Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

ΒΟΜΒΑ! Οι Ρώσοι ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ αμερικανικά αεροσκάφη...


Στην Κριμαία παίζεται ο πόλεμος ανάμεσα στη Ρωσία και τις ΗΠΑ, καθώς ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα κατέρριψαν αμερικανικά αεροσκάφη και έπειτα κατέλαβαν το σύστημα διοίκησης και ελέγχου, "κατέβασαν" ένα RQ-4 Global Hawk και το προσγείωσαν στην Συμπερούπολη.
Όπως αναφέρουν τα ρώσικα ΜΜΕ, τον λόγο τώρα έχουν τα όπλα, ενώ τα αμερικανικά μέσα σχολιάζουν ότι οι "ΗΠΑ μπορούν να αποτύχουν στην Κριμαία". 
Δείτε απόσπασμα από ρωσική άσκηση που εκτελείται υπό τις διαταγές του Ρώσου ΥΠΑΜ, Σεργκέι Σοιγκού, στην Κριμαία:












voice news

Πανευρωπαϊκός ΤΡΟΜΟΣ!Άσκηση ΑΝΑΚΟΝΤΑ!Δείτε τι ετοιμάζουν...


«Οι πρόσφατες κινήσεις του ΝΑΤΟ θα μπορούσαν να προκαλέσουν ανάφλεξη της κατάστασης στην ανατολική Ευρώπη».
Αυτήν την  τρομαγμένη προειδοποίηση δίνει ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, αναφερόμενος στην άσκηση «Anakonda-16», η οποία αφορά  υποτιθέμενη επίθεση της Ρωσίας στην Πολωνία.
Τονίζει ιδιαίτερα  την ανάγκη διαλόγου με τη Ρωσία, ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία στις 8 Ιουλίου.
«Αυτό που δεν πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να πυροδοτήσουμε την κατάσταση περισσότερο με διαξιφισμούς και πολεμοχαρή συμπεριφορά», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Σταϊνμάιερ  και ζητά  διάλογο και συνεργασία με την Ρωσία.
 «Όποιος πιστεύει ότι μια συμβολική παρέλαση τεθωρακισμένων στα ανατολικά σύνορα της Συμμαχίας θα φέρει σταθερότητα, κάνει λάθος. Θα ήταν μοιραίο αν τώρα περιορίζαμε την προσοχή μας στον στρατό και αναζητούσαμε λύσεις αποκλειστικά μέσω της πολιτικής της αποτροπής». 
Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών αναφέρει επίσης ότι το ΝΑΤΟ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένο «να ανανεώσει τις συνομιλίες για τα οφέλη του αφοπλισμού και του ελέγχου των όπλων για την ασφάλεια στην Ευρώπη».
 Ενόψει ωστόσο της Συνόδου της Συμμαχίας, ο γενικός γραμματέας της, Γενς Στόλτενμπεργκ, έχει ήδη δηλώσει ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να «ενισχύσει την παρουσία του στην ανατολική Ευρώπη με πέντε τάγματα μάχης», ως απάντηση προς τον ενδεχόμενο ρωσικό επεκτατισμό.
Η Ευρώπη αρχίζει να εκφράζει την έντονη ανησυχία της για ενδεχόμενη σύρραξη ΝΑΤΟ-Ρωσίας καθώς βλέπει ότι η ένταση κλιμακώνεται καθημερινά. Ελπίζουμε ότι η άσκηση αυτή θα παραμείνει ένα σενάριο  φαντασίας...







voice news

ΕΚΤΑΚΤΟ!Οι ΗΠΑ μας εμπλέκουν άσχημα!Δύο αεροπλανοφόρα στο Αιγαίο...




Το Αιγαίο έχει πάρει φωτιά και τα ελληνικά ΜΜΕ σιωπούν προκλητικά.
Το αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού , ήταν να δώσει τη θέση του, μετά από οκτώ μήνες παραμονής του στην Μεσόγειο, στο αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower.  Τελικά όμως το αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman κατέπλευσε στην βάση της Σούδας ενώ το αεροπλανοφόρο USS Dwight D. Eisenhower δέσμευσε περιοχή του Μυρτώου πελάγους για ασκήσεις.
Για πρώτη φορά στα χρονικά έχουμε δύο αμερικάνικα αεροπλανοφόρα στη Μεσόγειο και ειδικότερα στην Ελλάδα.
Επισήμως όλα συμβαίνουν λόγω της συνόδου κορυφής της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας που θα πραγματοποιηθεί στην Βαρσοβία, με την Ουάσιγκτον να επιθυμεί εξισορρόπηση  των στρατιωτικών δραστηριοτήτων της Ρωσίας και παράλληλα επιθυμεί να επισπεύσει την μάχη ενάντια στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.  
Η συγκέντρωση πολεμικών σκαφών στην Ελλάδα γίνεται όλο και μεγαλύτερη και σαφώς πιο επικίνδυνη….



ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ΜΕΓΑΡΟ!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΗ!!!


ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Μία κυρία Ι ο υ δ ή θ, κάποιοι άλλοι και το Μέγαρο Μουσικής «μας» ………..
Δεν φθάνει που το ‘Μέγαρο’ είναι ΑΓΡΙΩΣ χρεωκοπημένο, συμφώνως με το σύνολο των δημοσιευμάτων του ημερησίου Τύπου και μάλιστα απο καιρό. Έχει «μετεξελιχθεί» – εντελώς όμως! – σε …παράρτημα της πλατείας Κουμουνδούρου! Ίσως και του Περισσού… Αναφερόμεθα στο ‘Μέγαρο Μουσικής’, που όπως υπογραμμίζεται σε μερικές εφημερίδες και στα ‘ψιλά’, διοργανώνει τελευταίως εκδηλώσεις με τίτλο : ‘Θεωρία στο Μέγαρο’ με περιεχόμενο (λένε) την Φιλοσοφία, τήν Κριτική και την Ιστορία…
ΒΟΥΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Άς δούμε τώρα την συνέχεια. Ένας βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, όπως γράφεται ‘ακρο-αριστερός’, όσο δεν παίρνει(…), ονόματι Κ.Δουζίνας, ανέλαβε στο Μέγαρο, την πιό πάνω διοργάνωση…
Οι καλούμενοι ομιλητές λέγεται μάλιστα μετ΄επιτάσεως, πώς αμοίβονται…Ο ίδιος ο κ.βουλευτής κάνει και ομιλίες, του τύπου …’η αριστερά στην Εξουσία’!
3
Πρό ολίγων ημερών, στα πλαίσια της ιδίας διοργανώσεως, εκλήθη και ομίλησε (άνω φωτο) κάποια «Αμερικανίδα» κυρία ονόματι Ιουδήθ Μπάτλερ (Τζούντιθ), η οποία έχει μακρά «αγωνιστική» παρουσία στις ΗΠΑ, ως ακτιβίστρια και δραστήρια …λεσβία!
Το θέμα που επέλεξε να αναπτύξει στο Μέγαρο, ήταν εννοείται ένα πολύ-πολύ «αγαπημένο της», ήτοι οι …διαταραχές του φύλλου!
Η ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΙΟΥΔΗΘ ΜΠΑΤΛΕΡ...
Η ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ
ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΙΟΥΔΗΘ ΜΠΑΤΛΕΡ…
5
Ενώ ένας άλλος ομιλητής, στην …»Δουζίνια» οργάνωση, ήταν ο κύριος Ετιέν Μπαλμπάρ (άνω φωτο), μαθητής του Λουΐ Αλτουσέρ, ο οποίος Μπαλμπάρ, είναι «δάσκαλος» του «ξυλοσχίστη» της Ελληνικής Παιδείας, Αντ.Λιάκου και γνωστός ανά την υφήλιο, με τις θεωρίες του, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΗ(!!!), όπως επίσης πώς η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, είναι ένα …κατασκευασμένο ψέμμα!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ, ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ» ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ…
ΚΑΤΟΠΙΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ «ΠΟΙΟΤΗΤΑ» ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ «ΥΠΟΒΑΘΡΟ» ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΟ ‘ΜΕΓΑΡΟ’, Ε;





hellasforce

Το Ισλαμικό δαχτυλίδι του Ομπάμα ως μέλος της Ισλαμικής αδελφότητας (βίντεο)


obama_ring
Το Ισλαμικό δαχτυλίδι του Ομπάμα ως μέλος της Ισλαμικής αδελφότητας. Ο Ομπάμα εργάζεται υπόγεια για την επικράτηση του Ισλαμικού χαλιφάτου.

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΟ «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ»



(Για απαιτητικούς αναγνώστες)
ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΑΛΛΑΞΕ "ΠΛΑΝΟ" Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ 'FEMA', ΠΟΥ "ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ" ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ & ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...
ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΑΛΛΑΞΕ «ΠΛΑΝΟ» Η ΔΙΑΒΟΗΤΗ ‘FEMA’, ΠΟΥ «ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ» ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ
& ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ…
(Ορισμένες διευκρινήσεις πρωτίστως. Οι ειδήσεις που ακολουθούν, προορίζονται κατά κάποιον τρόπο, για τους ‘καλώς πληροφορημένους’. Ήτοι εκείνους, που όταν διαβάζουν τα αρχικά ‘F.E.M.A.’, δεν κοιτάζουν …παραξενεμένοι, αλλά αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για την ιδιαιτέρως σκοτεινή εκείνη υπηρεσία των ΗΠΑ, που σημαίνει ‘FEDERAL EMERGENCY MANAGEMENT AGENCY’, που υπάγεται στο σχετικώς «πρόσφατα» ιδρυθέν, ‘U.S. DEPARTMENT OF HOMELAND SECURITY’, – με λίαν ασυνήθιστα καθήκοντα – το οποίο ΔΕΝ υπήρχε κάν προ ολίγων ετών…
2
Στις εγκαταστάσεις αυτής της υπηρεσίας, για να γίνει αντιληπτό στους απληροφόρητους, έστω εν συντομία, περί τίνος πρόκειται, περιλαμβάνονται ολοκαίνουργια …στρατόπεδα συγκεντρώσεως (προς το παρόν άδεια, ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια, όπως των ‘Ναζί’ και του σταλινικών ‘Γκουλάγκς’), με απίστευτες δυνατότητες «στρατονισμού» μεγάλων αριθμών πολιτών, που θα απαιτηθεί(;) να …συλλαμβάνονται!
ΠΛΩΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!
ΠΛΩΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!
Ακόμα, διαθέτει λ.χ. τεραστίων διαστάσεως ασθενοφόρα, μεγέθους …λεωφορείου, χωρίς όμως τζάμια, χωρητικότητος πολλών «τραυματιών»(;;;) κλειστά πανταχόθεν, όπως και …θωρακισμένα(!) τραίνα, επίσης καινούργια με αρκετούς συρμούς και «αραγμένα» σε κάποιους σιδηροδρομικούς σταθμούς… Φωτογραφίες τους, πιό κάτω!)
Ο σχεδιασμός της ‘FEMA’, που θα έληγε το 2018, μεταφέρθηκε ΑΙΦΝΗΣ, πολύ κοντά για τις 30 Ιουνίου 2016…(ιστολόγιο ‘Αllnewspipeline.com’).
OI ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ TOMEΙΣ, ΠΟΥ Η 'FEMA' "ΔΙΑΙΡΕΙ" ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ...
OI ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ TOMEΙΣ, ΠΟΥ Η ‘FEMA’ «ΔΙΑΙΡΕΙ» ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ…
Στο παρακάτω βίντεο του ‘X22 report’, θα ακούσετε την πληροφορία του Dave, που έλαβε με ‘e-mail’ από άτομο που δούλευε στην ‘FEMA’ και η συμβασή του, όπως και των υπόλοιπων εργατών, θα έληγε (πίστευαν!) το 2018, ξαφνικά τον ειδοποίησαν, ότι θα … απολυθεί στις 30 Ιουνίου 2016!
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ "ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ" ΒΑΓΟΝΙΑ...
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ «ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ» ΒΑΓΟΝΙΑ…
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ 'FEMA', ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΪΛΚΟΞ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ  ΕΙΧΕ "ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ" Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ...
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ‘FEMA’, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΪΛΚΟΞ ΤΗΣ ΑΡΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΧΕ «ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕΙ» Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΜΠΑΜΑ…
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ "ΣΠΙΤΑΚΙΑ" ΤΗΣ 'FEMA', ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ "ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ" ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ «ΣΠΙΤΑΚΙΑ» ΤΗΣ ‘FEMA’, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ «ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ» ΑΠΟ ΑΝΕΜΟΣΤΡΟΒΙΛΟΥΣ…
OI KOYKIΔΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ...ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ Η 'FEMA'. NAI, AΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ; ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ...
OI KOYKIΔΕΣ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ …ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑ Η ‘FEMA’.
NAI, AΛΛΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ; ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ…
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ...ΦΕΡΕΤΡΑ, ΖΥΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΕΝΑ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ..."ΘΥΜΑΤΑ"! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: ΕΚΑΣΤΟ, ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ...
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ …ΦΕΡΕΤΡΑ, ΖΥΓΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΕΝΑ,
ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ …»ΘΥΜΑΤΑ»! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: ΕΚΑΣΤΟ,
ΕΧΕΙ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΤΩΜΑ…
Η ΘΗΡΙΩΔΗΣ 'ΝΤΑΛΙΚΑ' ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ, ΕΘΕΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ...
Η ΘΗΡΙΩΔΗΣ ‘ΝΤΑΛΙΚΑ’ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ,
ΕΘΕΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΑ…
Αυτό συμβαίνει με μεγάλη μερίδα του προσωπικού της ‘FEMA’. Η ‘FEMA’ έχει ενεργοποιήσει το «πολιτκό σώμα» με απόλυτη μυστικότητα, στην Ατλάντα και την Γεωργία.
12
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ "ΚΛΩΒΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;
ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ «ΚΛΩΒΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;;;
Εξετάζουμε τις πληροφορίες, ότι στην Αμερική θα ΓΙΝΕΙ ένα «τεράστιο γεγονός», που δεν έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της!!! Η ακριβής διατύπωση από τον Dave για εκείνους που τυχόν, δεν μπορούν να ακούσετε το βίντεο:
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ "ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΑΥΤΑ...
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΒΑΔΑ «ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ» ΚΑΙ ΑΥΤΑ…
«Αναμένουμε ένα σημαντικό γεγονός και το γραφείο της κυβερνήσεως προετοιμάζεται για όλα,με σχεδιασμό ΕΚΤΑΚΤΟΥ ανάγκης.
Γίνονται έλεγχοι για να υπάρχει παροχή ηλεκτρικού δικτύου, φυσικού αερίου και νερού. (Και να αποφευχθούν οι διακοπές και οι ελλείψεις). Προμήθειες τροφίμων θα είναι δύσκολο να παρθούν…
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ, ΣΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΑ... ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ; ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ; ΣΕΙΣΜΟΙ; ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ; Ή ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ; "ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ";;;
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ, ΣΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΑ… ΓΙΑ
ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ; ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ; ΣΕΙΣΜΟΙ; ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ;
Ή ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ; «ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ»;;;
Τι ακριβώς είναι αυτό, δεν γνωρίζουμε, αλλά γνωρίζουμε ότι συμβαίνουν πράγματα πολύ, πολύ γρήγορα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτό δεν σημαίνει, ότι κάτι θα συμβεί σε αυτήν την ημερομηνία, αυτό σημαίνει απλώς ότι «μετακόμισε» η προθεσμία, μέχρι την οποία εκεί μέσα, θα μπορούσε να είναι μια άλλη ημερομηνία προθεσμίας, που κλείνει πολύ, πολύ γρήγορα» μας προειδοποιεί ο Dave.
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ...
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΜΙΤΣΙΓΚΑΝ…
«Κανείς δεν ξέρει την ώρα ούτε την ημέρα». Ωστόσο, όπως ο Dave τονίζει εδώ, αν θα είμαστε καλά προετοιμασμένοι για οτιδήποτε που ενδεχομένως θα μπορούσε να έρθει.
H ομάδα ‘ΝΕΧΑΜΑ’ θα γυρίσει όλη τη χώρα, για να προσφέρει στους πολίτες την απαραίτητα βοήθεια… Χιλιάδες εθελοντές θα βοηθήσουν στην περίπτωση που θα υπάρξουν πλημμύρες, τυφώνες, ή άλλες φυσικές καταστροφές…
[Δηλαδή «προετοιμάζονται» για παρόμοιες ΕΚΤΑΚΤΕΣ καιρικές ή …»άλλου» ΕΙΔΟΥΣ ακραίες συνθήκες;;; Ποιός μπορεί να γνωρίζει πραγματικά, τί περιμένει τους Αμερικανούς πολίτες;]
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ 'FEMA' KAI EINAI ΣΤΗΝ ΛΟΥΪΖΙΑΝΑ...
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΑΝΗΚΕΙ
ΣΤΗΝ ‘FEMA’ KAI EINAI ΣΤΗΝ ΛΟΥΪΖΙΑΝΑ…
[ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ. ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ‘ΓΡΑΜΜΟΥΛΕΣ’].
Πρώτη, η ‘ΝΕΧΑΜΑ’ από τη δική τους ιστοσελίδα έστειλε το παρακάτω μήνυμα :
«Η ΝΕΧΑΜΑ είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, που παρέχει βοήθεια σε περιπτώση φυσικών καταστροφών και βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για αντιμετώπιση και αποκατάσταση σε όλη τη χώρα. Η ‘ΝΕΧΑΜΑ’ είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός.»
18
Ενα άλλο σημάδι που συνδέεται με την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, είναι το (αρκετά πιθανολογούμενο) ‘BREXIT’, που θα φέρει «χάος, φόβο και έκτακτα μέτρα»…
Και οι τραπεζίτες έχουν ήδη πεί, ότι επίκειται το επόμενο μεγάλο ‘ΚΡΑΧ’! Η τραπεζική κρίση και η κρίση δημόσιου χρέους στην Ευρώπη, ήταν τα πρώτα δύο χτυπήματα, σύμφωνα με την περιβόητη ‘Goldman Sachs’, που προειδοποιεί, ότι το τρίτο κύμα είναι προ των πυλών…
19
20
ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΑ…
Πολύ προσφάτως, η Τράπεζα της Αμερικής ανακοίνωσε, ότι θα απολύσει 8.000 εργαζομένους!
Ολες οι Τράπεζες (και των ΗΠΑ) από το 2009, έχουν μειώσει το προσωπικό τους… Ακόμα και η μεγάλη – και πασίγνωστη – αλυσίδα, η ‘Wal-Mart’ ανακοίνωσε, ότι θα απολύσει 500 άτομα!
ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΛΙΓΟΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ… ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΟΙ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΗΝΕΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ… ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ‘Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ’! («ΙΩ.ΚΑΠ.»)

Από 1-1-2017 Καταργούν στην Ελλάδα το ρευστό χρήμα,και επιβάλουν το ηλεκτρονικό!!!

Καταργούν στήν Ελλάδα τό ρευστό χρήμα,και επιβάλουν τό ηλεκτρονικό!!!
Αποκάλυψις Ιωάννου Κεφ.13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα( Η ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ), τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´.

ΣΟΚ! ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!!


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙΣΤΟ… ΣΦΥΡΙ
Μεγάλο «ξεπούλημα» ακινήτων σε πλειστηριασμούς με τιμές – σοκ
Εκπληκτικά ακίνητα, πανάκριβα σε άλλες εποχές, βγαίνουν στο σφυρί από την εφορία και τις τράπεζες για χρέη των ιδιοκτητών τους. Οι πλειστηριασμοί για τους οφειλέτες του Δημοσίου ξεκίνησαν με βάση την εμπορική αξία, που σε πολλές περιοχές είναι πολύ χαμηλότερη από την αντικειμενική.
Κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν εντυπωσιακές περιπτώσεις, μοναδικές ευκαιρίες για όσους έχουν χρήματα να τα «χτυπήσουν». Ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες συναντά κανείς στις ανακοινώσεις των τραπεζών για την πώληση ακινήτων από τις τράπεζες, ακίνητα που εγγράφηκαν στα χαρτοφυλάκιά τους μετά από κατάσχεση λόγω χρεών. Υπενθυμίζεται ότι μέρος της πρώτης κατοικίας προστατεύεται από πλειστηριασμούς, ωστόσο, τα ακριβά σπίτια και οικόπεδα, οι δεύτερες ή εξοχικές κατοικίες ή άλλου είδους ακίνητα (γραφεία, καταστήματα, αποθήκες κ.λπ.) βγαίνουν στο σφυρί χωρίς κανένα περιορισμό.
Ετσι, είτε πρόκειται για πλειστηριασμούς που ξεκινά τις επόμενες ημέρες η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για οφειλές στο Δημόσιο, είτε πρόκειται για απευθείας πώληση κατασχεμένων περιουσιακών στοιχείων από τις τράπεζες, σ’ όλη αυτή τη διαδικασία κρύβονται πολλά… «διαμάντια»
SOK 1
Διαμερίσματα, βίλες, μεζονέτες, οικόπεδα, αγροτεμάχια, καταστήματα, αποθήκες που κατασχέθηκαν λόγω χρεών ή άλλων προβλημάτων εκπλειστηριάζονται στη μισή τιμή ή και χαμηλότερα και πολλοί μπορούν να είναι οι τυχεροί που θα «χτυπήσουν» και θα αποκτήσουν το ακίνητο που θέλουν. Ωστόσο, οι ειδικοί της αγοράς επισημαίνουν τα πολλά προβλήματα και τα «μυστικά» που κρύβουν οι πλειστηριασμοί, καθώς δεν είναι λίγες οι καταγγελίες στο παρελθόν για «στημένες» διαδικασίες και για κύκλωμα που λυμαίνεται τον χώρο και αγοράζει σε εικονικές τιμές ακίνητα που βγαίνουν προς πώληση. Πάντως, δεν είναι λίγοι και αυτοί που αγόρασαν ένα ακίνητο σε τιμή ευκαιρίας.
Σε κάθε περίπτωση, οι αυστηροί κανόνες που έχουν τεθεί τα τελευταία χρόνια στη διαδικασία των πλειστηριασμών καθιστά πιο διαφανείς τις μεταβιβάσεις ακινήτων και αποτρέπουν τα «κοράκια».
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τους επόμενους 6-10 μήνες θα μπορούσαν να βγουν στο σφυρί έως 5.000 ακίνητα.
Τι πωλείται
Στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (www.publicrevenue.gr) έχουν αναρτηθεί 29 αναγγελίες πλειστηριασμών ακινήτων, μικρών και μεγάλων διαμερισμάτων ακόμα κι αγροτεμαχίων που θα γίνουν μέχρι τις 20 Ιουλίου για χρέη προς το Δημόσιο.
Οι πλειστηριασμοί ακινήτων που ανήκουν σε οφειλέτες του Δημοσίου έχουν ξεκινήσει και μάλιστα με το νέο καθεστώς, δηλαδή θα υπολογίζεται η εμπορική αξία των ακινήτων
Ορισμένα χαρακτηριστικά παραδείγματα ακινήτων που βγαίνουν προς πώληση από την Εθνική είναι:
Κατοικία – μεζονέτα 222,95 τ.μ. στη Νέα Πεντέλη με ελάχιστη τιμή προσφοράς… 300 χιλ. ευρώ
Μονοκατοικία στον Διόνυσο εμβαδού 120 τ.μ., κύριος χώρος με δύο ορόφους και σοφίτα σε οικόπεδο 410 τ.μ. πωλείται κατ’ ελάχιστο 566 χιλ. ευρώ.
Αυτοτελής ανεξάρτητη κατοικία στο Χαλάνδρι άνω των 160 τ.μ. προσφέρεται με ελάχιστη τιμή 185 χιλ. ευρώ.
Στη λίστα των ακινήτων που πρόκειται να βγουν στο «σφυρί» στις 29 Ιουνίου για οφειλές στην εφορία περιλαμβάνονται:
Ενα διαμέρισμα στο Γουδή 60,4 τετραγωνικών μέτρων με τιμή πρώτης προσφοράς τα 13.480 ευρώ
Ένα κατάστημα στο Γουδή 84,86 τ.μ. (με αποθήκη 95 τ.μ.) με τιμή πρώτης προσφοράς τα 308.000 ευρώ
Μία οικοδομή σε οικόπεδο 204,5 τ.μ. στη Λ. Βουλιαγμένης με τιμή πρώτης προσφοράς τα 1,6 εκατ. ευρώ
Ένα διαμέρισμα στη Πεύκη 116,20 τετραγωνικών μέτρων με τιμή πρώτης προσφοράς τα 168.000 ευρώ
Ένα διαμέρισμα 100,56 τ.μ στο Περιστέρι με τιμή πρώτης προσφοράς 120.000 ευρώ
Ένα γραφείο 95,41 τ.μ. στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στην Αθήνα με τιμή πρώτης προσφοράς 96.800 ευρώ
Ένα αγροτεμάχιο 1.680 τ.μ. με κατοικία 60 τ.μ. στη Χαλκιδική με τιμή πρώτης προσφοράς 104.000 ευρώ
Ένα διαμέρισμα 81 τ.μ. στο Μοσχάτο με τιμή πρώτης προσφοράς 160.000 ευρώ
Ένα διαμέρισμα 122,16 τ.μ. στα Τρίκαλα με τιμή πρώτης προσφοράς 128.000 ευρώ
Μια μεζονέτα στο Περιστέρι με τιμή πρώτης προσφοράς 160.000 ευρώ.
Εξαιρετικά ακίνητα πωλούν και οι τράπεζες, ακίνητα που έχουν περιέλθει στην κυριότητά τους λόγω στάσης πληρωμών σε δάνεια. Πλέον γίνεται προσπάθεια για εκκαθάριση των τραπεζικών χαρτοφυλακίων με πώληση ακινήτων που θα μπορούσαν να αποφέρουν σημαντικά έσοδα.
Πρόσφατα η Εθνική Τράπεζα ανακοίνωσε την πώληση δεκάδων ακινήτων μέσω της διενέργειας δημόσιων πλειοδοτικών διαγωνισμών. Οι πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν στα Γραφεία της Διεύθυνσης Περιουσίας στην Αθήνα, επί των οδών Γερανίου 30 & Π. Τσαλδάρη 13 (Πειραιώς), στον 4ο όροφο, αλλά και σε τραπεζικά καταστήματα σε όλη τη χώρα.
Μεζονέτα και οικόπεδο… 300 χιλιάδες ευρώ!
Μεζονέτα με 80 τ.μ. ο α’ όροφος και 80 τ.μ. ο β’ όροφος με τιμή εκκίνησης τα 185.000 ευρώ. Τα ακίνητα που ξεχωρίζουν είναι μεταξύ άλλων:
Δήμος Νέας Πεντέλης: Κατοικία – μεζονέτα συνολικού εμβαδού 222,95 τ.μ. η οποία αποτελείται από υπόγειο 86,21 τ.μ. (76,70 τ.μ. κύριοι χώροι και 9,51 τ.μ. βοηθητικοί χώροι), ισόγειο 71,29 τ.μ. και Α΄ όροφο 65,45 τ.μ., με ποσοστό συνιδιοκτησίας 10,45% σε οικόπεδο έκτασης 1.443,00 τ.μ. Ελάχιστη τιμή προσφοράς 300.000 ευρώ.
Δήμος Διονύσου: Μονοκατοικία αποτελείται από υπόγειο (Υ-1) εμβαδού 120,32 τ.μ. (κύριος χώρος), λεβητοστάσιο 9,24 τμ (βοηθητικός χώρος) και γκαράζ (G-1) εμβαδού 43,15 τμ , ισόγειο (Ι-1) εμβαδού 98,94 τ.μ. και Α΄όροφο (Α-1) εμβαδού 98,94 τ.μ,. σοφίτα εμβαδού 82,20 τ.μ., σε τμήμα οικοπέδου έκτασης 410,60 τ.μ. με ποσοστό συνιδιοκτησίας 250ο/οο εξ αδιαιρέτου επί του όλου οικοπέδου εμβαδού 1638,58 τ.μ. Ελάχιστη τιμή προσφοράς 566.000 ευρώ.
Δήμος Πεντέλης: Παλαιά ερειπωμένη οικία εμβαδού 33,12 τ.μ. σε οικόπεδο έκτασης 474,13 τ.μ. Ελάχιστη τιμή προσφοράς 252.000 ευρώ.
Δήμος Χαλανδρίου: Αυτοτελής μεζονέτα που αποτελείται από Α΄ όροφο εμβαδού 80,07 τ.μ. και Β΄ όροφο εμβαδού 80,08 τ.μ. με ελάχιστη τιμή προσφοράς 185.000 ευρώ.
Ρόδος: Τέσσερις υπό ανέγερση οικοδομές με ελάχιστη τιμή 148 χιλ. ευρώ.
Σε ανάλογες κινήσεις πώλησης ακινήτων έχει προχωρήσει και η Eurobank Property Services. Συγκεκριμένα:
Οικόπεδο 293 τ.μ. στον δήμο Διονύσου με διώροφη μονοκατοικία, έχει τιμή εκκίνησης 205 χιλ. ευρώ.
Οικόπεδο 1.122 τ.μ. στους Θρακομακεδόνες με διώροφη μονοκατοικία έχει τιμή εκκίνησης 564 χιλ. ευρώ.
Κατάστημα ισόγειο με πατάρι στη Νέα Ιωνία πωλείται 41,5 χιλ. ευρώ. «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»




hellasforce

ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ (Η… ΜΑΥΡΗ ΠΕΜΠΤΗ)


ΒΡΕΧΙΤ ΚΑΙ ΓΡΕΧΙΤΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ…
BREXIT
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΚΡΟΠΟΛΗ"
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΑΚΡΟΠΟΛΗ»







hellasforce

ΗΧΗΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


ΗΧΗΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ1
Οριστική στροφή των Αμερικανών υπέρ του PYD, δηλαδή των Κούρδων της Συρίας, αναφέρει σε μακροσκελές αρθρο της η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, (18/6), με την πληροφορία ότι η Ζώνη Ασφαλείας που έλπιζε η Τουρκία να δημιουργήσει όντος του συριακού εδάφους, τελικά θα είναι κουρδική ζώνη που θα ενώνει τα δυο κουρδικά τμήματα της βορείου Συρίας και θα δημιουργεί τον Βόρειο Κουρδικό Διάδρομο.
ΗΧΗΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΧΤΥΠΗΜΑ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ2
Η εξέλιξη αυτή έχει σοβαρότατες συνέπειες για την πολιτική της Τουρκίας στο συριακό, καθώς κλονίζονται ουσιαστικά όλες οι τουρκικές προσδοκίες ότι με την βοήθεια των Αμερικανών αλλά και των Γαλλογερμανών θα ανατραπεί η κουρδική προέλαση προς τη Μεσόγειο. Ήδη τουρκικές πληροφοριες κάνουν λόγο για Γάλλους κομάντος που πολεμούν στο πλευρό των Κούρδων εναντίον του ISIS.
Αυτή την στιγμή ο στρατηγικός στόχος των Κούρδων είναι να ενώσουν το Kobani με την κουρδική ζώνη του Afrin στα δυτικά, ενοποιώντας τις περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο τους με προοπτική δεύτερο βήμα την πρόσβαση στην Μεσόγειο. Εδώ υπάρχει ένα πολύ ενδιαφέρων ζήτημα μήπως η πρόσβαση αυτή γίνει μέσω της τουρκικής επαρχίας του Hatay, μια επαρχία που σύμφωνα με την Συρία κατέχει παράνομα η Τουρκία όπως το βόρειο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.
Ήδη η αλαζονεία του Ερντογάν κοστίζει πολύ ακριβά στην τουρκική οικονομία και έχει οδηγήσει σε πρωτοφανές για τα τουρκικά δεδομένα αδιέξοδο της πολιτικής του, σε σημείο να φτάσει να ελπίζει από την… Ρωσία να του δώσει κάποια λύση. Πράγμα φυσικά αδύνατο προς το παρών τουλάχιστον.
Η δεύτερη και πιο πιθανή ίσως επιλογή του Τούρκου προέδρου είναι να οδηγήσει την χώρα σε μια άνευ προηγουμένου σύγκρουση με αφορμή το Κουρδικό εναντίον και των δυο υπερδυνάμεων, που σίγουρα θα επιφέρει την οριστική καταστροφή και διάλυση της χώρας του.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr





hellasforce

ΤΩΡΑ!!!Αψηφούν τις ρωσικές προειδοποιήσεις οι Αμερικανοί!!!!Έρχεται σύγκρουση!!!





Την παραμονή των αμερικανικών πλοίων στην Μαύρη θάλασσα, μίλησε ο επικεφαλής του ναυτικού των ΗΠΑ, Ρέει Μάμπες (Ray Mabus), παρά τις ρωσικές προειδοποιήσεις. 

Η Μόσχα έχει ξεκαθαρίσει πως τα αμερικανικά πλοία που ελλιμενίζονται σε χώρες της περιοχής, υπονομεύουν την περιφερειακή ασφάλεια, ωστόσο ο Μάμπες, ξεκαθάρισε πως: «σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να έχουμε παρουσία εκεί, ως μηχανισμός συγκράτησης. Αυτός είναι ο κύριος λόγος μας εκεί, η αποτροπή πιθανής επιθετικότητας». 

«Το ΝΑΤΟ έχει μέλη του στη Μαύρη Θάλασσα, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία», συμπλήρωσε ο Μάμπες.





volcano times

Σε τροχιά εξόδου το ΔΝΤ...

Σε τροχιά εξόδου το ΔΝΤ...



Στις Βρυξέλλες δεν ξαφνιάστηκαν από τη δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ ότι η απόφαση για τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα θα παρθεί με βάση...
τη νέα ανάλυση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους που θα διεξαχθεί πριν το τέλος του έτους. Δεν ξαφνιάστηκαν ούτε καν από την ειρωνεία με την οποία η Κ.Λαγκάρντ απάντησε στην ερώτηση για μια πιθανή απομείωση: «ποια ελάφρυνση του χρέους;».

Την προηγούμενη εβδομάδα οι ευρωβουλευτές που μετέχουν στην ομάδα παρακολούθησης του ελληνικού προγράμματος βρέθηκαν σε αμηχανία παρακολουθώντας τον διαπληκτισμό του εκπροσώπου της Κομισιόν και εκείνου του ΔΝΤ κεκλεισμένων των θυρών. Ο ένας έλεγε ότι οι ελληνικές επιδόσεις είναι καλές και τα νούμερα “θα βγουν”, ο άλλος αντέτεινε ότι από τη στιγμή που δεν μειώνονται συντάξεις και δεν κουρεύεται το χρέος δεν είναι εφικτός ο στόχος για εξασφάλιση πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% το 2018.

Αργότερα και βλέπουμε…

Στη σύσκεψη αυτή επισημοποιήθηκε ότι οι πιστωτές δεν πρόκειται να επιστρέψουν τα περίπου 10 δισ ευρώ κερδών της ΕΚΤ και των άλλων κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης προκειμένου να επιταχυνθεί η προσπάθεια της χώρας για ανάπτυξη. Θα κατευθύνουν αυτό το ποσό στην εξυπηρέτηση του χρέους και δεν θεωρούν ότι δεσμεύονται από οποιαδήποτε συμφωνία αφού η απόφαση αυτή είχε ληφθεί στο πλαίσιο του δεύτερου μνημονίου που, όπως υποστηρίζουν, ποτέ δεν εφαρμόστηκε.

Το γεγονός είναι ενδειτικό του τρόπου που αντιμετωπίζουν οι θεσμικοί εταίροι και πιστωτές το ελληνικό ζήτημα: Αναβλητικά, επιφανειακά και επιφυλακτικά. Δεν βιάζονται για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους ούτε για την αναθεώρηση προς τα κάτω των στόχων σχετικά με τα πρωτογενή πλεονάσματα. Περιμένουν με κομμένη την ανάσα το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος και στη συνέχεια θα τα σκεφτούν όλα από την αρχή, αφού περάσουν και οι γερμανικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2017, ενώ θα έχουν προηγηθεί οι γαλλικές εκλογές την επόμενη άνοιξη.

Κυβερνητικές πηγές εκτιμούν ότι είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει το ΔΝΤ από το ελληνικό πρόγραμμα και είτε να αναλάβει ο ΕΣΜ (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας) την αποπληρωμή των δανείων του είτε να υποστηριχθεί η χώρα μας για να εκδώσει πολυετές ομόλογο 8-10 δισ ευρώ. Τις προθέσεις μεγάλων παραγόντων της διεθνούς αγοράς ομολόγων βολιδοσκόπησε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

Ο βρετανικός παράγοντας

Ετσι κι αλλιώς το αποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος την επόμενη Πέμπτη θα έχει ισχυρό ευρωπαϊκό, επομένως και ελληνικό, αντίκτυπο. Ακόμη και αν δεν υπερψηφιστεί το Brexit, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ντόμινο δημοψηφισμάτων σε όλη τη γηραιά ήπειρο, με την αρχή να γίνεται από τη Δανία. Γιατί ο πρωθυπουργός Κάμερον θα επιδιώξει έτσι κι αλλιώς αλλαγή όρων στη σχέση Βρετανίας-ΕΕ, από τη στιγμή που η κυβέρνηση και το κόμμα του διχάστηκε με πέντε υπουργούς και τους μισούς βουλευτές να τάσσονται υπέρ του Brexit.

Κατά συνέπεια, και άλλες χώρες θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο διαπιστώνοντας ότι υπάρχει δυνατότητα αναθεώρησης όρων και κανόνων συνεργασίας. Η έννοια της “ειδικής σχέσης” θα ενταχθεί στο ευρωπαϊκό λεξικό και η προοπτική περισσότερης ενοποίησης/ολοκλήρωσης θα επανεξεταστεί με την ιδέα Σόιμπλε για ΕΕ ομόκεντρων κύκλων να αποκτά νέα δυναμική. Δεν αποκλείεται επίσης να ενισχυθούν οι ευρωσκεπτικιστικές δυνάμεις όπως και εκείνες που θέλουν την παραδειγματική τιμωρία των “άσωτων του Νότου”. Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους το δημοψήφισμα στη Βρετανία μας αφορά περισσότερο απ όσο προκύπτει από την απουσία του θέματος στον εσωτερικό δημόσιο διάλογο.





nonews news

«Το μνημόνιο δεν βγαίνει...




...όσα show και να κάνει ο Τσίπρας»...

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ασκεί η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η οποία εκτιμά ότι το πρόγραμμα-μνημόνιο δεν «βγαίνει». Η Φώφη Γεννηματά παρουσιάζει και...
τις προτάσεις της για εθνική γραμμή με τρεις βασικούς στόχους.

«Το πρόγραμμα-Μνημόνιο των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν «βγαίνει». Δεν θα οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση, δεν θα φέρει ανάπτυξη. Όσα επικοινωνιακά show και αν κάνει ο κ. Τσίπρας» σημειώνει η Φώφη Γεννηματά με άρθρο της στη RealNews.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συνεχίζει λέγοντας:

Γιατί η ανάπτυξη δεν συμβαδίζει με φόρους που πνίγουν τα νοικοκυριά και υπονομεύουν την ελληνική παραγωγή.

Γιατί η ανάπτυξη δεν «έρχεται» με πολιτικές και πράξεις Υπουργών εχθρικές προς τις επενδύσεις, με πελατειακό κράτος, και με ένα ασφαλιστικό νόμο που θα οδηγήσει σε νέα ελλείμματα και αδιέξοδα.

Γιατί μετά από την παρατεταμένη ύφεση και την απώλεια 86 δις από την ελληνική οικονομία, ο στόχος για 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα από το 2018, δεν μπορεί να επιτευχθεί.

Και τότε ο «κόφτης» που επέβαλε η τρόικα, θα οδηγήσει σε νέους φόρους και σε νέα επώδυνα μέτρα για την μεσαία τάξη, αλλά και για τους οικονομικά ασθενέστερους.

Χρειάζεται ΤΩΡΑ, να πάρουμε την απόφαση για αλλαγή πολιτικής για την αλλαγή και όρων της συμφωνίας.

Παράλληλα, η Φώφη Γεννηματά κάνει λόγο για μια εθνική γραμμή βασισμένη στο δίπτυχο Ανάπτυξη-Κοινωνική Συνοχή και θέτει τρεις στόχους:

Προοδευτικές μεταρρυθμίσεις στο κράτος, στην αγορά, στην οικονομία, που ενισχύουν το επενδυτικό κλίμα, απελευθερώνουν τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, δημιουργούν νέες ποιοτικές θέσεις εργασίας και οδηγούν σε αναπτυξιακή έκρηξη.
Επαναπροσδιορισμός του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα στο 2% από το 2018. Με παράλληλη αλλαγή-βελτίωση των έντονα υφεσιακών και κοινωνικά άδικων όρων του προγράμματος.

Επιτάχυνση της συμφωνίας για την αναδιάρθρωση – απομείωση του δημοσίου χρέους, ώστε να επανέλθει το κλίμα εμπιστοσύνης για την Ελλάδα στις αγορές και να υπάρξει εισροή κεφαλαίων.



nonews news

Συμφωνία από συμφωνία έχει διαφορά...




"Οι εξελίξεις μας δικαιώνουν. Η συμφωνία έκλεισε και ο λαός μας αντιλαμβάνεται πως συμφωνία από συμφωνία έχει διαφορά", τονίζει ο υπουργός Επικρατείας...
Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα "Η Αυγή", επισημαίνοντας ότι η ΝΔ είχε κλείσει άλλη συμφωνία, το πρόγραμμα της οποίας καθ΄ ομολογίαν του κ. Χαρδούβελη "δεν έβγαινε", και καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για "να βγάλουμε αυτά τα μέτρα από την πλάτη του λαού".
Ο υπουργός Επικρατείας κάνοντας απολογισμό των κυβερνητικών χειρισμών ενόψει της συμπλήρωσης ενός έτους από το δημοψήφισμα, υπενθυμίζει το επιχείρημα του Αλέξη Τσίπρα ότι "χρειαζόμαστε ένα ισχυρό ΟΧΙ για να πετύχουμε μια καλύτερη συμφωνία". Με το ΟΧΙ του λαού, συμπληρώνει, κερδίσαμε μια συμφωνία η οποία και τις δανειακές ανάγκες της χώρας καλύπτει, και την απαλλάσσει από το αγγλικό δίκαιο, και χαμηλώνει κατά 20 δισ. τα πλεονάσματα για την επόμενη 3ετία και έμειναν ανοιχτό αρκετά ζητήματα τα οποία κερδήθηκαν στην πορεία της διαπραγμάτευσης.
Για το θέμα του χρέους ο κ. Παππάς χαρακτηρίζει θετική αφενός τη δυναμική των εξελίξεων η οποία είναι "με το μέρος της Ελλάδας", αφετέρου τη σημερινή έκβαση, καθώς μπήκε όριο στις ετήσιες δαπάνες χρέους το οποίο "εάν είχε επιτευχθεί νωρίτερα η χώρα θα είχε γλιτώσει δεκάδες δισ. σε αποπληρωμές".
Σχετικά με τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά ο υπουργός προϊδεάζει ότι "οι συλλογικές διαπραγματεύσεις και η επαναφορά τους είναι θεμελιώδες συστατικό και προϋπόθεση για να μπορέσει η χώρα να μπει στη δίκαιη ανάπτυξη", κάτι που αποτελεί και προτεραιότητα της κυβέρνησης.
Αναφορικά με τον εκλογικό νόμο, ο κ. Παππάς, εκτιμά ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες ώστε μέσα "από ειλικρινή διάλογο να πάμε σε ένα σύστημα που θα προσεγγίζει την απλή αναλογική".
Για την συνταγματική αναθεώρηση υπογραμμίζει ότι πρέπει να ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση με τόλμη. "Έχουμε ιστορικό χρέος να κάνουμε πολύ μεγάλες τομές", σημειώνει, προσθέτοντας ότι "δεν μπορεί να γράψει η ιστορία ότι πέρασε η Αριστερά από τη διακυβέρνηση και αναπαρήγαγε τα κακέκτυπα του παρελθόντος".
Τέλος ερωτηθείς για τις τηλεοπτικές άδειες και εάν προέκυψε προβληματισμός για την υλοποίηση τής απόφασης, ο υπουργός απέκλεισε κάθετα το δεύτερο σκέλος, και ανέφερε ότι υπήρξε διαρκής μέριμνα επί των διαδικασιών προς τον διαγωνισμό.




nonews news

Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ KATAKTHΣΟΥΝ «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.





 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί μέχρι σήμερα, το μόνο που έχουμε χάσει ως Ελλάδα, απ’ όλη αυτήν την ιστορία, στην πραγματικότητα  είναι μόνο υλικό χρήμα και αξιοπρέπεια.  Ότι και να έχουν ξεπουλήσει από την ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στους Γερμανο-Εβραίους μέσα από τα  μνημόνια,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ,  γιατί είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Αν όμως τα κάνουν Συνταγματικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος, τότε όλη η Ελλάδα, σε μία στιγμή, θα ανήκει στους ΓΕΡΜΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
            Το σχέδιο που είχαν οι  ΕΒΡΑΙΟΙ λοιπόν, για την κατάκτηση της Ελλάδος ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, έτσι τελειώνει.  ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Με λίγα λόγια και σταράτα  λοιπόν, αυτή η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, που θα κάνει ΝΟΜΙΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ,  είναι ο τρόπος που όπως είπε ο άγιος Παΐσιος: «θα προσπαθήσουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα», αλλά όπως συμπλήρωσε,……..
«ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ».!!!!!!!!
Και «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ», επειδή οι Έλληνες τώρα δεν κοιμούνται, αλλά  ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.!!!!!!!






Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής







http://olagossip.gr/