Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

X22… Ο Κόσμος Βρίσκεται Πλέον στα Πρόθυρα του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου…


X22... Ο Κόσμος Βρίσκεται Πλέον στα Πρόθυρα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου...
Μάθετε Όλα τα τελευταία σημαντικά νέα από τον κόσμο…








ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 1
ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ 2
hellasforce

Ετοιμαστείτε… Παντού Πλέον τα Έσχατα Σημάδια… Κάτι Μεγάλο Θα Συμβεί…


Ετοιμαστείτε... Παντού Πλέον τα Έσχατα Σημάδια... Κάτι Μεγάλο Θα Συμβεί...

hellasforce

Η Ευρωπαϊκή Ένωση… Ξεβρακώνεται – Χρησιμοποιεί τους Λαθραίους για να Επιβάλει τον Ευρωπαϊκό Στρατό


ΔΟΛΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ… ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΩΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑ…
Η Ευρωπαϊκή Ένωση... Ξεβρακώνεται - Χρησιμοποιεί τους Λαθραίους για να Επιβάλει τον Ευρωπαϊκό Στρατό
«ΕΡΓΑΛΕΙΑ» ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ) ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ…
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΡΩΠΑΊΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥς ΓΗΓΕΝΕΙΣ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ PLAN B ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ… ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ… ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ…
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποφάσισε να επιτρέψει τη χρήση στρατιωτικής βίας εναντίον των διακινητών προσφύγων και μεταναστών στο πλαίσιο της θαλάσσιας επιχείρησής της στη Μεσόγειο, όπως έγινε σήμερα γνωστό από τις Βρυξέλλες.
Βάσει του μέτρου αυτού, που θα ισχύσει από τις αρχές Οκτωβρίου, τα ευρωπαϊκά πολεμικά πλοία θα μπορούν:
να εκτελούν νηοψίες,
να προχωρούν σε κατασχέσεις,
να ζητούν αλλαγή πορείας,
να καταστρέφουν ακόμη και πλοία που είναι ύποπτα ότι χρησιμοποιούνται από διακινητές
να προχωρούν σε συλλήψεις, με την προϋπόθεση να μην εισέρχονται στα λιβυκά χωρικά ύδατα.
Στη διάρκεια υπουργικής διάσκεψης στις Βρυξέλλες, οι 28 χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωση επεσήμαναν ότι «πληρούνται οι προϋποθέσεις» για να αρχίσει η δεύτερη φάση της επιχείρησης EU Navfor Med, η οποία ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου στη Μεσόγειο.
Μέχρι στιγμής, η επιχείρηση – στην οποία συμμετέχουν τέσσερα πλοία και χίλιοι άνδρες— συνίστατο στην παρακολούθηση από τα διεθνή χωρικά ύδατα των εγκληματικών δικτύων που κάθε μέρα στέλνουν πλοιάρια γεμάτα πρόσφυγες και μετανάστες προς την Ιταλία από τις ακτές της Λιβύης.
Επίσης οι άνδρες που συμμετέχουν στην επιχείρηση συνέδραμαν και στις επιχειρήσεις διάσωσης, συμβάλλοντας στη διάσωση 1.500 προσφύγων και μεταναστών.
Προκειμένου να ενισχυθεί η αποτελεσματικότητα της επιχείρησης χρειάζονται επιπλέον επτά πολεμικά πλοία, κάποια από τα οποία θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με ιατρικές εγκαταστάσεις, καθώς και ελικόπτερα, υποβρύχια και μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Η δεύτερη φάση της επιχείρησης δεν μπορεί να ξεκινήσει πριν από τις αρχές Οκτωβρίου, σύμφωνα με διπλωματική πηγή, διότι η ΕΕ πρέπει να υιοθετήσει μια σειρά νομικών κειμένων, που θα αφορούν μεταξύ άλλων τους κανόνες εμπλοκής των στρατιωτών.
AFP: Με στρατό θα αντιμετωπίσει το μεταναστευτικό η ΕΕ
Η κατάσταση με το μεταναστευτικό φαίνεται πως ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και η ΕΕ αποφάσισε να στείλει στρατό στη Μεσόγειο προκειμένου να αντιμετωπίσει το τεράστιο ζήτημα.
Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η απόφαση έρχεται τόσο μετά τα ναυάγια στο Αιγαίο (με πιο πρόσφατο αυτό στο Φαρμακονήσι με τους 34 νεκρούς), όσο και μετά την απόφαση της Γερμανίας να καταργήσει μονομερώς τη Συνθήκη Σένγκεν και να κλείσει τα σύνορά της με την Αυστρία.
Υπενθυμίζεται πως ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (IOM) δήλωσε ότι αριθμός ρεκόρ αιτούντων άσυλο έχει διασχίσει τη Μεσόγειο το 2015 μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο, συνολικά 2.748 αιτούντες άσυλο έχασαν τις ζωές τους διασχίζοντας τη Μεσόγειο, με το πρακτορείο να επισημαίνει πως το κανάλι της Σικελίας είναι η πιο θανατηφόρα διαδρομή στη Μεσόγειο Θάλασσα.
Έκλεισε ο αυτοκινητόδρομος που συνδέει την Αυστρία με την Ουγγαρία
Ο αυτοκινητόδρομος που συνδέει την Αυστρία με την Ουγγαρία, ο οποίος διασχίζει τα σύνορα στο σημείο εισόδου δεκάδων χιλιάδων προσφύγων που κατευθύνονται προς τη Γερμανία, έκλεισε και στις δύο κατευθύνσεις του, ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία ASFINAG.
«Ο λόγος είναι η αναμενόμενη από την αστυνομία ροή προσφύγων», σύμφωνα με την ανακοίνωση που αναφέρεται στην κατεύθυνση από ανατολάς προς δυσμάς, ενώ η αντίθετη κατεύθυνση έκλεισε με ευθύνη των ουγγρικών αρχών.
Στην ανακοίνωσε αναφέρεται επίσης ότι είναι άγνωστη η διάρκεια ισχύος του μέτρου.
Η Αυστρία στέλνει στρατό στα σύνορα με Ουγγαρία
Οπως ανακοίνωσε, δε, ο Αυστριακός καγκελάριος Βέρνερ Φάιμαν, η κυβέρνησή του θα στείλει 2.200 στρατιώτες στα σύνορα με την Ουγγαρία για να συνδράμουν την Αστυνομία στον έλεγχο των μεταναστών.
«Στοπ» και από Σλοβακία
Στο ίδιο μήκος κύματος και η κυβέρνηση της Σλοβακίας. Οπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της σλοβακικής κυβέρνησης, ελήφθη η απόφαση για επανεισαγωγή των ελέγχων στα σύνορα της χώρας με την Αυστρία και την Ουγγαρία, όπως άλλωστε έχει ήδη κάνει και η Τσεχία.
Και η Πολωνία έτοιμη να επιβάλει συνοριακούς ελέγχους
Η Πολωνία είναι έτοιμη να επιβάλει ελέγχους στα σύνορά της με άλλες χώρες μέλη της ΕΕ σε περίπτωση που απειληθεί η ασφάλεια των συνόρων, δήλωσε σήμερα η πρωθυπουργός Εύα Κοπατς.
Η ίδια δήλωσε επίσης πως γνωστοποίησε στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ ότι η Πολωνία δεν θα συμφωνήσει σε αυτόματες ποσοστώσεις για την υποδοχη προσφύγων και ότι η Βαρσοβία ζητεί να ενισχυθούν οι έλεγχοι στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.
«Μόλις λάβω οποιαδήποτε ειδοποίηση για οποιαδήποτε απειλή (στη συνοριακή ασφάλεια), η Πολωνία θα αρχίσει να ελέγχει τα σύνορας της», δήλωσε η Κόπατς προς δημοσιογράφους. «Θα δεχθούμε μόνο όσους πρόσφυγες έχουμε τη δυνατότητα να δεχθούμε, ούτε έναν περισσότερο ή λιγότερο», τόνισε.

hellasforce

Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού



Μεγάλη δεσποτική εορτή της Χριστιανοσύνης...

με την οποία τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου η διπλή ανεύρεση του Σταυρού πάνω στον οποίο μαρτύρησε ο Ιησούς Χριστός. Στη χώρα μας γιορτάζουν ο Σταύρος και η Σταυρούλα.

Σύμφωνα με την παράδοση, το 326 η γηραιά μητέρα του Μεγάλου Κωνσταντίνου, Αυγούστα Ιουλία Φλαβία Ελένη, μετέβη στους Αγίους Τόπους για να φέρει στο φως τα διάφορα μέρη στα οποία έζησε και δίδαξε ο Ιησούς Χριστός. Στα Ιεροσόλυμα πραγματοποίησε μεγάλες ανασκαφές για να βρεθούν οι τόποι της Σταύρωσης και της Ανάστασης στον λόφο του Γολγοθά. Η μετέπειτα Αγία Ελένη οδηγήθηκε στην εύρεση του Τιμίου Σταυρού από ένα αρωματικό φυτό που φύτρωνε στο μέρος εκείνο, τον γνωστό μας βασιλικό. Ύστερα από επίπονες ανασκαφές βρέθηκαν τρεις σταυροί, του Κυρίου και των δύο ληστών.

Οι εκκλησιαστικοί ιστορικοί Φιλοστόργιος και Νικηφόρος αναφέρουν ότι ο Σταυρός του Κυρίου εντοπίσθηκε ύστερα από θαύμα, όταν τοποθετήθηκε πάνω σε νεκρή γυναίκα και αυτή αναστήθηκε. Στη θέση αυτή υπήρχε ο ναός της Αφροδίτης, που είχε ανεγείρει το 135 ο ρωμαίος αυτοκράτορας Αδριανός, μετά τη δεύτερη καταστροφή της Ιερουσαλήμ. Η Ελένη, αφού διέταξε να τον γκρεμίσουν, έχτισε στη θέση του τον περικαλλή Ναό της Αναστάσεως, ο οποίος αποτελεί μέχρι σήμερα ένα από τα σημαντικότερα μνημεία του Χριστιανισμού. Ο Σταυρός του Κυρίου παραδόθηκε στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Μακάριο, ο οποίος τον τοποθέτησε στον ναό της Αναστάσεως στις 14 Σεπτεμβρίου 335.


Η δεύτερη Ύψωση του Τιμίου Σταυρού σχετίζεται με τους Βυζαντινο-Περσικούς Πολέμους (602-628). Το 614 οι Πέρσες κυρίευσαν την Παλαιστίνη και αφού λεηλάτησαν και κατέστρεψαν τα ιερά προσκυνήματα του Χριστιανισμού, πήραν μαζί τους ως λάφυρο τον Τίμιο Σταυρό. Οι πυρολάτρες Πέρσες θεώρησαν τον Σταυρό μαγικό, εξαιτίας κάποιων θαυμάτων που έγιναν και τον προσκυνούσαν. Ο αυτοκράτορας Ηράκλειος, μετά την οριστική νίκη του εναντίον των Περσών το 628, ανέκτησε το ιερό σύμβολο της Χριστιανοσύνης και το μετέφερε αρχικά στην Κωνσταντινούπολη (14 Σεπτεμβρίου 629), όπου αποτέλεσε μέρος του θριάμβου του και στη συνέχεια στα Ιεροσόλυμα

Η Ύψωση του Τιμίου Σταυρού εορτάζεται με ιδιαίτερη λαμπρότητα κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου. Στις εκκλησίες ψάλλεται, μεταξύ των άλλων, το πασίγνωστο απολυτίκιο «Σώσον Κύριε τον λαόν σου…» και στους πιστούς μοιράζονται κλώνοι βασιλικού, εκκλησιαστική συνήθεια που πηγάζει από την παράδοση ότι στο μέρος που βρέθηκε ο Τίμιος Σταυρός είχε φυτρώσει το αρωματικό αυτό φυτό. Η Εκκλησία επιτάσσει την ημέρα αυτή αυστηρά νηστεία.




Απολυτίκιο

Σώσον, Κύριε, τον λαόν Σου και ευλόγησον την κληρονομίαν Σου, νίκας τοις βασιλεύσι κατά βαρβάρων δωρούμενος και το σον φυλάττων, δια του Σταυρού Σου, πολίτευμα.

Το Υπουργείο Εργασίας διαψεύδει τον Μητρόπουλο



Απάντηση σε πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Μητρόπουλου έδωσε μέσω ανακοίνωσής του ο...
γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ανδρέας Νεφελούδης.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής είχα μιλήσει για νομοθέτημα που περιλαμβάνεται στο τρίτο μνημόνιο σύμφωνα με το οποίο οι συντάξεις θα καταβάλλονται ανάλογα με την ακίνητη περιουσία.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητρόπουλος είχε δηλώσει: «Το τρίτο μνημόνιο, νόμος 4336, σελίδα 1020, έχει τρεις ρήτρες. Ρήτρα ιδιοκτησίας, ρήτρα απαρέγκλιτης εφαρμογής, ρήτρα απαγόρευσης διατύπωσης εναλλακτικού προγράμματος. Οι συντάξεις θα καταβάλλονται με ρήτρα περιουσίας, όχι της ονομαστικής, αλλά της πραγματικής, του πραγματικού εισοδήματος. Έτοιμο το νομοθέτημα. Το περιουσιολόγιο θα λαμβάνεται υπόψιν. Οι συντάξεις θα μειώνονται σε σχέση με την ακίνητη περιουσία».

Απαντώντας σε αυτούς τους ισχυρισμούς του κ. Μητρόπουλου ο κ. Νεφελούδης αναφέρει: «Πουθενά ούτε στο σημείο του μνημονίου στο οποίο αναφέρεται (ν.4336 σελίδα 1020), ούτε γενικά, δεν υπάρχει καμία αναφορά για δήθεν ρήτρες (ιδιοκτησίας, απαρέγκλιτης εφαρμογής και απαγόρευσης διατύπωσης εναλλακτικού προγράμματος). Ίσα - ίσα στην τελευταία παράγραφο του εδαφίου του μνημονίου (ν.4336/ 15 σελ. 1021) αναφέρονται τα παρακάτω: “Οι θεσμοί θα λάβουν υπόψη τους άλλα διαρθρωτικά μέτρα παραμετρικού χαρακτήρα και ΙΣΟΔΥΝΑΜΟΥ αποτελέσματος για το συνταξιοδοτικό σύστημα, σε ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μέτρων που αναφέρθηκαν παραπάνω με την προϋπόθεση ότι αυτά θα είναι συγκεκριμένα και ποσοτικά μετρήσιμα σε επαρκή βαθμό και ότι ελλείψει αυτών, η βασική επιλογή είναι εκείνη που προσδιορίζεται παραπάνω”».

Επίσης συνεχίζοντας ο γενικός γραμματέας, ξεκαθαρίζει ότι «πουθενά δεν αναφέρεται ότι υφίσταται οποιαδήποτε σχέση μεταξύ της σύνταξης, της ιδιοκτησίας ή της ακίνητης περιουσίας του συνταξιοδοτούμενου, σε κανένα σημείο του μνημονίου και πολύ περισσότερο στα σημεία τα οποία, ψευδώς, επικαλείται ο “έγκριτος» εργατολόγος"».

Τέλος ο κ. Νεφελούδης κατηγορεί τον κ. Μητρόπουλο ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις λόγω του αποκλεισμού του από τα ψηφοδέλτια εξ αιτίας της δικαστικής εμπλοκής του και θέτει ως ελάχιστη υποχρέωσή του να ανακαλέσει όσα είπε.




tromaktiko

ΧΡΥΣΟΣ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ… ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ


ΧΡΥΣΟΣ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-Φ.Α. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Ο Χρυσός της Ελλάδος είναι διάσπαρτος σε όλη την Ελληνική Μακεδονία-Θράκη. Ειδικά συγκεντρώνεται σε μεγαλύτερη πυκνότητα σε υπόγειες φλέβες στο Νομό Χαλκιδικής.
Στα μεταλλεία χρυσού στο νομό Χαλκιδικής όλος ο παραγόμενος Χρυσός σε τούβλα, φεύγει έξω για τις τράπεζες του Κοσμοκράτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Γιαυτό το λόγο ο πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σαν Κοσμοκράτορας, θέλει να δώσει την Ελληνική Μακεδονία στα ΣΚΟΠΙΑ, για να εκμεταλλεύεται άνετα τον ορυκτό πλούτο-ΧΡΥΣΟ.
Η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα χρυσορυχεία της Χαλκιδικής λέγεται EL-DORADO, και είναι ιδιοκτησία του Επικυρίαρχου της Γης Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, βοηθούμενος από τον Μεγαλο-Επενδυτή ΣΟΡΟΣ, κατέχει δε το 95% των μετοχών των χρυσορυχείων- μεταλλείων χρυσού.
Το υπόλοιπον 5% είναι της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που ανήκει στον ντόπιο μικρο-Ολιγάρχη και μικρο-Μεγιστάνα κ. Γιώργο Μπόμπολα, εκδότη & καναλάρχη.
Ο κ. Γιώργος έγινε μικρο-Μεγιστάνας, εισπράττοντας τα διόδια στις Εθνικές οδούς, και αναλαμβάνοντας έργα του
δημοσίου κατασκευής και επισκευής Εθνικών οδών.
Ο Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ παρεχώρησε το 5% στον ντόπιο μικρο-Μεγιστάνα, και εκδότη-καναλάρχη κ. Γιώργο, για να κάνει όλες τις δουλιές (γραφειοκρατία), με τους δοσίλογους «Έλληνες» πολιτικούς, για λογαριασμό του.
Στη προεκλογική περίοδο η Κυβέρνηση Τσίπρα, για προεκλογικούς λόγους, έκλεισε τα χρυσορυχεία του 5% και ο Μεϊμαράκης της Σιωνιστικής Ν.Δ. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υποσχέθηκε ότι θα τα ξανα-ανοίξει, παίζοντας θέατρο, και οι δύο, κοροϊδεύοντας τον Ελληνικό Λαό, στον οποίον ανήκουν τα κοιτάσματα Χρυσού.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας έφεραν Εθνικές συμφορές, καταστροφές, προδοσίες, υποτέλειες, χρεοκοπίες, και τέλος Μνημόνια της συμφοράς.
Τα χρυσορυχεία παρεχωρήθησαν στον Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έναντι πινακίου φακής, από τους δοσίλογους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ επί Κυβερνήσεως του Εβραίου Σημίτη (Ααρών Αβούρι), για να έχουν την εύνοιά του, και να τους στηρίζει στην εξουσία.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα, (μας έφερε το 3ο και φαρμακερό Μνημόνιο), ανίκανη ούσα να εθνικοποιήσει τα χρυσορυχεία κατά 100%, και να σώσει τον ΧΡΥΣΟ για λογαριασμό του Ελληνικού Λαού, χτύπησε «το σαμάρι και ΟΧΙ το γάϊδαρο» λέει ο Λαός.
Χτύπησε το 5% του κ. Γιώργου, και ΟΧΙ το 95% των κ.κ. ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Πρόκειται για συμπαιγνία.
Στο ίδιο έργο θεατές, αφού μετά τις εκλογές, θα αποκατασταθεί η τάξη της εκμεταλλεύσεως, η τάξη της αποικίας.
Τώρα ο ΧΡΥΣΟΣ φεύγει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Απευθύνομαι σε όλους τους δοσίλογους πολιτικούς και τους λέω, μπορείτε να κάνετε κάτι, ώστε ο ΧΡΥΣΟΣ των αρχαίων Μακεδόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να ρέει στα δημόσια ταμεία, να σωθούμε, και ΟΧΙ στα ταμεία του Μεγιστάνα παγκόσμιου Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ χρησιμοποιεί τον Ελληνικό Μακεδονικό χρυσό για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές, το στρατό σωτηρίας της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας, και Ν.Τ.Π.
Ελληνικέ Λαέ, από τους επαγγελματίες προδότες και δοσίλογους πολιτικούς ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Τα ξεπούλησαν όλα στη Ν.Τ.Π. του Λόρδου & Βαρώνου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα ίδια θα κάνουν και με τα πετρέλαια +Φυσικό Αέριο,-εάν δεν τα έχουν κάνει ήδη- γιαυτό ο Τσίπρας αγνοεί την Ελληνική ΑΟΖ, και τα Ελληνικά Θαλάσσια σύνορα.!!!
Σύμφωνα με τις ειδήσεις των ΜΜΕ, στα σύνορα της Ελληνικής-Αιγυπτιακής ΑΟΖ ( που δεν γνωρίζει ο Τσίπρας), χτύπησαν κολοσσιαίο κοίτασμα φυσικού αερίου, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει θησαυρός και στην Ελληνική ΑΟΖ.
Όμως ο Τσίπρας αγνοεί τα θαλάσσια σύνορα!!!
Τον θησαυρό αυτόν τον καρπούνται οι Κοσμοκράτορες με υπογραφή των δοσιλόγων επίορκων πολιτικών.
Να προσθέσουμε τη Γεωπολιτική θέση της χώρας, το εύκρατον κλίμα, τις θερμές θάλασσες με τα νησιά και τις παραλίες, το Τουρισμό, τη Γεωργία, τις Αρχαιότητες.
Με αυτόν τον πλούτο, οι δοσίλογοι πολιτικοί, μας χρεοκόπησαν!!!
Ο Τσίπρας τώρα ζητάει 151 έδρες για να εξασφαλίσει τους λάθρομετανάστες Τζιχαντιστές της κυρά-Τασίας.
Ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ φρόντισε ώστε οι Έλληνες ψηφοφόροι να ψηφίζουν κατά 80% Μνημονιακά κόμματα, δηλαδή σύμφωνα με τα συμφέροντά του.
Οι εκλογές διεξάγονται κατ’ εντολή των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ώστε να νομιμοποιηθεί το 3ο Μνημόνιο του Τσίπρα, και να σκλαβωθεί η δημόσια περιουσία.
Ενώ η Ελλάδα αδειάζει από νέους, οι δοσίλογοι πολιτικοί δίνουν τον ορυκτό μας πλούτο στους Επικυρίαρχους της Γης.
Ενώ η πατρίδα μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα, από εκτρώσεις, και από τη μεγάλη φυγή των νέων, πράγμα που είναι βόμβα στα θεμέλια της χώρας, οι δοσίλογοι πολιτικοί υποδέχονται στην πατρίδα μας τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες,- ενώ η Γερμανία έκλεισε τα σύνορά της-, και δωρίζουν στους Παντοκράτορες τον Εθνικό μας πλούτο.
Ελληνικέ Λαέ, μην επιτρέψεις στους δοσίλογους «Έλληνες» πολιτικούς να δώσουν τα Ελληνικά κοιτάσματα ΧΡΥΣΟΥ, Πετρελαίων + Φ.Α. στη παγκόσμια κυβέρνηση-Δικτατορία του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως έδωσαν το ΧΡΥΣΟ της Ελληνικής Μακεδονίας, το ΧΡΥΣΟ του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Αυτόν τον ΧΡΥΣΟ μας τον άφησε κληρονομιά ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, και οι προδότες πολιτικοί τον έδωσαν στον Κοσμοκράτορα και Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Σήμερα ο Λαός της Χαλκιδικής είναι διηρημένος στα δύο,
α) Σε αυτούς που εργάζονται στα χρυσορυχεία, σαν μεταλλωρύχοι στις υπόγειες στοές, και
β) Στους κατοίκους των περιοχών εκείνων που καταστράφηκε το περιβάλλον από τα χημικά.
(Καμμένα δάση, και ρερυπωμένες θάλασσες από τα χημικά).
Σήμερα ενώ ο ΧΡΥΣΟΣ φεύγει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σε εμάς μένει το κατεστραμμένο περιβάλλον!!!
Μένει το σεληνιακό τοπίο- περιβάλλον!!!
Κανείς δεν σκέπτεται το ΧΡΥΣΟ που ρέει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ.
Πρόταση
————————–
Δεν θα μπορούσαμε να ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ τα μεταλλεία ΧΡΥΣΟΥ, ώστε ο ΧΡΥΣΟΣ των Αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων να ρέει στα δημόσια κρατικά ταμεία, και ΟΧΙ στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Έτσι και το οικονομικό μας πρόβλημα θα λύσουμε, και οι εργαζόμενοι μεταλλωρύχοι θα συνεχίσουν την εργασία τους, και το περιβάλλον θα προστατεύεται από τους δημοσίους λειτουργούς, σύμφωνα με τους νόμους.
Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια λέει ο Λαός.
Τουλάχιστον ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ να αποσβένει τα τοκοχρεολύσια του παράνομου, επαχθούς, και επονείδιστου δημόσιου χρέους, που τεχνικά χρωστάμε στους Γύπες δανειστές του Επικυρίαρχου Παντοκράτωρα και Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όμως οι άρπαγες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλουν και τον ΧΡΥΣΟ, και τα τοκοχρεολύσια του παράνομου Χρέους. Θέλουν και το «σκύλο χορτάτο, και την πίττα γεμάτη». Θέλουν να πιούν το αίμα των Ελλήνων.
Ο ΧΡΥΣΟΣ της Ελλάδος, θα μπορούσε να στηρίξει το εθνικό νόμισμα σε περίπτωση επιστροφής στη Δραχμή.
Πόσο μάλλον τα Πετρέλαια και το Φυσικό Αέριο. Γιαυτό έγιναν τα παράνομα Δάνεια με τα Μνημόνια, για να κατάσχουν οι Κοσμοκράτορες τον ορυκτό πλούτο.
Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται πατριώτες πολιτικοί με «καρύδια», ΟΧΙ Τσίπρες και Μεϊμαράκηδες, με Φώφες, ποτάμια, και Λεβέντηδες.
Ελληνικέ Λαέ ξύπνα, μην ψηφίζεις μνημονιακά κόμματα. Μην ψηφίζεις πολιτικούς εφιάλτες συνεργάτες του εχθρού.
Σύμφωνα με επιστημονικές πληροφορίες πάνω από 450 τόνοι ΧΡΥΣΟΥ είναι θαμμένοι στο υπέδαφος της Μακεδονίας-Θράκης.
Σιγά-σιγά βγαίνει στην επιφάνεια με τις εξορύξεις, και οδεύει προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ μεριά.
Εάν μπορούσαμε να Εθνικοποιήσουμε αυτόν τον πλούτο θα σώζαμε το Λαό μας και τη πατρίδα μας.
Πράγμα που θα έκανε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, και ΟΧΙ οι αποικίες και τα προτεκτοράτα.
Στην Ελλάδα των δοσιλόγων πολιτικών, η περιουσία του Ελληνικού Λαού, παραχωρείται στους δυνατούς της Γης, στα μέλη της παγκόσμιας κυβέρνησης.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ελληνικέ Λαέ, εάν θέλεις να γίνεις δούλος και σκλάβος των σφαγέων Τζιχαντιστών στη πατρίδα σου, ψήφισε τα Μνημονιακά προδοτικά κόμματα, τα λεγόμενα φιλο-Ευρωπαϊκά. Οι προδότες πολιτικοί αφού ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο και σε σκλάβωσαν στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τώρα ζητούν τη ψήφο σου, για να σε αποτελειώσουν με τους εφαρμοστικούς νόμους.
Ένας λαός που κοιμάται στους καναπέδες, και βλέπει τα κανάλια της διαπλοκής, και δεν αντιδρά, είναι καταδικασμένος εις θάνατον.
Ένας λαός που ψηφίζει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, απατεώνες, και δοσίλογους πολιτικούς, δεν αξίζει να ζεί.
Ένας Λαός, που επιτρέπει να του παίρνουν τον εθνικό του πλούτο, γίνετε δούλος και σκλάβος, στη διασπορά, χωρίς πατρίδα.
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ

ΧΡΥΣΟΣ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ-Φ.Α. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
Ο Χρυσός της Ελλάδος είναι διάσπαρτος σε όλη την Ελληνική Μακεδονία-Θράκη. Ειδικά συγκεντρώνεται σε μεγαλύτερη πυκνότητα σε υπόγειες φλέβες στο Νομό Χαλκιδικής.
Στα μεταλλεία χρυσού στο νομό Χαλκιδικής όλος ο παραγόμενος Χρυσός σε τούβλα, φεύγει έξω για τις τράπεζες του Κοσμοκράτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Γιαυτό το λόγο ο πρόεδρος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σαν Κοσμοκράτορας, θέλει να δώσει την Ελληνική Μακεδονία στα ΣΚΟΠΙΑ, για να εκμεταλλεύεται άνετα τον ορυκτό πλούτο-ΧΡΥΣΟ.
Η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα χρυσορυχεία της Χαλκιδικής λέγεται EL-DORADO, και είναι ιδιοκτησία του Επικυρίαρχου της Γης Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, βοηθούμενος από τον Μεγαλο-Επενδυτή ΣΟΡΟΣ, κατέχει δε το 95% των μετοχών των χρυσορυχείων- μεταλλείων χρυσού.
Το υπόλοιπον 5% είναι της εταιρείας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ που ανήκει στον ντόπιο μικρο-Ολιγάρχη και μικρο-Μεγιστάνα κ. Γιώργο Μπόμπολα, εκδότη & καναλάρχη.
Ο κ. Γιώργος έγινε μικρο-Μεγιστάνας, εισπράττοντας τα διόδια στις Εθνικές οδούς, και αναλαμβάνοντας έργα του
δημοσίου κατασκευής και επισκευής Εθνικών οδών.
Ο Επικυρίαρχος ΡΟΤΣΙΛΝΤ παρεχώρησε το 5% στον ντόπιο μικρο-Μεγιστάνα, και εκδότη-καναλάρχη κ. Γιώργο, για να κάνει όλες τις δουλιές (γραφειοκρατία), με τους δοσίλογους «Έλληνες» πολιτικούς, για λογαριασμό του.
Στη προεκλογική περίοδο η Κυβέρνηση Τσίπρα, για προεκλογικούς λόγους, έκλεισε τα χρυσορυχεία του 5% και ο Μεϊμαράκης της Σιωνιστικής Ν.Δ. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υποσχέθηκε ότι θα τα ξανα-ανοίξει, παίζοντας θέατρο, και οι δύο, κοροϊδεύοντας τον Ελληνικό Λαό, στον οποίον ανήκουν τα κοιτάσματα Χρυσού.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας έφεραν Εθνικές συμφορές, καταστροφές, προδοσίες, υποτέλειες, χρεοκοπίες, και τέλος Μνημόνια της συμφοράς.
Τα χρυσορυχεία παρεχωρήθησαν στον Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έναντι πινακίου φακής, από τους δοσίλογους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ επί Κυβερνήσεως του Εβραίου Σημίτη (Ααρών Αβούρι), για να έχουν την εύνοιά του, και να τους στηρίζει στην εξουσία.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα, (μας έφερε το 3ο και φαρμακερό Μνημόνιο), ανίκανη ούσα να εθνικοποιήσει τα χρυσορυχεία κατά 100%, και να σώσει τον ΧΡΥΣΟ για λογαριασμό του Ελληνικού Λαού, χτύπησε «το σαμάρι και ΟΧΙ το γάϊδαρο» λέει ο Λαός.
Χτύπησε το 5% του κ. Γιώργου, και ΟΧΙ το 95% των κ.κ. ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Πρόκειται για συμπαιγνία.
Στο ίδιο έργο θεατές, αφού μετά τις εκλογές, θα αποκατασταθεί η τάξη της εκμεταλλεύσεως, η τάξη της αποικίας.
Τώρα ο ΧΡΥΣΟΣ φεύγει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Απευθύνομαι σε όλους τους δοσίλογους πολιτικούς και τους λέω, μπορείτε να κάνετε κάτι, ώστε ο ΧΡΥΣΟΣ των αρχαίων Μακεδόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, να ρέει στα δημόσια ταμεία, να σωθούμε, και ΟΧΙ στα ταμεία του Μεγιστάνα παγκόσμιου Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ χρησιμοποιεί τον Ελληνικό Μακεδονικό χρυσό για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές, το στρατό σωτηρίας της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας, και Ν.Τ.Π.
Ελληνικέ Λαέ, από τους επαγγελματίες προδότες και δοσίλογους πολιτικούς ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Τα ξεπούλησαν όλα στη Ν.Τ.Π. του Λόρδου & Βαρώνου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τα ίδια θα κάνουν και με τα πετρέλαια +Φυσικό Αέριο,-εάν δεν τα έχουν κάνει ήδη- γιαυτό ο Τσίπρας αγνοεί την Ελληνική ΑΟΖ, και τα Ελληνικά Θαλάσσια σύνορα.!!!
Σύμφωνα με τις ειδήσεις των ΜΜΕ, στα σύνορα της Ελληνικής-Αιγυπτιακής ΑΟΖ ( που δεν γνωρίζει ο Τσίπρας), χτύπησαν κολοσσιαίο κοίτασμα φυσικού αερίου, γεγονός που δείχνει ότι υπάρχει θησαυρός και στην Ελληνική ΑΟΖ.
Όμως ο Τσίπρας αγνοεί τα θαλάσσια σύνορα!!!
Τον θησαυρό αυτόν τον καρπούνται οι Κοσμοκράτορες με υπογραφή των δοσιλόγων επίορκων πολιτικών.
Να προσθέσουμε τη Γεωπολιτική θέση της χώρας, το εύκρατον κλίμα, τις θερμές θάλασσες με τα νησιά και τις παραλίες, το Τουρισμό, τη Γεωργία, τις Αρχαιότητες.
Με αυτόν τον πλούτο, οι δοσίλογοι πολιτικοί, μας χρεοκόπησαν!!!
Ο Τσίπρας τώρα ζητάει 151 έδρες για να εξασφαλίσει τους λάθρομετανάστες Τζιχαντιστές της κυρά-Τασίας.
Ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ φρόντισε ώστε οι Έλληνες ψηφοφόροι να ψηφίζουν κατά 80% Μνημονιακά κόμματα, δηλαδή σύμφωνα με τα συμφέροντά του.
Οι εκλογές διεξάγονται κατ’ εντολή των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ώστε να νομιμοποιηθεί το 3ο Μνημόνιο του Τσίπρα, και να σκλαβωθεί η δημόσια περιουσία.
Ενώ η Ελλάδα αδειάζει από νέους, οι δοσίλογοι πολιτικοί δίνουν τον ορυκτό μας πλούτο στους Επικυρίαρχους της Γης.
Ενώ η πατρίδα μας μαστίζεται από υπογεννητικότητα, από εκτρώσεις, και από τη μεγάλη φυγή των νέων, πράγμα που είναι βόμβα στα θεμέλια της χώρας, οι δοσίλογοι πολιτικοί υποδέχονται στην πατρίδα μας τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες,- ενώ η Γερμανία έκλεισε τα σύνορά της-, και δωρίζουν στους Παντοκράτορες τον Εθνικό μας πλούτο.
Ελληνικέ Λαέ, μην επιτρέψεις στους δοσίλογους «Έλληνες» πολιτικούς να δώσουν τα Ελληνικά κοιτάσματα ΧΡΥΣΟΥ, Πετρελαίων + Φ.Α. στη παγκόσμια κυβέρνηση-Δικτατορία του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως έδωσαν το ΧΡΥΣΟ της Ελληνικής Μακεδονίας, το ΧΡΥΣΟ του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Αυτόν τον ΧΡΥΣΟ μας τον άφησε κληρονομιά ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, και οι προδότες πολιτικοί τον έδωσαν στον Κοσμοκράτορα και Επικυρίαρχο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Σήμερα ο Λαός της Χαλκιδικής είναι διηρημένος στα δύο,
α) Σε αυτούς που εργάζονται στα χρυσορυχεία, σαν μεταλλωρύχοι στις υπόγειες στοές, και
β) Στους κατοίκους των περιοχών εκείνων που καταστράφηκε το περιβάλλον από τα χημικά.
(Καμμένα δάση, και ρερυπωμένες θάλασσες από τα χημικά).
Σήμερα ενώ ο ΧΡΥΣΟΣ φεύγει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σε εμάς μένει το κατεστραμμένο περιβάλλον!!!
Μένει το σεληνιακό τοπίο- περιβάλλον!!!
Κανείς δεν σκέπτεται το ΧΡΥΣΟ που ρέει για τις τσέπες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ.
Πρόταση
————————–
Δεν θα μπορούσαμε να ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ τα μεταλλεία ΧΡΥΣΟΥ, ώστε ο ΧΡΥΣΟΣ των Αρχαίων Ελλήνων Μακεδόνων να ρέει στα δημόσια κρατικά ταμεία, και ΟΧΙ στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Έτσι και το οικονομικό μας πρόβλημα θα λύσουμε, και οι εργαζόμενοι μεταλλωρύχοι θα συνεχίσουν την εργασία τους, και το περιβάλλον θα προστατεύεται από τους δημοσίους λειτουργούς, σύμφωνα με τους νόμους.
Με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια λέει ο Λαός.
Τουλάχιστον ο παραγόμενος ΧΡΥΣΟΣ να αποσβένει τα τοκοχρεολύσια του παράνομου, επαχθούς, και επονείδιστου δημόσιου χρέους, που τεχνικά χρωστάμε στους Γύπες δανειστές του Επικυρίαρχου Παντοκράτωρα και Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όμως οι άρπαγες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλουν και τον ΧΡΥΣΟ, και τα τοκοχρεολύσια του παράνομου Χρέους. Θέλουν και το «σκύλο χορτάτο, και την πίττα γεμάτη». Θέλουν να πιούν το αίμα των Ελλήνων.
Ο ΧΡΥΣΟΣ της Ελλάδος, θα μπορούσε να στηρίξει το εθνικό νόμισμα σε περίπτωση επιστροφής στη Δραχμή.
Πόσο μάλλον τα Πετρέλαια και το Φυσικό Αέριο. Γιαυτό έγιναν τα παράνομα Δάνεια με τα Μνημόνια, για να κατάσχουν οι Κοσμοκράτορες τον ορυκτό πλούτο.
Για να γίνουν όλα αυτά χρειάζονται πατριώτες πολιτικοί με «καρύδια», ΟΧΙ Τσίπρες και Μεϊμαράκηδες, με Φώφες, ποτάμια, και Λεβέντηδες.
Ελληνικέ Λαέ ξύπνα, μην ψηφίζεις μνημονιακά κόμματα. Μην ψηφίζεις πολιτικούς εφιάλτες συνεργάτες του εχθρού.
Σύμφωνα με επιστημονικές πληροφορίες πάνω από 450 τόνοι ΧΡΥΣΟΥ είναι θαμμένοι στο υπέδαφος της Μακεδονίας-Θράκης.
Σιγά-σιγά βγαίνει στην επιφάνεια με τις εξορύξεις, και οδεύει προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ μεριά.
Εάν μπορούσαμε να Εθνικοποιήσουμε αυτόν τον πλούτο θα σώζαμε το Λαό μας και τη πατρίδα μας.
Πράγμα που θα έκανε οποιαδήποτε σοβαρή χώρα, και ΟΧΙ οι αποικίες και τα προτεκτοράτα.
Στην Ελλάδα των δοσιλόγων πολιτικών, η περιουσία του Ελληνικού Λαού, παραχωρείται στους δυνατούς της Γης, στα μέλη της παγκόσμιας κυβέρνησης.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ελληνικέ Λαέ, εάν θέλεις να γίνεις δούλος και σκλάβος των σφαγέων Τζιχαντιστών στη πατρίδα σου, ψήφισε τα Μνημονιακά προδοτικά κόμματα, τα λεγόμενα φιλο-Ευρωπαϊκά. Οι προδότες πολιτικοί αφού ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο και σε σκλάβωσαν στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τώρα ζητούν τη ψήφο σου, για να σε αποτελειώσουν με τους εφαρμοστικούς νόμους.
Ένας λαός που κοιμάται στους καναπέδες, και βλέπει τα κανάλια της διαπλοκής, και δεν αντιδρά, είναι καταδικασμένος εις θάνατον.
Ένας λαός που ψηφίζει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, απατεώνες, και δοσίλογους πολιτικούς, δεν αξίζει να ζεί.
Ένας Λαός, που επιτρέπει να του παίρνουν τον εθνικό του πλούτο, γίνετε δούλος και σκλάβος, στη διασπορά, χωρίς πατρίδα.
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ




hellasforce

ΒΟΜΒΑ - Έρχεται ρωσικός στόλος στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο...


shipr
Ρωσικός στόλος κατευθύνεται ανατολικά της Κύπρου και Ο ρωσικός στρατιωτικός "μυς" κόβει την ανάσα στη Δύση! Πέντε πυραυλοφόρα πλοία και τέσσερα υποβρύχια, κατευθύνονται στοις ακτές της Συρίας, όπου ήδη επιχειρούν χτυπώντας τους τζιχαντιστές Ρώσοι πεζονάυτες και ρωσικά αεροσκάφη MIG 31, ενώ είναι σε λειτουργία αντιαεροπορικά συστήματα S-300, θωρακισμένα οχήματα BTR - 82A και οχήματα ΚΑΜAZ-6560.




voice news

Η απάντηση- σοκ του Μειμαράκη για τον αγωγό Greek Stream (ΒΙΝΤΕΟ)


meimar

Η δημοσιογράφος Μπέττυ Γιάννα υπέβαλε ερώτημα σχετικό με τον αγωγό Greek Stream και την συμφωνία Ελλάδας- Ρωσίας στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μειμαράκη κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ.
Ακολουθεί ολόκληρη η ερώτηση της δημοσιογράφου:
«Κύριε πρόεδρε, εάν γίνετε πρωθυπουργός θα συνεχίσετε προς την αποδοχή της διακρατικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδος-Ρωσίας για τον αγωγό Greek Stream που έγινε το καλοκαίρι στην Αγία Πετρούπολη ή θα την αρνηθείτε; Επίσης καταδικάζετε τα «ευχαριστώ στους Αμερικανούς από τους Σημίτη-Δραγασάκη που έγιναν στο παρελθόν και προσβάλλουν το πατριωτικό συναίσθημα;».

Ακολουθεί η απάντηση του κ. Μειμαράκη:
Μεϊμαράκης: «Η πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική που άσκησε η ΝΔ, δεν χάλασε. Ούτε με τον αραβικό κόσμο αλλά ούτε και με την Ευρώπη. Ποτέ δεν χαλάσαμε τις σχέσεις μας με την Ευρώπη. Θυμάστε που είχε κατηγορηθεί ο Καραμανλής με το ανήκομεν εις την Δύση; Αφού εκεί ανήκουμε. Αυτό λοιπόν το αξίωμα συνεχίζει πάντα σε μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική. Θέλουμε καλές σχέσεις με τη Ρωσία, να περάσει ο αγωγός από εδώ, να είμαστε ένα ενεργειακό κέντρο που να λειτουργήσει θετικά για τη χώρα . Θα έλεγα τέτοια ερωτήματα να μην γίνονται κατά βάσιν(!)γιατί δεν έχει ακουστεί ότι δεν θα προχωρήσουμε στην υλοποίηση μέσα από τη συνεννόηση της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης».
Τότε η δημοσιογράφος επέμεινε ρωτώντας εάν πρέπει ο πρόεδρος της ΝΔ, να καταδικάσει ταπεινωτικές δηλώσεις για την Ελλάδα που έγιναν στο παρελθόν από τους Σημίτη-Δραγασάκη, ο κ.Μειμαράκης απάντησε:
«Ο κ.Σημίτης όταν το έκανε εκπροσωπούσε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού, το ίδιο και ο κ.Δραγασάκης. Εγώ έχω ανοχή στην άλλη άποψη και δεν καταδικάζω έτσι εύκολα. Οι καταδίκες αυτές σε μια συγκεκριμένη φάση που ξέρει ο πρωθυπουργός και περισσότερα ότι έχει μια αλληλεγγύη και στήριξη δεν νομίζω ότι μπορεί έτσι εύκολα να τις καταδικάζεις. Και γι αυτό είμαι πάρα πολύ προσεκτικός σε αυτά. Με τη Ρωσία επιθυμώ να έχω άριστες σχέσεις και είναι μία από τις χώρες που θα επισκεφτώ εφόσον πάω στις Βρυξέλλες και στην Κύπρο».
Δείτε το σχετικό βίντεο:




voice news

Καιρός ήταν! Χρήση στρατιωτικής βίας εναντίον των διακινητών αποφάσισε η ΕΕ


kaioros
Αυτό θα γίνει από τις αρχές Οκτωβρίου και μόλις υιοθετηθούν οι σχετικές νομικές διατάξεις. Τα δε ευρωπαϊκά πολεμικά πλοία θα μπορούν να εκτελούν νηοψίες, να ζητούν αλλαγή πορείας πλεύσης, να καταστρέφουν τα πλοία που είναι ύποπτα και να προχωρούν σε συλλήψεις. Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια υπουργικής διάσκεψης στις Βρυξέλλες, όπου οι αντιπρόσωποι των κρατών - μελών της ΕΕ θεώρησαν ότι «πληρούνται οι προϋποθέσεις» για να ξεκινήσει η δεύτερη φάση της επιχείρησης EU Navfor Med, η οποία είναι σε εξέλιξη από τον Ιούνιο στη Μεσόγειο με τη συμμετοχή τεσσάρων πλοίων και χιλίων ανδρών. Στη δύναμη αυτή προβλέπεται να προστεθούν επτά ακόμα πλοία, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με ελικόπτερα και ιατρεία.




VOICE NEWS

Λαφαζάνης: Εναλλακτική λύση είναι η αντίσταση, το δυνατό «Οχι»...


Την αντίσταση και το δυνατό «όχι» στα μνημόνια προκρίνει ως εναλλακτική λύση για τη χώρα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, παραδεχόμενος ωστόσο ότι καμία εναλλακτική δεν θα είναι εύκολη, στεκόμενος στη σημασία της χρησιμοποίησης του...
«εργαλείου» του εθνικού νομίσματος για την εφαρμογή του προγράμματος της Λαϊκής Ενότητας.

«Η εναλλακτική πρώτα από όλα είναι να αντισταθείς, αν δεν αντιστέκεσαι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. Στην Κατοχή όταν έλεγες να αντιπαλέψουμε τους Γερμανούς κάποιοι μιλούσαν ειρωνικά. Οι Γερμανοί τότε με τα τανκς είχαν αλώσει όλη την Ευρώπη. Κάποιοι αποφάσισαν να αντισταθούν. Δεν είχαν μπροστά τους καμιά έτοιμη εναλλακτική λύση ούτε κανένα στρωμένο δρόμο, ούτε κανένα εύκολο δρόμο. Αλλά είχαν το τείχος της Κατοχής μπροστά τους. Και σηκώσαν ψηλά την σημαία της αξιοπρέπειας για να προχωρήσει η Ελλάδα, να σταθεί η Ελλάδα. Το ίδιο έγινε και με την οθωμανική αυτοκρατορία. Δεν είπαν τότε να μην φύγουμε από το γρόσι» είπε μιλώντας στο Mega.

Και συνέχισε: «Εναλλακτική λύση είναι η αντίσταση, το "όχι", το δυνατό "όχι". Και από εκεί και πέρα βεβαίως αν χρειαστεί και εφόσον χρειάζεται, θα προχωρήσει η χώρα και σε πιο ριζοσπαστικά μέτρα όπως την έξοδο από την Ευρωζώνη. Αν δεν είμαστε αποφασισμένοι να προχωρήσουμε μπροστά και μέχρι το τέλος τότε η άλλη λύση είναι να κάτσουμε στα αυγά μας στα μνημόνια, έναν αιώνα μνημόνιο, υποδούλωση, ταπείνωση, σκλαβιά. Τώρα, να μην παραποιούμε την πραγματικότητα, είμαστε σκλάβοι. Μπορεί να μην βλέπουμε τις χειροπέδες μας, να μην υπάρχει η δουλία, να έχει καταργηθεί η δουλία αλλά οι πολίτες οι Έλληνες είναι σκλάβοι. Η χώρα είναι αποικία και κυβερνάει μια μνημονιακή χούντα. Δεν έχουμε Δημοκρατία. Μας αρέσουν όλα αυτά; Ας κάτσουμε στα αυγά μας. Βεβαίως. Νομίζουμε ότι θα έχουμε διέξοδο; Ότι οι πιστωτές μας δίνουν τις πιστώσεις για να μας βγάλουν από την κρίση; Κάνουμε πολύ μεγάλο λάθος».

Για το εάν οι αλλαγές θα έρθουν εύκολα και άμεσα είπε: «Ούτε μάγος είμαι, ούτε μια συνταγή έχω να πέσει από τον ουρανό και ξαφνικά να αλλάξει η πραγματικότητα. Ο,τι κάνουμε από εδώ και μπρος, ακόμα και να κάνουμε μια προσπάθεια να βγούμε από την κρίση και να είναι θετική η προσπάθεια, είναι δύσκολη. Τι λέμε εμείς; Ότι έχουμε ένα πρόγραμμα. Πρέπει να εφαρμόσουμε ένα ριζοσπαστικό προοδευτικό πρόγραμμα για να βγει η χώρα μας από την κρίση και να προχωρήσει στην ανασυγκρότηση. Λέμε ότι πρέπει να μπει τέρμα στη λιτότητα. Λέμε ότι πρέπει να μπει τέλος στη φορολεηλασία των μικρομεσαίων στρωμάτων διότι πνίγει την οικονομία, πνίγει την κοινωνία. Και πνίγει και κάθε ίχνος ανάπτυξης, ιδέα ανάπτυξης. Λέμε ότι πρέπει να μπει τέρμα στο ξεπούλημα της χώρας. Δεν γίνεται να τα πουλάμε όλα. Δεν γίνεται να τα πουλήσουμε όλα και μάλιστα σε ξένα συμφέροντα».

Ερωτηθείς για το εάν ήξερε για την στροφή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Αν έλεγε στην κυβέρνηση, στο ΣΥΡΙΖΑ, στα κυβερνητικά ή συλλογικά όργανα, αν έλεγε κανείς ότι θα υπογράψουμε νέο μνημόνιο, θα έπεφτε το γέλιο της αρκούδας. Ούτε ως αστείο δεν θα θεωρείτο».

Και πρόσθεσε: «Η στροφή δεν ήρθε ξαφνικά. Όλοι ήμασταν ψυλλιασμένοι. Εμείς στην Αριστερή Πλατφόρμα ήμασταν ψυλλιασμένοι και εγώ. Το ενδεχόμενο να υπάρξει μνημονιακή στροφή στον ΣΥΡΙΖΑ για μένα ήταν υπαρκτό ενδεχόμενο. Δεν το έλεγα δημοσίως, γιατί αν το έλεγα δημοσίως θα έκαιγα όλη την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ. Και όποτε προσπάθησα να πω κάτι δημοσίως το οποίο να ήταν κάπως διαφορετικό έπεφτε βροχή επάνω μου η επίθεση. Αν θυμάστε εγώ είχα πει σε κάποια φάση ότι δεν είμαστε έτοιμοι για κυβέρνηση. Ξέρετε τι έγινε; Θύελλα. Λες και είπα κάτι το απίστευτο. Κατηγορηματικά οι πάντες από τον Αλέξη τον Τσίπρα μέχρι τον θυρωρό των κυβερνητικών συνεδριάσεων ήμασταν κατά των μνημονίων και με φανατισμό. Υπέρ της ακύρωσης».

«Εγώ ήξερα ότι για να ακυρώσεις τα μνημόνια, πρέπει να έχεις ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας εναλλακτικής προοπτικής, ακόμα και έξω από την Ευρωζώνη. Για να μπορείς να προχωρήσεις στην αντιμνημονιακή πολιτική» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης και συμπλήρωσε: «Αυτό μου το αμφισβητούσανε πάντοτε».

Σχετικά με το εάν ειδοποιήθηκε για την στροφή τόνισε ότι δεν υπήρξε καμία ειδοποίηση. «Ξαφνικά άρχισε μια στροφή για συμφωνία όταν ήρθαμε στην κυβερνητική επιτροπή και μας παρουσίασε την πρόταση που θα κάνει στα ευρωπαϊκά όργανα. Αυτή η πρόταση ήταν στην ουσία ένα νέο μνημονίο. Η κυβερνητική επιτροπή τότε συμφώνησε με μια διαφωνία, τη δική μου και μάλιστα εξέπληξε το γεγονός ότι δεν βρέθηκε άλλος ένας για αυτή την πρόταση που ήταν κατάπτυστη να πει όχι. Ή τουλάχιστον να εκφράσει ζωηρές επιφυλάξεις. Είδα ένα κλίμα τότε στην κυβερνητική επιτροπή, λυπάμαι που το λέω που μου θύμιζε εικόνα ΝΔ».

«Μετά κατέληξε σε αυτό το γνωστό μνημόνιο, το σκληρότατο μνημόνιο το οποίο ήταν καταστροφικό για τη χώρα και βεβαίως ακολούθησαν οι ψηφοφορίες στη Βουλή» πρόσθεσε.

Για την απειλή κλεισίματος των τραπεζών υπογράμμισε: «Η απειλή επικρέματο. Άλλωστε ήταν γνωστό το φαινόμενο της Κύπρου. Και η Κύπρος υπέστη περίπου αυτό τον ωμό εκβιασμό. Και εμείς λέγαμε και ο Αλέξης Τσίπρας και όλοι ότι εμείς δεν θα γίνουμε δεύτερη Κύπρος. Το λέγαμε εν πλήρει γνώση ότι μπορεί να υποστούμε έναν τέτοιο εκβιασμό και ότι εμείς θα έπρεπε να αντιδράσουμε στον εκβιασμό».

Ερωτηθείς για το εάν είχε συμφωνηθεί εναλλακτικό πλάνο όπως δήλωσε ο Γ. Βαρουφάκης απάντησε: «Δεν είχαμε συμφωνήσει, εγώ δεν ξέρω καμιά τέτοια συζήτηση να έχει γίνει σε κυβερνητικό όργανο. Εγώ ξέρω ότι όποτε ετίθετο θέμα εναλλακτικής λύσης και σχεδίου Β έπεφτε πανικός, τρόμος και φόβος, δεν ελέγετο ούτε η λέξη εθνικό νόμισμα, θεωρείτο απαγορευμένο, ουδέποτε έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση για μια εναλλακτική λύση στα πλαίσια του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφορικά με το ορόσημο του διαχωρισμού ανέφερε: «Από τη στιγμή που η ηγεσία της κυβέρνησης αποφάσισε να συνομολογήσει μνημόνιο και πήγαινε να υπογράψει μνημόνιο άρχισε ο διαχωρισμός. Ο διαχωρισμός ήταν έντονος και ουσιαστικός. Εμείς δεν μπορούσαμε να συμπορευτούμε με μια κυβέρνηση, με ένα κόμμα που συνομολόγησε μνημόνιο και θα εφάρμοζε μνημονιακές πολιτικές».

Προέβλεψε, μάλιστα, ότι το μνημόνιο δεν θα εφαρμοστεί, αρνούμενος παράλληλα να δώσει όχι μόνο εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ψήφο ανοχής: «Όσες συγκυβερνήσεις και να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ και να βάλει σάλτσα από Ποτάμι και ΠΑΣΟΚ το μνημόνιο αυτό δεν θα εφαρμοστεί. Από τη στιγμή που οποιοσδήποτε εφαρμόζει μνημονιακές πολιτικές δεν υπάρχει δυνατότητα συνύπαρξης. Εδώ πάμε για 330 ευρώ κατώτατη σύνταξη. Θα συμφωνήσουμε και θα δώσουμε ανοχή; Πόλεμο θα κάνουμε γιατί καταστρέφουν τη χώρα» κατέληξε...





nonews new

Αποφασίστε αν θέλετε να παραμείνετε στο ευρώ...


Ο Σόιμπλε επαινεί -αλίμονο- τον Σαμαρά...
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα "Frankfurter Allgemeine" ο  Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είπε ότι η ελληνική κοινωνία πρέπει να...
απαντήσει το ερώτημα αν προτιμά να προχωρήσει στην απαραίτητη διαδικασία προσαρμογής για να σταθεί στην παγκόσμια οικονομία μέσα ή έξω από τη νομισματική ένωση.

Ο Σόιμπλε εξήγησε ότι: «Κάθε χώρα σήμερα πρέπει να αποδείξει ότι είναι σε θέση να διαχειριστεί τη διαδικασία προσαρμογής, η οποία είναι απαραίτητη ώστε να σταθεί στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία».

Αναφερόμενος μάλιστα στην Ελλάδα, ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, δήλωσε: «Η ελληνική κοινωνία πρέπει να απαντήσει το ερώτημα αν προτιμά να προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία προσαρμογής ως μέλος μιας νομισματικής ένωσης, στην οποία δεν υπάρχει το εργαλείο της εξωτερικής υποτίμησης».

Σύμφωνα με τον Σόιμπλε, «η κυβέρνηση Σαμαρά ήταν στον σωστό δρόμο. Ο κύριος Τσίπρας χρησιμοποίησε την κατανοητή και αυξανομένη ανησυχία του ελληνικού λαού εξαιτίας των βαρών αυτής της προσαρμογής και υποσχέθηκε στους Έλληνες: Θα παραμείνουμε στο ευρώ, όμως χωρίς πρόγραμμα και χωρίς προσαρμογή. Αυτή ήταν μια υπόσχεση την οποία φυσικά ο Τσίπρας δεν μπόρεσε να τηρήσει. Στη συνέχεια τού πήρε έξι μήνες για να κάνει το αντίθετο»...
 
 
 
 
nonews news

ΒΟΜΒΑ: Αρχίζουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί...


ste
Με την υπ΄ αριθμ. 106/2015 γνωμοδότησή του το Ε΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του υπηρεσιακού υπουργού Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλου, το οποίο προβλέπει τη διαδικασία ηλεκτρονικής δημοσίευσης αποσπάσματος κατασχετήριας έκθεσης και δηλώσεων πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων - Τομέα Ασφάλισης Νομικών (ΕΤΑΑ-ΤΑΝ).
Με τον νόμο 4335/20154 έγιναν αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας και ειδικά στο κεφάλαιο της αναγκαστικής εκτέλεσης και καθιερώθηκε η δημοσίευση στην ιστοσελίδα δημοσιεύσεων πλειστηριασμών του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ, δικαστικών αποφάσεων, εκθέσεων, πράξεων και δηλώσεων της διαδικασίας πλειστηριασμού κινητών, ακινήτων, πλοίων και αεροσκαφών.






voice news

Καλεί τους μουσουλμάνους σε επιθέσεις κατά της Δύσης ο ηγέτης της Αλ Κάιντα


alzxa
Ο κρυπτόμενος Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, με ηχογραφημένο μήνυμά του, κάλεσε τους μουσουλμάνους στις ΗΠΑ και στις άλλες χώρες της Δύσης να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε αυτές, σε ηχογραφημένο μήνυμά του που αναρτήθηκε σήμερα στο Διαδίκτυο. «Καλώ όλους τους μουσουλμάνους που μπορούν να βλάψουν τις χώρες του συνασπισμού των σταυροφόρων να μη διστάσουν... Θα πρέπει τώρα να εστιάσουμε στη μεταφορά του πολέμου στην καρδιά των σπιτιών και των πόλεων της σταυροφόρου Δύσης και ιδίως της Αμερικής», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαουάχρι, αναφερόμενος στις χώρες της Δύσης και στις ηγεσίες τους, που αυτή την εποχή ασχολούνται με το καλωσόρισμα μουσουλμάνων μεταναστών.





voice news

EKTAKTO:Αμερικανικό μη επανδρωμένον εναέριον όχημα πραγματοποίησε επίθεση σε δυνάμεις του συριακού κυβερνητικού στρατού


 amerikaniko
Αμερικανικόν εξοπλισμένον μη επανδρωμένον εναέριον όχημα (UCAV) των ΗΠΑ στις 10 Σεπτεμβρίου επετέθη σε θέσιν συριακών κυβερνητικών στρατευμάτων με απο-τέλεσμα, να εύρουν τον θάνατον πολλοί άμαχοι αλλά και πολλοί άνδρες του συριακού στρατού, όπως εδήλω-σεν ανώτερος αξιωματούχος του υπουργείου Αμύνης της Συρίας, συμφώνως με τον ρωσικόν Τύπον.
Το αμερικανικό drone, φέρεται να επετέθη σε θέσεις των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας και σε κατοικημένες συνοικίες του χωριού, κοντά στην πόλιν Hama Karnas την 10ην Σεπτεμβρίου 2015.
Η εναέριος αυτή επίθεσις είχεν ως επακόλουθον πολυάριθμες απώλειες μεταξύ του αμάχου πληθυσμού και ανδρών του συριακού στρατού .
Η επίθεσις του αμερικανικού UCAV, επαρουσιάσθη από τους Αμερικανούς ως «αεροπορική επιδρομή συριακού MiG-21», εγκατελειμένον σε συριακήν αεροπορικήν βάσιν, την οποία είχε καταλάβει ο ISIS, πριν μίαν ημέραν, αναφέρει το δημοσίευμα. Η απατηλή παρουσίασις των Αμερικανών διαψεύδεται από τον συριακόν στρατόν, ο οποίος είχε οπτικήν επαφήν με το αμερικανικό drone και δεύτερον συμφώνως με την συριακήν υπηρεσίαν πληροφοριών ΚΑΝΕΝΑ μαχητικό MiG-21 δεν υπάρχει σε «χέρια» των ισλαμιστών, διότι όλα τα συριακά αεροσκάφη είναι συγκεντρωμένα σε δύο αερο-πορικές βάσεις, κοντά στην Δαμασκόν και φρουρούνται από δυνάμεις, οπλισμένες σαν «αστακούς».
Στις 9 Σεπτεμβρίου 2015, ο ισλαμικός στρατός κατάφερε να πάρη υπό τον έλεγχο του το συριακόν στρατιωτικόν αεροδρόμιον του Abu Al-Duhur, όπου συμφώνως με τα μέσα μαζικής ενημερώσεως, υπήρχε ένα συριακόν πολεμικόν αεροσκάφος MiG-21.
Κατά το αμερικανικόν «σενάριον», υποτίθεται ότι αυτό το συριακόν «καταληφθέν» μαχητικόν είχεν ως πιλότον λιποτάκτην της συριακής πολεμικής αεροπορίας, ο οποίος πολεμά στο πλευρόν του «Ισλαμικού Κράτους». Συμφώνως ΟΜΩΣ με Σμήναρχον της Συριακής πολεμικής αεροπορίας, οι ισλαμιστές πράγματι κατάφεραν να καταλά-βουν το στρατιωτικόν αεροδρόμιον, αλλά δεν ευρέθη εκεί κανένα «επιχειρησιακόν», μαχητικόν συριακόν αεροσκάφος MiG-21, δεδομένου ότι εδώ και ενάμιση έτος «όλα τα συριακά μαχητικά» μετασταθμεύουν σε δύο άλλα αεροδρόμια, προκειμένου να αποτραπή η περίπτωσις να «πέσουν στα χέρια» των ισλαμιστών.
Κώστας Μαυρόπουλος



voice news

Mεγάλη επίθεση του αιγυπτιακού στρατού εναντίον τζιχαντιστών (ΒΙΝΤΕΟ)


aigypt stratos
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΜ κατά την διάρκεια μιας ευρείας κλίμακας επίθεσης ενάντια στους τζιχαντιστές στην χερσόνησο του Σινά 2 Αιγύπτιοι στρατιώτες και 64 Ισλαμιστές έχασαν τη ζωή τους. Ο αιγυπτιακός στρατός ξεκίνησε μια ευρείας κλίμακας εκκαθαριστική επιχείρηση την Δευτέρα, με κύριο στόχο να εξολοθρεύσει ολοκληρωτικά τους πιστούς του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι έχουν μετατρέψει το βόρειο τμήμα της χερσονήσου του Σινά σε μια τεράστια βάση, από όπου πραγματοποιούν αιφνιδιαστικές επιθέσεις.
Η ανακοίνωση του αιγυπτιακού Υπουργείου Άμυνας αναφέρει ότι από την έναρξη των επιχειρήσεων έχουν σκοτωθεί 296 ισλαμιστές μαχητές, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που σκοτώθηκαν το Σάββατο. Οκτώ στρατιώτες έχουν σκοτωθεί τις τελευταίες ημέρες από τον αιγυπτιακό στρατό, συμπεριλαμβανομένων των δύο του Σαββάτου.





voice news

Κουτσούμπας: Δεδομένος ο σχηματισμός κυβέρνησης που θα εφαρμόσει βάρβαρα μέτρα


koytsoybas

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας εξέφρασε πως θεωρεί δεδομένο το σχηματισμό κυβέρνησης που θα εφαρμόσει αντιλαϊκά βάρβαρα μέτρα την επομένη της 20ης Σεπτεμβρίου.
«Κυβέρνηση θα προκύψει 100% μετά τις εκλογές, μην έχετε καμία αμφιβολία γι' αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το ΚΚΕ πρέπει να βγει δυνατό για να αποτραπούν τα χειρότερα, υπογράμμισε.
«Υπάρχει εναλλακτική λύση και είναι η πρόταση του ΚΚΕ που είναι η μοναδική ουσιαστικά επιστημονικά επεξεργασμένη πρόταση, που μπορεί να αξιοποιήσει και να αναπτύξει όλες τις παραγωγικές δυνατότητές της χώρας» είπε χαρακτηριστικά, και κάλεσε το λαό να ανατρέψει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» ψηφίζοντας το ΚΚΕ.
Ο γγ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας, κατά την προεκλογική περιοδεία σε χωριά του νομού Κιλκίς, εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και τα υπόλοιπα κόμματα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Σήμερα μπορούμε πραγματικά να πούμε ότι ο λαός μας έχει δοκιμάσει πολλές "λύσεις". Έχει δοκιμάσει και αυτοδύναμες μονοκομματικές κυβερνήσεις και κυβερνήσεις συνεργασίας με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που προεκλογικά τσακώνονταν σαν τον σκύλο με τη γάτα και μετά τα έβρισκαν. Από τη μια ήταν "φως" ο ένας, "σκότος" ο άλλος και από την άλλη, μετά τις εκλογές, έφτιαχναν κυβέρνηση για να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα».
Τέλος, ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε μεταξύ άλλων πως «υπάρχει εναλλακτική λύση και είναι η πρόταση του ΚΚΕ που είναι η μοναδική ουσιαστικά επιστημονικά επεξεργασμένη πρόταση. Που μπορεί να αξιοποιήσει και να αναπτύξει όλες τις παραγωγικές δυνατότητές της χώρας, γιατί η Ελλάδα έχει πλούτο, έχει βιομηχανική και αγροτική παραγωγή πάρα πολύ μεγάλη, που αν σχεδιαστεί κεντρικά επιστημονικά μπορεί να αναπτύξει και να θρέψει όχι μόνο την Ελλάδα, τον λαό της, αλλά και να κάνουμε και ισότιμες επωφελείς ανταλλαγές και εξαγωγές με άλλες χώρες του κόσμου».





voice news

Η πρόβλεψη - σοκ του Ηλία Κασιδιάρη


kaloiko
 Η Κρήτη θα εκλέξει βουλευτή της Χρυσής Αυγής, προέβλεψε ο Ηλίας Κασιδιάρης, μεταξύ άλλων!
Δείτε το βίντεο





voice news

Στο «μάτι» έβαλαν το λιμάνι του Πειραιά


limani peiraia alli opsi
Διαβάστε τι είπε ο ένας άντρας όταν υπηρετούσε την βουλγαρική κυβέρνηση ως αντιπρόεδρος. Σας παρουσιάζουμε το άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ».
Τον Απρίλιο του 2012, όταν υπηρετούσα στη βουλγαρική κυβέρνηση ως αντιπρόεδρος (της κυβέρνησης) και υπουργός Οικονομικών, έλαβα ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό μου: Να πάρω αμέσως ένα αεροπλάνο και να συμμετέχω την επομένη το πρωί στο οικονομικό φόρουμ Κίνας-Ανατολικής Ευρώπης στη Βαρσοβία. Το φόρουμ διοργανώθηκε από τον Πολωνό πρωθυπουργό Ντόναλντ Τουσκ, λίγο μετά την επίσκεψη του Κινέζου πρωθυπουργού Γουέν Τζιαμπάο στη Δυτική Ευρώπη.
Τέτοια γεγονότα κατά γενική ομολογία διοργανώνονται μήνες νωρίτερα και όχι την προηγούμενη μέρα, οπότε περίμενα να είναι υποτονικό. Προς έκπληξή μου, σχεδόν όλοι οι πρωθυπουργοί από την περιοχή ήταν παρόντες. Αποτελούσε την πρώτη κοινή συνάντηση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο πρωθυπουργός Γουέν Τζιαμπάο δήλωσε ότι είχε ζητήσει να γίνει αυτή η συνάντηση, προκειμένου να ανακοινώσει την έναρξη μιας σημαντικής πρωτοβουλίας εκ μέρους της Κίνας: Να συμπεριλάβει την Ανατολική Ευρώπη σε ένα μεγάλο ευρασιατικό έργο υποδομής, που θα συνδέει τις δύο ηπείρους μέσω ξηράς, θάλασσας και μέσω σιδηροδρόμων. Οι λεπτομέρειες επρόκειτο να ανακοινωθούν σύντομα, και με την Κίνα να είναι ο συνδιοργανωτής μιας ετήσιας εκδήλωσης σε διάφορες πρωτεύουσες της Ανατολικής Ευρώπης, προκειμένου να μετράται η πρόοδος που επιτυγχάνεται. Ζήτησε, επίσης, το απόγευμα να αφιερωθεί σε διμερείς συναντήσεις για να γίνουν κατανοητές οι ανάγκες της κάθε χώρας για υποδομές.
Αργότερα την ίδια μέρα, συνάντησα τον πρωθυπουργό Γουέν Τζιαμπάο σε μια ΟΝΕ TO ONE συνάντηση, περιγράφοντάς του τα διάφορα έργα υποδομής τα οποία η Βουλγαρία είχε αναλάβει να υλοποιήσει – κυρίως με τη χρήση της συγχρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Μιλήσαμε για περιφερειακά έργα, καθώς επίσης και, για παράδειγμα, τη σύνδεση της Κεντρικής Ευρώπης με τα ελληνικά λιμάνια μέσω σιδηροδρομικών γραμμών και των αυτοκινητόδρομων.
Την επόμενη χρονιά η ευρασιατική αυτή πρωτοβουλία ονομάστηκε ο Νέος Δρόμος του Μεταξιού και στις ετήσιες συναντήσεις μεταξύ των πρωθυπουργών των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και της Κίνας στην Πράγα το 2013 και στο Βελιγράδι το 2014 συζητήθηκαν και επεγράφησαν κάποια συγκεκριμένα σχέδια. Ενα τέτοιο πρότζεκτ βασίστηκε στην ιδέα της σύνδεσης της Βουδαπέστης με την Αθήνα μέσω σιδηροδρομικής γραμμής ταχείας κυκλοφορίας, για τη μεταφορά εμπορευμάτων (κυρίως κινεζικών) από το λιμάνι του Πειραιά προς την Αυστρία και τη Γερμανία. Ειδικότερα, η Κίνα χρηματοδοτεί την κατασκευή μιας γέφυρας πάνω από τον Δούναβη στη Σερβία και μιας σιδηροδρομικής γραμμής από τη Βουδαπέστη προς το Βελιγράδι με συνολικό κόστος ύψους 2 δισ. δολ. Και τα δύο έργα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Οι σιδηροδρομικές γραμμές υψηλής ταχύτητας θα συνεχιστούν μέσω της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας και της Ελλάδας προς τη Μεσόγειο Θάλασσα. Το λιμάνι του Πειραιά, το οποίο έχει ήδη ιδιωτικοποιηθεί από την κινεζική εταιρία COSCO το 2010, θα αποτελεί το άκρο.
Από αυτή την άτυχη αρχή, ο Νέος Δρόμος του Μεταξιού έχει αποτελέσει έναν ευρέως χρησιμοποιούμενο όρο στην Ανατολική Ευρώπη. Η Πολωνία, η Ουγγαρία, το Αζερμπαϊτζάν και η Γεωργία προσχώρησαν όλοι στην Ασιατική Επενδυτική Τράπεζα Υποδομών (AIIB) – μια σχετική προσπάθεια της κινεζικής κυβέρνησης να συγκεντρώσει πόρους για τη δημιουργία των υποδομών στην Ευρασία. Αρκετές χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, όπως η Σερβία, έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον για συμμετοχή.
Το λιμάνι του Πειραιά, χάρη στις κινεζικές επενδύσεις για την αναβάθμιση και την επέκταση των τερματικών σταθμών για τα κινεζικά εμπορεύματα, έχει καταστεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο λιμάνι στην Ευρώπη και μέχρι το τέλος του 2016 θα πρέπει να έχει τις ίδιες δυνατότητες -6 εκατομμύρια εμπορευματοκιβώτια ετησίως-, όπως έχουν τα λιμάνια του Ρότερνταμ, του Αμβούργο και της Αμβέρσας.
Και πολλά άλλα έργα κατασκευής αυτοκινητοδρόμων, για παράδειγμα η σύνδεση των λιμανιών της Μαύρης Θάλασσας και της πρωτεύουσας της Γεωργίας, Τιφλίδα, είναι κοντά σε υπογραφή. Σε πρώιμες συζητήσεις, οι Κινέζοι διαπραγματευτές απαίτησαν κυριαρχικές εγγυήσεις όσον αφορά στη χρηματοδότηση των εν λόγω έργων. Αυτό δημιούργησε προβλήματα με τους εθνικούς δημοσιονομικούς κανόνες, καθώς τέτοιες εγγυήσεις θα πρέπει να ψηφιστούν στα Κοινοβούλια. Πιο πρόσφατα, η Κίνα αποφάσισε να παραιτηθεί από την απαίτηση αυτή.
Σε χώρες που βρίσκονται σε καθεστώς προ-ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ενωση ή δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει αυτή την πορεία, ο Νέος Δρόμος του Μεταξιού της Κίνας αποτελεί ένα ελκυστικό μέσο για τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων υποδομής. Ακόμη και οι ιστορικοί της περιοχής υποστηρίζουν ότι ένα μεγάλο μέρος της Ανατολικής Ευρώπης δεν ήταν μέρος του αρχικού Δρόμου του Μεταξιού.






voice news

Συνελήφθη διαχειρίστρια της ανθελληνικής σελίδας «Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία»


 anthellikh
Σύμφωνα με πληροφορίες μία από τους τρεις διαχειριστές της άκρως ανθελληνικής σελίδας «Δώστε τα Ίμια πίσω στην Τουρκία» συνελήφθη από την ΔΗΕ, έπειτα από σωρεία καταγγελιών που δέχθηκε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Αστυνομίας Ελλάδος!
Το όνομα της εν λόγω διαχειρίστριας δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, πάντως χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο Κάτια Πατσασβούρα. Το πρώτο από τα τρία μέλη του ανθελληνικού Group του Facebook εντοπίστηκε στην κατοικία της στα Βριλήσσια.
Αυτή τη στιγμή οι υπεύθυνοι της ΔΗΕ κάνουν προσπάθειες μέχρι τα ξημερώματα θα πραγματοποιηθεί ο εντοπισμός και η σύλληψη και των υπολοίπων διαχειριστών.
Αξίζει να σημειωθεί πως η σελίδα παραμένει ακόμη ενεργή…




voice news

Την Κορυτσά έβαλαν στο μάτι οι ισλαμιστές!


albanm
Όπως αναφέρει εμπιστευτικό έγγραφο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας της Αλβανίας που είδε το φως της δημοσιότητας, πρόσωπα που έχουν σχέσεις με ισλαμικούς κύκλους αλλά και με το Ιλσλαμικό Κράτος, επενδύουν στην αγορά ακινήτων της Αλβανίας. Πρόκειται για άτομα αραβικής καταγωγής, που αγοράζουν καταστήματα, σπίτια, επιχειρήσεις σε περιοχές της Αλβανίας, μεταξύ των οποίων και η Κορυτσά, "ξεπλένοντας" έτσι χρήμα που προέρχεται από ύποπτες δραστηριότητες. Σημειωτέον ότι στη Συρία και στο Ιράκ μάχονται Αλβανοί ισλαμιστές...





voice news

ΣΟΚ! Η Ελλάδα θα έχει έναν υπερπρωθυπουργό και έναν πρωθυπουργό και θα είναι…

maximou

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές, ταράζουν σύσσωμο το πολιτικό σκηνικό οι τελευταίες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας…
Πληροφορίες αναφέρουν πως η νέα κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις 20 Σεπτεμβρίου, θα τεθεί υπό την αυστηρή επιτροπεία των Βρυξελλών.
Ο γενικός διευθυντής της Κομισιόν Μάαρτεν Φερβέι, είναι αυτός που θα συγγράφει τα νομοσχέδια για ένα ευρύ πλαίσιο που περιλαμβάνει τη φορολογία εισοδήματος και την αγορά εργασίας έως την ιατροφαρμακευτική πολιτική και το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.
Μάλιστα, οι ίδιες ανεπιβεβαίωτες φήμες, αναφέρουν ότι η ομάδα εργασίας Φερβέι θα βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με την τρόικα.
Επίσης, θα μπορεί να αναθέτει μελέτες στο ΔΝΤ ενώ θα συνομιλεί απευθείας με τον νέο Πρωθυπουργό, Γιάννη Δραγασάκη, σύμφωνα με την επιθυμία του κ. Γιούνκερ.
Η συμφωνία στην οποία κατέληξε η συγκυβέρνηση Τσίπρα- ΑΝΕΛ με τους πιστωτές μας μετά από έξι μήνες διαρκών συζητήσεων και διαβουλεύσεων υποχρεώνει την «ελληνική κυβέρνηση» να ζητήσει έως τα τέλη Σεπτεμβρίου την συνδρομή της ομάδας εργασίας.
Φαίνεται πως η ψήφος του ελληνικού λαού την οποία διεκδικούν τα κόμματα την επόμενη Κυριακή, κρίνεται αδιάφορη σε ένα βαθμό, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως όλα τα παραπάνω προβλέπονται από την συμφωνία του Αυγούστου.





voice news

Καταδικάστηκε ο Αργύρης Ντινόπουλος – Ολόκληρη η Απόφαση (Έγγραφο)


ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
Το ποσό των 60.000 ευρώ θα πρέπει να καταβάλει ο Αργύρης Ντινόπουλος ως αποζημίωση στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου για συκοφαντική δυσφήμιση, όπως αποφάσισε το πολυμελές πρωτοδικείο Αθηνών.
Ο Αργύρης Ντινόπουλος είχε εμφανίσει φωτογραφία, στην οποία ισχυριζόταν ότι απεικονιζόταν η Ρένα Δούρου ως συνεργάτης του Άκη Τζοχατζόπουλου. Όπως επισημαίνεται στην απόφαση του δικαστήριου ο Αργύρης Ντινόπουλος όφειλε να γνωρίζει πως η κ. Δούρου δεν ήταν συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η απόφαση είναι προσωρινά εκτελεστή στο ποσό των 10.000 ευρώ. Πρόκειται για πρωτόδικη απόφαση και αναμένεται η επανεξέτασή της από το εφετείο.
Η απόφαση του δικαστηρίου1
Η απόφαση του δικαστηρίου2
 




hellasforce

ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


elliniki_simaia_synnefia
-εθνικές συμφορές, προδοσίες, εθνικές ντροπές, χρεοκοπίες, μνημόνια –
Εδώ και 6 χρόνια η Πατρίδα μας ευρίσκεται εις ένα επικίνδυνο αδιέξοδο και ο Ελληνικός Λαός σε μία κατάσταση απόλυτης παραλυσίας, απόγνωσης, απίστευτης ένδειας αλλά ταυτόχρονα και διεθνούς απομόνωσης. Αποκλειστική ευθύνη φέρει το Πολιτικό Σύστημα της χώρας μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω αναφερθεί εις την επικίνδυνη συμπεριφορά του απέναντι της Πατρίδος μας. Αλλά και ότι επιτακτική ανάγκη για την σωτηρία του Έθνους είναι η άμεση αποκαθήλωση του από τον Λαό και μόνο. Όμως για να γίνει αυτό συνείδηση όλων των Ελλήνων και ως εκ τούτου πράξη, πρέπει να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή εις το παρελθόν. Για να επισημάνουμε όχι μόνον τα σφάλματα και τις αποτυχίες του Πολιτικού Συστήματος, αλλά και τις αλλεπάλληλες εθνικές συμφορές, προδοσίες, εθνικές ντροπές, χρεοκοπίες, και τώρα τα θανατηφόρα μνημόνια της κοινωνικής γενοκτονίας που έχει προκαλέσει. Διότι η σημερινή κρίση που διέρχεται η χώρα, ο Λαός και το Έθνος μας, η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και η οικονομική υποδούλωση είναι πράγματι μία νέα εθνική συμφορά.
Αυτά εις τα οποία αναφέρομαι εις το παρόν άρθρο μου ίσως θεωρηθούν από μερικούς ως μία αναθεώρηση της Ιστορίας της Νεωτέρας Ελλάδος. Όμως πράγματι περί αυτού και μόνο πρόκειται. Κεντρική ιδέα της Επανάστασης του 1821 ήταν η απελευθέρωση του Γένους από τον μακροχρόνιο τουρκικό ζυγό. Αυτή η ιδέα της ελευθερίας αναπτέρωσε τις δυνάμεις του για μία επιτυχή έκβαση του αγώνα του, παρά όλες τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετώπισε. Όμως η τότε μερική ανεξαρτησία της Πατρίδος μας και αυτή η ιδέα της ελευθερίας, τα όνειρα και τα συναισθήματα του Λαού μας για την σύσταση ενός σύγχρονου κράτους, κατά τα πρότυπα των άλλων λαών της Ευρώπης, ως αποτέλεσμα της Αναγέννησης και παράλληλα της Γαλλικής Επανάστασης του 1789, δυστυχώς καπηλεύθηκαν από την πρώτη ήδη στιγμή από τους κοτζαμπάσηδες. Οι οποίοι εις την ουσία αντικατέστησαν την Τουρκική Διοίκηση, μετατρέποντας τώρα την Πατρίδα μας σε οικογενειακά φέουδα και τους Έλληνες σε ταπεινούς υποτελείς των. Εις την πραγματικότητα, αν και δεν θέλουμε να το παραδεχθούμε, η τότε ίδρυση κομμάτων είναι προπέτασμα της επιβολής των κοτζαμπάσηδων επί του Ελληνικού Λαού, εκμεταλλευόμενοι τις δήθεν «δημοκρατικές διαδικασίες και την ελεύθερη ψήφο του Λαού»!.
Κόμματα τα οποία δυστυχώς λόγω της οικογενειακής των υπόστασης και του συγκρουσιακού χαρακτήρα των ηγεσιών των, αφενός μεν απέτρεπαν την ίδρυση ενός σύγχρονου κράτους – παράδειγμα: η δολοφονία του Καποδίστρια το 1831 – , αλλά ταυτόχρονα εμπόδιζαν έκτοτε και την ομαλή δημοκρατική πορεία, την κοινωνική και οικονομική εξέλιξη της Πατρίδας μας. Αυτές οι μακροχρόνιες έριδες των φεουδαρχικού τύπου κομμάτων εμποδίζουν την αναγέννηση και μετεξέλιξη τους σε σύγχρονα πολιτικά σχήματα, εφάμιλλα των άλλων χωρών. Παράλληλα εξουσιάζουν τον κρατικό μηχανισμό μετατρέποντας σε υποχείριο των, οι δε έριδες των ηγεσιών των για τον έλεγχο του κράτους εμποδίζουν την σύσταση μακροπρόθεσμης ενιαίας εθνικής στρατηγικής, απαραίτητη για την χάραξη οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής αλλά και για την αποφυγή εθνικών συμφορών. Συμφορές τις οποίες πληρώνει η Πατρίδα και ο Λαός μας. Οι χρεοκοπίες της χώρας μας του 1827, 1843, 1893, 1898 και 1932. Οι στρατιωτικές ήττες της Πατρίδας μας το 1854 και το 1897 κατά της Τουρκίας. Η μεγάλη νίκη του Ελληνικού Λαού κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους (1912-13), που μετατράπηκε λίγο αργότερα σε οδυνηρή ήττα και εθνική συμφορά της Ελλάδος το 1920-22 με την Μικρασιατική Καταστροφή. Διότι το Πολιτικό Σύστημα δεν εκμεταλλεύθηκε την μεγάλη ευκαιρία της νίκης της Πατρίδας μας κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους, ώστε μετά το 1913 να προχωρήσει σε μία ανασυγκρότηση και ενίσχυση της Πατρίδας. Αλλά λόγω διαφωνιών των κομμάτων και των ηγεσιών των, αλλά και λόγω της άγνοιας των τότε συσχετισμών των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων και των διαθέσεών των, μη έχοντας εξασφαλίσει τις σχετικές συμμαχίες, οδήγησαν την εξασθενημένη και αποδυναμωμένη Πατρίδα μας από τους Βαλκανικούς Πολέμους και τον 1ο Παγκόσμιο Πόλεμο εις την μεγάλη περιπέτεια και εθνική απώλεια της Μικράς Ασίας.
Η μεγάλη εθνική επιτυχία με το έπος του 1940/41, η οποία μετά την ήττα της Γερμανίας, δυστυχώς όχι μόνον έμεινε παντελώς ανεκμετάλλευτη σε διεθνές επίπεδο, αλλά ταυτόχρονα μετατράπηκε από το Πολιτικό Σύστημα, και πάλιν λόγω διαφωνιών και συγκρούσεων των ηγεσιών των, σε εθνική τραγωδία του Εμφυλίου Πολέμου.
Μόλις λίγα χρόνια αργότερα, οι εκ νέου διενέξεις του Πολιτικού Συστήματος και η ρήξη με την ηγεσία της Κύπρου επέφερε την αποδυνάμωση της Κύπρου και την Κυπριακή Τραγωδία. Μία νέα εθνική συμφορά, και ταυτόχρονα και μία νέα αλλά συνεχή σύρραξη και εχθρότητα με την γείτονα χώρα Τουρκία, η οποία αποτυπώνεται εις τον ανηλεή και πολυδάπανο ανταγωνισμό των αμυντικών δαπανών, με όλες τις κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες και πάλιν εις βάρος της Πατρίδας μας.
Τέλος, μετά από πολλές και επίπονες προσπάθειες, αυτή η πλήρης ένταξη της χώρας μας το 1981 εις την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία από πάσης πλευράς ήταν μοναδική για την Πατρίδα μας μεγάλη εθνική επιτυχία, διότι παρείχε όλες τις δυνατότητες για να αναδειχθεί η Ελλάδα σε ένα σύγχρονο και ισχυρό κράτος, μετατράπηκε από το Πολιτικό Σύστημα με την χρεοκοπία και τα επαχθή Μνημόνια σε μία νέα και ανυπολόγιστη εθνική συμφορά. Λόγω της μάστιγας της διαπλοκής, της διαφθοράς και της υπεξαίρεσης, εκατοντάδων δισεκατομμυρίων ευρώ που προορίζονταν για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του Λαού μας, αλλά και για την ενίσχυση της χώρας μας εντός της Ευρώπης και εις το διεθνές στερέωμα.
Όμως η απροθυμία και παντελής αδράνεια του Πολιτικού Συστήματος, όπως με το ξέσπασμα της κρίσης το 2008/09 αντιμετωπίσει αμέσως με ριζικές μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές τα δημοσιονομικά ελλείμματα, για να αποφύγει η Πατρίδα μας την ολοκληρωτική χρεοκοπία, τα επαχθή Μνημόνια και εθνική ταπείνωση, καίτοι είχαν γίνει αυστηρές συστάσεις από τους Ευρωπαίους Εταίρους, επιδείνωσε σε επικίνδυνο βαθμό την κρίση, με τις γνωστές ήδη βαρύτατες συνέπειες. Αυτό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά όχι μόνον την φεουδαρχική υπόσταση, τον συγκρουσιακό χαρακτήρα και τους υπόγειους μηχανισμούς όλων των κομμάτων, με τις προσωπικές έριδες και διαφωνίες των ηγεσιών των, αλλά και ως επακόλουθο τούτων την αντεθνική συμπεριφορά τους.
Δυστυχώς, αυτή η αδράνεια, ολιγωρία, ανικανότητα, αναποφασιστικότητα, η παντελής έλλειψη πολιτικής στρατηγικής και Εθνικού Σχεδίου Σωτηρίας, ευθύνης και φιλοπατρίας του Πολιτικού Συστήματος όχι μόνον επιδείνωνε την κατάσταση, αλλά έφερε την ΤΡΟΙΚΑ με τα επαχθή 3 Μνημόνια της κοινωνικής γενοκτονίας, την αναξιοπιστία, την διεθνή απομόνωση, την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και ταπείνωση του Λαού και της Πατρίδας μας.
Αυτή η νέα μεγάλη εθνική συμφορά που βιώνει τώρα η πλειοψηφία των Ελλήνων, η εθνική ταπείνωση, ο παγκόσμιος διασυρμός της Πατρίδας μας, πρέπει επιτέλους και τάχιστα να αντιμετωπισθεί από τον Ελληνικό Λαό, ο οποίος οφείλει να αποκαθηλώσει το Πολιτικό Σύστημα για εσχάτη προδοσία, ως κύριο υπεύθυνο για την κατάρρευση της χώρας μας. Προς αποφυγή νέας εθνικής συμφοράς, τρισχειρότερης των προηγούμενων.



hellasforce