Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Τζιχαντιστές στη Λέσβο αυτή την ώρα... ALERT!


aytoooo

Με υψωμένο το δείκτη του χεριού και το έμβλημα του ISIS, ομάδα ανθρώπων υποδέχεται τους πρόσφυγες στη Λέσβο και τους κατευθύνει εντός της περιοχής. 
"Αλλάχ Ακ Μπαρ" φωνάζουν επανειλημμένως, στους μετανάστες και εκείνοι απαντούν αναλόγως και πάντα με τον δείκτη ψηλά. 
Το συγκλονιστικότερο, η ομάδα δε δίνει ούτε νερό σε εκείνους που δε θα χαιρετήσουν με τον εν λόγω τρόπο και παράλληλα προσεύχονται διαθρησκευτικά όλοι μαζί.
Ενώ όλα αυτά λαμβάνουν χώρα στη Λέσβο, ακριβώς από πάνω πετούν ελικόπτερα της Frontex...
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:







VOICE NEWS

Η Τουρκία... μας παραβιάζει επειδή της το επιτρέψαμε!



 Το πρόβλημα είναι ότι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα αποδεικνύει ότι δεν διδαχθήκαμε απολύτως τίποτε από την ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων και ως άτομα και θεσμικά, ούτε μπήκαμε στον κόπο να φτιάξουμε ένα «ψυχολογικό προφίλ» του αντιπάλου που θα καθοδηγήσει τη δράση μας, εκτός κι αν το κάναμε για να το καταχωνιάσαμε σε κάποιο αρχείο, αφού τα πορίσματα δεν ταίριαζαν με όσα ήμασταν προδιατεθειμένοι να αποδεχτούμε.


Η Τουρκία... μας παραβιάζει επειδή της το επιτρέψαμε! 

Του Ζαχαρία Μίχα*

Πικρά χαμόγελα προκάλεσε η χθεσινή συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία φρόντισε, με τον πιο προκλητικό και ασεβή κυριολεκτικά τρόπο, να αδειάσει μεγαλοπρεπώς την Ελλάδα, η οποία «εξαργύρωσε» τη θετική στάση της στη σύνοδο των Βρυξελλών για το μεταναστευτικό με μαζικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου που έχουν ξεπεράσει αισίως τις 1.600 από τις αρχές του έτους, οι οποίες συνοδεύονταν και από υπερπτήσεις μαχητικών αεροσκαφών από ελληνικό έδαφος.

Δυστυχώς για την Ελλάδα, 
ένας άτυπος κανόνας των διεθνών σχέσεων και της στρατηγικής είναι ο ρόλος που παίζει στον καθορισμό της συμπεριφοράς κάθε κρατικού δρώντα απέναντι σε έναν άλλο η εικόνα και η εντύπωση που έχει σχηματίσει, το οποίο με τη σειρά του είναι αποτέλεσμα σωρευμένων παραστάσεων που έχει σε βάθος χρόνου. 

Και αυτή η εικόνα δεν διαμορφώνεται με εξυπνάδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά με συνετή και συνεπή στάση, καλά σχεδιασμένη και εκτελεσμένη, από ένα σοβαρό και οργανωμένο κράτος, αποφασισμένο να υπερασπίσει με ορθολογικό τρόπο τα κυριαρχικά του δικαιώματα. Όχι να αδρανεί.

Πρόκειται για σωρευμένες παραστάσεις που διαμορφώνονται από τα λόγια και τα έργα του αντιπάλου, σε συνδυασμό πάντα με την ισχύ του σε όρους στρατιωτικούς, ώστε να εκτιμηθεί με σημαντικό βαθμό ασφάλειας ποια θα είναι η αντίδρασή του, αφού αυτό θα βοηθήσει τον σχεδιασμό με γνώμονα πάντα την επίτευξη του αντικειμενικού σκοπού.

Το «σύγχρονο και φιλειρηνικό» πρόσωπο της Ελλάδας...

Η άλλη θεμελιώδης παρατήρηση είναι ότι η χρήση του στρατιωτικού «εργαλείου» υπόκειται στις εντολές και τον εν γένει έλεγχο της πολιτικής, το οποίο αξιοποιείται λιγότερο ή περισσότερο, αναλόγως το κράτος, το πολίτευμα και την κουλτούρα του στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας (εμπεριέχει την άμυνα), για να ωθήσει – πειθαναγκάσει τον αντίπαλο στην υιοθέτηση της επιθυμητής συμπεριφοράς.

Είναι φυσιολογικό η χρήση του εργαλείου να υπόκειται συνεχώς σε αξιολόγηση, με σκοπό να εκτιμηθεί η αποτελεσματικότητά του, οπότε η επανάληψη της αξιοποίησής του συναρτάται ευθέως με την αντίδραση του αντιπάλου. 

Κατά συνέπεια, όταν μια χώρα επιθυμεί να παρουσιαστεί στο διεθνές περιβάλλον ως «σύγχρονη και φιλειρηνική», εξ ορισμού διακινδυνεύει την κατάχρηση του στρατιωτικού εργαλείου σε βάρος της, παράλληλα με την ακύρωση σε σημαντικό βαθμό της εξωτερικής πολιτικής και τη διπλωματίας ως εργαλείο των «πολιτισμένων» χωρών για τη διευθέτηση των διαφορών τους.

Αυτή η πολύ γενική και σε καμιά περίπτωση εξαντλητική αποτύπωση της λογικής που διέπει τη χρήση του στρατιωτικού εργαλείου έχει δοκιμαστεί κατ’ επανάληψη από την Τουρκία στις σχέσεις της με την Ελλάδα. 

Η δε ανάδειξή της σε σταθερά των ελληνοτουρκικών σχέσεων αποδεικνύει ότι η εικόνα και οι συναφείς πεποιθήσεις των Τούρκων απέναντι στους Έλληνες δεν διαμορφώθηκε ερήμην τους...

Το πρόβλημα είναι ότι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα αποδεικνύει ότι δεν διδαχθήκαμε απολύτως τίποτε από την ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων και ως άτομα και θεσμικά, ούτε μπήκαμε στον κόπο να φτιάξουμε ένα «ψυχολογικό προφίλ» του αντιπάλου που θα καθοδηγήσει τη δράση μας, εκτός κι αν το κάναμε για να το καταχωνιάσαμε σε κάποιο αρχείο, αφού τα πορίσματα δεν ταίριαζαν με όσα ήμασταν προδιατεθειμένοι να αποδεχτούμε.

...πολύτιμο στρατιωτικό «εργαλείο» στα χέρια της Τουρκίας

Αδυνατούμε να αντιληφθούμε πως εάν δηλώνουμε δημοσίως ότι δεν συζητάμε καν την αξιοποίηση του στρατιωτικού εργαλείου επειδή είμαστε «ειρηνόφιλοι», ο δεδομένος -από τη γεωγραφία- αντίπαλος από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, κατανοεί το ακόλουθο: 

Ότι το να χρησιμοποιήσει αυτός το στρατιωτικό εργαλείο απέναντί μας είναι η πλέον ενδεικνυόμενη και δυνητικά αποδοτική ενέργεια για την επίτευξη των στόχων της εξωτερικής του πολιτικής, αφού όταν το χρησιμοποιήσει, εμείς έχουμε δηλώσει εκ προοιμίου ότι θα υποχωρήσουμε προς χάριν της ειρήνης. Εφαρμόζοντας δε συνεχή πίεση, επιτυγχάνει ανεπαίσθητες αλλά συνεχείς υποχωρήσεις οι οποίες σωρευτικά φέρνουν πιο κοντά το επιθυμητό γι’ αυτόν αποτέλεσμα.

Όλα είναι μια ζυγαριά κόστους-οφέλους, δικιά μας και των αντιπάλων, όπου οι συμπεριφορές τοποθετούνται αναλόγως. Και όσο το κόστος παραμένει μικρότερο από το όφελος, ο στρατιωτικός εκβιασμός δεν πρόκειται να σταματήσει. Να σημειωθεί επίσης, ότι το τι συνιστά κόστος για τον αντίπαλο δεν το καθορίζουν οι δικές μας στερεοτυπικές πεποιθήσεις, αλλά το πως το προσλαμβάνει ο ίδιος ο αντίπαλος, που καλείται να αποφασίσει για λογαριασμό του πόσο από το κόστος που του επιβάλλεται είναι διατεθειμένος να αποδεχθεί για να συνεχίσει την επιδίωξη του αντικειμενικού του σκοπού, βαδίζοντας επί της πεπατημένης.

Υπάρχει και ισχυρό ενδεχόμενο, ο αντίπαλος, θεωρώντας εαυτόν πανίσχυρο, να μη σκοπεύει να υποχωρήσει. 

Η απάντηση έρχεται πάλι από τη στρατηγική που αναφέρεται στην έννοια της αποτροπής (deterrence), η οποία γίνεται είτε με άρνηση των στόχων του αντιπάλου (deterrence by denial) δια της παράταξης αξιόπιστης αμυντικής δύναμης που θα αποκρούσει ενδεχόμενη επιθετική ενέργεια, είτε δια της «υπόσχεσης τιμωρίας» (deterrence by punishment), τη δέσμευση δηλαδή να προχωρήσει παραπέρα από την απλή απόκρουση, αυξάνοντας το κόστος που θα κληθεί να καταβάλει.

Δεν έχει νόημα να προχωρήσει η ανάλυση αυτή σε περισσότερο βάθος. 

Αρκεί να αναρωτηθούμε πόσα από τα προαναφερθέντα γίνονται με συνεκτικό και όχι αποσπασματικό τρόπο και πόσα εξ αυτών αντιλαμβάνεται η ελληνική πολιτική ηγεσία, ανεξαρτήτως κομμάτων και προσώπων. 

Διότι συνήθως στην Ελλάδα, όποιος καταλαμβάνει την εξουσία είναι πεπεισμένος ότι ο κόσμος δουλεύει με τον τρόπο που πάντα πίστευε. 

Σε αυτό το πλαίσιο, οι «εκπλήξεις» είναι οδυνηρές και η απώλεια του ελέγχου η συχνότερη κατάληξη, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ολισθαίνει σε απλή διαχείριση μιας κατάστασης, τρέμοντας να μην ανακύψουν προβλήματα των οποίων η επίλυση ή και απλώς η διαχείριση απαιτεί πραγματικούς ηγέτες...


* Ο Ζαχαρίας Μίχας είναι διευθυντής μελετών στο Ινστιτούτο Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας (ΙΑΑΑ-ISDA).










attika nea

Αὐτὸ τὸ κεραμίδι εἶναι ἡ Ἀξιοπρέπειά μας…



Αυτό το κεραμίδι, είναι ο τίμιος ιδρώτας του πατέρα μου...είναι το αίμα του και το αίμα μου...

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ..

ΘΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΥΤΕ ΕΝΦΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.

ΟΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΥΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ!



Καλλιόπη Σουφλή

 
Υ.Γ. Την εξαιρετική και ΕΛΛΗΝΙΚΗ πρόταση του δικηγόρου ΣΩΤΗΡΗ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗ, (εδω), γιατί δεν την υλοποιούν όλα τα εμπλεκώμενα μέρη στους πλειστηριασμούς;
 
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ Ή ΘΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ  ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.


Αὐτὸ τὸ κεραμίδι εἶναι ἡ Ἀξιοπρέπειά μας... 

Εἶχες (ἤ μπορῇ καὶ ἀκόμα νὰ ἔχῃς) μιὰ Μάννα ποὺ κουβαλοῦσε τούβλα, γιὰ νὰ κτίσῃ ὁ Πατέρα ποὺ εἶχες (ἤ ἀκόμα μπορῇ νὰ ἔχῃς) τὸ αὐθαιρετάκι σας, γιὰ νὰ βάλῃ ἡ οἰκογένεια τὸ κεφάλι κάτω ἀπὸ μία στέγη, ὅπως συνήθιζαν νὰ λὲν οἱ «παλαιοί»…
 

Κι ἐκεῖ ποὺ κτίζατε νὰ κι 
ὁ μπατσᾶκος, βασιλικότερος τοῦ βασιλέως, νὰ σὲ τραβᾷ στὰ τμήματα, γιατὶ ἡ κλεψιὰ μπορεῖ νὰ ἦταν παράπτωμα, ἀλλὰ τὸ κτίσιμο ἦταν ὅλα τὰ λεφτὰ τοῦ παραπτώματος, σὲ ἕνα κράτος ὀπερέτα, ἀπὸ τὰ παλαιὰ τὰ χρόνια, ποὺ αὐτὸ σὲ ὁδηγοῦσε σὲ αὐθαιρεσίες… 

Κι ἀργότερα… ὅταν τὸ αὐθαιρετάκι τὸ νομιμοποίησαν, γιατὶ ἤθελαν φράγκα κάτι ταμεῖα, ποὺ τὰ εἶχαν ἀδειάση αὐτοιὶ ποὺ σὲ κυνηγοῦν μία ζωή, ἐσὺ τὸ πλήρωσες κανονικά…
 

Καὶ νὰ plus τὸ ΙΚΑ…
 

Καὶ νὰ plus οἱ ἐφορίες…
 

Καὶ νὰ plus οἱ δικηγόροι καὶ συμβολαιογράφοι… Ἦλθες κι ἔγινες φτωχαδάκι κι ὁ βασικὸς «χορηγός» αὐτοῦ τοῦ κράτους ὀπερέτα…
 

Καὶ ἀφοὖ καθάρισες (ἔτσι νόμιζες τοὐλάχιστον) ἔρχεται τὸ συνεπέστατο στὴν ξεφτίλα κράτος-ὀπερέτα καὶ σοῦ λέει: «Δῶσε ξανὰ κάτι φόρους ἀπὸ τὰ παλαιά… 

Δῶσε ΕΝΦΙΑ στὸ διηνεκές… 
Κι ἅμα χρωστᾷς λόγῳ παραπλεύρου οἰκονομικῆς ἀπωλείας στὴν ἐφορία, στὴν τράπεζα ἤ ὅπου ἀλλοῦ, δῶσε καὶ τὸ σπιτάκι σου…»

Ὁπότε τί σοῦ μένει ἄραγέ νά κάνῃς;
 

Οσο γιὰ αὐτὸν ποὺ θὰ κάνη τὴν «βίζιτα» γιὰ νὰ στὸ πάρῃ, δὲν εἶναι ἀμέτοχος στὸ παιχνίδι τῆς ἀπαλλοτριώσεως τῆς μοναδικῆς σου περιουσίας ποὺ κληρονόμησες ἀπὸ τὰ καρκινοφεῦγα γερόντια σου… (ἤ καὶ ποὺ ἀκόμη… καρκινογονοῦν…)
 

Εἶναι αὐτὸς ποὺ τὰ «παίρνει» ἀπὸ τοὺς κλέφτες γιὰ νὰ στὰ πάρῃ καὶ νὰ τὰ δόσῃ σὲ ἐκείνους, διασφαλίζοντας τὸ μεροκαματάκι του!!!
 

Ἀλήθεια, σέ τί διαφέρει ἀπό τούς μισθοφόρους τῆς «λεγεώνας τῶν ξένων»;…

Στεῖλε τον στὸν διάολο μὲ τὸν τρόπο ποὺ ξέρεις!!!
 

Γιατὶ μάγκα μου αὐτὸ ποὺ ἔχεις νὰ «σκεπάζεσαι» ἀπὸ τὶς βροχὲς καὶ τοὺς ἥλιους δὲν εἶναι ἁπλᾶ ἕνα περιουσιακὸ κληροδότημα ἀπὸ τὰ γερόντια σου…
 

Εἶναι Ἀξιοπρέπεια, ὁ Ἱδρώτας, τὸ Αἷμα, τὸ Δικαίωμα στὴν Ζωή, ποὺ σοῦ ἔκαναν δῶρο τὰ γερόντια σου!!!

Χάρης Καφετζόπουλος
εἰκόνα




attika nea

Πούτιν: Τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα σταματούν ΤΩΡΑ!

trifima


Ο Ρώσος Πρόεδρος με πυγμή δήλωσε ότι η Ρωσία είναι σε θέση να γίνει ο μέγιστος προμηθευτής βιολογικών τροφίμων και είναι έτοιμος να συμβάλει στην εξαφάνιση των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. 
Παράλληλα καλεί τη χώρα να γίνει απόλυτα αυτάρκης στην παραγωγή τροφίμων μέχρι το 2020 τουλάχιστον.
Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε:
«Δεν είμαστε σε θέση να θρέψουμε μόνο τους εαυτούς μας, λαμβάνοντας υπόψη τα εδάφη μας, τους υδάτινους πόρους μας – η Ρωσία είναι σε θέση να γίνει ο μεγαλύτερος παγκόσμιος προμηθευτής των υγιών, οικολογικά καθαρών και υψηλής ποιότητας τροφίμων που οι δυτικοί παραγωγοί έχουν προ πολλού χάσει, ιδίως αν ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι η ζήτηση για τα εν λόγω προϊόντα στην παγκόσμια αγορά αυξάνεται σταθερά. Πριν από δέκα χρόνια, εισαγάγαμε περίπου το ήμισυ των τροφίμων από το εξωτερικό και ήμασταν εξαρτημένοι από τις εισαγωγές Τώρα η Ρωσία είναι ένας από τους εξαγωγείς. Πέρυσι, οι ρωσικές εξαγωγές γεωργικών προϊόντων ανήλθαν σε σχεδόν $ 20 δισ. – ένα τέταρτο περισσότερο από τα έσοδα πώλησης όπλων, ή το ένα τρίτο των εσόδων που προέρχονται από τις εξαγωγές φυσικού αερίου».





voice news

Στο μικροσκόπιο τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων

pothen

Η εφορία φαίνεται πως έχει βάλει σκοπό να περάσει από "κόσκινο" τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων, αφού στην νέα Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης καλούνται άπαντες να δηλώσουν το σύνολο των μετρητών τους, συμπεριλαμβανομένων των χρημάτων που διατηρούν σε θυρίδες αλλά και εκτός τράπεζας, καθώς και των πολύτιμων αντικειμένων (έργα τέχνης, κοσμήματα, πολύτιμα μέταλλα, πολύτιμοι λίθοι).
Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η συγκεκριμένη δήλωση πρόκειται να αποτελέσει την βάση, σύμφωνα με την οποία θα στηθεί η μορφή και το περιεχόμενο του νέου περιουσιολογίου.
Πιο αναλυτικά, η δήλωση θα είναι ηλεκτρονικής μορφής και θα κατατεθεί σε ένα ειδικό τμήμα του taxinet με έναρξη από την 1η Ιανουαρίου του 2016, όπου οι χρήστες θα καλούνται να δηλώσουν την συνολική περιουσιακή τους κατάσταση, αλλά και τυχών μεταβολές της περιουσίας τους κατά το 2015.
Οι φορολογούμενοι θα πρέπει να δηλώσουν το σύνολο της περιουσίας τους, καθώς απαιτείται να αναγράφουν:
  • Το σύνολο των μετρητών, συμπεριλαμβανομένων όσων βρίσκονται εκτός τραπεζικών λογαριασμών και ξεπερνούν τα 15.000 ευρώ.
  • Το σύνολο των πολύτιμων αντικειμένων, των οποίων η συνολική αξία ξεπερνά τα 30.000 ευρώ.
Παράλληλα η εφαρμογή πρόκειται να αντλεί και στοιχεία από τις δηλώσεις Ε1 και Ε9, για πιο εύκολη συμπλήρωση.
Τέλος, εάν υπήρξε αγορά και μεταβίβαση του ίδιου περιουσιακού στοιχείου (πχ αυτοκίνητο) κατά το 2015, τότε ο φορολογούμενος υποχρεούται να δηλώσει και τις δυο κινήσεις.




voice news

Εμπλοκή δύο πολεμικών Ρωσίας-ΗΠΑ...

enaaa


Η παρακολούθηση από το αμερικάνικο αντιτορπιλικό USS Carney, στην ρωσική πυραυλάκατο Moskva, είναι πλέον γεγονός την ώρα που η πυραυλάκατος είναι σε αποστολή στη Συρία ώστε να παρέχει άμυνα αέρος.
Στη συνέχεια, το ρωσικό στρατιωτικό κανάλι Zvezda, μεταξύ άλλων πληροφόρησε: 
«Το πλοίο ήλθε από ουδέτερο ύδατα νοτίως της Κύπρου».
Το αμερικάνικο αντιτορπιλικό έκανε την παρθενική του εμφάνιση το 1993 ενώ είναι οπλισμένο με το φονικό σύστημα πυραύλων Aegis.
diooo
tria








voice news

Βόμβα για τον Τσίπρα! Δήλωση τρόμος.... (ΒΙΝΤΕΟ)

tsiprasss
Η διαρκής αύξηση της προσφυγικής ροής, τα προβλήματα οργάνωσης και διαχείρισης, αλλά και οι διαρκείς απειλές από την ΕΕ για έξοδο της χώρας μας από την ζώνη Σένγκεν, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως κάτι περισσότερο από κακοί οιωνοί για την Ελλάδα, εάν τους συνδυάσει κανείς με την στάση του Έλληνα πρωθυπουργού απέναντι στο όλο ζήτημα.
Συγκεκριμένα, ο κ Αλέξης Τσίπρας δεν φαίνεται να ανησυχεί για μια πιθανή έξοδο της χώρας από την ζώνη Σένγκεν, αφού σε μια σειρά συνεντεύξεων δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι "μας απειλούν ότι θα φύγουμε από το Σένγκεν; Μικρό το κακό", φέρνοντας ως επιχείρημα ότι η χώρα της Δανίας έχει ήδη φύγει 2 φορές.

Στην συνέχεια ακολουθεί το βίντεο με τις συνεντεύξεις του Έλληνα πρωθυπουργού.







voice news

Το μέλλον της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας – (2016-2025) – Μυστικα Αεροσκάφη, ελικόπτερα, αεροπλάνα


Το μέλλον της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… Ρωσική Απόβαση στην Κύπρο.. S 400, Ναυτικό και Υπερσύγχρονα Ραντάρ


Η ΚΥΠΡΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΡΩΣΙΚΟΥΣ S 400;
Σύμφωνα με αραβικά δημοσιεύματα, »για πρώτη φορά στην ιστορία της Μέσης Ανατολής η Ρωσία ανέπτυξε στην Ελληνική Κύπρο, το αμυντικό σύστημα S – 400 , ένα νέο πυραυλικό σύστημα που θεωρείται αλάθητο στους στόχους ».
Στις ακτές της έχουν αναπτυχθεί θωρηκτά του Ρωσικού Ναυτικού με συστήματα πυραύλων και ραντάρ που επιτυγχάνουν με ακρίβεια τον στόχο σε ποσοστό 90 %100.
Οι πύραυλοι Ισκαντέρ (Αλέξανδρος) έχουν βεληνεκές 800 χιλιόμετρα , ενώ η απόσταση μεταξύ των κυπριακών και τουρκικών ακτών δεν υπερβαίνει τα 100 χλμ. dimpenews

ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ… Έτσι «Καταστρέφονται» οι Χώρες… Έτσι «Καταστράφηκε» και η Ελλάδα


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ… ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ… ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΤΟΥ ΔΝΤ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΗς ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
Η CIA λογοδοτεί στο μασονικό παγκόσμιο εβραϊκό τραπεζικό καρτέλ… Η CIA είναι το ΜΕΣΟ που χρησιμοποιεί ο Ρότσιλντ για να υποτάξει χώρες στο πλαίσιο της THRALLDOM – του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΧΡΕΟΥΣ της Εβραϊκής τοκογλυφίας
Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ROBERT BAER
Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ROBERT BAER
Όταν η CIA έχει εντολή να καταστρέψει μια χώρα αυτό είναι τι συμβαίνει:
1. Η CIA στρατολογεί στρατηγούς, πολιτικούς, αρχηγούς αστυνομίας και τους ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης της χώρας-στόχου. 2. Η CIA πραγματοποιεί πράξεις ψεύτικης σημαίας της τρομοκρατίας. 3. Η CIA οργανώνει διαδηλώσεις λαϊκής εξουσίας. 4. Η CIA βομβαρδίζει τη χώρα-στόχο. 5. Η CIA ανατρέπει την κυβέρνηση.
1. Η CIA στρατολογεί στρατηγούς, πολιτικούς, αρχηγούς αστυνομίας και τους ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης της χώρας-στόχου.
2. Η CIA πραγματοποιεί πράξεις ψεύτικης σημαίας της τρομοκρατίας.
3. Η CIA οργανώνει διαδηλώσεις λαϊκής εξουσίας.
4. Η CIA βομβαρδίζει τη χώρα-στόχο.
5. Η CIA ανατρέπει την κυβέρνηση.
1. "Εμείς προσγειωθήκαμε στις 12 Ιανουαρίου 1991 στην Γιουγκοσλαβία ... "Η αποστολή μας ήταν δημιουργήσουμε συναγερμό και να διαδώσουμε τον πανικό μεταξύ των πολιτικών ... «Μας δόθηκαν χρήματα, μερικά εκατομμύρια δολάρια, για τη χρηματοδότηση διαφόρων ΜΚΟ, κόμματα της αντιπολίτευσης και των διαφόρων πολιτικών που έχουν φλεγμονή μίσος ... "Ο στόχος της προπαγάνδας ήταν να διαιρέσουμε τις δημοκρατίες έτσι ώστε να ξεφύγουν από την μητέρα πατρίδα Γιουγκοσλαβία.
1. «Εμείς προσγειωθήκαμε στις 12 Ιανουαρίου 1991 στην Γιουγκοσλαβία …
«Η αποστολή μας ήταν δημιουργήσουμε συναγερμό και να διαδώσουμε τον πανικό μεταξύ των πολιτικών …
«Μας δόθηκαν χρήματα, μερικά εκατομμύρια δολάρια, για τη χρηματοδότηση διαφόρων ΜΚΟ, κόμματα της αντιπολίτευσης και των διαφόρων πολιτικών που έχουν φλεγμονή μίσος …
«Ο στόχος της προπαγάνδας ήταν να διαιρέσουμε τις δημοκρατίες έτσι ώστε να ξεφύγουν από την μητέρα πατρίδα Γιουγκοσλαβία.
tumblr_lwy2hyiTCI1qemss6o1_500
2. «Έπρεπε να επιλέξουμε έναν αποδιοπομπαίο τράγο ο οποίος θα πρέπει να κατηγορηθεί για τα πάντα … Επιλέχθηκε η Σερβία»
3. Οι Γιουγκοσλάβοι που πληρώθηκαν από τη CIA ήταν Stipe Mesic, Franjo Tudjman, Alija Izetbegovic, πολλοί σύμβουλοι και μέλη της κυβέρνησης της Γιουγκοσλαβίας, της Σερβίας στρατηγοί, δημοσιογράφοι, ακόμα και ορισμένων στρατιωτικών μονάδων.
«Ο Radovan Karadzic πληρωνόταν για λίγο …»
4. Τα μέσα ελέγχονταν και χρηματοδοτούνταν από τη CIA.
«Πράκτορες της CIA ήταν υπεύθυνοι για τη συγγραφή των επίσημων δηλώσεων που οι εκφωνητές διάβαζαν στις ειδήσεις …
«Ο καθένας είχε την ίδια αποστολή:. Για να εξαπλωθεί το μίσος, ο εθνικισμός και οι διαφορές μεταξύ των ανθρώπων μέσω της τηλεόρασης»
CIA 4
Ο Πρώην πράκτορας της CIA Robert Baer συνεχίζει -:
5. «Η Σρεμπρένιτσα είναι μια υπερβολική ιστορία …
«Το αφεντικό μου, ο οποίος ήταν πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ, τόνισε επανειλημμένα ότι κάποιου είδους απάτη θα γίνει στην Βοσνία.
«Ένα μήνα πριν από την υποτιθέμενη γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα, μου είπε ότι η πόλη θα γινόταν είδηση …
«Πολλά από τα θύματα που θάβονται ως μουσουλμάνοι ήταν Χριστιανοί Σέρβοι …
CIA 5
«Ένας φίλος μου, ένας πρώην πράκτορας της CIA και τώρα στο ΔΝΤ, δήλωσε ότι η Σρεμπρένιτσα είναι το προϊόν της συμφωνίας μεταξύ της κυβέρνησης των ΗΠΑ και των πολιτικών στη Βοσνία.
«Η πόλη της Σρεμπρένιτσα θυσιάστηκε για να δοθεί στην Αμερική ένα κίνητρο για να επιτεθεί στους Σέρβους για φερόμενα εγκλήματα τους.»
6. «Οι άνθρωποι που υποκίνησαν τον πόλεμο και υπαγόρευσαν τους όρους της ειρήνης κατέχουν τώρα εταιρείες που εκμεταλλεύονται διάφορους ορυκτούς πόρους και τα συναφή!
«Απλά έκαναν δούλους, τους ανθρώπους, να δουλεύουν για το τίποτα και τα προϊόντα τους να πηγαίνουν προς τη Γερμανία και την Αμερική … είναι οι νικητές!
CIA 6
Χαρακτηριστική είναι η έκφραση του Μπάερ μετά τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας :
«Μόλις έχετε γίνει σκλάβοι (εσείς Γιουγκοσλάβοι). Τώρα μπορείτε να εισάγετε πολλά πράγματα από άλλες χώρες, και αφού δεν έχετε χρήματα, θα σας δανείσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια της ιστορίας σας για τα Βαλκάνια», δήλωσε ο Μπάερ.
«Το Κοσσυφοπέδιο επιλέχθηκε για δύο λόγους, πρώτον λόγω των ορυκτών και των φυσικών πόρων, και, δεύτερον, το Κοσσυφοπέδιο είναι μια στρατιωτική βάση του ΝΑΤΟ! Στην καρδιά της Ευρώπης είναι η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση τους».

Ο Πούτιν συνειδητοποιεί ότι ήρθε η ΩΡΑ των ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ …εμείς;


vardakas
Και αν οι γνωστές Δυτικές υπηρεσίες εδώ και πολλά χρόνια εντρυφούν προσεκτικά πάνω στις προρρήσεις των Πατέρων της Εκκλησίας μας και μάλιστα με τέτοια επιμονή που στο τέλος αυτό θα γίνει αφορμή να αλλοιωθούν προς την Ζωοπάροχο Ορθόδοξη Πίστη όταν θα διαπιστώσουν ότι θα επαληθευθούν στο ακέραιο.
Πόσο μάλλον οι αντίστοιχες Ρωσικές υπηρεσίες έχουν ασχοληθεί με τα λεγόμενα και τις προφητείες των Αγίων Πατέρων και αυτών των Ρώσων Στάρετς.
Είναι πλέον πρόδηλο ότι ο ευρύτερος γεω-στρατηγικός σχεδιασμός των Ρώσων κινείται πάνω στην πεπατημένη αυτών των γεωπολιτικών προφητειών.
Για αυτό και κατέβηκαν κάτω στην Συρία εγκαινιάζοντας ήδη από τον Σεπτέμβριο την είσοδο στην έναρξη των αποκαλυπτικών γεγονότων που βιώνουμε .
Φυσικά και ο Τούρκος ασχολείται με αυτές τις προφητείες αλλά δεν μπορεί να τις καταλάβει γιατί αυτός στον οποίο πιστεύει του θόλωσε το μυαλό μαζί με την έμφυτη εγωπάθεια και την δολοφονική μανία που χαρακτήριζαν ιστορικά τις πολιτικές ελίτ αυτής της χώρας.
Ίσως για αυτό τον λόγο ο Πούτιν σε μία αποστροφή σημερινής ομιλίας του τόνισε ενδεικτικά…
«ο Αλλάχ αποφάσισε να τιμωρήσει τους Τούρκους ηγέτες κάνοντάς τους να χάσουν το μυαλό τους»!
Και έδωσε το στίγμα ότι δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια με ότι αυτό συνεπάγεται στην ¨εφαρμογή των προφητειών¨
«Η Τουρκία θα πληρώσει πολλές φορές αυτό που έκανε και όχι μόνο με οικονομικές κυρώσεις» δήλωσε πριν από λίγο ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν και συνέχισε λέγοντας «ο Αλλάχ σκοτείνιασε την κρίση των Τούρκων ηγετών για να τους οδηγήσει στην τιμωρία», δείχνοντας έτσι την αποφασιστικότητά του να «μικρύνει» τον τουρκικό παράγοντα στην περιοχή, και να εξαλείψει μια για πάντα τα σχέδια του Ρ.Τ.Ερντογάν για ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος μιλώντας σήμερα στην Δούμα είπε «εάν κάποιος νομίζει ότι μετά την διάπραξη ενός τέτοιου προδοτικού εγκλήματος πολέμου, να σκοτώσει ανθρώπους μας, θα είναι δυνατόν μετά να ξεφύγει με απλές κυρώσεις στις ντομάτες ή στις επιχειρήσεις, γελιέται σφόδρα.
Θα του υπενθυμίζουμε περισσότερες από μία φορά τι έκαναν και θα μετανιώσουν πολλές φορές ότι συνέβη, είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένοι για το τι ενέργειες θα ακολουθήσουμε.»
Φαίνεται ότι ο Πούτιν ξεσκόνισε όλα τα βιβλία που γράφηκαν σχετικά με τα λεγόμενα των Πατέρων στην Ελλάδα και μεταφράστηκαν στα Ρώσικα και αφορούν την μελλοντική πορεία της ΕΕ και τα περί της καθόδου των Ρώσων προς την Μεσόγειο.
Απο το βιβλίο του κυρίου Ν. Ζουρνατζόγλου Μαρτυρίες προσκυνητών τ.2, 2012
Σημαιοφορίδης Δημήτριος, υπάλληλος ΔΕΗ, Πτολεμαΐδα:
Τον ρώτησα( τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ) κάποια στιγμή για την ΕΟΚ. Απάντησε: « Τώρα όσο για την ΕΟΚ, ενοποίηση δεν θα γίνει ούτε με οξυγονοκόλληση! Δεν θα θελήσουν οι δυνάμεις – Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία – να ενωθούν, επειδή έχουνε παλιούς λογαριασμούς.
Και, άλλος λόγος είναι ότι δεν γίνεται συνεταίρος ο πλούσιος με τον φτωχό.» (σελ. 372)
Από το (2001) εκδοθέν βιβλίο για τον Γέροντα Παΐσιο: “Λόγοι χάριτος και Σοφίας” από τον Αγιορείτη π. Μακάριο Αγιαννανίτη.
¨Οι Ρώσοι θέλουν τώρα να βγουν στη Μεσόγειο (σ.σ.!). Αυτό θα είναι το ελατήριο. Όμως δεν θα είναι αυτή η πραγματική αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ο Θεός τους προσκαλεί ως όργανα Του. Κατεβαίνοντας αυτοί θα σβήσουν και θα αφανίσουν την τούρκικη λαίλαπα μέσα σε μια εβδομάδα.¨
¨ Κι όταν κατέβουν οι φίλοι της Τουρκίας (οι απόγονοι δηλαδή των σταυροφόρων ) το ΝΑΤΟ, για να τη σώσουν,τότε εκεί θα γίνει, η μεγάλη Σύρραξη και θα σφαγούν. ¨
¨Η Τουρκία θα σβήσει, αλλά δεν θα υπάρχει ούτε μια σελίδα στην παγκόσμια ιστορία που να φέρνει στη μνήμη ότι υπήρξε αυτή η καταραμένη φυλή.¨
Και για εμάς λέει ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ με πόνο ψυχής
¨Αγαπώ πολύ την πατρίδα μου και λυπούμαι πολύ που σήμερα τα Ελληνόπουλα ντρέπονται να πουν πως είναι Έλληνες. Η λέξη «Έλληνας» δεν αποδίδει φυλετισμό. Η λέξη «Έλληνας » αποτελεί φυλετισμό για κάθε άλλον πλην των Ελλήνων. Τώρα όμως δεν είμεθα Έλληνες, είμεθα Ρωμαίοι, είμεθα Βυζαντινοί, είμεθα Θεανθρωπιστές. Ανεβήκαμε πιο ψηλά.
Είναι κρίμα , γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα.¨ από το προηγούμενο βιβλίο.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ μείνει τίποτε όρθιο που να μην καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει ακριβώς δίπλα μας.
Μπορούμε να κατανοήσουμε ότι ήγγικεν η επαλήθευση της προφητείας του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ του Αιτωλού;
¨θαρθεί πρώτα ένα ψευτορωμαίικο μην το πιστέψετε θα φύγει πίσω¨
Όταν η επικαιρότητα βοά δίπλα μας σαν συναγερμός εγρήγορσης.
Είμαστε ήδη εκτός Ευρωζώνης
¨Δηλαδή η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρωζώνης;
Από ποια οπτική;
Επειδή οι εταίροι ξαναδίνουν με το σταγονόμετρο βοήθεια, απαιτώντας νέες πολύ σκληρές (ανθρωπο)θυσίες;
Με όσα γίνονται στα βόρεια σύνορα της χώρας;
Με όσα θα εξελιχθούν στα θαλάσσια σύνορά μας;
Με capital controls διαρκείας;
Με πιθανή πλέον την έξωση από τον πυρήνα της ζώνης Σένγκεν;
Αυτό δεν είναι… grexit;
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ των ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ και των ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
Οι μεν τοκογλύφοι αποφάσισαν και ήδη μας ανέβασαν στο ικρίωμα της θανατικής καταδίκης μας δια οικονομικού απαγχονισμού.
Τώρα είναι η κρίσιμη στιγμή που στον λαό του φορούν το σχοινί της θηλείας λέγοντας μας ότι έτσι θα σωθούμε και θα περάσουμε στον ¨παράδεισο της δαιμονικής νέας εποχής¨.
Οι διαπιστώσεις τελείωσαν ας κάνουμε τα ικριώματα εξέδρες πραγματικής Δημοκρατίας, Ελευθερίας και διεκδίκησης της αποχώρησης μας από τους έκνομους μηχανισμούς.
ΠΡΙΝ τις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ προηγούνται οι ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Τζιχαντιστική οργάνωση τρομάζει τις Ελληνικές αρχές – Υποδέχονται πρόσφυγες στην Λέσβο λέγοντας τους «Αλλάχ ακ μπαρ» (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


ΟΝΕ
Προβληματίζει τις ελληνικές διωκτικές αρχές βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση στη Λέσβο, τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, της εδρεύουσας στο Λονδίνο φιλανθρωπικής οργάνωσης ONE NATION. Έμβλημα της οργάνωσης είναι το έμβλημα των τζιχαντιστών, ο υψωμένος δείκτης του χεριού.
Στο βίντεο, μαζί με άλλα ανάλογα που η οργάνωση ανήρτησε στον ελεύθερο σε πρόσβαση από τον οποιονδήποτε προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, φαίνονται μέλη της οργάνωσης εν πλω, με φουσκωτό σκάφος, στο θαλάσσιο στενό μεταξύ Σκάλας Συκαμνιάς και τουρκικών ακτών να υποδέχονται βάρκα με πρόσφυγες και μετανάστες και να τους καθοδηγούν στα αγγλικά πώς και σε ποιο μέρος της ακτής να κατευθυνθούν. Στη συνέχεια τους απευθύνουν τρεις φορές στα αραβικά τον ισλαμικό χαιρετισμό Αλλάχ ακ μπαρ (ο Θεός είναι ένας) για να λάβουν ισάριθμες φορές την ανάλογη απάντηση.
Το βίντεο είναι προσβάσιμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση και σε αυτό φαίνονται πάνω στο σκάφος, εκτός από μέλη της οργάνωσης ONE NATION, και μέλη της φιλανθρωπικής οργάνωσης TEAMHUMANITARIAN, την οποία και κατονομάζουν επιβραβεύοντάς την δημόσια για την καλή συνεργασία.
Ας σημειωθεί ότι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, σε χαμηλό ύψος πάνω από τη σωστική λέμβο με τα μέλη των ΜΚΟ πετά ελικόπτερο της δύναμης της Frontex στο νησί.
Σε άλλα τώρα βίντεο της οργάνωσης στην ίδια σελίδα στο Facebook παρουσιάζονται και πολλά άλλα ενδιαφέροντα από τη λειτουργία της οργάνωσης στη Λέσβο, στο δεκαήμερο που χωρίς την έγκριση του οιουδήποτε επιχειρούσε. Για παράδειγμα εντυπωσιάζουν οι σκηνές διανομής νερού σε πρόσφυγες και μετανάστες που ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από το λιμάνι -στους οποίους αρνούνται να δώσουν νερό αν δεν το παραλάβουν με το δεξί τους χέρι, απόδειξη του ότι είναι καλοί μουσουλμάνοι. Στη σελίδα της ONE ΝΑΤΙΟΝ έχουν ανέβει επίσης φωτογραφίες μελών της πάντα με την κιτρινοπράσινη μπλούζα τους, ακόμα και φωτογραφίες τους από την υπαίθρια διαθρησκειακή προσευχή για τα θύματα των ναυαγίων που πραγματοποίησε ο Δήμος Λέσβου στη Μυτιλήνη.
Επισημαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό έχει υπάρξει εντονότατη αντίδραση από τις ελληνικές αρχές, αλλά και τις τοπικές αρχές στη Λέσβο, για το ανεξέλεγκτο της δράσης των ΜΚΟ στο νησί. Πληροφορίες έλεγαν ότι μόλις 30 από τις 70 οργανώσεις που βρίσκονται στο νησί έχουν απογραφεί, ενώ σοβαρά προβλήματα δημιουργούνται από μη διαπιστευμένες οργανώσεις και μέλη τους που επιχειρούν χωρίς την απαραίτητη πιστοποίηση σε επιχειρήσεις διάσωσης και προσφοράς ιατρικών υπηρεσιών.

«Η Τουρκία οδηγείται σε εμφύλιο πόλεμο», εκτιμά γεωπολιτικός αναλυτής



«Η Τουρκία οδηγείται σε εμφύλιο πόλεμο», εκτιμά γεωπολιτικός αναλυτής
Η Τουρκία εκμεταλλεύεται την κρίση στους γείτονές της Συρίακαι Ιράκ για να λεηλατεί τις δύο χώρες, και η νεοθωμανική πολιτική της κυβέρνησης την έχει φέρει στο χείλος του εμφυλίου πολέμου, λέει ο γεωπολιτικός αναλυτής Μαχντί Δαρείος Ναζεμρόαγια (Mahdi Darius Nazemroaya) στο Sputnik. Οι διασυνδέσεις του τουρκικού κράτους με το Ισλαμικό Κράτος και η λεηλασία του πετρελαίου από τη Συρία και το Ιράκ ήταν κοινό μυστικό στη Μέση Ανατολή τα τελευταία χρόνια. Το γνώριζαν όσοι ζουν στα σύνορα, η τουρκική αντιπολίτευση, ακόμα και μερικοί Αμερικανοί πολιτικοί, λέει ο ίδιος.
«Είναι γνωστό εδώ και κάποια χρόνια το τι κάνουν, σχετικά με τη μεταφορά πετρελαίου μέσα στην Τουρκία, στον τουρκικό ρόλο στην κλοπή των πόρων της Συρίας, ακόμα και στην κλοπή βιομηχανικού εξοπλισμού».
«Στο Χαλέπι οι Τούρκοι έχουν καταγραφεί να κλέβουν βιομηχανικό εξοπλισμό από εργοστάσια και να τα μεταφέρουν στο έδαφός τους. Στο Ιράκ, επίσης, η Τουρκία έχει εμπλακεί στην αστάθεια της χώρας και την εκμεταλλεύονται για να κλέβουν πετρέλαιο και από το Ιράκ, το οποίο μεταφέρουν μέσω των εδαφών του ιρακινού Κουρδιστάν».
Τα κόμματα της τουρκικής αντιπολίτευσης και Τούρκοι πολίτες που ζουν στα σύνορα έχουν ήδη καταγγείλει την εμπλοκή της κυβέρνησής τους στην κλοπή πετρελαίου από τη Συρία και τη συνεργασία της με τους τρομοκράτες.
«Υπάρχουν περιπτώσεις που φορτηγά που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια από την Τουρκία στη Συρία, εντοπίστηκαν από τους κατοίκους να μεταφέρουν όπλα. Για την ακρίβεια, ένας Λιβανοαμερικανός δημοσιογράφος που κάλυπτε το ρεπορτάζ, σκοτώθηκε».
Ο ίδιος κατηγόρησε και χώρες της Δύσης ότι εμπλέκονται στο λαθρεμπόριο πετρελαίου από τη Συρία και το Ιράκ.
«Το πετρέλαιο από το Ιράκ δεν καταλήγει μόνο στην Τουρκία. Πηγαίνει και στη Βρετανία, βρετανικές εταιρείες εμπλέκονται σε αυτό»¨.
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Τουρκία, εκτιμά ο ίδιος, και οι κακές σχέσεις με τους γείτονές της όπως η Συρία, το Ιράκ, το Ιράν, ο Λίβανος, η Ρωσία και η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι οι συνέπειες της αποτυχημένης νεοθωμανικής πολιτικής της, η οποία επιχειρεί να επιβάλει την τουρκική κυριαρχία στους Άραβες γείτονές της, στη βόρεια Αφρική και στη νοτιοδυτική Ασία, αλλά αυτή «θα σκάσει στη μούρη της» και ίσως ακόμα και να καταλήξει σε εμφύλιο πόλεμο μέσα στην Τουρκία.






rthnika themata ellada

ΣΟΒΑΡΟ!!!ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΝΑΤΟ!!!ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!



Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, πως η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να καταρρίπτει τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο επειδή δεν είναι κυρίαρχη χώρα. Η δήλωση του κ. Στόλτενμπεργκ έγινε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου του CNN, ο οποίος εξέφρασε την απορία γιατί το ΝΑΤΟ υποστήριξε την ενέργεια της Τουρκίας να καταρρίψει το ρωσικό μαχητικό και γιατί δεν ισχύει το ίδιο για την Ελλάδα, της οποίας ο εναέριος χώρος παραβιάζεται καθημερινά από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη. Ο κ. Στόλτενμπεργκ είπε πως η Τουρκία είναι κυρίαρχη χώρα, ενώ η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο. 

Όπως δήλωσε ο κ. Στόλτενμπεργκ, η Ελλάδα δεν έχει το δικαίωμα να καταρρίψει τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της, επειδή είναι μια χρεοκοπημένη χώρα υπό κηδεμονία. Σύμφωνα με τον κ. Στόλτενμπεργκ, μόνο η Γερμανία έχει το δικαίωμα να καταρρίψει τα μαχητικά αεροσκάφη της Τουρκίας που παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο, αφού η Ελλάδα ανήκει στην Γερμανία. «Από την στιγμή που η Γερμανία δεν ενοχλείται που η Τουρκία παραβιάζει τον εναέριο χώρο της περιουσίας της στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κανένα θέμα», τόνισε ο κ. Στόλτενμπεργκ. «Αν οι Γερμανοί ενοχληθούν από τις παραβιάσεις των Τούρκων στο οικόπεδό τους, θα καταρρίψουν τα τουρκικά μαχητικά» είπε ακόμα ο κ. Στόλτενμπεργκ. 

Οι δηλώσεις του κ. Στόλτενμπεργκ δεν απασχολούν την ελληνική κυβέρνηση, αφού αφενός δεν της πέφτει λόγος και αφετέρου ο Αλέξης Τσίπρας έχει πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθεί αυτή την εποχή, όπως η συνεργασία του με τον Βασίλη Λεβέντη.






volcano times

Βροντερό «Oχι» σε ασφαλιστικό και πλειστηριασμούς...


Πορεία του ΠΑΜΕ
Δυναμικό «παρών» δίνουν οι εργαζόμενοι στη δεύτερη απεργιακή κινητοποίηση μέσα σε 20 μέρες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο νομοσχέδιο που αφορά το ασφαλιστικό και αναμένεται να ψηφιστεί μέσα στον Δεκέμβριο, αλλά και για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Σε εξέλιξη οι κεντρικές απεργιακές συγκεντρώσεις των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, Λαϊκής Ενότητας και...
ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
«Η συνέχιση από την κυβέρνηση της ίδιας αδιέξοδης και καταστροφικής πολιτικής δεν πρέπει και δεν θα μείνει αναπάντητη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΓΣΕΕ, με την ΑΔΕΔΥ να επισημαίνει ότι «ο κρατικός προϋπολογισμός του 2016 προβλέπει νέα φοροκαταιγίδα πλάι στον ΕΝΦΙΑ και τις αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας. Είναι ένας ακόμα αντιλαϊκός προϋπολογισμός νεοφιλελεύθερης κατεύθυνσης που πλήττει κυρίως τα φτωχά λαϊκά στρώματα».




nonews news

ΤΩΡΑ!!!ΗΓΕΤΗΣ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΙΣΤΟ!!Η ΚΟΛΑΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΗΔΗ!!!


Η Κασπία γίνεται η πυρηνική πλατφόρμα των Ρώσων στην Μέση Ανατολή. 

¨Στην Κασπία Θάλασσα ξεκίνησαν Ρωσικές ασκήσεις για να ανταποκριθούν σε ενδεχόμενη πυρηνική απειλή.. Τρία πολεμικά πλοία – Grad Sviyazhsk, Uglich και Veliky Ustyug λαμβάνουν μέρος στις ειδικά αυτά ναυτικά γυμνάσια με τακτικές ασκήσεις ελιγμών στο ενδεχόμενο της απειλής χρήσης όπλων μαζικής καταστροφής.
«ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας είπε, στο RIA Novosti .Οι ασκήσεις περιλαμβάνουν ενέργειες που μπορούν να ληφθούν για την αντιμετώπιση μιάς πυρηνικής απειλής. Κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, τα πλοία του ρωσικού Στόλου της Κασπίας θα διαδράμουν πορεία τακτικών ελιγμών τουλάχιστον σε δύο χιλιάδες μίλια. Αξίζει να σημειωθεί, ο προϋπολογισμός του ρωσικού υπουργείου Άμυνας για το 2016 περιλαμβάνει τέτοιες δαπάνες που σχετίζονται και με το θέμα της πρόληψης τρομοκρατικών ενεργειών από το θέατρο των επιχειρήσεων στην Συρία . ¨
Στο παραπάνω θέμα αναφέρεται η Pravda.Ru 01/12/2015 

Η ΚΡΙΜΑΙΑ δίχως ηλεκτρική ενέργεια. 

Ακριβώς την ίδια ημέρα Ουκρανικές οργανώσεις απειλούν ότι θα μπλοκάρουν την Χερσόνησο της Κριμαίας σε όλους τους ναυτικούς διαύλους της συμπεριλαμβανομένου και αυτού του στρατηγικού περάσματος του Κέρτς.
Προς το παρόν η Κριμαία μετά από σαμποτάζ που έγινε στις 22 Νοεμβρίου σε πυλώνες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στα σύνορα της με την Χερσώνα έχει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης και περιμένει πιθανή αποκατάσταση αυτών όταν μπορέσει να συζευχθεί με ηλεκτρική γέφυρα με την Ρωσία στις 20 Δεκεμβρίου. 

ΤΙΣ ΑΡΞΕΙ των Στενών; 

Εχθές για λίγο λαχταρήσαμε αλλά οι τελευταίες ειδήσεις λένε ότι η διέλευση των εμπορικών Ρωσικών πλοίων αποκαθίσταται σταδιακά δια μέσου των Στενών.
Όμως οι Τούρκοι έδωσαν το στίγμα των προθέσεων τους. 

Το παιχνίδι χοντραίνει από ώρα σε ώρα την στιγμή που η ΕΕ κάνει τα γλυκά μάτια στον κ. Ερντογάν όταν μάλιστα αιωρούνται κατηγορίες για συνεργασία και υποστήριξη της Τουρκίας με τους δολοφόνους ISIS, την ίδια στιγμή μας συστήνουν να συμμετάσχουμε σε κοινές περιπολίες με την τουρκική ακτοφυλακή για να προστατευθούν τα σύνορα της Ευρώπης στο Αιγαίο. 

Τώρα εδέησαν να θυμηθούν οι Ευρωπαίοι τα θαλάσσια σύνορα του Αιγαίου την στιγμή αυτή που έφτασε το ¨το αυγό στον κ…¨ από τους Ρώσους. 

Το Αιγαίο πήρε φωτιά τους προηγούμενους μήνες με το προσφυγικό, 

Το δαιμονικό κακό ξεκίνησε ήδη στην Συρία, 

Η Κασπία λειτουργεί σαν πλατφόρμα θανάτου. 

Η Κριμαία με την πολεμική μηχανή που της φόρτωσαν οι Ρώσοι μετά την προσάρτηση της έγινε το μπαλκόνι τους στην Μαύρη Θάλασσα από το οποίο ατενίζουν πιο εύκολα τα Στενά και την Κωνσταντινούπολη. 

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ κολοβώνει τις αποκαλυπτικές ημέρες που βιώνουμε και τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα τα γεγονότα για να γίνει τελικά το δικό του ΠΑΝΣΟΦΟ σχέδιο και όχι αυτό των Αντίχριστων που θέλουν να καταδυναστεύσουν την ανθρωπότητα με το επαίσχυντο Βούλωμα. 

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση.
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ




volcano times