Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Προειδοποίηση- σοκ από επιστήμονα της NASA: Απροετοίμαστη η ανθρωπότητα να αντιμετωπίσει αιφνιδιαστική απειλή από κομήτη ή αστεροειδή!


Η ανθρωπότητα είναι δυστυχώς απροετοίμαστη για μια ξαφνική επαπειλούμενη πρόσκρουση κομήτη ή αστεροειδούς στη Γη, προειδοποίησε ένας επιστήμονας της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA).

Μιλώντας στο διεθνές συνέδριο της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης στο Σαν Φρανσίσκο, σύμφωνα με τη βρετανική «Γκάρντιαν», ο δρ Τζόζεφ Ναθ του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Goddard ανέφερε ότι παρότι οι δυνητικά επικίνδυνοι κομήτες και αστεροειδείς είναι υπεβολικά σπάνιοι, μια πρόσκρουση στον πλανήτη μας θα μπορούσε να εξαφανίσει τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Γι” αυτό, ως μέτρα προφύλαξης, ο κ Ναθ πρότεινε η NASA να κατασκευάσει ένα πύραυλο αποτροπής, ο οποίος θα είναι έτοιμος για παν ενδεχόμενο, καθώς και ένα διαστημικό σκάφος παρατήρησης. Ο πύραυλος θα μπορούσε να εκτοξευθεί το πολύ μέσα σε ένα χρόνο. Είτε θα έφερε πυρηνική κεφαλή για να διαλύσει τον αστεροειδή, είτε απλώς θα επιδρούσε κινητικά πάνω του και θα τον «έσπρωχνε» σε άλλη τροχιά.
«Βασικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, αν υπάρξει μια απειλή», τόνισε ο Ναθ, επισημαίνοντας ότι σήμερα χρειάζονται περίπου πέντε χρόνια για να εκτοξευθεί ένα διαστημικό σκάφος. Όμως πιθανώς η ανθρωπότητα δεν θα έχει την πολυτέλεια να περιμένει τόσο πολύ μέχρι να αντιδράσει στον εξ ουρανού κίνδυνο.
Πρόσφατα η NASA δημιούργησε ένα γραφείο πλανητικής άμυνας, ενώ και η ESA έκανε κάτι ανάλογο στην Ιταλία.
ΑΠΕ-ΜΠΕ





katoxika nea

ΠΟΛΕΜΟΣ! Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !


%ce%bf-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b9%cf%83%ce%bb%ce%b1%ce%bc-%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%b1-%cf%83
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙ ΤΑ 2 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ
ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ……
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ????
«ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ… ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ…»

Γυροφέρνουν τη Χίο οι Τούρκοι… Στο κατόπι τους τα Ελληνικά μαχητικά και σκληρές εμπλοκές!


aeromahia_mahtikika_statistika_2016
Γυροφέρνουν συνέχεια τη Χίο οι Τουρκαλάδες που και και σήμερα εισέβαλαν οπλισμένοι στο FIR Αθηνών, αλλά με την πρώτη Παραβίαση τα Ελληνικά Μιράζ 2000-5 που περιπολούσαν στην περιοχή τους πήραν από πίσω!
Οι Τούρκοι Χειριστές των F-16 άρχισαν στους Ελιγμούς όταν πήραν εντολή να αποχωρήσουν απο την περιοχή αντέδρασαν και επακολούθησε εμπλοκή δυτικά της νήσου την 11:05 αλλά στις αναχαιτίσεις και στους ελιγμούς τα Μιράζ 2000-5 είναι γνωστό οτι δεν πιάνονται!
Οι Τούρκοι μετά την πρώτη εμπλοκή εγκατέλειψαν την περιοχή αλλά επέστρεψαν πάλι και επακολούθησε δεύτερη εμπλοκή στις 11:10 Nότια και δυτικά του νησιού με τα ίδια αποτελέσματα για τους Τούρκους που εγκατέλειψαν οριστικά την Αερομαχία!
Την ίδια ώρα ένα άλλο F-16 μπήκε στο FIR Aθηνών αλλά ειδοποιήθηκε απο την Τουρκική πλευρά και εγκατέλειψε την περιοχή άμεσα …ο Αέρας ήταν πολύ βαρύς για τα χνώτα του Τούρκου που την κοπάνησε με αναταράξεις!




hellasforce

ALERT! Τουρκικό Πραξικόπημα -όσμιο Αιγαίο-Προκλητικότητα Τούρκων


%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%b1

2018! ΤΟ ΤΕΛΟΣ… !!!


GERMANY - NOVEMBER 08: Hands pulling on 500 Euro banknote. (Photo by Ulrich Baumgarten via Getty Images)
2018 :Το Τέλος του ρευστού Χρήματος !!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13,16 ..καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ.
18 ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´. ..
Philip Jones (Το τέλος του χρήματος):
«Έχω άσχημα νέα για τους αισιόδοξους.
Δεν θα υπάρξει ανάκαμψη.
Αυτό που συμβαίνει τώρα, είναι αυτό που έχει πει ο David Icke,
το μέρος ενος μεγάλου στρατηγικού σχεδίου για την δημιουργία
μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης,
ενος παγκόσμιου κράτους με μία παγκόσμια κυβέρνηση, έναν παγκόσμιο στρατό,
μία παγκόσμια τράπεζα, ένα παγκόσμιο νόμισμα, μία παγκόσμια θρησκεία
και ενός τραγικά μειωμένου πληθυσμού … παγκόσμιων «τσιπαρισμένων σκλάβων».
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: ΘΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ – ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ»

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτές είναι οι αποδείξεις που θα «χτίζουν» το αφορολόγητο


%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%b4%ce%b5%ce%b9%ce%be%ce%b5%ce%b9%cf%83Οι αποδείξεις που θα «χτίζουν» το αφορολόγητο με το πλαστικό χρήμα
Τη λίστα με τις δαπάνες που θα γίνονται δεκτές προκειμένου να «χτίζεται» το αφορολόγητο με τη χρήση πλαστικού χρήματος συντάσσει το υπουργείο Οικονομικών μια ημέρα μετά την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στη Βουλή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους στη λίστα με τις δαπάνες που θα γίνονται δεκτές θα περιλαμβάνονται αγορές από:
σούπερ μάρκετ
πολυκαταστήματα
καύσιμα
αγορές ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών
έπιπλα
είδη οικιακής χρήσης
ξενοδοχεία
παροχή υπηρεσιών από υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, λογιστές, ψυχολόγους
εστιατόρια
ταβέρνες
μπαρ
κέντρα διασκέδασης
Αντίθετα δεν θα γίνονται δεκτές δαπάνες για:
λογαριασμούς ΔΕΚΟ
κινητή και σταθερή τηλεφωνία
δόσεις δανείων
ενοίκια
κοινόχρηστα
ασφάλιστρα
διόδια
Υπενθυμίζεται ότι βάσει των διατάξεων που κατατέθηκαν στη Βουλή η υποχρέωση για πληρωμές με πλαστικό χρήμα ορίζεται ως εξής:
-Εισόδημα 1-10.000 ευρώ: Ποσοστό ελάχιστης δαπάνης με ηλεκτρονική συναλλαγή και μέσα πληρωμής με κάρτα 10%. Άρα για εισόδημα 5.000 ευρώ πρέπει κατ’ ελάχιστον να δαπανηθούν 500 ευρώ μέσω κάρτας, αλλιώς επιβάλλεται πέναλτι φόρου έως 22% ή 110 ευρώ.
-Εισόδημα 10.000,01-30.000 ευρώ: Ποσοστό ελάχιστης δαπάνης με ηλεκτρονική συναλλαγή και μέσα πληρωμής με κάρτα (Προοδευτική εφαρμογή) 15%. Αυτό σημαίνει υποχρέωση δαπάνης 15% από το πρώτο ευρώ και άρα απαιτούνται 1.500-4.500 ευρώ με κάρτες. Η παράλειψη θα τιμωρείται με ποινή φόρου έως 3520 ευρώ (22%).
-Εισόδημα 30.000,01 και άνω: Ποσοστό ελάχιστης δαπάνης με ηλεκτρονική συναλλαγή και μέσα πληρωμής με κάρτα (Προοδευτική εφαρμογή) 20% και μέχρι 30.000 ευρώ.Το όριο αυξάνεται «προοδευτικά» από το πρώτο ευρώ και «οριζόντια», οπότε θα απαιτούνται ηλεκτρονικές πληρωμές δαπανών ύψους 6.000 ευρώ –και έως 30.000 ευρώ κατ’ ανώτατον όριο για εισόδημα 150.000 ευρώ το χρόνο.




hellasforce

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…


grexit
«ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…»