Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΟΛΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!!!


Με αφορμή τα χημικά όπλα, τα οποία δεν ήταν βέβαιο ότι προήρχοντο από τις δυνάμεις του ASSAD, σήμερα έχουμε μια Αμερικανική πυραυλική επίθεση στη ΣΥΡΙΑ.
Τέσσερα πράγματα μπορεί να συμβαίνουν.
1.-Να επικράτησε στις ΗΠΑ το καθεστώς της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.
2.-Να άλλαξε πολιτική ο DONALD TRUMP, και να θέλει να φανεί βασιλικότερος του Βασιλέως Δαυϊδ……….

ΒΟΜΒΑ!!! ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ… ΣΟΚΑΡΕΙ!!!





hellasforce
«Kontra News»

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΗ 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017)


ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο συριακός Στρατός άνοιξε πυρ εναντίον Αμερικανικού αεροσκάφους – Σταματούν όλες οι πτήσεις του Συνασπισμού των ΗΠΑ πάνω από τη Συρία: Βλέπουν σχέδιο της Μόσχας για κατάρριψη (βίντεο)

Toυ Κώστα Κομποθέκρα
Για πρώτη φορά ο συριακός Στρατός άνοιξε πυρ εναντίον Αμερικανικού αναγνωριστικού αεροσκάφους στο Al-Qamishli στην Β.Συρία κάτι που δείχνει ότι υπάρχει ρωσικός σχεδιασμός για κατάρριψη Αμερικανικού μαχητικού. Αυτό έδειχνε άλλωστε και η χτεσινή κίνηση της Ρωσίας να σταματήσει την «κόκκινη γραμμή» ή αλλιώς το μνημόνιο ασφάλειας πτήσεων πάνω από τον συριακό ουρανό. Όλα δείχνουν πως πάμε για σοβαρό «ατύχημα» στη Συρία κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε αθέλητη κλιμάκωση.
Παρακάτω σε βίντεο θα δείτε πτήση Su-22M4 από τη συριακή βάση Ας Σαϊράτ…Τελικά τι βομβάρδισαν οι ΗΠΑ;
Μετά την κίνηση αυτή του συριακού Στρατού, το Βέλγιο ως χώρα μέλος του συνασπισμού κατά του ISIS υπό τις ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι σταματάει τις επιχειρήσεις-πτήσεις στη Συρία.
H εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη καθώς είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- Ερχεται κατάρριψη αμερικανικού ή ισραηλινού μαχητικού – Τι σημαίνει η αναστολή του μνημονίου ΗΠΑ-Ρωσίας για την ασφάλεια των πτήσεων στη Συρία τι σημαίνει η αναστολή μνημονίου ΗΠΑ-Ρωσίας.
Ο Βέλγος Υπουργός Άμυνας τόνισε πως:
«δεν γνωρίζουμε πλέον αν ο μηχανισμός που είχε συσταθεί μαζί με τους Ρώσους «δουλεύει» ακόμη ή όχι.Μέχρι αυτό να ξεκαθαριστεί το Βέλγιο θα μείνει μακριά από τη Συρία».
«O διεθνής συνασπισμός κοιτά μέρα με τη μέρα πως εξελίσσεται η ασφάλεια πτήσεων στη Συρία».
«Προς το παρόν αυτό θα ισχύσει για όλο τον Συνασπισμό».
Χτες, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε ότι το Πεντάγωνο ειδοποιήθηκε πως η λειτουργία του διαύλου επικοινωνίας των ένοπλων δυνάμεων της Ρωσίας με αυτές των ΗΠΑ, ο οποίος έχει στόχο να αποφεύγονται αθέλητες συγκρούσεις των αεροσκαφών τους στον εναέριο χώρο της Συρίας, θα κλείσει στις 00:00 (ώρα Ελλάδας).
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ρωσικές και συριακές δυνάμεις έχουν τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα μάχης σε όλη τη Συρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες το 54ο Σύνταγμα του συριακού Στρατού άνοιξε πυρ εναντίον αμερικανικού αεροσκάφους καθώς προσέγγιζε θέσεις του συριακού Στρατού στο Al-Qamishli.




#Al_Shuayrat Today#syria #homs pic.twitter.com/6reEnnFugX
— Hamza sulyman (@hamza_780) April 8, 2017
Su-22M4 bomber in #Shoayrat airbase today. pic.twitter.com/rU7BzGfQj9
— Raphael Babikian (@RafaelBabikian) April 8, 2017
Trump just tweeted this. https://t.co/okclOyyHVX
— Raphael Babikian (@RafaelBabikian) April 8, 2017
pentapostagma

Ο Εσταυρωμένος στο Γολγοθά άνοιξε τα μάτια του; - φωτό



Την Τετάρτη το απόγευμα οι πατέρες των Ιεροσολύμων
πρόσεξαν σαν ένα φως στο Γολγοθά και αμέσως παρατήρησαν ότι τα μάτια του Χριστού ήταν... ανοικτά όχι όπως πάντα κλειστά.

EΚΤΑΚΤΟ – Το Ιράν αποφάσισε να κτυπήσει το Ισραήλ με την ίδρυση «Απελευθερωτικού Στρατού του Γκολάν»- Είμαστε στην απαρχή ενός νέου παγκόσμιου πολέμου



Του Βασίλη Καπούλα
«Είμαστε έτοιμοι να δράσουμε … μαζί με τους συμμάχους μας», ανακοίνωσε πριν λίγο ο Ιρανός αξιωματούχος Al-Mousawi των επίλεκτων Ιρανών Φρουρών για τις ετοιμασίες πολεμικού κτυπήματος στο Ισραήλ, το οποίο ο ίδιος θεωρεί ότι είναι «πίσω» από τα τεκταινόμενα στην Συρία και το Ιράκ .

Το Σύνδρομο του Βραστού βατράχου...ο λόγος που δεν αντιδρά το θύμα (λαός)

Το Σύνδρομο του Βραστού βατράχου...ο λόγος που δεν αντιδρά το θύμα (λαός) - τεχνικά, αυτό που ξυπνάει τον "βάτραχο" (στα πλαίσια του πειράματος) είναι ΜΟΝΟΝ η "απότομη άνοδος της θερμοκρασίας"...


(σχόλιο Γιώργος Ανεστόπουλος: Ο Λόγος που δεν αντιδρά στο θάνατό του ο Λαός είναι το Σύνδρομο του βραστού βατράχου...ανεβάζουν τη "θερμοκρασία" λίγο λίγο κι ο βάτραχος έτσι μένει "ναρκωμένος" και "άβουλος" μέσα στο νερό μέχρι να πεθάνει...δεν συνειδητοποιεί πως αυτό τον οδηγεί βήμα βήμα ίσα στο θάνατό του...

ΗΞΕΡΕ …ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ (ο γιατρός) ΚΑΙ …»Π Ε Θ Α Ν Ε» ! Στόν καναπέ του… Στά …34 του!



(ΠΟΣΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΑΚΡΥ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΗΥΞΗΜΕΝΗΣ …»ΑΤΥΧΙΑΣ» ΑΤΟΜΩΝ, ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΚΛΙΝΤΟΝ;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ – άς πούμε – «δημοσιογραφικές» έρευνες για αυτά τα πτώματα, απο την εποχή της Πολιτείας του Άρκανσω ; ; ; Ποιός να θυμάται έ;)

Ο Ομπάμα πέθανε…Ζήτω ο Ομπάμα !!!


Η απόφαση του Τράμπ να βομβαρδίσει την Συρία με 59 πυραύλους τόμαχοκ λέει πολλά πράγματα. Και λέει ακόμη περισσότερα σε όλους εμάς που τον παρακολουθούμε στενά όλα αυτά τα χρόνια. Ας δούμε όμως μερικά από αυτά:
-Είναι η πρώτη φορά που ευθέως καταπατά μια προεκλογική του εξαγγελία και εξαπατά. «Μακριά από τη Συρία» έλεγε στον Ομπάμα και συχνά τον κατέκρινε για την πολιτική του στην χώρα αυτή, αποκαλώντας τον πρώην πρόεδρο, ακόμα και «βλάκα». Μάλιστα η Συρία και ο Ασαντ, τον έκαναν «αγαπητό» σε μεγάλες μάζες Αμερικανών που ήξεραν ότι το ISIS είναι δημιούργημα της παρέας Κλίντον & CIA!
-Κονταίνει απίστευτα στα μάτια του κόσμου, σε σχέση με τον Πούτιν.
-Μοιάζει με άλλον έναν ηλίθιο, που φέρει τον τίτλο του Πλανητάρχη, μιας και η επίθεση με χημικά δεν έγινε από τον Ασαντ αλλα από την Τουρκία και την Αλκάιντα, με τους γνωστούς βραβευθέντες φονιάδες-τζιχαντιστές, που πήραν και Οσκαρ, τα γνωστά White Helmets.
-Σε αρκετούς αναλυτές μοιάζει ως ξεπουπουλιασμένος κόκορας που παραδόθηκε με την μία στο Κατεστημένο των ΗΠΑ, αφού έφαγε μερικές σφαλιάρες προηγουμένως.
-Καταδίκαζε τον Ομπάμα γιατί έριχνε 40.000 βόμβες τον χρόνο, ενώ αυτός 70 μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του, έριξε ήδη 59 πανίσχυρους και πανάκριβους Τόμαχοκ των 1000 λιβρών.
Δεν είναι το θέμα ότι συμπεριφέρεται ακριβώς όπως οι προκάτοχοί του! Το θέμα είναι ότι αφού έστειλε από την πρώτη στιγμή τον διευθυντή της CIA και κατόπιν τον Ύπ.Εξ. του στην Τουρκία, ξεκινά κι αυτός μια καμπάνια, βοήθειας προς τους Αποκεφαλιστές, τον Ερντογάν και όλο το σκυλολόι που επί 1400 χρόνια έχουν κάνει 586 πολέμους στον πλανήτη! Βοηθά ευθέως τους Ισλαμοφασίστες, τους οποίους αντιμάχονταν προεκλογικά χρησιμοποιώντας το Χριστιανικό συναίσθημα των ψηφοφόρων. Βοηθά όλους αυτούς οι οποίοι ήταν αντίπαλοί του.
Δεν λέω, ένας γενικευμένος πόλεμος στην περιοχή θα ωφελήσει οικονομικά τις ΗΠΑ και θα στριμώξει την Γερμανία της Μέρκελ. Αλλά δυστυχώς, ο Τραμπ θα βρεθεί πολύ σύντομα μπλεγμένος σε χειρότερες περιπέτειες. Περιπέτειες που ούτε η … Ιβάνκα δεν θα μπορεί να τον βοηθήσει!
Αρα θα μου επιτρέψετε λοιπόν να αναφωνήσω με περίσσια σιγουριά:
Ο Ομπάμα πέθανε…Ζήτω ο Ομπάμα !!!





katoxika nea







Επιτέλους, προς ψήφιση στη Βουλή ο εξωδικαστικός συμβιβασμός

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ


Επιτέλους, προς ψήφιση στη Βουλή ο εξωδικαστικός συμβιβασμός
Κατατέθηκε στη Βουλή το σχέδιο νόμου για τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και θα ξεκινήσει η συζήτησή του τις προσεχείς ημέρες. Το νομοσχέδιο θα ισχύσει πλήρως, τρεις μήνες μετά τη δημοσίευση του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Το σχέδιο νόμου αναρτήθηκε σήμερα το βράδυ στην ηλεκτρονική σελίδα της Βουλής (http://www.hellenicparliament.gr).
Σκοπός του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων είναι να δώσει τη δυνατότητα στους οφειλέτες-επιχειρηματίες να ρυθμίσουν τα χρέη τους συνολικά και ταυτόχρονα προς όλους τους πιστωτές τους, δηλαδή, τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προμηθευτές και λοιπούς ιδιώτες μέσω της ορθολογικής διευθέτησης που μπορεί να περιλαμβάνει γενναίες μειώσεις επιτοκίων, επιμηκύνσεις περιόδου αποπληρωμής έως και διαγραφές οφειλών.

Προκλητική Λεπέν: Η Ελλάδα είναι κατεστραμμένη

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ»


Προκλητική Λεπέν: Η Ελλάδα είναι κατεστραμμένη
«Είμαστε σε πόλεμο, δεν μπορούμε πλέον να είμαστε αφελείς» δήλωσε η Μαρίν Λεπέν αναφερόμενη στην ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.
Η ηγέτις της γαλλικής ακροδεξιάς, πρόσθεσε κυνικά πως «η Γαλλία δεν μπορεί να βασιστεί ούτε στην «κατεστραμμένη Ελλάδα» ούτε στη «βυθισμένη Ιταλία» για την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Πώς θα δηλώσετε στην εφορία τα ανείσπρακτα ενοίκια

ΟΔΗΓΙΕΣ

Πώς θα δηλώσετε στην εφορία τα ανείσπρακτα ενοίκια
Πριν την υποβολή του εντύπου Ε1 οι φορολογούμενοι που απέκτησαν το 2016 εισοδήματα από ακίνητα, ή έχουν παραχωρήσει δωρεάν κατοικία στα παιδιά τους ή τους γονείς τους ή διαθέτουν «κενά» ακίνητα θα πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν το έντυπο Ε2 που αφορά την αναλυτική κατάσταση μισθωμάτων από ακίνητα.

Ο γαμπρός του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, προανήγγειλε πόλεμο με την Ελλάδα για τους υδρογονάνθρακες


Ο γαμπρός του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, προανήγγειλε πόλεμο με την Ελλάδα για τους υδρογονάνθρακες

Ο 39χρονος γαμπρός του Ρετζέπ Ταγίπ ΕρντογάνΜπεράτ Αλμπαϊράκ, που παριστάνει τον υπουργό Ενέργειας της Τουρκίας και σύμφωνα με τα WikiLeaks αλλά κι άλλα στοιχεία χρηματοδοτούσε το Ισλαμικό Κράτος (ISIS) κάνοντας με τους τζιχαντιστές λαθρεμπόριο πετρελαίου, προανήγγειλε ότι η Τουρκία θα κάνει δύο εξορύξεις στη Μεσόγειο.
Δεν ξέρουμε σε ποια ακριβώς θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου σκοπεύει ο Τούρκος να ψάξει για πετρέλαιο ή φυσικό αέριο, σε κάθε περίπτωση αυτό σημαίνει πόλεμο με την Ελλάδα.

Όλα όσα περιλαμβάνει η συμφωνία της Μάλτας...


 Όλα όσα περιλαμβάνει η συμφωνία της Μάλτας - Τα κέρδη και τα γκρίζα σημεία Τα κέρδη και τα "γκρίζα" σημεία... 

Παρά τα βαριά μέτρα που φέρνει η προκαταρκτική συμφωνία έχει κέρδη, και κρυφά και φανερά, με μεγαλύτερο τον...


bear-1
Οι Τούρκοι καιροσκόποι και άρπαγες όπως ήταν πάντοτε στην αιματοβαμμένη και γεμάτη με γενοκτονίες ιστορία τους, νομίζουν ότι βρήκαν την τέλεια αφορμή ελέω αμερικανικών πυραύλων για να «περάσουν» την δημιουργία ουδέτερης ζώνης πτήσεων στην βόρεια Συρία. Αλλά ήρθε η ώρα να την πληρώσουν καθώς απομακρύνονται από την συμφωνία με τη Μόσχα, προσεγγίζουν πάλι τις ΗΠΑ ενώ υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι αυτοί είναι πίσω από την επίθεση με τα χημικά στην Ιντλίμπ.




EUROGROUP ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ. Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Β’ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ 

Μειώσεις με πλαφόν έως 20%-22% έρχονται το 2019 για 900.000 συνταξιούχους. Οι μειώσεις αφορούν μόνο όσους βρεθούν να εισπράττουν προσωπική διαφορά στην κύρια σύνταξή τους και έρχονται με «κόφτη» ώστε να αμβλυνθούν οι ακραίες περικοπές. Στην πρώτη γραμμή του πυρός βρίσκονται και 60.000 συνταξιούχοι που εισπράττουν ήδη σήμερα προσωπική διαφορά στις επικουρικές συντάξεις τους (παίρνουν κάτω από 1.300 ευρώ άθροισμα κύριας και επικουρικής), οι οποίοι μπαίνουν στο κάδρο των περικοπών για να συμπληρωθεί ο λογαριασμός.

Ο τρόμος έπληξε τη Στοκχόλμη, φορτηγό έσπειρε τον θάνατο




Ένας άνδρας ύποπτος για «ανθρωποκτονίες τρομοκρατικού χαρακτήρα» τέθηκε υπό κράτηση σήμερα στη Στοκχόλμη, την 
επομένη της αιματηρής επίθεσης με φορτηγό που έσπειρε τον τρόμο στη σουηδική πρωτεύουσα.
Ένα όχημα αρχίζει να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στο κέντρο μιας μεγάλης πόλης, χτυπά περαστικούς και αφήνει πίσω του ακρωτηριασμένα πτώματα: η επίθεση θυμίζει τον επιχειρησιακό τρόπο των επιθέσεων στη Νίκαια της νότιας Γαλλίας, στο Βερολίνο και στο Λονδίνο, τρεις επιθέσεις την ευθύνη για τις οποίες ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος, σε αντίθεση με το δράμα στη Στοκχόλμη για το οποίο επί του παρόντος δεν έχει αναληφθεί ευθύνη.