για την ελληνική οικονομία.
Εξίσου θετικό είναι και το γεγονός ότι η Coca Cola εξαναγκάζεται να επενδύει διαρκώς σε διάφορους τρόπους διαφήμισης για να μην εξοστρακιστεί από την αγορά: έχει αυξήσει τις διαφημίσεις της σε αλεξήλια, πινακίδες, εξοπλισμό καταστημάτων, προγράμματα ενημέρωσης για να αντιμετωπίσει τα συνθήματα του μποϊκοτάζ και να κρατήσει μακριά από τη δημόσια θέα τις ελληνικές εταιρίες – θα πρέπει να καταγραφεί το εξαιρετικά θετικό γεγονός, ότι οι απεργοί έχουν αποφύγει επιμελώς τη χρήση σπρέι και αναγραφής συνθημάτων υπέρ του μποϊκοτάζ σε τοίχους, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική της οπτικής ρύπανσης που ακολουθεί η Coca Cola με την επιβάρυνση της κακόγουστης, τις περισσότερες φορές, προβολής της στους δημόσιους χώρους.
Μπορεί ο καταναλωτής να συμβάλλει στην επιτυχία του μποϊκοτάζ; Και η πιο απλή συμμετοχή, δηλαδή η άρνηση κατανάλωσης όσο το δυνατόν λιγότερων προϊόντων της πολυεθνικής είναι ένα πλήγμα για αυτήν.
Ακόμη και μια πώληση που αναβάλλεται για κάποια επόμενη ημέρα είναι μια απώλεια για την Coca Cola: η πολυεθνική θέλει all around καταναλωτές, διότι επί αυτού στηρίζει την επιτυχία της.
Ο κάθε ένας μπορεί να συμβάλλει με τη στάση του στην επιτυχία του μποϊκοτάζ και αυτό κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνίδες και Έλληνες τα τελευταία τρία χρόνια με εκπληκτικά αποτελέσματα στην αγορά: με κυριότερο την ανάδυση από την αφάνεια των ελληνικών εταιριών – εδώ να σημειωθεί, για άλλη μια φορά, η σημαντική συμβολή του Διαδικτύου και των κοινωνικών μέσων δικτύωσης εναντίον των δικτατορικών πρακτικών της Coca Cola.
Πέρα, όμως, από τη μεμονωμένη συμμετοχή στο μποϊκοτάζ υπάρχει η συλλογική: σε χώρους μαζικής εστίασης και σε χώρους συγκεντρώσεων μεγάλων πληθών η κατανάλωση αναψυκτικών παίρνει άλλη διάσταση και υπό αυτή την έννοια η συμμετοχή στο μποϊκοτάζ είναι καθοριστική.
Στους χώρους μαζικής εστίασης οι απεργοί, εξ όσων γνωρίζω από την Θεσσαλονίκη, έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, εφόσον πολλοί ιδιοκτήτες και κοινωνικοί φορείς (σύλλογοι, συνδικάτα κλπ.) αντικατέστησαν τα προϊόντα της Coca Cola με προϊόντα ελληνικών εταιριών.
Οι μαζικές εκδηλώσεις είναι ένας χώρος όπου επίσης καταναλώνονται άμεσα μεγάλες ποσότητες αναψυκτικών – κυρίως το καλοκαίρι: μουσικά φεστιβάλ, πανηγύρια, ανταμώματα πολιτιστικών συλλόγων και διάφορες άλλες μαζικές λαϊκές γιορτές συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου και, κατά συνέπεια, συμβάλλουν στην αύξηση της κατανάλωσης των αναψυκτικών, των ποτών και των χυμών.
Οι διοργανωτές, είτε είναι πολιτιστικοί φορείς, είτε δημοτικές αρχές, μπορούν να υποστηρίξουν την προώθηση των τοπικών και γενικότερα των ελληνικών προϊόντων συμβάλλοντας έτσι και στην επιτυχία του μποϊκοτάζ, αλλά και της τοπικής και ελληνικής οικονομίας.
Δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν χώρα πολιτιστικές εκδηλώσεις και πανηγύρια, για παράδειγμα στον Έβρο, και οι διοργανωτές να προμηθεύονται προϊόντα της Coca Cola, τη στιγμή που υπάρχουν εκεί εταιρίες παραγωγής αναψυκτικών.







katoxika nea

Τι περίεργο έχει αυτός ο χάρτης και πως μπορεί να συνδέετε με τις επερχόμενες εξελίξεις;

Τι περίεργο έχει αυτός ο χάρτης και πως μπορεί να συνδέετε με τις επερχόμενες εξελίξεις;


Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός 
Παρότι τις πληροφορίες που θα σας μεταφέρω τις έχω από προχθές το βράδυ και επαληθεύθηκαν σήμερα τα ξημερώματα, περίμενα κάποιο στοιχείο για να προχωρήσω!
Και το στοιχείο που περίμενα ήταν το ενδεχόμενο νέου πραξικοπήματος σήμερα Παρασκευή.
Από προχθές δύο αναγνώστες  που υπηρετούν σε δύο διαφορετικά νησιά του Ν/Α Αιγαίου με ενημέρωσαν ότι παρατηρούν κινήσεις μεγάλου μέρους του Τουρκικού Στόλου της Μεσογείου, που έχει ως ορμητήριο την περιοχή που είναι σημειωμένη στο χάρτη.
Η βάση του Ακσαζ (Μαρμαρίδας) είναι η τρίτη σε μέγεθος ναυτική βάση της Τουρκία, όμως είναι η ισχυρότερη στρατιωτικά, αφού όλα τα πλοία που υπάγονται σε ναυτική διοίκηση Μεσογείου είναι 4ης γενιάς και έχουν ισχύ πυρός όσο ο υπόλοιπος στόλος της Τουρκίας.
loading…
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επιβεβαίωσα σήμερα τα ξημερώματα το σύνολο των πολεμικών σκαφών βρίσκεται εκτός του Ναυστάθμου και η διάταξη που έχουν δεν θυμίζει σε τίποτα επιχειρήσεις SAR (έρευνας και διάσωσης).
Σύμφωνα με την άποψη του ενός πληροφοριοδότη μας, η διάταξη που έχουν τα πλοία των Τούρκων προσομοιάζει με αυτή που έχουν στις ασκήσεις Θαλασσόλυκος, οι οποίες είναι ασκήσεις κατάληψης νήσων…
Στο ναύσταθμο υπάγονται 6 φρεγάτες, 6 πυραυλάκατοι, 4 αντιτορπιλικά, 4 κανονιοφόροι, 4 ταχέα περιπολικά (ταχυσκάφη), 12 αποβατικά, 4 ναρκαλευτικά, 6 πλοία γενικής υποστήριξης, 1 τανκερ, καθώς και 9 ειδικά ελικόπτερα ηλεκτρονικού πολέμου.
Ας ελπίσουμε ότι θα περιορισθούν αποκλειστικά στην αποτροπή πραξικοπήματος στη χώρα τους…
Πάντως στην περιοχή ήδη το Υπουργείο Άμυνας έχει αποστείλει ισχυρότατες δυνάμεις, ενώ στην περιοχή καραδοκούν και οι φονιάδες του Αιγαίου σε βάθος ασφαλείας…
Τι περίεργο έχει αυτός ο χάρτης και πως μπορεί να συνδέετε με τις επερχόμενες εξελίξεις; - Εικόνα1





















katoxika nea





Eίδηση ΣΕΙΣΜΟΣ! Aυτό είναι το σχέδιο ΤΡΑΜΠ για την Ελλάδα... (ΒΙΝΤΕΟ)



"Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας επιχειρηματίας, δεν θα μπορούσα να το τονίσω πιο πολύ. Το έχει πει πολλές φορές έχει χτίσει μία επιτυχημένη αυτοκρατορία, μία αυτοκρατορία μέσα από το χρέος. Γνωρίζει τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία πολύ περισσότερο από την Χίλαρι Κλίντον ή τον Πρόεδρο Ομπάμα, αυτό είναι που χρειάζεται η Ελλάδα", τόνισε ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ, Χρήστος Μαραφάτσος και είναι φανερό ότι ο υποψήφιος του κόμματος των Ρεπουμπλικάνων στην πολιτική του ατζέντα έχει και τη χώρα μας. 
Αρκετές φορές ο Τραμπ έχει εκφράσει τη συμπαράσταση του προς την Ελλάδα και μάλιστα, ουκ ολίγες φορές έχει υπογραμμίσει ότι είναι μείζον θέμα το ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. 
Δείτε ακριβώς τι είπε ο Ελληνοαμερικανός σύμβουλος του Τραμπ: 













voice news

ΣΕΙΣΜΟΣ! Έτσι θα φτάσουν οι Ρώσοι στα στενά και θα τελειώσει η Τουρκία...


Γράφει ο Μάρκος Ζάρρας (Παγετός)
Mavroforemenos Kostas
– Περαιτέρω σύσφιξη σχέσων μεταξύ Τουρκίας- Ρωσίας
– Περαιτέρω κλιμάκωση των σχέσων μεταξύ Τουρκίας – ΗΠΑ
– Διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στην Ευρασιατική Ένωση
– Υπογραφή στρατιωτικής συμμαχίας μεταξύ Τουρκίας – Ρωσίας
– Ενίσχυση του PKK από τις ΗΠΑ – ζήτημα Κουρδικού κράτους
– Διαδικασία εξόδου της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ
– Μεγάλη επιχείρηση της ΗΠΑ για αποσταθεροποιήση και εμφύλιο στην Τουρκία με στόχο την πτώση της κυβέρνησης Ερντογάν
– Πτώση Ερντογάν και θερμό επεισόδιο Τουρκίας – Ελλάδας από τους στρατιωτικούς της Τουρκίας
– Άμεση έκκληση του Ερντογάν στον Πούτιν για βοήθεια
– Επέμβαση της Ρωσίας στην Τουρκία και κατάληψη των στενών του Βοσπόρου και της Κωνσταντινούπολης
Ίσως να μοιάζει τρελό σενάριο αλλά έχει δίκιο, ήδη άρχισε να εκτυλίγεται, σε σημείο, που λέω να βάλω και στοίχημα, ένα τελάρο μπύρες…
Η απόδειξη, εγκυρότητας, του σεναρίου αυτού, αποκαλύπτεται, μέσω της παρακάτω, γεωπολιτικής μου ερμηνείας και αναλύσεως, εκτυλίγματος των παραπάνω γεγονότων.
Τις τελευταίες μέρες, έχει πέσει σωρεία ειδήσεων, με αφορμή την κατάσταση στην Τουρκία και τα γεωπολιτικά αντίκτυπα, σε παγκόσμιο επίπεδο, πράγμα που ίσως οι περισσότεροι, να μην έχουν αντιληφθεί, κυρίως λόγω »θέρους και διακοπών» αλλά και της μούγκας και παραπληροφορήσεως των μέσων μαζικής ενημέρωσης/ εξαπάτησης/ διαμόρφωσης της κοινής γνώμης, όπως τους βολεύει.
Ποιους βολεύει; Στην προκειμένη περίπτωση τους δυτικούς, θα καταλάβετε γιατί.
Όλα ξεκίνησαν με το πραξικόπημα στην Τουρκία:
Το πρώτο ερώτημα που τέθηκε, ήταν, αν όντως, πρόκειται περί πραξικοπήματος, καθώς ο σχεδιασμός, φαινόταν ανοργάνωτος.
Άμεσα, τέθηκε το ερώτημα, μήπως και το έκανε ο Ερντογάν, ώστε να χει αφορμή, για να ισχυροποιήσει την θέση του, ξηλώνοντας μαζικά, στελέχη του δημοσίου και αντιφρονούντες με τις δικές του θέσεις και θυσιάζοντας ένα μεγάλο τμήμα στρατιωτών, στο όνομα της επιτυχίας του.
Αυτή η άποψη, ίσως θα βόλευε τους δυτικούς…
Τελικά, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν αυτό:
1. Ο Ερντογάν, αποφάσισε, ως στριμωγμένος και απελπισμένος με την γεωπολιτική κατάσταση στην χώρα του, να κάνει »γεωπολιτική στροφή» προς την Ρωσική ομοσπονδία και αποφασίζοντας να παραχωρήσει την στρατιωτική βάση του Ιτζιρλίκ, κάτι το οποίο προαναγγέλει, μελλοντική συνεργασία και σε στρατιωτικό επίπεδο, εξ άλλου δεν τον συμφέρει η Ρωσία ως εχθρός.
2. Στην Ρωσική ομοσπονδία, αυτή η συνεργασία, συμφέρει, καθώς εγγυάται πρόσβαση στους αγωγούς και στην Μεσόγειο, κάτι στο οποίο οι δυτικοί, είναι αμετάκλητα, αντίθετοι!
Αυτό, προαναγγέλει συμμαχία με τον Ερντογάν και προοπτικές για την Τουρκία, να εισχωρήσει στις τάξεις, του αναπτυξιακού, οικονομικού σχηματισμού εν ονόματι BRICS, κάτι που ενισχύει την ανερχόμενη »Ευρασιατική» Ένωση.
3. Η στροφή αυτή, του Ερντογάν, ενόχλησε τους δυτικούς και θέλουν, πάση θυσία, να την παρεμποδίσουν και με την μέθοδο, της υπονόμευσης, να φέρουν στην Τουρκία, έναν εμφύλλιο, μεταξύ, υποστηρικτών του Ερντογάν, υποστηρικτών του Κουρδικού κράτους και απελευθερωτικού μετώπου, εν ονόματι PKK και υποστηρικτών του Κεμαλικού, Γκιουλέν, φιλοδυτικού, στον οποίον φυσικά οι ΗΠΑ, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, παρέχουν άσυλο και αρνούνται να τον εκδώσουν στην Τουρκία, παρά το αίτημα τους.
Η μέθοδος της υπονόμευσης, είναι εύκολα κατανοητή και περιγράφεται, στο εξής άρθρο:
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/07/kgb.html
4. Χθές κιώλας, παρενέβει η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, λέγοντας να μην εκδώσει η Ελλάδα, τους 8 Τούρκους, που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, πράγμα το οποίο σημαίνει, πως οι Αμερικανοί, θεωρούν την Ελληνοτουρκική σύγκρουση, δεδομένη.
Επίσης, τα λεγόμενα »εξαφανισμένα» πλοία του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού, ειπώθηκε, πως ήταν υπό τον έλεγχο πραξικοπηματιών κατά του Ερντογάν, τα οποία, δυτικά μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας, ισχυριζόντουσαν πως δεν έχουν εντοπιστεί, λες και μπορεί να χαθεί ένα πλοίο μες το Αιγαίο, εντελώς μα εντελώς »ξαφνικά»
5. Τέσσερα πλοία υπό τον έλεγχο των πραξικοπηματιών βρέθηκαν, από την Ρωσική ομοσπονδία, δηλαδή εντοπίστηκαν, στην Μαύρη Θάλασσα, αγκυροβολημένα, σε λιμάνια της Ρουμανίας και Βουλγαρίας, χώρες δηλαδή, υπό δυτική επιρροή.
Ο παρακάτω σύνδεσμος, μετέφερε άμεσα την είδηση:
http://www.e-koutsobola.gr/2016/07/blog-post_167.html
Μόλις διέρευσε αυτή η είδηση, ξαφνικά, εντελώς »ξαφνικά» τα δυτικών συμφερόντων μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μας, έτρεξαν, να δικαιολογήσουν τ’ αδικαιολόγητα, στο όνομα της κοινής γνώμης, άρχιζοντας να λένε, πως εντάξι, εντοπίστηκαν απλά ήταν ακυβέρνητα και δεν είχαν επικοινωνία…
6. Τα μέσα ενημέρωσης, δυτικών συμφερόντων, προσπαθούν πάση θυσία, ν’ αποκρύψουν τον ρόλο της δύσης, στην αποσταθεροποίηση της Τουρκίας, όπως και την γεωπολιτική στροφή του Ερντογάν στον Πούτιν.
Είπαν μεν, πως αναμένεται σίγουρα και άλλη απόπειρα στην Τουρκία αλλά δεν είπαν από ποιον.
α) Δεν είπαν για στρατιωτικούς, σχηματισμούς αεροπορίας στρατού, μηχανοκίνητες μονάδες και άλλες μονάδες, οι οποίες, έχουν εισχωρήσει στις τάξεις του PKK.
β) Δεν είπαν, πως οι ίδιοι, υποκινούν τον εμφύλλιο, με στόχο να φέρουν στην εξουσία τον Γκιουλέν, προκειμένου ν ανακτήσουν τον έλεγχο τα δυτικά συμφέροντα στην Τουρκία.
γ) Δεν είπαν, πως, »λάθος» το ότι θα στηρίξουν το PKK, το είπαν και να μη το λέγανε, είναι ολοφάνερο πως τάσονται υπέρ του Κουδικού κράτους.
Καταρχάς, έχουν ενισχύσει το PKK, με πυρομαχικά και οπλισμό, την ίδια περίοδο, που γινόταν ο εμφύλλιος στην Συρία, πριν κατέβουν οι Ρώσοι, ακριβώς όπως ενίσχυσαν το ISIS, το οποίο ξαφνικά, βρέθηκε να χει στην κατοχή του, Μηχανοκίνητο πυροβολικό, οχημάτων, Γερμανικής κατασκευής!
7. Ήδη, έχει γίνει συζήτηση, για την αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ, με την Γαλλία, κύριο υποστηρικτή της αποβολής αυτής και τις ΗΠΑ, να χουν κυριολεκτικά, διαολοστείλει τον Ερντογάν, εδώ και πολύ καιρό.
Είναι επόμενο, πως η Τουρκία και να μην ήθελε άλλες συμμαχίες, θα τις χρειαστεί, ειδικά τώρα, που οι δυτικοί, θα επιχειρήσουν εμφύλιο στην Τουρκία, με σκοπό, να φέρουν στην εξουσία των Γκιουλέν και να ιδρυθεί φυσικά και Κουρδικό κράτος, όπως προανέφερα.
8. Είναι αδύνατον για τον Ερντογάν, να κρατηθεί στην εξουσία μόνος του, ενώ θα δέχεται τέτοιο πλήγμα, χρηματοδοτούμενο και υπονικούμενο από τους δυτικούς και η μόνη χώρα, στην οποία μπορεί να κάνει έκκλιση προς βοήθεια, είναι η Ρωσία.
Πόσο έφικτό να συμβεί αυτό;
α) Αν οι δυτικοί, αποκτήσουν τον απόλυτο γεωπολιτικό έλεγχο στην Τουρκία, που ποτέ δεν είχαν, διότι η Τουρκία απλώς έπαιζε »μπάλα» με όλες τις πλευρές, κοιτώντας τα δικά της συμφέροντα κι ας ήταν στο ΝΑΤΟ, εξ άλλου »δεν είναι ηλίθιοι σαν και μας», τότε θα αποτελέσει άμεση απειλή, για την έξοδο της Ρωσικής ομοσπονδίας στην Μεσόγειο και συμμετοχή στους Αγωγούς, ενώ επίσης, οι Ρωσικές δυνάμεις στην Συρία, θ’αποκοπούν.
β) Είναι δεδομένο, πως η Τουρκία, με ηγέτη, τον Κεμαλικό Γκιουλέν, θα χει αυτόν τον ρόλο και ποιο συγκεκριμένα, καθώς δεν θα μείνει αναπάντητη αυτή η ενέργεια των δυτικών, η Τουρκία θ’ αποτελέσει, προπύργιο, θυσία, των δυτικών, έναντι της Ρωσικής ομοσπονδίας.
γ) Την Τουρκία θα την διαλύσουν οι σύμμαχοι και μετά θα μπει η Ρωσία από πίσω. Ένα σενάριο, εφικτό και πάρα πολύ κοντά, που νομίζω πως αποδεικνύει, ότι για την Ρωσία, ο Ερντογάν, έχει γίνει πλέον φίλος, συνεργάτης και σε μια τέτοια κατάσταση, δεν θα ναι καθόλου παράξενο, να ζητήσει βοήθεια από τον Πούτιν, προκειμένου να μη χάσει τον έλεγχο της Χώρας του.
Είναι λοιπόν, δεδομένο, ότι η Ρωσία θα κατέβει στα »πολυπόθητα» στενά, μόνο που η Τουρκία στην οποία θα επιτεθεί, θα ναι η Τουρκία του Γκιουλέν και των δυτικών και έτσι, η Τουρκία στην πορεία, λόγω της κατάστασης που θα επικρατεί, για να εξομαλυνθεί, κάθε περίπτωση, συρράξεων και εμφυλλιοπολεμικών τάσεων, θα χωριστεί, σε κομμάτια, μιας ενιαίας ομοσπονδίας, του άξονος, της Ευρασιατικής ενώσεως, με κυρίαρχο κράτος, την Ρωσία.
Όσο για το τελευταίο μέρος, το πως θα γίνει ο πόλεμος, θερμός, νομίζω πως από δω και μπρος, γνωρίζετε την συνέχεια!
9. Τι σημαίνουν όλ αυτά για την Ελλάδα;
α) Είτε είναι ο Ερντογάν, ο άρχοντας της Τουρκίας, είτε ο Γκιουλέν, το ένα και το ίδιο είναι, την αποσταθεροποίηση και τις επιθέσεις ισλαμιστών δεν τις γλιτώνουμε, ούτε την απώλεια, έστω προσωρινή, της Θράκης και του Αιγαίου, ούτε τα παιχνίδια της Αλβανικής UCK και του κράτους τους.
β) Γενική επιστράτευση δεν θα γίνει, εμπορικά θ’ αποκλειστούμε, οικονομικά θα στερέψουμε και θα μετατραπούμε, σε κάτι χειρότερο, από Βενεζουέλα.
γ) Όλοι θα μας θέλουν με το μέρους τους, για να χουν πρόσβαση στις περιοχές μας, για τον πόλεμό τους. Κακώς. Δεν πρέπει, κανείς δε μας αγαπάει, υπάρχουν μόνο γεωπολιτικά συμφέροντα και ένας λάθος να κάνουμε, να λάβουμε θέση, υπερ του ενός η του άλλου, θα πάθουμε μεγάλη ζημιά!
»Όποιος θα συμμετέχει σ αυτόν τον πόλεμο, θα πάθει μεγάλη ζημιά»
10. Οφείλουμε, ως πολίτες, ως λαός, εμείς να γίνουμε πολιτεία, δημιουργώντας τους θεσμούς μας, ξεκινώντας από τομείς διαχείρισης κρίσεων, παραγωγής πόρων και αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, δημιουργίας ομάδων αυτοάμυνας και μετατροπής σε πολιτοφυλακή, δημιουργίας συμβουλίων, συνεδριάσεων, τομέων μιας πολιτείας, όπου θα συναποφασίζουμε για τις ενέργειές μας, όπου θα επιλέγουμε όχι ανθρώπους αλλά προτάσεις και σχέδια ανθρώπων και θα τους ανακαλλούμε όποτε θα παραβιάζουν το καθήκον τους.
Όποτε οι καταστάσεις θα μας το επιτρέψουν, με όποιον τρόπο κι αν είναι εφικτό, σε κάθε περιφέρεια, έτσι, θα είμαστε σίγουροι και για την ουδετερότητά μας και για μια δίκαια πολιτεία και πως δεν θα έχει καν, την δυνατότητα, το παγκόσμιο σύστημα, να στείλει δικούς του ψευτοσωτήρες, απατεώνες.
Τα κινήματα γνωρίζουν την κατάσταση, δεν μιλάνε όμως, το ιδεολογικό τους κόλλημα και πολιτικό συμφέρον, ανασφάλεια, μη απώλειας της δύναμης άσκησης εξουσίας τους, τους έχουν φέρει σε σημείο, ν’ αρνούνται να ενωθούν και υπήρξαν από πολλούς, πολλές αποτυχημένες προσπάθειες να τους ενώσουν, εδώ και χρόνια αλλά αυτό, σας το κρύβουν.
Λύσεις υπάρχουν άπειρες και μέθοδοι το ίδιο, το τραπέζι της συνεννόησης λείπει και ένας όρκος αίματος, αδερφός προς αδερφό και »μια λεπίδα, να σηκωθεί, να ηγηθεί, να δικάσει».






voice news

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! Για τον Πούτιν, θα μας βοηθήσουν με το χρέος...




Είναι φανερό ότι μετά την επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στη χώρα μας τον περασμένο Μάιο, η Ελλάδα "ισορροπεί" σε δύο στρατόπεδα, από τη μια η ΕΕ και η συμμαχία με το ΝΑΤΟ, και από την άλλη η Ρωσία που έχει εκφράσει απείρως τη στήριξη προς τη χώρα μας . 
Ειδικά μετά τις συμφωνίες που υπογράφτηκαν, έχει ανοίξει ένας νέος δρόμος ανάπτυξης για την Ελλάδα που θα πρέπει να τον εκμεταλλευτεί όσο μπορεί. 
Ωστόσο, η ελληνο-ρωσική σχέση έχει αρχίσει να προβληματίζει την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, καθώς η Ελλάδα είναι σημαντικός σύμμαχος και παίζει σπουδαίο ρόλο στην γεωστρατηγική και γεωπολιτική κατάσταση. 
Η "κόντρα" ΝΑΤΟ και Ρωσίας δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Και Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε την άποψη της χώρας στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ: " Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με όλα τα επιχειρήματα των συμμάχων μας για το πώς θα ασχοληθούν με τη Ρωσία και τη θέση της. Αλλά εμείς δείχνουμε αλληλεγγύη προς τα προβλήματα των συμμάχων μας, όπως θα έπρεπε. Ωστόσο, αναμένουμε ότι θα υπάρξει αλληλεγγύη και σεβασμός  προς τις δικές μας εκτιμήσεις για την ασφάλεια.
Η ασφάλεια στην Ευρώπη χωρίς τη Ρωσία είναι αδύνατη".
Όπως έχουν εξετάσει εμπειρογνώμονες, αλλά έχει αποδείξει και το voicenews.gr με σχετική έρευνα, οι Έλληνες πολίτες νιώθουν πιο κοντά στη Ρωσία παρά στην ΕΕ. 
Για να σταματήσει αυτή η επιρροή της Ρωσίας προς την Ελλάδα, θα πρέπει η ΕΕ να κάνει την... καλή και να κινήσει τις διαδικασίες για την ελάφρυνση του χρέους. 
Αν δεν γίνει αυτό, τότε διαταράζονται ακόμα περισσότερο οι σχέσεις ΕΕ-Ελλάδας και η χώρα μας στρέφεται πιο δυναμικά προς την Ανατολή, κάτι που η Ευρώπη θέλει να αποφύγει. 






voice news

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας είναι ΤΩΡΑ! Δείτε γιατί...


Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Τουρκία και στην πολιτικό-κοινωνική αναταραχή που περνάει η χώρα μετά την προσπάθεια για πραξικόπημα. 
Όπως έχουμε τονίσει, η χώρα μας επηρεάζεται άμεσα από τις εξελίξεις στην γείτονα, αλλά, επίσης, η Ελλάδα μπορεί να δει μέσω αυτών μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη της. 
Γνωρίζουμε ότι ο αγωγός ΤΑΝΑΡ θα περνάει από τα γεωργιανά-τουρκικά σύνορα στα δυτικά σύνορα της Τουρκίας και όσο και αν έσπευσαν να διαβεβαιώσουν ότι οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά, είναι φανερό ότι η κατασκευή του και η έκβαση των εργασιών έχει ρίσκο, καθώς η Τουρκία "πλέει σε πελάγη αβεβαιότητας". 
Την ίδια ώρα, οι ΗΠΑ διεμήνυσαν ότι επιθυμούν να ελαφρυνθεί το ελληνικό χρέος, διότι βλέπουν, αν και αργά, ότι η Ελλάδα αν καταφέρει να ξεπεράσει τις δυσκολίες, θα αποτελέσει τον μόνο σταθερό παράγοντα στην περιοχή. 
Αυτό, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει οι Ρώσοι για τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, έρχεται να "δέσει" αρμονικά με μια ενδεχόμενη επιτυχία της χώρας μας, που πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία για να τα καταφέρει. 
Άλλωστε, σε ό,τι αφορά τον αγωγό Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη, διευθύνων σύμβουλος του διαχειριστή του αγωγού, Nikolai Tokarev τόνισε ότι το επεξεργάζονται "σε περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες στην ομαλή πλοήγηση μέσα από τα στενά της Μαύρης Θάλασσας ". 
Από τη μια έχουμε το ρίσκο ενός έργου που σχετίζεται άμεσα με τις συνθήκες στην Τουρκία, και από την άλλη μια νέα ευκαιρία. 








voice news

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!Ολονυχτία Υπουργών!!!Έρχονται Καταιγίδες στο Αιγαίο!!!




ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ


Ολονυχτία και Σύσκεψη τριών Υπουργών στο Άμυνας μετά την Σύσκεψη που είχε ο Υπουργός Άμυνας με τους Αρχηγούς και τους Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ!
Σύμφωνα με πληροφορίες οι Υπουργοί Άμυνας ,Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας είχαν τριμερή σύσκεψη για τα Γεγονότα της Σύμης και τους τρόπους αντιμετώπισής τους !
Η ΕΥΠ ενημέρωνε συνέχεια τους Υπουργούς για την Εξέλιξη των ερευνών αλλά και την κατάσταση των γεγονότων στην Πλευρά της Τουρκίας!
Στην άλλη πλευρά είχαμε εκτεταμένες έρευνες των Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας ,Στρατού και Αστυνομίας απο κοινού για τον εντοπισμό και την Σύλληψη των Τούρκων Κομάντος που αγνούνται χωρίς αποτέλεσμα !
Ο Χθεσινός νυχτερινός Συναγερμός είχε να κάνει με πληροφορίες για τα δύο Φουσκωτά που εντοπίστηκαν στα Τουρκικά Χωρικά Ϋδατα!
Πρόκειται για στελέχη των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας με μεγάλη εκπαίδευση, αλλά και με πραγματική πολεμική εμπειρία, καθώς συμμετέχουν στις επιχειρήσεις εναντίον του PKK…Αλλά έχουν εκπαιδευτεί για επιχειρήσεις και στο εξωτερικό !!
Από την ημέρα που διέφυγαν οι τουρκικές αρχές έχουν κινήσει «γη και ουρανό» για να τους εντοπίσουν.
Μια από τις πιθανότητες διαφυγής τους είναι μέσω των θαλασσίων συνόρων προς την Ελλάδα, είτε χρησιμοποιώντας κάποιο φουσκωτό, είτε παριστάνοντας τους τουρίστες με κάποιο σκάφος από τα πολλά που λόγω της κρίσης στην Τουρκία έρχονται για ελλιμενισμό στην Ελλάδα.
Τελικά, λέμβοι και θαλαμηγοί παρέμειναν μέσα στα τουρκικά χωρικά ύδατα, ενώ από την ελληνική πλευρά τις κινήσεις επιτηρούσαν δύο περιπολικά του Λιμενικού, η πυραυλάκατος «Βότσης» και ένα ελικόπτερο Super Puma.
Στις θαλαμηγούς και στα υπόλοιπα σκάφη που βρίσκονταν στην τουρκική πλευρά των χωρικών υδάτων υπήρχε σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση των Ειδικών Δυνάμεων της Τουρκίας
Από την ελληνική πλευρά, δυνάμεις του Λιμενικού και της αστυνομίας κατέφθασαν το απόγευμα στη Σύμη
. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν ελέγχους σε σπίτια και σε άλλα κτίσματα στη Σύμη
. Στην τουρκική πλευρά παρέμεναν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας σκάφη της ακτοφυλακής προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν θα αναχωρήσει κανείς προς Ελλάδα.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ






volcano times

ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Ο «ΜΥΣΤΙΚΟΣ» ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ«ΧΤΥΠΗΣΕ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]






ΣΟΚΑΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!Ο «ΜΥΣΤΙΚΟΣ» ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ«ΧΤΥΠΗΣΕ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!![ΒΙΝΤΕΟ]

Φωτογραφίες που βγήκαν τα τελευταία χρόνια από τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν τον δείχνουν κάπως πεσμένο κάτι το οποίο δεν οφείλεται απαραίτητα μόνο στο στρες γραφείου. Άλλωστε, ζει σαν «βασιλιάς» και έχει τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο.
Οι Wikileaks είχαν δημοσίευσει τα λεγόμενα “Παγκόσμια Αρχεία Πληροφοριών”, μια κλεμμένη βάση δεδομένων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ιδιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών του Στράτφορ στο Τέξας. Στα αρχεία υπήρχαν σοβαρές εικασίες για πιθανό καρκίνο του Ερντογάν.
Επίσημα, ο 57χρονος τότε αρχηγός κράτους είχε μόλις υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για τους αδενοειδείς του και είχε αφαιρεθεί ένα κομμάτι του εντέρου του, αλλά η αμφιβολία για το τι έπασχε στην πραγματικότητα παρέμεινε στο Στράτφορ καθώς και αλλού.
Για το ίδιο θέμα η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών, Debka File, είχε αναφέρει τότε ότι ο Ερντογάν είχε καρκίνο, με βάση τις δυτικές πηγές. Η Hürriyet Daily News δημοσίευσε το 2012 αποσπάσματα από την συνέντευξη με τον Ερντογάν, στην οποία ο ίδιος αρνήθηκε όλες αυτές τις φήμες. Οι φωτογραφίες, όμως, έδειχναν έναν πάσχωντα άνθρωπο.
Τελικά ανέρρωσε αλλά υπάρχει αναμονή καθώς χρειάζονται μερικά χρόνια για να εξαφανιστεί ή όχι οριστικά ο κίνδυνος.
Είναι εμφανές πως πολλοί αρχηγών κρατών έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από καρκίνο:
Ο Ούγκο Τσάβες στη Βενεζουέλα.
Η Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ και ο προκάτοχός της, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.
Ο πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες.
Ο Πρόεδρος της Παραγουάης, Φερνάντο Λούγο.
Ο Φιντέλ Κάστρο επίσης είναι άρρωστος, τουλάχιστον από το 2006, σύμφωνα με δημοσιεύματα
Ο Αργεντινός Πρόεδρος Kirchner είχε προφανώς λανθασμένα διαγνωστεί με καρκίνο.

Τι έχουν αυτοί οι ηγέτες από κοινού; Είναι πολιτικά αντιαμερικανοί και αυτό ενόχλησε την διοίκηση των ΗΠΑ.
«Κάποια» έθνη έχουν ένα οπλοστάσιο με «βρώμικα» όπλα για να προκαλέσουν καρδιακή προσβολή ή καρκίνο. Αυτά είναι ραδιενεργά σωματίδια σε καθίσματα του αυτοκινήτου ή τοξικές χημικές ουσίες που είναι μοιραίες σε τρόφιμα ή αντικείμενα. Η λίστα των δυνατοτήτων τους είναι ατέλειωτη. Περιβόητο είναι το αμερικανικό πυροβόλο όπλο των Αμερικανών, το οποίο με την εκτόξευση παγωμένου δηλητηρίου μπορεί να προκαλέσει καρδιακή προσβολή.
Γνωστές είναι επίσης οι προσπάθειες στο παρελθόν από τη CIA για να δηλητηριάσουν τον Κουβανέζο δικτάτορα Φιντέλ Κάστρο με θάλλιο, ή η ενέργεια τους να θανατώσουν τον Κονγκολέζο Πατρίς Λουμούμπα με δηλητηριασμένη οδοντόκρεμα.
Σήμερα υπάρχουν ακόμη γενετικά προσαρμοσμένες βιολογικές επιθέσεις σε στοχοποιημένα άτομα. Η αμερικανική μυστική υπηρεσία, για παράδειγμα, προστατεύει, για το λόγο αυτό το DNA του Προέδρου και των μελών του υπουργικού συμβουλίου.
Οι ιστορικοί Egmont Koch και ο Michael Wech, αποκάλθψαν στο βιβλίο τους «Κωδικό Όνομα Αγκινάρα», πως η CIA και μονάδες του Στρατού των ΗΠΑ έψαχναν στα πιο απομακρυσμένα μέρη για σπάνια δηλητήρια. Αλλά και άλλες χώρες έχουν πλέον ολόκληρο το οπλοστάσιο των Dirty Tricks. Στην Μόσχα ο κρίσιμος πρώην πρόεδρος της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιούσενκο, είχε δηλητηριαστεί με διοξίνη χρόνια πριν. Ο Ρώσος αποστάτης Alexander Litvinenko, είχε δηλητηριαστεί με ραδιενεργό πολώνιο.
Αλλά και ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Ερντογάν, ο Μουσταφά Κοτς, πέθανε νωρίτερα αυτό το έτος ξαφνικά από καρδιακό πρόβλημα παρα το νέο της ηλικίας του Τότε είχαν γραφτεί πολλά για τον παράξενο και αιφνίδιο θάνατο του
Πίσω από το πραξικόπημα της Τουρκίας πολλοί υποπτεύονται ότι βρίσκεται η CIA Οι μαζικές εκκαθάρισης του Ερντογάν για πολλούς έxoυν ως αίτια τον μεγάλο του φόβοι για την ίδια του την ζωή και να προφυλαχτεί ο ίδιος από πιθανή απόπειρα δολοφονίας.
Όπως ξέρουμε και εδώ στην Ελλάδα την ιστορία του θανάτου του πρώην αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου την καλύπτει ένα πέπλο μυστήριου, (όπως επίσης και του Κύπριου προέδρου, Τάσου Παπαδόπουλου), γιατί όπως έγινε αργότερα γνωστό κάποιοι ήθελαν να τον εξαφανίσουν από την σκηνή. Η περίπτωση του Χριστόδουλου ήταν μοναδική γιατί ο καρκίνος είχε εμφανιστεί συγχρόνως σε δυο σημεία πράγμα απίθανο στα ιατρικά χρονικά.
Τι δεν καταλαβαίνεις ???
ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr











volcano times

ΤΟΥΡΚΙΑ!!!Κόκκινος Συναγερμός!!!ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/7/2016!!!ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ!!!


Σε κόκκινο συναγερμό παραμένει η Τουρκία!!! 



Την ίδια ώρα που ο Ταγίπ Ενρτογάν, σε συνέντευξη του αποκαλύπτει πως είναι ανοικτό το ενδεχόμενο μιας νέας απόπειρας πραξικοπήματος στη χώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπει απόρρητο έγγραφο που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του προέδρου της Τουρκίας!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην πρώτη συνέντευξη που παραχωρεί μετά την κήρυξη της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, που ακολούθησε την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, επισήμανε ότι μια νέα απόπειρα πραξικοπήματος είναι πιθανή ωστόσο δεν θα είναι κάτι το εύκολο, καθώς «βρισκόμαστε σε μεγαλύτερη επαγρύπνηση».

Ο Τούρκος πρόεδεος, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ανέφερε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας του υπέπεσαν σε σοβαρά σφάλματα και παραλείψεις, προτού εκδηλωθεί η απόπειρα πραξικοπήματος της περασμένης Παρασκευής στην χώρα και ότι οι ένοπλες δυνάμεις σύντομα θα αναδιαρθρωθούν.

«Είναι ξεκάθαρο ότι υπήρξαν σοβαρά κενά και παραλείψεις στις υπηρεσίες μας πληροφοριών, δεν έχει κανένα νόημα να επιχειρήσουμε να το κρύψουμε ή να το αρνηθούμε. Το είπα στον επικεφαλής της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών» τόνισε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε από το προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα.

Απόρρητο έγγραφο επιβεβαιώνει τον Ερντογάν

Σύμφωνα με το συνημμένο εμπιστευτικό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας της Τουρκίας από τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι υπηρεσίες του εν λόγω υπουργείου, μιλούν για ΝΕΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ πραξικοπίματος την Παρασκευή 22/7/2016!!!

ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016 ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!Η ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ!!!Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.....





ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016  ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΡΗΞΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!Η ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ!!!Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.....

ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ...
ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ !!!
ΑΝ ΟΙ 8 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΤΡΙΤΗ ΧΩΡΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ...
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΥ "ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ..." ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΘΟΣΟΝ ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΩΝΤΑΝΕΨΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ...
ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016 ...
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΞΑΝΘΩΝ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΕΤΩΠΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 13/11/2016 ΕΩΣ 13/12/2016 ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 17' ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ (ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ) ...
ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ... 
ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΦΑΓΗ ΟΠΟΥ ΤΡΙΧΡΟΝΟ ΔΑΜΑΛΙ ΘΑ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠ' ΑΥΤΗΝ ...
ΤΟΤΕ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ...
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΟΙ ΝΑΥΜΑΧΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ...
ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΟΣΣΟΒΟ, ΒΟΣΝΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ...
ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ...
ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ...
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ...>>








volcano times

ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ! Ύ Π Ο Π Τ Ε Σ ΚΙΝΗΣΕΙΣ



ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΟΣΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΣΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ;;;
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ «Π Ρ Ε Π Ε Ι»;
40
ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ είναι η πληροφορία που διακινείται τις τελευταίες ώρες, απο τοπικά μέσα ενημερώσεως και αφορά την κρίσιμη περιοχή της Θράκης. Η πληροφορία θέλει να έχει ξεκινήσει ροή φυγάδων (;) από την Τουρκία, προς τις μειονοτικές περιοχές και σημαντική αύξηση της κινήσεως οχημάτων με …τουρκικές πινακίδες, όχι από την Εγνατία, αλλά από το επαρχιακό δίκτυο!…
41
42
(OI ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΠΕΛΕΓΗΣΑΝ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΤΟ ’34’ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ).
43
Ακόμα και στα πιο μεγάλα αστικά κέντρα της ευρύτερης περιοχής, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ροή αυτή είναι μια πραγματικότητα, επισημαίνει το ιστολόγιο αμυντικού θεμάτων ‘defence-point’.
Εν τω μεταξύ, κινητικότητα επιδεικνύει και το περίφημο αυτοκίνητο τύπου «βαν» του τουρκικού προξενείου, με τρόπο που θυμίζει προεκλογική περίοδο…
44
Ακόμα και μέρα μεσημέρι που επιχειρήθηκε η ιδίοις όμασιν΄΄ διαπίστωση της καταστάσεως, το χαρακτηριστικό είναι η αυξημένη κίνηση από φθηνά τουρκικά αυτοκίνητα, να τραβούν τον δρόμο για τα ορεινά…
Ελπίζουμε – τσάμπα είναι η ελπίδα… – πως έχουν γνώση οι φύλακες. Διαφορετικά, ας φροντίσουμε ως χώρα, να ελέγξουμε τι ακριβώς γίνεται, αν υπάρχει «τάση», αν υπάρχει πρόβλημα, ή με πρόσχημα το γνωστό πρόβλημα στην Τουρκία υφίσταται σχεδιασμός, κ.λπ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν αναλυτές, ΕΚΕΙ που …πρέπει, για να τα διαπιστώσουν…






hellasforce

ΕΛΛΑΔΑ:ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Ελικόπτερα Απάτσι, επίλεκτες μονάδες και Super Puma στα Δωδεκάνησα!



Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις τέθηκαν σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού» σε όλη την περιοχή της Δωδεκανήσου και ενισχύθηκαν τα νησιά με επιθετικά ελικόπτερα «Απάτσι», με Super Puma, με πλοία του Πολεμικού Ναυτικού καθώς και με πλοία του Λιμενικού Σώματος.
Επίλεκτες μονάδες του Στρατού, του Ναυτικού αλλά και του Λιμενικού περιπολούν στην περιοχή με εντολή να αποτραπεί η είσοδος αντιφρονούντων στα ελληνικά χωρικά ύδατα ή σε ελληνικό έδαφος. Την όλη κατάσταση συντονίζουν από κοινού τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη σε συνεργασία με την ΕΥΠ.
Στρατιωτική πηγή βεβαίωσε στο «Βήμα» ότι λαμβάνονται όλα τα μέτρα από την ώρα που εκδηλώθηκε το πραξικόπημα ώστε να προστατευθούν τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Δεν είναι τυχαίο ότι από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής απογειώθηκαν έξι «Απάτσι» και μεταστάθμευσαν στην Κω, Ρόδο και στη Λέρο. Αυτά τα ελικόπτερα είναι που περιπολούν τούτες τις ημέρες επί 24ώρου βάσεως κατά μήκος της γραμμής των Δωδεκανήσων.
Η ίδια πηγή βεβαίωσε επίσης ότι παρατηρείται μεγάλη αεροπορική δραστηριότητα εντός του τουρκικού εναέριου χώρου από επιθετικά ελικόπτερα και μαχητικά F-16 προφανώς για τον εντοπισμό αντιφρονούντων. Από τη νύχτα της Τετάρτης ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο η δύναμη του Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή, μετά τις πληροφορίες ότι αντιφρονούντες με φουσκωτά σκάφη επιχειρούσαν να περάσουν στην Σύμη.
Η κανονιοφόρος «Ναυμάχος» βρισκόταν κοντά στην Κω, η πυραυλάκατος «Βότσης» έπλεε στην περιοχή της Σύμης και η επιτήρηση του θαλάσσιου χώρου επεκτεινόταν στη Χίο, την Σάμο και την Λέσβο όπου βρίσκονταν άλλες μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού.
Στρατιωτικές πηγές, σημείωναν ότι έως το μεσημέρι της Πέμπτης δεν πέρασαν αντιφρονούντες στην Ελλάδα, παρά ταύτα τα μέτρα επιφυλακής παραμένουν σε πλήρη ανάπτυξη.

«Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ – Θ Α Ν Α Τ Ο Σ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ!
«Κ Ι Ν Δ Υ Ν Ο Σ – Θ Α Ν Α Τ Ο Σ», ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ!
1
ΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΓΝΩΣΤΟΥΣ» ΚΥΚΛΟΥΣ, ΠΑΕΙ ΤΟ …Δ Ι Α Λ Υ Σ Α Μ Ε ! Η Εφημερίδα ‘Θράκη’ βάζει απέναντι τους «Συνδικαλιστές τους Στρατεύματος» με τον Στρατηγό ε.α Γεωργιάδη, που τελευταία με τους Αγώνες του για την Ορθοδοξία και την Πατρίδα, αποκαλείται ο Στρατηγός της Θράκης.
Εντονότατες αντιδράσεις και ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ προβληματισμό και ανησυχία, έχει προκαλέσει η παρέμβαση 27 βουλευτών(!) του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία έκανε δεκτή(!) ο ανύπαρκτος (και κατακαϋμένος) υπουργός Εθνικής Αμύνης, αναφορικά με τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις!
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν φόβους, τονίζει το ιστολόγιο ‘βετεράνος’, για ΔΙΑΛΥΤΙΚΗ ΕΝΤΕΛΩΣ επίδραση των συνδικαλιστικών πρακτικών στην οργάνωση, το φρόνημα και την πειθαρχία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας μας, παραδειγματιζόμενοι κυρίως, με το τι έχει συμβεί, ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, σε άλλους τομείς του δημόσιου βίου της χώρας, από την κακώς εννοούμενη συνδικαλιστική δράση.
2
Γ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «ΔΕΝ ΜΑΣ “ΠΑΙΡΝΕΙ” ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ‘CASUS BELI’…»
Από την πλευρά του ο Στρατηγός ε.α Γιώργος Γεωργιάδης υποστήριξε, ότι: «Προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετος, σε οποιαδήποτε προοπτική συνδικαλισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις και ο λόγος είναι τόσο απλός όσο και αδυσώπητος.
Έχω γνωρίσει τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις άλλων χωρών, όπως η Ολλανδία ή η Δανία . Όμως οι χώρες αυτές, δεν έχουν απέναντί τους, μία Τουρκία, που να τους απειλεί ευθέως με πόλεμο, που να παραβιάζει συνέχεια τα εναέρια ή θαλάσσια σύνορά τους !
Είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση στην χώρα μας από σχεδόν κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, κάτι που σημαίνει ότι είναι πρακτικά α ν ε π ί τ ρ ε π τ ο ακόμη και να σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο συνδικαλισμού…!
Διότι μπορεί στην αρχή όλα να ξεκινούν αθώα και με τις καλύτερες προθέσεις. Μπορεί όντως να προβλέπεται, ότι οι συνδικαλιστές δεν θα παρεμβαίνουν στα επιχειρησιακά πλάνα της ηγεσίας και του υπουργείου.
Όμως μπορεί αυτό να εξασφαλιστεί και για το μέλλον και κυρίως για κρίσιμες ώρες, όταν θα απαιτείται άμεση και πλήρης προσήλωση;
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, την γενικότερη λειτουργία του συνδικαλισμού στην χώρα μας και τα πολύ άσχημα παραδείγματα που έχει δώσει στο παρελθόν ειδικά στον δημόσιο τομέα…
Όμως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι όπως κάθε άλλη δημόσια υπηρεσία. Φαντάζεστε ο διοικητής του Δ’ Σ.Σ., που έχει ουσιαστικά την ευθύνη της άμυνας της χώρας, ή ο διοικητής που βρίσκεται πάνω στο ποτάμι (Έβρος) νά διατάζει άσκηση και οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ να ενίστανται, γιατί π.χ. έχει πολλή… ζ έ σ τ η ;
Δεν έχουμε την πολυτέλεια για τέτοιες πρακτικές, λόγω της γεωπολιτικής και στρατηγικής θέσεως της χώρας μας για τέτοια πράγματα και γι’ αυτό καλώ την Ηγεσία του υπουργείου, να δει βαθύτερα τις επιπτώσεις μιας τέτοιας αποφάσεως, καθώς και την Ηγεσία του Επιτελείου να σκεφτεί, όχι με ορίζοντα τον δικό τους ενεργό βίο στο στράτευμα …
Αλλά από την σκοπιά όλων εκείνων των στελεχών που είτε τώρα μπαίνουν σε αυτό, είτε έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο να διανύσουν ακόμη και να πράξουν ανάλογα»
Σωστός ο Στρατηγός : Συνδικαλισμός στις Ένοπλες Δυνάμεις …Mόνο αυτό μας Μάρανε !!!

Ο ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ


Ο ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ1
Νέες «φωτιές» πυροδοτούν οι συνέπειες του αποτυχόντος τουρκικού πραξικοπήματος, καθώς όπως αναφέρεται, βαθαίνει σε επικίνδυνο βαθμό η ένταση μεταξύ Τουρκίας και Αιγύπτου ενώ στην Αίγυπτο συγκεντρώνονται αντιδρώντες στην αυταρχική πολιτική του Ερντογάν. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι διαφυγόντες Τούρκοι στρατιωτικοί αναμένεται να βρουν άσυλο στην χώρα αυτή.
Ο ΦΕΤΟΥΛΑΧ ΓΚΙΟΥΛΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΑΙΓΥΠΤΟΥ2
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ και αυτή είναι η πιο σημαντική είδηση, ενδέχεται και ο εξόριστος ισλαμιστής ηγέτης Φετουλάχ Γκιουλέν, που αποτελεί το κόκκινο πανί για τον Ερντογάν ο οποίος έχει εξαπολύσει ένα άνευ προηγουμένου πογκρόμ σε όλη την Τουρκία εναντίον των οπαδών του, πρόκειται να ζητήσει άσυλο στην Αίγυπτο και να εγκατασταθεί εκεί στην πιθανή περίπτωση που δυσκολέψουν τα πράγματα γι’ αυτόν στις ΗΠΑ.
Μια τέτοια εξέλιξη θα σηματοδοτήσει εκρηκτικές καταστάσεις στις ήδη τεταμένες σχέσεις Αιγύπτου Τουρκίας, ενώ είναι γνωστοί οι δημόσιοι χαρακτηρισμοί του Ερντογάν προς τον πρόεδρο της Αιγύπτου, στρατηγό Αμντούλ Φατάχ Σίσι, σαν στυγνό δικτάτορα.
Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασέρ Άσαντ, αναφερόμενος στο πραξικόπημα της Τουρκίας εξαπέλυσε άγρια επίθεση κατά του Ερντογάν τον οποίο κατηγόρησε ότι έχει ταυτιστεί με την ακραία ισλαμική οργάνωση, Αδελφοί Μουσουλμάνοι, μια εξέλιξη που όπως υποστήριξε αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την Μέση Ανατολή αλλά και για όλο τον κόσμο, καθώς θα οδηγήσει την Τουρκία σε ένα αυστηρό ισλαμικό καθεστώς που θα γίνει εστία νέων ισλαμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr






hellasforce