Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Πολύ κρίσιμο ραντεβού στη Μόσχα Πούτιν - Νετανιάχου


plokil
Την είδηση της επικείμενης και εξαιρετικά κρίσμιης για το μέλλον της Συρίας συνάντησης επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός θα μεταβεί στη ρωσική πρωτεύουσα στις 21 Σεπτεμβρίου προκειμένου να συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Τι φοβούνται οι Ισραηλινοί: ότι ο οπλισμός που στέλνουν οι Ρώσοι στη Δαμασκό, θα καταλήξει στα χέρια της Χεζμπολάχ (ή και άλλων οργανώσεων), κάτι που θα συνιστούσε εθνική απειλή για το Ισραήλ. Η σιιτική οργάνωση του Λιβάνου, μάχεται κι εκείνη στη Συρία, στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων. Από την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, γιγαντιαία ρωσικά μεταγωγικά τύπου Antonov-124 Condors μεταφέρουν στη Συρία οπλισμό, κάτι που κάνουν και οι Ιρανοί, που έχοντας φτάσει σε συμφωνία με τον Ομπάμα για τα πυρηνικά τους, προσπαθούν να θέσουν τους Αμερικανούς στο περιθώριο των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή.




voice news

Εννιά ρίχτερ θα χτυπήσουν την Ελλάδα




 seismosf
Γνωστοί σεισμολόγοι κάνουν λόγο για φονικό σεισμό που μπορεί να δώσουν τεκτονικές πλάκες της Ελλάδος. Τονίζουν πως ειδικά κάποιες περιοχές βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο, για τις οποίες υπάρχει βεβαιότητα εκδήλωσης σεισμού ενδεχομένως και με θύματα και αυτό όχι σε βάθος χρόνου.
Η ««Le Monde» με τίτλο: «Des Seismes Sans Precedent Historique Sont Possibles En Europe» («Σεισμοί χωρίς ιστορικό προηγούμενο είναι πιθανοί στην Ευρώπη») επισημαίνει πως η Ελλάδα, η Τουρκία και η Ιταλία, σύμφωνα με την έρευνα διατρέχουν τον μεγαλύτερο κίνδυνο, καθώς δεν αποκλείεται να βιώσουν σεισμούς ανάλογου μεγέθους με αυτόν που σημειώθηκε τον Μάρτιο του 2011 στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας, του σεισμού του Τοχόκου και του τσουνάμι που ακολούθησε.
Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως στους χάρτες που δημιουργήθηκαν πολλές περιοχές της χώρας μας όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Σάμος, η Μυτιλήνη, η Πάτρα, η Κεφαλονιά, η Ζάκυνθος, η Ήπειρος αλλά και μεγάλο τμήμα του Κορινθιακού κόλπου απεικονίζονται με βαθύ κόκκινο χρώμα και εντάσσονται στις ζώνες υψηλής επικινδυνότητας!
Ο διακεκριμένος σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας σχολίασε το δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας και είπε πως δεν συμφωνεί απόλυτα με το ρεπορτάζ της «Le Monde», αλλά παράλληλα προσέθεσε πως το ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού δεν μπορεί να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση.
«Πρόκειται για μια σοβαρή επιστημονική προσέγγιση που φυσικά δεν μπορούμε να αποκλείσουμε, αλλά ούτε και να ασπαστούμε πλήρως» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.
«Προσωπικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να σημειωθεί σεισμός της τάξης των 9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στη χώρα μας.
Είναι η πρώτη φορά όμως που σχεδιάζονται παρόμοιοι χάρτες με τόση λεπτομερή καταγραφή των σεισμογενών περιοχών για την Ευρώπη!
Η επιστημονική ομάδα του προγράμματος SHARE, το οποίο κόστισε 4,1 εκατομμύρια ευρώ και χρηματοδοτήθηκε κατά 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση, κατέγραψε τα ιστορικά δεδομένα των σεισμών των τελευταίων τριάντα ετών.


voice news

Κουτσούμπας: Ο λαός δεν έχει δοκιμάσει ακόμη τη δύναμή του


koutsoumpas

«Ο λαός μας τα δοκίμασε όλα, τέτοιες και αλλιώτικες κυβερνήσεις, κόμματα και αποκόμματα. Τα δοκίμασε όλα και την υπομονή και την αποδοχή και την ανάθεση. Δεν έχει δοκιμάσει ακόμα τη δύναμή του, δεν έχει πάρει τη θέση του στο πλευρό του ΚΚΕ στο δρόμο της σύγκρουσης και ρήξης με τα μονοπωλιακά συμφέροντα, την ΕΕ και την εξουσία τους, στο δρόμο της ανατροπής τους».
Αυτά είπε την Τετάρτη ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος, στην πλατεία Στντάγματις.
Αναφορικά με τις εκλογές, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «αυτό που κρίνεται στις εκλογές είναι αν θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά σε αυτή την κατεύθυνση στηρίζοντας το ΚΚΕ εκλογικά και υιοθετώντας την πρότασή του για άλλο δρόμο ανάπτυξης. Αυτή η υπόθεση δεν θα κριθεί στις κάλπες και από τετραετία σε τετραετία. Θα κριθεί στους δρόμους του αγώνα με ένα πανίσχυρο εργατικό-λαϊκό κίνημα».
Για την επομένη της κάλπης, ο γγ του ΚΚΕ προέβλεψε ότι «όπως κι αν διαμορφωθούν τα εκλογικά ποσοστά και οι βουλευτικές έδρες όλων των άλλων κομμάτων, θα υπάρξει συνεννόηση για να γίνει κυβέρνηση. Είτε αυτή είναι κυβέρνηση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με κάποια από τα υπόλοιπα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ ή τους ΑΝΕΛ, είτε είναι κυβέρνηση μεγάλου συνασπισμού των δύο πόλων του αστικού πολιτικού συστήματος, του ΣΥΡΙΖΑ παρεούλα με τη ΝΔ».
«Κυβέρνηση θα υπάρξει, γιατί ο λογαριασμός του 3ου μνημονίου είναι έτοιμος» είπε ο κ. Κουτσούμπας,μιλώντας για τα ν'εα φορολογικά μέτρα που θα έρθει αντιμέτωπος ο λαός. Παράλληλα, χαρακτήρισε «κοροϊδία δίχως τέλος» τα περί «παράλληλου προγράμματος» και «ισοδυνάμων» στα οποία αναφέρονται ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ.
«Δεν υπάρχει πολιτική διαχείρισης και «μοντέλο καπιταλιστικής ανάπτυξης» που να μπορεί να οδηγήσει σε έναν καπιταλισμό χωρίς εκμετάλλευση, χωρίς ξεζούμισμα των εργαζομένων. Γι’ αυτό τα ίδια αντιλαϊκά μέτρα παίρνονται σε όλες τις χώρες κράτη-μέλη της ΕΕ είτε έχουν μνημόνιο είτε δεν έχουν, ακόμα και σε αυτές όπως η Βρετανία και η Δανία που έχουν εθνικό νόμισμα» δήλωσε.
Κλείνοντας, ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ άσκησε οξεία κριτική τόσο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, όσο και κατά των υπόλοιπων κομμάτων, όπως της Λαϊκής Ενότητας λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να σκοντάψει στην τρικλοποδιά της Λαϊκής Ενότητας, γιατί το ‘αντιμνημόνιο’ είναι ψεύτικη διαχωριστική γραμμή» είπε) και τόνισε πως «η λύση, η προοπτική για το λαό βρίσκεται στο δρόμο της ρήξης και της σύγκρουσης για να πάρει ο λαός την εξουσία, για να κοινωνικοποιήσει τα μέσα».





voice news

Έκτακτο! Νέα πρόκληση Σόιμπλε…


soible
Στο άτυπο Γιουρογκρούπ στο Λουξεμβούργο , για ακόμη μία φορά ο Γερμανός υπουργός οικονομικών έκανε επίδειξη δύναμης στις χώρες της ΕΕ που πειθαρχούν στα κελεύσματα της Γερμανίας.
Ο Βόλφανγκ Σόιμπλε εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος στην πολιτική που εκπορεύεται από Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη και Παρίσι και προβλέπει εμβάθυνση της ΟΝΕ μέσω ανάληψης μεγαλύτερων χρηματοοικονομικών κινδύνων και μεταβίβασης πόρων.
Ο κ. Σόιμπλε επισήμανε χαρακτηριστικά:
«Πρώτα θα επιβάλουμε μεγαλύτερη πειθαρχία στις αγορές χρέους, με συντεταγμένες διαδικασίες για χρεοκοπίες κρατών και διασώσεις τραπεζών, όπου οι ιδιώτες πιστωτές θα αναλαμβάνουν μεγαλύτερο βάρος προτού εμπλακούν οι φορολογούμενοι και στη συνέχεια θα ανοίξει η συζήτηση για αμοιβαιοποίηση κινδύνων».
Όπως όλα δείχνουν, στην ΕΕ όλα πρέπει να εξυπηρετούν τους σκοπούς της Γερμανίας. Η πειθαρχία στις αγορές χρέους είναι δεδομένη και αποδεικνύεται από τους κολαούζους κράτη που ακολουθούν την Γερμανία. Όμως το καμπανάκι για χρεοκοπίες κρατών και διασώσεις τραπεζών, χτυπάει ακόμη μια φορά για την αποικία Ελλάδα. Μπορεί η Γαλλία στον απόηχο της διάσωσης της Ελλάδας τον Ιούλιο να διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στον διάλογο που έχει ανοίξει για την ολοκλήρωση της ΟΝΕ, καταθέτοντας (διά του υπουργού Οικονομικών Εμανουέλ Μακρόν και του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ Μπενουά Κερέ) σχέδια για υπουργείο Οικονομικών της Ευρωζώνης με αυτόνομο προϋπολογισμό και διευρυμένες αρμοδιότητες. Αλλά υπολογίζει χωρίς τον κ. Σόιμπλε.
Το συμφέρον της Γερμανίας
Σύμφωνα με τους Financial Times και την Handelsblatt προτεραιότητα της Γερμανίας είναι να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο που θα περιορίζει τα δικαιώματα των επενδυτών σε κρατικά ομόλογα της Ευρωζώνης, ώστε να σηκώσουν το βάρος αναδιάρθρωσης χρέους υπερχρεωμένων κρατών και θα καθιστά ευκολότερο στις αρχές να επιβάλλουν ζημίες στους πιστωτές τραπεζών που καταρρέουν.
Εν ολίγοις την ζημιά θα την πληρώσουν οι συνήθεις ύποπτοι για να μην επηρεαστεί ούτε σέντσι Γερμανικό. Δεν έχει σημασία πως μέχρι χτες δάνειζαν ασύστολα οι Γερμανικές τράπεζες, εκείνο που θέλουν να εξασφαλίσουν είναι η πληρωμή της χασούρας από άλλους.
Πρότειναν συγκεκριμένα διαδικασία αναδιάρθρωσης χρέους που προβλέπει μεταξύ άλλων ότι στα κρατικά ομόλογα των χωρών της Ευρωζώνης θα περιλαμβάνεται όρος που θα αναγκάζει όλους τους ομομολογιούχους να συμμετέχουν σε ένα πιθανό «κούρεμα» του χρέους. Μόλις η «προβληματική» χώρα λάβει βοήθεια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM), θα πρέπει να «παρατείνονται αυτόματα» οι λήξεις των ομολόγων της και να γίνεται ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους της από το ΔΝΤ.
Θα ήταν καλύτερα έβαζαν και μια φωτογραφία της Ελλάδας στην πρόταση, γιατί η "προβληματική" χώρα ήδη υπάρχει και πρέπει να διασφαλιστούν τα συμφέροντα μιας και μόνης χώρας, της Γερμανίας.
Η Γερμανία απαιτεί (πάντα δημοκρατικά) επίσης να αλλάξουν οι κανόνες για τα κρατικά ομόλογα που δεν θα πρέπει πλέον να θεωρούνται επενδύσεις μηδενικού κινδύνου (risk-free) και να υποχρεωθούν οι τράπεζες να διακρατούν περισσότερα κεφάλαια για να μπορούν να διαχειριστούν τυχόν ζημίες από κρατικά ομόλογα και να περιοριστεί η χρήση των αναβαλλόμενων φορολογικών απαιτήσεων για τον υπολογισμό των ιδίων κεφαλαίων ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα της κεφαλαιακής βάσης των τραπεζών.
Ακόμη και το μαντήλι από τον σφαγμένο λαιμό σας θα το πλύνετε πληρώνοντας και το απορρυπαντικό.
Τι θέλουν οι Γερμανοί
Καθώς η Γερμανία επιδιώκει να εξασφαλίζει τα κέρδη της, ορίζουν τα σχέδια για την ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης της Ευρωζώνης μέσω θέσπισης πανευρωπαϊκού συστήματος εγγύησης των καταθέσεων.
Επειδή πιστεύουν πως όλο αυτό γίνεται για υφαρπάξουν χρήματα των Γερμανών φορολογουμένων για τη διάσωση προβληματικών τραπεζών οι άλλοι λαοί της ΕΕ.
Σύμφωνα με το stontoixo.com, όλα αυτά γίνονται για την επίδειξη δύναμης της Γερμανίας διότι σε κανένα επίπεδο, πολιτικό ή οικονομικό δεν κουνιέται φύλλο. Αν εξαιρέσουμε την Μ. Βρετανία οι υπόλοιποι χορεύουν στον ρυθμό του Βερολίνου που όπως είναι φυσικό γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του αποφάσεις, εκλογές και κυβερνήσεις στην ΕΕ.



voice news

Έκτακτο: Πόλεμος! Οι ΗΠΑ στέλνουν ειδικές δυνάμεις στην Συρία...


us special forces
Τα διεθνή ΜΜΕ, επικαλούμενα Αμερικανούς αξιωματούχους του Υπουργείου Άμυνας, κάνουν λόγο για αποστολή των Αμερικανικών Ειδικών Δυνάμεων στη Συρία, με σκοπό να βοηθήσουν τους Κούρδους στη μάχη κατά των τζιχαντιστών, αλλά και να συλλέξουν πληροφορίες σχετικά με τη δράση και τις τακτικές των ρωσικών δυνάμεων στην περιοχή. Το NBC αναφέρει πως οι Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι οι Αμερικανοί κομάντο δεν εμπλέκονται σε μάχες και περιορίζονται σε συμβουλευτικό ρόλο. Κάτι τέτοιο ωστόσο είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν ισχύει.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Αμερικανικές ειδικές Δυνάμεις θα μελετήσουν πολύ προσεκτικά τις μεθόδους του υβριδικού πολέμου και πολέμου σε αστικό περιβάλλον μάχης που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι, με την εμπλοκή Αμερικανών και Ρώσων στην περιοχή να φαντάζει αναπόφευκτη.





voice news






Προαποφασισμένη η εφαρμογή του μνημονίου διαμηνύει ο Κουτσούμπας


koutsoymbas i

Για προαποφασισμένη εφαρμογή του μνημονίου έκανε λόγο το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής του κομουνιστικού κόμματος.
«Κανείς δεν μιλάει πια για τις πρώτες 100 μέρες, όπως ακούγαμε στο παρελθόν. Τώρα όλα είναι ψηφισμένα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουτσούμπας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.
«Με μεγάλα ποσοστά του ΚΚΕ τα λαϊκά στρώματα θα πάρουν ανάσα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουτσούμπας και στη συνέχεια πρόσθεσε: «μόνο με το ΚΚΕ θα μπορέσει ο λαός να έχει ισχυρή αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή. Αυτά που έρχονται είναι πολύ σκληρά, πολύ βάρβαρα».
Τέλος, έκανε λόγο για πλήρη συμφωνία ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ στην εφαρμογή του μνημονίου. «Κανείς δεν λέει δεν θα υλοποιήσω το μνημόνιο. Όλη η κουβέντα γίνεται για κάποια μέτρα και τα ισοδύναμα. Aλλά τί ισοδύναμα να βρεις για τον αγρότη ή τον συνταξιούχο;».





voice news

Βίντεο ΣΟΚ: Υπάρχει σχέδιο να μείνουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μόνιμα...



lathrometanastes
Δείτε με ποιν τρόπο όχι απλά επιτρέπεται η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα, αλλά υποστηρίζεται κιόλας από το πολιτικό σύστημα! Τελικός στόχος τους είναι όλοι οι λαθρομετανάστες που έχουν εισέλθει στην Ελλάδα, να παραμείνουν στη χώρα, ποιος ξέρει για τι σκοπό... Δεν μας πιστεύετε; Ιδού η απόδειξη...

Αμερικανικός αντιπερισμασμός - στέλνουν αεροσκάφη στην Ευρώπη!

akhyik
Περισσότερα Α-10 Thunderbolt II (γνωστά και ως Warthogs) στέλνουν οι ΗΠΑ στην Ευρώπη, με σκοπό να προσατεύσουν τους Ευρωπαίους εταίρους των ΗΠΑ από τη... ρωσική επιβουλή, λένε αμερικανικές πηγές! Η αποστολή των αεροσκαφών αυτών, λίγο μετά τη γνωστοποίηση ότι η Μόσχα στέλνει στρατό στη Συρία, αποτελεί σύμφωνα με τους Ρώσους, κίνηση αντιπερισπασμού. ήδη, στην Ευρώπη σταθμεύουν αμερικανικά F-15 Eagle και F-22 Raptor




voice news

ΣΟΚ ! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ…..


ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΑΙΔΗ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΛΑΙΔΗ
ΣΟΚ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΠΑΤΗΡ ΚΑΛΑΙΔΗ…..Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ »ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ»;;; !!!!!
ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ…..

-ΠΑΤΗΡ ΚΑΛΑ’Ι’ΔΗΣ » ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ..»
-H AMEΡΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ







hellasforce

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ… Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!


Χαρακτηριστικό ἀπόσπασμα γιά τήν ἐσφαλμένη στάση διαφόρων "πνευματικῶν" ἀνθρώπων!
Χαρακτηριστικό ἀπόσπασμα γιά τήν ἐσφαλμένη στάση διαφόρων «πνευματικῶν» ἀνθρώπων!
Χαρακτηριστικό ἀπόσπασμα γιά τό δαιμονικόν τῶν ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων!
Χαρακτηριστικό ἀπόσπασμα γιά τό δαιμονικόν τῶν ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων!
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτη γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες, ἀποτελεῖται ἀπό 7 σελίδες πού εἶχε ἀριθμήσει ὁ ἴδιος ὁ Ἅγιος κι ἐπιπλέον θέλησε νά παραμείνει χειρόγραφο μέ τά όρθογραφικά του λάθη, προκειμένου νά μήν ἀλλοιωθοῦν τά γραφόμενά του! Εὐτυχῶς γιά ἐμᾶς, διότι ζοῦμε τά προεόρτια τοῦ Ἀντιχρίστου, τούς καιρούς τοῦ 666, τοῦ τσιπαρίσματος καί τόν κίνδυνο τῶν ἠλεκτρονικῶν ταυτοτήτων, πού ἐπίκειται ὡς δαμόγλειος σπάθη ἐπί τῆς κεφαλῆς μας. Πόσο μεγάλη εἶναι ἡ οἰκονομία τοῦ Θεοῦ σέ ἐμᾶς, ἕνας σύγχρονος Ἅγιος, διά χειρός του, νά γράφει νά ΜΗΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!
Δυστυχῶς, ὅμως, πολλοί Χριστιανοί καί ἀκόμη χειρότερα ρασοφόροι ποιμένες, ἐπιλεκτικά ἀντιμετωπίζουν τόν Ἅγιο Παΐσιο ὡς «Ἅγιο» μόνο σέ κάποια θέματα, ἐνῶ γιά ἄλλα-ὅπως ἡ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ-εἴτε τηροῦν «σιγή ἰχθύος», εἴτε βαδίζουν σέ ἐκ διαμέτρου ἀντίθετη (καί παραπλανητική γιά τούς ὑπόλοιπους πιστούς) κατεύθυνση ἀπό τά λεγόμενα καί γραφόμενα τοῦ Ἁγίου!
«Πτυσσόμενη» πίστη στούς Ἁγίους δέν ὑπάρχει!
Δηλαδή πίστη πού «ἀνοιγοκλείνει ὡς ἀκορντόν», τοὐτέστιν νά «πιστεύουμε» σέ αὐτούς κατά τό δοκοῦν, δηλαδή ὅπου θέλουμε καί ὅταν ἐξυπηρετοῦν τά θελήματά μας καί ὄχι παντοῦ καί πάντα κατά τό θέλημα τοῦ Θεοῦ καί ἐκφρασμένο μέσῳ τῶν Ἁγίων Του!
Ἠ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ Ή ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ! (Αὐτοί κυρίως πού πρέπει νά λάβουν τό ἄνωθεν μήνυμα…γνωρίζουν ποιοί εἶναι!…).
Ἱστολόγιον ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ
Ἀκολουθεῖ ὅλο τό χειρόγραφο:
Σελίδα Τίτλου: "Σημεῖα τῶν καιρῶν 666".
Σελίδα Τίτλου: «Σημεῖα τῶν καιρῶν 666».
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!4
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!5
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!6
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!7
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!8
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!9
Τό αὐθεντικό χειρόγραφο τοῦ Ἁγίου Παΐσιου τοῦ Ἁγιορείτου γιά τό 666 καί τίς ἠλεκτρονικές ταυτότητες!10
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ






hellasforce

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Ο στρατός "σφράγισε" τον Έβρο! Ποια ήταν η αποστολή του για τον φράχτη


Image
Έτοιμος στην θέση του και με διορθωμένα τα σημεία στα οποία είχε ζημιές από τις πλημμύρες ειναι ο φράκτης μήκους 12,5 χιλμ. που είχε κατασκευαστεί από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη/ Ελληνική Αστυνομία στον Έβρο προ ετών για την παρεμπόδιση της εισόδου παρανομων μεταναστών από την πλευρά της Τουρκίας. Η επιδιόρθωση έγινε από το Μηχανικό του Δ' Σώματος Στρατού της Θράκης εδώ και περίπου 10 ημέρες και όπως μας είπε αρμόδια πηγή του ΓΕΣ δεν ευσταθούν δημοσιεύματα ότι δήθεν ο φράκτης έχει καταρρεύσει και ότι είναι σήμερα όπως ήταν όταν κατασκευάστηκε! 
Διάδοση μέσω Facebook
Η εξέλιξη αυτή
συμπίπτει με την δια του Facebook καθοδηγούμενη προσπάθεια να στραφούν τώρα οι Σύριοι πρόσφυγες και άλλοι παράνομοι μετανάστες προς την Ελλάδα δια ξηράς , δηλαδή από τον Εβρο. Ήδη όπως  το OnAlert ανέδειξε  από την πρώτη στιγμή , στην περιοχή κοντά στην Ανδριανούπολη, στην Τουρκία, βρίσκονται εκατοντάδες πρόσφυγες και η ΕΛΑΣ έχει λάβει μέτρα - ενώ επικουρικό ρόλο θα έχει, στους τομείς ευθύνης του, και ο στρατός.
Το γενικό στίγμα έδωσε ο υπηρεσιακός Υπουργός Αμυνας κ.Ι. Γιάγκος,  επιδίδοντας την πλακέτα του Υπουργείου νέο Αρχηγό ΓΕΕΘΑ  ναύαρχο Αποστολάκη κατά την τελετή παράδοσης καθηκόντων στον νέο Α/ΓΕΝ: «Το πρόβλημα των μεταναστών είναι μείζον εθνικό θέμα, αλλά και μείζον θέμα για την Ευρώπη. Βεβαίως αρμόδια υπουργεία είναι της Μετανάστευσης, της Προστασίας του Πολίτη και το Ναυτιλίας. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και οι Ένοπλες Δυνάμεις λόγω δυνατοτήτων δεν θα μπορούσαν να μη συνεισφέρουν, χωρίς όμως να επηρεάζεται το υπηρεσιακό τους έργο. Σε καμία περίπτωση οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν θα εμπλακούν σε μέτρα τάξης που είναι αρμοδιότητες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος» (parapolitika.gr).

Η Αθήνα πέραν των πληροφοριών που έχουν συγκεντρώσει για το κυμα οι δικές της υπηρεσίες, ροή ειδήσεων υπάρχει και από την ΕΕ τον ΟΗΕ κλπ . Οπως γράφει η τουρκική ιστοσελίδα Haberler.com.οι αξιωματούχοι της ελληνικής αστυνομίας ενημερώθηκαν πριν από 4 ημέρες από την Ε.Ε. και τα Η.Ε. ότι ενδέχεται να υπάρξει μαζικό κύμα προσφύγων προς την Ελλάδα.

Χιλιάδες έρχονται πεζοί
Για το κύμα των Σύριων προσφύγων που κατευθύνεται (από την Κωνσταντινούπολη) στην Ανδριανούπολη με τελικό προορισμό τα ελληνικά σύνορα, κάνουν λόγο από χθες τα τουρκικά ΜΜΕ. Πέραν των 250 Σύριων προσφύγων που περιμένουν από χθες στον λεωφορειακό σταθμό της Ανδριανούπολης, άλλα 800 άτομα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί πεζή για την Ανδριανούπολη, πλην, όμως, η Τουρκική αστυνομία και η Στρατοχωροφυλακή, γράφουν, φέρεται να διέκοψε την  πορεία τους στον αυτοκινητόδρομο ΤΕΜ.
Οι τουρκικές Αρχές έχουν αναπτύξει μπλόκα στον οδικό άξονα που συνδέει την Κωνσταντινούπολη με την Αδριανούπολη (τελευταία τουρκική πόλη πρις τις Καστανιές) για να ανακόψουν, όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ, τους χιλιάδες παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στην Τουρκία και έχουν πάρει το δρόμο από την Κωνσταντινούπολη για τα σύνορα εκτός από  της Ελλάδας και της Βουλγαρίας .Οι αστυνομικοί για να τους στείλουν πίσω επικαλούνται το νόμο που προβλέπει ότι, ακόμη κι αν διαθέτουν άδεια παραμονής, απαγορεύεται στους πρόσφυγες να ταξιδεύουν μεταξύ διαφορετικών νομών της Τουρκίας.

Όπως μεταδίδεται αρκετοί πέρασαν τη νύχτα προς Τετάρτη σε σκηνές σε διάφορα σημεία δίπλα στο δρόμο. Σύμφωνα με φωτογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ορισμένοι πρόκειται να προσπαθήσουν να περάσουν τα σύνορα μέσα από χωράφια.

Λίγοι γύρισαν πίσω
Στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων της  Κωνσταντινούπολης,είχε αρχίσει από ημέρες να γίνεται σημείο συγκέντρωσης προσφύγων που προσπαθούσαν να αγοράσουν εισιτήρια για τα δυτικά. Το βράδυ της Τρίτης, οι τουρκικές Αρχές έπεισαν περίπου 100 από τους πρόσφυγες που κατάφεραν να μπουν στην Αδριανούπολη να επιστρέψουν με λεωφορεία στην Κωνσταντινούπολη, ενώ παρέμεναν άλλοι 150 στο σταθμό λεωφορείων.

Πως και γιατί προκλήθηκε το κύμα προς Εβρο

Η ''στροφή'' προς τον Εβρο για Ελλάδα και Βουλγαρία καλλιεργήθηκε  μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και φημών ότι η Ελλάδα θα τους αφήσει να περάσουν.  Η πίεση αυξάνεται καθώς πλησιάζει το φθινόπωρο, και κυκλοφορούν μεταξύ των προσφύγων οι πληροφορίες για  τα ναυάγια ακόμη και στη σχετικά σύντομη θαλάσσια διαδρομή μεταξύ τουρκικών παραλίων και ελληνικών νησιών, αλλά και η εκμετάλλευση τους από τους Τούρκους διακινητές . Έτσι και καθώς στην Τουρκία βρίσκονται περίπου δύο εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία,η χερσαία διαδρομή μοιάζει ασφαλέστερη σε πολλούς από αυτούς..

Δηλώσεις για τους πρόσφυγες που κατευθύνονται στα σύνορα της Ευρώπης έκανε χθες  ο Αντιπρόεδρος του κόμματος AKP και πρώην Υπουργός Εξωτερικών κ. Mevlut Cavusoglu.

Επισημαίνοντας ότι το τουρκικό Υπουργείο Εσωτερικών και οι δυνάμεις ασφαλείας προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες, ο κ. Cavusoglu σχολίασε ότι πρόκειται περί έκτακτης κατάστασης και συνέχισε λέγοντας: «Δεν τίθεται θέμα να ελεγχθεί εάν οι άνθρωποι αυτοί έχουν θεώρηση ή τηρούν τις λοιπές προϋποθέσεις. Στην Ουγγαρία επί μέρες προσπάθησαν να κρατήσουν τους ανθρώπους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Σ΄ αυτό που θα πρέπει να εστιάσουμε είναι πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους αυτούς. Δεν πρέπει να παραμελήσουμε την ανθρώπινη διάσταση του ζητήματος».

Οι Τούρκοι τον χαβά τους για Συρία

Στη συνέχεια, υπενθυμίζοντας ότι συνεχίζονται εδώ και 5 έτη ο πόλεμος στη Συρία και η αστάθεια στο Ιράκ, ο Αντιπρόεδρος του AKP άσκησε κριτική στη στάση της Δύσης στο ζήτημα της τρομοκρατίας και στο μεταναστευτικό,
προσπαθώντας μέσω του μεταναστευτικού να προωθήσει ''εθνικούς στόχους'' της Τουρκίας όπως η δημιουργία ζωνών ασφαλείας μέσα στην Συρία, με πραγματικό στόχο τους Κουρδους και μετά τον Ασαντ...λέγοντας τα εξής:
«Στις κατασκηνώσεις (προσφύγων) μας ζούνε περισσότερα από 250.000 άτομα, είπε. Οι όροι διαβίωσης σ’ αυτές θα αποτελέσουν παγκόσμιο παράδειγμα. Δεν υπάρχει μια αποτελεσματική στρατηγική στο ζήτημα του Ιράκ και της Συρίας. Εδώ και 2 έτη κάνουμε λόγο για «ζώνη ασφαλείας» στη Συρία. Σε περιοχή, όπου δεν υπάρχει ασφάλεια, πώς να ζήσουν οι άνθρωποι? Ποιο θα είναι το μέλλον των ανθρώπων αυτών? Στην Τουρκία μπορούμε να παράσχουμε εκπαίδευση στο 1/3 των Σύριων. Οι υπόλοιποι τι θα απογίνουν?  (..) Εμείς λέμε να τους εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Έχουμε δαπανήσει περίπου 6 δις δολάρια. Η διεθνής χρηματοδοτική βοήθεια ήταν γύρω στα 450 εκ. δολάρια. (..) Εάν δεν ‘εξολοθρεύετε’ την τρομοκρατική οργάνωση’ στον τόπο όπου βρίσκεται, η οργάνωση θα έλθει σ’ εσάς''.

Και απειλή
Ενδιαφέρον έχει η ''απειλή'' προς την Ευρώπη και την Δύση γενικότερα:
''Εάν δεν επιλύετε το ζήτημα στον τόπο του οι άνθρωποι αυτοί θα έλθουν σ’ εσάς. Αυτή είναι η κατάσταση με την οποία είναι σήμερα αντιμέτωπη η Δύση», κατέληξε.
 
 
 
 
 
 
etnika themata ellada