Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Είναι απίστευτο! Αυτή είναι η προφητεία που εκπληρώνεται αυτή τη στιγμή για τον 3ο Π.Πόλεμο



Μπορούμε πλέον να είμαστε σίγουροι πως πολλοί προφήτες και άγιοι είχαν προβλέψει ή οραματιστεί τα όσα ζούμε αυτή τη στιγμή και το συγκλονιστικό είναι οι λεπτομέρειες που περιλαμβάνουν οι προφητείες τους. Μια από τις πιο επίκαιρες που επιβεβαιώνεται και βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη είναι αυτή του Ιωσήφ του Βατοπεδινού και σας την παραθέτουμε με κάθε λεπτομέρεια καθώς σημειώνει μεγάλο ενδιαφέρον η περιγραφή του και κυρίως η ανάλυση για το πώς βλέπουμε εμείς εν έτη 2015 να κλιμακώνεται η κατάσταση παγκόσμια. Μπορείτε να διαβάσετε την προφητεία του στο σημείο που βρισκόμαστε αυτήν την στιγμή. Διαβάστε προσεκτικά την προφητεία του και θα καταλάβετε: 
''Έπεται επίθεση Αμερικής και Ισραήλ κατά του Ιράν. Ο πόλεμος για ευλογία της Ελλάδας θα ‘’πιαστεί από κάτω’’ (‘’Αν ο πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα δεινά θα πάθετε. Αν όμως πιαστεί από πάνω, θα καταστραφείτε’’. -Άγιος Κοσμάς Αιτωλός-). Όμως θα ξεσπάσει πόλεμος και στην γειτονία μας. Αλβανοί, Κροάτες, Βόσνιοι μουσουλμάνοι, Αμερικανοί και λίγοι Νατοϊκοί, εναντίον Ρωσίας και Σερβίας (Ορθοδόξων). Στη Ελλάδα θα πέσει η κυβέρνηση και θα πάμε σε εκλογές. Τότε ακριβώς η χούντα που θα κυβερνά την Τουρκία θα μας επιτεθεί, όμως οι Ρώσοι θα κινηθούν ταχύτατα προς νότο, βιαζόμενοι να καταλάβουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την Τουρκία, ώστε να μην προλάβει το ΝΑΤΟ να την ενισχύσει.
Η Τουρκία θα χτυπηθεί με σφοδρότητα και θα καταστραφεί ολοκληρωτικά. Προηγουμένως οι Ρώσοι θα έχουν εισβάλλει σε Γεωργία, Ουκρανία, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν, απωθώντας τα αμερικάνικα στρατεύματα. Θα εισβάλλουν και στον βορρά κατακτώντας όλες τις Σκανδιναβικές χώρες (Φιλανδία, Νορβηγία, Σουηδία), διότι ενώ αυτές φαινομενικά θα κρατάνε ουδέτερη στάση, θα σχεδιάζεται ένα μεγάλο χτύπημα από τα εδάφη τους, κατά του άμαχου ρωσικού πληθυσμού. Η καταστροφή που θα υποστούν θα συγκλονίσει την ανθρωπότητα. Στην συνέχεια οι Ρώσοι θα εισβάλλουν σε Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία και Μολδαβία. Οι λαοί των Ορθόδοξων κρατών της Βαλκανικής (Σέρβοι και Ρουμάνοι, όχι όμως οι Βούλγαροι), θα εξεγερθούν και θα ανατρέψουν τις υπόδουλες κυβερνήσεις τους, συμμαχώντας με τους Ρώσους.
Κατόπιν οι Ρώσοι θα κατέβουν νότια για να βοηθήσουν τους συμμάχους τους, Άραβες και κυρίως τους Ιρανούς που θα δέχονται επίθεση από τους Αμερικάνους. Οι Αμερικάνοι θα έχουν καταλάβει την παραλιακή ζώνη του Ιράν έπειτα από λυσσαλέο αγώνα, όμως δεν θα μπορούν να προχωρήσουν στο εσωτερικό της χώρας, εξαιτίας μεγάλης αντίστασης των Περσών. Οι Ρώσοι θα σαρώσουν όλη την Περσία και θα καταστρέψουν τις αμερικανο-νατοϊκές δυνάμεις. Μετά θα εισβάλλουν σε Ιράκ, Συρία, Ιορδανία, Λίβανο, Κουβέιτ και τέλος στο Ισραήλ. Τότε θα υπάρξει η πρώτη προσπάθεια χρήσης πυρηνικών όπλων από Η.Π.Α. και Ισραήλ, αλλά θα τα εξουδετερώσουν οι Ρώσοι προκαλώντας παγκόσμια διακοπή ενέργειας και επικοινωνιών. Ύστερα θα προχωρήσουν στην Αίγυπτο και θα καταλάβουν την διώρυγα του Σουέζ. Κατά την προέλασή των Ρώσων προς Αίγυπτο, θα διέλθουν τα στρατεύματά τους μέσω του εναέριου και χερσαίου, ελληνικού χώρου, ταχυκίνητα, χωρίς η Ελλάδα να υποστεί ζημιές. Αυτή η ικανότητά τους να μπορούν να μετακινούν στρατεύματα μεγάλου όγκου, σε μικρό χρονικό διάστημα, θα αποτελέσει στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους. Κατόπιν θα στραφούν στα Βαλκάνια για να βοηθήσουν τους Σέρβους, που θα δέχονται επίθεση από το ΝΑΤΟ και από μουσουλμανικά και καθολικά κράτη των Βαλκανίων και θα νικήσουν.''







voice news

Τρόμος στη Γερμανία! Καταρρέει η Deutsche Bank...

douchebank


Μπορεί οι Ευρωπαίοι και κυρίως η Γερμανία να «χτυπάνε καμπανάκι» για τους κινδύνους που δημιουργούνται από τις υπερτροφικές τράπεζες, ωστόσο αποδεικνύεται πως η μεγαλύτερη απειλή για το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα είναι η Deutsche Bank. Η γερμανική τράπεζα έχει «μαύρη τρύπα» από τοξικά προϊόντα αξίας περίπου 35 τρισ. ευρώ. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι οικονομολόγοι την χαρακτηρίζουν ως «πυριτιδαποθήκη» και κάποιοι άλλοι σαν βραδυφλεγή βόμβα.
Πάντως από τη μακρά λίστα των σκανδάλων, στα οποία εμπλέκεται η Deutsche Bank, δεν φαίνεται να λείπει τίποτα. Χειραγώγηση επιτοκίων, δημιουργία και πώληση «τοξικών» χρηματοπιστωτικών προϊόντων – παραγώγων, συμβολή στη «φούσκα» της αμερικανικής αγοράς ακινήτων και «σκελετοί» στον ισολογισμό της. Και όσο κι αν επιμένουν οι επικεφαλής της ότι πρόκειται για αμαρτίες του παρελθόντος, το μόνο σίγουρο είναι πως η φήμη της μεγάλης γερμανικής τράπεζας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από όλα τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται.
Στοιχεία που σοκάρουν
Οι ισολογισμοί της γερμανικής τράπεζας τα τελευταία τρία χρόνια κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Το γιγαντιαίο «άνοιγμα» που έχει στη ριψοκίνδυνη αγορά των περίπλοκων "παραγώγων" χρηματοοικονομικών προϊόντων, που αναπτύχθηκε ιδιαίτερα στη φούσκα του 2001-2007. Το εν λόγω ποσό ανέρχεται στα 30 τρισ. περίπου. Τα παραπάνω στοιχεία σύμφωνα με οικονομολόγους, είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο η Γερμανία, με θεατρικό τρόπο τα τελευταία πέντε χρόνια, έχει κάνει ότι περνάει από το χέρι της, για να βεβαιωθεί ότι δεν θα υπάρξει ένα ντόμινο κατάρρευσης των ευρωπαϊκών τραπεζών.
Οι σκελετοί στον ισολογισμό
Συνταρακτικές ήταν οι αποκαλύψεις στις οποίες είχε προβεί το Bloomberg για τον τρόπο που «μαγειρεύει» τον ισολογισμό της η Deutsche Bank. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η γερμανική τράπεζα επί χρόνια κατάφερε να «κρύψει» από τον ισολογισμό της δάνεια αξίας 395,5 δισ. ευρώ (περίπου το ένα πέμπτο του χαρτοφυλακίου της) μέσω συμφωνιών με άλλες τράπεζες. Μεταξύ αυτών είναι η ιταλική Monte dei Paschi di Siena, η Banco do Brasil, η Dexia (μάλιστα λίγες εβδομάδες προτού αυτή χρεοκοπήσει).
Με τις συμφωνίες αυτές η Deutsche Bank κατάφερνε να μην καταγράφονται στο χαρτοφυλάκιό της οι κίνδυνοι που αναλάμβανε χορηγώντας δάνεια, με αποτέλεσμα να εμφανίζει καλύτερη εικόνα ως προς την κεφαλαιακή της επάρκεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γερμανική τράπεζα είναι στη χειρότερη θέση μεταξύ των μεγάλων τραπεζών ως προς συγκεκριμένους δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας.
Στοιχήματα με CDS
Η Deutsche Bank είχε δημιουργήσει και μοχλευμένα προϊόντα, τα οποία έδιναν στους επενδυτές την επιλογή να «φύγουν» αν η επένδυση αποτύχει, πράγμα που έκαναν αφήνοντας την εκδότρια τράπεζα να καλύψει τις θέσεις τους. Οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις δεν είναι καινούργιες. Την Deutsche Bank έχουν «καρφώσει» στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς της αμερικανικής Γερουσίας (SEC) τρεις διαφορετικοί μάρτυρες -insiders, πρώην υπάλληλοί της Deutsche Bank- από το 2011.
Χαρτοφυλάκιο με offshore
Επίσης το όνομα της Deutsche Bank έχει εμπλακεί στο σκάνδαλο με τη φυγάδευση κεφαλαίων σε off shore κέντρα. Γερμανικά ΜΜΕ, όπως η Süddeutsche Zeitung αποκάλυψαν πριν δύο χρόνια ότι μόνο από ένα κέντρο υπεράκτιας τραπεζικής, τη Σιγκαπούρη, η Deutsche Bank μέσω του υποκαταστήματός της εκεί έστησε περισσότερες από 300 εταιρείες σε άλλους φορολογικούς παραδείσους, οι πιο πολλές στις Παρθένους Νήσους.
Ζημιές ρεκόρ
Σημειώνεται πως στο γ’ τρίμηνο του 2015 η Deutsche Bank ανακοίνωσε καθαρές ζημίες – ρεκόρ ύψους 6 δισ. ευρώ. Επίσης, γνωστοποίησε πως έχει «βάλει στην άκρη» 4,8 δισ. ευρώ για την κάλυψη του κόστους νομικών αντιδικιών, ποσό αυξημένο κατά 1 δισ. ευρώ το γ' τρίμηνο, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε πως θα προχωρήσει στην περικοπή συνολικά 35.000 θέσεων εργασίας και θα σταματήσει τη λειτουργία της σε δέκα χώρες. Συγκεκριμένα, θα περικοπούν 9.000 θέσεις πλήρους απασχόλησης, άλλες 6.000 θέσεις συμβασιούχων καθώς και άλλες 20.000 θέσεις, τα τρία τέταρτα των οποίων από την μονάδα διανικής της Postbank.
Η τράπεζα θα «θυσιάσει» τα μερίσματα του 2015 και 2016 στην προσπάθεια να ενισχυθούν τα κεφάλαια της τράπεζας και να «μπουν στην άκρη» χρήματα για να πληρωθούν οι... αμαρτίες του παρελθόντος. Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, John Cryan, πιέζεται να προχωρήσει σε ανατροπές στη μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας, η οποία δεν έχει μόνο να αντιμετωπίσει ακριβές αντιδικίες για σκάνδαλα του παρελθόντος, αλλά και τις επιπτώσεις των αναταράξεων στις ασιατικές αγορές, που έχουν οδηγήσει σε μείωση της αποτίμησής της σε χαμηλότερο επίπεδο έναντι άλλων τραπεζών.
Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά από το 1952 -όταν η τράπεζα επανιδρύθηκε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο-, που η Deutsche Bank δεν θα διανείμει μέρισμα.







voice news

Δραματικές εξελίξεις! Έρχεται οικουμενική με Πρωθυπουργό όνομα βόμβα

epix



Πρόσφατα δόθηκαν λίστες με καταθέσεις από τα κρατίδια της Ρηνανίας-Βεσφαλία που περιέχουν 10.500 καταθέσεις ανθρώπους με λογαριασμούς που έφταναν τα 3,6 δις ευρώ το 2006 και 2,6 δις ευρώ το 2008.
Οι γνωστές πλέον λίστες Μπόργιανς περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα της χώρας μας όπως εφοπλιστές, επιχειρηματίες, βιομήχανοι και ονόματα συγγενικών τους προσώπων.
Η λίστα περιλαμβάνει το όνομα πασίγνωστου επιχειρηματία στη Βόρεια Ελλάδα που είχε πολύ καλές και στενές επαφές με τον Κ. Καραμανλή και του οποίου οι καταθέσεις αγγίζουν τα 57 εκατ. ευρώ. Δεν είναι ο μόνος που περιέχεται στην λίστα, μεταξύ άλλων εμφανίζονται ένας επιχειρηματίας ζυθοποιίας της Βορείου Ελλάδος και ακόμη ένας επιχειρηματίας, που αυτός είχε σχέσεις με κομματικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Στη λίστα υπάρχουν επίσης συγγενικά πρόσωπα πολιτικών, ανθρώπων των ΜΜΜΕ και αξιοσημείωτο είναι ότι εμφανίζεται και Γερμανός επιχειρηματίας με υψηλές καταθέσεις παρόλο που οι επιχειρήσεις του είχαν χρεοκοπήσει.






voice news

Έντονη φημολογία περί παραίτησης Άδωνι Γεωργιάδη


ΑΔΩΝΙΣ
Αναταραχή επικρατεί στη γαλάζια παράταξη με τις φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες περί παραίτησης του Άδωνι Γεωργιάδη από την διεκδίκηση του προεδρικού θώκου.
Μέχρι στιγμής ο κ. Γεωργιάδης δεν έχει διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει τις φήμες.
Σημειώνεται ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν πολύ χαμηλά στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ και τον τοποθετούν ως αουτσάιντερ στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ.
Πάντως, οι φήμες δεν συμβαδίζουν με τη μέχρι τώρα στρατηγική που ακολουθεί ο κ. Γεωργιάδης και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν οποιαδήποτε αποχώρησή του.






hellasforce

Αποχωρεί υποψήφιος αρχηγός της ΝΔ από την κούρσα;


ΝΔ
Τις τελευταίες ώρες φουντώνουν τα σενάρια και η φημολογία πως ένας από τους 4 υποψήφιους για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας ίσως να αποχωρήσει από την κούρσα και τελικά στις 20 Δεκεμβρίου οι εσωκομματικές εκλογές να γίνουν ανάμεσα σε τρεις.
Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν έντονες παρασκηνιακές συζητήσεις και ένας εκ των 4 υποψηφίων συζητά και το ενδεχόμενο να μην κατέβει τελικά υποψήφιος για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.
Πάντως, το παρασκήνιο στη Νέα Δημοκρατία είναι έντονο και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και δημοσκοπήσεις που πιθανότατα θα δυναμιτίσουν το κλίμα στο εσωτερικό.
Ενδεικτικό του παρασκηνίου είναι οι πληροφορίες που θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή να έχει συναντηθεί ήδη με τον κ. Μεϊμαράκη αλλά και τον κ. Τζιτζικώστα. Αυτή η δεύτερη συνάντηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ. Καραμανλής στην αρχή της διαδικασίας ήταν αρνητικός προς την υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα.

Δεν πήραν την πρώτη δόση της επιδότησης 112.000 αγρότες

ΑΓΡΟΤΕΣ

Σε 112.000 ανέρχεται ο αριθμός των αγροτών που δεν έχει λάβει ακόμη την πρώτη δόση της βασικής ενίσχυσης.
Όπως διευκρίνισε σήμερα ο ΟΠΕΚΕΠΕ η πλειονότητα αυτών, περίπου 90.000 παραγωγοί δικαιούνται βασική ενίσχυση μικρότερη των 250 ευρώ και ο κοινοτικός κανονισμός δεν επιτρέπει την καταβολή της.
Οι παραγωγοί αυτοί, εάν είτε με την καταβολή του «πρασινίσματος» είτε και με την χορήγηση των συνδεδεμένων ενισχύσεων συμπληρώσουν τα 250 ευρώ ως δικαιούμενη ενίσχυση, θα εισπράξουν στο ακέραιο τα χρήματά τους.
Εάν δε συμπληρώνουν τα 250 ευρώ, τότε, με βάση τον κανονισμό δε θα εισπράξουν ενίσχυση, όπως συνέβαινε μέχρι και πέρυσι, με το προηγούμενο καθεστώς.
Για τους υπόλοιπους περίπου 22.000 παραγωγούς βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος τόσο των αιτημάτων μεταβολών δικαιωμάτων βασικής ενίσχυσης όσο και ο έλεγχος για τον “ενεργό γεωργό” από το υπουργείο Οικονομικών.
Όσους εμπίπτουν σε αυτές τις κατηγορίες ο ΟΠΕΚΕΠΕ δε μπορεί να τους συμπεριλάβει στην πληρωμή και θα τους ενημερώσει σχετικά με την ολοκλήρωση των ελέγχων, οπότε θα πάρουν τότε τα χρήματα που δικαιούνται.
Υπενθυμίζεται ότι το 90% της εκκαθάρισης της βασικής ενίσχυσης έλαβαν την περασμένη Δευτέρα συνολικά 564.000 αγρότες από το σύνολο των 676.000 παραγωγών για τους οποίους εκδόθηκαν προσωρινά δικαιώματα.
Αναφορικά με τις μειώσεις που είδαν αρκετοί παραγωγοί στα ποσά που πιστώθηκαν, διευκρινίζεται κατ’ αρχάς ότι ο προϋπολογισμός της νέας ΚΑΠ είναι κατά 15% μικρότερος έναντι της «παλαιάς».
Πέραν τούτου, οι διαφοροποιήσεις που παρατηρούνται ανά περιοχή ή ανά καλλιέργεια σε σχέση με ό,τι εισέπραττε ο παραγωγός με το προηγούμενο καθεστώς, οφείλονται σε επιλογές που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια όσον αφορά τον τρόπο εφαρμογής της ΚΑΠ, όπως για παράδειγμα στην επιλογή να χωριστεί η χώρα σε τρεις περιφέρειες (αροτραία, δενδρώδεις, βοσκότοποι).
«Αδικημένοι» εμφανίζονται και οι νεοεισερχόμενοι στο επάγγελμα αγρότες, εισπράττοντας μικρότερα ποσά σε σχέση με τους «παλαιούς» αγρότες που έχουν την ίδια καλλιέργεια, στην ίδια περιοχή, ιδίως τα πρώτα χρόνια εφαρμογής της νέας ΚΑΠ.
Πηγές του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης αναφέρουν ότι τούτο οφείλεται επίσης στις επιλογές που έγιναν σε εθνικό επίπεδο όσον αφορά τον τρόπο εφαρμογής της ΚΑΠ και σημειώνουν ότι στο πλαίσιο του νέου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης περιλαμβάνονται ειδικά μέτρα ενίσχυσης των νέων αγροτών.

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Η Ρωσία Προετοιμάζεται για Πυρηνικό Πόλεμο… Σε Δύο Εβδομάδες η «Ημέρα της Κρίσεως»


ΡΩΣΙΑ
ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ…
Η Ρωσία Προετοιμάζεται για Πυρηνικό Πόλεμο: Το Ρωσικός Αεροσκάφος με ονομασία «Ημέρα της Κρίσεως» (τυχαίο;) θα μπορούσε να ξεκινήσει την επιχείρηση σε δύο εβδομάδες…
Ένα αεροσκάφος της ρωσικής «Ημέρας της Κρίσεως», το οποίο χρησιμοποιείται στην περίπτωση του πυρηνικού πολέμου και είναι «αόρατο» στα εχθρικά ραντάρ θα μπορούσε να είναι έτοιμη να ξεκινήσει στις επόμενες δύο εβδομάδες.
Το Στρατιωτικό «Σούπερπλάνο» Βλαντιμίρ Πούτιν είναι διαμορφωμένο για να διατηρήσει τον πλήρη έλεγχο των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας στην περίπτωση μιας καταστροφικής σύγκρουσης.
Προς το παρόν έχουν πραγματοποιηθεί δοκιμές για το πέταγμα του στο στρατηγικό κέντρο χειρισμού με τη συμμετοχή αεροσκαφών Ilyushin Il-80.
Παρά την οδηγία των στρατιωτικών εμπειρογνωμόνων που αναφέρει πως το «πολυόπλο» πολλών δεν θα είναι έτοιμο για λειτουργία μέχρι το τέλος του 2015, προβάλλεται ο ισχυρισμός για εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν ώστε να μπορεί να παρασκευαστεί σε μόλις δύο εβδομάδες, με τη διένεξη ανάμεσα σε Ρωσίας και Τουρκία να πιέζει τα πράγματα.
ρωσια 2
Το αεροσκάφος θα μεταφέρει ανώτερους στρατηγούς, αξιωματικούς και μια ομάδα από τεχνικούς, οι οποίοι θα είναι κωδικοποιημένοι, όταν οι βάσεις στο έδαφος είναι υπό εξαφάνιση.
Με βελτιωμένη λειτουργικότητα και βιωσιμότητα, το μοντέλο θα έχει τη δυνατότητα να ηγηθεί της επίθεσης της Ρωσίας από τον αέρα, με τους στρατηγούς να δίνουν εντολές στον στρατό ξηράς, το ναυτικό, το πυροβολικό και την πολεμική αεροπορία.
Η Ρωσία και οι ΗΠΑ είναι οι μόνες δύο χώρες στον πλανήτη που διατηρούν ένα όπλο αυτού του είδους.
ΠΟΥΤΙΝ
Ο Aleksandr Komyakov, γενικός διευθυντής έρευνας και παραγωγής των επιχειρήσεων, που ανάπτυξε τον εξοπλισμό για το κέντρο διοίκησης, αναφέρει ότι το κύριο όφελος του Il-80 είναι το «αήττητο».
Εξήγησε: «Οι Αμερικανοί αποκαλούν αυτού του τύπου τα αεροσκάφη ως «αεροπλάνα Ημέρα της Κρίσεως».
Και Αποκάλυψε πως κύριο καθήκον τους είναι η «δημιουργία δικτύων επικοινωνίας σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες – Όταν η επίγεια υποδομή λείπει ή έχει καταστραφεί»

Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
Η Margot Wallström, υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας, έδωσε συνέντευξη στη σουηδική κρατική τηλεόραση την ημέρα μετά από τις επιθέσεις στο Παρίσι. Και Είπε κάτι που η τρομοκρατική συμμορία του Ισραήλ δεν επιθυμεί – αλλά παρόλα αυτά είναι πολύ αληθινό: Η βίαιη 48χρονη ισραηλινή κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών έχει δημιουργήσει μια όλο και πιο απελπιστική κατάσταση που προκαλεί τους Παλαιστίνιους να καταφύγουν στη βία.
Η Wallström ρωτήθηκε αν ανησυχεί για την ριζοσπαστικοποίηση των νέων στη Σουηδία που αγωνίζονται για Ισλαμικό Κράτος.
Και δήλωσε (στα σουηδικά): «Είναι προφανές ότι έχουμε ένα λόγο να ανησυχούμε όχι μόνο εδώ στη Σουηδία, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί που είναι ριζοσπαστικοποιημένοι. Εδώ και πάλι, θα επανέλθω σε καταστάσεις όπως αυτή στη Μέση Ανατολή, όπου αν μη τι άλλο οι Παλαιστίνιοι δεν βλέπουν ότι δεν υπάρχει μέλλον (γι ‘αυτούς). (Οι Παλαιστίνιοι) είτε να αποδεχθούν μια απελπιστική κατάσταση ή να καταφύγουν στη βία».
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ1
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ2
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ4
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ5
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ6
Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ7

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ… Τουρκικά Ουρλιαχτά στη Βουλή των Ελλήνων… Και Όλοι Μούγκα!


ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ 1
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ…
Με το ζόρι συγκράτησαν τα νεύρα τους ένας-δυο βουλευτές που βρίσκονταν το πρωί της Τετάρτης στο εντευκτήριο της Βουλής και άκουγαν τον συνάδελφό τους Ιλχάν Αχμέτ από το «Ποτάμι» να μιλά στο τηλέφωνο με στεντόρεια φωνή στα… τουρκικά! (στην κυριολεξία ούρλιαζε !
Ο εν λόγω βουλευτής, ο οποίος έχει σουλατσάρει σε μια σειρά από κόμματα (Ν.Δ., Δημοκρατική Συμμαχία, ΔΗΜ.ΑΡ., «Ποτάμι»), μπήκε πρώτος στη λίστα στην περιφέρεια της Ξάνθης από τον Σταύρο Θεοδωράκη. ( Α ρε τι κάνουν τα άτιμα τα ψηφαλάκια )
Φαίνεται, λοιπόν, πως μετά την εκλογή του δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα κι έτσι μέσα στη Βουλή των Ελλήνων και ενώπιον πολλών ανθρώπων δεν διστάζει να βροντοφωνάζει στα τουρκικά, ενοχλώντας ακόμα και συναδέλφους του που προέρχονται από τον χώρο της Αριστεράς. Όσον αφορά εκείνον, πάντως, κάθε άλλο παρά έδειξε να ιδρώνει το αυτί του.
Σημεία των Καιρών ή φαίνεται ότι πολύ δημοκρατία βλάπτει ,ακόμη και για τους βουλευτές αλλά και για τους Προέδρους των Κομμάτων ! Αλλά θα μου πείτε όσο υπάρχουν χαβαλέδες που τους ψηφίζουν, καλά να πάθουμε ! ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
ΙΛΧΑΝ ΑΧΜΕΤ 2

Τι Θα Συμβεί στην Αμερική το 2016; ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ …


What Will Happen to America in 2016 SOMETHING BIG IS COMING.....
Σε εξέλιξη η Επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δια χειρός Μπαράκ Ομπάμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής…

ΙΣΧΥΡΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΛΗΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Από αλλού το περίμεναν οι Τούρκοι και από αλλού τους ήρθε!
Όπως αναφέρουν τα σημερινά τουρκικά δημοσιεύματα ενώ περίμεναν από την Ρωσία κάποιες κυρώσεις στην προμήθεια του φυσικού αερίου από το οποίο εξαρτάται άμεσα η καθημερινή ζωή στην Τουρκία, τελικά το «χτύπημα» ήρθε από το Ιράν.
Συγκεκριμένα το Ιράν αποφάσισε σαν αντίποινα προς την Άγκυρα για την αυθαίρετη εισβολή τουρκικού στρατιωτικού τμήματος στο βόρειο Ιράκ χωρίς την άδεια της κυβέρνησης της Βαγδάτης, να μειώσει σε ποσοστό 50% την χορήγηση φυσικού αερίου προς την Τουρκία. Το επίπεδο της μείωσης φτάνει στα 14-15 εκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου, εξέλιξη που κλονίζει σοβαρά την ενεργειακή ισορροπία της Τουρκίας με ανυπολόγιστες προς το πάρων συνέπειες.
Όπως είναι γνωστό η Τουρκία προμηθεύονταν μέχρι τώρα από το Ιράν περίπου 30 εκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου, που σημαίνει 20% της συνολικής κατανάλωσης φυσικού αερίου. Με την ενέργεια αυτή της Τεχεράνης το ενεργειακό πρόβλημα της Τουρκίας γίνεται όλο και πιο δυσχερές.
Ο μεγάλος φόβος τώρα είναι τι θα κάνει η Ρωσία, γιατί αν και η Ρωσία προχωρήσει έστω και σε μερική μείωση της χορήγησης φυσικού αερίου, τότε η τουρκική οικονομία τινάζεται κυριολεκτικά στον αέρα.
Ήδη ερευνώνται κάποιες εναλλακτικές λύσεις όπως προμήθεια αυξημένης ποσότητας από το Κατάρ, αλλά εδώ υπάρχει η γεωγραφική δυσκολία να φτάσει η ποσότητα αυτή στην Τουρκία ενώ άλλες εναλλακτικές λύσεις όπως Αλγερία και Νιγηρία, είναι πολύ χρονοβόρες και αμφιβόλου αποτελέσματος. Επίσης και το Αζερμπαϊτζάν όπως έγινε γνωστό, αδυνατεί να αναπληρώσει το ενεργειακό κενό που δημιουργείται.
Η κίνηση αυτή του Ιράν πολλοί την χαρακτήρισαν σαν το πρώτο βήμα για την ενεργειακή κατάρρευση της Τουρκίας.
Και έπεται συνέχεια!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ ΡΩΣΙΚΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Σχέδιο ολοκληρωτικού αεροπορικού αποκλεισμού και γεωγραφικής απομόνωσης της Τουρκίας βρίσκεται σε εξέλιξη, όπως αναφέρει ο τουρκικός τύπος τονίζοντας πως η κρίση της 24ης Νοεμβρίου με την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους ακόμα δεν έχει δείξει τις κύριες συνέπειες της.
Όπως αναφέρουν τα στοιχεία που παραθέτονται, η Ρωσία προχωρεί στην ανάπτυξη των πυραυλικών της συστημάτων γύρω από την Τουρκία δημιουργώντας ένα ασφυκτικό κλοιό για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις που ήδη αισθάνονται σαν να βρίσκονται μέσα σε ένα αόρατο πύρινο κλουβί.
Συγκεκριμένα η εγκατάσταση πυραυλικών συστημάτων S-400 στην Κριμαία βόρεια της Τουρκίας, στη συνέχεια η εγκατάσταση S-400 στην ρωσική βάση Himeymin της Λαττάκειας στην Συρία στο νότιο άκρο της Τουρκίας και παράλληλα η εγκατάσταση στην Αρμενία κοντά στα σύνορα με την Τουρκία εκτός των πυραύλων πολεμικών ελικόπτερων και αρμάτων μάχης Mi-24, έχουν δημιουργήσει μια ασφυκτική περικύκλωση που ήδη έχει θορυβήσει σε μεγάλο βαθμό την Άγκυρα.
heiladakis1
Εκτός από αυτές τις κινήσεις, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την τουρκική πρωτεύουσα, οι Ρώσοι έχουν εγκαταστήσει στην ναυτική βάση τους στην Tarrtus της Συρίας πυραύλους Kalibar με βεληνεκές 2.500 χιλιόμετρα ενώ παράλληλα έχει φτάσει στη βάση και το ρωσικό υποβρύχιο, Rostov-on-Don, δημιουργώντας ένα ουσιαστικό αποκλεισμό για στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Πέραν τούτων έχει κινητοποιηθεί και ο ρωσικός στόλος της Κασπία που είναι επανδρωμένος με πυραύλους S-300 οι οποίοι έχουν στραφεί προς την Τουρκιά έτοιμοι να πυροδοτηθούν.
Σα να μην έφταναν όλα αυτά, η κρίση με το Ιράκ δημιουργεί άλλο ένα μέτωπο κατά της Τουρκίας ενώ στην Άγκυρα έφτασαν πληροφορίες για συνομιλίες της ρωσικής ηγεσίας με την κυπριακή κυβέρνηση για δημιουργία βάσης στην Κύπρο, εξέλιξη που θα είναι το τελειωτικό χτύπημα περικύκλωσης της Τουρκίας.
Τι τους μένει τους Τούρκους με όλα αυτά ? Η Ελλάδα ???
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Η ισχύς εν τη ενώσει: Ελλάδα, Κύπρος, Αίγπτος, επισπεύδουν την οριοθέτηση των ΑΟΖ (βίντεο)


trimeris_ellas_cyprus_egypt_st
Στην τριμερή της Αθήνας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, υιοθέτησαν τη «διακήρυξη της Αθήνας».
Υιοθετήθηκε και από τις τρεις χώρες η Κοινή δήλωση των Αθηνών, η οποία αναφέρεται σε:
– Δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, που να είναι προς όφελος του κυπριακού λαού
– Υποστήριξη στις προσπάθειες του ΟΗΕ στη Συρία, Λιβύη και την Υεμένη
– Υποστήριξη στις διεθνείς πρωτοβουλίες για αντιμετώπιση τρομοκρατικών δυνάμενων
– Ανάγκη να υπάρξει ολοκληρωμένη προσέγγιση για το προσφυγικό
– Σημασία της δίκαιης επίλυσης του παλαιστινιακού – Ανησυχία για τον νέο κύκλο βίας στη Μέση Ανατολή – Επανίδρυση παλαιστινιακού κράτους βάση συμφωνιών του 1967
– Απόφαση για ενίσχυση της τριμερής συνεργασίας – Πρώθηση των θετικών της συνεργασίας ΕΕ-Αιγύπτου – Κοινή θέση ότι η ΕΕ πρέπει να στηρίξει την Αίγυπτο
– Συμφωνία για επιτάχυνση των διαβουλεύσεων για οριοθέτηση των ΑΟΖ στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου
Η δημιουργία μόνιμου μηχανισμού συνεννόησης και συνεργασίας που θα συναντάται τακτικά και θα συντονίζεται από τα Υπουργεία Εξωτερικών των τριών χωρών, ανακοινώθηκε από τους ηγέτες Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου.
Μετά την ολοκλήρωση της τριμερούς Ελλάδας-Αιγύπτου-Κύπρου, κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «Στο πλαίσιο της τριμερούς αλλά και των διμερών συναντήσεων που είχαμε επιβεβαιώσαμε εκ νέου τη σταθερή ανάπτυξη της ευρύτατης και πολύπλευρης συνεργασίας μας. Μιας συνεργασίας μεταξύ λαών με μακροχρόνιους δεσμούς, μεταξύ χωρών που βρίσκονται στην ίδια γεωγραφική περιοχή και διαθέτουν κοινή αντίληψη και προσέγγιση επί σειράς ζητημάτων»
Ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων είπε ότι η σημερινή τριμερής συμβολίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας για την κοινή συνεργασία, εκφράζοντας ταυτόχρονα την ευγνωμοσύνη του για τα πρακτικά βήματα που αποφασίστηκαν.
Συμφωνήσαμε στην ανάγκη εύρεσης δίκαιης λύσης του Παλαιστινιακού προβλήματος με την δημιουργία ανεξάρτητου κράτους στη βάση των αποφάσεων της 4ης Ιουνίου 1967 και πρωτεύουσα την Α. Ιερουσαλήμ είπε ο πρόεδρος της Αιγύπτου
Ανέφερε επίσης την στήριξη της Αιγύπτου στην προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού στην βάση της ενότητας του νησιού και βάσει των ψηφισμάτων του ΟΗΕ.
Απόλυτα επιτυχή χαρακτήρισε την τριμερή συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, υπογραμμίζοντας ότι η Διακήρυξη της Αθήνας προάγει το Διεθνές Δίκαιο, την ασφάλεια και την ειρήνη.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανέφερε ότι «Κύπρος και Ελλάδα αποφασίσαμε να στηρίζουμε τα ζητήματα που προωθούν τις σχέσεις ΕΕ και Αιγύπτου».
Επίσης, σημείωσε ότι η ανακάλυψη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για την συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή. «Η συνεργασία μας δεν στρέφεται εναντίον κανενός. Οι ενεργειακές πηγές μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων», τόνισε.

Ο Πρόεδρος του DEB στην Θράκη με Τζιχαντιστή Τρομοκρατη! (φώτο)


143074033111124 (1)

Συλλάβετε τον Ψευτομουφτή της Θράκης-φιλοξενούσε σπίτι του συνεργάτη του ISIS

Ο Πρόεδρος του ΚΙΕΦ Μουσταφά Αλή Τσαούς Συναντήθηκε με τον γιο του Ταγιπ Ερντογαν, τον Νο.1 ύποπτο τρομοκράτη που χρηματοδοτεί το ISIS με οπλα και πετροδόλλαρα και τον αφήνετε να κυκλοφορεί ελεύθερος;

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


« ΘΡΑΚΗ.Υπερ των Τζιχαντιστών το Κομμα DEB ! Εβγαλαν κι ανακοίνωση!!!!!


deb-partisi-genel-bac59fkanc4b1-mustafa-ali-c3a7avuc59f

ΘΡΑΚΗ.Ανακοίνωση υπερ Τζιχαντιστών του Μουσταφά Αλή Τσαούς του Κομματος DEB-ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ !

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ Πρόεδρο του DEB στην Θράκη με Τζιχαντιστή Τρομοκρατη! (φώτο)

μεταφραση

«Ως κόμμα DEB, καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την απάνθρωπη σφαγή σε βάρος των Τουρκμένων στην περιοχή Μπαγίρ Μπουτζάκ στα νότια του Χατάι.(σ.σ.ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΥΣ ΚΕΜΑΛΟΝΑΖΙ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΙΛΟΤΟ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ)

Θεωρούμε απαράδεκτη κάθε σκληρότητα  σε βάρος των αθώων αυτών ανθρώπων  που δεν έχουν άλλο σκοπό πέραν του να ζούνε με γαλήνη στα εδάφη της δικής τους πατρίδας. Κάνουμε έκκληση προς κάθε χώρα, φορέα και οργάνωση με συνείδηση, ώστε να λήξει το συντομότερο αυτή η σκληρότητα.
ΚΟΜΜΑ DEB»

Συλλάβετε τον Ψευτομουφτή της Θράκης-φιλοξενούσε σπίτι του συνεργάτη του ISIS








hellasforce