Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Όλεθρος για την Ελλάδα! Η κρυφή ατζέντα για το προσφυγικό...


Για την συμφωνία της Τουρκίας με την Ε.Ε, αλλά και τα σχέδια των Ευρωπαίων για την Ελλάδα, μίλησε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Αλεξάντερ Βιντερστάιν.
Ο Βιντερστάιν τόνισε ότι δεν υπάρχει σχέδιο Β' και πως στοχεύουν μόνο στο αρχικό, ωστόσο τα δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, θέλουν μετατροπή της Ελλάδας σε τεράστιο στρατόπεδο μεταναστών.
Βέβαια από την πλευρά του ο Βιντερστάιν , τόνισε πως: "διαπραγματευτήκαμε με την τουρκική κυβέρνηση, έχουμε μια συμφωνία με την τουρκική κυβέρνηση και έχουμε το λόγο της τουρκικής κυβέρνησης", ωστόσο αξιωματούχοι της Ε.Ε δήλωσαν πως υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να "χαλάσει" η συμφωνία με την Τουρκία, την οποία θεωρούν αφερέγγυα.
Γι' αυτό λοιπόν η Ευρώπη και στρέφεται σιγά-σιγά εξολοκλήρου στην Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύει και η αναβολή της προγραμματισμένης συνάντησης υψηλού επιπέδου, μεταξύ της αρμόδιας Επιτροπής για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και των Τούρκων υπουργών Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων.
Ωστόσο, τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Politico και της γερμανικής Bild, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία, καθώς τονίζουν ότι το σχέδιο Β' για την Ελλάδα είναι πολύ κοντά.
Όπως σας έχει ενημερώσει σε παλαιότερο άρθρο το voicenews.gr, το εν λόγω σχέδιο προβλέπει την μετατροπή των νησιών του ανατολικού Αιγαίου σε στρατόπεδα μεταναστών και την καταβολή στην Ελλάδα, των 6 δις που έχει υποσχεθεί η Ε.Ε στην Τουρκία. 
Η ελληνική κυβέρνηση από την πλευρά της δεν έχει σχολιάσει ακόμη τα σχετικά δημοσιεύματα, αλλά ούτε έχει διαψεύσει τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει. 







voice news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου