Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

Μόνοι στο Σπίτι αυτά τα Χριστούγεννα οι Λευκοί



Του Adam Grey (Faith & Heritage) / ΚΟ
“I’m dreaming of a white christmas, / Just like the ones I used to know…”, λέει το γνωστό τραγούδι. Εγώ ονειρεύομαι Λευκά Χριστούγεννα όπως εκείνα που ήξεραν οι παππούδες μας. Ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος.

ΒΥΖΑΝΤΙΝΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Άγια Νύχτα


ΕΚΤΑΚΤΟ-Μας απειλεί με πόλεμο σύσσωμο το τουρκικό Κοινοβούλιο – Μ.Ακσενέρ: «Να περιμένετε Ελληνες, θα έρθουμε σύντομα»



Οι Τούρκοι παίζουν ένα πολύ άθλιο και κυρίως «βρώμικο» παιχνίδι με συνεχείς «απειλές» κατά της Ελλάδος για τα υποτιθέμενα 18 νησιά …τα οποία τους τα πήραμε. Πλέον δεν νομίζουμε ότι απέμεινε κανείς στο τουρκικό Κοινοβούλιο που να μην μας έχει απειλήσει με πόλεμο.
Μετά τους Βουλευτές της αντιπολίτευσης και τον Κιλιντσάρογλου, σήμερα την σκυτάλη πήρε το αντίπαλο δέος του Ερντογάν, η Μεράλ Ακσενέρ, «Γκρίζα Λύκαινα» νυν πρόεδρος κόμματος των εθνικιστών απειλώντας ευθέως με στρατιωτική δράση εναντίον της Ελλάδας.
Αυτό όμως που είναι ανησυχητικό είναι ότι οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν πόλεμο κατά της Ελλάδος για νησιά που κατέχουμε «παράνομα» σε ένα κρεσέντο μακιαβελισμού προσπαθώντας να πείσουν τον λαό τους και κανέναν άλλο βέβαια .
Γράφει η Ακσενέρ στο twitter απαντώντας στη δήλωση του κ. Καμένου:
«Οι Έλληνες κατέλαβαν τα νησιά μας και σούβλισαν [αρνιά] και ο ήρωάς μας στα ΄Ιμια (“Kardak”) ), @Ali Turksen, έδωσε την καλύτερη απάντηση στον Υπουργό που είπε ‘Μολών Λαβέ’: ‘Να περιμένετε θα έρθουμε σύντομα’».
Νωρίτερα, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου κήρυξε πόλεμο στην Ελλάδα – Δήλωσε ότι θα μας επιτεθεί μόλις κερδίσει τις εκλογές στην Τουρκία
Ο αρχηγός της κεμαλικής τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε ευθέως ότι το 2019 -χρονιά που ελπίζει να κερδίσει τις εκλογές- θα επιτεθεί στην Ελλάδα για να καταλάβει ελληνικά νησιά στο Αιγαίο.
Μετά τον βουλευτή του, τον Ενγκίν Αλτάι, ο οποίος δήλωσε ότι «όπως ήρθαν οι Έλληνες, έτσι θα φύγουν», αναφερόμενος στα ελληνικά νησιά που κατοικούμε εδώ και 6.000 χρόνια, τη «σκυτάλη» πήρε τις τελευταίες δύο μέρες ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, με στόχο να κερδίσει τους εθνικιστές ψηφοφόρους.
O κ. Κιλιτσντάρογλου, δήλωσε το Σάββατο ότι: «Η Ελλάδα έχει καταλάβει 18 νησιά του Αιγαίου, συν μία βραχονησίδα.
»Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας [σ.σ. Πάνος Καμμένος] μου απάντησε ‘Έλα και πάρ’ τα’ (μολών λαβέ) [σ.σ. «Έλα να τα πάρεις»]. Θα έρθω το 2019 και θα πάρω όλα αυτά τα νησιά. Γιατί το λέω, ξέρετε; Αυτά τα έλεγαν μία περίοδο και για την Κύπρο ‘Μολών λαβέ’. Και ο αείμνηστος Ετζεβίτ τι έκανε; Πήγε και την πήρε».
Στη συνέχεια ο κ. Κιλιτσντάρογλου επέκρινε και τον Τούρκο πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας:
«Από το φόβο του ούτε μια απάντηση δεν μπορεί να δώσει. Πού είναι ότι είσαι παγκόσμιος ηγέτης;».
«Εγώ μπορώ να πεθάνω για τη χώρα μου. Εθνικισμός είναι να προστατεύεις τη χώρα σου μέχρι τον τελευταίο κόκκο άμμου», είπε ο Κιλιτσντάρογλου συμπληρώνοντας «έχουν καταλάβει 18 νησιά και κανείς δε λέει τίποτα».
Το πρόβλημα είναι ότι η Άγκυρα «οσφρίστηκε» ότι οι Αμερικανοί θα τους την «πέσουν» κανονικά λόγω των στενών σχέσεων με το Ιράν και κυρίως με την Ρωσία και ετοιμάζονται να βάλουν μπουρλότο στο Αιγαίο , στην Συρία, στο Ιράκ παντού για να αποτρέψουν τα αμερικανικά σχέδια .
Κύριος «αποδέκτης» αυτού του σχεδίου της Τουρκίας όμως θα είναι η Ελλάδα και τα νησιά μας στο Αιγαίο.
Υπενθυμίζουμε επίσης κάτι σημαντικό που σχετίζεται με το τουρκικό γενικό επιτελείο και το Ελληνικό Αρχιπέλαγος,…..από το 2015 έχει δημιουργηθεί μια νέα ειδική δύναμη άμεσης επέμβασης σε περιπτώσεις πολεμικών επιχειρήσεων στο Αιγαίο Πέλαγος.
Η ομάδα αυτή, που αποτελείται από άκρως εκπαιδευμένους κομάντος του τουρκικού στρατού, και έχει την κωδική ονομασία, «ΜΑΚ» με έδρα της την Σμύρνη.
Η δύναμη αυτή είναι πανέτοιμη όλο το 24ωρο για να επέμβει στο Αιγαίο ή κάποιο ελληνικό νησί ενδεχομένως ανάλογα τις περιστάσεις, σύμφωνα με παλαιότερο τουρκικό δημοσίευμα .
Η τουρκική δύναμη σχετίζεται με την μορφή των ασκήσεων που πραγματοποιούνται συνεχώς από τις ΤΕΔ και στις οποίες δίδεται έμφαση στις δυνατότητες αερομεταφοράς ενός πλήρους τάγματος με τον εξοπλισμό του σε μια μόνο διαδρομή κυρίως νύχτα, ικανού να κατακτήσει ένα μικρονήσι .
Όλα αυτά ενώ οι ΗΠΑ ετοιμάζουν Κουρδικό κράτος στην Συρία και το Ιράκ.
Για αυτό και εκτιμάται ότι δεν υπάρχει περίπτωση τουρκικού συμβιβασμού όταν μιλάμε για κουρδικό κράτος…οπότε όλα είναι πλέον ανοικτά…ακόμη και πιθανή σύγκρουση με την Ελλάδα και μάλιστα …αιφνιδιαστικά.






Ktoxika nea

ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνική σημαία σε κάθε σπίτι - Οι Έλληνες των ακριτικών περιοχών αντιστέκονται

ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνική σημαία σε κάθε σπίτι - Οι Έλληνες των ακριτικών περιοχών αντιστέκονται
Του Άρη Δημόπουλου
Είναι εκείνοι που υψώνουν μαζί με την ελληνική σημαία και το ανάστημά τους, απέναντι στους βάρβαρους. Εκείνοι στους οποίους το ελληνικό κράτος ανά τα χρόνια τους έχει περιφρονήσει με έναν ανεξήγητα επικίνδυνο τρόπο, αφήνοντάς τους εκτεθειμένους στις ορέξεις των «καλών μας γειτόνων».

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ - "Μετέφεραν την πρωτεύουσα στην Ιερουσαλήμ για να εκπληρώσουν τον Αρμαγγεδών της Αποκαλύψεως...;" - ΒΙΝΤΕΟ









ethnika theata ellada

ΤΩΡΑ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ:Ανακλήθηκαν ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!


Πρόβλημα προέκυψε τις προηγούμενες μέρες με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Όσοι ήθελαν να "σηκώσουν" λεφτά ή να πληρώσουν με κάρτα, δυσκολεύτηκαν.

Προειδοποίηση-Τρόμος στις ΗΠΑ: Πολύ κοντά σε πυρηνικό «Αρμαγεδδώνα»!


Ο Daniel Ellsberg, ο άνθρωπος που διέρρευσε τα έγγραφα του Πενταγώνου
που εξέθεσαν τα ψέματα της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ, κραυγάζει μια σοβαρότατη προειδοποίηση.

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΚΗΡΥΓΜΑ ΜΙΣΟΥΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΒΙΝΤΕΟ


Απόσπασμα…
από βίντεο του CNN Greece




katoxika nea

O κυβερνοπόλεμος των χάκερ.....

Πράκτορες παρακολουθούν, πράκτορες που με την σειρά τους παρακολουθούν πράκτορες. Θα μπορούσε να αποτελεί κατασκοπευτικό θρίλερ, τοποθετημένο στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου.

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-ΣΟΚ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ:Η Σερβία εξοπλίζεται με πυρηνικά!


ΠΥΡΑΥΛΟΙ ISKANDER ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΣΕ ΣΕΡΒΙΑ
Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας κάλεσε την Αμερική να απομακρύνει περίπου 200 πυρηνικές κεφαλές από το έδαφος της Ευρώπης και συγκεκριμένα από 5 χώρες, διαφορετικά η Μόσχα θα αναπτύξει το δικό της ατομικό οπλοστάσιο εντός της ΕΕ αλλά και κοντά στα σύνορα των ΗΠΑ όπως π.χ. στην Κούβα.

Ο τάφος με το σκελετό του κενταύρου του Βόλου


Το γύρο του κόσμου κάνει ο σκελετός κενταύρου που εκτίθεται σε ειδική προθήκη στο Πανεπιστήμιο του Τενεσί των ΗΠΑ, προκαλώντας ποικίλες συζητήσεις και αντιδράσεις, οι οποίες εκτείνονται από το θαυμασμό έως και την αμφισβήτηση.

Τρία αρχαία κείμενα που καταρρίπτουν την ιστορία που γνωρίζουμε


Υπάρχουν πολλά «αμφιλεγόμενα» αρχαία κείμενα που έχουν βρεθεί σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα από αυτά έχουν απορριφθεί κατηγορηματικά από τους μελετητές, δεδομένου ότι αντιτίθεται σχεδόν στα πάντα που ορίζονται από τους ιστορικούς.
Μερικά από αυτά τα αρχαία κείμενα ενσωματώνουν πεποιθήσεις και δόγματα που έχουν θεωρηθεί ως γερά θεμέλια των σύγχρονων κοινωνιών μας.
Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε τρία αρχαία χειρόγραφα / κείμενα που είναι εξαιρετικά από κάθε άποψη και καταρρίπτουν ολοκληρωτικά την ιστορία που γνωρίζουμε.
Βίβλος Kolbrin: Η ιστορία της ανθρώπινης δημιουργίας
Η Βίβλος Kolbrin είναι μια συλλογή από αρχαία κείμενα που αποτελείται από έντεκα βιβλία. Τα πρώτα έξι βιβλία λέγεται ότι έχουν γραφτεί από Αιγυπτίους συγγραφείς λίγο μετά την Έξοδο, και ονομάζονται «Bronzebook.» Τα τελευταία πέντε βιβλία ονομάζονται «Coelbook,» ή «Kailedy», και λέγεται ότι έχουν γραφτεί από αρχαίους Δρυΐδες παράλληλα με την Καινή Διαθήκη.
Η Βίβλος Kolbrin ανάμεσα στα πολλά πράγματα που αναφέρει, αφηγείται και την ιστορία της ανθρώπινης δημιουργίας. Αναφέρει την ύπαρξη των αρχαίων πολιτισμών που έζησαν στη Γη πριν από την άφιξη του Αδάμ και της Εύας. Είναι ίσως ένα από τα πιο πολυσυζητημένα αρχαία κείμενα που αναφέρει την ύπαρξη εξαιρετικά προηγμένων αρχαίων πολιτισμών στη Γη πριν από τη «γραπτή ιστορία».
Πρόκειται για ένα αρχαίο κείμενο που σύμφωνα με πολλούς μελετητές χρονολογείται 3.600 ετών, αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ παλαιότερο.
Αφηγείται επίσης την ιστορία αρχαίων γεγονότων της ξεχασμένης ιστορίας της ανθρωπότητας. Μερικά αποσπάσματα από τη «Γραφή Kolbrin» λέγεται ότι προβλέπουν ακόμα και την ιστορία μας, ενώ άλλες γραφές του προβλέπουν κατακλυσμικά γεγονότα που ακόμα δεν έχουν συμβεί τη Γη.
Θεωρείται ως μια Βίβλος παράλληλη με την κλασική Χριστιανική Αγία Γραφή. Πιστεύεται ότι συμπεριλαμβάνει συναρπαστικές λεπτομέρειες σχετικά με ορισμένα αποσπάσματα, όπως ο κατακλυσμός και η Έξοδος.
Τα αρχαία αυτά κείμενα ήταν κρυμμένα για αιώνες, και διατηρημένα από υποτιθέμενες μυστικές ομάδες για σχεδόν χίλια χρόνια. Λέγεται ότι έχουν διασωθεί από τον εμπρησμό στο Glastonbury Abbey το 1184. Ορισμένοι ισχυρίζονται ακόμη ότι υπάρχει μια βαθιά σχέση μεταξύ των αρχαίων κειμένων με τον Ιησού Χριστό.
Η Βίβλος Kolbrin γράφτηκε από διάφορους συγγραφείς, και τα αρχαία κείμενα του περιγράφουν -μεταξύ άλλων- και τους Έκπτωτους Αγγέλους.
Το Βιβλίο του Ενώχ
Από τότε που ανακαλύφθηκε, το Βιβλίο του Ενώχ έχει θεωρηθεί ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα αρχαία κείμενα ανακαλύφθηκαν στον πλανήτη. Το Βιβλίο του Ενώχ είναι ένα αρχαίο εβραϊκό θρησκευτικό χειρόγραφο το οποίο ανάγεται στο Ενώχ, τον προπάππου του Νώε. Το Βιβλίο του Ενώχ θεωρείται από πολλούς μελετητές ένα από τα πλέον σημαίνοντα απόκρυφα συγγράμματα.
Η τραγική φιγούρα του Εωσφόρου που ώθησε πολλούς καλλιτέχνες να τον τιμήσουν μέσα από τα έργα τους
Η τραγική φιγούρα του Εωσφόρου που ώθησε πολλούς καλλιτέχνες να τον τιμήσουν μέσα από τα έργα τους
Πιστεύεται ότι έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις χριστιανικές πεποιθήσεις, και άσχετα με την ορθότητα ή μη των διηγήσεών του, όπως και όλα της Παλαιάς Διαθήκης, προσφέρεται για γόνιμους προβληματισμούς γύρω από θρησκευτικά- θεολογικά και όχι μόνο ζητήματα.
Το αρχαίο κείμενο περιγράφει (το πρώτο μέρος) την πτώση των αγγέλων
Το βιβλίο αποτελείται από πέντε τελείως διαφορετικές μεγάλες ενότητες (βλ κάθε ενότητα για λεπτομέρειες):
Το Βιβλίο των Γιγάντων
Το Βιβλίο των Γιγάντων  -που παρεμπιπτόντως είναι ελλιπής, προσφέρει μια διαφορετική προοπτική για τους Nephilim.
Αυτό το αρχαίο κείμενο που πιστεύεται ότι χρονολογείται πάνω από 2000 ετών αποδεικνύει -σύμφωνα με πολλούς-  ότι οι αρχαίοι Νεφελίμ ήταν πραγματικά όντα.
Ανακαλύφθηκε πριν από αρκετές δεκαετίες στις σπηλιές του Κουμράν στην Νεκρά Θάλασσα. Συγκεκριμένα, το Βιβλίο των Γιγάντων μιλάει για τα πλάσματα που κατοικούσαν τον πλανήτη μας στο μακρινό παρελθόν και πώς καταστράφηκαν. Αν και ελλιπές, τα θραύσματα του δίνουν μια ζοφερή εικόνα: οι Νεφελίμ συνειδητοποιούν ότι, ως αποτέλεσμα των βίαιων και αποκλινόντων τρόπων τους, αντιμετωπίζουν μία επικείμενη καταστροφή, κάτι που τους φοβίζει αρκετά, γι” αυτό ζητούν από τον Ενώχ να μιλήσει εξ ονόματός τους ενώπιον του Θεού.
dead-sea-scrolls
Το κείμενο ξεκινά με λεπτομέρειες του πώς οι Νεφελίμ μαστίζουν την Γη και όλους όσους ζουν σε αυτήν. Αλλά από τη στιγμή που άρχισαν να βλέπουν προφητικά όνειρα, ο φόβος διέρρευσε στις καρδιές τους. Ο πρώτος που είχε αυτά τα όνειρα ήταν ο Mahway, ο τιτάνας γιος του αγγέλου Barakel.
Στο όνειρό του, είδε μία πινακίδα να βυθίζεται στο νερό. Όταν τελικά βυθίστηκε, μόνο τρία ονόματα έμειναν -όλα τα άλλα σβήστηκαν. Αυτό συμβόλιζε τον Κατακλυσμό και την επακόλουθη καταστροφή όλων, εκτός από τους γιους του Νώε.
Δυστυχώς, τμήματα των παπύρων έχουν ανεπανόρθωτες ζημιές, αλλά η γενική κατεύθυνση του κειμένου είναι προφανής.


http://apocalypsejohn.com/

Οι στυγνοί εκβιασμοί των Ελλήνων



Οι απειλές ποινικών διώξεων εναντίον όσων διαμαρτύρονται, πλειστηριασμών για να σωθούν οι τράπεζες και κουρέματος 
καταθέσεων για να επιβληθούν οι πλειστηριασμοί λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τεκμηριώνουν πως όσο πιο πολύ σκύβει κανείς το κεφάλι, τόσο μεγαλύτερη η βία που του ασκείται – ηχητικό.

H ιδιώνυμη (ν)τροπολογία ψηφίσθηκε με τα δεκανίκια των συνεταίρων



Μια ακόμη (ν)τροπολογία μιας εθελόδουλης κυβέρνησης

  H ελληνική κυβέρνηση  με τη ψήφιση της τροπολογίας Κοντονή για  ποινικές διώξεις των πολιτών που αντιδρούν στους πλειστηριασμούς,

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ!



Η γερμανική κυβέρνηση δεν τηρεί τις δεσμεύσεις της απέναντι στην Ελλάδα σε ό,τι αφορά την μετεγκατάσταση προσφύγων. 

Το αίμα νερό δεν γίνεται – Βουλγαρο-σκοπιανή στρατιωτική συνεργασία μετά την αναγνώριση της σχισματικής εκκλησίας των Σκοπίων



Βουλγαρία και Σκόπια ευρίσκονται σε μια περίοδο μεγάλης φιλίας η οποία ξεπερνά όλα τα όρια και επίπεδα που γνωρίζουμε 
μέχρι σήμερα και φτάνει ακόμα πιο μακριά από όσο φανταζόμαστε στην Ελλάδα.

Τίρανα: Yπό κατασκευή το μεγαλύτερο τζαμί στα Βαλκάνια, «δώρο του Ερντογάν»


ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
«Αυτό είναι το Μεγάλο Τζαμί των Τιράνων. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και ακριβώς μπροστά από το Κοινοβούλιο» αναφέρει με

Οι φωνασκούντες Τούρκοι και η εσχάτη πλάνη…



ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟτου Πέτρου Ι.Μηλιαράκη* - Οι πρόσφατες προκλήσεις του Τούρκου Προέδρου αλλά και των λοιπών παραγόντων της πολιτικής ζωής της γείτονος (κυβέρνησης –και όποιας αντιπολίτευσης) που αναφέρονται για «επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάννης» και για «γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο», επιτρέπουν επιγραμματικώς τα παρακάτω:

Από ποιους θα κριθεί το μέλλον της Ελλάδας μετά το 2018

Από ποιους θα κριθεί το μέλλον της Ελλάδας μετά το 2018

Η ρητορική Τσίπρα και η πραγματικότητα

Κρίσιμες για το μέλλον της Ελλάδας θα είναι οι διαβουλεύσεις που θα γίνουν το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους μεταξύ της κυβέρνησης με τους θεσμούς και την ευρωζώνη, σχετικά με το είδος της εποπτείας που θα έχει η χώρα μας μετά την ολοκλήρωση του Μνημονίου στα τέλη Αυγούστου 2018.

ΠΟΙΑ ΑΚΙΝΗΤΑ-ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ



Οι Γερμανοί είναι παγιδευμένοι κι γιαυτό θα χρησιμοποιήσουν τρόπους που θα φθάσουν ακόμα και στον πόλεμο.

Οι πλειστηριασμοί ακινήτων έχουν πλασαριστεί ως η πανάκεια για την αποφυγή του κουρέματος καταθέσεων. Με άλλα λόγια η θεωρία της αποφυγής νέας ΄΄ανακεφαλιοποίησης΄΄ δηλαδή απο νέα χρηματοδότηση των τραπεζών , περνάει απο τα ακίνητα που θα πλειστηριαστούν.

Μας δείχνουν «μετανάστες» μεσα στη βροχή -Εμείς θα σας δείξουμε τους Έλληνες άστεγους



Έλληνες άστεγοι, εκτεθειμένοι στην βροχή και χωρίς να νοιάζεται κανείς για εκείνους. Καμία ΜΚΟ…

Πολλοί είναι και φέτος οι άνθρωποι που θα περάσουν τις γιορτινές ημέρες στο δρόμο, σε ένα παγκάκι ή σε ένα αυτοσχέδιο κατάλυμα στο πεζοδρόμιο…