Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Κόλαση στην Τσεχία: Κατέρρευσε η κυβέρνηση – «Σφάζονται» πρωθυπουργός και ΥΠΟΙΚ



Μετά τη Μάλτα, άλλη μια χώρα της Ε.Ε. φαίνεται ότι βαίνει προς πρόωρες εκλογές.
Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Μπόχουσλαβ Σόμποτκα ανακοίνωσε σήμερα την παραίτησή του καθώς και την παραίτηση του υπουργικού του συμβουλίου, ύστερα από διαμάχη με τον υπουργό του επί των Οικονομικών, τον δισεκατομμυριούχο Αντρέι Μπάμπις, ο οποίος είναι ύποπτος για φορολογική απάτη.
13 Μαΐου 2017: 100 χρόνια από το θαύμα της Φατίμα θα ξεσπάσει ο Γ΄ΠΠ; – Το εφιαλτικό σενάριο επιστρέφει
Η συνεχιζόμενη κρίση ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Βόρεια Κορέα αλλά και ο 5ετής πόλεμος στην Συρία και η αντιπαράθεση με την Ρωσία έχει ανησυχήσει την ανθρωπότητα.

Γέροντας Παΐσιος: «Χρειάζεται πολλή προσοχή. Θα γίνει μεγάλο τράνταγμα»



«Σήμερα είναι καιρός να ετοιμασθούν οι ψυχές, γιατί, αν συμβεί κάτι, δεν ξέρω τι θα γίνει» αναφέρεται στις διδαχές που μας 
άφησε ως πολύτιμη παρακαταθήκη ο Γέροντας Παΐσιος.
Ο Άγιος Παΐσιος μιλώντας σε πιστούς αναφερόταν συχνά στις δυσκολίες της εποχής και στα προβλήματα . Έλεγε: Είθε να μην επιτρέψη ο Θεός να έρθουν δύσκολες μέρες, αλλά αν έρθουν, με έναν μικρό σεισμό, με ένα τράνταγμα, θα σωριάσουν ολόκληρες αδελφότητες, ολόκληρα μοναστήρια, γιατί ο καθένας θα πάη να σώση τον εαυτό του και θα τραβήξη την πορεία του.

Άρθρο πού οδηγούν οι «κορώνες» των Αλβανών



ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΙΜΑΣ
(Πηγή: 
http://www.kathimerini.gr)
Το σύνθημα έδωσε ο Εντι Ράμα με συνέντευξή του σε βελγική εφημερίδα και ακολούθησαν ο πρόεδρος του Κοσόβου Χακίμ Θάτσι και ο δήμαρχος Γινούζ Μουσλίου της πόλης Μπουγιάνοβατς στην κοιλάδα του Πρέσεβο, όπου το υπέρτερο πληθυσμιακά αλβανικό στοιχείο είχε πάρει τα όπλα παλαιότερα αξιώνοντας την απόσχισή του. 

Αλβανία - Άγιοι Σαράντα: Σε συνεχή απειλή ο ελληνικός πληθυσμός- έκαψαν την ελληνική σημαία


Για άλλη μια φορά «άγνωστοι» έκαψαν την ελληνική σημαία στα γραφεία του παραρτήματος της  «Δημοκρατικής Ένωσης Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας» ΔΕΕΜ ‘ Ομόνοια’, στους Αγίους Σαράντα,  ενώ από τις αλβανικές αρχές δεν έχει γίνει καμία κίνηση, στις συνεχείς προκλήσεις κατά της ελληνικής μειονότητας.