Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Μητροπολίτης Αποκαλύπτει την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ «Αν είναι DNA για τον ομοφυλόφιλο, τότε είναι & για τον παιδόφιλο, τον κτηνοβάτη, τον σαδομαζοχιστή..»


Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: Αν δεχθούμε ότι για την ομοφυλοφιλία ευθύνεται κάποια στρέβλωσης του γονιδιώματος, τότε θα πρέπει με την ίδια ευχέρεια και λογική να δικαιολογήσουμε την παιδοφιλία, την κτηνοβασία.
Δημοσιογράφος: Μα δεν είναι το ίδιο όμως.
Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ: Με συγχωρείτε, είναι και αυτοί γενετήσιοι προσανατολισμοί.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ «ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ»


«ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ»
Ο «ΕΙΔΙΚΟΣ» ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣΕΙΠΕ:
«ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ»
ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ
Σας λέω υπεύθυνα, διότι ασχολήθηκα με την εσχατολογία.
Εντός ολίγου, θα ξεκινήσει παγκοσμίως αυτό.
Και σαν είδος κατακλυσμού, από τη δικαιοσύνη του Θεού, θα επιβληθεί παγκοσμίως να ξεριζώσει όλους τους αιτίους της παγκοσμίου διαστροφής.

ΤΩΡΑ! H ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου για την «εισβολή» του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας


Την πολιτική ευθύνη γα την εισβολή του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανέλαβε ο κ. Πάνος Καμμένος παραδεχόμενος ότι «η εισβολή σε δημόσιους χώρους και ιδιαίτερα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας είναι απαράδεκτο φαινόμενο και πρέπει να σταματήσει τώρα».
Παράλληλα, όμως ο υπουργός άφησε σαφέστατους υπαινιγμούς για συμμετοχή και υπαλλήλων του πενταγώνου στο σχέδιο εφόδου από μέλη του Ρουβίκωνα.

Τα τελικά σημάδια πριν τελειώσει ο κόσμος





Τα τελικά σημάδια πριν τελειώσει ο κόσμος



katoxika nea

Κρατηθείτε: Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο για την Επίπεδη Γη είναι γεγονός!

Κρατηθείτε: Το πρώτο Διεθνές Συνέδριο για την Επίπεδη Γη είναι γεγονός!

Δεν πρόκειται -δυστυχώς- περί κάποιου αστείου. 

Προ ημερών ολοκληρώθηκε στις ΗΠΑ ένα πολύ ενδιαφέρον συνέδριο. Το ενδιαφέρον ήταν όχι τόσο το αντικείμενο του συνεδρίου, όσο το ότι υπήρξαν άνθρωποι που το παρακολούθησαν με προσήλωση. Ο τίτλος του συνεδρίου «Διεθνής Συνδιάσκεψη Επίπεδης Γης 2017» τα λέει όλα...

Μην περιμένετε καμία τουρκική εισβολή - Βρίσκονται εντός των τειχών και ετοιμάζονται (ΒΙΝΤΕΟ)

Μην περιμένετε καμία τουρκική εισβολή - Βρίσκονται εντός των τειχών και ετοιμάζονται (ΒΙΝΤΕΟ)
Του Άρη Δημόπουλου
Με αφορμή την υπερψήφιση του της τροπολογίας για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης αλλά και την πολύ πρόσφατη πρόκληση υψηλόβαθμου Τούρκου αξιωματούχου και μάλιστα μέσα από ελληνικό έδαφος για την Θράκη, σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο που μάλλον η πλειοψηφία των Ελλήνων έχει ξεχάσει την ύπαρξή του.
Όπως θα δείτε παρακάτω, στο βίντεο που χρονολογείται από το 2007, γίνεται αντιληπτό το μένος των τουρκόφιλων μουσουλμάνων της Θράκης, σε σημείο μάλιστα που να προβαίνουν σε γενικό κάλεσμα μίσους κατά των Ελλήνων Χριστιανών!!!

"Φωτιά" ετοιμάζεται να βάλει η Τουρκία στο ΝΑΤΟ - Ορατός ο κίνδυνος αποχώρησής της!

"Φωτιά" ετοιμάζεται να βάλει η Τουρκία στο ΝΑΤΟ - Ορατός ο κίνδυνος αποχώρησής της!

Η κρίση μεταξύ ΝΑΤΟ και Τουρκίας δεν είναι κάτι το καινούργιο. Ωστόσο το τελευταίο "deal" για τους ρωσικούς πυραύλους οδηγεί τις εξελίξεις. 

Ο κύριος σύμβουλος του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τοπτσού Γιαλτσίν πιστεύει ότι η Τουρκία πρέπει να επανεξετάσει την παραμονή της στο ΝΑΤΟ, επειδή η πολιτική της Συμμαχίας είναι εχθρική προς την Άγκυρα.
Συγκεκριμένα ο Τοπτσού Γιαλτσίν δήλωσε ότι από την πλευρά του οργανισμού «ακούγεται ένα προδοτικά εχθρικό ύφος» επισημαίνοντας ότι πρόκειται «για ατιμία, παλιανθρωπιά και ντροπή, που φάνηκε κατά την διάρκεια των γυμνασίων του ΝΑΤΟ».

Όλο καί πλησιάζουμε…



Νομίζω αυτόν τον καιρό είναι επιβεβλημένη μία σύνοψη του πού βρισκόμαστε, καί τί επίκειται. Κι είπαμε, «αφύπνιση» τέλος. Στο εξής, όποιος πρόλαβε, τον Κύριον είδε. Απευθύνομαι, λοιπόν, μόνο σε όσα άτομα με καθαρή Ελληνική ψυχή έχουν ήδηενστερνιστεί την αναγκαιότητα να επιβιώσει το έθνος μας. Οι υπόλοιποι… όπως έστρωσαν, να κοιμηθούν.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ: Έρχεται ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΓΩΓΩΝ κατά του ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!


ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
Έρχεται κύμα αγωγών στα διοικητικά δικαστήρια για τις ευθύνες του Δημοσίου στη Δ. Αττική.
Σοβαρές ευθύνες του ελληνικού Δημοσίου για τις χαμένες ζωές και τις καταστροφές στη Δυτική Αττική, αναμένεται να αναζητήσουν σύντομα τα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας, αυτά τα οποία είναι υπεύθυνα για την «αποζημίωση» πολιτών που επλήγησαν με ευθύνη του Κράτους εξαιτίας της παράλειψης –οφειλόμενων – συγκεκριμένων αποτρεπτικών μέτρων.
Οι πολίτες αναμένεται σύντομα να προσφύγουν στα δικαστήρια και δη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο μετά τις πρωτοφανείς καταστροφές και τους θανάτους που προκάλεσαν οι ισχυρές βροχοπτώσεις στην Δυτική Αττική. Εκεί που χάθηκαν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες.

Απόφαση από το Συμβούλιο των κρατών-μελών


Η ΕΕ ενέκρινε αλλαγές στο σύστημα εισόδου-εξόδου στα κράτη μέλη
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΑΛΟΥΚΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…
Την τροποποίηση του κώδικα συνόρων Σένγκεν όσον αφορά το σύστημα εισόδου-εξόδου ενέκρινε σήμερα το Συμβούλιο των κρατών-μελών της ΕΕ. Σύμφωνα με το νέο κανονισμό στο σύστημα θα καταχωρούνται πληροφορίες για την είσοδο, έξοδο και άρνηση εισόδου όσον αφορά υπηκόους τρίτων χωρών που διέρχονται τα εξωτερικά σύνορα του χώρου Σένγκεν.

Κάτι αλλάζει ΜΕ ΡΑΓΔΑΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!! Οι Τούρκοι παρακολουθούν ανήμποροι και αποσβολωμένοι!!!


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (Το ΧΕΙΡΙΣΤΟ) ….


Η ενεργειακή δικτατορία Ερντογάν στα κατεχόμενα
Σε δεινή κατάσταση απ’ όλες τις απόψεις βρίσκονται ενεργειακά τα κατεχόμενα, με κύρια χαρακτηριστικά τον πολύ ακριβό ηλεκτρισμό, την πεπαλαιωμένη υποδομή παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και το πολύ χειρότερο δίκτυο μεταφοράς, την ανυπαρξία ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Το χείριστο: Όλος ο σχεδιασμός και η ενεργειακή εξέλιξη βασίζονται στην εξυπηρέτηση των οικονομικών συμφερόντων των στενά συνδεδεμένων οικονομικά και πολιτικά επιχειρηματιών με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και των πολιτικών και οικονομικών του φερέφωνων στην κατεχόμενη Κύπρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Να το ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ Ο Λ Ο Ι ! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ότι ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Σ Κ Λ Η Ρ Ε Σ ΕΙΚΟΝΕΣ


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ Ο Λ Ο Ι ! Οι Γερμανοί Φ Ο Β Ο Υ Ν Τ Α Ι μόνο το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο!
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ Σ Κ Λ Η Ρ Ε Σ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ…
Ενώ οι δοσίλογοι συνεργάτες των Δυνάμεων Κατοχής, όπως ο Alexis, ο Γλέζος, οι διάφοροι “αριστεροί”, μαζί με τον αλληλέγγυο με την Που@@ιά … και ΕΑΜίτικο (Εθνικό) Συμβουλίο Διεκδίκησης, κοροϊδεύουν τον χαζό λα(γ)ό, με τις πολεμικές επανορθώσεις, οι λωποδύτες του Βερολίνου, αρχίζουν την επιστημονική αμφισβήτηση, του μόνου υπαρκτού ανοικτού ζητήματος, του αναγκαστικού κατοχικού Δανείου.
Το Αναγκαστικό Κατοχικό Δάνειο γεννήθηκε νομικά από μια διεθνή Συμφωνία, μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας, δύο κυρίαρχων Κρατών , που υπογράφηκε στις 14 Μαρτίου 1942 στη Ρώμη, από τους νόμιμους πληρεξούσιους της Ιταλίας και της Γερμανίας τους κ.κ Γκίτζι και Αλτενμπουργκ.

Το ΤΕΡΑΣΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ που Κρύβεται στα ΙΜΙΑ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ
Ο πραγματικός λόγος που κάνει τους Αμερικάνους και τους Τούρκους να… λυσσάνε για τα ΙΜΙΑ Αποκαλύπτεται
Στα Ίμια κρύβεται τεράστιο Μυστικό | Βελόπουλος

Ετοιμάζεται ΤΕΣΤ με ΣΜΗΝΟΣ από DRONES και ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ του KILLERROBOT


ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΕΣΤ ΜΕ ΣΜΗΝΟΣ ΑΠΟ DRONES ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ KILLERROBOT

Μετά τις καταιγίδες, έρχεται κρύο – εξπρές με βοριάδες και χιόνια


Κρύο και χειμωνιάτικες θερμοκρασίες, που όμως θα διαρκέσουν πολύ λίγο, προβλέπει για την ερχόμενη εβδομάδα ο 
μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.
Όπως γράφει στο προφίλ του στο facebook, την Δευτέρα θα βρέχει σταδιακά σε όλη τη χώρα, χωρίς όμως τα φαινόμενα να έχουν την ένταση των προηγούμενων ημερών. Παράλληλα οι άνεμοι θα στραφούν σε βόρειους, πολύ ισχυρούς τόσο στο Ιόνιο όσο και στο Αιγαίο και η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά, ήδη από τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Με ποια ψηφισμένα μέτρα θα ξεκινήσει το 2018



Στις εισπράξεις υπέρογκων φόρων και εισφορών φαίνεται πως στηρίζεται και ο προϋπολογισμός του 2018, το νομοσχέδιο του 
οποίου καταθέτει αύριο στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, νομοσχέδιο που προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα 3,57% του ΑΕΠ, ανάπτυξη 2,4% και μείωση της ανεργίας στο 19%.

ΕΝΑΣ «ΑΞΟΝΑΣ»… ΜΕΤΕΩΡΟΣ!



Ενώ την επόμενη Τέταρτη 22 το μηνός στο Σότσι της ρώσικης Μαύρης Θάλασσας θα συναντηθούν για άλλη μια φορά οι 
ηγέτες της Τουρκίας Ρωσίας και Ιράν, στην Αττάλεια έγινε την Κυριακή η τριμερής των υπουργών Εξωτερικών και σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ συμφωνήσαν σε όλα τα θέματα, ενώ θα ακολουθήσει και συνάντηση των αρχηγών των Γενικών Επιτελείων Είναι όμως έτσι ή…

Είναι γεγονός : Ο Τούρκος παρεμβαίνει συνειδητά στην προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ

Oι τούρκοι θέλουν να φέρουν τις προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ « στα νερά τους»   αλλά στο τέλος θα πνιγούν στα 
απόνερα των πράξεων τους.  
Το ότι τις διαβάζουν καθημερινά τις προφητείες του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ  και προσπαθούν να τις υπερκεράσουν είναι πλέον χειροπιαστό γεγονός. 

 Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


Οι απεγνωσμένες γεωπολιτικές  κινήσεις τους τον τελευταίο χρόνο το δείχνουν έκδηλα.

Ένας «πόλεμος» μεταξύ των δύο κολοσσών της αμερικανικής αεροναυπηγικής και συγκεκριμένα της Lockheed Martin και της Boeing έχει ξεσπάσει για την αναβάθμιση των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην έκδοση Viper. Η πρώτη, ως κατασκευάστρια εταιρεία δηλώνει πώς δεν υπάρχει περίπτωση να μπει κάποιος άλλος στα… πόδια της, ενώ η δεύτερη παίζει με το χαμηλότερο κόστος και την προσφορά στην Ελλάδα μαχητικών αεροσκαφών F-15.
Και κάπου εκεί απειλείται να τιναχθεί ολόκληρο το πρόγραμμα στον… αέρα, αν και ορισμένοι πιστεύουν πώς κάτι καλό μπορεί να βγει για την Ελλάδα απ’ αυτή την σκληρή αερομαχία των δύο μεγάλων αμερικανικών εταιρειών.

Ο Ε.Ράμα και οι Αλβανοί μόνο τα ελληνικά F-16… καταλαβαίνουν – Προκαλούν βάζοντας εισιτήριο στις Ορθόδοξες Εκκλησίες για τους Έλληνες της μειονότητας



Οι Αλβανοί μόνο τα ελληνικά F-16 καταλαβαίνουν. Από διπλωματική γλώσσα δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται τίποτα και όσο και αν προσπαθούν από το υπουργείο Εξωτερικών να βρουν έναν δίαυλο επικοινωνίας θα πέφτουν στον τοίχο του αλυτρωτισμού των Τιράνων και των προκλήσεων.
Η Αλβανία πέραν των εδαφικών αξιώσεων που εγείρει σε βάρος της χώρας μας έχει στοχοποιήσει την ελληνική μειονότητα και κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να την εκδιώξει και να τους υφαρπάξει της περιουσία. Μετά δε το περιουσιακό ο Έντι Ράμα, όπου ακόμη και η σύζυγος του εμπλέκεται στο σκάνδαλο των ναρκωτικών επιχειρεί να πλήξει το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων.

Αποκάλυψη Βαρώτσου για τους σεισμούς: «Υπάρχει πρόβλεψη για μέγεθος, επίκεντρο και χρόνο» – Τι είπε για την Ελλάδα


Ο καθηγητής Φυσικής Παναγιώτης Βαρώτσος σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ήταν αποκαλυπτικός. Ο Σεισμός μπορεί να προβλεφθεί, είπε.
Μάλιστα όπως τόνισε η ομάδα ΒΑΝ έχει τη μεθοδολογία να προβλέψει το μέγεθος, την περιοχή όπου θα εκδηλωθεί το φαινόμενο, αλλά και τον χρόνο εκδήλωσής του.
Όπως είπε ο καθηγητής μιλώντας στην ΕΡΤ, η δουλειά του επιστήμονα είναι να προσπαθήσει να προλάβει ή να ελαχιστοποιήσει τις συνέπειες ενός σεισμού.

Κάνουμε διαρκώς μετρήσεις και όταν δούμε ότι οι εκτιμήσεις οδηγούν σε έναν σεισμό μεγέθους 6 Ρίχτερ ή μεγαλύτερο συγγράφουμε μια εργασία τη δημοσιοποιούμε δίνοντας τη δυνατότητα στην πολιτεία να γνωρίζει τις εκτιμήσεις μας.

Κραυγές ανθελληνισμού : «Τουρκικό έδαφος η Δυτική Θράκη - Δίνεται αγώνας εκεί!»



Του Άρη Δημόπουλου
Θέμα...τιμής είναι για πολλούς Τούρκους η Δυτική Θράκη. Ως "σκλαβωμένη" παρουσιάζεται η Δυτική Θράκη ανάμεσα στις εθνικιστικές φωνές της Τουρκίας, άποψη την οποία φαίνεται να ενστερνίζεται ο αντιπρύτανης του Πολυτεχνείου Μαύρης Θάλασσας καθηγητής Δρ. Χικμέτ Οκσούζ, μιλώντας στην προκλητική εκδήλωση "Ο Σαδίκ Αχμέτ και οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης".
Η εν λόγω εκδήλωση , στην οποία ακούστηκαν τρομακτικά ψέματα κατά του ελληνισμού, διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Βαλκανικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Θράκης στην Αδριανούπολη.

ΒΙΝΤΕΟ: Αυτή η «φυλή» θα φέρει το «χάραγμα» σε όλον τον πλανήτη;


Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Κάποιοι άρχισαν να «χακάρουν» μόνοι τους το δικό τους DNA, δημιουργώντας προηγούμενο στην σημερινή ιστορία της γενετικής και αποτελούν πλέον την «φυλή» των βιοχάκερ.
Τουτέστιν τροποποιούν το γενετικό τους υλικό κατά βούληση και χωρίς επιστημονική επίβλεψη στο σπίτι τους, χρησιμοποιώντας γενετικά «εργαλεία» που μπορούν να βρεθούν στο εμπόριο και μέσω διαδικτύου. Θέλουν να παρουσιάσουν την πράξη τους αυτή ως «επαναστατική».
Πρόκειται για τον βιοχημικό, Τζοσάια Ζέινερ, ο οποίος παλαιότερα εργαζόταν στη NASA!
Πλέον χαρακτηρίζεται ως ο πρώτος άνθρωπος που τροποποίηση τα γονίδιά του με τη μέθοδο CRISPR, σύμφωνα με το "New Scientist".

ΒΙΝΤΕΟ και φωτό από τους Τούρκους που ζητούν πόλεμο στο Αιγαίο



Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Τουρκική κρουαζιέρα ανοιχτά των Οινουσών, πραγματοποίησαν το Σάββατο, όπως διαβάσατε, μέλη του εθνικιστικού τουρκικού κόμματος «Κίνηση για την υπεράσπιση των Εθνικών Δικαιωμάτων», διαμαρτυρόμενοι για την... «κατάληψη» του νησιού από την Ελλάδα, καθώς και άλλων 17 νησίδων και βραχονησίδων του Αιγαίου, ζητώντας σύγκρουση με την Ελλάδα.
Στα χέρια τους κρατούσαν τουρκικές σημαίες και έφτασαν ανοιχτά των Οινουσσών, χωρίς να συνεχίσουν. Εντοπίσαμε, όπως θα δείτε παρακάτω, φωτογραφίες και βίντεο από την πρωτοφανή πρόκληση.

Αριθμοί ΣΟΚ για τα Ελληνόπουλα – Αυτό που γίνεται ισοδυναμεί με εθνική προδοσία


Αριθμοί ΣΟΚ για τα Ελληνόπουλα – Αυτό που γίνεται ισοδυναμεί με εθνική προδοσία

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Το 37,5% των παιδιών έως 17 ετών στην Ελλάδα κινδυνεύει από φτώχεια ή κοινωνικό αποκλεισμό. Τουτέστιν 4 στα 10 παιδιά, σχεδόν ο μισός παιδικός πληθυσμός στην Ελλάδα οδηγείται στο χάος και την κρατική εξάρτηση.
Αυτό αναφέρουν τα στοιχεία των αριθμών για το 2016 που δημοσιεύει σήμερα η Eurostat. Κλιμακώνεται ο «πόλεμος» κατά του μέλλοντος της χώρας με τις «ευλογίες» των κυβερνώντων.

Η CIA κινητοποιεί τα Βαλκάνια κατά της Σερβίας και της Ρωσίας


Η αμερικανική κεντρική υπηρεσία πληροφοριών,CIA, φαίνεται να έχει ξεκινήσει να συνεργάζεται με αδελφικές υπηρεσίες στα Δυτικά Βαλκάνια. Μόνο η Σερβία αποκλείσθηκε από αυτήν τη συνεργασία.

Κοσσυφοπέδιο: Μέλος του Κογκρέσου των ΗΠΑ συναντά την πολιτική ηγεσία


«Ο Έλιοτ Ένγκελ, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο μεγαλύτερος φίλος του Κοσσυφοπεδίου, ο οποίος βρίσκεται στο Κόσοβο, παραβρέθηκε στον οργανισμό «Δημοκρατία σε Δράση», γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Τούρκοι εθνικιστές με μικρό σκάφος πλησίασαν τις Οινούσσες



Κρουαζιέρα ανοιχτά των Οινουσσών διοργάνωσαν την Κυριακή μέλη του τουρκικού κόμματος ‘Κίνηση για την υπεράσπιση των Εθνικών Δικαιωμάτων’, ένα μικρό κόμμα στην Τουρκία, που δεν εκπροσωπείται καν στην τουρκική βουλή. 

Αγορά S-400: Οι Αμερικανοί θα περιορίσουν την πρόσβαση των Τούρκων στη νατοϊκή τεχνολογία


Ο αναπληρωτής υφυπουργός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, Χέιντι Γκραντ, δήλωσε ότι εάν αγορασθούν από την Ρωσία τα αεροπορικά συστήματα αεράμυνας S-400, η Τουρκία θα περιοριζόταν στην πρόσβαση των τεχνολογιών του ΝΑΤΟ.

Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος


Μπέντζαμιν Φρίντμαν: Το σιωνιστικό παρασκήνιο των δύο Παγκοσμίων Πολέμων και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος
ΠΗΓΗ
Μια ομιλία του Μπέντζαμιν Φρίντμαν, ενός πρώην σιωνιστή και Εβραίου που το 1961 ομολόγησε την αλήθεια.