Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΦΙΑ: Στα 30.000 ευρώ το αφορολόγητο - Ποιοι ιδιοκτήτες κερδίζουν και ποιοι χάνουν


ΕΝΦΙΑ: Στα 30.000 ευρώ το αφορολόγητο - Ποιοι ιδιοκτήτες κερδίζουν και ποιοι χάνουν

Μεγάλες ανατροπές στον σχεδιασμό του φόρου ακινήτων, του γνωστού ΕΝΦΙΑ, αναμένεται να φέρει από το 2016 το υπουργείο Οικονομικών. Βασικότερη αλλαγή η θέσπιση αφορολόγητου ορίου στα 30.000 ευρώ ώστε να μην πληρώσουν φόρο οι μικρές περιουσίες, τόσο στις πόλεις όσο και στα χωριά. Ωστόσο, η υποχρέωση να μην μειωθεί το ποσό των 2,65 δισ. ως έσοδα για το κράτος θα φέρει αλλαγές στο φόρο που θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε νησιωτικές και τουριστικές περιοχές.
Εκεί θα υπάρξει ένταξη στο σχέδιο πόλεως ώστε να αυξηθεί σημαντικά ο φόρος για τους ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών σε νησιά όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη κ.λπ. που τώρα καταβάλλουν μικρά ποσά σε σχέση με την αξία της περιουσίας τους.
Οπως αναφέρει η Καθημερινή το αφορολόγητο όριο δεν θα ξεπερνά τις 20.000 - 30.000 ευρώ και θα αφορά την πρώτη κατοικία η αντικειμενική αξία της οποίας δεν θα ξεπερνά για παράδειγμα τα 100.000 ή 150.000 ευρώ. Θα είναι δηλαδή με συγκεκριμένα κριτήρια που ενδεχομένως να συνδέονται και με το εισόδημα των ιδιοκτητών.
Τα πρώτα 20.000 - 30.000 ευρώ θα είναι αφορολόγητα και το υπόλοιπο τμήμα θα φορολογείται με τους συντελεστές που ορίζει ο σχετικός νόμος. Ωστόσο, εάν πρόκειται για πρώτη κατοικία αξίας για παράδειγμα 300.000 δεν θα υπάρχει αφορολόγητο και το ακίνητο θα φορολογείται όπως και σήμερα από το πρώτο ευρώ. Μεταξύ άλλων προβλέπεται

1. Εφαρμογή αφορολόγητου ορίου για σύνολο ακίνητης περιουσίας η αξία της οποίας δεν ξεπερνάει τα 20.000-30.000 ευρώ.

2. Ενταξη στα σχέδια πόλεων εκτάσεων της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας στις οποίες έχουν εντοπιστεί πολυτελείς κατοικίες και σήμερα φορολογούνται ελάχιστα δηλαδή με ένα ευρώ το στρέμμα. Το πρόβλημα αυτό θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών τον Σεπτέμβριο του 2016.

3. Τροποποίηση των κλιμάκων υπολογισμού του κύριου φόρου με αλλαγές στους συντελεστές και τα κλιμάκια των τιμών ζώνης. Στόχος είναι να περιορισθούν οι επιβαρύνσεις κυρίως χαμηλές και μεσαίες αξίες όπου η αντικειμενική αξία δεν ξεπερνά τα 800-1.000 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο.

4. Αύξηση των συντελεστών του συμπληρωματικού φόρου. Ο συμπληρωτικός φόρος επιβάλλεται στα ακίνητα η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 300.000 ευρώ. Οι συντελεστές του συμπληρωματικού φόρου κυμαίνονται από 0,1% έως 1%.

5. Καταργήσεις απαλλαγών και εκπτώσεων που ισχύουν σήμερα εφόσον θεσμοθετηθεί το αφορολόγητο όριο.
Σημαντικές ελαφρύνσεις αλλά και επιβαρύνσεις θα προκύψουν, πιθανότατα για τον ΕΝΦΙΑ του 2017, όταν θα αναπροσαρμοστούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων, τον Σεπτέμβριο του 2016 όπως έχει δηλώσει ο Τρ. Αλεξιάδης.
Το αργότερο μέχρι τις 15 Οκτωβρίου θα έχουν αναρτηθεί όλα τα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ για 6,1 εκατ. φορολογούμενους. Συνολικά οι ιδιοκτήτες ακινήτων πρέπει να καταβάλουν 3,2 δισ. ευρώ (το εισπράξιμο υπολογίζεται σε 2,65 δισ. ευρώ) σε πέντε δόσεις. Η πρώτη δόση πρέπει να καταβληθεί στα τέλη Οκτωβρίου, ενώ η τελευταία στα τέλη Φεβρουαρίου.



hmerisia


Ένωση 133 χωρών εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Τα αμερικάνικα κι ευρωπαϊκά ΜΜΕ έκαναν τα πάντα ώστε να εξαφανιστεί αυτή η είδηση


Ένωση 133 χωρών εναντίον της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Τα αμερικάνικα κι ευρωπαϊκά ΜΜΕ έκαναν τα πάντα ώστε να εξαφανιστεί αυτή η είδηση!
Τα αμερικάνικα κι ευρωπαϊκά ΜΜΕ έκαναν τα πάντα ώστε να εξαφανιστεί αυτή η είδηση!
Γράφει ο Νίκος Κλειτσίκας
Κι εκείνο που είναι πλέον φανερό, είναι πως στο «παιχνίδι» της απόκρυψης ειδήσεων έχουν μπει πολιτικά κόμματα καικινήματα που δήθεν εκφράζουν την ρεαλιστική «αριστερά». Αφού έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος της «σοσιαλιστικής» διεθνούς στην υπηρεσία των τραπεζιτών, έχουν μπει μπροστά εξαγορασμένα κόμματα, δήθεν ανανεωτικής, ή ρεαλιστικής αριστεράς.


Στις 14 και 15 Ιούνη, στην Σάντα Κρούζ της Σιέρας, στη Βολιβία, συγκεντρώθηκαν 133 ηγέτες κι αντιπρόσωποι χωρών (μεταξύ αυτών η Κίνα και η Ινδία), όπου αποφάσισαν τη δημιουργία μιαςσυμμαχίας εναντίον της Νέας Τάξης πραγμάτων, των ΗΠΑ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της σκιώδους παγκόσμιας κυβέρνησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου, όπως και του ρόλου του ΟΗΕ.
Ενάντια σ” όλους αυτούς συντονίζουν τις δυνάμεις τους οι 133 χώρες, που επισήμως έχουν ονομαστεί: ‘Ομάδα των 77 και της Κίνας‘, αν και στην πραγματικότητα συμμετέχουν 113 χώρες.
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικόλας Μαδούρο, του Ισημερινού Ραφαέλ Κορρέα, ο Ραούλ Κάστρο με μια χαρισματική οικονομική ανάλυση έθεσε ωμά το ζήτημα: «Είναι αναγκαίο να αναζητήσουμε μια νέα οικονομική και χρηματοδοτική πολιτική, έξω από τον έλεγχο των υπερασπιστών του νεοφιλελευθερισμού, το ΔΝΤ, τηνΠαγκόσμια Τράπεζα, τον παγκόσμιο οργανισμό εμπορίου που προσπαθούν να μας διαιρέσουν…».
Επισημάνθηκε στη Σύνοδο των 133 χωρών, η επίθεση που δέχονται από τις ΗΠΑ και τη μυστική υπηρεσία της CIA, δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις και χώρες, όπως το πραξικόπημα στην Ουκρανία, η επίθεση στη Συρία κ.ο.κ.
Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, έστειλε σαφές μήνυμα (το είδαμε μόνον στους Times of India): «Αν ο Ομπάμα συνεχίσει τις επιθέσεις εναντίον του λαού της Βενεζουέλας, είμαι σίγουρος πως μπροστά σ” αυτές τις προβοκάτσιες κι επιθέσεις, η Βενεζουέλα κι η Λατινική Αμερική, θα είναι ένα δεύτερο Βιετνάμ για τις ΗΠΑ»!
Το γενικό συμπέρασμα αυτής της Συνόδου Ανεξαρτησίας είναι η θέληση λαών και δημοκρατικών κυβερνήσεων να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στη επικρατούσα σημερινή «παγκόσμια τάξη» και να επισημάνουν πως «η σημερινή αδικία κι εκμετάλλευση όχι μόνον δεν είναι “νόμιμη”, αλλά είναι και ανήθικη»!





rthnika themata ellada

ΒΟΜΒΑ! Η Ευρώπη θα διαλυθεί έρχονται πόλεμοι

polemos
Ο μεγαλύτερος Βρετανός επενδυτής αναφέρει πως «Σε 15 χρόνια από τώρα η ΕΕ θα διαλυθεί».
Το πρόβλημα των πολλών μεταναστών όπως και η άνοδος του πολιτικού εξτρεμισμού θα κάνουν την Ένωση το 2030 να γίνει κομμάτια όπως ο ίδιος κατέστησε σαφές. Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι, «Δεν είμαι καθόλου βέβαιος αν σε 15 χρόνια από τώρα, η ΕΕ θα είναι όπως τη γνωρίζουμε τώρα. Από την άλλη, όμως, είμαι σίγουρος πως αν δεν υφίσταται, τότε η Ευρώπη θα γνωρίσει πολέμους και τούτο είναι κάτι που με τρομάζει». Κατά τον Χαντς, κομβικό σημείο, στην αλλαγή που υφίσταται καθημερινά η ΕΕ είναι ότι το πολιτικό κέντρο αρχίζει να χάνει σημαντικές δυνάμεις και ότι το πολιτικό στερέωμα, ευρωπαϊκά, τείνει να στηριχθεί σε δύο επικίνδυνους πυλώνες: τα δύο άκρα και... ακραία πόδια του πολιτικού φάσματος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εξαφανίζεται η έννοια του συμβιβασμού σε εθνικό επίπεδο που με τη σειρά της διαλύσει την πολιτική βάση. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχει το θέμα των μεταναστών. Δυστυχώς, η Ευρώπη δεν διαθέτει εκείνες τις πολιτικές ηγεσίες που θα καταφέρουν να χειριστούν όλα αυτά τα θέματα».
Από τη μεριά του ο Τζιμ Μέλλον, ο επενδυτής με τις διασυνδέσεις στην πολιτική της Βρετανίας, έρχεται να επιβεβαιώσει τον Γκάι Χαντς, δηλώνοντας πως σε 10-15 χρόνια, η κρίση θα χτυπήσει Γαλλία και Ιταλία σε μεγάλο βαθμό και αυτό θα είναι το τελειωτικό χτύπημα.




voice news

Έκτακτο! Τα διεθνή ΜΜΕ μας ετοιμάζουν για γ' Παγκόσμιο Πόλεμο

aeroskafosneoneo

Πόλεμοι γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται… Πόλεμος ίσως να γίνει κι άλλος, μεταξύ των πολιτών και των ΜΜΕ που φαίνεται να τους εξαπατούν… Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να διεξαχθεί ο γ' παγκόσμιος πόλεμος, όμως, βλέποντας τα "σημεία", η ώρα δε μοιάζει να βρίσκεται μακριά… 

Κατά Ματθαίον κεφ. 13 
14 «Όταν όμως δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως να έχει σταθεί εκεί όπου δεν πρέπει – ο αναγνώστης ας εννοήσει – τότε όσοι είναι στην Ιουδαία ας φεύγουν στα όρη,
15 και όποιος είναι πάνω στο δώμα ας μην κατεβεί μήτε να εισέλθει, για να πάρει κάτι από την οικία του.
16 Και όποιος είναι στον αγρό ας μην επιστρέψει προς τα πίσω, για να πάρει το πανωφόρι του.
17 Αλίμονο όμως σε όσες έχουν παιδιά στην κοιλιά και σε όσες θηλάζουν εκείνες τις ημέρες.
18 Προσεύχεστε μάλιστα να μη γίνει το χειμώνα.
19 Γιατί εκείνες τις ημέρες θα γίνει τέτοια θλίψη που δεν έχει γίνει τέτοιου είδους από την αρχή της κτίσης που έκτισε ο Θεός ως τώρα, και δε θα γίνει ξανά.
20 Και αν δε συντόμευε ο Κύριος τις ημέρες, δε θα σωζόταν καμιά σάρκα. Αλλά για τους εκλεκτούς που εξέλεξε συντόμεψε τις ημέρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ:






voice news

ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ…


…O ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕΝΤΒΕΓΙΕΦ,ΛΑΒΡΟΦ,ΣΟΙΓΚΟΥ……
O ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕΝΤΒΕΓΙΕΦ,ΛΑΒΡΟΦ,ΣΟΙΓΚΟΥ……
O πρόεδρος Πούτιν συγκάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας τη Ρωσικής Ομοσπονδίας όπου συζήτησε με τα μέλη του την επιχείρηση που πραγματοποιεί η πολεμική αεροπορία της χώρας του σε συντονισμό με τις χερσαίες δυνάμεις του συριακού στρατού.
« Ο κ Πούτιν είχε μια σύσκεψη με τα διαρκή μέλη του Συμβουλίου της Ασφάλειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.Κατά τη σύσκεψη συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία όσο και την διαδραμάτιση της επιχείρησης της ρωσικής αεροπορίας προς υποστήριξη του συριακού στρατού « , δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου Dimitri Peskov.Sputniknews 10.10.15
Τους απασχόλησε το θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού γενικότερα και όχι μόνο αναφορικά με τη Συρία όπως και τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με τα κοινωνικά και οικονομικά ζητήματα της Ρωσίας.
O ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ ΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕΝΤΒΕΓΙΕΦ,ΛΑΒΡΟΦ,ΣΟΙΓΚΟΥ……2
Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου παρέστησαν ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, η επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου Βαλεντίνα Ματβιένκο, από την Κρατική Δούμα ο Σεργκέι Naryshkin, ο επικεφαλής της διοίκησης του Κρεμλίνου Σεργκέι Ιβανόφ, ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφάλειας Νικολάι Patrushev, ο υπουργός Εσωτερικών Βλαντιμίρ Kolokoltsev, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας Αλέξανδρος Bortnikov, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού Mikhail Fradkov, ο αναπληρωτής γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας Ρασίντ Nurgaliyev και το μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας ο Boris Gryzlov. tvzvezda 10.10.15
dimpenews



hellasforce

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ – ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ


Προφητείες της Ελίτ. Προειδοποιήσεις. Ταινίες με σενάρια Αποκάλυψης
Με σκοπό να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων που βιώνει ολόκληρη η ανθρωπότητα είναι πολύ σημαντικό για όλους όσους μας συνοδεύουν να κάνουν μία σοβαρή ανάλυση τόσο του εαυτού τους όσο και της παγκόσμιας κατάστασης. Εφόσον ο πλανήτης εισέρχεται σε μία φάση μεταμόρφωσης, σε μία τόσο ακραία αλλαγή που όμοια της έχουμε να δούμε από τη βύθιση και την εξαφάνιση της Ατλαντίδας.
Με αυτό θέλουμε να πούμε ότι πλησιάζει μία νέα κυκλική γεωλογική, τοπογραφική και γεωμαγνητική αλλαγή….
Τότε τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την κατάσταση της μεγάλης αποσταθεροποίησης του πλανήτη, μπορούμε να κάνουμε κάτι για να εμποδίσουμε αυτή την ασυνήθιστη γεωμαγνητική και κλιματική αλλαγή;
Ακόμη με αυτή τη σκληρή διαδικασία μεταμόρφωσης-αναδόμησης που αλλάζει τα πάντα. γίνεται και μία βαθιά αλλαγή γενετικής μετάλλαξης…όμως αυτή η αλλαγή εξαρτάται από τον τρόπο που ενεργούμε σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο…

Boυλευτής του HDP στο βελγικό τύπο :«Ο Ερντογάν ευθύνεται για την επίθεση στην Άγκυρα«


Boυλευτής του HDP στο βελγικό τύπο 1
Η Beyza Ustün είναι βουλευτής του κόμματος HDP που έχει πρόεδρο τον Selahhatin Demirtas.
Γι αυτήν ο υπεύθυνος των επιθέσεων που στοίχισε τη ζωή σε 100 κυρίως νέους νέους ανθρώπους και οδήγησε στον τραυματισμό 400 άλλων είναι ο Tayyep Erdogan.
Στη συνέντευξη που παραχωρεί στο βελγικό Le Vif μεταξύ άλλων αναφέρει :
Eίναι η τρίτη φορά που επαναλαμβάνεται το ίδιο σενάριο.Το κόμμα που στοχοποιήθηκε διευθύνεται από ένα κούρδο και ήταν συναθροισμένο στην Άγκυρα για να υπερασπιστεί την ειρήνη.Γνωρίζουμε την υπογραφή αυτών των επιθέσεων.Ακόμη και στον τόπο που διαδραματίστηκε η τραγωδία η στάση της αστυνομίας ήταν διφορούμενη : μάρτυρες τραυματίες αναφέρουν ότι η αστυνομία δεν κινητοποιήθηκε να βοηθήσει τα θύματα και ότι οι τραυματίες ήταν ακόμη στον τόπο που σημειώθηκε το κακό ΄ώρες ολόκληρες μετά τις εκρήξεις και ότι κάποιοι τραυματίες ήταν δηλητηριασμένοι από αέρια αλλά κανείς δεν έκανε κάτι για την διακομιδή τους.Είναι οι γιατροί από τους συμμετέχοντες στη διαδήλωση που ήρθαν να βοηθήσουν τα θύματα.
Οι εικόνες που προέρχονται από τα γεγονότα έχεουν λογοκριθεί.Αυτή είναι μια ακόμη απόδειξη ότι ο πρόεδρος ενέχεται γιατί μόνο αυτός έχει την εξουσία να εμποδίσει τις εικόνες αυτές να διακινηθούν και να κυκλοφορήσουν.
Boυλευτής του HDP στο βελγικό τύπο 2
Αν αυτοί που διέπραξαν την επίθεση δεν είναι άμεσα άνθρωποι του προέδρου αυτοί συνοδεύονταν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
Στην ερώτηση σε τι αποσκοπεί ο Ερντογάν με αυτού του είδους τις επιθέσεις η βουλευτής απαντάει ότι αυτός θέλει να δημιουργήσει μια κατάσταση αποσταθεροποίησης για να φοβηθεί ο πληθυσμός και να συσπειρωθεί στο κόμμα του.Επίσης μπορεί να αναζητάει λόγους και κίνητρα ώστε να μεταφερθούν οιν εκλογές που είναι για την 1η Νοέμβρη που τις προοόριζε να τους δώσουν μια απόλυτη πλειοψηφία αλλά που τελικά θα του αποφέρουν μια νέα αποδοκιμασία.Πιστεύω ότι η τουρκική κοινωνία άλλαξε:H πλειοψηφία των τούρκων δεν είναι πια ανόητοι να μην καταλαβαίνουν όλους αυτούς τους τακτικισμο΄ςυ ελιγμούς και δεν θέλουν πλεον ένα νέο πόλεμο με τους κούρδους.Αλλά ο πρόεδρος ανθίσταται: θέλει όλη την εξουσία ή διαφορετικά προτιμάει τον πόλεμο. Δεν πιστεύω ότι οι εξελίξεις θα φέρουν τον τουρκικό στρατό στο πολιτικό προσκήνιος σε αυτήν τη φάση. Le Vif 10/10/15
Boυλευτής του HDP στο βελγικό τύπο 3
dimpenews


hellasforce

Ο κύβος ερρίφθη. Η Ελλάδα να αποφασίσει αν κρατήσει ουδέτερη στάση στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο


vardakas
Τα τελευταία 24ώρα ουδείς προλαβαίνει την εξέλιξη των διεθνών γεγονότων που μάλιστα διαδραματίζονται στην ευρύτερη γειτονιά μας και την στιγμή που η Ελλάδα μοιάζει σαν πουλάκι γυμνό εξ αιτίας του μνημονιακού καύσωνα στην μπόρα που πάει να ξεσπάσει.
Η Τουρκία δέχεται τρομακτικές πιέσεις.
¨ Μακελειό με δύο εκρήξεις στην Άγκυρα -Δεκάδες νεκροί και τραυματίες
Οι δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης, με απόσταση 10-20 δευτερολέπτων, κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό. Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, τουλάχιστον 86 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 186 τραυματίστηκαν.
Κουρδικό και Συρία έχουν καταστεί οι δυο αγιάτρευτες πληγές στην γείτονα χώρα.
¨φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη¨
Αυτή την στιγμή αυτό είναι το σκηνικό των σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας.
Από την μία τρόμος και φόβος έχει καταλάβει τα τουρκικά ΜΜΕ για το ενεργειακό μέλλον της χώρας μετά την αντιπαράθεση Ρωσίας-ΝΑΤΟ λόγω Συρίας φοβούμενα τον ενεργειακό στραγγαλισμό της χώρας και μάλιστα εν όψει του χειμώνα.
Από την άλλη ο Ερντογάν ¨ξορκίζει¨ το κακό με απειλές.
¨ Να μη χάσει τα σημαντικά οικονομικά συμφέροντά της στην Τουρκία -στους τομείς της πυρηνικής ενέργειας και του φυσικού αερίου– εξαιτίας της Συρίας, κάλεσε τη Μόσχα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν .¨
¨Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι θα μπορούσε να καταγγείλει τη σύμβαση φυσικού αερίου με τη Ρωσία, προκαλώντας έτσι στη Ρωσία σημαντικές ζημιές.¨
Το τραγελαφικό είναι ότι πριν οι Ρώσοι ¨ανοίξουν τα χαρτιά τους¨ στο ενεργειακό οι φοβητσιάρηδες τούρκοι θέλουν να τους προκαταλάβουν με απειλές.
Όμως οι Ρώσοι ¨άνοιξαν ¨τις γεωπολιτικές τους προθέσεις ως αναφορά το θέμα της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας και του Εθνικού μας Εναέριου χώρου στο Αιγαίο και αυτό γιατί και τα δύο συσχετίζονται με το λεπτό θέμα της διαχείρισης των Στενών του Βοσπόρου. Ακριβώς διότι μέσω αυτών ενισχύουν την γεωστρατηγική παρουσία τους στην Μέση Ανατολή και στην Λεκάνη της Μεσογείου.
Οι Ρώσοι διπλωματικά απέναντι στο γεγονός της παραβίασης εκ μέρους των του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Τουρκίας στα Τουρκο-συριακά σύνορα προβάλλουν στα δικά τους ΜΜΕ όλο το ιστορικό των επανειλημμένων και διαχρονικών παραβιάσεων των Τούρκων στο Αιγαίο αναφερόμενοι μάλιστα και στην κρίση των Ιμίων.
Ουσιαστικά τώρα μόλις αναγνωρίζουν τα Ελληνικά ΔΙΚΑΙΑ στο Αιγαίο. Φυσικά καθυστέρησαν ¨λίγο¨ και έπρεπε να χυθεί τόσο αίμα στην Συρία για να δράσουν σωστά.
Η Γεωπολιτική αιματοβαμμένη θεατρική σκηνή περιμένει τους Γεωπολιτικούς θεατρίνους παίκτες για την παράσταση της φρικτής ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ δηλ. του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου.
¨Το παγκόσμιο σύστημα θα καταρρεύσει γιατί θέλει να καταρρεύσει για να ξανακτίσει ένα νέο imrerium.
Και τότε το ¨μάτι του κυκλώνα¨ θα έρθει για να καθίσει πάνω από την Ελλάδα ακριβώς γιατί στοχεύει ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Μα τέλος πάντων τι έχει αυτή η Ελλάδα και είναι τόσο πολυπόθητη;
Ας αφήσουμε τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο της, ας αφήσουμε το γαλάζιο άπλετο φως του ουρανού της, ας αφήσουμε τους ¨αγαθούς ιθαγενείς¨ της…
Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι αν το κατανοήσουμε και εμείς τελικά το ¨πολιτισμικό κολλύριο¨ για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση την οποία συνειδητά κάποιοι προκάλεσαν στους νοητούς οφθαλμούς του Παγκόσμιου Πολιτισμού.
Η ανθρωπότητα δεν ελέγχεται μόνο με τις χρηματικές ροές αλλά κυρίως ελέγχεται με τις διαχρονικές ροές των αξιών του Πανανθρώπινου Πολιτισμού.
Να γιατί η δαιμονική μπόρα ήδη όχι μόνο έχει πλησιάσει αλλά και ετοιμάζεται να ξεσπάσει και πάνω μας .
Τώρα μάλιστα που ετοιμάζεται να ξεσπάσει και παγκόσμια πολεμική αναμέτρηση αρχής γενομένης από την Μέση Ανατολή , οι ίδιοι αυτοί διεθνείς τοκογλύφοι φρόντισαν να αφήσουν την Ελλαδίτσα σαν πουλάκι γυμνό στην μπόρα που έρχεται..¨ Αρθρογραφία μας πριν διετία
Ο κύβος ερρίφθη…
Τουλάχιστον πριν αποφασίσετε για το μέλλον της επιβίωσης μας στις τραγικές μέρες που έρχονται λάβετε σοβαρά υπόψη τα λόγια ενός ΑΓΙΟΥ που αποφάσισε πνευματοκίνητα τι πρέπει να πράξετε.
Στην Συρία μπαίνουμε σε Παγκόσμια γεωπολιτική εμπλοκή.
Ήταν γνωστά όλα αυτά στον Άγιο Παίσιο πριν 30 και χρόνια… και μεταξύ των άλλων έλεγε
– «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί….
Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.
Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα.
Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..
Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»… 434
Βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

EKTAKTO! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! KATAΡΡΙΨΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ;

KATAΡΡΙΨΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ;1



TO KΛΙΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΟ !!!!!
KATAΡΡΙΨΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ;2
KΡΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ !

ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ – ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ !


ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ…
-ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ H’ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ ;
-EΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ !


ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ !
MEΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ »ΛΥΣΗ» ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ !!
ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ !!!!!!
EΠΙΒΟΛΗ ΑΧΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!!!!
-Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ
-TA ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ;
-ΤΥΦΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ;

Το Αιγαίο Παίρνει Φωτιά – ΣΤΗΡΙΞΗ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Σε Επιφυλακή η Τουρκία

ΣΤΗΡΙΞΗ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΑ ΤΡΕΧΟΥΝ…
Το ΕΕΧ αναγνωρίζει τα δέκα ναυτικά μίλια στο Αιγαίο ενώ κάνει αναφορά στις υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών στο Αρχιπέλαγος καθώς επίσης και στις παραβιάσεις.
Στην έκθεσή του αναφέρεται, ότι η Τουρκία κάνει λόγο πως τα ελληνικά μαχητικά αναχαίτησαν τα τουρκικά σε δήθεν ουδέτερες ζώνες. Κατέστησε σαφές πως οι Τούρκοι δεν αποδέχονται τα δέκα ναυτικά μίλια από τις ακτές των ελληνικών νησιών, ενώ αναφέρει πως η Τουρκία είναι η υπαίτια για την παραβίαση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.
Πέρα από τα δέκα ναυτικά μίλια δεν αναγνωρίζουν και το ιδιοκτησιακό καθεστώς πολλών ελληνικών βραχονησίδων οπότε νομίζουν για σωστό να κάνουν υπερπτήσεις όποτε το επιθυμούν όπως και πράττουν.
Η Ρωσία διακατέχεται από εκνευρισμό διότι η Τουρκία σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ μεγεθύνουν την παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου στη Συρία. Στα πλαίσια του ΝΑΤΟ πάντα, η Άγκυρα καταπατά ολόκληρες δεκαετίες τώρα το Διεθνές Δίκαιο… voicenews

Ισλαμικές ΜΚΟ της CIA κατηγορουν την Ορθοδοξια που πολεμάει το ISIS !


putin-speech-adresses-unΟ Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα διπλωματικά έχει εγκλωβιστεί από την Ρωσία.

Αν και η πολιτική των ΗΠΑ, που κυρίως εκφράζεται από την Χίλαρυ Κλίντον, θέλει την καταστροφή της Συρίας κι οχι του ISIS, μετά από τα τόσα εγκλήματα το Ισλαμικού Κράτους δεν μπορεί δημόσια να υποστηρίξει ανοιχτά το ISIS

Ετσι κατά τον προσφιλή έμμεσο τρόπο μπαίνουν μπροστά οι πρακτορίστικες MKO της CIA οι οποίες διοργανώνουν «αυθόρμητες» Press Conferance έξω από την Ρωσική Πρεσβεία της Ουάσινγκτον φυσικά με όλα τα Παγκόσμια δίκτυα να μεταδίδουν

Δείτε το Βίντεο

Πέφτει βόμβα… Μόνιμο capital control για συνταξιούχους και δημοσίους υπαλλήλους!


atm_no_cash
Όπως αποκαλύπτει το «Βήμα της Κυριακής» η κυβέρνηση έχει στα σκαριά σχέδιο που προβλέπει την υποχρεωτική χρήση καρτών στις συναλλαγές δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων και έλεγχο στις αναλήψεις μετρητών.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, βασικός άξονας του σχεδίου είναι να περικοπεί στις παραπάνω κατηγορίες η εβδομαδιαία λήψη μετρητών από τις τράπεζες στα 150 ευρώ από τα 420 ευρώ που είναι σήμερα.
Τα υπόλοιπα χρήματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.
Από τη συγκεκριμένη διαδικασία αναμένεται να εξαιρεθούν συνταξιούχοι άνω των 75 ετών και όσοι ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου η χρήση του πλαστικού χρήματος είναι περιορισμένη.

Ο κύβος ερρίφθη. Η Ελλάδα να αποφασίσει αν κρατήσει ουδέτερη στάση στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο


vardakas
Τα τελευταία 24ώρα ουδείς προλαβαίνει την εξέλιξη των διεθνών γεγονότων που μάλιστα διαδραματίζονται στην ευρύτερη γειτονιά μας και την στιγμή που η Ελλάδα μοιάζει σαν πουλάκι γυμνό εξ αιτίας του μνημονιακού καύσωνα στην μπόρα που πάει να ξεσπάσει.
Η Τουρκία δέχεται τρομακτικές πιέσεις.
¨ Μακελειό με δύο εκρήξεις στην Άγκυρα -Δεκάδες νεκροί και τραυματίες
Οι δύο εκρήξεις σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης, με απόσταση 10-20 δευτερολέπτων, κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό. Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εσωτερικών, τουλάχιστον 86 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 186 τραυματίστηκαν.
Κουρδικό και Συρία έχουν καταστεί οι δυο αγιάτρευτες πληγές στην γείτονα χώρα.
¨φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη¨
Αυτή την στιγμή αυτό είναι το σκηνικό των σχέσεων Ρωσίας-Τουρκίας.
Από την μία τρόμος και φόβος έχει καταλάβει τα τουρκικά ΜΜΕ για το ενεργειακό μέλλον της χώρας μετά την αντιπαράθεση Ρωσίας-ΝΑΤΟ λόγω Συρίας φοβούμενα τον ενεργειακό στραγγαλισμό της χώρας και μάλιστα εν όψει του χειμώνα.
Από την άλλη ο Ερντογάν ¨ξορκίζει¨ το κακό με απειλές.
¨ Να μη χάσει τα σημαντικά οικονομικά συμφέροντά της στην Τουρκία -στους τομείς της πυρηνικής ενέργειας και του φυσικού αερίου– εξαιτίας της Συρίας, κάλεσε τη Μόσχα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν .¨
¨Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι θα μπορούσε να καταγγείλει τη σύμβαση φυσικού αερίου με τη Ρωσία, προκαλώντας έτσι στη Ρωσία σημαντικές ζημιές.¨
Το τραγελαφικό είναι ότι πριν οι Ρώσοι ¨ανοίξουν τα χαρτιά τους¨ στο ενεργειακό οι φοβητσιάρηδες τούρκοι θέλουν να τους προκαταλάβουν με απειλές.
Όμως οι Ρώσοι ¨άνοιξαν ¨τις γεωπολιτικές τους προθέσεις ως αναφορά το θέμα της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας και του Εθνικού μας Εναέριου χώρου στο Αιγαίο και αυτό γιατί και τα δύο συσχετίζονται με το λεπτό θέμα της διαχείρισης των Στενών του Βοσπόρου. Ακριβώς διότι μέσω αυτών ενισχύουν την γεωστρατηγική παρουσία τους στην Μέση Ανατολή και στην Λεκάνη της Μεσογείου.
Οι Ρώσοι διπλωματικά απέναντι στο γεγονός της παραβίασης εκ μέρους των του Εθνικού Εναέριου Χώρου της Τουρκίας στα Τουρκο-συριακά σύνορα προβάλλουν στα δικά τους ΜΜΕ όλο το ιστορικό των επανειλημμένων και διαχρονικών παραβιάσεων των Τούρκων στο Αιγαίο αναφερόμενοι μάλιστα και στην κρίση των Ιμίων.
Ουσιαστικά τώρα μόλις αναγνωρίζουν τα Ελληνικά ΔΙΚΑΙΑ στο Αιγαίο. Φυσικά καθυστέρησαν ¨λίγο¨ και έπρεπε να χυθεί τόσο αίμα στην Συρία για να δράσουν σωστά.
Η Γεωπολιτική αιματοβαμμένη θεατρική σκηνή περιμένει τους Γεωπολιτικούς θεατρίνους παίκτες για την παράσταση της φρικτής ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ δηλ. του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου.
¨Το παγκόσμιο σύστημα θα καταρρεύσει γιατί θέλει να καταρρεύσει για να ξανακτίσει ένα νέο imrerium.
Και τότε το ¨μάτι του κυκλώνα¨ θα έρθει για να καθίσει πάνω από την Ελλάδα ακριβώς γιατί στοχεύει ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Μα τέλος πάντων τι έχει αυτή η Ελλάδα και είναι τόσο πολυπόθητη;
Ας αφήσουμε τον ορυκτό και ενεργειακό πλούτο της, ας αφήσουμε το γαλάζιο άπλετο φως του ουρανού της, ας αφήσουμε τους ¨αγαθούς ιθαγενείς¨ της…
Η Ελλάδα ήταν, είναι και θα είναι αν το κατανοήσουμε και εμείς τελικά το ¨πολιτισμικό κολλύριο¨ για την ξηροφθαλμία και την πνευματική τύφλωση την οποία συνειδητά κάποιοι προκάλεσαν στους νοητούς οφθαλμούς του Παγκόσμιου Πολιτισμού.
Η ανθρωπότητα δεν ελέγχεται μόνο με τις χρηματικές ροές αλλά κυρίως ελέγχεται με τις διαχρονικές ροές των αξιών του Πανανθρώπινου Πολιτισμού.
Να γιατί η δαιμονική μπόρα ήδη όχι μόνο έχει πλησιάσει αλλά και ετοιμάζεται να ξεσπάσει και πάνω μας .
Τώρα μάλιστα που ετοιμάζεται να ξεσπάσει και παγκόσμια πολεμική αναμέτρηση αρχής γενομένης από την Μέση Ανατολή , οι ίδιοι αυτοί διεθνείς τοκογλύφοι φρόντισαν να αφήσουν την Ελλαδίτσα σαν πουλάκι γυμνό στην μπόρα που έρχεται..¨ Αρθρογραφία μας πριν διετία
Ο κύβος ερρίφθη…
Τουλάχιστον πριν αποφασίσετε για το μέλλον της επιβίωσης μας στις τραγικές μέρες που έρχονται λάβετε σοβαρά υπόψη τα λόγια ενός ΑΓΙΟΥ που αποφάσισε πνευματοκίνητα τι πρέπει να πράξετε.
Στην Συρία μπαίνουμε σε Παγκόσμια γεωπολιτική εμπλοκή.
Ήταν γνωστά όλα αυτά στον Άγιο Παίσιο πριν 30 και χρόνια… και μεταξύ των άλλων έλεγε
– «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί….
Μετά την πρόκληση των Τούρκων, θα κατεβούν οι Ρώσοι στα Στενά. Όχι για να βοηθήσουν εμάς. Αυτοί θα έχουν άλλα συμφέροντα. Αλλά, χωρίς να το θέλουν, θα βοηθάνε εμάς.
Τότε, οι Τούρκοι για να υπερασπισθούν τα Στενά, που είναι στρατηγικής σημασίας, θα συγκεντρώσουν εκεί και άλλα στρατεύματα.
Παράλληλα δε, θα αποσύρουν δυνάμεις από καταληφθέντα εδάφη. Όμως, θα δουν τότε τα άλλα κράτη της Ευρώπης, συγκεκριμένα η Αγγλία, η Γαλλία, η Ιταλία και άλλα έξι – εφτά κράτη της ΕΟΚ, ότι η Ρωσία θα αρπάξει μέρη, οπότε θα πουν: “Δεν πάμε κι εμείς εκεί πέρα, μήπως πάρουμε κανένα κομμάτι;” Όλοι, όμως θα κυνηγούν τη μερίδα του λέοντος. Έτσι θα μπουν και οι Ευρωπαίοι στον πόλεμο…..
Θα βγάλει η (ελληνική) κυβέρνηση απόφαση να μη στείλη στρατό. Θα κρατήσει στρατό μόνο στα σύνορα. Και θα είναι μεγάλη ευλογία που δε θα πάρει μέρος. Γιατί , όποιος πάρει μέρος σ΄ αυτόν τον πόλεμο (εν. τον ευρωπαϊκό), χάθηκε…»… 434
Βιβλίο του Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994».
Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΡΩΣΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ… ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Σήμερα μάθαμε από τα ΜΜΕ ότι το ΝΑΤΟ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, το ΝΑΤΟ του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ζητάει από την Ελλάδα, να στείλει Στρατό στη Συρία, κατά της Ρωσίας, και υπέρ των σφαγέων Τζιχαντιστών.
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εάν υπακούσει στις εντολές του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ θα είναι μιά προδοτική κυβέρνηση!!!
Προς την Ελληνική Κυβέρνηση
Σε περίπτωση πολέμου μεταξύ ΡΩΣΙΑΣ και Αμερικανο-Σιωνιστών, & Ευρωπαίων-Σιωνιστών, (ΝΑΤΟ), ΜΗ διαπράξετε το σφάλμα να διατάξετε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, να πολεμήσουν κατά της φίλης και ομόδοξης ΡΩΣΙΑΣ, και υπέρ του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Αυτό θα είναι Εθνική Προδοσία!!!!!!!!
Ο Πόλεμος αυτός θα είναι ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ!!!!
Δεν χρωστάμε τίποτα να «φάμε» ατομικές βόμβες στην Ελλάδα, λέει ο Λαός!!!
Εμείς οι γονείς θα καθοδηγήσουμε τα στρατευμένα παιδιά μας να στρέψουν τα όπλα κατά των Αμερικάνων-Σιωνιστών, και κατά των Ευρωπαίων-Σιωνιστών. (Κατά του Σιωνιστικού Ιμπεριαλιστικού ΝΑΤΟ).
Έτσι μόνον θα τους εκδικηθούμε για το μεγάλο κακό που μας κάνανε…………..
Πρόγραμμα των Σιωνιστών της Ε.Ε. & Η.Π.Α. είναι να συντρίψουν παντελώς την Ελλάδα, και τους Έλληνες, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Θέλουν την Ελλάδα αποικία και προτεκτοράτο, και τους Έλληνες δούλους!!!
Οι συντάξεις των Ελλήνων γερόντων πάνε όλες στις τσέπες του Μεγιστάνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Σκοπός να κάνουν την Ελλάδα κατοικία Ασιατών και Αφρικανών Μουσουλμάνων Ισλαμιστών Τζιχαντιστών λαθρομεταναστών!!!
Τα σπίτια μας, τα καλά σπίτια εννοείται, θα αγοραστούν από ξένους, Γερμανούς, Ελβετούς, Εβραίους, Γάλλους, Άγγλους, ΟλλανδοΕβραίους, Βέλγους, ΑμερικανοΕβραίους κλπ. Για τα άλλα, τα όχι και τόσο καλά σπίτια, θα δωθούν στους λαθρό, από τους πολιτικούς πιόνια-μαριονέτες του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ώστε να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες Τζιχαντιστές.
Εμείς οι Έλληνες θα μείνουμε στο δρόμο, ή θα ξενιτευτούμε, αυτό είναι εξ’ άλλου το σχέδιο.
Γιαυτό υπάρχουν Τσίπρες, ΒαρεμένεςΤασίες, Σίες, Δραγώνες, Περιστέρες, Ρεπούσηδες, Φραγκιαδάκησες, Τομαήδες, Βερέμησες, Εύες, Μισέλες, κ.λ.π. κυρίες της Σιών!!!
Νόμιμοι κληρονόμοι της Ελλάδος είμαστε εμείς οι Έλληνες, γιαυτό πρέπει να φύγουμε από τη μέση. Αυτά είναι τα σχέδια της Ν.Τ.Π. του προέδρου αυτής ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Έλληνες δεν θα χύσουμε το αίμα μας, για τους σφαγείς Τζιχαντιστές του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι Τζιχαντιστές- ISIS-ISIL- , είναι τμήμα της CIA!
Απευθυνόμενος στους Στρατηγούς μας, τους λέω
Έλεος, ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΙΑ!!!
Η Νατοϊκή Στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ δεν μετράει μπροστά στη θέληση του Ελληνικού Λαού, και των χιλιάδων Ελλήνων στρατιωτών.
Εμείς ο Λαός, θα κληθούμε να πολεμήσουμε, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΟ!!!
Σας κρούωμεν τον κώδωνα Εθνικού Κινδύνου!!!
Έστω και την εσχάτην ώραν φερθείτε σαν Έλληνες!!! Μιμηθείτε τον ΛΕΩΝΙΔΑ!!!
Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός σωτηρίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου-τυρράνου Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αυτοί μας κατάστρεψαν! Ευκαιρία τώρα να τους εκδικηθούμε!!!
Μην υπακούσετε στις επιπόλαιες Κοσμοθεωρίες της Κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί όλοι είναι Μασωνο-Σιωνιστές, πιόνια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!.
Είναι Αριστεροί της πλάκας!!! Σίες & Τασίες….
Δεν θα χύσουμε εμείς το αίμα μας για τη Μέρκελ, και το Σόϊμπλε, κλπ, δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!
Οι Νατοϊκοί Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι (Κωσταράκοι κ.λ.π.) θα δώσουν λόγο στον Ελληνικό Λαό, εάν διατάξουν πόλεμο κατά της Ορθόδοξης ΡΩΣΙΑΣ.
Το ΝΑΤΟ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρώτο παρεβίασε τη συνθήκη συμμαχίας, υποβάλλοντας τον Ελληνικό Λαό σε οικονομική χρεοκοπία, εξαθλίωση, και λαθρομετανάστες!!!
Το Δόγμα «ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ», που ακολουθούν όλες οι «Ελληνικές» προδοτικές Σιωνιστικές κυβερνήσεις, είναι λάθος.
Είναι γελοίο εμείς να πολεμήσουμε γι’ αυτούς, που μας εκμεταλλεύθηκαν, μας πήραν όλον τον Εθνικό μας πλούτο, και μας άφησαν ρακένδυτους!!!
Τσίπρας & Κλίντον ξεπουλάνε τα πετρέλαια+Φ.Α. του Αιγαίου, όπως το ΠΑΣΟΚ ξεπούλησε το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τα θέλει όλα δικά του, θέλει την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών, τα Μνημόνια, τις συντάξεις, τον ορυκτό πλούτο (ΧΡΥΣΟ, Πετρέλαια, Φ.Α.), θέλει και Ελληνικό Στρατό στη Συρία να πολεμά τους Ρώσους, υπέρ των σφαγέων Τζιχαντιστών.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αδειάζει τις τράπεζες από τις καταθέσεις των Ελλήνων, και ύστερα τρέχουν οι διάφορες προδοτικές κυβερνήσεις να τις ξανά- γεμίσουν διά της μεθόδου της ανακεφαλαιοποίησης.
Ο Λαός πληρώνει τα κλοπιμαία…………..
Στη Συρία να πάνε οι ΑμερικανοΕβραίοι, και οι ΕυρωπαίοιΕβραίοι, που μας κατάστρεψαν.
Να πάει ο Νταϊσελμπλούμ, και η παρέα του!!!
ΞΥΠΝΑΤΕ Στρατηγοί-Ναύαρχοι-Πτέραρχοι!!!
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ μείωσε τους μισθούς σας, και εσείς θα πολεμήσετε για τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;;;
Επειδή δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στη Σιωνιστική Νατοϊκή ηγεσία του Στρατεύματος, (Έτσι μας πρόδωσαν στη Κύπρο & στα Ίμια), τους ειδοποιούμε ότι την ώρα της κρίσεως, θα κυκλοφορήσουμε ενημέρωση προς τα στρατευμένα παιδιά μας.
Όποιος προδώσει τη πατρίδα-(Δοσίλογος συνεργάτης του εχθρού)- την εσχάτη ώρα θα θεωρηθεί ΠΡΟΔΟΤΗΣ, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ

Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος – Συρία, Ρωσία και Ιράν – Η Νέα Εξίσωση


Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος - Συρία, Ρωσία και Ιράν - Η Νέα Εξίσωση
Το Συριακό Μέτωπο Μόλις Έγινε Πιο Επικίνδυνο…
Την 30η Σεπτεμβρίου 2015 η Ρωσία ξεκίνησε αεροπορικές επιδρομές εναντίον του ISIS και των θυγατρικών του στη Συρία. Αυτές οι κινήσεις έγιναν μετά από αίτημα της συριακής κυβέρνησης. Το Ιράν ακολούθησε ανακοινώνοντας ότι ετοιμάζεται να στείλουν χερσαίες δυνάμεις. Οι εξελίξεις αυτές άλλαξαν εντελώς τη γεωπολιτική εξίσωση, και όχι μόνο στη Συρία.

Πανικός και αναρχία στο Ισραήλ μετά το σύνθημα ''πάρτε τα όπλα''



Εβραίος μαχαίρωσε τέσσερις Άραβες στο Ισραήλ- Γνωστός στην αστυνομία ο δράστης
Τον τραυματισμό τεσσάρων Αράβων στην Ντιμόνα του νοτίου Ισραήλ προκάλεσε η σημερινή επίθεση με μαχαίρι από Εβραίο, ο οποίος συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Είναι η πρώτη επίθεση με μαχαίρι ενός Εβραίου εναντίον Αράβων πολιτών του Ισραήλ ή Παλαιστινίων μετά την έναρξη αυτού του κύματος επιθέσεων που είναι όμοιο με αυτό που ξέσπασε εναντίον Ισραηλινών το Σάββατο.
 
«Σημειώθηκαν τέσσερις επιθέσεις με μαχαίρι», δήλωσε η Λούμπα Σάμρι, εκπρόσωπος της ισραηλινής αστυνομίας, προσθέτοντας ότι τα κίνητρα του δράστη είναι κατά τα φαινόμενα εθνικιστικά. Ο πρώτος άνδρας που δέχθηκε επίθεση και τραυματίστηκε ελαφρά εργάζεται στον δήμο. Άλλος Άραβας δέχτηκε επίθεση κοντά σε σχολείο, πρόσθεσε η εκπρόσωπος, ενώ λεπτομέρειες για τις άλλες δύο επιθέσεις και την κατάσταση των θυμάτων δεν είναι ακόμη σαφείς.
 
Ο δήμαρχος της Ντιμόνας Μπένι Μπίτιν δήλωσε στο ισραηλινό ραδιόφωνο ότι ο ύποπτος είναι κάτοικος της πόλης και «γνωστός στην αστυνομία».
 
Η αστυνομία έκανε λόγο για τέσσερις «Άραβες» τραυματίες, χρησιμοποιώντας μια ονομασία που μπορεί να αναφέρεται σε Άραβες πολίτες του Ισραήλ ή σε Παλαιστίνιους. Οι Άραβες πολίτες του Ισραήλ είναι οι απόγονοι Παλαιστινίων που έμειναν στη γη τους το 1948, κατά την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ. Έχουν ισραηλινή υπηκοότητα και αντιπροσωπεύουν το 17,5% του ισραηλινού πληθυσμού. Ωστόσο δεκάδες χιλιάδες Παλαιστίνιοι εργάζονται στο Ισραήλ, κυρίως στα εργοτάξια.
 
Η μεγάλη αραβική κοινότητα του Ισραήλ άρχισε να διαδηλώνει υπέρ των Παλαιστινίων τις τελευταίες ημέρες, ενώ η Δυτική Όχθη, παλαιστινιακό έδαφος κατεχόμενο από το Ισραήλ και η Ανατολική Ιερουσαλήμ, η παλαιστινιακή πλευρά προσαρτημένη από το Ισραήλ, πλήττονται από την κλιμάκωση της βίας.
 
Από τις 3 Οκτωβρίου, εννέα επιθέσεις με μαχαίρι κυρίως από νεαρούς Παλαιστίνιους έχουν προκαλέσει τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό 13 πολιτών του Ισραήλ ή εβραίων. Τέσσερις από τους φερόμενους ως δράστες σκοτώθηκαν.
 
Οι ισραηλινές αρχές έχουν ορκιστεί να πατάξουν τις παλαιστινιακές επιθέσεις και έχουν προειδοποιήσει τους πολίτες να μην προβούν σε αντίποινα κατά των Αράβων. Χθες, ο δήμαρχος της Ιερουσαλήμ και οι δήμαρχοι άλλων πόλεων προέτρεψαν τους κατοίκους που έχουν άδεια οπλοφορίας να φέρουν μαζί τα όπλα τους.
 
Οι επισκέψεις εβραίων στην Πλατεία των Τεμενών θεωρούνται από τους Παλαιστίνιους πρόκληση. Ο έλεγχος της πλατείας, ιερός τόπος για τους μουσουλμάνους και τους εβραίους, συνιστά πρωταρχικό παράγοντα των εντάσεων.
 
Η πρόσβαση στην Πλατεία των Τεμενών στην Ιερουσαλήμ έχει εκ νέου απαγορευτεί σήμερα στους άνδρες κάτω των 50 ετών, για τη μεγάλη εβδομαδιαία μουσουλμανική προσευχή της Παρασκευής.



ellhnwn nea

Προβληματίζει η έξαρση της εγκληματικότητας στον Ασπρόπυργο



Με στοχευμένες επιχειρήσεις και διαρκείς περιπολίες ομάδων ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών προσπαθεί η Ελληνική Αστυνομία να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα στην περιοχή του Ασπροπύργου
 και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.
Παρά το γεγονός ότι εφαρμόζεται ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο αστυνόμευσης και έχουν γίνει δεκάδες συλλήψεις, εν τούτοις οι πολίτες της συγκεκριμένης περιοχής εκφράζουν την ανησυχία τους.
Το θέμα απασχόλησε πρόσφατα το δημοτικό συμβούλιο Ασπροπύργου και στη συνέχεια ο δήμαρχος Νικόλαος Μελετίου απέστειλε επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο παράστασης διαμαρτυρίας με παράλληλο συμβολικό αποκλεισμό του υπουργείου. «Οι πόρτες μας είναι ανοικτές για τον δήμαρχο για να συζητήσουμε το θέμα» σημειώνουν στο «Βήμα» αρμόδιοι ανώτατοι αξιωματικοί της ΓΑΔΑ.
 
Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι
Κάτοικοι καταγγέλλουν πως τα κρούσματα είναι συνεχή και, όπως λένε, «οι δράστες έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και δεν διστάζουν να εισβάλουν σε σπίτια και να απειλήσουν ότι θα τραυματίσουν μικρά παιδιά προκειμένου οι γονείς τους να αποκαλύψουν αν και πού έχουν χρήματα».
Στην επιστολή που έστειλε με την ένδειξη «εξαιρετικά επείγον - εμπιστευτικό» στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο δήμαρχος Ασπροπύργου εκφράζει τη λύπη του, όπως λέει, επειδή «οι εξελίξεις στην πόλη μου με αναγκάζουν να συνοδεύσω τις ειλικρινείς ευχές μου για "καλή επιτυχία" στο δύσκολο έργο σας με την αγωνιώδη έκκλησή μου, που διερμηνεύει το αίσθημα του λαού του Ασπροπύργου για ανάσχεση και πλήρη αντιμετώπιση ενός κύματος πρωτοφανούς εγκληματικότητας που πλήττει τον τόπο μας».
Αναφέρει ακόμη ότι «συγκεκριμένα, με απόλυτη συνείδηση ευθύνης, σας γνωρίζω ότι όσα συμβαίνουν στον Ασπρόπυργο εδώ και χρόνια, και με ιδιαίτερη έξαρση τον τελευταίο καιρό, με τα δεκάδες κρούσματα ένοπλων ληστειών και θρασύτατων επιθέσεων, ακόμη και μέρα μεσημέρι, έχουν φέρει την πόλη μας μια ανάσα από το ξέσπασμα πράξεων αυτοδικίας, με ό,τι μπορεί να σημάνει αυτό για τη συνέχεια».
Ο κ. Μελετίου περιγράφει με «μελανά γράμματα» την κατάσταση που επικρατεί λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «χωρίς ίχνος υπερβολής, σας γνωρίζω ότι οι κάτοικοι του δήμου μας, ειδικά των απομακρυσμένων - από το ιστορικό κέντρο του Ασπροπύργου - περιοχών έχουν εξαντλήσει κάθε όριο υπομονής και ανοχής. Οργανωμένες ομάδες, από πληθυσμιακές συνιστώσες που ανήκουν στις ονομαζόμενες "ειδικές ομάδες", αλλά και πάσης φύσεως συμμορίες, ημεδαπών και αλλοδαπών, έχουν ρημάξει στην κυριολεξία όλη την περιοχή, γνωρίζοντας ότι η δύναμη των τμημάτων Αστυνομίας, Ασφάλειας και λαθρομετανάστευσης στην πόλη μας είναι ελάχιστη, και γι' αυτό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στη δράση τους».
Και προσθέτει: «Ολόκληρες περιοχές του Ασπροπύργου ζουν υπό το κράτος του φόβου επιθέσεων - ενόπλων και μη - κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ τρέμουν δικαιολογημένα, τόσο στο κέντρο όσο και στην περιφέρεια της πόλης, για όσα θα μπορούσαν να τους συμβούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Και επειδή η υπομονή των πολιτών μας εξαντλήθηκε, Κύριος οίδε πώς μπορεί να αντιδράσουν όταν διακυβεύονται η ζωή και η περιουσία τους».
Πάντως στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος Ασπροπύργου συνέστησε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση στους δημότες, ενώ επεσήμανε ότι τα κρούσματα ληστειών πολλαπλασιάστηκαν μετά τις εκλογές.
Αύξηση 30% στις ληστείες στη Δυτική Αττική
Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. στη Δυτική Αττική το 9μηνο του 2015 σε σχέση με του 2014 παρατηρείται μείωση κατά 14% στις κλοπές οχημάτων, ωστόσο παρατηρείται αύξηση στις κλοπές-διαρρήξεις κατά 6% και κατά 30% στις ληστείες. Ειδικότερα στον Ασπρόπυργο υπάρχει αύξηση κλοπών σε οχήματα κατά 4%, στις κλοπές-διαρρήξεις κατά 4% και στις ληστείες κατά 11%. Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στη γειτονική Ελευσίνα. Αντίθετα μειωμένοι οι αριθμοί για τα ίδια αδικήματα σε Ανω Λιόσια και Μάνδρα. Μεγάλος είναι και ο αριθμός εφέτος των εξιχνιάσεων καθώς έγιναν 1.111 σε υποθέσεις κλοπών οχημάτων, 530 για κλοπές-διαρρήξεις και 156 για ληστείες.
Σχετικά με τον Ασπρόπυργο στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημείωναν ότι έχει διάφορες μορφές η εγκληματικότητα που καταγράφεται, όπως διακίνηση ναρκωτικών και λαθραίων τσιγάρων, ωστόσο «ανθεί» η μικροεγκληματικότητα, δηλαδή οι αρπαγές κινητών, κοσμημάτων και πορτοφολιών στον δρόμο.
Οπως αναφέρουν τα ίδια στοιχεία, από τις αρχές του χρόνου στον Ασπρόπυργο έχουν γίνει 512 έλεγχοι σε οχήματα και σε 1.220 άτομα, εκ των οποίων προσήχθησαν για περαιτέρω έρευνα 298. Επίσης βεβαιώθηκαν 133 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ενώ οι αστυνομικοί ασχολήθηκαν με 58 υποθέσεις ρευματοκλοπής κάνοντας ισάριθμες συλλήψεις.




ellhnwn nea

Τους εκπαίδευαν για να ανατρέψουν τον Άσαντ, αλλα εγκαταλείπουν εν μέσω των βομβαρδισμών της Ρωσίας



Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι σκοπεύει να «παγώσει» το αποτυχημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και εξοπλισμού σύρων ανταρτών
 που πολεμούν μέλη του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία.
Αντ' αυτού θα παρέχει περιορισμένο εξοπλισμό σε συγκεκριμένα άτομα
 και θα παρέχει εναέρια στήριξη σε ομάδες της αντιπολίτευσης που θα έχουν περάσει από έλεγχο.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η υφυπουργός Άμυνας Κριστίν Ουόρμουθ, μιλώντας από τον Λευκό Οίκο, το Πεντάγωνο θα παρέχει «βασικά είδη εξοπλισμού» σε ηγέτες ομάδων ανταρτών και όχι όπλα υψηλής τεχνολογίας, όπως αντιαρματικές ρουκέτες ή φορητά αντιαεροπορικά συστήματα.

Η Ουόρμουθ υπερασπίστηκε το ύψους 500 εκατομμυρίων δολαρίων πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι μόλις μερικές δεκάδες αντάρτες εκπαιδεύτηκαν στην διάρκειά του, αριθμός πολύ μικρότερος από τον στόχο των 5.400 ανταρτών.

«Δεν θεωρώ καθόλου ότι τίθεται ζήτημα κακής εκτέλεσης» είπε η υφυπουργός Άμυνας, σημειώνοντας ότι ήταν μια περίπλοκη επιχείρηση.

Νωρίτερα υπήρξαν πληροφορίες ότι το αμερικανικό πρόγραμμα θα τελείωνε υπό την παρούσα μορφή του, με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ να δηλώνει ότι δεν ήταν ικανοποιημένος από τα πρώτα αποτελέσματα.

Ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα είχε δηλώσει την περασμένη εβδομάδα πως το πρόγραμμα πνέει τα λοίσθια: «Είμαι ο πρώτος που θα παραδεχθεί πως δεν λειτούργησε όπως έπρεπε» δήλωσε.




ellhnwn nea

ΕΛΛΑΔΑ – SOS – ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ


ΔΙΠΛΗ ΑΠΕΙΛΗ
Η «διπλή απειλή» για τη χώρα…
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΜΕΡΙΗΣΙΑ1
«Ημερησία του Σαββάτου».

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ !!!


ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ
ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ !
ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ !
Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΕΛΕΙ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!!…Zbigniew Brzezinski «Κτυπῆστε τώρα τὴν Ῥωσσία!!!»