Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Ετοιμαστείτε για άγριες καταστάσεις: Το περιστατικό στη Χίο που "δείχνει το μέλλον"

Ετοιμαστείτε για άγριες καταστάσεις: Το περιστατικό στη Χίο που "δείχνει το μέλλον"

Συμβάντα σαν και αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω, θα πρέπει να συνηθίζονται από την ελληνική κοινωνία. 

Επιβεβαιώνεται από την Ελληνική Αστυνομία η καταγγελία Αφγανής μητέρας ότι το ένδεκα μηνών βρέφος της έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα του.
Σύμφωνα με την είδηση που μετέδωσε ο Σταθμός Αιγαίου της ΕΡΤ, το παιδί μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο Χίου, όπου το προσωπικό κατέγραψε την καταγγελία της μητέρας. Το πρωί, και ενώ το βρέφος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χίου, η ίδια κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομική Διεύθυνση Χίου. Άμεσα έγινε η σύλληψη του συζύγου, ενώ πραγματοποιήθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους.

Καταυλισμοί μουσουλμάνων σε όλη την χώρα (ΧΑΡΤΗΣ)

Καταυλισμοί μουσουλμάνων σε όλη την χώρα (ΧΑΡΤΗΣ)

Τα σχόλια δικά σας:

el.gr

Εντολή Πούτιν μετά την Συρία: Προετοιμαστείτε για πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντολή Πούτιν μετά την Συρία: Προετοιμαστείτε για πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

 « Προετοιμαστείτε  για πόλεμο»!
Αυτή είναι η εντολή που έδωσε  ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την διάρκεια συνάντησης με επιτελικά στελέχη των  ενόπλων δυνάμεων στο Σότσι.
Μετά την επιτυχία της Ρωσίας στην Συρία, η εν λόγω δήλωση κάνει τον γύρο των μέσων ενημέρωσης (ακόμα και τουρκικών όπως το TRT) με τον Πούτιν να προειδοποιεί τις ρωσικές εταιρίες, αμυντικές και όχι μόνο, πως πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες του στρατού σε περίπτωση μεγάλου πολέμου.

Θα πούμε το τσάι «τσαγάκι», η είδηση που αφορά όλον τον πλανήτη

Θα πούμε το τσάι «τσαγάκι», η είδηση που αφορά όλον τον πλανήτη

του Κίμωνα Χαραλάμπους

 «Τα ρομπότ ‘αναμφισβήτητα’ θα αντικαταστήσουν εκατομμύρια εργαζόμενους στη βιομηχανία μας σε λίγα χρόνια».
Αυτό λέει καθαρά και ξάστερα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τσαγιού Dilmah, σύμφωνα με το Euro2day.
«Μια μεγάλη ρομποτική επανάσταση θα μπορούσε σύντομα να βάλει σε κίνδυνο τη διαβίωση εκατομμυρίων καλλιεργητών τσαγιού σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον και η αλλαγή θα μπορούσε να συμβεί μέσα σε λίγα χρόνια», τόνισε ο CEO της εταιρείας.
Όπως σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης, σε παγκόσμιο επίπεδο, περίπου 13 εκατομμύρια άνθρωποι εμπλέκονται στην παραγωγή τσαγιού.

Το ΒΙΝΤΕΟ του αιώνα από τον Α.Τσίπρα για την μεσαία τάξη! Δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα

Το ΒΙΝΤΕΟ του αιώνα από τον Α.Τσίπρα για την μεσαία τάξη! Δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ένα απίστευτο βίντεο για κοινωνικό μέρισμα φτώχειας που θα μοιράζει το κράτος, κάνοντας ανακατανομή του πλούτου, έβγαλε η κυβέρνηση.
Σε αυτό παρουσιάζονται, η μεσαία τάξη ως «επιχειρηματίες με πούρο» και στην αντίπερα όχθη οι φτωχοί και φτωχοποιημένοι, από την κυβερνητική πολιτική, Έλληνες.
Στο διάρκειας 112 δευτερολέπτων βίντεο ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να προετοιμάζει το διάγγελμα που εκφώνησε στις 13 Νοεμβρίου.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ – ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 155 ΝΕΚΡΟΥΣ


Έκρηξη σε τέμενος σημειώθηκε στην Αίγυπτο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για 75 νεκρούς. Η έκρηξη έγινε λίγο μετά τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής και ταρακούνησε το βόρειο Σινά. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ένοπλοι επιτέθηκαν και ενεργοποίησαν εκρητικά, στο τέμενος αλ-Ράουντα, στην πόλη Μπιρ αλ Αμπντ, την ώρα της προσευχής.

Όπως ανέφερε το Sky News Arabia, το Sputnik και τον Independent, οι νεκροί μπορεί να ξεπεράσουν τους 155, ενώ οι τραυματίες είναι πάνω από 150.

Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχουμε δεύτερη επίθεση άμεσα


Μέσα από το μακελειό που έγινε στην Αίγυπτο αποκωδικοποιούνται συγκεκριμένα σημεία του πεδιου όπου δείχνουν ισχυρές πιθανότητες για μία άμεση ακόμα επίθεση με σχεδόν ίδιο τρόπο… Ελπίζω ξαναλέω αυτή η αποκωδικοποίηση να φανεί η λανθασμένη!



katoxika nea

Μία ματιά στο άμεσο μέλλον

Ανεβείτε στη χρονομηχανή του stranger που θέλει να σας ταξιδέψει λίγο μπροστά στο μέλλον δείχνοντας σας γεγονότα τα οποία θα έχουν στηθεί εκεί Σαν παγίδες για αυτό που είναι το πιο σημαντικό πράγμα από όλα…… Το έπαθλο είσαι εσύ Και τι θα πιστέψεις!
Stranger…





katoxika nea

Με άγριες διαθέσεις επιστρέφει η τρομοκρατία στην Ελλάδα


Η κλιμάκωση της βίας απέναντι σε πολιτικούς αλλά κυρίως σε αστυνομικούς στόχους άρχισε να φαίνεται ήδη από τους 
πρώτους μήνες του 2015. Το 2017 είναι το έτος με τις περισσότερες

τρομοκρατικές ενέργειες κατά της Αστυνομίας από το 1990. Όλα δείχνουν ότι ο κύκλος των επιθέσεων κατά αστυνομικών στόχων δεν κλείνει με την τελευταία ένοπλη επίθεση με καλάσνικοφ κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ στην Χαριλάου Τρικούπη..

Κάθε μήνα 1.400 πλειστηριασμοί ακινήτων



Τουλάχιστον 600-700 πλειστηριασμούς έχουν δεσμευτεί να διενεργήσουν οι τράπεζες, μόνο το δίμηνο Ιανουαρίου-
Φεβρουαρίου 2018. Οι θεσμοί έχουν θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση την ουσιαστική λειτουργία των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών το 2018, ενώ η ΕΚΤ έχει προειδοποιήσει τις τράπεζες ότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει επίπτωση στο stress test.

H Eurobank συμφώνησε τη μεταβίβαση των εταιρειών Bancpost, ERB Retail Services, και ERB Leasing στην Banca Transilvania



Η συναλλαγή αυτή είναι προς το συμφέρον των πελατών, 
καταθετών και υπαλλήλων των ρουμάνικων θυγατρικών μας, δήλωσε ο Σταύρος Ιωάννου.
Ο Όμιλος Eurobank ανακοινώνει ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Banca Transilvania («ΒΤ») για την πώληση των μετοχών που κατέχει η Eurobank στις εταιρείες Bancpost S.A., ERB Retail Services IFN S.A. και ERB Leasing IFN S.A. 

Σενάρια εκλογών...


Ποιος θα επιζήσει;..

Τα σενάρια εκλογών -και μάλιστα μέσα στο 2018, ακόμα και την Άνοιξη- άρχισαν, ίσως γιατί η Ελλάδα βρίσκεται ήδη σε προεκλογική περίοδο. Μόνο που...
άλλοι κοιτάζουν τις δημοσκοπήσεις κι άλλοι την πορεία της Οικονομίας. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ανοίξει αυτό το θέμα αν δεν έχει να παρουσιάσει κάτι θετικό όπως είναι η ελάφρυνση του χρέους, πιο θετικοί δείκτες, μείωση της ανεργίας ή τη δυνατότητα να αφοπλίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με μια έστω μικρή μείωση των φόρων.

Έσβησαν οριστικά οι ελπίδες...



...για το 44μελές πλήρωμα του υποβρυχίου...

Εξανεμίστηκαν οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανό το 44μελές πλήρωμα του υποβρυχίου Σαν Χουάν της Αργεντινής, το σήμα του οποίου χάθηκε πριν από εννεά ημέρες, αφού το οξυγόνο επαρκούσε μόλις για...

Η πορεία του ελληνικού προγράμματος...


και οι μεταρρυθμίσεις στο «μενού» της συνάντησης Αλέξη Τσίπρα -Εμανουέλ Μακρόν...

Μια ώρα και ένα τέταρτο διήρκεσε το πρόγευμα που πρόσφερε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή μισή ώρα επιπλέον...
από τον προβλεπόμενο χρόνο στο πρωτόκολλο.   

Οι θεσμοί απαιτούν 18.000 ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς το 2018


Οι θεσμοί έχουν ζητήσει τουλάχιστον 600 - 700 πλειστηριασμούς τους πρώτους μήνες του νέου έτους, με 
σταδιακή αύξηση του όγκου μετά το δεύτερο εξάμηνο, ενώ κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2018 οι τράπεζες θα πρέπει να διενεργήσουν 10.000 πλειστηριασμούς Σε κεντρικό ζήτημα της τρίτης αξιολόγησης έχει αναδειχθεί το θέμα των πλειστηριασμών και της υιοθέτησης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών με τους θεσμούς να έχουν ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση νέας εμπλοκής, τότε αυτόματα η διαδικασία της αξιολόγησης θα τεθεί σε καθεστώς αναστολής. Την ίδια ώρα επίσης η ΕΚΤ έχει προειδοποιήσει τις τράπεζες ότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρξει επίπτωση στο stress test.