Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Μεγάλη απόκρια



capture


Η ζωή μας διαγράφει μια πορεία που χτίζεται από πράξεις, λόγια και σκέψεις. Καθαρίστε από την κακία το εγώ αφεθείτε στα χέρια του δημιουργού ως το νεογέννητο βρέφος. Αγνοί, αμόλυντοι διασκεδάστε την ζωή σας στις νότες του γέλιου της αγάπης και της Σοφίας. Μπορείτε να μειώσετε την γαλήνη της πνευματικής φύσης όταν απαλαχθείτε από τα βάρη και το μίσος. Η γλωσοφαγιά το κουτσομπολιό και η φιλαργυρία ο μέγας εχθρός σας. Μου κατέσχεσαν χρήματα χτες δεν πηραν την ψυχή μου, θα ζήσω δίχως αυτά. Αν δεν κατηγορώ τους συνανθρώπους μου παλι θα ζήσω, προσευχίσου για αυτούς και πες ότι είναι Απ ευθείας. Πράξεις στερούμαστε και έργα να γίνονται, οι άξιοι λέοντες του έθνους ειναι παρόν ο κύριος μας βλέπει από τα μάθια μας μην του δείχνεις την κακία σου. Οι γλάροι φέρανε το αυγό και σου έδωσαν το μηνυμα αλλά εσύ είσαι κουφός.






katoxika nea

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ !


2121

ΟΜΑΔΑ ΖΗΤΑ βετεράνοι ➤
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!!!!!!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!!!!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;;;;;;;;;;; ΖΕΙΤΕ ;;;;;;;;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;;;;;;
ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!! ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , ΘΑ ΤΑ «ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ» ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ… «ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ» … «ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» !!! ΦΥΓΕΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΡΟΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
21
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ;;;;;;;;;;; ΡΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;;;;;; ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΨΕΙΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΪΜΟΥ ;;;;
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ;;;; ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ … ΧΘΕΣ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ !!!! ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ !!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΑΣ … «ΣΩΣΕΙ» ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΣΑΣ !!!
Με απόφαση Αλεξιάδη δημιουργείται λογαριασμός στην Τράπεζα της Ελλάδος για τους πρόσφυγες
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΌΤΕ ΑΝΟΙΞΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ , ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ;;;;;
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: «Μας ζητάνε σπίτια, ξενοδοχεία και πάσης φύσεως κατάλυμα, με το πρόσχημα της αντιμετώπισης εκτάκτου ανάγκης…» , ΠΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ σημερινός πρόεδρος της ιδιωτικής εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» , είχε πει το 2009: «Εγώ θα πω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκείνους που επιλέγουν την Ελλάδα , για να ζήσουν μαζί μας…»
33
Μια ακόμα απόφαση προδοσίας, της Κεντρικής Κυβέρνησης, ενεργούσης κατ’ εντολήν των «Εταίρων» και δανειστών μας, με πρόσχημα την αντιμετώπιση της έκτακτης και επείγουσας ανάγκης στέγασης των μεταναστών και προσφύγων, επιτράπηκε και θεσμοθετήθηκε προ πολλού (Άρθρα 185 & 186 του N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α 114/30.6.2006),
η δωρεάν παραχώρηση στους μετανάστες, δικαιώματος κυριότητας και χρήσης ακινήτων, ιδιοκτησίας του Δημοσίου (συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών ακινήτων που έχουν περιέλθει εκ κατασχέσεως στην ιδιοκτησία του Δημοσίου, των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Τραπεζών).
Καταλάβατε Συνέλληνες πόσο καλά είναι οργανωμένη η Συμμορία που ενεργεί μέσα στη χώρα μας;
Καταλάβατε ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο;
Καταλάβατε ότι εάν δεν ενεργοποιηθείτε, τα πάντα θα χαθούν;
Μόνο Εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τη ροή των δεδομένων
Μόνο εάν το αποφασίσουμε, νε εργαστούμε ΟΜΟΝΟΑ σαν μια ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΑΤΕ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ










katoxika nea

Ο Ελληνας ποτέ δεν γονάτισε



Katohika_Hellas_Flag_Base



Απευθύνομαι σε όλους τους διαδικτυακούς μου φίλους να προωθήσουν αυτήν εδώ την σελίδα, να μαζευτούμε όσοι περισσότεροι γίνεται γιατί η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας, η θρησκεία μας χάνεται…
Ο Έλληνας ποτέ δεν γονάτισε και δεν προσκύνησε κανένα!
Το οφείλουμε στα παιδιά μας, στους εαυτούς μας, στους προγόνους μας. Μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση ενωμένοι όλοι μαζί!
Είναι υποχρέωση μας να είμαστε όλοι εκεί! Η Ελλάδα χάνεται μην το αφήσουμε να συμβεί!
Η πατρίδα μας ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ    Α   Ν   Α   Γ   Κ   Η. Γίνεται εθνικό ξεπούλημα, εθνική κάθαρση. Θα το αφήσουμε να συμβεί;;;
Ας πούμε για πρώτη φορά ένα μεγάλο αλλά συνάμα και το πιο ουσιαστικό μεγαλύτερο Ο Χ Ι, ας διώξουμε τα ανθρωπόμορφα τέρατα που καταστρέφουν την Πατρίδα μας…







katoxika nea

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! EΛΛΗΝΕΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ETOIMAZONTAI NA ΦΥΓΟΥΝ !


22
ΛΟΓΩ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΩΝ ;;
TA ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ;;

loading...







katoxika nea

Εβραίος ραβίνος: έχω καλά νέα, έρχεται ο Αντίχριστος




ravinos



Δείτε το βίντεο του ραβίνου που χαίρεται για την καταστροφή του Χριστιανισμού που θα φέρει τον Μεσσία των Εβραίων, δηλαδή τον Αντίχριστο.
Μα τι χαρά που κάνει, που καταστρέφεται η Ευρώπη και οι Χριστιανοί από τις ορδές των μουσουλμάνων.








katoxika nea

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ!

polemiko

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦ/ΞΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Του Παναγιώτη Σταμάτη του Δημητρίου,
Πλωτάρχη ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού κατοίκου Αθηνών.
Π Ρ Ο Σ
Τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ), Παναγιώτη Καμμένο, Λεωφ. Μεσογείων, αρ.229, Χολαργός.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΑΝΥΕΘΑ, Γ.Γ. ΥΠΕΘΑ, Α/ΓΕΕΘΑ, Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΑ.
Αξιότιμε κ. υπουργέ,
Με μεγάλη μου ανησυχία και έκπληξη βλέπω σε δημοσιεύματα στον τύπο και στο διαδίκτυο, να χρησιμοποιείται το στρατιωτικό προσωπικό και μηχανήματα των Ε.Δ. για καθαρισμό, επισκευή, μεταφορά υλικών, στα hot spot, στρατόπεδα υποδοχής προσφύγων-μεταναστών.
Σας μεταφέρω ανάρτηση από το διαδίκτυο:
«Όπως είπε ο υποστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, υπεύθυνος του ΓΕΕΘΑ για το θέμα του χειρισμού της εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων στο θέμα, οι τέσσερις νέοι χώροι βρίσκονται στο Κιλκίς και ο ένας στα Γιαννιτσά:
Στον παλιό διάδρομο προσγείωσης στη Νέα Καβάλα
Στον παλιό διάδρομο προσγείωσης κοντά στο χωριό Χέρσο. Οι δύο εγκαταστάσεις θα
δημιουργηθούν άμεσα με την παραλαβή και τοποθέτηση σκηνών κλπ και θα ακολουθήσουν οι εγκαταστάσεις στα άλλα 3 κέντρα. Στρατόπεδο Φιλιππάκη στα Γιαννιτσά.
Στρατόπεδο Κικκινώρη στο Κεντρικό
Στρατόπεδο Παπαδάκη κοντά στο Δροσάτο.
Όπως επεσήμανε, τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εργάζονται νυχθημερόν για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους ενώ παράλληλα τα Γενικά Επιτελεία συνεχίζουν να προμηθεύουν τους».
Από την απλή και μόνο ανάγνωση διαπιστώνεται, χωρίς καμία δυνατότητα αμφιβολίας, ότι χρησιμοποιούνται τα στελέχη των Ε.Δ. για εργασίες εκτός των καθηκόντων τους και μάλιστα «νυχθημερόν».
Και αυτό βεβαίως γίνεται και σε άλλα μέρη της επικράτειας, όπου κατασκευάζονται, HOT-SPOTS και κέντρα φιλοξενίας, προσφύγων-μεταναστών.
Η αναγκαστική εργασία, ο εξαναγκασμός δηλαδή του ανθρώπου με τη χρήση βίας ή με την απειλή κυρώσεων να παρέχει παρά την θέλησή του την εργασία του σε άλλον ή να απασχολείται υπό ανεπιθύμητες συνθήκες, θίγει καίρια την ανθρώπινη ελευθερία και προσωπικότητα.
Διατάξεις για την απαγόρευση της αναγκαστικής εργασίας περιέχει το Σύνταγμα, με τη διατύπωση του άρθρου 22 παρ. 4 (μετά την αναθεώρηση του 2001) «οποιαδήποτε μορφή αναγκαστικής εργασίας απαγορεύεται». όμως και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ), που υπογράφηκε στη Ρώμη στις 4.11.1950 και κυρώθηκε από την Ελλάδα με το ν.δ. 53/1974, στο άρθρο 4. Η παρ. 2 του παραπάνω άρθρου προβλέπει ότι «ουδείς δύναται να υποχρεωθεί εις αναγκαστικήν ή υποχρεωτικήν εργασίαν».
Έχει ήδη παρατηρηθεί ότι το άρθρο 22 παρ. 4 Σ. εξειδικεύει τη γενική αρχή που καθιερώνει το άρθρο 2 παρ. 1 Σ., ότι η πολιτεία οφείλει να σέβεται και να προστατεύει την αξία του ανθρώπου.
Το άρθρο 2 παρ. 1 Σ. είναι, ως γνωστό, θεμελιώδες, μη αναθεωρήσιμο και δεν αναστέλλεται.
Σε ό,τι αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ), δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η εκτέλεση από τα μέλη τους εργασιών καθαρά στρατιωτικού χαρακτήρα, όπως π.χ. η κατασκευή οχυρωματικών έργων στα σύνορα με σκοπό την ενίσχυση της αμυντικής θωράκισης της χώρας, ή η γνωστή «αποψίλωση» των χώρων των στρατοπέδων από αγριόχορτα για λόγους καθαριότητας και ασφαλείας των τελευταίων, δεν παραβιάζει το άρθρο 22 παρ. 3 εδ α’ του Συντάγματος. Και τούτο διότι και αναγκαία και επιβεβλημένη είναι, καταρχήν, η εκτέλεση τέτοιου είδους εργασιών, από τη φύση της συγκεκριμένης σχέσης και των υποχρεώσεων που απορρέουν από αυτή, ενώ βρίσκει άμεσο συνταγματικό έρεισμα στη διάταξη του άρθρου 4 παρ. 6, σύμφωνα με την οποία « κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλα είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της Πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων».
Ο πρώτος που δεσμεύεται από τα θεμελιώδη δικαιώματα που θεσπίζει το Ελληνικό Σύνταγμα είναι η ίδια η κρατική εξουσία και μάλιστα είτε ως νομοθετική είτε ως εκτελεστική είτε ως δικαστική λειτουργία, αφού το άρθρο 25 παρ. 1 Συντ. υποχρεώνει όλα ανεξαιρέτως τα κρατικά όργανα να διασφαλίζουν την ανεμπόδιστη άσκηση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Η γενική αυτή αρχή ισχύει και σε ό,τι αφορά τον αποδέκτη της απαγόρευσης επιβολής αναγκαστικής εργασίας.
Τελευταία όμως σημειώνεται η εξουθενωτική χρησιμοποίηση στρατιωτικών σε άσχετα με την αποστολή τους έργα, σε σημείο μάλιστα που συχνά υποκαθιστούν τις πολιτικές υπηρεσίες στην αντιμετώπιση πολιτικοοικονομικών φαινομένων. Ως μέτρο μπορεί να είναι υπό κάποιες προϋποθέσεις επιδοκιμαστέο, πλην όμως αντίκειται στη σαφή διάταξη της 29ης Διεθνούς Σύμβασης Εργασίας που κάνει λόγο «περί εργασιών χαρακτήρα καθαρά στρατιωτικού».
Εξάλλου, από τη διάταξη του άρθρου 4 παρ. 6 Σ., σύμφωνα με την οποία : «Κάθε Έλληνας που μπορεί να φέρει όπλο είναι υποχρεωμένος να συντελεί στην άμυνα της πατρίδας, σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων», προκύπτει ότι αποστολή των ενόπλων δυνάμεων είναι κατά πρώτο λόγο να λειτουργούν αποτρεπτικά απέναντι σε όσους θα είχαν διάθεση να προσβάλουν την εθνική ανεξαρτησία την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ειρήνη, και κατά δεύτερο λόγο, εάν η «αποτροπή» δεν αποδειχθεί αποτελεσματική, να αμυνθούν του πατρίου εδάφους. Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό τα καθήκοντα των στρατιωτικών είναι συγκεκριμένα:
«ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ» ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α
«ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ» ΑΡΘΡΟ 1 «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ»
«Η αποστολή του Στρατού είναι, να εξασφαλίζει την άμυνα της Χώρας, να υπερασπίζει την Εθνική ανεξαρτησία και την εδαφική ακεραιότητα της Πατρίδας.»
Με διαφορετική διατύπωση, η αποστολή αυτή συνίσταται στην άμυνα της χώρας απέναντι σε εξωτερικούς κινδύνους και όχι στην ενασχόληση με καθήκοντα αναγόμενα στην εσωτερική πολιτική.
Η απόφαση των αρμοδίων οργάνων της εκτελεστικής λειτουργίας (ΥΕΘΑ) με τις οποίες διατάζει στρατιωτικούς για εργασίες εκτός των καθηκόντων του πρέπει να είναι:
α) Κατάλληλη, δηλ. να τελεί σε συνάφεια με τον επιδιωκόμενο σκοπό. Αυτός δεν μπορεί παρά να είναι η αντιμετώπιση θεομηνίας (σεισμός, πλημμύρες, πυρκαγιές, λοιμοί), που προκαλεί επείγουσα κοινωνική ανάγκη ή κινδύνου της δημόσιας υγείας.
β) Αναγκαία, δηλ. να μην είναι δυνατή η εξυπηρέτηση του ίδιου σκοπού με άλλα μέσα, όπως π.χ. η χρησιμοποίηση προσώπων πρόθυμων να εκτελέσουν την ίδια εργασία έναντι αμοιβής.
Δηλαδή είναι εντελώς διαφορετικό να συνδράμουν οι Ε.Δ. σε θεομηνίες, (πλημμύρες σεισμούς και μεγάλης έκτασης πυρκαγιών) και άλλο σε οικοδομικές εργασίες και καθαρισμούς χώρων υποδοχής προσφύγων που μπορούν εύκολα να πράξουν ιδιωτικές εταιρίες με τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το προσφυγικό.
Από τα ανωτέρω εξυπονοείται συνεκτικά ότι δεν είναι δυνατή η οποιαδήποτε χρησιμοποίηση των στρατιωτικών, για εργασίες εκτός της καθορισμένης αποστολής τους.
Δυστυχώς οι πολιτικοί τελευταίως χρησιμοποιούν τις Ε.Δ. για πλείστα όσα έργα εκτός από το κυρίως έργο τους, βαπτίζοντάς τα μάλιστα ως «εμπλοκή των Ε.Δ.».
Οι ένοπλες δυνάμεις υποβαθμίζονται έτσι ως αναγκαίο κακό κι όχι ως συνιστώσα εθνικής ισχύος.
Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς εάν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, το έλλειμμα ασφαλείας που μας παρέχουν οι Ε.Δ. θα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο.
Να Σας υπενθυμίσω ότι το προσωπικό των Ε.Δ. είναι το κεφάλαιό μας, είναι ο πολλαπλασιαστής δυνάμεως μας.
Σας παρακαλώ, σεβόμενος τις αξίες και την τιμή των στελεχών των Ε.Δ. να διατάξετε την απαγόρευση από τώρα και στο εξής, την χρησιμοποίηση τους σε έργα που δεν συνάδουν των καθηκόντων τους.
Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία έκτακτης κατάστασης, καθώς ο πρώην υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. της κυβέρνησής σας, Γιάννης Πανούσης, εδώ και ένα χρόνο, σας είχε επισημάνει πολλάκις στο υπουργικό συμβούλιο, τον κίνδυνο των «ορδών των μεταναστών» που πρόκειται να εισέλθουν στη χώρα και η κυβέρνηση με την αριστερή ιδεοληψία που την διακατέχει δεν έλαβε τα ενδεδειγμένα μέτρα.
Επειδή, η στασιμοανικανότητα της πρώτης φοράς κυβέρνησης της αριστεράς που συμμετέχετε και στηρίζεται Εσείς με τους ΑΝΕΛ, να συντονίσει και να προσφέρει λύσεις μέσω των κρατικών δομών και Ευρωπαϊκών κονδυλίων στο προσφυγικό, δεν είναι δικαιολογία για να χρησιμοποιείτε το στρατιωτικό προσωπικό σε εργασίες που δεν εμπίπτουν στα καθήκοντά τους.
Επειδή, φρονώ ότι κατανοείτε το τι σημαίνουν σε νομικό επίπεδο τα ανωτέρω.
Επειδή, αδυνατώ να πιστέψω ότι ως αρμόδιος υπουργός, μπορεί να έχετε έστω εν δυνάμει τόσο απαξιωτική συμπεριφορά στο στρατιωτικό προσωπικό.
Επειδή, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου
Επειδή, η εκτίμηση και ο σεβασμός στο έργο των στελεχών των Ε.Δ., μου επιβάλλει να επιχειρήσω δι’ υστάτη φορά πρόταση να διατάξετε την μη συνέχιση, των εκτός των καθηκόντων των εργασιών, καθώς θεωρώ ότι έστω και την υστάτη στιγμή θα κατανοηθεί ότι ο σεβασμός προσωπικοτήτων, ρόλων και καθηκόντων άγει σε ευπρέπεια και όχι σε παραβατική συμπεριφορά, που πιστεύω ακράδαντα ότι δεν είναι στοιχείο της προσωπικότητας σας.
Επειδή, η χρησιμοποίηση του στρατιωτικού προσωπικού και υλικού, δεν είναι επιτρεπτή, καθώς είναι και αντίθετη με τις ως άνω προαναφερόμενες Συνταγματικές επιταγές, Διεθνείς Συμβάσεις και Νόμους.
Επειδή, ως υπουργός έχετε δώσει όρκο ότι: «θα τηρώ το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους…».
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για την χρησιμοποίηση του στρατιωτικού προσωπικού και υλικού, για τις εργασίες πέρα των καθηκόντων τους.
ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως να διατάξετε αμέσως, την παύση της χρησιμοποίησης του στρατιωτικού προσωπικού και υλικού και την τήρηση της νομιμότητος, ώστε να μην κριθεί απαραίτητος ο τονισμός της απομείωσης της αμυντικής ικανότητας της χώρας με την ενασχόληση των ¨πολεμιστών¨ σε άσχετες με την άμυνα εξουθενωτικές εργασίες, για πολιτικοοικονομικούς σκοπούς.
ΑΛΛΩΣ, ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προβώ σε κάθε απαραίτητη κατά Νόμον ενέργεια προς προστασία των εννόμων δικαιωμάτων και συμφερόντων μου που θίγονται από τα ανωτέρω, προς αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που έχω υποστεί, ενώπιον παντός αρμοδίου Δικαστηρίου ή αρχής.
Η εκδήλωση της παρούσας Εξώδικης Δήλωσης-Διαμαρτυρίας γίνεται για τη διαφύλαξη και την προστασία των δικαιωμάτων μου καθώς και από δικαιολογημένο ενδιαφέρον, ως αξιωματικός εν εφεδρεία και ως πολίτης Δημοκρατικού Κράτους.
Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, Παναγιώτη Καμμένο, για να λάβει γνώση, και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το περιεχόμενό της στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει.
Γίνεται μνεία ότι επικολλήθηκε ένσημο ΤΠΔΑ 1,15 ευρώ.
Αθήνα, 1 Μαρτίου 2016
Ο Εξωδίκως Δηλών  και διαμαρτυρόμενος
Πλωτάρχης ε.α. Π. Σταμάτης ΠΝ
Λόγω της συνεχιζόμενης αποχής των Δικαστικών Επιμελητών η παρούσα αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: minister@mod.mil.gr anyetha@mod.mil.grgg_ypetha@mod.mil.grgram_yetha@mod.mil.grinfo@edt.mil.gr hndgs_central_secretaria@mil.gr ges_gram@mil.grgen_gram@mil.gr gea_gram@mil.gr






voice news

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ! Ψεύτες Έλληνες δημοσιογράφοι! Δείτε το όλοι...

jurnlst
Η είδηση μιας γέννας στην Ειδομένη έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ώρες σε ολόκληρη τη χώρα, με πλήθος κόσμου να αντιδρά για τις αντιξοότητες που βιώνουν οι πρόσφυγες, ωστόσο σήμερα ο Ερυθρός Σταυρός διέψευσε την εν λόγω είδηση.
Η εικόνα μια γυναίκας να πλένει ένα νεογέννητο μωρό, έξω από μια σκηνή, έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου, αλλά όπως φαίνεται ήταν μόνο ένα τέχνασμα δημοσιογράφων, με σκοπό την καθοδήγηση της κοινής γνώμης. 
Τα δημοσιεύματα περιέγραφαν μάλιστα αναλυτικά, πως η «κακόμοιρη» μάνα γέννησε χωρίς την βοήθεια κάποιου γιατρού και μέσα στις λάσπες.
Ο Ερυθρός Σταυρός αποφάσισε να ανακοινώσει την αλήθεια και αρνήθηκε την ύπαρξη της γέννας και του βρέφους.
mxrst
Από την πλευρά της αστυνομίας διαψεύδεται επίσης το περιστατικό και δεν υπάρχουν πληροφορίες για την μαυροφορεμένη και το μωρό της φωτογραφίας
Για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του ο Ερυθρός Σταυρός, παρουσίασε και στοιχεία από τις μόλις 2 γέννες που έγιναν στην Ειδομένη από γυναίκες πρόσφυγες, στις 6 Μαρτίου. 
Όπως φαίνεται δημοσιογράφοι με υποκινούμενα συμφέροντα προσπάθησαν να κατευθύνουν την κοινή γνώμη, ωστόσο η αλήθεια αποκαταστάθηκε άμεσα!






voice news

Μετά από αυτό τα Σκόπια τέλος!

skop
Πρακτορείο από τα ‘Ιλλυρία’ των Σκοπίων σε άρθρο του Μοχάμεντ Νιάζι, αναφέρει πως οι Αλβανοί όχι μόνο αποτελούν μειονότητα στο νοτιοσλαβικό κράτος των Σκοπίων, αλλά αντιθέτως σχεδόν οι μισοί κάτοικοι (περί το 47% του συνολικού πληθυσμού) μιλάνε Αλβανικά! Συνεπώς έχουν την απόλυτη πλειοψηφία ως έθνος, με βάσει τα στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί από  διεθνείς θεσμούς. 
Μάλιστα το ιδιαίτερα αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως νέα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους  Σλάβους δεν είναι ούτε 40%, τη στιγμή μάλιστα που οι μειωνότητες (Ρομά, Βούλγαροι, Έλληνες, Τούρκοι κ.α.) αγγίζουν το 15%...
«Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν τις τελευταίες εβδομάδες από ένα διεθνές όργανο, οι Αλβανοί στα Σκόπια αποτελούν το 47% του συνολικού πληθυσμού της χώρας», γράφει ο χαρακτηριστικά συντάκτης.
Υπενθυμίζεται πάντως, πως απογραφή πληθυσμού δεν έχει διεξαχθεί εδώ και 16 χρόνια στο κράτος των Σκοπίων, με την τελευταία απόπειρα απογραφής, πριν από μια πενταετία να αναβάλλεται (όπως λένε οι «ψίθυροι») για πολιτικούς λόγους…
skop1







voice news

Με αυτό η Άγκυρα τρέμει για το τέλος της...

grturk


Τους τελευταίους μήνες όπου η Τουρκία προκαλεί ανοιχτά την Ελλάδα και αμφισβητεί την Ελληνική Κυριαρχία σε πολλά νησιά του Αιγαίου, μεταξύ των οποίων και τα Δωδεκάνησα, έχει ξεχάσει μάλλον ότι υπάρχουν χάρτες που αποδεικνύουν πως  όχι μόνο δεν της ανήκουν τα νησιά, αλλά πως πρέπει να μας δώσει και άλλα!
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Ιταλικούς χάρτες, η συνοριακή γραμμή Ελλάδας-Τουρκίας στη θάλασσα, είναι σαφής, ενώ αποδεικνύεται παράλληλα, πως πρέπει να περάσουν στην Ελληνική κυριαρχία, νησίδες, βραχονησίδες και νησία, τα οποία βρίσκονται στις Μικρασιατικές ακτές.
Όσον αφορά τα Δωδεκάνησα, περάσαν στην Ελληνική κυριαρχία επίσημα το 1947, καθώς από το 1912 ήταν υπό Ιταλική κατοχή.
Η Συνθήκη Ειρήνης των Παρισίων, που ουσιαστικά «παρέδωσε» τα Δωδεκάνησα στην χώρα μας, αναφέρει στο άρθρο παράγραφος 1, ότι:
 «Η Ιταλία εκχωρεί εις την Ελλάδα εν πλήρει κυριαρχία τας νήσους της Δωδεκανήσου τας κατωτέρω απαριθμουμένας, ήτοι: Αστυπάλαιαν, Ρόδον, Χάλκην, Κάρπαθον, Κάσον,Τήλον, Νίσυρον, Κάλυμνον, Λέρον, Πάτμον, Λιψόν, Σύμην, Κω και Καστελλόριζον, ως και τας παρακειμένας νησίδας»!
Οι χάρτες σχεδιάστηκαν μετά το τέλος της Ιταλικής κατοχής, του Β’ Π.Π και παρουσιάζουν όσα είχαν συμφωνηθεί τότε, για το Αιγαίο, τα οποία ισχύουν μέχρι σήμερα.
Στον πρώτο χάρτη που βλέπετε, φαίνετε με διακεκομμένη γραμμή, η τουρκική θαλάσσια μεθόριος.
Ο εν λόγω χάρτης αποτελεί απειλή για την Άγκυρα, καθώς παρουσιάζει τα πράγματα πολύ διαφορετικά, σε σχέση με τους ψευδής ισχυρισμούς της Τουρκίας. 
enna
Στον δεύτερο χάρτη βλέπετε την ίδια μεθόριο με λεπτομέρειες, ενώ φαίνεται πως το Αγαθονήσι, το Φαρμακονήσι και οι Βραχοσίδες Ίμια, ήταν υπό Ιταλική κατοχή, που σημαίνει ότι κατά τη Συνθήκη Ειρήνης, πέρασαν στην κυριαρχία της Ελλάδας. 
duo
Η Τουρκία αγνοεί τους εν λόγω χάρτες, καθώς δεν έφτασαν ποτέ στην Άγκυρα, παρά μόνο στην Ελλάδα, από την Ιταλία. 







voice news

Αν είστε Έλληνες δείτε το βίντεο! Αλλιώς μην το δείτε...

aaaele


Υποψίες κινούν τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα, από την μεγάλη διακλαδική άσκηση που πραγματοποίησαν σταρτιώτες, από 26 διαφορετικές μουσουλμανικές πόλεις. 
Το δημοσίευμα που παρουσίασε κάποιες στιγμές από την άσκηση, περιέγραφε με περηφάνεια τον στρατό που εκπαιδεύεται στο όνομα του Αλλαχ, ωστόσο στην Δύση οι εν λόγω εικόνες, προκαλούν ερωτηματικά. 
Τα πανό που υπήρχαν στον χώρο της παρέλασης του στρατού, για τον Σαουδάραβα βασιλιά Salman bin Abdulaziz Al Saud έγραφαν: «Αν ρωτήσετε ποιος είναι αυτός ο στρατός, αυτός είναι ο στρατός του Μωάμεθ » ενώ το έμβλημα τους έγραφε: «ο  «Αλλάχ» βρίσκεται κάτω από την Hasbinallah».
Κατά την παρέλαση που ακολούθησε την άσκηση των τριών εβδομάδων, ο εκφωνητής «υμνούσε» τον τεράστιο στρατό του «Ισλάμ» όπως έλεγε, ο οποίος μετρά 200.000 στρατιώτες.
Μάλιστα την παρέλαση είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απευθείας, όλες οι μουσουλμανικές πόλεις. 
Το ζήτημα είναι, ότι οι εικόνες ενός τόσο μεγάλου στρατού, ο οποίος μόλις έχει εκπαιδευτεί και παρελάζει μπροστά στον πιο ισχυρό άντρα της Αραβίας, τον Βασιλιά τους, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των αναλυτών, για σχέδιο των μουσουλμάνων να κατακτήσουν την Ευρώπη. 
Ήδη οι τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν στερήσει τις ζωές εκατοντάδων ευρωπαίων, προμυνήουν τι έρχεται...
Δείτε το βίντεο από την παρέλαση: 









voice news

ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ: Κινδυνεύει η Άνγκελα Μέρκελ από Πρώην Πράκτορες της Στάζι! Το ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ η BILD


ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΜΕΡΚΕΛ
Η Bild Δικαιώνει Άρθρο του Σπυρου Πριφτη!
Και ενω φέρεται ολα αυτα να τα έσουρε ο Πουτιν στον Τσίπρα, δεν έχουν περάσει παρα λιγα 24ωρα που δημοσιέυτηκε το αρθρο μου με τιτλο: Ο Πούτιν πρότεινε στον Τσίπρα Κοινές Ναυτικές Περιπολίες στο Αιγαίο,και Αρνήθηκε!‏… Κινδυνεύει η Άνγκελα Μέρκελ απο πρώην Πράκτορες της Στάζι! Και η γερμανική εφημερίδα BILD γράφει σε αρθρο με τιτλο: Ο Πούτιν προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει την Γερμανία, προειδοποιούν οι Γερμανικές Υπηρεσίες! Αναλυτικά:
Σε μια μυστική συνάντηση με Γερμανούς πολιτικούς οι επικεφαλής των δύο κορυφαίων υπηρεσιών πληροφοριών της χώρας προειδοποίησαν ότι η Μόσχα προσπαθεί σκόπιμα να δημιουργήσει αναταραχή στη Γερμανία, αναφέρει η Bild.
Στην συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο με τα μέλη της επιτροπής ελέγχου Bundestag , παρευρέθηκαν ο Hans-Georg Maassen, επικεφαλής της Verfassungsschutz (εσωτερική ασφάλειας) και Guido Müller, αναπληρωτής επικεφαλής του Bundesnachrichtendienst (μυστικών υπηρεσιών ). Οι κορυφαίοι κατάσκοποι προειδοποιούν οτι υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος ότι η Μόσχα θα αξιοποιήσει την ρωσική κοινότητα της Γερμανίας, που αριθμεί γύρω στα 2 εκατομμύρια.Τα στοιχεία δείχνουν οτι αυτό το τμήμα του πληθυσμού, επηρεάζονται εύκολα από τη Ρωσία! Διαβάστε την συνέχεια του αρθρου εδω thelocal.de/20160310/putin-is-trying-to-destabilize-germany-secret-services-warn
Τερμα οι μπουρδες, τα ψέματα, των πολιτικων μας…….ας μιλήσουν μια φορα καθαρά…..τι τρέχει στην Ελλαδα μας, ποιο θα ειναι το μελλον της! Γιατι εκει στην Γερμανια μαλλον ξερουν ποιο θα ειναι το μελλον τους, (ΗΠΑ στέλνει 5.000 τόνους πυρομαχικών στη Γερμανία) Σκόνη και θρυψαλα θα ξαναγίνει η Γερμανια απο την Ρωσια! Η Ελλαδα ομως σε ποια πλευρά θα ειναι?





hellasforce

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ… ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!


ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ
Αρχίζω με σκληρές προτάσεις διότι βλέπω ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για την πατρίδα.
Κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στο Αιγαίο, αλλιώς από τους Δυτικούς είμαστε χαμένοι!
Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στην Ελλάδα. Μην είσθε δούλοι, και ορντινάντσες της Παγκόσμιας Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Ο Τσίπρας στη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. υπέγραψε το κλείσιμο των βορείων συνόρων από τα κράτη του Βίζεγκραντ+Σκόπια. (Βλέπε δηλώσεις ΤΟΥΣΚ).
Η Εβραία ΝΟΥΛΑΝΤ έρχεται με άγριες διαθέσεις. Ο Νταβούτογλου θεωρεί το Αιγαίο δικό του.
ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
Γι’ αυτό πήγε η ΝΟΥΛΑΝΤ στην Ειδομένη……..
Όλα τα κακά τα είχαμε οι Εβραίες ΝΟΥΛΑΝΤ & Σάραντον & Δρακουλέσκου μας έλλειπαν!!!
Η ΝΟΥΛΑΝΤ λειτουργεί για τα συμφέροντα της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Ο Τσίπρας μας έβαλε μέσα στο βρακί-στριγγάκι της Λαγκάρντ & Δρακουλέσκου.
Ο Τσίπρας υπέγραψε άγνωστες για τον Ελληνικό Λαό, συμφωνίες με τους Τούρκους.
Οι υποχωρήσεις Τσίπρα έναντι των Τούρκων έγιναν κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιων. Δικτατορίας.
Το κλειδί της Ν.Τ.Π. είναι το Αιγαίο και η Ρωσία. Το Αιγαίο είναι ο προθάλαμος των στενών Δαρδανελίων & Βοσπόρου.
Ο Τσίπρας έκανε άτακτη υποχώρηση στα αιτήματα Νταβούτογλου.
Τον Τσίπρα τον έστειλε στον Νταβούτογλου η ΜΕΡΚΕΛ, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να κλείσουν το Αιγαίο μαζί Ελλάδα-Τουρκία, λόγω ΡΩΣΙΑΣ.
Η Χώρα καταρρέει και οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί σκέφτονται τα προσωπικά τους και κομματικά τους συμφέροντα.
Οι Έλληνες μεταναστεύουν, και οι λαθρό έρχονται στην Πατρίδα μας.
Το κουαρτέτο των δανειστών έχει εντολές από τους κλέφτες «Θεσμούς» να φτωχοποιήσει τους Έλληνες, και οι ΕλληνοΕβραίοι πολιτικοί «πέρα βρέχει». Υπακούουν σε όλα.
Οι Κοσμοκράτορες δανειστές αρνούνται να διαγράψουν το χρέος για να κρατάνε τον Έλληνα σκλαβωμένο. Δεν μας αφήνουν να αναπτυχθούμε.
Οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Οι δημοσιογράφοι έχουν άγνοια για τη παγκόσμια εξουσία, νομίζουν ότι τη Γη διοικούν ο ΟΒΑΜΑ, η ΜΕΡΚΕΛ, και την Ελλάδα ο Αλέξης.
Οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί δεν λένε την αλήθεια στο Λαό, από ποίον πηγάζει η εξουσία.
Τα καραβάνια λαθρομεταναστών, μέσω των τοπικών ΜΜΕ, ξεσήκωσε η παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & σπείρας να έλθουν στην Ευρώπη.
Η Εξουσία δεν πηγάζει από το Σύνταγμα των Ελλήνων, αλλά από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας.
Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα Κράτη.
Οι Ελληνο-Εβραίοι Σιωνιστές πολιτικοί είναι διορισμένοι από την ηγεσία της Ν.Τ.Π.
Το παράνομο ΧΡΕΟΣ, Λαθρομετανάστες, και κλειστά σύνορα, δεν τα αντέχει ο Λαός.
Μνημόνια, τοκοχρεολύσια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αξιολόγηση, φόροι, μείωση μισθών, συντάξεων, & ακρίβεια δεν τα αντέχει ο Λαός.
Ο «Θεσμός» ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας παίρνει-κλέβει όλο το χρυσό της Χαλκιδικής.
Οι «Θεσμοί» δανειστές είναι κλέφτες. Έκλεψαν τα δημόσια & ασφαλιστικά ταμεία, και άφησαν την Ελλάδα με ένα τεράστιο παράνομο ΧΡΕΟΣ.
Εμείς οι δούλοι, αυτούς τους κλέφτες τους λέμε «Θεσμούς» από υποτέλεια & δουλοπρέπεια.
Οι πολιτικοί Η.Π.Α. & Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, είναι όλοι τους Εβραίοι Σιωνιστές, πιόνια και ορντινάντσες του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας.
H E.E. παραμένει εχθρική προς την Ελλάδα.
Οι Η.Π.Α. παραμένουν εχθρικές.
Το ΝΑΤΟ είναι εχθρικό προς την Ελλάδα.
Όλοι αυτοί τα δίνουν όλα στους Τούρκους, για να κλείσουν-μπλοκάρουν το Αιγαίο, διά τον φόβον των Ρώσων.
Το Αιγαίο για τους Έλληνες, είναι Στρατηγικά ότι ο Βόσπορος & Δαρδανέλια για τους Τούρκους.
Οι κλέφτες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλουν να μας πάρουν τον φυσικό ορυκτό μας πλούτο.
Τι περιμένουμε από τη Δύση;; Το διαμελισμό!!!
Το Δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην» πέθανε.
Είναι έγκλημα κατά της πατρίδος να παραμένουμε στο εχθρικό ΝΑΤΟ & Δύση!!!
Η Σιωνιστική Δύση θέλει να δώσει το μισό Αιγαίο με τα νησιά-Θράκη στους Τούρκους, ώστε να αποκλείσει τη ΡΩΣΙΑ στον Εύξεινο Πόντο.
Δεν μπορούμε να παραμένουμε στην ίδια συμμαχία με τους Τούρκους, αφού οι παμπόνηροι Τούρκοι αποβλέπουν σε τμήματα της Πατρίδας μας.
Την Ελληνική Μακεδονία θα την δώσουν οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ στα Σκόπια, ώστε το ΝΑΤΟ να ελέγχει όλο το Αιγαίο!!
Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως, απευθυνόμενος προς τις Ένοπλες Δυνάμεις λέω, Μην περιμένετε τίποτα από τους Ελληνο-Εβραίους πολιτικούς. Αυτοί είναι μαριονέτες και Ανδρείκελα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Ν.Τ.Π.
Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα κινηθείτε υπό την σκέπη-συμμαχία της ομόδοξης ΡΩΣΙΑΣ.
Όσο αργείτε τόσο η διάσωση της πατρίδος γίνεται δυσκολότερη, και σχεδόν αδύνατη.
Το ΧΡΕΟΣ, οι λαθρομετανάστες, και η προδοσία των πολιτικών, θα μας εξαφανίσουν.
Το Σύνταγμα της Ελλάδος κατελύθη από τα Μνημόνια και τους λαθρομετανάστες.
Κατελύθη πάσα έννοια Εθνικής Κυριαρχίας!!!
Η Ελλάδα τελεί υπό κατοχήν της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (Μέσω των πιονιών και μαριονετών της Ν.Τ.Π. ΗΠΑ/Ε.Ε./ΝΑΤΟ).
Βασιστείτε νομικά στο άρθρο 120/ παρ. 2-4 του Ελληνικού Συντάγματος.
Υπέρτατος νόμος η ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδος ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ!!!
Η Εξουσία στην Ελλάδα δεν πηγάζει από το Σύνταγμα των Ελλήνων, αλλά από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας- σπείρας.!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής






hellasforce

Ο ΛΑΘΡΟ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Τρέχει για μια ακόμα φορά ΜΟΝΟ για τους Πρόσφυγες:»Προέχει να βοηθήσουμε τους παγιδευμένους»


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ
Για τους Έλληνες από την άλλη τρέχει για να τους φορτώσει με ακόμα περισσότερους φόρους και να τους καταστρέψει κάθε ελπίδα για το μέλλον…
Η ανθρωπιστική βοήθεια που θα λάβει η Ελλάδα για την ανακούφιση των εγκλωβισμένων μεταναστών και προσφύγων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αρμόδιο επίτροπο Χρήστο Στυλιανίδη.
«Έχει υπάρξει μια μεγάλη κινητοποίηση, προκειμένου να μπορέσουμε να εκταμιεύσουμε τα απαραίτητα κονδύλια», είπε ο Τσίπρας στον διάλογο που είχε μπροστά στις κάμερες με τον επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας.
«Πρέπει να σπεύσουμε, προκειμένου να οργανώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε την ανθρωπιστική βοήθεια. Σε διπλωματικό επίπεδο γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί αποτελεσματική λύση, αλλά πάνω από όλα προέχει να δώσουμε χείρα βοηθείας στους σε εκείνους τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ και πολλές μέρες παγιδευμένοι», πρόσθεσε.
Ο Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη να πεισθούν οι πρόσφυγες να μεταφερθούν σε οργανωμένα camps, σε διαφορετική περίπτωση εξέφρασε τον φόβο ότι η χώρα θα βρεθεί άμεσα ενώπιον δυσκολότερων καταστάσεων.
Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, η ελληνική πολιτεία, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, έχει καταφέρει να αυξήσει τις δυνατότητες διαμονής και φιλοξενίας και χτίζονται περίπου 10.000 θέσεις την εβδομάδα.
«Αυτό», πρόσθεσε, «δεν μπορεί να το καταφέρει καμία ΜΚΟ όσο σημαντική και αν είναι η βοήθειά της»
Ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι πρέπει «η σοβαρή δουλειά που γίνεται να τύχει της ευρύτατης υποστήριξης από την Κομισιόν και από κάθε κράτος χωριστά που θέλει να συμβάλει σε υλικοτεχνική βοήθεια ή σε προσωπικό».
Τέλος, έκανε λόγο για δύσκολες ώρες τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη, που δοκιμάζουν τις ευρωπαϊκές αξίες και τον ευρωπαϊκό πολιτισμό.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Στυλιανίδης είπε ότι κοινός στόχος είναι η αποτελεσματική αντιμετώπιση των ανθρωπιστικών αναγκών των προσφύγων.
«Έχουμε ηθική υποχρέωση ως Ευρωπαίοι να παράσχουμε αυτή τη βοήθεια στους πρόσφυγες», πρόσθεσε και τόνισε ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνη σε αυτές της δύσκολες ώρες, αλλά έχει τη στήριξη σύσσωμης της Κομισιόν.
Όπως είπε, εκτός του κονδυλίου της ανθρωπιστικής βοήθειας που εντάσσεται στο χαρτοφυλάκιό του και αφορά τη βοήθεια έκτακτης ανάγκης, υπάρχουν και άλλα κονδύλια που διαχειρίζονται άλλοι επίτροποι για να βοηθήσουν την Ελλάδα να διαχειριστεί την κρίση.
Τέλος, ο επίτροπος επαίνεσε τους Έλληνες για τη στάση τους έναντι των προσφύγων λέγοντας πως ο ανθρωπισμός που δείχνουν είναι παράδειγμα προς μίμηση.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ


Για να καταφέρει το ξένο κεφάλαιο (οι γνωστοί – άγνωστοι) να περάσει όλα τα νομοσχέδια, τις μεταρρυθμίσεις και ιδίως για να μπορέσει να εισάγει την Ελλάδα στην νέα ηλεκτρονική διακυβέρνηση, αρχίζει πλέον να αναζητεί, άλλες μορφές διακυβέρνησης για τον τόπο μας. Αυτές οι άλλες μορφές διακυβέρνησης, είναι γνωστές εδώ και χρόνια και υπάρχουν στο πλάνο του ξένου κεφαλαίου (των γνωστών – αγνώστων), διότι γνώριζαν από την αρχή, ότι δεν θα ήταν εύκολη η διαδικασία της υποταγής της Ελλάδας. Οι προδοτικές – καταστρεπτικές – καθοδηγούμενες κυβερνήσεις της Ελλάδας, είναι πλέον για τους δολοφόνους του έθνους μας, αναποτελεσματικές.
Γι’ αυτό λοιπόν τώρα, προχωρούν και προωθούν ένα νέο μοντέλο κυβέρνησης για να εξυπηρετήσει καλύτερα τα σκοτεινά σχέδιά τους. Αυτό το νέο μοντέλο κυβέρνησης είναι η λεγόμενη «οικουμενική κυβέρνηση» που ακούμε συχνά το τελευταίο διάστημα. Και επειδή οι λέξεις δεν είναι παιχνίδια φίλοι μου, αλλά έχουν την δική τους σημασία, οφείλουμε να τις τοποθετούμε έτσι όπως πρέπει και εκεί που πρέπει!
Τι θέλω να πω με αυτό: ο όρος «οικουμενική κυβέρνηση» είναι απόλυτα λάθος και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ετοιμάζουν!!! Αυτό που ετοιμάζουν είναι ένα πραξικόπημα και ονομάζεται «κοινοβουλευτική δικτατορία»
Και οφείλω να ξαναπώ για άλλη μια φορά πως «μπορεί οι άνθρωποι να έχουν τα δικά τους σχέδια, αλλά έχει και ο Θεός τα δικά του» . ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ
—————————————-­——–
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ – ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Απόσπασμα από την ραδιοφωνική εκπομπή «για ποιόν χτυπάει η καμπάνα» Φεβρουάριος 2016
—————————————-­——–
«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος, τόσο μεγάλο που , όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε.
Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει.
Και τι θα πετύχουν με αυτό;
Ακούστε• Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα……………..
Aγιορείτου Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου
Απόσπασμα από το βιβλίο ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ του Aγιορείτου Ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΣΑΒΒΑΤΟ 12/3/2016)


14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38