Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Η Γερμανία ξεκινά τον πόλεμο! Ανακοίνωσε ότι εξοπλίζεται...


Υπαρκτή είναι η πιθανότητα πολέμου, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, σύμφωνα με τους αναλυτές, ύστερα από πρωτοφανή ανακοίνωση της Γερμανίας για διακοπή του αφοπλισμού της.
Η Γερμανία είχε μειώσει τις αμυντικές της δαπάνες, μετά το τέλος του Ψυχρού πολέμου, ωστόσο η υπουργός Άμυνας, Ούρζουλα φον ντερ Λάιεν. ανακοίνωσε ότι πλέον θα δοθούν χρήματα για τις στρατιωτικές δυνάμεις, ενώ τις επόμενες ημέρες θα προσληφθούν χιλιάδες στρατιώτες. 
Με δειλά βήματα, η Γερμανίδα ΥΠΑΜ επανέφερε πρώτα στον στρατό τα τεθωρακισμένα οχήματα που βρίσκονταν εκτός λειτουργίας, ωστόσο πλέον ανακοινώθηκε η ολική ενίσχυση τόσο των συστημάτων όσο και του ανθρώπινου δυναμικού.
Η απρόβλεπτη κίνηση της Γερμανίας, προμηνύει ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση που επικρατεί στην Διεθνή κοινότητα.
Ρωσία και Τουρκία βρίσκονται ήδη σε κατάσταση "ακήρυχτου πολέμου" την ίδια ώρα που Άγκυρα προκαλεί στο Αιγαίο, δίχως προηγούμενο.
Από την άλλη πλευρά βέβαια, βρίσκεται η Βόρεια Κορέα, η οποία ίσως χαρακτηρίζεται πιο απρόβλεπτη από την Τουρκία, με τον ηγέτη Κιμ να καυχιέται για τα πυρηνικά του όπλα...
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι ο πόλεμος βρίσκεται προ των πυλών, είναι ότι η Γερμανία την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, μετρούσε 585.000 στρατιώτες, ενώ μέχρι σήμερα δεν ξεπερνούσαν ούτε το 1/3!
Σήμερα, επιδιώκεται ο Γερμανικός στρατός να πλησιάσει το νούμερο των στρατιωτών του Ψυχρού πολέμου.
Από το πρωί σήμερα, τα δημοσιεύματα σχολιάζουν πανικόβλητα την ανακοίνωση της Γερμανίας, δεδομένου ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν έχει φτάσει τις αμυντικές του δυνάμεις στο ανώτατο επίπεδο, ενώ βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο...
Υπενθυμίζουμε, ότι η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε την ενίσχυση της Άμυνας και των στρατιωτών ήταν η Αμερική, μόλις λίγες ημέρες πριν...  







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου