Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

H προφητεία του Αγίου Παϊσίου: ''Μετά τις εκλογές να είστε έτοιμοι. Έρχεται…''




Ο Άγιος είχε προβλέψει όσα βιώνουμε σήμερα, από την πολιτική αστάθεια και τους φόρους μέχρι την εξάρτηση από τις τραπεζικές κάρτες, ενώ είχε μιλήσει για πείνα χειρότερη της Κατοχής και πόλεμο με την Τουρκία.
 «…Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε».
«…θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν». «…ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες» …«…θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί…».
Η παρακάτω περιγραφή είναι μια πραγματική μαρτυρία προσκυνητή από το βιβλίο «Μαρτυρίες Προσκυνητών»:
Ο Γέροντας το 1983 στη Σουρωτή είχε αναφέρει συγκεκριμένα: «Θα έρθει καιρός που θα ανεβαινοκατεβαίνουν κυβερνήσεις, θα εναλλάσσονται τα κόμματα, θα ανακαλούνται διατάγματα, θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι, και θα επικρατεί σύγχυση και ταραχή. Τότε, όμως, θα αντιδράσουν λίγοι πιστοί Χριστιανοί αλλά και το Κ.Κ.Ε..» (τον ΣΥΡΙΖΑ θα εννοούσε).
Μας έκανε πολλή εντύπωση εκείνο που είπε για το Κ.Κ.Ε. και γελάσαμε, θυμάμαι. Είπε, επίσης, ότι εμείς θα τα βλέπαμε όλα αυτά ενώ εκείνος όχι. Και ακολουθούν τα γεγονότα.
Παγκόσμια δικτατορία
«Μα πώς είναι δυνατόν παππούλη να γίνει μια παγκόσμια δικτατορία με τα σημερινά δεδομένα, όπως λες και όπως έλεγε κι ο Γέροντας Παΐσιος;» ρωτούσα με περισσή απορία, μιας και η στενομυαλιά μου δε με άφηνε να σκεφτώ πιο καθαρά, πιο ξάστερα.
Ο παππούλης χαμογελούσε, με ένα χαμόγελο όλο γαλήνη αλλά και συμπόνια απέναντι σε έναν νεαρό, που επειδή ήξερε πέντε γράμματα παραπάνω, νόμιζε πως μπορούσε και να διυλίσει και τον …κώνωπα.
«Μα δεν καταλαβαίνεις τις προθέσεις του; Δεν θα αναγκάσει κανέναν να δεχτεί κανένα σφράγισμα παιδί μου! Τίποτε τρομαχτικό από αυτά που φαντάζεσαι. Θα το κάνει μέσω του χρήματος. Το χρήμα θα εκλείψει από τον κόσμο. Τα κράτη όλης της γης θα χρεοκοπήσουν και δεν θα έχουν χρήματα για να ταΐσουν τους λαούς τους. Και τότε, οι τράπεζες που είναι όργανά του, θα δώσουν χρήματα στα κράτη και αυτά θα τον προσκυνήσουν ως μεγάλο ευεργέτη. Μέσω της τεχνολογίας θα σκλαβώσει τον κόσμο. Και δεν θα το κάνει με εξαναγκασμό. Εσύ μόνος σου θα πας να σκλαβωθείς. Θα πάρεις τις διάφορες τραπεζικές κάρτες για να κάνεις – υποτίθεται – τη δουλειά σου, ενώ θα κάνεις αυτό που θέλει αυτός. Θα σκλαβωθείς μόνος σου, για να εξακολουθείς να απολαμβάνεις τη ζωή που έχεις τώρα. Κατάλαβες;»
Όλα αυτά μου φαινόταν τρομερά υπερβολικά. Δηλαδή δεν μπορούσα να κατανοήσω ακόμη το πώς θα μπορούσε κάποιος να σκλαβωθεί με τη …θέλησή του!
«Να πώς θα γίνει… Σήμερα μαρκάρει όλα τα τρόφιμα που βλέπεις με το γραμμωτό κώδικα. Αυτός ο γραμμωτός κώδικας, που έχει και τους αριθμούς το ονόματός του, χωράει πολλές πληροφορίες για τα προϊόντα. Πού κατασκευάστηκαν, από ποιόν, από ποιό κράτος, ποια παρτίδα, όλα όσα αφορούν το προϊόν. Το ίδιο θα κάνει και για τον άνθρωπο. Θα τον καταντήσει έναν αριθμό. Έναν μοναδικό αριθμό, που να τον αναγνωρίζουν όλα τα κομπιούτερ της γης. Η Αγία Γραφή μάς λέει πώς θα «αναγκάσει».
«Δεν είναι έτσι ακριβώς. Εσένα σε ανάγκασε κανείς να βγάλεις αυτή τη τραπεζική κάρτα που έχεις; Όχι βέβαια! Μόνος σου πήγες και την έβγαλες, επειδή σε διευκολύνει για να βγάζεις τα λεφτά σου από τη τράπεζα! Απλό δεν είναι; Ε, αύριο-μεθαύριο, αυτό που σου φαίνεται εσένα ως απλοϊκό, θα είναι αναπόφευκτο. Δεν θα σε υποχρεώνει κανείς να το κάνεις, αλλά αν δεν το κάνεις, δεν θα μπορείς να πάρεις εύκολα τα λεφτά σου, θα χρειάζεσαι μια διαδικασία που μπορεί να κρατήσει και βδομάδες!
Γιατί όλα θα είναι αυτοματοποιημένα! Μέσω κομπιούτερ! Δεν θα υπάρχουν χαρτιά παρά μόνον αυτές οι κάρτες. Εκεί μέσα θα σε έχουν μαρκάρει. Και μετά σιγά-σιγά, θα τις εξαφανίσουν τις κάρτες με τη δικαιολογία ότι μπορεί κάποιος να σου τις κλέψει και να σηκώσει τα λεφτά σου. Τότε, θα σου βάλουν το μαρκάρισμα στο χέρι σου ή στο μέτωπο. Το κεφάλι σου και το χέρι σου αποκλείεται να στο κλέψουν. Κι αυτό θα είναι η ταυτότητά σου, ο αριθμός σου και ο λογαριασμός στην τράπεζά σου. Αυτό θα είναι όμως και το τέλος σου».
Ναι, ήταν ένα σενάριο που μπορούσα να το καταλάβω. Ένα σενάριο που «έστεκε». Αλλά και πάλι μου φάνταζε πολύ μακρινό, πέρα δηλαδή κι απ τον ίδιο ίσως τον 21ο Αιώνα, μιας και προϋπόθετε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις τέτοιες, που θα απαιτούσαν πολλά χρόνια για να αφομοιωθούν από τις κοινωνίες των κρατών. Ένα σενάριο, που δεν έμοιαζε και τόσο σαν επιστημονική ή μεταφυσική φαντασία.
Και για την Ελλάδα;
«Την Ελλάδα παιδί μου την περιμένουν πολλά. Καλά και άσχημα. Όπως έλεγε κι ο μακαριστός γέροντας Παΐσιος, η πατρίδα θα πεινάσει… Θα πέσει πείνα στην Ελλάδα, θα την εκβιάζουν για να προσκυνήσει… Εκείνες τις μέρες, θα της βάλουν φόρους τόσο δυσβάχταχτους, που δεν θα μπορεί να τους πληρώσει ο κόσμος… Ο Αγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μάς λέει ότι θα βάλουν φόρους και στα παράθυρα!
Αλλά δε θα προλάβουν να τους πάρουν…
Και μετά, το κεφάλαιο θα αποσυρθεί και θα πέσει πείνα στον κόσμο, χειρότερη απο αυτή που ζήσαμε στη Κατοχή…
Ο Άγιος Παΐσιος μας λέει πως για όλα θα φταίνε οι πολιτικοί και η ασέβεια που έχουν σε όλα …
«Ο κόσμος θα τους πάρει με τις πέτρες… Θα τους κυνηγάει κι αυτοί θα κρύβονται, γιατί αυτοί θα παραδώσουν τη πατρίδα μας στον Αντίχριστο…»
Ο κόσμος θα υποφέρει πολλά, αλλά δε θα κρατήσει για πολύ αυτό… Κάποιους μήνες… Μετά θα ξεκινήσει ο πόλεμος με την Τουρκία που θα γίνει Παγκόσμιος… Και η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει!
Όλα αυτά θα γίνουν γρήγορα… Θα τα δεί η δική σου γενιά… Γι΄ αυτό να προσεύχεσαι και να ζεις όπως πρέπει, ενάρετα…»
Τον άκουγα αμίλητος, συγκλονισμένος. Μα το μυαλό μου δεν μπορούσε να δεχτεί ότι όλα αυτά που μου έλεγε, θα μπορούσαν να γίνουν γρήγορα, τόσο γρήγορα που η δική μου γενιά θα τα ζούσε κιόλας!
Η Ελλάδα ήταν μέλος της Ε.Ε., με ισχυρή οικονομία, παρ όλο που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί την απομυζούσαν! Πώς ήταν δυνατόν να ζήσει τέτοιες εφιαλτικές στιγμές στα καλά καθούμενα; Θα έπρεπε να μεσολαβήσουν κατακλυσμιαία γεγονότα, ανατροπές που θα θύμιζαν τη ρήση «Θα κατέβει ο ουρανός κάτω και η γη θα ανέβει επάνω»! Μπορούσαν να γίνουν τέτοια πράγματα;;
Με Οικουμενική Θα ξεκινήσουν Όλα…
Θα Φύγουν Μεσάνυχτα και Δεν θα Έχουμε Κυβέρνηση…



defencenet

Guardian: «Ο άνθρωπος που θα αποφασίζει για την Ελλάδα και μετά τις εκλογές»


«Όποιο κόμμα και να κερδίσει τις εκλογές όμως, όποιος και αν είναι «αυτός που θα μετακομίσει στο Μέγαρο Μαξίμου, την επίσημη κατοικία των Ελλήνων πρωθυπουργών, δεν θα διοικεί κατά ουσιαστικό τρόπο τη χώρα» γράφει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Guardian.
 
Γιατί ο άνθρωπος που θα εξακολουθήσει να αποφασίζει ουσιαστικά για την Ελλάδα είναι ο Maarten Verwey, συνεχίζει η βρετανική εφημερίδα.
 
Ο Ολλανδός οικονομολόγος Maarten Verwey είναι ανώτερος υπάλληλος του ολλανδικού υπουργείου Οικονομικών. Είναι και ο Γενικός Διευθυντής στην Γενική Γραμματεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για τη διαρθρωτική μεταρρύθμιση Υπηρεσία Στήριξης.
 
Οι «εξουσίες του είναι χωρίς προηγούμενο» συνεχίζει το άρθρο. Γιατί ο Ολλανδός οικονομολόγος και ανώτερος υπάλληλος της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας είναι ο άνθρωπος που αποφασίζει ποια ποσά και πότε θα διατεθούν στην Ελλάδα.
 
«Και αν κάποιοι λίγοι ψηφοφόροι στην Αθήνα έχουν ακούσει το όνομά του, πολλοί είναι εκείνοι που καταλαβαίνουν ότι το τι θα ρίξουν στην κάλπη ελάχιστη διαφορά κάνει για το τι θα συμβεί στη συνέχεια» συνεχίζει το άρθρο.
 
Όπως αναφέρει το άρθρο η «Αθήνα έχει παραδώσει ουσιαστικά τον έλεγχο σχετικά με τις περικοπές στην οικονομική και κοινωνική πολιτική της χώρας» λόγω των δρακόντειων προϋποθέσεων που έχουν επιβληθεί για να εισρέουν ομαλά οι χρηματοδοτήσεις του τρίτου πακέτου διάσωσης.
 
Για κάθε σχετική μεταρρύθμιση που θέλει να κάνει η ελληνική κυβέρνηση, η Ελλάδα πρέπει να έχει την έγκριση της Κομισιόν, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ. Και – όπως καταλήγει ο Guardian- οι δανειστές «θα έχουν το βασικό λόγο στη διάσωση των προβληματικών ελληνικών τραπεζών, με τα συμβούλια των τραπεζών να είναι υπό αναθεώρηση για να διασφαλιστεί ότι τα μέλη διαθέτουν επαρκή τεχνογνωσία και τη διεθνή εμπειρία».



defencenet

Πύρινη ομιλία Β.Πούτιν: "Θα "καθαρίσουμε" τη Συρία από τους τρομοκράτες του Ομπάμα - Επιχείρηση διάσωσης των χριστιανών" (vid, φωτό)

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ" ΕΙΠΕ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ



Με πύρινη ομιλία του στους ανώτερους αξιωματικούς ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, αποκάλυψε ουσιαστικά το εύρος της ρωσικής στρατιωτικής εμπλοκής στη Μέση Ανατολή λέγοντας πως σκοπός της Ρωσίας είναι "επιχείρηση διάσωσης" των Χριστιανών σε Συρία-Ιράκ από τους αδίστακτους τρομοκράτες του Μ.Ομπάμα!
 
Ταυτόχρονα, άσκησε δριμεία κριτική στην Αμερικανική πολιτική της Μέσης Ανατολής για τις καταστροφικές συνέπειες και για πρώτη φορά κατονόμασε τη Σαουδική Αραβία ως σύμμαχο της Ουάσινγκτον που έχει ορκιστεί να "καθαρίσει" τη Συρία και το Ιράκ από Χριστιανούς και άλλες θρησκευτικές μειονότητες!
 
"Στο Λίβανο, Συρία και Ιράκ σχεδόν δύο εκατομμύρια Χριστιανοί και πέντε εκατομμύρια Χριστιανών σε όλη τη Μέση Ανατολή βρίσκονται σε διωγμό. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, ο Λευκός Οίκος είναι πρόθυμος να σπείρει το χάος στην πλούσια από πετρέλαιο περιοχή υποστηρίζοντας τις φανατικές ισλαμιστικές οργανώσεις όπως LIH και Al-Nusra Front"είπε ο Ρώσος Πρόεδρος.
 
"Το ηθικό καθήκον της Ρωσίας είναι να αλλάξει αυτό το τρομερό status quo στη Μέση Ανατολή είπε ο Β.Πούτιν και κάλεσε τους Ρώσους ανώτατους αξιωματικούς να προετοιμαστούν για "επιχείρηση διάσωσης" και με τη βοήθεια του Θεού να "καθαρίσουν" τη Συρία από τους αδίστακτους τρομοκράτες του Μ.Ομπάμα!
 
Για τις καθημερινές κατηγορίες των ΗΠΑ, ότι η Μόσχα επιταχύνει και ενισχύει τη στρατιωτική της παρουσία στη Συρία, αμερικανοί εμφάνισαν δορυφορικές εικόνες και αναφορές των υπηρεσιών πληροφοριών σχετικά με την κατασκευή αρκετών διαδρόμων προσγείωσης σε όλη τη Συρία ώστε να απογειώνονται και να προσγειώνονται τα γιγάντια An-225 "Mriya" τα οποία μεταφέρουν άρματα μάχης, βαρύ οπλισμό, επιθετικά όπλα και προσωπικό των ρωσικών ειδικών δυνάμεων για την καταπολέμηση των ριζοσπαστικών τρομοκρατικών ομάδων!
 
Yπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, έχει δώσει εντολή να χτιστεί το υψηλότερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο στο Βλαδιβοστόκ ως σύμβολο της αναγέννησης της ρωσικής Άπω Ανατολής και του Χριστιανισμού παγκοσμίως! 
 
Το άγαλμα του Ιησού θα είναι ψηλότερο από αυτό του Ρίο ντε Τζανέιρο και του αγάλματος της Λισαβόνας. Προορίζεται δε ως σύμβολο της αναγέννησης της ρωσικής Άπω Ανατολής και της αναγέννησης του Χριστιανισμού παγκοσμίως όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει (δείτε σχετικά εδώ)
 
Στο Βλαδιβοστόκ, το μνημείο θα αποτελείται από δύο μέρη: το ίδιο το άγαλμα και το καθεδρικό ναό προς τιμήν του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
 
Ο εκπρόσωπος του Λευκό Οίκου άσκησε κριτική την Τρίτη στις ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία κατηγορώντας τη Μόσχα ότι προσπαθεί να δημιουργήσει μια κεντρική στρατιωτική βάση νότια της Λαττάκειας, προπύργιου του προέδρου Μ.Άσαντ.
 
Ταυτόχρονα σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος Β.Πούτιν επισκέπτεται το πεδίο βολή Donguz στην περιοχή Orenburg στην κεντρική Ρωσία για να επιθεωρήσει την στρατηγική διοίκηση και το προσωπικό της άσκησης"Center-2015"..Η άσκηση αυτή σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ αποτελεί την πρόβα τζενεράλε της μεγάλης στρατιωτικής εμπλοκής της Ρωσίας στη Συρία.
 
 
Helicopters participating in the Center-2015 military exercises
 
A Mi-8 helicopter firing free flight rockets during the Center-2015 military drills
 
Prior to the Center-2015, the servicemen of the Central Military District carried out exercises on organizing comprehensive support
 
The drills involve military command structures and troops of the Central Military District, the Caspian Flotilla, the Airborne Forces, long-distance, and military transport aviation, as well as the control bodies and units of the Interior Ministry, Emergency Situations Ministry, Federal Security Service, Federal Protective Service and the Federal Drug Control Service of Russia, the task force and units of the armed Forces of the Republic of Kazakhstan that are part of the CSTO collective rapid reaction force
 
 Landing troops members in a helicopter during the Center-2015 military drills
 
Various phases of the drills will take place at 20 land-based, naval and air training grounds and areas in the Central and Southern Military Districts
 
 
The maneuvers will reveal the preparedness of the armed forces leadership of the Collective Security Treaty Organization (CSTO) member states for controlling the forces used in localizing an international armed conflict and in containing and eliminating illegal armed groups during combined special operations
 
The drill involves about 95,000 troops, more than 7,000 pieces of military equipment, up to 170 warplanes and 20 ships
 
Russia launched this year’s largest exercises - Center-2015 in the Central Military District on September 14. Photo: Landing troops members loading into Mi-8 helicopters during the Center-2015 military drills
 
 
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr


defencenet

Σφοδρές συγκρούσεις ισλαμιστών-ρωσικών δυνάμεων στη Συρία - Επιτέθηκαν σε ρωσικό μεταγωγικό (φωτό, vid)

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ

Σφοδρές μάχες μεταξύ ισλαμιστών και ρωσικών δυνάμεων έχουν ξεσπάσει σε Zabadani και Λαττάκεια αφού η οργάνωση Jaysh al-Islam επιτέθηκε με πυραύλους σε ρωσικό μεταγωγικό αεροπλάνο στη βάση Basel Assad στη Λαττάκεια, ενώ είναι άγνωστο πως η Jabhat al-Nusra διαθέτει μέχρι και...UAV! Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να προκρίνεται η επιλογή εκτεταμένων ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων στη Συρία αντί της τακτικής του υβριδικού πολέμου.
 
Ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για μερικές χιλιάδες ρώσους στρατιώτες, οι οποίοι ενισχύονται καθημερινά με T-90, BTR-82A, R-166-0.5, φαίνεται πως αυτό αλλάζει και το ερώτημα που απομένει να απαντηθεί είναι το μέγεθος της ρωσικής επέμβασης στη σύγκρουση.
 
Μία σημαντική ερώτηση που πρέπει να αναλυθεί είναι αν η Ρωσία θα ακολουθήσει την επιτυχημένη στρατηγική του "υβριδικού πολέμου" με ημι-κεκαλυμμένες επιχειρήσεις και χωρίς -επίσημα- να υπάρχει ηγετικός ρόλος.
 
Μέχρι πρόσφατα αυτό φαινόταν και το πιο πιθανό μετά και τις επίσημες αρνήσεις της ρωσικής κυβέρνησης ότι ρώσοι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί και εμπλακεί σε μάχες κατά των ισλαμιστών.
 
Παρόλα αυτά, η κατάσταση εξελίσσεται πολύ γρήγορα και τα ρωσικά στρατεύματα ενισχύονται για να αναλάβουν ένα πιο φανερό ρόλο στη διαμάχη. Σχόλια από τη ρωσική ηγεσία ότι θα βοηθηθεί ο Μ.Άσαντ στρατιωτικά "αν υπάρξει αίτημα" δείχνουν  ότι στο τραπέζι έχει πέσει και θα υλοποιηθεί ανοιχτή στρατιωτική υποστήριξη.
 
Το πρόβλημα, όμως, μετατοπίζεται στην Τουρκία και τα κράτη του Κόλπου που θα αυξήσουν την παροχή εξοπλισμού στους ισλαμιστές αντάρτες με MANPADS, Stinger και σύγχρονο εξοπλισμό.
 
Αν αυτό δεν αποδειχθεί αρκετό, η Τουρκία θα βρεθεί υπό μεγάλη πίεση να χρησιμοποιήσει χερσαίες δυνάμεις για να δημιουργήσει μια "ασφαλή ζώνη" όπως την ονομάζει στα βόρεια της Συρίας. Αυτή η κίνηση θα φέρει το ΝΑΤΟ και τις Ρωσικές δυνάμεις σε επικίνδυνη πιθανή σύγκρουση μέσα στη Συρία.

  Ακολουθήστε
VIDEO: Jaysh al-Islam claim to attack Russian cargo plane in Basel Assad Airbase in
 

Embedded image permalink
 
 
 
 
 
Embedded image permalink
 

defencenet

Δείτε τι αποκάλυψε ο Τσίπρας για μια συνομιλία του με τον Ολάντ

hollatsipras
 Αποκαλύψεις έκανε σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, στη χαλαρή βόλτα που είχε με τους συνεργάτες του. Έτσι ανάμεσα στα τσίπουρα, ανέφερε πως τον περασμένο Αύγουστο όταν βρέθηκε με τον Ολάντ στην Αίγυπτο, του αποκάλυψε πως θα πήγαινε σε εκλογές γιατί όπως είπε δεν βγαίνει διαφορετικά. Ο τσίπρας ρώτησε την γνώμη του Ολάντ και αυτός του είπε να συνεχίσει. Μάλιστα όταν τον ρώτησε τι γνώμη θα έχει η Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος του είπε πως θα διαφωνήσει "γιατί θέλει τους δικούς της".




voice news

Ρωσικό αντιτορπιλικό στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

karavii
 Από την Σεβαστούπολη έφυγε το ρωσικό αντιτορπιλικό  'Smetlivy την Παρασκευή με προορισμό τη Μεσόγειο. Το συγκεκριμένο αντιτορπιλικό θα λάβει μέρος σε διάφορες δραστηριότητες και μετά θα φτάσει στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα. Αυτό θα γίνει για την συμμετοχή του στη "Ρωσική εβδομάδα στα νησιά του Ιονίου".
Δείτε το Βίντεο:



voice news

Αυτά είναι τα ελληνικά "βατράχια" το ελληνικό υπερόπλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

ouk

Στις μέρες μας οι περισσότεροι έχουμε ξεχάσει την πατρίδα και τα ιδανικά της. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που ζουν και αναπνέουν για την πατρίδα τη σημαία και όλους τους Έλληνες. Δεν είναι άλλοι από τα ΟΥΚ, που έχουν αφιερώσει όλη τους τη ζωή για την Ελλάδα. Στο παρακάτω βίντεο θα δούμε τα "βατράχια" μας να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο και να δακρύζουν.
Δείτε το Βίντεο:






voice news

Έκτακτο! Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ- ΠΑΣΟΚ…

maximou

Τα προεκλογικά μηνύματα του παραιτηθέντος πρωθυπουργού αποκαλύπτουν την στροφή του σε νέους συμμάχους ... 
Ο πρόεδρος το ΣΥΡΙΖΑ είχε διευκρινίσει πως στην περίπτωση που κληθεί να σχηματίσει κυβέρνηση, πρώτη του επιλογή θα είναι ο Πάνος Καμμένος.
Ωστόσο, αυτό θα καταστεί δυνατό εφόσον οι ΑΝΕΛ μπουν στη Βουλή.
Πάντως, το ενδεχόμενο να χρειαστεί να μπει και τρίτο κόμμα στην κυβέρνηση, είναι αρκετά πιθανό.
Έτσι, ο ΣΥΡΙΖΑ για κάθε ενδεχόμενο προσπαθεί να κάνει νέες συμμαχίες και στρέφεται στο ΠΑΣΟΚ.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στην περίπτωση αυτή εκτιμάται ότι θα αποκλειστούν εξαρχής από το κυβερνητικό σχήμα στελέχη που ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χαρακτηρίσει βαρίδια- όπως ο κ. Λοβέρδος και ο κ. Χρυσοχοΐδης.
Αντιθέτως, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα με τον Γιάννη Μανιάτη αλλά και τον Θάνο Μωραΐτη.
Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, αντιπρόεδρος και επικεφαλής για τον συντονισμό της οικονομικής πολιτικής θα είναι ο Γιάννης Δραγασάκης.
Φαίνεται πως τη θέση αυτή διεκδικεί και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ώστε υπουργός Οικονομικών να παραμείνει ο Γιώργος Χουλιαράκης.
Τέλος, εάν οι ΑΝΕΛ μπουν στη Βουλή, ο Πάνος Καμμένος φαίνεται πως θα διατηρήσει το υπουργείο Άμυνας και ο Νίκος Κοτζιάς παραμένει στο υπουργείο Εξωτερικών.




voice news

Θα φύγουν με τα ελικόπτερα και ο λαός θα υποφέρει… (ΒΙΝΤΕΟ)

augoustinos

Πιο επίκαιρη από ποτέ είναι η πατριωτική ομιλία του μακαριστού π. Αυγουστίνου Καντιώτου.
Η προφητική ομιλία που εκφώνησε πριν από 30 περίπου χρόνια περιγράφει την δύσκολη  κατάσταση που βιώνουμε σήμερα, αλλά και το άμεσο μέλλον της Ελλάδας.
"Μιαν τέτοια ημέρα, καταραμένη, θα τους δείτε αυτούς με τα ελικόπτερα να φεύγουν από την Ελλάδα με τους ράβδους τους… και να μένει αυτός ο ελληνικός λαός εδώ… να υποφέρει…" έλεγε ο π. Αυγουστίνος Καντιώτης 30 χρόνια πριν.


"Το ευρώ θα γίνει ο τάφος της Ελλάδος" είπε στις 6/02/1972:


"Έρχεται θλίψις μεγάλη...






voice news

Πρόκληση των Τούρκων - Βάζουν λουκέτο στην Παναγία Σουμελά

soumela

Σύμφωνα με είδηση που βγήκε από το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων, İHA και βάσει δημοσιευμάτων του τουρκικού τύπου, το μεγάλο ελληνορθόδοξο μνημείο, η Παναγία Σουμελά του Πόντου, θα κλείσει τις πύλες της στους επισκέπτες για ένα ολόκληρο χρόνο καθώς λέγεται πως γίνονται κατασκευές αποκατάστασης..
Πληροφορίες αναφέρουν ότι, η Παναγία Σουμελά θα κλείσει την πόρτα της στους πιστούς και στους επισκέπτες από τις 25 Σεπτεμβρίου και για σχεδόν ένα χρόνο. Αιτία της απόφασης αυτ'η από τις τουρκικές αρχές, είναι ότι ο γύρω χώρος από το μοναστήρι έχει παρουσιάζει επικίνδυνα σημεία ρωγμών ενώ ο μεγάλος όγκος των επισκεπτών δημιούργησε κάποια προβλήματα στον δρόμο που οδηγεί στο μοναστήρι γι’ αυτό και οι βλάβες πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα.
Σύμφωνα με δηλώσεις του İsmail Kansız, το μέτρο αυτό ήταν προσωρινό και το δυνατόν συντομότερο θα άνοιγε και πάλι η Παναγία Σουμελά για τους επισκέπτες προσκυνητές μόλις τελείωναν τα έκτακτα έργα προστασίας από τις κατολισθήσεις. Ωστόσο φαίνεται πως δεν έγινε κάτι ουσιαστικό γι’ αυτό και τώρα οι Τούρκοι αποφάσισαν να κλείσουν το μοναστήρι για ένα ολόκληρο χρόνο, χρονικό διάστημα που σίγουρα κρίνεται ελιναι πολύ μεγάλο για ένα τέτοιο σημαντικό μνημείο.
Να τονιστεί πως κατά το παρελθόν υπήρξε υψηλός κίνδυνος κατολισθήσεων από έργα που γίνονταν από κάποιους εργολάβους, που δεν είχαν πάρει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την εκτέλεση του έργου, στην κορυφή του όρους όπου βρίσκεται στις πλάγιες του σκαρφαλωμένη η Παναγία Σουμελά. Άμεσα, εκείνη την περίοδο, οι τοπικές πολιτιστικές αρχές είχαν παρέμβει και το ίδιο έκανε και η αστυνομία και τα έργα τερματίστηκαν για να προφυλαχτεί το μοναστήρι.





voice news

Σκληρό χαστούκι Πούτιν σε ΗΠΑ...

antito

Τις στρατιωτικές δραστηριότητες της Ρωσίας προσπαθεί να παρακολουθήσει η Αμερική, κοντά στην περιοχή της Ταρτούς. Αυτό το επιχείρησαν με το αμερικανικό αεροπλανοφόρο κατηγορίας Νίμιτς. Μαζί με τρία πολεμικά πλοία, τα οποία είναι σε κυπριακές ακτές, παρακολουθούν συνέχεια. Μετά όμως 4 μαχητικά πέταξαν προς τους Ρώσους για να δουν καλύτερα, όμως σχεδόν ταυτόχρονα σηκώθηκαν και 2 MiG-31 ρωσικά και τα αναχαίτισαν αμέσως. Η Ρωσία διαμαρτυρήθηκε στις ΗΠΑ, για αυτή την πολεμική πράξη από τη στιγμή που επιχειρήθηκε η παραβίαση οριοθετημένου χώρου.





voice news

Η Ελλάδα Σε Κίνδυνο… SOS… Η Τουρκία Ξεκίνησε Την Κατάληψη του Αιγαίου…


ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ1
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ
ΑΥΤΗ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΩΡΙΚΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ Η ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ …
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ …
ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΣΑΣ;
Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΟΜΩΣ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ !!!
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Ο Ερντογάν καταρρέει…

erdogan
Σύμφωνα μία νέα δημοσκόπηση- φωτιά , η δημιουργία κυβέρνησης συνασπισμού στην Τουρκία είναι μονόδρομος.
Ο διευθυντής της εταιρίας δημοσκοπήσεων Sonar, Hakan Bayrakci, αναφέρει πως τα ποσοστά του ΑΚΡ, έχουν μειωθεί κατά 2 μονάδες σε σχέση με τις εκλογές της 7ης Ιουνίου.
Εάν η στήριξη προς το ΑΚΡ παραμείνει στο 38% και το CHP και ΜΗΡ καταφέρουν να διατηρήσουν τα ποσοστά τους, τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης θα κατορθώσουν να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού, σύμφωνα με τον Bayrakci.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SONAR 
AKP 38.2% 
CHP 28 
MHP 18 
HDP 13.7 
Ο Faruk Acar, ιδιόκτητης της εταιρίας δημοσκοπήσεων Andy-Ar υποστηρίζει πως υπάρχει μια σημαντική αύξηση στη δημοτικότητα του ΑΚΡ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑDY AR
AKP 35.1 % 
CHP 22.1 
MHP 13 
HDP 10.5





VOICE NEWS

Έκτακτο: Κίνηση- ματ από Πούτιν στη Συρία (Φωτό- ντοκουμέντο)

maxhtika

Σύμφωνα με την αραβόφωνη εφημερίδα alquds σύγχρονα μαχητικά ρωσικά αεροσκάφη προσγειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής και έλαβαν θέση σε στρατιωτική αεροπορική βάση στην επαρχία της Λαττάκεια, συνοδευόμενα από ένα μεγάλο μεταγωγικό αεροσκάφος, ενώ μεταφέρθηκαν και σύγχρονης τεχνολογίας εκτοξευτήρες πυραύλων.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας που εκδίδεται στο Λονδίνο, Σύριοι πιλότοι θα πλοηγήσουν τα ρωσικά μαχητικά που παραλήφθησαν σήμερα στη μάχη κατά των τζιχαντιστικών πυρήνων.
Πρόκειται για την πρώτη παρτίδα των μαχητικών αεροσκαφών και άλλων εξελιγμένων όπλων που παραδίδονται στο συριακό στράτευμα στο πλαίσιο της ρωσικής συνεργασίας για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.
Το εν λόγω αεροδρόμιο αναμένεται να μετατραπεί σε μια δεύτερη βάση της Ρωσίας στη Συρία.
Αξίζει να σημειωθεί πως η είδηση, αναδημοσιεύθηκε και από το έγκυρο στρατιωτικό μέσο shaamtimes.
maxhtika2
maxhtika3






VOICE NEWS

Φιάσκο οι Εκλογές… Άλλοι Θα Αποφασίζουν, Όποιος κι αν Πάει στο Μαξίμου….


Άλλοι Θα Αποφασίζουν, Όποιος κι αν Πάει στο Μαξίμου....1
Ο GUARDIAN ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ…
Όποιος κι αν είναι ο επόμενος «ένοικος» του Μεγάρου Μαξίμου, μετά το πέρας των Εκλογών της Κυριακής, δεν θα διοικεί τη χώρα…
η συγκεκριμένη «τιμή» θα ανήκει σε έναν «κουστουμαρισμένο» Ολλανδό οικονομολόγο των Βρυξελλών, με τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Κομισιόν, γράφει η βρετανική εφημερίδα.
Πρόκειται για τον Maarten Verwey, ανώτατο αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών της Ολλανδίας, ο οποίος εντάχθηκε στην Κομισιόν το 2011 και είχε το ρόλο του επικεφαλής της Κύπρου, ο οποίος έχει αντίστοιχη θέση στην taskforce της ΕΕ για την Ελλάδα.
Οι εξουσίες του είναι άνευ προηγουμένου, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Guardian. «Κι παρότι λίγοι ψηφοφόροι στους δρόμους της Αθήνας έχουν ακούσει το όνομά του, πολλοί καταλαβαίνουν ότι το πώς θα ψηφίσουν κάνει λίγη διαφορά για το τι θα συμβεί στη συνέχεια», προσθέτει.
 Maarten Verwey’s team will hold the Greek government to the economic and social changes demanded in return for an €86bn bailout. Photograph: Philippos Christou/AP
Maarten Verwey’s team will hold the Greek government to the economic and social changes demanded in return for an €86bn bailout. Photograph: Philippos Christou/AP
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης μάχονται για την πρωτιά στις εκλογές. Ομως, υπό τους δρακόντειους όρους του νέου προγράμματος διάσωσης της Ελλάδας, για ρευστό με αντάλλαγμα μεταρρυθμίσεις, η Αθήνα ουσιαστικά «παρέδωσε στους Ευρωπαίους δανειστές τον έλεγχο για τις οικονομικές και κοινωνικές πολιτικές». Το μνημόνιο κατανόησης με τις λεπτομέρειες για την τριετή συμφωνία και το δάνειο των 86 δισ. ευρώ απαιτεί από την κυβέρνηση «να συμβουλεύεται και να συμφωνεί με την Κομισιόν, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις σχετικές ενέργειες… πριν αυτές οριστικοποιηθούν και υιοθετηθούν νομοθετικά». Σε αντάλλαγμα για το δάνειο, η Ελλάδα- που πρέπει να αποπληρώσει περίπου 1,3 δισ. των δανείων της το Δεκέμβριο και άλλα 6 δισ. το 2016- έχει δεσμευθεί να αναθεωρήσει δραστικά την οικονομία της και να κάνει ριζικές αλλαγές στην Υγεία, την κοινωνική πρόνοια, τις συντάξεις και τη φορολογία, υπενθυμίζει η βρετανική εφημερίδα.
Περίπου 120 νόμοι πρέπει να περάσουν φέτος, με τις μελλοντικές δόσεις του δανείου να εξαρτώνται από ικανοποιητικές τριμηνιαίες αξιολογήσεις προόδου, τονίζει ο Guardian. Σύμφωνα με την «Αγορά», το 20μελές επιτελείο του Verwey ουσιαστικά θα συγγράψει τους νόμους για όλους τους τομείς της κυβερνητικής πολιτικής, από τη φορολογία για τις επιχειρήσεις και τα εργασιακά, μέχρι την Υγεία και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, ενώ θα προετοιμάσουν ενδιάμεσες εκθέσεις κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης της οικονομίας. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ολλανδός θα έχει απευθείας επικοινωνία με το γραφείο του πρωθυπουργού, έπειτα από σχετική απαίτηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.
Πριν καν το σχηματισμό της, η νέα κυβέρνηση είναι δεσμευμένη για την επίτευξη μίας σειράς σκληρών στόχων, ανάμεσά τους να διαμορφώσει το προβλεπόμενο πρωτογενές έλλειμμα από 1,5% σε 0,25% έως το τέλος του οικονομικού έτους και να φτάσει σε πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% μεσοπρόθεσμα. Πρέπει να βελτιώσει τη φορολογική συμμόρφωση και τη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών, όπως και να συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα μέσω μέτρων, όπως η κατάργηση των φορολογικών ελαφρύνσεων για τους αγρότες, η αύξηση του ΦΠΑ και ο έλεγχος των προμηθειών υγείας. Αλλαγές στο συνταξιοδοτικό αναμένεται να εξοικονομήσουν 1% του ΑΕΠ έως το 2016 και το όφελος των μεταρρυθμίσεων 0,5%. Επιπλέον, πρέπει να αναθεωρηθεί η νομοθεσία για την αγορά εργασίας, να απελευθερωθούν αγορές όπως εκείνη της ενέργειας και τα κλειστά επαγγέλματα, όπως των συμβολαιογράφων να ανοίξουν. Για να εκσυγχρονιστεί το κράτος και η δημόσια διοίκηση, πρέπει να μεταρρυθμιστεί η Δικαιοσύνη, να περικοπούν τα προνόμια των δημοσίων υπαλλήλων και να «απολιτικοποιηθεί» η γραφειοκρατεία.
Οι δανειστές θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλο λόγο στη διάσωση των ελληνικών τραπεζών, τονίζει ακόμη ο Guardian. «Παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις και από τα δύο κόμματα που προηγούνται πως αν εκλεγούν θα προσπαθήσουν να αμβλύνουν τις επιπτώσεις, τα μέτρα διαμορφώνουν ένα δύσκολο νομοθετικό πρόγραμμα από το οποίο ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας, όποιο κι αν είναι το όνομά του, θα το βρει δύσκολο- αν όχι αδύνατο- να να αποκλίνει.
«Αυτή τη φορά, πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουμε ότι σοβαρολογούμε», υπενθύμισε ο Γιούνκερ στην Αθήνα στις αρχές του μήνα. «Απαιτούμε σεβασμό στις συμφωνίες που έχουμε κάνει. Αν δεν γίνουν σεβαστές, η αντίδραση της ΕΕ και της Ευρωζώνης θα είναι διαφορετική», τόνισε.

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ….ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ…


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ
ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ
.ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΝEΟΤΑΞΙΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ !
«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ». ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ 1994

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ


ΕΚΛΓΣ
Ελληνίδες Έλληνες,
Τη Κυριακή ψηφίζουμε, και είναι η τελευταία μας ευκαιρία να απαλλαγούμε από το ζυγό των δανειστών της παγκόσμιας κυβέρνησης.
Μην ψηφίζετε από κομματικό φανατισμό, σκεφθείτε την Ελλάδα και τα παιδάκια σας.
Δώστε μαύρο στους εφιάλτες πολιτικούς, πράκτορες της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Τα Μνημονιακά προδοτικά κόμματα όπως, ΣΥΡΙΖΑ- Ν.Δ.- ΠΟΤΑΜΙΑ-ΠΑΣΟΚ- κ.λ.π. μετά τις εκλογές, θα εφαρμόσουν πλήρως το 3ο Μνημόνιο του Τσίπρα, που ψήφισαν όλοι αυτοί στη Βουλή. Ο Τσίπρας έχει την ιδεολογία της κυρά-Τασίας. Εάν εκλεγεί θα γεμίσει τη Κυβέρνηση με Τασίες. Είναι πιόνι της Ν.Τ.Π. όπως όλοι οι Μνημονιακοί πολιτικοί.
Θα κόψουν μισθούς-συντάξεις σε επίπεδα Αλβανίας-Βουλγαρίας, θα κόψουν τις καταθέσεις των Ελλήνων στις τράπεζες, θα επιβάλλουν φόρους εξοντωτικούς, στους αγρότες βαριά φορολογία, στα νησιά 23% ΦΠΑ, και τελικά θα μας πάρουν τα σπίτια μας, και τα χωράφια μας, να τα δώσουν στους λαθρομετανάστες, και στους Γερμανούς, ενώ εμείς οι Έλληνες θα είμαστε καταχρεωμένοι στην εφορία. Όλα αυτά τα θέλουν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι δοσίλογοι πολιτικοί θα φέρουν τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες για μόνιμη εγκατάσταση στη πατρίδα μας, κατόπιν εντολών των Επικυρίαρχων ξένων αφεντικών τους!!!
Οι προδότες πολιτικοί είναι οι σφαγείς του Ελληνικού Λαού, σαν τους Τζιχαντιστές.
Να θυμηθούμε αυτούς που αυτοκτόνησαν!!!
Οι δοσίλογοι πολιτικοί με τα δάνεια που έπαιρναν, οδήγησαν τη χώρα στα Μνημόνια.
Οι κατάρες αυτών που αυτοκτόνησαν επί της κεφαλής των.
Τι θα γίνει με την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων;; θα την φάει και αυτήν ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως έφαγε το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής;;;;; και εμείς καταχρεωμένοι;;;;;;;;;;
Τη Κυριακή ψηφίζουμε, τη Δευτέρα πάμε ταμείο.
Τη Δευτέρα θα έχουμε Κυβέρνηση συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ. (βλέπε μώβ σημαίες στις συγκεντρώσεις των δύο μεγάλων κομμάτων), για να εφαρμόσουν τα Μνημόνια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Για 4 χρόνια θα αποφασίσετε τη τύχη σας την Κυριακή. Τέσσερα χρόνια σκλαβιά και πείνα όλα προσφορά στους δανειστές-δυνάστες των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι εφορίες δουλεύουν για τον Μεγιστάνα Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρόεδρο της Ν.Τ.Π.
Όλες οι εισπράξεις των ΔΟΥ φεύγουν για τις τσέπες των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Πλήρωνε κορόϊδο Έλληνα, και χειροκρότησε τους προδότες πολιτικούς.
ΟΧΙ ΑΠΟΧΗ. Τη Κυριακή ψηφίζουμε για το μέλλον των παιδιών μας. Να τιμωρήσουμε αυτούς που μας έκαναν να δυστυχήσουμε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα να καταντήσει την Ελλάδα μας, τόπο κατοικίας των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, (βλέπε ομιλία Τσίπρα στο Σύνταγμα Παρασκευή 18/09)
Ελληνίδες-Έλληνες,
Στείλτε όλους αυτούς τους προδότες πολιτικούς στα σπίτια τους.
Ψηφίστε τα αντι-Μνημονιακά κόμματα να σωθούμε, και να σώσουμε την Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες, αλλιώς τα παιδιά μας, και τα εγγόνια μας, θα φύγουν στη διασπορά, ή θα ζήσουν με τους λαθρομετανάστες παρέα, και θα αφομοιωθούν, ή θα απορροφηθούν..
Τώρα ο νέος υπέρ-Πρωθυπουργός- Αρμοστής, είναι ο Ολλανδο-Εβραίος MAARTEN FERVEY, εκπρόσωπος των Εβραίων δανειστών της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο Ολλανδο-Εβραίος-Αρμοστής είναι ο πραγματικός Κυβερνήτης της Ελλάδος.
Λέμε ΟΧΙ σε αυτούς που ψήφισαν τα Μνημόνια δήθεν για να μας σώσουν, ενώ υπηρέτησαν τους δανειστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι προδότες πολιτικοί, μας σκλάβωσαν γεννεές δεκατέσσερες.
Ελληνίδες-Έλληνες,
Οι διεφθαρμένοι, κλέφτες, προδότες, απατεώνες, πολιτικοί αύριο με την ψήφο σας, θα είναι Κυβέρνηση, κάτω από τις εντολές του Ολλανδο-Εβραίου
Αρμοστή, για τη «σωτηρία» της πατρίδος μας, και ημών των Ελλήνων!!!
Μιάς Ελλάδας, που θα είναι πατρίδα των λαθρομεταναστών, και θα ονομαστεί ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!!!!!!!!!!!
ΨΗΦΙΣΕ ΚΙ ‘ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΣΟΥ.
ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!!!!!!!!
Ελληνίδες-Έλληνες,
Δώστε ψήφο στην ΕΛΛΑΔΑ, αλλιώς θα είστε υπεύθυνοι για ότι συμβεί!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΑΓΡΙΑ ΓΙΟΥΧΑ ΣΤΟΝ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ #Εllada_mprosta (βιντεο)


 ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης άφησε για λίγο στην ακρη τους αστακούς και τις κρυες γαλλικες σαμπάνιες της Μυκόνου, ωστε να επισκεφθει την χειμαζόμενη εργατική τάξη.

Για να πάει Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ πρέπει ο λαός να βάλει πλάτη και να σφίξει το ζωνάρι, αλλά με προοπτική κι αυτό χρειάζεται ικανούς ανθρώπους όπως ο Μιλτος Βαρβιτσιωτης, που είναι εγγονος και υιος βουλευτή, που εκτός από την οικογενειακή εμπειρία, ξέρει πως είναι να ζεις με μισθό 8.000 το μήνα, μετά από τις άγριες περικοπες που έχει υποστεί η βουλευτική αποζημείωση.

Αυτά πήγε να εξηγήσει στην ΕΑΒ, ωστε να καταλάβουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας το λογο που του περιέκοψε το μισθό κατά 60% από το 2010.

Κάποιοι όμως θερμοκέφαλοι έκαναν πάλι μπάχαλο και θα τα πει όλα στη μαμά του.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ… ΡΙΦΙΦΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ…


ΡΙΦΙΦΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
KONTRANEWS