Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Σκάνδαλο Novartis: Εμπλέκονται 2 πρώην πρωθυπουργοί



– “Βόμβα” μεγατόνων για το σκάνδαλο Novartis – “Εμπλέκονται” τα ονόματα δύο πρώην πρωθυπουργών – Μαζί τους και 8 υπουργοί Υγείας, Οικονομίας και Ανάπτυξης – Στην βουλή παραπέμπεται η υπόθεση – Σύσκεψη στο Μαξίμου για ενημέρωση από την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης
Οκτώ πρώην υπουργοί και δύο πρώην πρωθυπουργοί φαίνεται να μπλέκονται στο σκάνδαλο της φαρμακοβιομηχανίας Novartis. Η δικογραφία πλέον περνάει στην Βουλή, με το θέμα να παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις.

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Η κυβέρνηση αναγνώρισε «μακεδονική» ταυτότητα των Σκοπιανών!


Έμμεσα ανγνώρισε «μακεδονική» ταυτότητα η ελληνική κυβέρνηση
καθώς πριν λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ.Τζανακόπουλος δήλωσε ότι:

«Όλοι οι λαοί έχουν μία ταυτότητα. Δεν μπορεί κανένας λαός να στερήσει από τον άλλον την ταυτότητά του»

Συνεπώς ο κύριος Τζανακόπουλος αποδέχεται τον αυτοπροσδιορισμό των Σκοπιανών ως «Μακεδόνες» και όχι ως ένα αλβανοσλαβικό συνοθύλευμα...

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΕΡΧΕΤΑΙ «ΚΟΛΑΣΗ-ΦΩΤΙΑΣ»: ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!


Μέρα με την ημέρα αποκαλύπτεται ότι ως Έλληνες
συμμετέχουμε σε ένα απίστευτο ύπουλο σχέδιο  των ΗΠΑ σε σχέση με την ονομασία των Σκοπίων, το οποίο «επικαιροποιήθηκε» με το ταξίδι Τσίπρα στην Ουάσιγκτον πρόσφατα.

ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ > Πλημμύρες στις περιοχές Αυλώνα και Φίερ- διάσωση με ελικόπτερα και βάρκες



Οι δυνατές βροχές των τελευταίων δύο ημερών είχαν ως αποτέλεσμα να ‘φουσκώσουν’ τα ποτάμια και να πλημμυρίσουν περιοχές στον Αυλώνα και στην Φίερ. 

http://greeknation.blogspot.gr/2018/02/blog-post_57.html



Νέα πρόκληση Ερντογάν αυτή τη φορά για τα Σκόπια: "Η Τουρκία θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της "Μακεδονίας και δεν πρόκειται να επιτρέψει να αλλάξει όνομα"
Κι ενώ η κατάσταση με την ονομασία της ΠΓΔΜπαραμένει έκρυθμη τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο, ειδικά μετά τα όσα έγιναν στο συλλαλητήριο της Αθήνας, ο Ερντογάν προσπαθώντας να... υιοθετήσει στην αγκαλιά του τα Σκόπια δηλώνει ουσιαστικά ότι είναι...βαστάζος τους!