Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

TΑ ΣΕΝΆΡΙΑ ΚΑΤΆΡΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΈΣΑ ΣΤΟ 2016 ΑΠΌ ΤΟ ΡΩΣΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΌΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΩΝΆΣΗ!


Σύμφωνα με ειδικούς εμπειρογνώμονες το μέλλον των ΗΠΑ διαγράφεται δυσοίωνο και άκρως καταστροφικό. 



Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα καταρρεύσουν πλήρως το 2016 μετά από έναν εμφύλιο πόλεμο, αναφέρει νέα συγκλονιστική έκθεση, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ.


Έκθεση του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας (SCRF) αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια ότι το 2016 θα είναι η χρονιά που η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών θα καταρρεύσει εντελώς, μετά από έναν εμφύλιο πόλεμο μεταξύ των πολιτών της.



Η έκθεση αναφέρει ότι επίκειται κατάρρευση όχι μόνο των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και της Σαουδικής Αραβίας εντός του 2016, ως αποτέλεσμα μαζικών εξεγέρσεων κατά της διαφθοράς των κυβερνήσεων σε αυτές τις χώρες, οι οποίες στην συνέχεια θα οδηγήσουν σε μια παγκόσμια «αστάθεια».


Πολλά είναι τα γεγονότα που έχουν κάνει την εμφάνιση τους και τα οποία οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην κατάρρευση της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει η έκθεση αυτή.


Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές προειδοποιήσεις για ένα «εσωτερικό πόλεμο στον ορίζοντα» εντός των ΗΠΑ, και μάλιστα ορισμένοι εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι αυτός ο εμφύλιος πόλεμος ήδη έχει αρχίσει.


Οι φόβοι αυτοί εκφράζονται λόγω της πλήρους πόλωσης του αμερικανικού λαού ενάντια στην αμερικανική εξουσία .


Πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Πρίνστον αναφέρει ότι η αμερικανική ολιγαρχία έχει εγκαταλείψει ολοκληρωτικά την δημοκρατία, και έχει επιβάλει μια «στυγνή δικτατορία» με δημοκρατικό επικάλυμμα .


Αυτή η ολιγαρχία ελέγχει πλήρως την δομή της εξουσίας και στηρίζεται αποτελεσματικά σε ένα μικρό αριθμό ατόμων. Η έκθεση αυτή εξηγεί ότι στις ΗΠΑ υφίσταται μια σοβαρή κατάσταση φτώχειας και ανέχειας στους Αμερικανούς πολίτες, ενώ η ελίτ αυτή «αγνοεί παντελώς το κίνδυνο».

Ειδικά η υποψήφια για το Προεδρικό αξίωμα Χίλαρι Κλίντον, προώθησε νομοθετικό δισταγμό στο Κογκρέσο , το οποίο απαγορεύει στους φοιτητές να κηρύξουν πτώχευση στα φοιτητικά δάνεια τους, «βυθίζοντας» εκατομμύρια από αυτούς σε μια ζωή σκλαβιάς λόγω χρέους.


Στην ουσία πρόκειται για «μελλοντικούς δούλους» των τραπεζιτών. Στις ΗΠΑ σχεδόν όλοι οι φοιτητές σπουδάζουν με φοιτητικά δάνεια.


Ακολουθώντας τα χνάρια της Χίλαρι Κλίντον σε ένα σύστημα «χονδρικής λεηλασίας του πλούτου» υπέρ των τραπεζιτών και σε βάρος του αμερικανικού λαού, ο Πρόεδρος Ομπάμα αύξησε την προσωπική του περιουσία κατά 800%, και από 1.3 εκατομμύρια δολάρια την έφτασε στα 11,8 εκατομμύρια $.


Η οικονομία μιας χώρας είναι πιο σημαντική , ακόμη και από την στρατιωτική ισχύ της αναφέρει η έκθεση. Ο Πρόεδρος Ομπάμα και οι ολιγαρχικοί που συνδέονται με αυτόν, συμπεριλαμβανομένων και των δυναστειών Κλίντον και Μπους, έχουν καταστρέψει την ικανότητα της Αμερικής να «παράγει» νέες επιχειρήσεις .


Η λεηλασία του αμερικανικού λαού, έχει γίνει τόσο επικίνδυνη που σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση εμφανίσθηκε ένα εντυπωσιακό ποσοστό του 75% του αμερικανικού κοινού, το οποίο πιστεύει ότι η διαφθορά είναι «γενική» στην κυβέρνησή τους.




 Μια πιθανή κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών θα συνταράξει τον κόσμο, ενώ ακόμη πιο ανησυχητικές είναι οι πληροφορίες για επικείμενη κατάρρευση της Σαουδικής Αραβίας.


Ο πρώην ανώτατος αξιωματούχος του προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν David Stockman προειδοποίησε την περασμένη εβδομάδα ότι η βασιλική οικογένεια των Σαούντ είναι μια «μάστιγα για την ανθρωπότητα, η οποία θα έπρεπε να είχε εξαλειφθεί εδώ και δεκαετίες».


Στην πλούσια σε πετρέλαιο χώρα , καθώς η οικονομία της πλησιάζει σε συνολική κατάρρευση, έχει ενσκήψει και ένας θρησκευτικός εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των σιιτών και των σουνιτών στο εσωτερικό της χώρας .


Η συνολική κατάρρευση της Σαουδικής Αραβίας είναι αναπόφευκτη, τονίζει η έκθεση αυτή και πολλοί ειδικοί προειδοποιούν ότι η χώρα αυτή θα μετατραπεί σε ένα σφαγείο στην έρημο.


Πολλοί ειδικοί οικονομικοί και αμυντικοί αναλυτές σε όλον τον κόσμο με την είσοδο του νέου έτους, έχουν ξεκινήσει να μιλούν για επικείμενα εφιαλτικά σενάρια. Η άποψη πολλών από αυτούς λαμβάνει υπόψη τον παγκόσμιο δανεισμό και τα χρέη των μεγάλων χωρών όπως των ΗΠΑ, Γαλλίας, η Βρετανίας κά.


Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχουν στο «επικίνδυνο μυαλό τους» όλοι αυτοί ηγέτες , πάντως τα σημάδια οδηγούν σε έναν παγκόσμιο πόλεμο με απρόβλεπτες συνέπειες για ολόκληρο το πλανήτη.


Σε χθεσινό άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr, με τίτλο (Για ποιο λόγο σε ολόκληρο τον Ατλαντικό Ωκεανό δεν πλέει κανένα εμπορικό πλοίο, ενώ η Κίνα έχει κλείσει το χρηματιστήριο;), αναφέραμε ότι σε ολόκληρο τον Ατλαντικό Ωκεανό από ότι φαίνεται δεν πλέει κανένα μεγάλο εμπορικό πλοίο, για πρώτη φορά στην καταγραμμένη ιστορία. Τα σημάδια απλά πληθαίνουν μέρα με την ημέρα.


Εμείς απλώς παραθέτουμε τα λόγια του μεγάλου Έλληνα μεγιστάνα Α. Ωνάση για αυτά που ζούμε σήμερα:


Θα 'ρθει μία μέρα, που η απληστία της ιδιοκτησίας, του πλούτου και της έπαρσης, θα αποθηκευτεί στις Τράπεζες, στις πολυεθνικές και σε τόσο λίγους, που οι πολλοί μη κατέχοντες, θα ξεσπάσουν σαν θεομηνία που θα κάνει τη ζωή των ολίγων κατεχόντων κόλαση»


Κανένας άλλος επιχειρηματίας δεν κατανόησε όσο αυτός την απληστία αυτής της διεφθαρμένης ελίτ, την οποία πολλοί προσπάθησαν να μιμηθούν. Για αυτό και τον στοχοποίησησαν οικογενειακώς. 








etsimravo

Εγχειρίδιο τρομοκρατίας του ISIS προτρέπει τους μουτζαχεντίν: Προσποιηθείτε ότι είστε Χριστιανοί





Το φυλλάδιο, που ονομάζεται Οδηγίες ασφάλειας και ασφάλειας για Μοναχικούς Λύκους Μουτζαχεντίν, προσφέρει μια ανατριχιαστική εικόνα για τα επίπεδα της προετοιμασίας που απαιτούνται από εκείνους που επιθυμούν να προκαλέσουν μακελειό στην Ευρώπη.

Το εγχειρίδιο της τρομοκρατίας, 58 σελίδων, που έχει κτίρια δυτικού τύπου να καίγονται στο εξώφυλλο, δίνει βάρος στην σημασία του αιφνιδιασμού όταν ξεκινά μια επίθεση για να προκαλέσει τη μέγιστη επίδραση.




Καλεί τους εγχώριους τρομοκράτες να πραγματοποιούν επιθέσεις, καθώς είναι λιγότερο πιθανό να γίνονται αντιληπτοί.

Επίσης εξηγεί, πως τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, με τη δυνατή μουσική και τους μεθυσμένους ανθρώπους, είναι το ιδανικό μέρος για να συζητήσουν τα σχέδια της τρομοκρατίας χωρίς να καταγράφονται ή να υποκλέπτονται.

Η κεντρική ιδέα του φυλλάδιο οδηγιών είναι η ανάγκη να εναρμονίζονται με τον δυτικό τρόπο ζωής και να αποφεύγουν να «μοιάζουν με μουσουλμάνο», έτσι ώστε να μένουν έξω από το ραντάρ των υπηρεσιών ασφαλείας.

Έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά για όσους δεν μιλούν αραβικά στη Δύση.

Η εισαγωγή λέει: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι σήμερα, στην εποχή του μοναχικού λύκου, αδέλφια στη Δύση, πρέπει να ξέρετε κάποια σημαντικά πράγματα για την ασφάλεια, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία της αποστολής σας.»

Οι αναγνώστες καλούνται να φορέσουν χριστιανικό σταυρό, να βάζουν aftershave, να ξυρίζουν τα γένια, ακόμη και να αποφεύγουν συναντήσεις προσευχής και τζαμιά, ώστε να αποφύγουν τον εντοπισμό.

Υπάρχουν ακόμα και συμβουλές για το τι να φορέσουν ως κοσμήματα και σε ποια πλευρά να φορέσουν ένα ρολόι.
«Είναι επιτρεπτό για σας να φορέσετε ένα χριστιανικό σταυρό.»

«Όπως γνωρίζετε, οι Χριστιανοί – ή ακόμα και οι άθεοι Δυτικοί με χριστιανικό υπόβαθρο – φορούν σταυρούς στα περιδέραια τους.»

«Αλλά μην φοράτε σταυρό εάν έχετε ένα μουσουλμανικό όνομα στο διαβατήριό σας, καθώς αυτό μπορεί να φανεί παράξενο.»

«Τα γένια σας θα πρέπει να κοπούν τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν το ταξίδι, ώστε το δέρμα κάτω από τα γένια σας να μπορεί να εκτεθεί στον ήλιο.»

«Αν δεν το κάνετε, το γεγονός ότι αφαιρέσατε τα γένια σας θα ήταν πολύ εύκολο να γίνει αντιληπτό.»

«Εάν μπορείτε ένα κουρευτείτε σε έναν επαγγελματία κομμωτή, προσπαθήστε να το κάνετε.»

«Ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, λόγω της δυνατής μουσικής, τους μεθυσμένους και τον κόσμο, θα μπορούσε πραγματικά να είναι μια καλή τοποθεσία για να συζητήσετε κρυφά τις λεπτομέρειες μιας επιχείρησης.»

Το φυλλάδιο τονίζει, επίσης, πού να κρύψουν τα πλαστά διαβατήρια ή ακόμη και να αποφύγουν τη διαδικασία του Ηνωμένου Βασιλείου για τα άτομα με πλαστές ταυτότητες.






xeirobombida

ROTHSCHILD: ΡΟΥΦΆΜΕ ΤΟ ΑΊΜΑ ΤΩΝ ΛΑΏΝ!(ΒΙΝΤΕΟ)






Δείτε το βίντεο από την αιφνιδιαστική επίθεση με κάμερα στον Αυτοκράτορα των τραπεζών!





etsi mpravo

Ζούμε σε Ενδιαφέροντες Καιρούς: ΧΑΟΣ στα Χρηματιστήρια… Σήματα Παγκόσμιου Κινδύνου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΟΣ

«Η πρόσφατη κατάρρευση του χρηματιστηρίου στην Κίνα οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην εξασθένιση γιουάν», σύμφωνα με τον επικεφαλής οικονομολόγο της Ευρασιατικής Τράπεζας Ανάπτυξης, Yaroslavl Lisovolik, ο οποίος προειδοποίησε επίσης ότι «η παγκόσμια οικονομία θα μπορούσε να υποφέρει εάν το Ουράνιο Βασίλειο καταρρεύσει».
Προειδοποίησε επίσης ότι η κινεζική οικονομία είχε συσσωρεύσει μια ολόκληρη σειρά από προβλήματα που θα προκαλέσουν ανησυχία μεταξύ των επενδυτών όλο το χρόνο, και ακόμα θα θέσουν σε κίνδυνο την παγκόσμια οικονομία.
«Η αρχή του τρέχοντος έτους δείχνει ότι η επιδείνωση της δυναμικής της οικονομικής ανάπτυξης στην Κίνα καθίσταται ένας από τους βασικούς κινδύνους για την παγκόσμια οικονομία», επεσήμανε ο Lisovolik.
ΚΙΝΑ 1
Ο οικονομικός εμπειρογνώμονας και επικεφαλής της Gazprombank, Yegor Susin, από την πλευρά του, υποστήριξε ότι η κινεζική χρηματιστηριακή αγορά αναταραχή πυροδοτήθηκε από την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας και την τρέχουσα απαγόρευση της πώλησης μετοχών από τους βασικούς μετόχους της Κίνας.
Νωρίτερα, η Moodys Investors Service ανέφερε με ένα δελτίο τύπου ότι η τελευταία κατάρρευση του χρηματιστηρίου στην Κίνα αποτελεί ένδειξη των δυσκολιών που αντιμετωπίζει το Πεκίνο στην εφαρμογή των οικονομικών μεταρρυθμίσεων.
Η πτώση της τάξης του 7% την περασμένη Πέμπτη στα χρηματιστήρια των Σαγκάη και Shenzhen, προκάλεσε τη διακοπή του μηχανισμού της νέας κινεζικής χρηματιστηριακής αγοράς για δεύτερη φορά φέτος, προκαλώντας σοκ σε όλο τον κόσμο.




hellasforce

Σε κατάσταση συναγερμού οι δυνάμεις των ΗΠΑ στη Νότιο Κορέα


soldiers_us_south_corea
Σε κατάσταση υψίστου συναγερμού τέθηκαν από τη Δευτέρα οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ για την περίπτωση οποιασδήποτε πρόκλησης από τη Βόρεια Κορέα, μετά την πυρηνική δοκιμή που ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε η Πιονγκγιάνγκ την περασμένη εβδομάδα.
Ο Στρατηγός Κέρτις Σκαπαρότι, διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων στη Νότια Κορέα, έδωσε τη σχετική εντολή κατά τη διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε σε αεροπορική βάση στη Νότια Κορέα, την οποία λειτουργούν από κοινού οι ΗΠΑ και η Νότια Κορέα. veteranos

«Φάσκελο» στο ΝΑΤΟ – Οι Σέρβοι ζήτησαν S-300 από τη Ρωσία

vucic_rogozin1


Η Ρωσία είναι πρόθυμη να εξετάσει το αίτημα της Σερβίας να αποκτήσει το πυραυλικό σύστημα S-300, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Ντμίτρι Ρογκόζιν, μετά την συνάντηση που είχε στο Βελιγράδι με τον Σέρβο πρωθυπουργό Αλεξάνταρ Βούτσιτς.
«Θα εξασφαλίσουμε άμεση στήριξη στη σύμμαχο μας στα Βαλκάνια. Στο προσεχές μέλλον θα μελετήσουμε τις τεχνικές λεπτομέρειες για να υλοποιήσουμε το αίτημα της Σερβίας να αποκτήσει το πυραυλικό σύστημα αντιαεροπορικής άμυνας S-300» δήλωσε στην κοινή συνέντευξη Τύπου ο Ντμίτρι Ρογκόζιν.
Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, εκτίμησε ότι η χώρα του δεν έχει ακόμη την οικονομική ευχέρεια να αποκτήσει αυτό το σύστημα, ωστόσο είπε, πως οι συνομιλίες για να βρεθεί λύση θα συνεχιστούν και θα διαρκέσουν αρκετούς μήνες.
Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο προσέγγισης Σερβίας – ΝΑΤΟ, ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης απάντησε: «Η συνεργασία με το ΝΑΤΟ δεν παρέχει καμία ασφάλεια, ενώ εάν η Σερβία το 1999 είχε τους S-300 δεν θα είχε κατεστραμμένα κτίρια στο Βελιγράδι και σε άλλες πόλεις».
Ο Ντμίτρι Ρογκόζιν πραγματοποιεί από χθες διήμερη επίσκεψη στη Σερβία και εκτός από τον πρωθυπουργό της Σερβίας συναντήθηκε και με τον υπουργό Άμυνας Μπράτισλαβ Γκάσιτς.

ΡΩΣΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ «ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ


ΡΩΣΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ «ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ» ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Σοκ προκαλεί στην Τουρκία η είδηση που μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, (Sputnik), ότι τα νέα ρωσικά ραντάρ τύπου Podsolnuh με βεληνεκές 450 χιλιόμετρα “κλείδωσαν» την Κωνσταντινούπολη στο στόχαστρο των ρωσικών πολεμικών αεροσκαφών.
Όπως αναφέρεται σε άσκηση που έγινε από την μοίρα του ρωσικού στόλου της Κασπίας, έγιναν δοκιμές με του νέου τύπου ραντάρ με την ονομασία Podsolnuh, οι οποίες στέφτηκαν με απόλυτη επιτυχία. Αλλά το πιο ενδιαφέρων από την είδηση αυτή ήταν ότι τα πολεμικά αεροσκάφη με τα ραντάρ αυτά κλείδωσαν στο στόχαστρο τους την Κωνσταντινούπολη για μια πιθανή επίθεση με ρωσικούς πυραύλους.
Στις δοκιμές αυτές πήραν μέρος τα ρωσικά βομβαρδιστικά τύπου 4 Su-24, τα ραντάρ των οποίων κλείδωσαν την Κωνσταντινούπολη προκαλώντας μεγάλη ταραχή στην τουρκική αεράμυνα και όχι μόνο.
Στα δοκιμαστικά τεστ αυτών των ραντάρ, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, δοκιμάστηκαν και κλειδώθηκαν στους στόχους τους 300 σημεία πέριξ της Κωνσταντινούπολης και της ευρύτερης περιοχής του Βοσπόρου με μεγάλη επιτυχία.
Όπως φαίνεται, ο «κλοιός της Αρκούδας» άρχισε να στενεύει.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Κάτι Πολύ Μεγάλο Έρχεται… Οι Τράπεζες Δεν το Έχουν Κάνει Ποτέ Ξανά Αυτό


ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ…
Οι χρηματοπιστωτικές αγορές σε όλο τον κόσμο δέχθηκαν ένα συντριπτικό πλήγμα την περασμένη εβδομάδα καθώς οι πληθωρικοί επενδυτές, από την Ασία προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, ήρθαν να συνειδητοποιήσουν ότι η οικονομία δεν μπορεί να γίνει, έτσι όπως κυβερνήσεις θέλουν να πιστεύουν. Αυτό το κάτι μεγάλο που έρχεται θα πρέπει να είναι δεδομένο, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι οι «εξελιγμένοι» εύποροι επενδυτές τοποθετούν τους εαυτούς τους όπως ποτέ πριν στα φυσικά πολύτιμα μέταλλα.
Αλλά δεν είναι μόνοι, σύμφωνα με τους γνώστες του είδους, όπως ο Ιδρυτής της Οικονομικής Τράπεζας Εξόρυξης Ορυκτών, Keith Neumeyer και ο Επενδυτής ασημιού, David Morgan. Σε μια πρωτοφανή κίνηση, μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν στη… σκιά, φέρονται να «καταβροχθίζουν» αργυρά και χρυσά νομίσματα και μικρές ράβδους χρυσού, σε τέτοια ακραία επίπεδα που τα νομισματοκοπεία στην Αυστραλία, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να συμβαδίσουν στη ζήτηση.
«Υπάρχει ένας κρυφός αγοραστής εκεί έξω που είναι μια τράπεζα, κυβέρνηση, ή ίδρυμα»
Με δεδομένο πως ο χρυσός και το ασήμι συχνά αναφέρονται ως «ασφαλές καταφύγιο» περιουσιακών στοιχείων, μπορεί κανείς να συμπεράνει με βεβαιότητα ότι κάποιος κάπου αναμένει μια σοβαρή καταστροφή. Και το γεγονός ότι ουσιαστικά κάνει τις αγορές αυτές μυστικά προσθέτει επιπλέον αξιοπιστία στην ιδέα ότι ξέρει κάτι που εμείς δεν γνωρίζουμε.

Είναι οριστικό! Καταργούν πλήρως την ελευθερία των Ελλήνων...

taytoti


Το 2016 αλλάζουν οι ταυτότητες των Ελλήνων, καθώς είναι μια υποχρεωτική κίνηση της Ελλάδας απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στην Αμερική.
Επιτροπή η οποία έχει φτιαχτεί από το υπουργείο Προστασίας του πολίτι συμπεριλαμβάνονται αστυνομικοί της Διεύθυνσης Διαβατηρίων της Αστυνομίας οι οποίοι θα δείξουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά των ταυτοτήτων που αναμένεται να δημιουργηθούν.
Τα νέα δελτία θα περιέχουν "βιομετρικά στοιχεία" τα οποία θα περιέχονται σε μικροτσίπ.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την παραχάραξη των ταυτοτήτων.
Οι Έλληνες θα πρέπει να έχουν τις καινούργιες ταυτότητες έως και τον Ιούνιο του 2016 και το κόστος θα είναι 10 ευρώ.
Για αυτή την ξαφνική αλλαγή, αιτία είναι οι πιέσεις των αξιωματούχων της Αμερικής αλλά και τα όσα είπε ο υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής στον πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.







voice news

ΣΟΚ! Ο Ερντογάν τρελάθηκε! Επιτέθηκε στην Ρωσία...


tagip


Εκτός ορίων βγήκε ο Ερντογάν με την Ρωσία. Έκανε φρικτές δηλώσεις. Σύμφωνα με το voicenews.gr είπε χαρακτηριστικά: «Η Ρωσία σκοτώνει Τούρκους στην Συρία,τους σκοτώνει συστηματικά.Οι Ρώσοι μας είπαν πως στην Συρία τους κάλεσε η νόμιμη κυβέρνηση. Δεν υπάρχει νόμιμη κυβέρνηση.Ο Άσαντ είναι παράνομος. Αλήθεια στην Γεωργία όταν εισέβαλε ο ρωσικός στρατός,ποιός τους προσκάλεσε; Γιατί οι Ρώσοι διατηρούν στρατεύματα στην Ανατολική Ουκρανία; Ποιός τους προσκάλεσε;» Αναμένεται έμπρακτη απάντηση από την Ρωσία.. Ο Ερντογάν λόγω της υπεροψίας του υποτιμά την υπερδύναμη Ρωσία και δυστυχώς θα δεί να έρχεται το πολιτικό του τέλος.





voice news

Αποκάλυψη Σοκ! "Η CIA σκότωσε τον Κένεντι..."

kenent


Αναλυτής της Press δήλωσε ότι η Cia σκότωσε τον Κένεντι για να μπορέσει να συνεχιστεί ο πόλεμος αφού εξωτερική πολιτική της Αμερικής εξαρτάται από τα ισχυρά οικονιμικά κέντρα και όχι από το ποιος είναι ο πρόεδρος.
Ο Stephen Lendman είπε: “Η Αμερική δεν είναι έθνος με δύο κόμματα, αλλά κράτος με ένα κόμμα που κυβερνάται από ισχυρά οικονομικά συμφέροντα”
Ακόμα ανέφερε ότι οι πολιτικές μένουν ίδιες αλλά με τον καιρό η μία είναι χειρότερη από την προηγούμενη.
Ο Κένεντι όμως την δεκαετία του 60' είχε ως προτεραιότητα τις ειρηνκές σχέσεις.
Επίσης είπε πως αν ο Τράμπ εκλεχθεί πρόεδρος  “οι ΗΠΑ θα βρίσκονται σε πόλεμο από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει ως την τελευταία, ξεπερνώντας σε πολεμικό ζήλο ακόμη και τον πρόεδρο Ομπάμα, ο οποίος ξεπέρασε με τη σειρά του τον Μπους. Η Αμερική γίνεται αστυνομικό κράτος θεσπίζοντας νόμους που καταστρέφουν την ελευθερία. Αυτό συμβαίνει στο σπίτι μας”.
Τέλος δήλωσε ότι:  “ H Νότια Κορέα επιτέθηκε στη Βόρεια. Η Νότια, αυτό το φασιστικό και σταλινικό καθεστώς και ο Χάρι Τρούμαν επιτέθηκαν στη Βόρεια Κορέα και την κατηγόρησαν για τα εγκλήματά τους”.
Ακούστε την συνέντευξη ΕΔΩ







voice news

ΣΟΚ! Η αστυνομία έκρυψε σεξουαλική επίθεση προσφύγων...


sexousa


Η Σουηδική αστυνομία αποκάλυψε, πως σκόπιμα απέκρυψε 15 σεξουαλικές επίθεσης που έγιναν στην χώρα από μετανάστες.
Όλα τα συμβάντα έλαβαν χώρα σε μουσικό φεστιβάλ, ενώ οι αρχές προέβησαν στην σύλληψη 100 ύποπτων ανδρών.
Στην Σουηδία έχει προκληθεί σάλος, ιδίως μετά τα γεγονότα της Κολωνίας.
Εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, ο Βαργκ Γκίλαντερ ανέφερε πως «Θα έπρεπε σίγουρα να έχουμε αποκαλύψει αυτήν την πληροφορία, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Το γιατί δεν έγινε αυτό, απλά δεν το γνωρίζουμε.
Γνωρίζουμε ότι περίπου 100 άνδρες είχαν εκείνη την εποχή προφυλακιστεί καθώς είχαν επιτεθεί εναντίον 15 νεαρών κοριτσιών».
Από την μεριά του, ο πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν, καταδίκασε το γεγονός λέγοντας πως «Εξοργίζομαι πολύ όταν βλέπω ότι νεαρές γυναίκες δε μπορούν να παραστούν σε ένα φεστιβάλ μουσικής χωρίς να τις ενοχλήσουν, να τις παρενοχλήσουν σεξουαλικά και να τους επιτεθούν».






voice news

Έκτακτο! Εκλογές 28 Φεβρουαρίου...

syrizaas


Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα αναγγείλει εκτάκτως εκλογές τον επόμενο μήνα, ύστερα από εισήγηση του κ. Βερναρδάκη.
Οι λόγοι που οδήγησαν στην απόφαση αυτή είναι δύο: 
Αρχικά πιθανή αιτία, αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφορούν, είναι η επικείμενη δημιουργία του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ η δεύτερη αιτία είναι τα πολιτικά πλάνα του νέου προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο κος Μητσοτάκης έχει συγκεκριμένο πλάνο για το κόμμα του και όπως ανέφερε «θα επαναστελεχώσουμε με διαφανή και αξιοκρατικό τρόπο μια λιτότερη αλλά αποτελεσματική δομή στη ΝΔ.
Ταυτόχρονα θα ξεκινήσουμε την εκστρατεία οικονομικής υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας με διαφάνεια και όπως ο νόμος ορίζει. Η κρατική επιχορήγηση θα διατίθεται κατά προτεραιότητα για την αποπληρωμή των υποχρεώσεών μας προς τους εργαζομένους του κόμματος και για την εξυπηρέτηση των δανείων μας».
Ο κος Τσίπρας θεωρεί πως έχει σοβαρές πιθανότητες να κερδίσει εκ νέου την πολιτική αναμέτρηση με την Νέα Δημοκρατία.







voice news

Το ψέμα που ζούμε! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ…