Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Στην Τουρκία Τους Κατακρεούργησαν οι Ρώσοι!!!!





Στην Τουρκία Τους Κατακρεούργησαν οι Ρώσοι!!!!
 
Η Τουρκία επιθυμεί πάση θυσία να ακυρώσει την ειρηνευτική συμφωνία Ρωσίας-Ουάσιγκτον, λόγω της οποίας τις τελευταίες ημέρες είχαν σταματήσει οι βομβαρδισμοί στην περιοχή της Συρίας. 

Ωστόσο η Μόσχα έπληξε έντονα τις τουρκικές δυνάμεις, καθώς πραγματοποίησε 62 επιδρομές, στις περιοχές Χάμα, Ράκκα, Χαλέπι, Χομες, Ντειρ Εζορ, τις τελευταίες 48 ώρες. 

«Οι Ρωσικές Αεροδιαστημικές Δυνάμεις συνεχίζουν να σφυροκοπούν ομάδες ισλαμιστών στην Συρία που δεν περιλαμβάνονται στην συμφωνία κατάπαυσης του πυρός και έχουν χαρακτηριστεί ως τρομοκρατικές οργανώσεις από τα ΗΕ» σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας. 

«Ένα Su-34 κατέστρεψε 10 καταφύγια των ισλαμιστών και εξουδετέρωσε 50 ισλαμιστές στην Χάμα» ανέφερε ο Igor Konashenkov. 

Οι απώλειες από τις επιθέσεις είναι πολλές, καθώς καταστράφηκαν 30 νταλίκες, 4 κτίρια και κομβόι στην Ράκκα, ενώ 10 τζιχαντιστές έχασαν τη ζωή τους. 

«Η ένταση των ρωσικών επιδρομών στην Συρία τις τελευταίες δύο ημέρες ειδικά σε περιοχές όπου οι ένοπλες ομάδες και οι τοπικές εξουσίες συμφώνησαν να σταματήσουν τις εχθροπραξίες και να ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις ήταν χαμηλή. Δεν στοχεύσαμε σε αυτές τις περιοχές» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΥΠΑΜ της Ρωσίας, Konashenkov. 

«Η συμφωνία μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ για την κατάπαυση δεν αφορά το ISIS, Al-Nusra και άλλες οργανώσεις ισλαμιστών που έχουν χαρακτηριστεί τρομοκρατικές» εξήγησε ο Konashenkov.









volcano times

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!!ΚΤΗΝΗ!!ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!



ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΚΛΗΡΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!!!
ΚΤΗΝΗ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ και δυτικοί συνεργοί τους.
Οργάνωσαν την γενοκτονία στην Συρία για να μετατρέψουν τους ανθρώπους σε φτηνό κρέας. Όπως ακριβως στον Πόντο και την Ιωνία.
Εδώ και χρόνια φωνάζουμε ότι υπάρχει επίσημη καταγγελία στον ΟΗΕ για 18000 παιδιά από την Συρία που σφαγιάστηκαν σε τουρκικά νοσοκομεία για να τους πάρουν τα όργανα. (ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ! 18.000 παιδιά από την Συρία, σφάχτηκαν για εμπόριο οργάνων στην Τουρκία! Στον ΟΗΕ η αποκάλυψη, σιωπή από τα ΜΜ»Ε». (βίντεο) 

Και τα δυτικά κτήνη αναμασούν το παραμύθι οτι η γενοκτονία ειναι επανάσταση κατά του Άσαντ»! Ενώ μόνον ο Καμμένος βγήκε και μίλησε ανοιχτά απαιτώντας από την διεθνή κοινότητα να στηρίξει τον Άσαντ και να τελειώσει την γενοκτονία και τον ξεριζωμό.
Η φωτογραφία – ντοκουμέντο από αναγνώστη με το σημείωμα:
«Μικρός Σύριος που βρέθηκε στα σκουπίδια της Τουρκίας. Η μεγάλη τομή δείχνει πως πάρθηκαν τα όργανά του γιά να γίνουν εμπόρευμα μαυραγορίτικο για έναν πούστη δυτικό. Τί τον θέλουμε λοιπόν τον κόσμο τους καί το κωλοευρώ-μάρκο τους. Για πόσο μπορούμε να συνεχίζουμε με τα κομματικά γυαλιά συσκότισης που φοράμε όλοι να συμμετέχουμε στόν κόσμο τους; Άν ήταν το δικό μας παιδί θα γινόμασταν φανατικοί τρομοκράτες και θα γαμούσαμε τό σύμπαν του παναμερικανισμού και του πανγερμανισμού, δηλαδή της νέας τάξης πραγμάτων;
Που είναι οι αρχές, η ηθική , οι αξίες , η αλληλεγγύη, η αγάπη καί ευαισθησία πού διέκρινε τό Έθνος μας; Ναί το Έθνος μας, γιατί η λέξη Έθνος μας περιλαμβάνει όλους τους Έλληνες. Λαό και εξουσία. Τη λέξη Έθνος βλακωδώς την παραχωρήσαμε μεταπολιτευτικά στους φασίστες, όπως και τόσα άλλα. Ας ταρακουνήσουμε λοιπόν τις κεφάλες μας που ακούνε μόνο πιά τα iPhone και τα Samsung καί μόνο οταν το μυαλό μας έρθει στήν κανονική του θέση , θα υπάρξει αρχή ελπίδα σωτηρίας!












volcano times

ΤΩΡΑ!!!ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!Γενίκευση του πολέμου στη Μεσόγειο!!!



ΤΩΡΑ!!!ΦΟΒΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!Γενίκευση του πολέμου στη Μεσόγειο!!!

Έντονη κριτική προς Ρωσία και ΗΠΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Numan Kurtulmuş, ο οποίος είναι και προσωπικός σύμβουλος του Ερντογάν. 
Ο Numan δήλωσε κατηγορηματικά, πως οι χώρες αυτές προκαλούν στην περιοχή αληθινό πόλεμο, διώχνοντας εκατομμύρια ανθρώπους από τα σπίτια τους.

Επιπλέον, ο ηγέτης των Ισλαμιστών στο Χαλέπι και πρώην αντισυνταγματάρχης του στρατού της Συρία, Abdulcebbar Ageydi, ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται οι Ισλαμιστές να δεχθούν οποιαδήποτε εκεχειρία για τις αρχές Μαρτίου, καθώς κάτι τέτοιο πρόκειται να τους φέρει σε δυσχερή θέση και να ευνοήσει τους Κούρδους, οι οποίοι δε θα παύσουν να επιτίθενται κατά της συριακής αντιπολίτευσης. Τόνισε μάλιστα, πως για να έρθει στη χώρα πρέπει να υπάρξει άμεση ανατροπή του προέδρου Άσαντ.

Μία τρίτη δήλωση, μεγάλωσε τις ανησυχίες, καθώς ο αρχηγός των Σιϊτικής πολιτοφυλακής του Ιράκ, Haşdi Şabi, τόνισε πως οι Ιρακινοί Σιΐτες θα πολεμούν μαζί με το συριακό στρατό κατά των Ισλαμιστών.

Σαν να μην έφθαναν όλες αυτές οι αντιδράσεις, τουρκικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως πολλοί Αρμένιοι συμμετέχουν στις πολεμικές συρράξεις στη Συρία μαζί με τους Κούρδους, ενισχύοντας και τις επιθέσεις του PKK στην ενδοχώρα της Τουρκίας.

Παρατηρούμε λοιπόν πως υπάρχει κλιμάκωση και γενίκευση του πολέμου στη Μεσόγειο, καθώς καμία πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί την παραμικρή υποχώρηση, προκειμένου να σταματήσει ο πόλεμος.











volcano times

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΑΖΕΙ εσκεμμένα ΣΕ ''ΕΞΟΡΙΑ''ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!




ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ''ΕΞΟΡΙΑ''ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
 
Με διπλωματικό τρόπο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δεν σχολίασε τα σενάρια που θέλουν τα κράτη-μέλη της Ευρώπης να πιέζουν εσκεμμένα την Ελλάδα, 
για διαχείριση του προσφυγικού καθώς επιθυμούν την έξοδο της από την Ε.Ε.

Πιο συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρκ Τόνερ, μίλησε σε ελληνική εφημερίδα σχετικά με το μεταναστευτικό και το κλείσιμο των συνόρων.

«Κάθε κράτος έχει το κυρίαρχο δικαίωμα να ελέγχει την επικράτεια του, συμπεριλαμβανομένου και το ποιοι θα μπορούν να εισέρχονται τη χώρα» δήλωσε ο κ. Τόνερ.

Ουσιαστικά με αυτή τη στάση ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, «αδειάζει» την Ελλάδα βάζοντας την σε «εξορία» αφού δρα το κάθε κράτος μόνος του χωρίς την υποτιθέμενη συλλογική λειτουργία των κρατών της Ε.Ε. βάσει όσων είπε.

Η ερώτηση του δημοσιογράφου στον κ. Τόνερ ήταν:

Η Ελλάδα απειλείται από μια προσωρινή, αν όχι de facto έξοδο από την Σένγκεν, λόγω και του τείχους που κτίστηκε στα βόρεια σύνορα της. Εχουν οι ΗΠΑ θέση για το θέμα αυτό; Ανησυχείτε ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αστάθεια την Ευρωπαϊκή Ενωση; Κατά τη γνώμη σας είναι αυτό δίκαάσιο για την Ελλάδα, μια χώρα που υποφέρει από την οικονομική κρίση και τώρα με την προσφυγική κρίση;

Η απάντηση που έδωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος ήταν:

«Τονίζουμε βεβαίως ότι πρόκειται για εξαιρετικά ιδιαίτερες συνθήκες. Όσο οι μετανάστες και οι πρόσφυγες συνεχίζουν να εισρέουν σε αριθμό ρεκόρ, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστούν αυτές οι προκλήσεις».

»Κάθε κράτος έχει το κυρίαρχο δικαίωμα να ελέγχει την επικράτεια του, συμπεριλαμβανομένου και το ποιοι θα μπορούν να εισέρχονται τη χώρα. Καλωσορίζουμε τις προσπάθειες των ευρωπαίων εταίρων μας να ελέγξουν τα Ευρωπαϊκά σύνορα, παράλληλα με την ελαχιστοποίηση του πόνου των προσφύγων».

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος, κ. Τόνερ συμπλήρωσε: «Καθώς πολλοί από αυτούς εγκαταλείπουν συνθήκες τρομαχτικών συγκρούσεων, συνεχίζουμε να τονίζουμε ότι όλοι οι πρόσφυγες κάθε εθνικότητας πρέπει να γίνονται αποδέκτες συμπεριφορών με βάση τον ανθρωπισμό και την αξιοπρέπεια. Επίσης να έχουν πρόσβαση σε διαδικασίες αξιολόγησης (εννοεί και καταγραφής) για παροχή ασύλου. Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση όπως εξελίσσεται».








volcalo times

ΕΛΛΑΔΑ – ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – 20.000 ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΧΑΡΤΗΣ)


Στα όρια της έκρηξης κινείται η προσφυγική – ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, με το σύστημα υποδοχής και διαχείρισης του προσφυγικού ρεύματος να εξαντλεί τις αντοχές του, με τις αρχές των Σκοπίων να συνεχίζουν την τακτική της κωλυσιεργίας με αποτέλεσμα η διέλευση Σύρων και Ιρακινών στην Ειδομένη να μην ξεπερνά τους 1.000 το 24ωρο. Κι αυτό με την απειλή ενός νέου μπλόκου ανά πάσα στιγμή.
Σύμφωνα με το «Έθνος» προκύπτει ότι τουλάχιστον 19.415 πρόσφυγες έχουν ήδη εγκλωβιστεί σε περίπου 18 πόλεις και περιοχές της Ελλάδας.
Σχεδόν δέκα χιλιάδες πρόσφυγες βρίσκονται εγκλωβισμένοι κατά μήκος της εθνικής οδού από τη Λαμία ως την Ειδομένη και σε διάφορες επαρχιακές πόλεις της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, διανυκτερεύουν σε πάρκινγκ, πρατήρια καυσίμων, εστιατόρια και στεγασμένους δημοτικούς χώρους, περιμένοντας να διοχετευτούν στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων, όπου όμως η διέλευση γίνεται με ρυθμούς χελώνας έπειτα από το «μπλόκο» στους Αφγανούς και τα νέα αυστηρότερα κριτήρια που θέσπισαν αυθαίρετα οι χώρες του «Βαλκανικού Διαδρόμου». Άλλοι 3.500 πρόσφυγες ήταν χθες στα νησιά του Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Χίος, Σάμος).
ΧΑΡΤΗΣ
Ποια είναι η κατάσταση σε όλη τη χώρα Γέμισαν ασφυκτικά τα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας
Αθήνα – Πειραιάς: Χθες το πρωί, περίπου 1.700 άτομα έφθασαν στο λιμάνι του Πειραιά με δύο δρομολόγια από Μυτιλήνη, Χίο και Κω. Αρχικά οι περισσότεροι βρέθηκαν στους επιβατικούς σταθμούς του ΟΛΠ. Ωστόσο, μετά τη μεταφορά αρκετών στα κέντρα προσωρινής φιλοξενίας, μέχρι νωρίς το απόγευμα στον χώρο παρέμεναν 350 άτομα.
Ελαιώνας – Ελληνικό – Σχιστό: Ασφυκτικά γεμίζουν πλέον και οι δομές φιλοξενίας στην Αττική, καθώς καθημερινά προστίθενται νέες αφίξεις. Χθες στο Ελληνικό φιλοξενούνταν 900 άτομα και στον Ελαιώνα 650. Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής υποστηρίζει ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι διαμένοντες έχουν προσφυγικό προφίλ. Επίσης, στο κέντρο μετεγκατάστασης στο Σχιστό, όπου έχουν μεταφερθεί κυρίως Αφγανοί, στους οποίους απαγορεύτηκε η διέλευση από τα σύνορα με τα Σκόπια, φιλοξενούνται 1.350 άτομα.
Ειδομένη – Πολύκαστρο: Σχεδόν 3.000 πρόσφυγες παρέμεναν χθες στον καταυλισμό της Ύπατης Αρμοστείας, περιμένοντας τη σειρά τους για να περάσουν στα Σκόπια. Οι ροές ήταν και χθες πολύ αργές (με ρυθμό περίπου χιλίων ατόμων το 24ωρο). Άλλοι 300 πρόσφυγες βρίσκονταν στο πρατήριο της εθνικής οδού, στο ύψος του Πολυκάστρου, ενώ ανάλογα με τον ρυθμό διέλευσης διοχετεύονταν στην περιοχή «εγκλωβισμένα» λεωφορεία από την εθνική οδό.
Διάβατα Θεσσαλονίκης: Το Κέντρο Μετεγκατάστασης στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου «εγκαινιάστηκε» χθες και δέχτηκε τους πρώτους πρόσφυγες. Σύμφωνα με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, το κέντρο φιλοξένησε αρχικά 1.250 άτομα, ενώ περίπου 500 πρόσφυγες περίμεναν να εισέλθουν στον χώρο. Στην πλειονότητά τους είναι Σύροι και Ιρακινοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από διάφορα σημεία της εθνικής οδού και θα διοχετεύονται σταδιακά προς την Ειδομένη.
Καβάλα: Συναγερμός σήμανε στην Καβάλα για την εξεύρεση χώρου προσωρινής φιλοξενίας χιλίων προσφύγων που αναμενόταν να φτάσουν χθες στις 7 το απόγευμα με πλοίο από τη Μυτιλήνη. Ο χώρος που επιλέχτηκε ήταν οι αποθήκες του Τελωνείου. Ανθρωποι του δήμου και εθελοντές έκαναν πυρετώδεις προετοιμασίες για τον ευπρεπισμό του χώρου και την εξασφάλιση θέρμανσης και σίτισης για τους πρόσφυγες.
Σκοτίνα Πιερίας: Οι 300 πρόσφυγες που είχαν διανυκτερεύσει στη Σκοτίνα Πιερίας αναχώρησαν τα ξημερώματα με 7 λεωφορεία και ήταν οι πρώτοι που μπήκαν στα Διαβατά. Στο σημείο έφτασαν αργότερα άλλα 9 λεωφορεία με 450 πρόσφυγες.
Κλειδί Ημαθίας: Ένα λεωφορείο με 60 πρόσφυγες στάθμευσε στον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών στο Κλειδί Ημαθίας, με τον οδηγό του να περιμένει εντολές από την Τροχαία για τον χρόνο αναχώρησής του για τα Διαβατά ή την Ειδομένη.
Κοζάνη: Το κλειστό γυμναστήριο της Λευκόβρυσης έχει μετατραπεί σε προ-αναχωρησιακό κέντρο προσφύγων. Οι πρώτοι 200 πρόσφυγες που φιλοξενήθηκαν εκεί αναχώρησαν τα ξημερώματα και λίγες ώρες μετά έφτασαν άλλοι 380 με 5 λεωφορεία. Τρεις έγκυες γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κοζάνης. Βλάβη παρουσίασε το μεσημέρι το σύστημα θέρμανσης του γυμναστηρίου. Επιστρατεύτηκε η Πυροσβεστική, που αναζητούσε πιθανή διαρροή.
Γρεβενά – Δεσκάτη: Τα μεσάνυχτα της Τρίτης έφτασαν στο κλειστό Γυμναστήριο των Γρεβενών τρία λεωφορεία με 150 πρόσφυγες, προερχόμενους από την Καλαμπάκα. Κάποιοι απ’ αυτούς ξεκίνησαν με τα πόδια με προορισμό την Ειδομένη. Άλλο ένα λεωφορείο έφτασε στη Δεσκάτη με 60 άτομα που θα φιλοξενηθούν στον Ορειβατικό Σύλλογο.
Τέμπη: Σχεδόν 700 πρόσφυγες διανυκτέρευσαν στην εθνική οδό στον χώρο στάθμευσης των παλιών διοδίων. Χθες το πρωί πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία και είχαν την ενημέρωση από την Αστυνομία ότι εντός της ημέρας θα αναχωρούσαν για τα σύνορα. Εκκληση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για τρόφιμα, νερά και κουβέρτες.
Καλαμπάκα: Το καφέ-εστιατόριο «Όασις» στο Μουργκάνι Καλαμπάκας έχει μετατραπεί σε άτυπο κέντρο μεταναστών. Οι πρώτοι πρόσφυγες που είχαν φιλοξενηθεί σ’ αυτό αναχώρησαν, αλλά χθες έφτασαν άλλα έξι λεωφορεία με 350 πρόσφυγες.
Λαμία: Εικόνες εξαθλίωσης πάνω στην εθνική οδό βίωσαν περίπου 1.500 πρόσφυγες, που επέβαιναν σε 30 λεωφορεία τα οποία ακινητοποίησε η Τροχαία έξω από τη Λαμία. Περισσότεροι από 100, που διανυκτέρευσαν σε βενζινάδικα, ξεκίνησαν χθες πεζοί για τα σύνορα. Ο διευθυντής της Τροχαίας τούς έπεισε να γυρίσουν, λέγοντας πως η απόσταση είναι σχεδόν 450 χιλιόμετρα και πως κινδυνεύει η ζωή τους. Άλλοι κινήθηκαν προς την πόλη της Λαμίας αναζητώντας άλλα μεταφορικά μέσα. Η Τροχαία άρχισε να διοχετεύει σταδιακά τα λεωφορεία προς τη Β. Ελλάδα.
AIΓΑΙΟ
Βουλιάζουν από κόσμο τα νησιά
Λέσβος: Μετά τη χθεσινή αναχώρηση 2.513 προσφύγων για Πειραιά και Καβάλα, στο νησί παραμένουν λιγότεροι από 2.000, οι οποίοι αναμενόταν επίσης να μεταφερθούν στην ενδοχώρα. Με δεδομένη τη μείωση των ροών λόγω ισχυρών ανέμων, οι τοπικές αρχές χαρακτηρίζουν την κατάσταση προς το παρόν διαχειρίσιμη.
Χίος: Περίπου 700 άτομα βρίσκονται στο Κέντρο Φιλοξενίας στην πόλη της Χίου. Χθες απογράφηκαν στο hotspot 15 άτομα, ενώ χθες δεν καταγράφηκε ροή ούτε ενός πρόσφυγα στο νησί.
Σάμος: Περισσότεροι από 700 πρόσφυγες φιλοξενούνταν χθες στο νησί. Τη σίτισή τους έχει αναλάβει προσωρινά ο Δήμος Σάμου, έπειτα από την αποχώρηση της ΜΚΟ που είχε την ευθύνη, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται αυτό να ανατεθεί στον στρατό.
Καστελόριζο: Η κατάσταση στο ακριτικό Καστελόριζο είναι δύσκολη. Χθες έφτασαν στο νησί περίπου 100 πρόσφυγες και μετανάστες από την Τουρκία, αριθμός που αντιπροσωπεύει τον μέσο όρο των τελευταίων εβδομάδων. Το πόσοι παραμένουν εκεί εξαρτάται από το αν το πλοίο της γραμμής μπορεί να κάνει το δρομολόγιο προς τη Ρόδο λόγω του καιρού. Αν υπάρχει απαγορευτικό, οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο πολιτιστικό κέντρο του νησιού είναι πολλές εκατοντάδες.
Λέρος: Το νησί σηκώνει μεγάλο βάρος καθώς σε καθημερινή βάση φτάνουν περίπου 500 άνθρωποι οι οποίοι μεταφέρονται κυρίως από το Φαρμακονήσι. Είναι ένας μεγάλος αριθμός ακόμα και για τα δεδομένα του νέου hotspot, το οποίο έχει δυναμικότητα 600 κλινών. Προχθές έφυγαν με το πλοίο για τον Πειραιά περισσότερα από 1.000 άτομα, και οι φορείς του νησιού επισημαίνουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να ναυλωθούν πλοία αποκλειστικά γι’ αυτό τον σκοπό.
Κως: Περίπου 400-500 πρόσφυγες φτάνουν κάθε μέρα στην Κω. Ακόμα και η δημιουργία του hotspot στο νησί μπορεί, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, να μην αποδειχθεί αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες που υπάρχουν, δεδομένης της μεγάλης αύξησης που αναμένεται μόλις έρθει η άνοιξη.
Διαμαρτυρία εναντίον της Bild από τους κατοίκους της Λέσβου
«Απογοήτευση» και «προβληματισμό» για τα δημοσιεύματα της γερμανικής εφημερίδας Bild σε βάρος της Λέσβου με αφορμή το προσφυγικό, εκφράζει η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, σε σχετική ανακοίνωσή της.
Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Η Συντονιστική Επιτροπή του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, εκφράζει την απογοήτευση και τον προβληματισμό της για τα δημοσιεύματα της Γερμανικής Εφημερίδας BILD σε βάρος του Νησιού και των κατοίκων του.
Όλο αυτό το διάστημα όλοι μας βιώνουμε το δράμα χιλιάδων ανθρώπων, που φτάνουν στις ακτές μας εξαντλημένοι, λεηλατημένοι με κάθε τρόπο, αβοήθητοι. Αβοήθητοι από μια Ευρώπη που ανέχεται τον πόλεμο που τους ξεριζώνει, από μια Ευρώπη που δεν μπορεί στοιχειωδώς να διαχειριστεί ακόμα και το θέμα της μεταφοράς τους από την Τουρκία. Στον αιώνα μας άνθρωποι κάθε ηλικίας, χρησιμοποιούν αποκλειστικά για τη διέλευση του Αιγαίου, φουσκωτές βάρκες αμφιβόλου ποιότητας, με τα γνωστά αποτελέσματα των πνιγμών και της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης.
Στον αντίποδα χώρες της Ευρώπης κλείνονται σε κλουβιά από συρματοπλέγματα για να «προστατευθούν», να ξορκίσουν το κακό, γίνονται οι ίδιες χώρες «νεκρών» ανθρώπων.
Εμείς εδώ στη Λέσβο καλούμε κάθε ελεύθερο στη ψυχή άνθρωπο, να μας επισκεφθεί, για να δει από κοντά πώς διαχειριζόμαστε το πρόβλημα με τις όποιες δυνάμεις έχουμε. Να δει το χαμόγελο των ανθρώπων που έρχονται στα παράλια μας, να δει τις προσπάθειες μας στον τομέα της προστασίας του θαλάσσιου και Νησιωτικού περιβάλλοντος, να δει τα πρόσωπα των ντόπιων που μέρα – νύχτα προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις, όπου και όσο ο καθένας μπορεί.
Και το κυριότερο μέσα σε αυτή την ένταση να διαπιστώσει ότι η Λέσβος εξακολουθεί να είναι φιλόξενος και ασφαλής τουριστικός προορισμός, που σέβεται στο ακέραιο και τον τελευταίο της επισκέπτη.
Προτρέπουμε λοιπόν το Γερμανικό, αλλά και στο σύνολο του, τον Ευρωπαϊκό Τύπο, να στηρίξει μέσω της προβολής τη χώρα μας και τα Νησιά μας, που παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία κρατούν ψηλά τα ιδεώδη του σεβασμού της ανθρώπινης ύπαρξης και αξιοπρέπειας.
Προκόπης Σινάνης
Συντονιστής Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου».
Στο λιμάνι του Πειραιά 1352 μετανάστες και πρόσφυγες
Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε στις 6:40 το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βlue Star 1» μεταφέροντας 1352 μετανάστες και πρόσφυγες από δύο νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Το πλοίο παρέλαβε 918 άτομα από τη Μυτιλήνη και 434 από τη Χίο.
Οι μετανάστες κατευθύνθηκαν στους επιβατικούς σταθμούς του λιμανιού του Πειραιά όπου φιλοξενούνται προσωρινά, ενώ κάποιοι από αυτούς αναμένεται να οδηγηθούν στα κέντρα προσωρινής κράτησης με πούλμαν.
Στους επιβατικούς σταθμούς του λιμανιού του Πειραιά υπάρχουν στελέχη του Ερυθρού Σταυρού και μέλη της επιτροπής αλληλεγγύης Πειραιά και εθελοντές για τη διευκόλυνση των μεταναστών.
Στις 10 το πρωί αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» μεταφέροντας 30 μετανάστες και πρόσφυγες από την Κω. 






hellasforce

Είδηση βόμβα για την Αθήνα προκαλεί πανικό…

grece

Η ποιότητα ζωής στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, είναι από τις χειρότερες στην Ευρώπη, σύμφωνα με έρευνες της παγκοσμίου φήμης Mercer International Company.
Τα στοιχεία σοκάρουν και προκαλούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας μας, καθώς η Αθήνα πήρε την 3η θέση από τις 17 πιο επικίνδυνες πρωτεύουσες της Ευρώπης. 
Ο λόγος που κατρακύλησε η Ελλάδα στις έρευνες για την ποιότητα ζωής τους τελευταίους μήνες, είναι κυρίως η οικονομική κρίση και το μεταναστευτικό.
Ανάλογη ήταν και η εκτίμηση του περιοδικού Business Insider, το οποίο σχολίασε παράλληλα πως  η σωματική ασφάλεια είναι σε άσχημη κατάσταση. 
Η Αθήνα συγκρίθηκε δηλαδή με χώρες όπως το Κίεβο της Ουκρανίας, γεγονός που δεν τιμά καθόλου την Ελλάδα, καθώς συγκρίνεται η ζωή των Ελλήνων με λαούς που βιώνουν στρατιωτικές επιχειρήσεις.
Αναλυτικά:
Το Κίεβο έλαβε 189 πόντους
Το Βελιγράδι 131 πόντους
Η Ελλάδα 124 πόντους
Σόφια  118 πόντους.
Βουδαπέστη 93 πόντους.
Μαδρίτη 84 πόντους
Ρώμη 82 πόντους
Η φτώχεια, η ανεργία, το προσφυγικό και η πολιτική αστάθεια, κατέστρεψαν σύμφωνα με την έρευνα, την Ελλάδα…






voice news

ΕΚΤΑΚΤΟ! Πραξικόπημα στην Τουρκία...



fear


Ύστερα από την εμπλοκή της Τουρκίας, η οποία αρνήθηκε να εφαρμόσει την απόφαση του ΝΑΤΟ, το κλίμα "μυρίζει μπαρούτι" για μία ακόμη φορά. Ένταση προκλήθηκε κατά τη συζήτηση των μελών, όπου θα ρυθμίζονταν όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες για το πεδίο δράσης και τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν το στόλο του ΝΑΤΟ.
Στη συζήτηση συμμετείχαν εκπρόσωποι της στρατιωτικής ηγεσίας των Υπουργείων Άμυνας των χωρών μελών. Οι εκπρόσωποι της Τουρκίας στην επιτροπή εξέφρασαν άσχημα και απαξιωτικά λόγια για την πολιτική ηγεσία της χώρας τους, φανερώνοντας την αρνητική άποψη που έχει η στρατιωτική ηγεσία για την κυβέρνηση της Τουρκίας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα και χαρακτήρισαν την απόφαση του ΝΑΤΟ ως "μπούρδες".
Με περίσσιο θράσος, οι Τούρκοι στρατιωτικοί απαίτησαν από το ΝΑΤΟ να περιπολεί από τα αριστερά της του 25ου Μεσημβρινού, δυτικά δηλαδή των νησιών του ανατολικού Αιγαίου. Ζήτησαν δηλαδή να φύγουν οι περιπολίες από τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδας - Τουρκίας και να μετατοπιστούν στο κέντρο του Αιγαίου.
Η αντίδραση αυτή των στρατιωτικών φανερώνει πως είναι έτοιμοι για σύγκρουση με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τονίζουμε πως στον τουρκικό στρατό ανήκουν πολλοί κεμαλικοί αξιωματικοί αλλά και οπαδοί του ισλαμιστή ιμάμη Γκιουλέν. Πρόκειται δηλαδή για ανθρώπους που πρόσκεινται στους πολιτικούς αντιπάλους του Ερντογάν.
Επιπλέον οι στρατιωτικοί δεν επιθυμούν να εισβάλλουν στη Συρία, αλλά ο Ερντογάν τους αγνοεί διαρκώς, δυσαρεστώντας τους ακόμη περισσότερο.  
Ανά πάσα στιγμή οι στρατιωτικοί αυτοί μπορούν να προκαλέσουν πραξικόπημα, ανατρέποντας τον Ερντογάν, ο οποίος χάνει διαρκώς συμμάχους, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό της Τουρκίας. Τέλος, πολλές είναι οι φωνές στο εσωτερικό της Τουρκίας, οι οποίες ισχυρίζονται πως ήδη προετοιμάζεται το κλίμα και γίνονται οι κατάλληλες διεργασίες για να "πέσει" η κυβέρνηση Ερντογάν.











voice news

ΑΥΤΟΣ θα ρίξει τον Ερντογάν!

gege
Όπως σας αναφέραμε με προηγούμενο άρθρο του voicenews.gr, η στρατιωτική ηγεσία της Τουρκίας έχει έρθει σε ρήξη με την κυβέρνηση Ερντογάν, ενώ πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως γίνονται οι κατάλληλες διεργασίες για ένα επερχόμενο πραξικόπημα. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, πολλά μέλη του τουρκικού στρατού είναι οπαδοί του ισλαμιστή ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος υπήρξε πολιτικός πατέρας του Ερντογάν, αλλά τώρα προωθείται ως πρόσωπο κλειδί των ΗΠΑ, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στην Τουρκία.
Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας η φήμη πως ο Γκιουλέν εμπλέκεται παρασκηνιακά σε ύποπτες επιχειρήσεις. Πολλές είναι και οι φωνές που υποστηρίζουν πως συμμετέχει σε εμπόριο ναρκωτικών, προκειμένου να μπορεί να χρηματοδοτεί με χρήμα και όπλα τις Ισλαμικές μονάδες που βρίσκονται σε Αφγανιστάν, Ιράκ και Συρία. 
Αν και είχε υπό την καθοδήγηση και την προστασία του τον Ερντογάν, ο Γκιουλέν θα συγκρουστεί ανοικτά μαζί του. Εκτός από αυτό το μέτωπο, ο Τούρκος πρόεδρος θα πρέπει να αντιμετωπίσει τους Κεμαλιστές και τις τουρκικές μειονότητες, καθώς ενδέχεται οι τρεις αυτές "ομάδες" να συμμαχήσουν εναντίον του, προκειμένου να απομακρυνθεί πραξικοπηματικά από την εξουσία.
Αν τα σενάρια αυτά επιβεβαιωθούν και "πέσει" η κυβέρνηση Ερντογάν, τότε θα μπορέσει να επιστρέψει στην Τουρκία από τις ΗΠΑ (όπου έχει εξοριστεί). Αν κατορθώσει και ανέβει στην ηγεσία του τόπου, τότε αναμένεται να δημιουργήσει ένα νέο καθεστώς το οποίο θα είναι εθνικιστικό και ισλαμικό, το οποίο θα είναι εξαιρετικά καταπιεστικό για τους πολίτες και επιθετικό προς τις χώρες που γειτνιάζουν με την Τουρκία (Ελλάδα, Κύπρος, Συρία).
gegeb







voice news

Μας αδειάζουν και οι Γερμανοί :Έναρξη των «επιχειρήσεων της SNMG2″ απο…Παρασκευή και βλέπουμε!


ΓΕΡ2
Απο Παρασκευή και βλέπουμε η έναρξη των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο…Δήλωσε ο Εκπρόσωπος του Γερμανικού Υπουργείου Άμυνας  

Ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Άμυνας, Μίχαελ Χένγιες, και ξεκαθάρισε  ότι η αποστολή είναι προσανατολισμένη στη θαλάσσια αναγνώριση και στην προώθηση πληροφοριών στις αρμόδιες υπηρεσίες της Ελλάδας και της Τουρκίας….»Εκτίμηση άδειασμα κανονικό απο τους Γερμανούς !»
«Η αποστολή του ΝΑΤΟ βρίσκεται ήδη στο Αιγαίο, αλλά η δράση του ΝΑΤΟ σε ό,τι αφορά αυτή τη μονάδα δεν έχει ακόμη ξεκινήσει, διότι ο σχεδιασμός βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη στο πλαίσιο των αρμόδιων οργάνων του ΝΑΤΟ.
Περιμένουμε τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ. Η αποστολή είναι προσανατολισμένη στην θαλάσσια αναγνώριση σε αυτή την περιοχή και στην παρακολούθηση αυτών των διεθνών υδάτων και υπό αυτή την έννοια δεν προβλέπονται εκτελεστικά μέτρα» δήλωσε ο Χένγιες και πρόσθεσε ότι η μονάδα τελεί υπό γερμανική διοίκηση, ενώ η ναυαρχίδα «Βόννη» βρίσκεται στο λιμάνι της Σούδας, στην Κρήτη απο το Κεντρικό Αιγαίο που βρισκόταν
SNMG2«Η μονάδα του ΝΑΤΟ βρίσκεται ήδη στο Αιγαίο και ο σχεδιασμός βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη στα αρμόδια όργανα του ΝΑΤΟ. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα αυτού του σχεδιασμού πιθανώς ήδη σήμερα (Τετάρτη) το βράδυ θα τεθούν στο συμβούλιο του ΝΑΤΟ […] Πιστεύω ότι  η μετακίνηση προς το Κεντρικό Αιγαίο  θα γίνει την Παρασκευή»,δήλωσε ο Γερμανόςεκπρόσωπος.
Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την επαναπροώθηση προσφύγων στην Τουρκία, ο Μ.Χένγιες σημείωσε:
«Στην αρχή υπήρξε η πρωτοβουλία της Γερμανίας, της Τουρκίας και της Ελλάδας σε ό,τι αφορά τη χρήση αυτής της μονάδας δράσης στο Αιγαίο. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας είναι γνωστό ότι η Τουρκία είχε δηλώσει πρόθυμη να πάρει πίσω τους πρόσφυγες που έρχονται από την Τουρκία».
«Το ΝΑΤΟ επεξεργάζεται τώρα όλες τις νομικές λεπτομέρειες, αλλά είναι σημαντικό να επαναλάβουμε ότι πρόκειται για αποστολή παρακολούθησης και προώθησης πληροφοριών στους αρμόδιους οργανισμούς της Ελλάδας και της Τουρκίας, δηλαδή απλώς για προώθηση πληροφοριών.
Σχόλιο:  Για όποιον κατάλαβε τι είπε ο Γερμανός είναι οτι μας αδειάζει κανονικά και λέει τα αυτονόητα στα Διεθνή Ύδατα τώρα πια ύδατα είναι Διεθνή και ποια δέχεται η Τουρκία ..Άστο καλύτερα





hellasforce

Επίσημη Παραδοχή από το ΝΑΤΟ: «Τα Πλοία Μας στο ΑΙΓΑΙΟ θα Παρέχουν Μόνο Πληροφορίες…»


Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg δήλωσε ότι τα κράτη-μέλη του ΝΑΤΟ έχουν συντονίσει τις λεπτομέρειες της λειτουργίας της στρατιωτικής συμμαχίας στο Αιγαίο με στόχο τον περιορισμό της εισροής μεταναστών στην Ευρώπη από τη Μέση Ανατολή.
«Εμείς θα συμμετάσχουμε στις διεθνείς προσπάθειες για να κόψουμε τις γραμμές της παράνομης διακίνησης και της παράνομης μετανάστευσης στο Αιγαίο. Τα πλοία του ΝΑΤΟ θα παρέχουν πληροφορίες στους λιμενοφύλακες και άλλες εθνικές αρχές στην Ελλάδα και την Τουρκία».
Σύμφωνα με τον Stoltenberg, η ομάδα Standing Maritime Group που θα αναπτυχθεί στο Αιγαίο θα διεξάγει αναγνώριση, δραστηριότητες παρακολούθησης και εποπτείας στην περιοχή και θα διατηρεί επαφή με τη Frontex.
«Αποστολή του ΝΑΤΟ δεν είναι να γυρίσει πίσω τις βάρκες. Εμείς θα παρέχουμε κρίσιμες πληροφορίες. Για να ενεργοποιούνται η ελληνική και η τουρκική ακτοφυλακή, καθώς και η Frontex, για να κάνουν τη δουλειά τους ακόμα πιο αποτελεσματικά». εξήγησε ο επικεφαλής του ΝΑΤΟ.
Ο Stoltenberg διευκρίνισε πως σε περίπτωση που συμμαχικά πλοία βρουν ανθρώπους που κινδυνεύουν στη θάλασσα και που προέρχονται από την Τουρκία, θα πρέπει να στέλνονται πίσω στην Τουρκία.
Ακόμη, ο Στόλτενμπεργκ ανέφερε πως το NATO θα εντείνει την επιτήρηση των συνόρων Τουρκίας-Συρίας για να βοηθήσει την Άγκυρα στη διαχείριση της κρίσης των προσφύγων.
Επί του παρόντος, τα ευρωπαϊκά κράτη αγωνίζονται να βρουν μια λύση σε μια τεράστια μεταναστευτική κρίση, με εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους που εγκαταλείπουν τις χώρες τους (στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική) για την Ευρώπη.
Την περασμένη εβδομάδα, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο διαπίστωσε ότι η ροή των προσφύγων και των μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα συνεχίζει να είναι πολύ μεγάλη, παρά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε ανάμεσα στην ΕΕ και την Άγκυρα πέρυσι.
Σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ), πάνω από 78.000 πρόσφυγες και μετανάστες έχουν φθάσει στην ελληνική επικράτεια μέχρι στιγμής το 2016.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… Η Αμερική στο Χείλος ενός Θερμοπυρηνικού Πολέμου με τη Ρωσία και την Κίνα


America is on the Brink of Thermonuclear War with Russia And China
ALERT… ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ…
37
38
39

ΠΟΙΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ!!! Όλο Και Πιο Πολλοί Εμπλέκονται στον Πόλεμο της Συρίας


ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!
Έντονα επικριτικός προς την Ρωσία αλλά και προς τις ΗΠΑ εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και προσωπικός σύμβουλος του Ερντογάν, ο Numan Kurtulmuş, κατηγορώντας αυτές τις δυο χώρες ότι οδηγούν την περιοχή σε ένα σε ένα «πραγματικό πόλεμο», όπως τον χαρακτήρισε, (Aslı savaş), που θα έχει σαν αποτέλεσμα πολλά καινούργια εκατομμύρια προσφύγων.
ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!2
Παράλληλα μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak, ο αρχηγός των Ισλαμιστών του Χαλεπιού πρώην αντισυνταγματάρχης του συριακού στρατού, ο Abdulcebbar Ageydi, τόνισε ξεκάθαρα ότι οι ισλαμιστές δεν μπορούν να δεχτούν την εκεχειρία που έχει ανακοινωθεί για τις αρχές Μαρτίου, γιατί αυτή θα ευνοήσει τους Κούρδους καθώς θα συνεχίσουν τις επιθετικές τους ενέργειες κατά της συριακής αντιπολίτευσης. Ο Abdulcebbar Ageydi υποστήριξε ότι δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη στην Συρία αν δεν αλλάξει το καθεστώς και δεν ανατραπεί ο πρόεδρος Άσαντ.
ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!3
Εντωμεταξύ όπως έγινε γνωστό, (τουρκική εφημερίδα Yeni Şafak), ο αρχηγός της Σιϊτικης ιρακινής πολιτοφυλακής, ο Haşdi Şabi, δήλωσε πως Ιρακινοί Σιϊτες πολιτοφύλακες πολεμούν στις τάξεις του συριακού στρατού εναντίον των Ισλαμιστών.
ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!4
Αλλά δεν έφτανε αυτό. Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Milliyet, οι Τούρκοι έχουν πληροφορείς ότι Αρμένιοι βρίσκονται και πολεμούν στις τάξεις των Κούρδων στη Συρία ενώ ενισχύουν και τις επιθέσεις του ΡΚΚ στην ίδια την Τουρκία.
Όπως φαίνεται όλο και περισσότεροι εμπλέκονται σε αυτό το συριακό χάος και η αναγγελθείσα εκεχειρία πολύ λίγες ελπίδες υπάρχουν για την εφαρμογή της, ενώ συνεχώς εντείνονται τα ατελείωτα κύματα των προσφύγων.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ


Άσκηση Ηλεκτρονικού Πολέμου1
Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής Εκπαίδευσης του 2ΟΥ Συγκροτήματος Επικοινωνιών – Ηλεκτρονικού Πολέμου – Πληροφορικής – Επιτήρησης (2ο ΣΕΗΠΠΕΠ) πραγματοποιήθηκε από 15 έως 18 Φεβρουαρίου 2016, ΤΑΜΣ και αξιολόγηση συστημάτων Ηλεκτρονικού Πολέμου (ΗΠ) στην Περιοχή Ευθύνης της ΑΣΔΕΝ.΄
Κατά τη διάρκεια της Άσκησης εξετάσθηκαν οι διαδικασίες εφαρμογής μέτρων ΗΠ (Μέτρα Υποστηρίξεως ΗΠ – ΜΥΗΠ, Ηλεκτρονικά Αντίμετρα – ΗΑΜ και Ηλεκτρονικά Μέτρα Προστασίας – ΗΜΕΠ) και αντιμετωπίσθηκαν επεισόδια σύνθεσης της Ηλεκτρονικής Διάταξης Μάχης.
Επιπρόσθετα, εκτελέσθηκαν δοκιμές αναβαθμισμένων ηλεκτρονικών βαθμίδων των συστημάτων ΗΠ, με άριστα αποτελέσματα, γεγονός που βελτιώνει κατακόρυφα τις επιχειρησιακές τους δυνατότητες.
?????????????
?????????????
?????????????
?????????????

ΑΙΓΑΙΟ – ALERT – ΕΞΩ 11 + 1 ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ


ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
ALERT…
Με 11 πλοία συμμετέχει το Πολεμικό Ναυτικό στις επιχειρήσεις διαχείρισης των προσφυγικών ροών. Επιπλέον, μια ελληνική φρεγάτα συμμετέχει στη νατοϊκή δύναμη Standing NATO Maritime Group 2 (SNMG2) που αναπτύσσεται στο Αιγαίο για την καταπολέμηση των διακινητών προσφύγων και μεταναστών.
Αναλυτικά, στις επιχειρήσεις που πραγματοποιούνται υπό τις ελληνικές αρχές συμμετέχουν τέσσερις κανονιοφόροι, δύο πυραυλάκατοι και πέντε παράκτια περιπολικά.





hellasforce

ΠΡΟΔΟΣΙΑ… Τουρκική Στρατιωτική Αντιπροσωπεία στο ΓΕΑ και στη ΣΙ


ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΞΕΤΣΙΠΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ (!!!) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ…
Την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016, τουρκική στρατιωτική αντιπροσωπεία επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) και τη Σχολή Ικάρων (ΣΙ), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) Ελλάδας – Τουρκίας 2015.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Τουρκικής Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας στο ΓΕΑ και στη ΣΙ1
Τουρκικής Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας στο ΓΕΑ και στη ΣΙ2
Τουρκικής Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας στο ΓΕΑ και στη ΣΙ3
Τουρκικής Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας στο ΓΕΑ και στη ΣΙ4
Τουρκικής Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας στο ΓΕΑ και στη ΣΙ5
Τουρκικής Στρατιωτικής Αντιπροσωπείας στο ΓΕΑ και στη ΣΙ6

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ… Προσχεδιασμένο (από το 2009!!!) το Έγκλημα… Λαθρομετανάστευση με Χορηγό το Κράτος… Συρρίκνωση του Ελληνισμού


Λαθρομετανάστευση με Χορηγό το Κράτος
ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
Λαθρομετανάστευση με χορηγό το κράτος
Η βάρκα συμβολίζει την Ελλάδα που βιώνει καθημερινά την άφιξη χιλιάδων εποίκων από την αντίπερα όχθη της Ασίας. Η ¨Ελλάδα¨ βλέπει αλλά δεν κατανοεί το ευρύτερο σχέδιο εποικισμού. Γίνεται λοιπόν ο θεατής της αφήγησης.
Στο τέλος γίνεται αντιληπτό τι συμβoλίζει η φωτία εξ ανατολάς και ποια η μοίρα της «Ελλάδος»… αλλά είναι ήδη πολύ αργά! Γι αυτό ΞΥΠΝΗΣΤΕ αδελφοί διότι χανόμαστε!
Το μεταναστευτικό & Η συρρίκνωση του Ελληνισμού
Σήμερα υπάρχουν αναρίθμητα κοινά με τα όσα συνέβησαν στο παρελθόν και ελπίζω ότι όποιος παρακολουθήσει το βίντεο θα τα αντιληφθεί. Ο εποικισμός, το δημογραφικό, οι υποτακτικοί και οι μισθοφόροι που έγιναν αφέντες… η εξασθένιση των συνόρων, και η … «προδοσία» προς χάριν του προσωπικού συμφέροντος!
Μόνο όταν θα μπορέσουμε να δούμε το παρόν ως ένα μικρό κομμάτι μιας ευρύτερης ιστορικής συνέχειας θα μπορέσουμε να συλλάβουμε το εύρος των επιπτώσεων που θα έχουν όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα επί των ημερών μας.
Οι περισσότερες πληροφορίες προέρχονται από το βιβλίο του Στήβεν Ρανσιμαν «Η Αλωση της Κωνσταντινουπόλεως», και έχουν διασταυρωθεί με το βιβλίο του Σταυριανού «Η Ιστορία της Βαλκανικής 1453-Σήμερα»

13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016… ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ…. ΚΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Έχει ξεκινήσει μία παγκόσμια προπαγάνδα από την αρχή του χρόνου και προσπαθεί να στρέψει το ενδιαφέρον των ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη, στην ημερομηνία 13 Απριλίου 2016, που είναι και ημέρα Τετάρτη.
Γι’ αυτό το σκοπό έχουν κυκλοφορήσει πάρα πολλά βίντεο, από την Ασία μέχρι την Αμερική και παρουσιάζουν την μέρα αυτή σαν την μέρα που θα συμβεί κάτι μοναδικό στον κόσμο.
Άλλοι μιλούν για το τέλος του κόσμου, άλλοι για την έναρξη του 3ου παγκοσμίου πολέμου, άλλοι για την εμφάνιση του αντίχριστου «Μεσσία» και άλλοι για ότι τρομακτικό και τρελό κατεβάζουν τα άρρωστα μυαλά τους.
Εδώ βλέπετε κάποια από αυτά:
Αυτή η παγκόσμια προπαγάνδα όμως δεν ξεκίνησε από μόνη της, ούτε συνεννοήθηκαν κάποιοι «τρελοί» στον κόσμο, για να μεταδώσουν ταυτόχρονα την ίδια “πληροφορία”.
Είναι κατευθυνόμενη εντολή από τα Εβραιοσιωνιστικά κέντρα που ελέγχουν την “ενημέρωση” των ανθρώπων. Και σαφώς αυτή η καταστροφολογία, δείχνει και την τάση που έχουν προς την καταστροφή της ανθρωπότητας.
Δεν είναι λοιπόν “προφήτες”, αλλά μας λένε αυτά που γνωρίζουν πως θα γίνουν. Αυτά δηλαδή, που οι ίδιοι σχεδιάζουν.
Βέβαια τέτοιες προπαγάνδες καταστροφολογίας που τις συνδέουν με ημερομηνίες, έχουν διασπείρει μέχρι τώρα πολλές, με πρώτη τον Δεκέμβριο του 2012 που μίλαγαν για τον “Αρμαγεδδώνα” και την καταστροφή του κόσμου που έλεγαν οι “προφητείες των Μάγια”, με τελευταία την καταστροφολογία για τον Σεπτέμβριο του 2015.
Τώρα μας φέρνουν ακόμα μία ημερομηνία καταστροφής, την 13η Απριλίου 2016.!!!!!!
Και το ερώτημα είναι: “γιατί το κάνουν”;
Μήπως είναι ηλίθιοι;
Μήπως είναι γραφικοί;
Μήπως τους αρέσει να ξεφτιλίζονται διεθνώς;
Όχι. Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει. Και θα σας έλεγα πως ακριβώς το αντίθετο προσπαθούν. Θέλουν να επιβεβαιωθούν σε αυτά που “προφητεύουν” και όχι να διαψεύδονται και να ξεφτιλίζονται. Αλλά μέχρι τώρα, συνεχώς “κάτι” τους εμποδίζει και αυτό είναι η Ελλάδα.!!!!
Όσοι έχετε διαβάσει παλαιότερα άρθρα μου, θα έχετε δει πως σε αρκετά έχω γράψει, πως δεν θέλουν να ξεκινήσουν τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, όσο η Ελλάδα παραμένει ακόμα όρθια, ειρηνική και ΑΣΦΡΑΓΙΣΤΗ.!!!!!!
Όταν λοιπόν δίνουν ημερομηνίες και “προφητεύουν” την αρχή παγκόσμιων καταστροφών, προϋποθέτει, πως πρώτα απ’ όλα, είναι σίγουροι πως θα έχει «πέσει» η Ελλάδα.
Επειδή όμως τα σχέδια καταστροφής της Ελλάδος από το 2010, δεν “καρποφορούν”, έτσι αναγκάζονται να αλλάζουν και να μεταφέρουν συνεχώς και τις ημερομηνίες καταστροφής του κόσμου, που “προφητεύουν”.
Για να δίνουν λοιπόν τώρα, την ημερομηνία “13 Απριλίου 2016”, ως ημερομηνία αρχής, παγκόσμιων γεγονότων καταστροφής, αυτό σημαίνει, πως έχουν δρομολογήσει γεγονότα για την Ελλάδα, που πρέπει απαραιτήτως να έχουν γίνει, μέχρι το αργότερο 10 Απριλίου.
Και αυτά τα γεγονότα φυσικά, δεν έχουν να κάνουν με ασφαλιστικά και φορολογικά νομοσχέδια, αλλά με γεγονότα που θα φέρουν εσωτερικές διαμάχες και ταραχές, αλλά και αυτό που τους «καίει» περισσότερο και είναι το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ των Ελλήνων.
Αυτό λοιπόν που θα παρακολουθήσουμε από τώρα και μέχρι τις 13 Απριλίου είναι το εξής: Ή θα δούμε μεγάλες ταραχές και σοβαρά επεισόδια μέσα στην χώρα, παράλληλα με την υποχρεωτική επιβολή της ηλεκτρονικής ταυτότητας με το “666”, ή θα δούμε για ακόμα μία φορά, να περνάει και η 13 Απριλίου 2016, χωρίς να γίνεται τίποτα από αυτά που προαναγγέλλουν.
Επειδή όμως αυτά που διαβάζετε εσείς, τα διαβάζουν και αυτοί που σχεδιάζουν την πτώση της Ελλάδος, γνωρίζοντας πως έχετε διαβάσει τα πιθανά τους σχέδια, δέχονται μία μικρή……. πίεση.!!!!!!
Αυτή η μικρή….. πίεση, θα τους αναγκάσει και πάλι να ψάξουν για ……. “εναλλακτικές” λύσεις.
Ο χρόνος βέβαια αυτήν την στιγμή τους πιέζει ασφυκτικά, γιατί οι εστίες του παγκοσμίου πολέμου γύρο μας, σιγοκαίνε και προσπαθούν να τις ελέγχουν, αλλά πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγουν. και να εξαπλωθούν.
Εμείς πάντως να μην ξεχνάμε, πως αντιμετωπίζουμε μία κυβέρνηση εχθρική προς τα Ελληνικά συμφέροντα, που δεν έχει καμία Συνταγματική νομιμότητα, διότι έχει ανατρέψει το Δημοψήφισμα και κυβερνά ενάντια προς την λαϊκή εντολή.
Εμείς να παρακολουθούμε τα πάντα και να ετοιμαζόμαστε, γιατί με ότι κάνουν, σπρώχνουν όλο και περισσότερο την χώρα προς τον γκρεμό. Και αφού δίνουν την 13η Απριλίου ως ημέρα παγκόσμιων γεγονότων, μέχρι τότε, οι “σειρήνες συναγερμού”, χτυπάνε πρώτα απ’ όλους για την Ελλάδα.
Ας κοιτάμε το «σπίτι» μας, γιατί οι κλέφτες και οι δολοφόνοι είναι μέσα εδώ. Και όταν κινδυνεύουμε εμείς, δεν είναι λογικό και φρόνιμο, να χαζεύουμε τι κάνουν οι άλλοι στις χώρες τους.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com
Υ.Γ. 13 Απριλίου έχουν εκλογές στην ερειπωμένη Συρία απ’ όπου και η φωτογραφία.