Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018

ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:Λάθρο εισέβαλλαν σε πλοίο κι απείλησαν να κάψουν τον καπετάνιο!

Ένα ακραίο επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης
στο λιμάνι της Πάτρας, με πρωταγωνιστές επτά μετανάστες, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του thebest.gr.


Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, οι επτά μετανάστες κρυβόντουσαν πίσω από σταθμευμένα φορτηγά στον χώρο του παλιού λιμανιού της Πάτρας και κατάφεραν να διαφύγουν της προσοχής των λιμενικών και να «τρυπώσουν» στο πλοίο της γραμμής για Ιταλία.

Γρήγορα όμως, έγιναν αντιληπτοί από μέλη του πληρώματος κι ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό, μέσα στο πλοίο.

Δυο από τους μετανάστες κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον καπετάνιο του καραβιού κι απείλησαν να τον κάψουν με ναυτική φωτοβολίδα που κρατούσε ο ένας από αυτούς, αν τους συλλάμβαναν!

Στο περιστατικό κλήθηκαν να επέμβουν άνδρες του λιμενικού και τελικά ο μετανάστης πείσθηκε να αφήσει την φωτοβολίδα και να παραδοθεί.

Αυτό είναι ακόμη ένα από τα περιστατικά που φέρνουν μέλη πληρωμάτων, αλλά ακόμη και οδηγούς φορτηγών οχημάτων, αντιμέτωπους με απελπισμένους και αποφασισμένους μετανάστες, που κάνουν τα πάντα για να φύγουν από την Πάτρα και να κατευθυνθούν προς την κεντρική Ευρώπη με πλοίο της γραμμής Πάτρα – Ιταλία.



hellas press

Νυχτερινή Πτήση-εφιάλτης:Ενώ κοιμόταν δίπλατης...


 

Ένας άνδρας ινδικής καταγωγής κατηγορείται ότι επιτέθηκε
σεξουαλικά σε μια νεαρή γυναίκα ενώ εκείνη κοιμόταν, κατά τη διάρκεια μιας νυχτερινής πτήσης από το Λας Βέγκας με προορισμό το Ντιτρόιτ.

Περισσότεροι από 100.000.000 οι Ελληνες σε ολόκληρο τον κόσμο!



Eπιστημονικές έρευνες που βασίζονται στο DNA ανατρέπουν τα δεδομένα για τον αριθμό των ομογενών. Τα 20.000.000 από αυτούς είναι στην ΤουρκίαΑπό τον Νίκο Σταυρουλάκη 
Aς αφήσουμε -προς το παρόν- το ερώτημα «πόσοι είναι σήμερα οι Ελληνες παγκοσμίως;»…

Αλβανία: Δημόσιες καταγγελίες υφαρπαγής περιουσιών της Ελληνικής Μειονότητας



Πλαστογραφήσεις ιδιοκτησίας  ακινήτων στο νότιο τμήμα της χώρας, σχολιάστηκαν σε εκπομπή της αλβανικής τηλεόρασης ‘news24’ από τη δημοσιογράφο του ‘BIRN’ Λιντίτα Τσέλα, σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα. Η Τσέλα είπε ότι κάτοικοι στο νότιο τμήμα της χώρας χρησιμοποιήθηκαν για πλαστογραφίες εγγράφων.

Προκαλεί η Άγκυρα: Σε συναγερμό το τουρκικό πολεμικό ναυτικό γύρω από τα Ίμια



Ακταιωρός του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού εμφανίστηκε κοντά στην Κω την ημέρα της εορτής των Θεοφανείων. Φωτογραφία ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Λόγω της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κάλυμνο για τον εορτασμό των Θεοφανείων, τέθηκε σε συναγερμό το τουρκικό πολεμικό ναυτικό γύρω από τα Ίμια, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων IHA.

Οργή στα Σκόπια: Κάτω τα χέρια απ΄το όνομά μας, είναι σκέτο "Μακεδονία"



Στην Ελλάδα εξελίσσεται μια κολοσσιαία επιχείρηση προπαγάνδας για την αποτροπή συλλαλητηρίων, αφισών και αιτήματος για δημοψήφισμα, στη FYROM  όμως ...

Για να τελειωνουμε με το «Μακεδονικό !! ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ !



Τους είμαστε ευγνώμονες για την αφορμή που μας έδωσαν !!

Η τεχνητή κρίση και η πτώχευση είναι αφορμή να γράψουμε άλλο ένα βιβλίο για την βιβλιοθήκη όλων των λαών …. Ναι αυτήν !! της νεότερης Ιστορίας της Ελλάδας !!

Τελικά, υπάρχουν άθεοι στην Ελλάδα;...


Δεν είμαι βεβαία αν όντως η Δευτέρα 25η Δεκεμβρίου 2017 για τους Σέρβους ήταν μια απλή εργάσιμη ημέρα. Για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο πάντως ήταν ιστορική, αφού...

Θύελλα αντιδράσεων για δήλωση του Βέμπερ...


περί «τελικής λύσης» στο προσφυγικό...

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η αναφορά του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ περί...
«τελικής λύσης» σε ό,τι αφορά την προσφυγική κρίση.   

Την Ψέριμο επισκέφθηκαν Τσίπρας - Καμμένος...

Την Ψέριμο επισκέφθηκαν με στρατιωτικό ελικόπτερο, πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο...
αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Πρωθυπουργό και την αποστολή υποδέχθηκαν οι περίπου 15 κάτοικοι του νησιού, καθώς επίσης και οι στρατιώτες που υπηρετούν στο φυλάκιο, με τους οποίους συνομίλησαν.

Τελέστηκε επίσης ο αγιασμός των υδάτων, ενώ για τον σταυρό βούτηξαν δύο στελέχη των ειδικών δυνάμεων...


nonews news

ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Αποστασία: ο καιρός των ιερέων έχει παρέλθει;
Όπως φαίνεται ναι, καθώς πλέον στις θρησκευτικές συγκεντρώσεις που γίνονται εντός χριστιανικών αιρετικών ναών δεν υπάρχει πλέον κανένας σεβασμός προς το πρόσωπο του Χριστού.

Θεοφάνεια-Κάλυμνος: Σε «αποστειρωμένο περιβάλλον» η επίσκεψη Τσίπρα-Καμμένου υπό τον φόβο επεισοδίων

Θεοφάνεια-Κάλυμνος: Σε «αποστειρωμένο περιβάλλον» η επίσκεψη Τσίπρα-Καμμένου υπό τον φόβο επεισοδίων
Του Άρη Δημόπουλου
Έφτασαν στο σημείο να ελέγχουν εξονυχιστικά μέχρι και τους κολυμβητές! Τα φετινά Θεοφάνεια θα μείνουν στην ιστορία για τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που ποτέ άλλοτε δεν έχουν παρθεί σε τέτοιο βαθμό, πόσο μάλλον για μία θρησκευτική γιορτή-τελετή σαν κι αυτή.
Ο λόγος για τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί στο νησί της Καλύμνου ελέω της επίσκεψης των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου για τα Θεοφάνεια, με το σχέδιο των αρχών να βρίσκεται υπό επεξεργασία εδώ και αρκετές μέρες. 
Σημειώνεται πως σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε και θα δείτε παρακάτω, αυτήν την ώρα οι Τσίπρας-Καμμένος παρακολουθούν την Ακολουθία του «Μεγάλου Αγιασμού». Δείτε συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα έτσι όπως έχει ανακοινωθεί, χωρίς να αποκλείονται ορισμένες αλλαγές:
10.00π.μ. Άφιξη Πρωθυπουργού στον Αερολιμένα Καλύμνου-Υποδοχή από κ. Δήμαρχο και Έπαρχο. Μετάβαση στο Δημαρχείο.
10.30π.μ. Προσέλευση του Πρωθυπουργού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος Χριστού για την παρακολούθηση της Ακολουθίας του «Μεγάλου Αγιασμού».
11.00 π.μ. Ιερά πομπή και μετάβαση στον χώρο ρίψεως του Τιμίου Σταυρού για τον «Καθαγιασμό των Υδάτων».
11.30 π.μ. Πέρας τελετής αγιασμού υδάτων επιστροφή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Σωτήρος Χριστού-Πέρας Ακολουθίας.
11.40 π.μ. Κίνηση προς το Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου «ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ»
12.00 μ. Χαιρετισμός Δημάρχου- Επάρχου-Μητροπολίτου.
Τελετής ανακήρυξης του Πρωθυπουργού σε επίτιμο δημότη Δήμου Καλυμνίων
Χαιρετισμός Πρωθυπουργού. Επίδοση αναμνηστικών
13.00 μ.μ. Παράθεση επίσημου γεύματος
Αυτό όμως που έχει κεντρίσει τα βλέμματα πολλών ΜΜΕ και όχι μόνο, δεν είναι ο συμβολικός χαρακτήρας της επίσκεψης Τσίπρα-Καμμένου ελέω τουρκικών προκλήσεων, αλλά τα πρωτοφανή για μία τέτοια μέρα μέτρα ασφαλείας στο νησί. Δεν είναι καθόλου υπερβολή να ειπωθεί πως οι δύο πολιτικοί μαζί με τις συνοδείες τους θα επισκεφθούν ένα «αποστειρωμένο περιβάλλον», που θυμίζει αρκετά τις εκάστοτε επισκέψεις ξένων ηγετών στην χώρα μας.
Ενδεικτικό των δρακόντειων μέτρων που ξεπερνούν τα όρια της υπερβολής είναι ο αυστηρότατος έλεγχος ακόμη και των κολυμβητών που θα πάρουν μέρος στον Καθαγιασμό των Υδάτων από τον Τίμιο Σταυρό. Όσοι -αυστηρά από 15 έως 20 ετών- ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή, θα έπρεπε να προσέρχονται καθημερινά στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο νησί, από 27 Δεκεμβρίου 2017 έως 4 Ιανουαρίου 2018, υποβάλλοντας σχετικές αιτήσεις με όλα τα στοιχεία τους!
Η όλη διαδικασία θυμίζει περισσότερο....γραφειοκρατικές πρακτικές, παρά τελετή Καθαγιασμού των Υδάτων.
Εκτός αυτού, ζητήθηκαν από τις αρχές όλα ανεξαιρέτως τα ονόματα από τους εκπροσώπους του τύπου που θα παραστούν στην τελετή Καθαγιασμού, βγάζοντας ακόμη διαπιστεύσεις (!!), πράγμα που ισχύει και για όσους εργαζόμενους ΜΜΕ είναι κάτοικοι της Καλύμνου! 
Η αλήθεια είναι πως η επίσκεψη τόσο του πρωθυπουργού όσο και του προέδρου των ΑΝΕΛ γίνονται σε μία ιδιαίτερα ακατάλληλη για αυτούς περίοδο, μιας και από την αρχή του 2018 βρίσκεται σε ισχύ το μέτρο κατάργησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ για τα νησιά, μεταξύ των οποίων βρίσκεται φυσικά η Κάλυμνος. 
Όπως είναι λογικό, ο κίνδυνος για διαμαρτυρίες είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτός, χωρίς αυτό βέβαια να δικαιολογεί τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας.




el.gr

Οι φοροεισπράκτορες του μεσαίωνα ζουν και βασιλεύουν

Οι φοροεισπράκτορες του μεσαίωνα ζουν και βασιλεύουν
Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Δεν θα σας απασχολήσω πολύ, με κάτι που ούτως ή άλλως βιώνετε στο πετσί σας, αλλά θα δώσω με τη σειρά μερικά απλά δεδομένα, για να τα έχετε ταξινομημένα και ξεκάθαρα στο μυαλό σας.
1. Σήμερα, σε όλα τα μέρη της Γης, όλοι πληρώνουν τεσσάρων ειδών φόρους.
Α. Άμεσα, απ΄ ευθείας στο κράτος, ανάλογα με τα έσοδά τους.
Β. Έμμεσα (μέσω τρίτων) στο κράτος, ανάλογα με το τι ξοδεύουν. Αυτός ο φόρος είναι ο λεγόμενος ΦΠΑ, ή οι πράσινοι φόροι, που επιβαρύνουν τις τιμές κάθε προϊόντος και κάθε υπηρεσίας (εκδούλευσης). Αυτός που τους εισπράττει (π.χ. μαγαζάτορας) τους δίνει για λογαριασμό μας, για λογαριασμό των καταναλωτών δηλαδή, στο κράτος.
Γ. Πρόστυχους φόρους, πρόσθετους δηλαδή φόροι, που βαφτίζονται με διάφορα ονόματα και ρουφάνε το αίμα των λαών, όπως ΕΝΦΙΑ, ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΤΕΛΟΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ, ΤΕΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ, ΤΕΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΤΕΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΒΑΡΚΑΡΗΔΩΝ στους εκτελωνισμούς, ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ, ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΥ, ΤΕΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΤΕΛΟΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΤΗΡΙΟΥ, ΕΝΕΡΓΕΡΙΑΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ, ΥΚΩ υπερ των νησιών, ΕΤΜΕΑΡ για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κτλ κτλ κτλ. Αυτά τα πληρώνετε κάθε μέρα και είδηση δεν παίρνετε.
Δ. Τοπικοί φόροι, που είναι οι φόροι στον Δήμο. Φόροι για σκουπίδια, κατάληψη πεζοδρομίου, χρήση υπεδάφους (για τα καλώδια και την ύδρευση που έρχεται στο σπίτι σας), κτλ κτλ που έχουν ονομαστεί όλα μαζί χρεώσεις Δήμου και σε ένα λογαριασμό της ΔΕΗ των 180 ευρώ, πληρώνεις 18 ευρώ για την ΔΕΗ, 150 ευρώ για τους μισθούς των υπαλλήλων του Δήμου και 12 ευρώ διάφορους πρόστυχους φόρους.
2. Κάποτε, υπήρχανε και πάλι πολλών ειδών φόροι.
Α. Απ΄ ευθείας στο κράτος, ανάλογα με τα έσοδα.
Β. Πρόστυχοι φόροι, όπως ο φόρος των καμινάδων στο Βυζάντιο, φόρος τζακιών στην Αγγλία, φόρος τζαμιών, ανάλογα με το πόσα τζάμια είχες στο σπίτι, φόρος λαδιού, στην αρχαία Αίγυπτο, φόρος υπέρ του Γιαχβέ, στους Εβραίους, φόρος για να έχεις μούσι, από τον Μεγάλο Πέτρο στη Ρωσία, φόρος για να φοράς καπέλο, φόρος "αργομουνιάτικος" επί τουρκοκρατίας, σε όσες χήρες δεν ξαναπαντρευότανε, το χαράτσι, που πλήρωνε κάθε άντρας άνω των 15 ετών στον ντεφτέρ Κεχαγιά, κτλ κτλ
Γ. Τοπικοί φόροι, που πληρωνότανε στις θρησκευτικές κυρίως αρχές.
Όσον αφορά τους φοροεισπράκτορες, κάποτε γύριζαν με ένοπλη συνοδεία και μάζευαν τους φόρους μπαίνοντας με τη βία μέσα στα σπίτια, τιμωρώντας τους παραβάτες, στερώντας την ελευθερία τους και παίρνοντας τα παιδιά τους για δούλους εργασίας ή του σεξ.
Σήμερα, τα πράγματα είναι πιο απλά. Έχοντας αναγκαστικά όλοι τα όποια χρήματα έχουν στις τράπεζες και με τις τράπεζες κλειστές, ώστε να μην μπορούν να πάνε να τα πάρουν, μπαίνει ο φορατζής και κάνει, στην Ελλάδα για παράδειγμα, δύο ηλεκτρονικές κατασχέσεις ανά λεπτό, παίρνοντας τα πάντα από όποιον κρίνει το σύστημα. Και βέβαια, αν δεν έχεις χρήματα πας φυλακή.
Λοιπόν;;;;
Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι ζείτε σε μία ευνομούμενη και πολιτισμένη δημοκρατία;;;
Είστε κολίγοι, δούλοι, ενός άγνωστου αφέντη, που δεν ξέρεις ούτε που μένει, ούτε με τι μοιάζει. Κάποτε βλέπετε, οι φορατζήδες και οι ντεφτέρ Κεχαγιάδες, ερχότανε με το σπαθί, έπαιρνες και συ το δικό σου και όποιον έπαιρνε ο χάρος. Σήμερα, ανώνυμοι και ασφαλείς, κάθονται στο γραφείο τους, δούλοι κι αυτοί του ανώνυμου αφέντη και κατάσχουν μέσω ενός υπολογιστή το άϋλο χρήμα από τις τράπεζες και αν χρειαστεί, σου στέλνουν τους μπράβους τους να σου αδειάσουν το σπίτι, ή το μαγαζί.



el.gr

Το όνομα “ΝόβαΜακεντόσκι” …και το δούλεμα που εχεις να φας ακομα δεν εχει οριο…

Παρατηρησε το σκηνικο ο “καλος” και ο “κακος”..
Ο “κάκος” αντιδράει στις πρώτες κουβέντες που λέει η κυρια, πετάει ατάκες  ότι αυτό είναι γελοίο και οτι είναι κυριλλικό… και ότι είναι μία από τα ίδια και ότι έχουμε χαθεί στη μετάφραση…

Ανησυχία από την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ: «Το κοινό πρέπει να προετοιμαστεί για πυρηνικό πόλεμο»


Προετοιμάζονται στις ΗΠΑ για το ενδεχόμενο ενός πυρηνικού πολέμου; Το κέντρο πρόληψης και ελέγχου ασθενειών (CDC) ο κύριος οργανισμός του υπουργείου Υγείας των ΗΠΑ, πρόκειται να πραγματοποιήσει στα τέλη Ιανουαρίου ενημέρωση του κοινού για το πώς θα προστατευθεί σε περίπτωση ενός πυρηνικού πολέμου.

Μπαινουμε σε Μινι παγετώνα …


Το νερό που μπήκε από τη θάλασσα μέσα στη Μασαχουσέτη πάγωσε και έχει καλύψει όλα τα αυτοκίνητα όπως θα δείτε στο βίντεο… Αυτό είναι ένα φοβερό φαινόμενο και αποδεικνύει τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην Αμερική και στο πολικό ψύχος που επικρατεί..
θα πρέπει λίγο να ξεκολλήσουμε από τη διαδικασία της σκέψης  περί θερμοκηπίου και όλης της απάτης που έχει χτιστεί εναντίον μας για να γεμίζουν τα ταμεία κάποιοι επιτήδειοι και να ψαχτούμε πολύ σοβαρά στην ιστορία της γης και να δούμε ποτε ξανά είχαμε παγετώνες στην Ευρώπη ή στην Αμερική..
Αυτοί οι κύκλοι έχουν ξανάρθει και την προηγούμενη φορά είχαν αφήσει εκατομμύρια νεκρούς… αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι πολύ μεγάλο σημάδι στο ότι μάλλον βρισκομαστε στην αρχή ενός  συμπαντικού κύκλου… είναι καλό να ενημερωθούμε και να ερευνήσουμε μονοι μας γιατί έτσι με αυτό τον τρόπο θα καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται περί προφητειών, δεν πρόκειται περί σημαδιών Αποκάλυψης, δεν πρόκειται για σημάδια που δείχνουν πράγματα που έχουν να κάνουν σε σχέση με την πίστη… αλλά πρόκειται για μόνιμα φαινόμενα κρυφά από το κοπάδι… Μιας και όλα αυτά τα σημεία θέλουν να τα εκμεταλλεύονται αυτοί που εκμεταλλεύονται την εύκολη πίστη μας… και να κάνουμε ότι μπορούμε για να προφυλάξουμε εμάς και τις οικογένειές μας!
Σε κάθε Μεγάλη αλλαγή από τους κρυφούς τους κύκλους συμβαίνει και αλλαγή και στη συνείδησή μας και στις πολιτικοκοινωνικές μας καταστάσεις… Πολλοί από σας είμαι σίγουρος ότι έχετε καταλάβει ότι η περίοδος που ζούμε είναι έτοιμη να γεννήσει νέες καταστάσεις…. αλλαγές ισορροπιών.. Πολέμος… επισιτιστική κρίση Και ούτω καθεξής…
Ξαναλέω μόνοι σας σαν ερευνητες… Έτσι ώστε κανένα τσιράκι αποδομησης να μην έχει το δικαίωμα να σας κατευθύνει για το τι είναι Αλήθεια ή ψέμα……. Έτσι ώστε καμία δογματική αλήθεια να μην εμποδίσει την πραγματική σας έρευνα, ασχοληθείτε ιστορικά με το ποτέ ξανά είχαμε στην Ευρώπη παγετώνα… τι συνέπεσε στην ίδια εποχή… υπολογίστε τους χρόνους αποστασης από το τότε μέχρι το τώρα και ίσως το λίγο αύριο…. Έχετε πάντα κατά νου τον όρο του 8,6…. 8,6 χρόνια…. Ένας μικρός κύκλος… η σε μερες 3.141… το οποίο ναι εχει σχεση με την μαθηματικη σταθερα Πι… 
….και όλο αυτό όταν το δείτε ολόκληρο που τα επί μέρους του μέρη όλα μαζί δημιουργούν τον αριθμό 26… είτε πολλαπλάσια αυτού….. τότε να ξέρετε ότι ολοκληρώνεται έναν κρυφό κύκλο.!
Δεν θα εξηγήσω αλλα αυτό είναι δική σας δουλειά να το κάνετε… αφού ερευνήσετε..
θέλετε να το ενώσετε με τα 26αρια που εμφανίστηκαν εδώ και 1,5 μήνα σε γεγονότα, σε ανθρώπους, σε ηλικίες, σε θύματα κοκ; 
…είναι δική σας δουλειά να ενώσετε το παζλ αυτού του παράξενου και μυστικού κόσμου!
Δική μου δουλειά είναι Να σας δείξω το δρόμο και να σας δώσω όσα περισσότερα εργαλεία μπορώ αλλά ταυτόχρονα να σας προστατέψω από τις ύαινες που υπάρχουν δίπλα σας εντεταλμένες και σε υπηρεσία να μην σας αφήσουν να δείτε ποτέ!
Εχει τεράστια σημασία να ανακαλύψετε τον κύκλο…… είναι η σημασία προστασίας…  προνοητικότητα… πρόβλεψη…. Πράξεις που θα δημιουργήσουν προστασία για το μέλλον και για τις οικογένειές μας!




katoxika nea

Πρώην αρχηγός του τουρκικού στόλου προειδοποιεί για πόλεμο στο Αιγαίο


Πρώην αρχηγός τουρκικού στόλου με αφορμή το ενδεχόμενο επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων πέραν των έξι ναυτικών μιλίων: Να είστε έτοιμοι για πόλεμο στο Αιγαίο
Εξακολουθούν να μην βάζουν μυαλό οι Τούρκοι και να ανεβάζουν επικίνδυνα την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Μέσω των ΜΜΕ τους, προσπαθούν να παρουσιάζουν συνεχώς μια ένταση στην θαλάσσια περιοχή των Ιμίων και το σενάριο έχει συνεχώς το ίδιο τέλος, δηλαδή υποχώρηση των ελληνικών σκαφών ή ψαράδων,μπροστά στα τούρκικα.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ:Σκοτωμός Μακρόν - Ερντογάν! (video)


Η κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
και ο Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι, μετά την συνάντησή τους είχε μια απρόσμενη εξέλιξη!

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ:Τελεσίγραφο πολέμου από αρχηγό τουρκικού στόλου


Σε «πόλεμο» προκλητικών δηλώσεων που ανεβάζουν επικίνδυνα
την ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις επιδίδεται τις τελευταίες ώρες ο πρώην αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας, Νουσρέτ Γκιουνέρ, με αφορμή το ενδεχόμενο επέκτασης των ελληνικών χωρικών υδάτων πέραν των έξι ναυτικών μιλίων, όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στη γειτονική χώρα, Μαρία Ζαχαράκη.

kotzias-skopia
Εβδομάδα ραγδαίων εξελίξεων σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό αναμένεται αυτή που ξεκινά, καθώς στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος βρίσκεται η πρόθεση όλων των εμπλεκόμενων πλευρών να βρεθεί μια ουσιαστική λύση στο θέμα της ονομασίας, έπειτα από 25 χρόνια διαμάχης.