Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Μυστηριώδης νέα γραμμή ρήγματος δίπλα στον Άγιο Ανδρέα


mistiriodis-nea-grammi-rigmatos-dipla-ston-agio-andrea

Μυστηριώδης νέα γραμμή ρήγματος δίπλα στον Άγιο Ανδρέα
Μετά από μια σειρά σεισμικών δονήσεων που κατεγράφησαν τις τελευταίες ημέρες, οι επιστήμονες προειδοποίησαν για την παρουσία ενός νέου ρήγματος, το οποίο αυξάνει τον κίνδυνο για την πρόκληση ενός μεγάλου σεισμού στην περιοχή.
Οι περισσότεροι από 200 σεισμοί που έχουν καταγραφεί στην περιοχή του Salton Sea στην Καλιφόρνια κοντά στην Bombay Beach, έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου στους επιστήμονες, οι οποίοι μετά από έρευνα στην περιοχή κατάφεραν να ανακαλύψουν το νέο ρήγμα.
Πρόκειται για το ρήγμα του Salton αν και, μέχρι στιγμής, οι γεωλόγοι δεν ήταν σε θέση να διαβεβαιώσουν αν αντιπροσωπεύει μια μεγαλύτερη απειλή για την δυτικές ΗΠΑ, ενώ διευκρινίζουν ότι η θέση του συμπίπτει με την περιοχή η οποία δίνει μεγάλους σεισμούς.
Ένας γεωλόγος στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, ο Neal Driscoll, εξήγησε ότι το ρήγμα, που βρίσκεται στα ανατολικά της θάλασσας του Salton, «δεν συνδέεται με μικρά σεισμικά φαινόμενα», έτσι, λοιπόν, δεν είχε εντοπιστεί νωρίτερα.
Μια επικίνδυνη θέση
Η κοινότητα των σεισμολόγων των ΗΠΑ προειδοποιεί ότι το Salton βρίσκεται πολύ κοντά στο νότιο τμήμα του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα μπορούσε να έχει συσσωρεύσει ένα μέρος της έντασης στην περιοχή. Αυτό θα μπορούσε να εξηγήσει την καθυστέρηση πραγματοποίησης ενός μεγάλου σεισμού, ωστόσο προειδοποιούν, ότι αυτό θα συμβεί κάποια στιγμή.




katoxika nea

Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!![ΒΙΝΤΕΟ]





ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!![ΒΙΝΤΕΟ]


Πυρετωδώς δουλεύουν τα ρωσικά στρατιωτικά εργοστάσια αυξάνοντας τον αριθμό των πυρηνικών κεφαλών κατά τους τελευταίους έξι μήνες , με αποτέλεσμα 61 νέες πυρηνικές κεφαλές να είναι πλέον «ετοιμοπόλεμες» προς χρήση.

Το γεγονός αυτό προδικάζει σημαντικές εξελίξεις στον πλανήτη σε σχέση με την σφοδρή κόντρα των δύο υπερδυνάμεων στην Συρία και την μεγάλη διαφωνία η οποία γιγαντώνεται ημέρα με την ημέρα ανεβάζοντας το «θερμόμετρο στα ύψη».

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν αναπτύξει 249 πυρηνικές κεφαλές πάνω από το όριο που ορίζει η διεθνής συνθήκη που πρέπει να επιτευχθεί μέχρι το Φεβρουάριο το 2018.

Δεδομένου όμως ότι η Συνθήκη τέθηκε σε ισχύ το 2011, και η Μόσχα έχει συνολικό απόθεμα πυρηνικών κεφαλών 1796 από 1.537 που ήταν πριν , παρουσιάζοντας αύξηση της τάξεως των 259 κεφαλών, με τα δεδομένα να οδηγούν ολοταχώς σε μια πυρηνική σύγκρουση ΗΠΑ-Ρωσίας πάνω από την Συρία.

Άλλα ανησυχητικά είναι τα σημάδια που αναφέρονται εκθέσεις των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ότι η Μόσχα επεκτείνει τις υπόγειες αποθήκες με πυρηνικές κεφαλές , και σχεδιάζει να διπλασιάσει τα αποθέματα πυρηνικών κεφαλών της για τους νέους πυραύλους πολλαπλών κεφαλών.

Σήμερα θα διεξαχθεί, σύμφωνα με άρθρο στο pentapostagma.gr με τίτλο (Οι ΗΠΑ απαντούν στον Β.Πούτιν: Συμβούλιο ασφαλείας συγκαλεί ο Μ.Ομπάμα για στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον της Συρίας – Σε συναγερμό ο ρωσικός Στρατός), έκτακτη σύσκεψη του συμβουλίου ασφαλείας των ΗΠΑ στο Λευκό Οίκο όπου θα αποφασιστεί το ενδεχόμενο στρατιωτικού πλήγματος κατά του συριακού Στρατού. Στην σύσκεψη θα μετέχουν όλοι οι σύμβουλοι ασφαλείας του Μ.Ομπάμα και θα συζητήσουν όλες τις στρατιωτικές λύσεις για την Συρία.

Η ρωσική « πυρηνική πρωτοβουλία» όμως «ακυρώνει» την οποιαδήποτε πρωτοβουλία της Ουάσιγκτον μαζί με την στρατηγική συνθήκη μείωσης των εξοπλισμών και σε συνδυασμό με την μείωση των αποθεμάτων πυρηνικών κεφαλών των ΗΠΑ , φέρνει σε δύσκολη θέση το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την ίδια περίοδο, οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν κατασκεύασαν καμία πυρηνική κεφαλή παραμένοντας στον ίδιο αριθμό των 114 κεφαλών, αυξάνοντας παράλληλα την ανισότητα μεταξύ των δύο πυρηνικών υπερδυνάμεων.

Η Μόσχα δεν προτίθεται να μειώσει την δυνατότητα των πυρηνικών της δυνάμεων , ενώ ταυτόχρονα θα εγκαταλείψει την συμφωνία NEW START για τα πυρηνικά όπλα, αναφέρουν Αμερικανοί ειδικοί εμπειρογνώμονες .

«Είναι πλέον εξαιρετικά απίθανο η Ρωσία να συμμορφωθεί προς την συνθήκη START», είπε ο Mark Schneider, ένας πρώην ειδικός επί πυρηνικών όπλων στο Πεντάγωνο τώρα μέλος του εθνικού ινστιτούτου πολιτικής των ΗΠΑ.

«Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση Ομπάμα συνεχίζει ένα πρόγραμμα μονομερούς πυρηνικού αφοπλισμού , παρά τις υποσχέσεις του ίδιου για τον εκσυγχρονισμό και συντήρηση των αμερικανικών πυρηνικών δυνάμεων και παρ’ όλους τους κινδύνους από την Ρωσία», αναφέρει ο Schneider .

«Με ή χωρίς νέα συμφωνία , οι ρωσικές στρατηγικές πυρηνικές κεφαλές είναι πιθανό να αυξηθούν σε 3.000 το 2030», είπε ο Αμερικανός ειδικός.

Μαζικές χερσαίες επιχειρήσεις ΗΠΑ-Ρωσίας στην Συρία , σύμφωνα με αμυντικούς αναλυτές δεν είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν λόγω της λίαν άσχημης κατάστασης που υπάρχει εκεί , αλλά η χρήση πυρηνικών όπλων ίσως γίνει εφικτή, οδηγώντας σε τρομερά αποτελέσματα για ολόκληρη την Α. Μεσόγειο. Η αντίστροφή μέτρηση ήδη έχει ξεκινήσει .


pentapostagma









volcanotimes

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


  
Την κατάσταση στα χέρια τους φαίνεται ότι παίρνουν οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αντιδρώντας στους αλλεπάλληλους πλειστηριασμούς κατοικιών.
Να σημειωθεί ότι ήδη εκπλειστηριάζονται κατοικίες για χρέη 500 ευρώ(!), ενώ στόχος έχει γίνει και η α’ κατοικία. Κι όλα αυτά σε λαϊκές περιοχές της Θεσσαλονίκης, στη Νέα Ιωνία, στο Περιστέρι, στης Νίκαια, στο Λαύριο και σε άλλες περιοχές που κάθε άλλο παρά ως ακριβές θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.
«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», φώναζαν το απόγευμα της 27ης Σεπτεμβρίου πολίτες στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης, όταν ήρθαν στα χέρια με ΜΑΤ μέσα στην αίθουσα.
Εκπρόσωποι από τον Συντονισμό Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης προσπάθησαν και τελικά κατόρθωσαν να κριθεί άγονος ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας του πολίτη, ο οποίος είναι ΑμεΑ.
Η υπόθεση, σύμφωνα με τους διαδηλωτές, αφορούσε άτομο με ειδικές ανάγκες, ο οποίος χρωστάει επιχειρηματικό δάνειο 300.000 ευρώ, ενώ έχει και χρέος 60.000 ευρώ προς τον ΟΑΕΕ.
Το παράδειγμα της Θεσσαλονίκης ακολούθησαν πολίτες σε Πάτρα και Κορωπί
Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, σχηματίστηκε ανθρώπινη αλυσίδα έξω από Ειρηνοδικείο Πατρών, με σκοπό να μην βγουν στο… σφυρί οι περιουσίες των ιδιωτών.
Τέσσερις πλειστηριασμοί ακυρώθηκαν και στο Ειρηνοδικείο Κορωπίου. 47 άνθρωποι απέκλεισαν την είσοδο του κτιρίου, αποτρέποντας τους συμβολαιογράφους να εισέλθουν στο χώρο διεξαγωγή των πλειστηριασμών.
Νέος γύρος επεισοδίων ανάμεσα σε πολίτες και ΜΑΤ στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης
Χθες 5/10, εξοργισμένοι πολίτες προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο προκειμένου να διακόψουν τη διαδικασία πλειστηριασμού ακινήτου. Εκεί όμως τους περίμεναν άνδρες των ΜΑΤ που τους απαγόρευσαν την είσοδο. Ένας άνδρας συνελήφθη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης κατά των πλειστηριασμών.
Ένταση και στα ειρηνοδικεία Αθηνών, Περιστερίου και Ιλίου
Στο Περιστέρι ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν 3 πλειστηριασμοί- μιας πρώτης κατοικίας και δύο καταστημάτων. Έξω από το Ειρηνοδικείο είχαν συγκεντρωθεί τουλάχιστον 25 άτομα που δεν επέτρεψαν την είσοδο των συμβολαιογράφων εντός του κτιρίου και έτσι η διαδικασία αναβλήθηκε.
Στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας είχαν προγραμματισθεί να βγουν στο σφυρί τρία διαμερίσματα, και τα τρία είναι πρώτες κατοικίες. Και εκεί συγκεντρώθηκε κόσμος με αποτέλεσμα η διαδικασία να αναβληθεί.
Στο Ίλιον επρόκειτο να βγει στο σφυρί το σπίτι πολίτη, που όπως έλεγε χαρακτηριστικά «δεν έχει να φάει, όχι να πληρώσει το δάνειο».
Ακύρωση πλειστηριασμών και στην Κρήτη
Στις κινητοποιήσεις κατά των πλειστηριασμών μπήκαν και οι πολίτες του Ηρακλείου, οι οποίοι χθες 5/10 δεν επέτρεψαν στους συμβολαιογράφους να πραγματοποιήσουν τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς.

Οι συμβολαιογράφοι δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, αφού οι διαδηλωτές είχαν κλείσει την είσοδο του κτιρίου. «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε να γίνουν πλειστηριασμοί στο Ηράκλειο. Θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας», έλεγαν χαρακτηριστικά.





volcanotimes

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ!!!Ένα θρίλερ εξελίσσεται αυτήν την στιγμή!!!ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ Spetsnaz ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!




ΤΩΡΑ!!!ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ!!!
Ένα θρίλερ εξελίσσεται αυτήν την στιγμή!!!ΣΦΟΔΡΟΤΑΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΡΩΣΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ
Spetsnaz ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

 
Ένα θρίλερ εξελίσσεται αυτήν την στιγμή στο Χαλέπι με την παρουσία Τούρκων κομάντος που έχουν καμουφλαριστεί σε Σύρους αντάρτες,

 ερχόμενοι σε σφοδρότατη πολεμική σύγκρουση με Ρώσους Spetsnaz!




Σύμφωνα με αραβικά και ρωσικά ΜΜΕ αλλά και πηγές στην Ρωσική υπηρεσία πληροφοριών, υπό την κάλυψη των Σύρων αντικαθεστωτικών ανταρτών, η Άγκυρα έχει αναπτύξει «βαθιά»  στην Συρία περισσότερους  από χίλιους άνδρες των ειδικών δυνάμεων. 




Οι ενέργειες αυτές πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη μυστικότητα, αλλά όπως αποδείχθηκε τελικά διέρρευσαν στον τοπικό Τύπο.




Οι επίλεκτοι Τούρκοι  στρατιώτες του τουρκικού στρατού,  είναι καμουφλαρισμένοι με στολές του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού», και ενεργούν στην περιοχή υπό το πρόσχημα του αγώνα του FSA κατά των Ρώσων-Σύρων –Ιρανών, επιθυμώντας  να καταλάβουν το βόρειο τμήμα του Χαλεπίου, με σκοπό την δημιουργία της  αποκαλούμενης «ζώνης ασφαλείας».






Το Κρεμλίνο από την πλευρά του είναι έξαλλο στην κυριολεξία με την πρωτοβουλία που πήρε η Άγκυρα και έδωσε εντολή να συλληφθούν οι Τούρκοι ζωντανοί ή να εξολοθρευτούν μαζί με τους υπόλοιπους αντάρτες...!




Για το σκοπό αυτόν,οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ειδική επίλεκτη μονάδα της δυνάμεως ΑΛΦΑ  ήρθε στην Συρία μαζί με τους πυραύλους S-300V4 «Antey-2500», για τον σκοπό αυτόν.




Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα έχουμε ευθεία σύγκρουση Ρώσων και Τούρκων για πρώτη φορά μετά την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους τον Νοέμβριο του 2015. 




Οι  τουρκικές  ειδικές δυνάμεις, υπό το πρόσχημα της συμμετοχής τους στην μετριοπαθή αντιπολίτευση συμμετέχουν σε κανονικές πολεμικές επιχειρήσεις εναντίον των ρωσικών δυνάμεων αλλά και των υπολοίπων.




Ο εξοπλισμός των Τούρκων δεν ανήκει στα πρότυπα του ΝΑΤΟ σύμφωνα με τα οποία είναι εξοπλισμένα με τουρκικά στρατεύματα. Χρησιμοποιούν  πυρομαχικά, βλήματα, ρουκέτες και εκτοξευτές MLRS σοβιετικής κατασκευής, από τις αποθήκες του συριακού στρατού που έπεσαν στα χέρια του FSA.




«Έτσι, η Άγκυρα δεν δείχνει πολιτική στήριξη στους Σύρους αντάρτες , αλλά στην πραγματικότητα διεξάγει την πολεμική τροφοδοσία  των ισλαμιστικών ομάδων που αγωνίζονται εναντίον της νόμιμης  συριακής κυβέρνησης¨, αναφέρει Ρώσος ειδικός αναλυτής. 




Από τις αρχές του Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, η Τουρκία ξεκίνησε την επιχείρηση  «Ασπίδα του Ευφράτη», που έχει το σκοπό να επιβάλει την τουρκική παρουσία στην βόρεια Συρία, αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να »απλώσει» την φωτιά σε όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής...






volcanotimes

ΝΕΕΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ! ΡΑΔΓΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΠΥΘΙΑ»!!!


karamanlis_6
Μία από τις πλέον σκοτεινές περιόδους που έζησε η χώρα μας και οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια στην σημερινή μας κατάντια ως κράτος και πολίτες, με τις επαχθείς συμφωνίες και τα μνημόνια, πλησιάζει στο φως της Δικαιοσύνης…
Και συγκεκριμένα πλησιάζει στο φως της δικαιοσύνης το πιο καλοσχεδιασμένο πολιτικό πραξικόπημα των εποχών που έγινε εις βάρος του Κώστα Καραμανλή, υπέρ των Αμερικάνων και της κυβέρνησης που τον διαδέχτηκε και τόσο μα τόσο πολύ πολέμησε, μόνο και μόνο για την προσέγγιση της Ελλάδας με την Ρωσία…
Υποκλοπές, σχέδια που περιελάμβαναν ακόμα και την δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού περιλαμβάνονται σε αυτή την δικογραφία και εκθέτουν ανεπανόρθωτα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου… Τη συνέχεια την γνωρίζουμε όλοι αφού την βιώνουμε καθημερινά από τότε, ενώ κάποτε σίγουρα ο ιστορικός του μέλλοντος θα ασχοληθεί εκτενέστερα με την πιο βρώμικη περίοδο από την μεταπολίτευση και μετά…
Την παραπομπή λοιπόν σε δίκη, δύο υπαλλήλων της ΕΥΠ, για παραβίαση μυστικών της Πολιτείας και του πρώην υπουργού, Μιχάλη Καρχιμάκη, για ηθική αυτουργία, εισηγείται στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, η εισαγγελέας Μαρία-Σοφία Βαϊτση, η οποία ζητά παράλληλα και την παραπομπή πρώην στελέχους αμερικανικών υπηρεσιών ασφαλείας, για εμπλοκή του στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.
Η εισαγγελική πρόταση αφορά τις δύο, από τις τρεις συνολικά, δικογραφίες που χειρίστηκε επί μακρό χρονικό διάστημα ο ανακριτής Δημήτρης Φούκας, σχετικά με: Το αποκαλούμενο «σχέδιο Πυθία 1», τις υποκλοπές και την υπόθεση παραβίασης μυστικών της Πολιτείας με εμπλεκόμενο τον πρώην ισχυρό άντρα του ΠΑΣΟΚ και στενό συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, Μιχάλη Καρχιμάκη.
Η πρώτη δικογραφία για το «σχέδιο Πυθία» αφορά τις καταγγελίες για επιχείρηση δολοφονίας του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, εξαιτίας της οικονομικής και ενεργειακής προσέγγισης της κυβέρνησής του με την Ρωσία. Η δικογραφία έχει σχηματιστεί κατά αγνώστων δραστών. Με την πρότασή της, η εισαγγελική λειτουργός ζητά, όσον αφορά την δεύτερη δικογραφία για τις υποκλοπές, να παραπεμφθεί σε δίκη για το αδίκημα της απόπειρας κατασκοπείας, ο 66χρονος Αμερικανός υπήκοος William Bazil, πρώην υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας. Η εισαγγελική λειτουργός θεωρεί υπαίτιο τον 66χρονο για παράνομη καταγραφή απόρρητων τηλεφωνικών συνομιλιών, που αφορούσαν συμφέροντα του κράτους, το διάστημα μεταξύ Αυγούστου 2004 και Μαρτίου 2005.
agent5
Το σκέλος της πρότασης της εισαγγελικής λειτουργού για τον πρώην υπουργό, αφορά την τρίτη δικογραφία, η οποία σχηματίστηκε σε βάρος του με αφορμή καταγγελίες υπαλλήλου της ΕΥΠ, ότι ο πρώην υπουργός λάμβανε παρανόμως αντίγραφα απόρρητων εγγράφων της υπηρεσίας Πληροφοριών, που απευθύνονταν αποκλειστικά. Ο ίδιος αρνείται από την αρχή την κατηγορία που του αποδίδεται και υποστηρίζει πως η καταγγελία που έγινε σε βάρος του αφορά εσωτερική διαμάχη υπαλλήλων της ΕΥΠ.
karximakhs
Καρχιμάκης: Ανήθικη και ανυπόστατη πολιτική δίωξη
Σε «ανήθικη και ανυπόστατη πολιτική δίωξη» για μία «στημένη υπόθεση από σκοτεινούς ανθρώπους ..επαγγελματίες υπόδικους» αναφέρεται, με μακροσκελή του ανακοίνωση, ο βουλευτής Μιχάλης Καρχιμάκης. Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, η εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του δεν έχει καμία νόμιμη βάση. Ο κ. Καρχιμάκης τονίζει επίσης, πως «όσοι μεθόδευσαν την δίωξή μου τότε και σήμερα, για λόγους υπηρέτησης άλλων επιδιώξεων, είναι υπόδικοι και κατηγορούμενοι για σειρά κακουργηματικών ενεργειών που οδήγησαν στην οριστική απομάκρυνση από την υπηρεσία τους».
Η ανακοίνωση του πρώην υπουργού έχει ως εξής:
«Για μια ακόμη φορά επανέρχεται μια στημένη υπόθεση, που κατασκευάστηκε από σκοτεινούς ανθρώπους που βαρύνονται με κακουργηματικές ενέργειες και πράξεις, γεγονός που δεν ελήφθη από κανένα σχεδόν αρμόδιο υπόψη. Μια στημένη υπόθεση που κατά τους καταγγέλλοντες επαγγελματίες υπόδικους, συκοφάντες και πλαστογράφους, συντελέστηκε το 2005 αλλά κατά παράδοξο τρόπο καταγγέλθηκε το 2013. Γιατί άραγε; Γιατί αφού δήθεν γνώριζαν τι συμβαίνει, δεν το κατάγγειλαν μέχρι το 2009, αλλά το θυμήθηκαν το 2013; Μια στημένη και κατασκευασμένη υπόθεση, που εδώ και πολύ καιρό, κάποιοι εξωδικαστικοί που την κατασκεύασαν και πολιτικοί κύκλοι προανήγγειλαν την εισαγγελική της έκβαση, σαν να δομούσαν και συνέτασσαν αυτοί το κατηγορητήριο.
Είναι φανερό ότι εξυφαίνεται μέσα από μία στημένη και κατασκευασμένη υπόθεση, μία ανήθικη και ανυπόστατη πολιτική δίωξη.
Καταλήγει στο συμπέρασμα ύπαρξης ενδείξεων ενοχής την στιγμή που όπως η ίδια η εισαγγελέας συνομολογεί στην πρότασή της, ουδέποτε ανευρέθηκε το παραμικρό στοιχείο που να αποτελεί έστω ένδειξη πόσο δε μάλλον απόδειξη των καταγγελλομένων από επαγγελματίες υπόδικους και εκφραστές κυκλωμάτων πλαστογραφίας, κατασκευής πλαστών στοιχείων και εκβιασμών, και άλλων κακουργηματικών πράξεων, όπως έχει αποδειχθεί, αλλά και διαρροής απόρρητων στοιχείων εθνικού ενδιαφέροντος από την υπηρεσία τους, που οδήγησαν στην οριστική απόλυσή τους από την εργασία τους.
Τόσο, λοιπόν, η αντικειμενική, όσο και η υποκειμενική υπόσταση του αποδιδόμενου στημένου και φανταστικού εγκλήματος, δεν πληρούνται ούτε κατ’ ελάχιστον.
Θα αποτελέσει καταστροφικό και ανεπανόρθωτο πλήγμα του δημοκρατικού πολιτεύματος, η επιμονή στην ποινικοποίηση του ύψιστου και συνταγματικά κατοχυρωμένου μέσου εκπροσώπησης του λαού, που είναι η άσκηση κοινοβουλευτικού ελέγχου, από τους δημοκρατικά εκλεγμένους εκπροσώπους του, τους βουλευτές, ο οποίος αποσκοπεί στην διαφύλαξη των συμφερόντων της χώρας και όχι στην διακινδύνευσή τους.
Είναι πρωτοφανές στα νομικά και ιστορικά χρονικά, να επιχειρείται κάτι τέτοιο με πρόταση εισαγγελέα, η οποία κατηγορεί πρόσωπο που διετέλεσε βουλευτής και αρμόδιος σκιώδης υπουργός του τομέα άμυνας του κόμματός του, επειδή υπέβαλλε ερώτηση στην Βουλή για την σωστή επιχειρησιακή λειτουργία των αμυντικών συστημάτων της χώρας. Και επειδή προασπίστηκε την διασφάλιση της ζωής των στελεχών που απαρτίζουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και όχι μόνο, όταν μόλις είχε προηγηθεί η πτώση του ΣΙΝΟΥΚ, η οποία είχε συνταράξει το πανελλήνιο. Είναι ακόμα πιο παράδοξο νομικά και λογικά, να θεωρείται η ως άνω κοινοβουλευτική λειτουργία, ποινικά κολάσιμη, ενώ η ερώτηση που υποβλήθηκε στη Βουλή, απαντήθηκε πολλές φορές και δημόσια στο Κοινοβούλιο, χωρίς αρνήσεις και επιφυλάξεις από τον αρμόδιο Υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Γιατί με αυτή την αντίληψη θα έπρεπε να παραπεμφθούν πολλά κοινοβουλευτικά στελέχη και αρχηγοί κομμάτων, οι οποίοι, δημοσίως στη Βουλή, έθεταν και θέτουν διαχρονικά θέματα παρόμοιας υφής.
Όπως ήταν πρωτοφανής και πιθανά σκόπιμη για τα δικαστικά χρονικά, η εγγύηση του 1 εκατ. ευρώ για υπόθεση πολιτικού και όχι οικονομικού χαρακτήρα, που μου επιβλήθηκε, για να αποσυρθεί άμεσα, μετά από θύελλα εύλογων αντιδράσεων του νομικού, δικαστικού και πολιτικού κόσμου, όταν μάλιστα γνώριζαν την αδύναμη οικονομική μου κατάσταση και όταν οι εγγυήσεις, για καταχραστές του δημοσίου χρήματος, για βιαστές, για παιδεραστές και παρανομούντες μεγαλοσχήμονες κλπ ήταν ασήμαντες.
Τι να σημαίνει άραγε αυτό;
Επαναλαμβάνω λοιπόν.
Ουδέποτε βρέθηκαν έγγραφα της ΕΥΠ στην κατοχή μου, από την έρευνα που διενεργήθηκε, όπως άλλωστε αναφέρει και ο ανακριτής στο πόρισμά του, αλλά και η εισαγγελέας στην πρότασή της. Όσοι μεθόδευσαν την δίωξή μου τότε και σήμερα, για λόγους υπηρέτησης άλλων επιδιώξεων, είναι υπόδικοι και κατηγορούμενοι για σειρά κακουργηματικών ενεργειών, που οδήγησαν στην οριστική απομάκρυνση από την υπηρεσία τους.
Είναι αδιανόητο, μεθοδεύσεις που παραπέμπουν στα πρότυπα της μαφίας, να βρίσκουν παραδόξως ανταπόκριση και μάλιστα, ιδίως στο χώρο της Δικαιοσύνης, που είναι ταγμένη να λειτουργεί έξω από σκοπιμότητες.
Όλα αυτά με θωρακίζουν για να αγωνιστώ ακόμα περισσότερο, για τις αρχές και τις δημοκρατικές και ηθικές αξίες μου και αυτές οι μεθοδεύσεις δε θα με αποθαρρύνουν. Δεν πρόκειται, αν αυτό κάποιοι επιδιώκουν, να μπω στην κατηγορία των πολιτικών-δημοσίων προσώπων που φοβούμενοι ότι θα έχουν αυτή την τύχη, επιλέγουν να μην συγκρούονται με την ανομία και την διαφθορά και να σιωπούν.
Κανένας, μα κανένας, είτε άνθρωπος του υποκόσμου, είτε πολιτικός με σκοπιμότητες, είτε οποιοσδήποτε άλλος με άλλους στόχους, θα με εμποδίσει να έχω έντιμη και καθαρή δημόσια φωνή, με όποια απειλή ή μηχανισμό και αν επιχειρήσει να με φιμώσει.
Θέλω λοιπόν να έχω εμπιστοσύνη ότι το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο που εισήχθη η υπόθεση αυτή για κρίση, θα αποφανθεί με κριτήριο τα στοιχεία της δικογραφίας και την αντικειμενική αξιολόγησή τους.
Θέλω επίσης να πιστεύω ότι δεν ισχύει αυτό που φέρεται να διακινείται από διάφορους κύκλους, ότι Έλληνες έντιμοι και αντικειμενικοί δικαστές, εκφράζονται αρνητικά για πολιτικούς, δηλώνοντας ότι όπου τους συναπαντήσουν δικαστικά, φταίνε δεν φταίνε, θα τους εξανδραποδίσουν, μετατρέποντας έτσι την αμερόληπτη δικαιοσύνη σε προσωπικά και πολιτικά παίγνια.
Τέλος, σε αυτή την υπόθεση ουδείς μπορεί να κρύψει την αλήθεια από την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Άλλωστε, ο καθένας μας έχει διαχρονικά διαγράψει και συνεχίζει να διαγράφει την πορεία του και οι κατήγοροι και οι αδίκως κατηγορούμενοι».




hellasforce

Βέλη Άσαντ: «ΗΠΑ κι Ευρωπαίοι βοήθησαν το Ισλαμικό Κράτος»


assad1
Για την κατάσταση που επικρατεί στη Συρία και δη στο Χαλέπι μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο της Δανίας TV 2,ο Σύρος πρόεδρος, Μπασάρ αλ Άσαντ.
Όπως είπε ο Σύρος πρόεδρος, οι ΗΠΑ δεν έχουν πρόθεση να καταλήξουν σε συμφωνία για τη συριακή κρίση, επισημαίνοντας πως γνώριζε εκ των προτέρων ότι η συμφωνία Ουάσιγκτον – Μόσχας δε θα είχε επιτυχία, καθώς όπως είπε «το βασικό τμήμα της αφορούσε στην επίθεση κατά του Μετώπου της Αλ Νούσρα, το οποίο είναι το χαρτί στης Αμερικής στη Συρία».
Ισχυρίστηκε δε, ότι «οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι βοήθησαν το Ισλαμικό Κράτος με τις επιθέσεις κατά του συριακού στρατού στην Ντείρ αλ-Ζορ», τονίζοντας πως είναι 100% σίγουρος ότι το «χτύπημα» ενάντια στις στρατιωτικές δυνάμεις από αμερικανικά αεροσκάφη ήταν σκόπιμο.
Την ίδια στιγμή, τόνισε πως η συριακή μετριοπαθής αντιπολίτευση είναι «ένας μύθος σαν τους μονόκερους» και πρόσθεσε ότι για να καταλήξουν σε μία πολιτική λύση της κρίσης απαιτείται αγώνας κατά της τρομοκρατίας και αναγνώριση ότι δεν είναι αποδεκτό οι τρομοκράτες να ελέγχουν περιοχές της Συρίας.
«Αποστολή μου να υπερασπιστώ τους αμάχους, να πολεμήσω τους τρομοκράτες και να πάρω τον έλεγχο όλων των περιοχών της χώρας μου», είπε ο Άσαντ, προσθέτοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι να οδηγηθούν όλοι οι τρομοκράτες έξω από το Χαλέπι ώστε να μπορέσουν οι πολίτες να επιστρέψουν στην κανονική ζωή τους.
Ο πρόεδρος της χώρας, τόνισε, μάλιστα, πως η φρικτή κατάσταση που επικρατεί στο ανατολικό Χαλέπι έχει προκληθεί από τους τρομοκράτες και όχι από την κυβέρνηση.
Όσο για τις επιθέσεις σε νοσοκομεία αρνήθηκε πως πίσω από αυτές βρίσκονται κυβερνητικές δυνάμεις, υποστηρίζοντας πως «δεν κερδίζουμε τίποτα με το να θέτουμε στο στόχαστρό μας νοσοκομεία ή σχολεία».
Την ίδια στιγμή, μιλώντας για τα χιλιάδες θύματα των συγκρούσεων δήλωσε πως στην πλειονότητά τους είναι υποστηρικτές της κυβέρνησης και συμπλήρωσε: «Χάσαμε μέλη της οικογένειάς μας κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης εξαιτίας των τρομοκρατικών επιθέσεων».
Εξαπολύοντας και πάλι επίθεση στη Δύση, είπε πως τα ΜΜΕ δυτικών χωρών δεν κάνουν αναφορά στους νεκρούς που προκαλούνται από τους αντάρτες και πρόσθεσε: «Όταν βλέπω φωτογραφίες με νεκρά παιδιά σε αυτό τον πόλεμο, αναρωτιέμαι γιατί το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία κι η Τουρκία έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα».



hellasforce

Εκατόμβη νεκρών από τον τυφώνα Μάθιου (βίντεο)


tyfonas_mathiou_haiti
Θρήνος σε Αϊτή και Καραϊβική – Σε κατάσταση έκτασης ανάγκης Τζόρτζια, Νότια Καρολίνα και Φλόριντα.
Στους 114 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από το φονικό πέρασμα του κυκλώνα Μάθιου, καθώς στην Αϊτή τουλάχιστον 108 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, που μίλησαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
«Η κατάσταση είναι καταστροφική», αρκέστηκε να σχολιάσει ο πρόεδρος της Αϊτής.
Ο κυκλώνας ενισχύθηκε σήμερα το πρωί στην κατηγορία 4 καθώς προσεγγίζει τις νοτιοανατολικές ακτές των ΗΠΑ κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις των αρχών για την απομάκρυνση των κατοίκων, αφού τα ακραία καιρικά φαινόμενα στοίχισαν την ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές ιδίως στην Αϊτή.
Ο κυκλώνας, που σαρώνει το αρχιπέλαγος των Μπαχαμών, βρίσκεται σε απόσταση 290 χιλιομέτρων από τη νοτιοανατολική Φλόριντα και συνοδεύεται από ανέμους ταχύτητας 220 χιλιομέτρων την ώρα, περιέγραψε το αμερικανικό Κέντρο Παρακολούθησης Τυφώνων (NHC).
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ο κυκλώνας «θα ενισχυθεί όταν φθάσει στις Μπαχάμες έως τις ακτές της Φλόριντας» εξήγησε ο κυβερνήτης της Τζόρτζιας, Νέιθαν Ντιλ, σε ένα δελτίο τύπου.
«Συνεπώς, διατάσσω τώρα την υποχρεωτική εκκένωση όλων των περιοχών που βρίσκονται στα ανατολικά του αυτοκινητόδρομου 195», δηλαδή συνολικά 6 κομητειών.
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΟΥΘ ΜΠΙΤΣ ΤΟΥ ΜΑΪΑΜΙ – ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Προσπαθούν να περάσουν στη… ζούλα το ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!!


%ce%b9%ce%b4%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%bf%cf%8dΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ…
Πως η Ε.Ε επιβάλει την ατζέντα της ιδιωτικοποίησης του νερού
Μην ξεχνάμε ότι το 49 % του νερού έχει ιδιωτικοποιηθεί στην Ελλάδα από τον προδότη που δεν έχει Τσίπα , γιατί ενώ έλεγε όχι σε αυτό το θέμα τελικά το έκανε.

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 07/10/2016)



13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΒΟΜΒΑ! ΑΓΡΙΟ ΨΑΛΙΔΙ!!


%cf%83%ce%bf%ce%ba
Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ…
Περιορισμούς που οδηγούν σε σταδιακή κατάργηση τις συντάξεις χηρείας φέρνει η εγκύκλιος για την εφαρμογή της σχετικής διάταξης που προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου.
Οι περιορισμοί δεν είναι μόνο ηλικιακοί, επειδή ο νόμος προβλέπει ότι στο εξής σύνταξη χηρείας εφ’ όρου ζωής θα παίρνουν οι επιζώντες σύζυγοι που έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος, αλλά μπαίνουν περιορισμοί και στο ποσό της σύνταξης που μπορεί να μειωθεί ακόμη και στα 30 ευρώ το μήνα για όσους καταστούν δικαιούχοι σύνταξης μετά το νέο νόμο και στο μέλλον δικαιωθούν και με σύνταξη χηρείας.
"ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ"
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ»
Crash test
Με το παλιό καθεστώς που ίσχυε για όσους πήραν σύνταξη λόγω θανάτου μέχρι τις 12/5/2016, ο επιζών σύζυγος παίρνει το 70% της σύνταξης του θανόντος, ανεξάρτητα από την ηλικία του και μετά την τριετία το ποσό περιορίζεται στο 50% εφόσον ο επιζών συνταξιοδοτείται ή εργάζεται-ασφαλίζεται.
Με το νέο καθεστώς, και σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, από το σχέδιο της εγκυκλίου οι συνταξιούχοι ή οι εργαζόμενοι οι οποίοι θα δικαιωθούν σύνταξη χηρείας μετά τις 13/5/2016, που ισχύει ο νόμος Κατρούγκαλου, θα πάρουν:
* Το 50% της σύνταξης του θανόντος για μια τριετία και αν στη λήξη της τριετίας είναι κάτω των 55 ετών, τότε η σύνταξη διακόπτεται για πάντα. Για παράδειγμα ασφαλισμένος/η ή και άνεργος/η 46 ετών θα πάρει σύνταξη χηρείας ως τα 49 και μετά τίποτε.
* Το 50% της σύνταξης που λάμβανε ή επρόκειτο να λάβει ο θανών και αν ο δικαιούχος (επιζών σύζυγος) κλείνει τα 55 εντός της τριετίας της πρώτης καταβολής, τότε η σύνταξη διακόπτεται μόλις περάσουν τα τρία χρόνια αλλά επαναχορηγείται στα 67. Αν όμως στα 67 ο επιζών παίρνει και δική του σύνταξη, τότε θα πάρει το 25% αντί του 50% της σύνταξης.
Για παράδειγμα, δικαιούχος σύνταξης χηρείας λόγω θανάτου μετά τις 13/5/2016, με αρχικό ποσό 600 ευρώ, θα πάρει τα 300 ευρώ για μια τριετία και αν κλείνει μέσα στην τριετία αυτή τα 55, η σύνταξη θα ανασταλεί στη λήξη της τριετίας και θα επαναχορηγηθεί στα 67. Αν στα 67 ο δικαιούχος παίρνει και δική του σύνταξη, τότε τα 300 ευρώ θα γίνουν 150 ευρώ. Αν στα 67 δεν πάρει δική του σύνταξη, επειδή δεν συμπληρώνει τα ένσημα, και δικαιωθεί με το επίδομα ανασφάλιστου του ΟΓΑ, δηλαδή με τα 360 ευρώ, τότε κινδυνεύει αν επιλέξει τη σύνταξη χηρείας να χάσει τα 360 ευρώ του ΟΓΑ!!!
Και αυτό γιατί στη νομοθεσία του ΟΓΑ προβλέπεται ότι το προνοιακό ποσό σύνταξης ή επιδόματος καταργείται από τη στιγμή που ο συνταξιούχος παίρνει και δεύτερη σύνταξη από οποιαδήποτε αιτία. Σε αυτή την περίπτωση θα κινδυνεύσει να χάσει τα 360 ευρώ και να μείνει με 150 ευρώ.

ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ… ΕΡΧΕΤΑΙ….


%ce%b1%ce%b3%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b5%cf%83
ΠΡΟΣΕΧΩΣ…
Αγροτικό ΤΑXIS για παραγωγούς και μεσάζοντες
Θα θεωρούνται από την Εφορία όλα τα τιμολόγια και παραστατικά που εκδίδουν οι αγρότες και οι έμποροι. Ηλεκτρονική διασταύρωση των φορολογικών δηλώσεων με ετήσιες δηλώσεις καλλιέργειας και παραγωγής στο ΟΣΔΕ. Σαρωτικοί έλεγχοι από μεικτά κλιμάκια
"ΕΘΝΟΣ"
«ΕΘΝΟΣ»

Με τους S-300 και S-400 να στοχεύουν ψηλά… Ας τολμήσουν οι Αμερικανοί να χτυπήσουν τις δυνάμεις του Άσαντ!


syria_s300_s400_russian1
Αυστηρή προειδοποίηση από τον Ρώσο ΥΠΑΜ! Για κοπιάστε λοιπόν!
Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας προειδοποίησε τον υπό την ηγεσία των ΗΠΑ διεθνή συνασπισμό, για τη διεξαγωγή αεροπορικών επιδρομών κατά θέσεων του συριακού στρατού, προσθέτοντας ότι στη Συρία υπάρχουν και λειτουργούν πολυάριθμα συστήματα αεράμυνας S-300 και S-400.

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο Ομπάμα διεξάγει ΠΟΛΕΜΟ!!


%ce%bf%ce%bc%cf%80%ce%b1%ce%bc%ce%b1

ΧΑΜΟΣ (ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ) ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)


%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%80%cf%80%ce%b1%cf%83
ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΙ ΕΙΧΑ ΠΑΝΤΑ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ…
Σε σφοδρή αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αντιπολίτευση, εξελίσσεται η διαδικασία εξέτασης του υπουργού Νίκου Παππά, στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής. «Η ολοκλήρωση του διαγωνισμού είναι συνολική νίκη για τη Δημοκρατία», τόνισε ο Παππάς, κατά την ενακτήρια τοποθέτησή του , σχετικά τις τηλεοπτικές άδειες.
Επεσήμανε, ο υπουργός Επικρατείας το «επόμενο άμεσο και απαραίτητο βήμα είναι η συγκρότηση για το ΕΣΡ»
Ο Παππάς κατηγόρησε τους τηλεοπτικούς σταθμούς ότι πολλές φορές παρουσίαζαν αυτό τον διάλογο μέσα από τον παραμορφωτικό φακό των συμφερόντων των ιδιοκτητών τους. Δήλωσε περήφανος που έγινε αυτή η διαδικασία και ολοκληρώθηκε. Ο κ. Παππάς τόνισε ότι έχουν ήδη εισπραχθεί 90 εκατομμύρια ευρώ από την διαδικασία και θα αξιοποιηθούν σε παιδικούς σταθμούς και νοσοκομεία αλλά και άλλα προγράμματα.
Ο Παππάς, απάντησε και στα «πυρά» που δέχτηκε από τον Δημήτρη Κοντομηνά, σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Ο κ. Κοντομηνάς με τον σταθμό Alpha συμμετείχε στη διαδικασία, όμως δεν κατάφερε να γίνει υπερθεματιστής και από την επόμενη ημέρα άρχισε με συγκεκριμένους δημοσιογράφους να με καθυβρίζει. Μέσα σε αυτά βάζω και το περιστατικό με τις περούκες».
«Οι παλιοί ιδιοκτήτες των -παράνομων, όπως τόσες και τόσες φορές έχει κρίνει το ΣτΕ- τηλεοπτικών σταθμών, τσαλαπάτησαν το πολιτικό σύστημα και τελικά, τον Έλληνα πολίτη, προκειμένου να αποκτήσουν τον τίτλο και, κυρίως, την ισχύ του «καναλάρχη», προσέθεσε.
Ενώ ο υπουργός Επικρατείας επανήλθε μετά από ερώτηση του Μάκη Βορίδη, στον Δημήτρη Κοντομηνά. «Μπορεί να ισχυριστεί τέρατα και σημεία ή να κάνει τέρατα και σημεία. Τα περί επιρροής της κυβέρνησης δεν έχουν τεκμηριωθεί». «Ο κ. Κοντομηνάς μπορεί να ισχυριστεί τέρατα και σημεία. όπως και να βάλει έναν δημοσιογράφο του να με ακολουθήσει στη Νέα Υόρκη. Ο ένας από τους δυο ήταν εργαζόμενος στον ALPHA. Λέω λοιπόν: ακόμα και αυτός ο δημοσιογράφος μπορεί να μην έχει ο ίδιος την ευθύνη. Υφίστανται αφόρητες πιέσεις και έλαβε εντολή να κάνει αυτό το τερατούργημα», υπογράμμισε.
«Είναι λυπηρό να βλέπει κανείς καναλάρχες να λένε κάτι και τα κόμματα να τρέχουν πίσω τους ασθμαίνοντας».
Επεισόδιο ανάμεσα σε Παππά και Βενιζέλο
Ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μεταξύ του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά και του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, επί της διαδικασίας.
Ενώ ο Παππάς απαντούσε σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημήτρη Κοντομήνα, παρενέβη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Κύριε Βεζινέλο στη σειρά σας» είπε ο κ. Παππάς κουνώντας το χέρι του.
«Όχι το χέρι εσείς σε εμένα» απάντησε ο κ. Βενιζέλος.
«Γιατί τι είστε εσείς;» είπε ο Παππάς. Ενώ ο Βενιζέλος επέμενε «Όχι το χέρι εσείς σε εμένα».

Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ δουλεύει ΜΥΣΤΙΚΑ το πλάνο «Τέλος του Παιχνιδιού»!!!


x22X22
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ….
1
2





hellasforce