Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Η Άγκυρα στέλνει στρατιώτες στο Κατάρ



Το τουρκικό Κοινοβούλιο αναμένεται σήμερα να επιτρέψει στους τούρκους στρατιώτες να αναπτυχθούν σε τουρκική στρατιωτική βάση στο Κατάρ, δήλωσαν αξιωματούχοι του κυβερνώντος κόμματος AKP και της εθνικιστικής αντιπολίτευσης.

ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! «Ερχόμαστε στην Θεσσαλονίκη»! - ΒΙΝΤΕΟ



frame
ΜΕ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΕΜΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣΒΕΡΓΙΝΑΣ!! Τραγουδώντας ναζιστικά εμβατήρια, εκατοντάδες σκοπιανοί σε ανθελληνικό παραλήρημα. Δείτε το βίντεο...

Η Τουρκία στήνει σκηνικό έντασης με αεροναυτικές ασκήσεις στο FIR και την ΑΟΖ της Κύπρου


Άσκηση του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού. Φωτογραφία ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ
Σε ασφυκτικό κλοιό -και με στρατιωτικά μέσα- επιχειρεί να έσει την Κύπρο η Τουρκία, καθώς μετά τις παράνομες “NOTAMs” που εξέδωσε το ψευδοκράτος για ασκήσεις της τουρκικής αεροπορίας εντός του FIR Λευκωσίας χθες η Τουρκία εξέδωσε δυο NAVTEX για διεξαγωγή ασκήσεων, αναφέρει η ιστοσελίδα Liberal:

Κατεπείγον νομοσχέδιο-«σκούπα»...


Κατεπείγον νομοσχέδιο-«σκούπα» για τις εκκρεμότητες της β' αξιολόγησηςγια τις εκκρεμότητες της β' αξιολόγησης...

Με κατεπείγον νομοσχέδιο, που θα ψηφιστεί πριν από την συνεδρίαση του Eurogroup της 15ης Ιουνίου, θα επιχειρήσει η κυβέρνηση να...
ικανοποιήσει τα υπολειπόμενα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης.

Επιβάλλεται παραγραφή...


Παρέμβαση Μπάιντεν για το ελληνικό χρέος...

Στην ομιλία του στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο του «CONCORDIA», που συνέρχεται για πρώτη φορά στην Ευρώπη και δη στην Αθήνα ο...
πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στο ελληνικό ζήτημα και τόνισε ότι «η ισχυρή Ελλάδα είναι συνδεδεμένη με ισχυρή Ευρώπη».

Αλλαγή ισορροπίας ισχύος!



Οι Αιγυπτιακές Ένοπλες Δυνάμεις παρέλαβαν την πρώτη παρτίδα πυραύλων για το σύστημα πυραυλικής άμυνας S-300VM Antey-2500.
Η Αίγυπτος είναι επίσημα ο πρώτος πελάτης εξαγωγών για αυτό το προηγμένο σύστημα που μπορεί να εντοπίσει και να καταστρέψει αεροσκάφη και πυραύλους (συμπεριλαμβανομένων των βαλλιστικών) σε μεγάλη ακτίνα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ) ! ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ !! Δίνουμε 2.000.000.000 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ… (!!!)


Δίνουμε 2.000.000.000 ευρώ ΕΤΗΣΙΩΣ (!!!) για π α ρ ά ν ο μ ε ς συντάξεις σε …αλλοδαπούς και σε 77.718 άτομα (!!!) αδιευκρίνιστης υπηκοότητος, σύμφωνα με το ίδιο το ΙΚΑ..
.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ, ΚΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ – ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ! – ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ, ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ» ΚΑΝΑΛΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ …»ΔΑΙΜΟΝΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ», ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ» ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ «ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ» ‘ΡΕΠΟΡΤΑΖ’…

Β Ο Μ Β Α !!! «BILDERBERG» ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!


Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΓΕΜΙΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΑΘΗΝΑ….
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΙΕΣ…
Η πρόβλεψη Μπαρόζο για την επόμενη κυβέρνηση
Μεγάλη προσέλευση, υψηλές παρουσίες και πλούσιο παρασκήνιο είχε η Ευρωπαϊκή Διάσκεψη Concordia Europe, που διοργανώνεται στο Χίλτον. Τόσο πολλές Jaguar (με ελληνικές και διπλωματικές πινακίδες), θωρακισμένες Μερτσέντες και ΒΜW, «φουσκωτούς» και αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας, καθώς και θηριώδη τζιπ με φιμέ τζάμια, το Χίλτον είχε να δει από την επίσκεψη του Ομπάμα…

ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ: «ΘΑ ΠΝΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΝΕΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ»!!!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Ο γνωστοί Τούρκοιαρθρογράφοι, Abdulkadir Selvi και Ahmet Hakan, της εφημερίδας Χουριέτ, αποκάλυψαν ότι υπάρχει ομάδα διαφυγόντων Τούρκων αξιωματικών που ετοιμάζουν καινούργιο πραξικόπημα και μάλιστα γύρω στις 15 Ιουνίου, έτσι ώστε να προλάβουν το μουσουλμανικό Μπαϊράμ στις 25/6, για να γιορτάσουν την απελευθέρωση της Τουρκίας από τον δικτάτορα Ερντογάν.

ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΟΤΑΧΩΣ!



«ΒΟΜΒΑ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ! 
Εξαιρετική η δήλωση στα ΕΠΕΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ του τέως υπουργού Εθνικής Αμύνης, επιτίμου Αρχηγού ΓΕΣ, Στρατηγού ε.α Φράγκου Φραγκούλη, για τον διαμορφούμενο, πανίσχυρο όπως τον ονομάζει, άξονα ΗΠΑ-Βρετανίας-Ρωσίας-Ισραήλ, στον οποίο, κατά τον Στρατηγό, θα προσχωρήσει σύντομα και η Γαλλία, ενάντια στην συρρικνούμενη, θλιβερή και υφεσιακή, γερμανοκρατούμενη Μεσευρώπη.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΤΟΜΕΑ! ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)



Αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προειδοποίηση οι ειδικές δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας του Κοσσυφοπεδίου(Rosy) 
 «εισήλθαν» στο βόρειο τμήμα της πρώην επαρχίας , παρά την κατηγορηματική απαγόρευση που υπάρχει σε ψήφισμα του ΟΗΕ.