Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Παραμένει το ρωσικό ενδιαφέρον για λιμάνια και ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Παραμένει το ρωσικό ενδιαφέρον για λιμάνια και ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Η Μόσχα αναμένει από την Ελλάδα την ανακοίνωση της δεύτερης φάσης του διαγωνισμού για την ιδιωτικοποίηση περιουσιακών στοιχείων στις μεταφορές, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών της Ρωσίας και συμπρόεδρος της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Συνεργασίας Ελλάδας-Ρωσίας, Μαξίμ Σοκολόφ.
Ερωτηθείς αν η ρωσική πλευρά θα εντείνει τις διαπραγματεύσεις για την αγορά ελληνικών περιουσιακών στοιχείων, ο κ. Σοκολόφ δήλωσε πως «όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις, η μπάλα τώρα βρίσκεται στην ελληνική πλευρά. Αυτοί πρέπει να ανακοινώσουν την δεύτερη φάση του διαγωνισμού και να εξασφαλίσουν τέτοιους όρους, που να ενδιαφέρουν τους Ρώσους επενδυτές».
Το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι σημειώνει, ότι η ελληνική κυβέρνηση θα ανακοινώσει τους διαγωνισμούς για την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, και των σιδηροδρομικών επιχειρήσεων ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ROSCO, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου του 2015, υπενθυμίζοντας το ενδιαφέρον των Ρωσικών Σιδηροδρόμων για αυτά τα τρία περιουσιακά στοιχεία.


phgh: http://www.newsbomb.gr

Δημοσκόπηση: Με σχεδόν 20 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ


Δημοσκόπηση: Με σχεδόν 20 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ
Συντριπτικό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας καταγράφεται στη νέα μέτρηση της Metron Analysis που δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων επιθυμεί την παραμονή της χώρας στο ευρώ και ζητούν από την κυβέρνηση να συμβιβαστεί.
Πιο αναλυτικά:
Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 19,4 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της ΝΔ που σύμφωνα με τη μέτρηση πέφτει κάτω από το 20%.
Αν είχαμε την επόμενη Κυριακή εκλογές, το 38,5% των ερωτηθέντων θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, το 19,1% Νέα Δημοκρατία, το 5,3% Ποτάμι, το 4,3% Χρυσή Αυγή, το 4,2% ΠΑΣΟΚ και το 3,8% ΚΚΕ. Οι ΑΝΕΛ εμφανίζονται με 2,7%.
Στην ίδια δημοσκόπηση αποτυπώνονται οι τάσεις της κοινής γνώμης έναντι του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και των τελευταίων γεγονότων σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, αλλά και έναντι των εξελίξεων στη Νέα Δημοκρατία.
Ειδικότερα, μεταξύ άλλων η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων εκφράζει την επιθυμία της για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη, ενώ σχετικά με την μάχη διαδοχής στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλειοψηφεί η εκτίμηση πως πρέπει να αναλάβει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ένα νέο στέλεχος.
To 77% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία με τους δανειστές, σε αντίθεση με το 14% που θεωρεί ότι η κυβέρνηση θα πάει σε ρήξη.
Στην ερώτηση "Τι θα θέλατε; Να βρεθεί συμβιβασμός ή να μείνει ανυποχώρητος ο πρωθυπουργός;", το συντριπτικό 75% επιθυμεί συμβιβασμό σε αντίθεση με το 21% που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να μην κάνει πίσω.
Υπέρ της παραίτησης του Αντώνη Σαμαρά από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας τάσσεται το 72% των ερωτηθέντων, που πιστεύει πως η αποχώρησή του από την ηγεσία της ΝΔ, θα έχει θετικές επιπτώσεις στο κόμμα.
Όσον αφορά τη διάδοχη κατάσταση στη Νέα Δημοκρατία, το 59% επιθυμεί ένα νέο στέλεχος στην ηγεσία τους κόμματος, σε αντίθεση με το 32% που προτιμά ένα έμπειρο στέλεχος.


phgh: http://www.newsbomb.gr

Από το «ΟΧΙ» στο... «ΝΑΙ» - Απίστευτο βίντεο


Από το «ΟΧΙ» στο... «ΝΑΙ» - Απίστευτο βίντεο
Ένα βίντεο που προηγείται των εξελίξεων κάνει θραύση στο διαδίκτυο και έχει σχέση με τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις μετά το ελληνικό δημοψήφισμα
Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ένα έργο τέχνης που όμως ταιριάζει γάντι και με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και με τον τρόπο με τον οποίο αυτό ερμηνεύτηκε.
Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε



phgh: http://www.newsbomb.

Νικολόπουλος: «Είτε στα αγγλικά είναι είτε στα ελληνικά, τα σκ... βρωμάνε το ίδιο»


Νικολόπουλος: «Είτε στα αγγλικά είναι είτε στα ελληνικά, τα σκ... βρωμάνε το ίδιο»
"Εγώ είμαι η κανονική ΝΔ. Οι άλλοι είναι ιμιτασιόν του Αντώνη. Πρέπει να συσκεφθώ με τα όργανα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τους συνεργάτες μου και θα τους πω τη γνώμη μου, όπως τη λέω και σε σας», δήλωσε μεταξύ αλλων, o πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος.
 «Υπάρχει έντονος προβληματισμός. Εγώ έχω ζυγίσει τα πράγματα. Μέσα μου προφανώς έχω πάρει μια κατεύθυνση, προσωπικά, σαν πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και σαν ένας κλασικός νεοδημοκράτης, για να βγάλουμε και τις ταμπέλες και να καταλαβαίνει ο κόσμος τι λέμε εδώ. Δεν την ξέχασα ποτέ τη ΝΔ..
Και πρόσθεσε: «Η εισήγησή μου ναι, αυτή θα είναι (να ψηφίσουμε τη συμφωνία) και έχω εισπράξει και αρνήσεις. Θέλετε και λίγο να γελάσουμε τώρα... (που μου λέτε να διασπαστεί το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα), επειδή τυχαίνει η δική μου ψήφος τώρα να είναι κρίσιμη, γιατί 25 χρόνια είμαι βουλευτής. Δεν χρειάζεται να πω αυτή την απάντηση τώρα, γιατί τότε δεν υπάρχει λόγος να συνέλθουν τα όργανα του Κόμματος».
«Εγώ είμαι ο Νίκος Νικολόπουλος που επί 25 χρόνια ήμουν βουλευτής της ΝΔ και εσείς είστε απέναντί μας, είστε με εκείνους... Αυτές είναι οι ερωτήσεις σας; Θα μου λέγατε "ποια είναι τα καλά"; Θα μου λέγατε "ξέρεις, Νίκο, πόσα σκ... έχει αυτή η συμφωνία"; Και θα σου έλεγα "μυρίζουν όλα από μακριά". Είναι δυνατόν; Είτε στα αγγλικά είναι είτε στα ελληνικά, τα σκ... βρωμάνε το ίδιο», κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.


phgh: http://www.newsbomb.gr

Αναδιάρθρωση Ενιαίου μισθολογίου & μείωση Αμυντικών δαπανών…


Αναδιάρθρωση Ενιαίου μισθολογίου & μείωση Αμυντικών δαπανών…1
Στην αναδιάρθρωση του ενιαίου μισθολογίου με κατάργηση των ειδικών μισθολογίων και αλλαγές στις μη μισθολογικές παροχές, στην αποκρατικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και στη μείωση των αμυντικών δαπανών κατά 300 εκατ. ευρώ φέτος και το 2016 δεσμεύεται να προχωρήσει, μεταξύ άλλων, η κυβέρνηση με την πρόταση που κατέθεσε χθες στους θεσμούς.
Ειδικότερα, στην ελληνική πρόταση περιλαμβάνονται:
1. Υιοθέτηση μη αναστρέψιμων μέτρων για την ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ. Εναλλακτικά, η κυβέρνηση θα πρέπει να παρουσιάσει έως τον Οκτώβριο του 2015 κάποιο άλλο σχήμα αξιοποίησης του ΑΔΜΗΕ, το οποίο όμως θα έχει ίδιο αποτέλεσμα σε όρους ανταγωνισμού και θα ευθυγραμμίζεται με τις βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές, ενώ θα διασφαλίζει τον πλήρη διαχωρισμό ιδιοκτησίας από τη ΔΕΗ και την ανεξαρτησία του.
2. Αναδιάρθρωση του ενιαίου μισθολογίου, με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2016, με δημοσιονομικά ουδέτερο τρόπο, καθώς και σύνδεση του μισθού με τις ικανότητες, την αποδοτικότητα και την υπευθυνότητα των υπαλλήλων.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Επίσης, η κυβέρνηση θα προχωρήσει στον εξορθολογισμό των ειδικών μισθολογίων με τη σχετική νομοθεσία να υιοθετείται έως το τέλος Νοεμβρίου. Πέραν αυτών, η Αθήνα δεσμεύεται να προχωρήσει και στην ευθυγράμμιση με τις βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές των μη μισθολογικών παροχών, όπως οι ειδικές άδειες, οι εκτός έδρας δαπάνες κ.λπ.
3. Δέσμευση για μείωση του μισθολογικού κονδυλίου, ανάλογα με την πορεία του ΑΕΠ έως το 2019.
4. Εισαγωγή νέου μόνιμου σχήματος κινητικότητας έως το τέταρτο τρίμηνο του 2015.
5. Μείωση αμυντικών δαπανών κατά 100 εκατ. ευρώ φέτος και 200 εκατ. ευρώ το 2016.


phgh:http://hellasforce.com/

ΠΡΟΔΟΣΙΑ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Ποιοι και γιατί άφησαν μετά τον Μάϊο 12,5 δισ. € χρηματοδοτικό κενό;


ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ποιοι και γιατί άραγε άφησαν μετά τον Μάϊο 2015..12,5 δισ. € χρηματοδοτικό κενό..;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βατερλω Ρουσόπουλου, έκαψε και τον Καραμανλή

Δείτε τι αναφέρεται στην σελίδα 56 & στον πίνακα 14 της 5ης αξιολόγησης (IMF Country Report No. 14/151 GREECE FIFTH REVIEW, June 2014)..
Financing gap 12.6 billion €..
Με την σημείωση.. 2/ The financing gap opens after May 2015.
Τι είναι όμως Financing gap..
Financing gap…is financing that is needed but unavailable.
A common solution to filling a gap is borrowing.
samaras1
Αυτά τα ήξερε ο κ. Σαμαράς μιας και είχε υπογράψει την εν λόγω έκθεση και είχε στείλει και επιστολή συμμ’ορφωσης στην οποία έλεγε μάλιστα ότι..
samaras2
«The program is fully financed through the next twelve months.»
Δηλαδή ότι το πρόγραμμα είναι πλήρως χρηματοδοτημένο για τους επόμενους 12 μήνες…
τότε πως και γιατί προέκυψε αυτό το χρηματοδοτικό κενό των 12,5 δισ. € ..
Ποιοι και γιατί άραγε άφησαν μετά τον Μάϊο 2015..12,5 δισ. € χρηματοδοτικό κενό..;;



phgh:http://hellasforce.com/

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟ’Ι’ΜΠΛΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ


image

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ήθελε η Ελλάδα να αποχωρήσει από το ευρώ και μάλιστα ήταν διατεθειμένος να πληρώσει και το ανάλογο αντίτιμο, για την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του γαλλικού ιστότοπου Mediapart, στο οποίο φιλοξενείται μακροσκελής συνέντευξη μέλους της ελληνικής ομάδας διαπραγμάτευσης, το οποίο όμως δεν κατονομάζεται, που συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ και Ευρωπαίους εταίρους.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο ποιος είναι ο άνθρωπος που μίλησε στο Mediapart, από τα λεγόμενα του, σύμφωνα με τους Γάλλους συντάκτες, φαίνεται πως πρόκειται για ένα πρόσωπο κοντά στον πρώην υπουργό Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος ξαφνικά απομακρύνθηκε από τη θέση του μετά από τη νίκη του «Οχι» στο δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Σόιμπλε θα άφηνε την Ελλάδα να επιστρέψει στη δραχμή, αγνοώντας μάλιστα πως η Γερμανία θα έχανε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Γι αυτό και ο Γερμανός υπουργός είχε πει στον Βαρουφάκη:

«Δεν μπορείτε να κάνε κάτι άλλο από το να υποστηρίξετε τον Σόιμπλε. Αλλιώς θα αναλάβετε μεγάλο ρίσκο. Δεν θα πάρετε τη χρηματοδότηση και οι γερμανικές τράπεζες θα απαιτούν τα χρήματά τους πίσω, από εδώ και στο εξής», ήταν μερικές από τις κουβέντες που άκουσε η ελληνική ομάδα διαπραγμάτευσης. Μάλιστα ο Βαρουφάκης ανέφερε πως ο Σόιμπλε του είπε: «Πόσα χρήματα θέλετε για να φύγετε από το ευρώ»;

Ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ «δεν θέλει την Ελλάδα στο ευρώ. Ήταν ο πρώτος που είχε θέσει το ζήτημα ενός Grexit από το 2011», λέει στο Mediapart το μέλος της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας.



phgh:http://greeknation.blogspot.gr/

CNN: Ξένοι τρέχουν στα ελληνικά νησιά να αγοράσουν πολυτελείς βίλες κοψοχρονιά [εικόνες]



ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ

«Η ελληνική κρίση δημιουργεί ευκαιρίες στην αγορά βιλών στα ελληνικά νησιά» 
είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ του CNN Money για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα,
 η τιμή των οποίων έχει πέσει κατακόρυφα.

«Η Ελλάδα έχει μια συμφωνία για σένα» υποστηρίζει το CNN και προσθέτει πως
 «γενναίοι επενδυτές έχουν επιδοθεί στο κυνήγι για φτηνές βίλες στα νησιά της
 Ελλάδας με την ελπίδα ότι ταραγμένη οικονομία θα ενισχύσει τη διαπραγματευτική
 ισχύ τους».

«Η κλιμάκωση των οικονομικών προβλημάτων της χώρας εδώ και μερικές εβδομάδε
 έχει προκαλέσει ένα κύμα ενδιαφέροντος από ξένους επενδυτές» γράφει το
 αμερικανικό δίκτυο το οποίο φιλοξενεί δηλώσεις του Γιώργου Ηλιάδη, 
διευθύνοντα συμβούλου του μεσιτικού Algean Property.

Συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στη Μύκονο

Ο Ελληνας μεσίτης αναφέρει πως η ζήτηση από ξένους αγοραστές για δημοφιλείς 
τουριστικούς προορισμούς, όπως η Μύκονος, έχει αυξηθεί κατακόρυφα τις τελευταίες 
τρεις εβδομάδες. «Εχουμε κόσμο που βιάζεται να αγοράσει» λέει ο κ. Ηλιάδης ο οποίος τονίζει πως οι τιμές των ακινήτων στα νησιά παρουσιάζουν από το 2011 πτώση της τάξης 
του 30%, την ώρα που η αγορά στην ενδοχώρα της Ελλάδας είναι ακόμα πιο πεσμένη.

Ο Ελληνας συνεργάτης της πολυεθνικής εταιρείας real estate Αλέξανδρος Μουλάς 
δήλωσε στο CNN πως το ενδιαφέρον των ξένων αγοραστών έχει αυξηθεί
 δυσθεώρητα την τελευταία εβδομάδα. Επενδυτές κυρίως από την Ευρώπη,
 αλλά και από τη Μέση Ανατολή και την Ασία ζητούν να αγοράσουν γη και ακίνητα 
σε ελληνικούς προορισμούς. «Σε αυτή την αγορά, θα βρεις καλά deals»
 λέει ο κ. Μουλάς.

Βίλα στη Μύκονο με θέα το απέραντο γαλάζιο

Μάλιστα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Ηλιάδη, οι τελευταίες δύο εβδομάδες
 οι οποίες ήταν δραματικές για την ελληνική οικονομία με το κλείσιμο των τραπεζών,
 ρίχνοντας την Ελλάδα εκ νέου στην αστάθεια, αντί να αποθαρρύνουν το αγοραστικό
 ενδιαφέρον, το τόνωσαν.


Αντί μετά τα capital controls το αγοραστικό ενδιαφέρον να πέσει, τονώθηκε

Ωστόσο, στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι αυτό το ενδιαφέρον δεν έχει ακόμη 
ματατραπεί σε πωλήσεις.

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε νησιά όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη,
 όπως επίσης και το Πόρτο Χέλι, το οποίο χαρακτηρίζει τα Χάμπτονς της Ελλάδας.

Πολυτελής βίλα στο Πόρτο Χέλι

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής προσφορές, οι επενδυτές δηλώνουν πρόθυμοι
 να καταβάλουν από μισό έως 1 εκατομμύριο ευρώ για μια βίλα τριών δωματίων
 με πισίνα και θέα στη θάλασσα της Μεσογείου, κάτι το οποίο το αμερικανικό δίκτυο
 χαρακτηρίζει ως «τεράστια μείωση τιμών».

Σε αυτό το σημείο το CΝΝ συμβουλεύει τους αμερικανούς αναγνώστες να αναζητήσουν για ακόμα καλύτερες ευκαιρίες σε άλλα νησιά, όπως η Πάτμος, όπου οι τιμές έχουν πέσει
 ακόμη περισσότερο.

Τα μειονεκτήματα αγοράς ακινήτου στην Ελλάδα

Ωστόσο, επισημαίνει ταυτόχρονα ότι η επένδυση σε ένα ακίνητο στην Ελλάδα
 ενέχει ακόμα μεγάλο ρίσκο. Ο λόγος είναι πως αν τελικά επέλθει το Grexit,
 η αξία του ακινήτου θα πέσει κατακόρυφα, ενώ η φορολογία θα είναι μεγάλη.

Επίσης αναφέρει ότι οι αγοραστές πρέπει να λάβουν υπόψη τους και το θέμα
 της χρονικής συγκυρίας. Αν τελικά σε λίγο καιρό, η Ελλάδα εγκαταλείψει το ευρώ,
 τότε οι τιμές των ακινήτων θα πέσουν κι άλλο και τότε θα είναι ακόμα μεγαλύτερη
 ευκαιρία η αγορά ενός πολυτελούς ακινήτου στη χώρα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών
 Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) Στράτος Παραδιάς δήλωσε στο CNN Money ότι αυτή τη
 στιγμή η Ελλάδα είναι «ο παράδεισος των αγοραστών» και προειδοποίησε για
 το ρίσκο οι αγοραστές να ροκανίζουν τον χρόνο περιμένοντας να πέσουν κι άλλο
 οι τιμές.

«Ποτέ δεν ξέρεις πού είναι ο πάτος και το ανακαλύπτεις όταν πια είναι αργά» δήλωσε.



phgh:http://i-secret.blogspot.com/

Financial Times: Η πρόταση Τσίπρα πέτυχε να σπείρει τη διχόνοια στους δανειστές





Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πετύχει κάτι που του είχε ξεφύγει τους τελευταίους
 πέντε μήνες... έχει καταφέρει να διαιρέσει τους πιστωτές, εξηγεί 
ο Β. Μινχάου στους Financial Times.

Δεν παίρνω αυτή τη συμφωνία ως κάτι δεδομένο, εξηγεί. Εάν οι πιστωτές
 στην Ελλάδα θέλουν να αποτύχει, θα βρουν έναν τρόπο. Δεν έχω την παραμικρή
 ιδέα εάν αυτές οι τελευταίες ελληνικές προτάσεις θα είναι αρκετές για να 
εξασφαλίσουν μια συμφωνία. Υπάρχουν ακόμα πολύ μεγάλα εμπόδια να ξεπεραστούν.

Αλλά ο Αλέξης Τσίπρας έχει πετύχει κάτι που τον έχει ξεφύγει από τους τελευταίους
 πέντε μήνες: έχει καταφέρει να σπείρει τη διχόνοια στους κόλπους των πιστωτών.
 Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο επιμένει στην ελάφρυνση του χρέους. 
Η Γαλλία βοήθησε τον Έλληνα πρωθυπουργό να συντάξει τη νέα πρόταση και ήταν
 η πρώτη χώρα την υποστηρίζει ανοιχτά.



Ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έχει πλαισιώσει τον Α. Τσίπρα. Και αυτό αλλάζει
 τα στοιχήματα για την Άνγκελα Μέρκελ. Εάν η Γερμανίδα καγκελάριος πει όχι τώρα,
 κινδυνεύει να κατηγορηθεί ότι αναλαμβάνει απερίσκεπτους κινδύνους με την
 ευρωζώνη και την γαλλο-γερμανική συμμαχία. Αν πει ναι, το δικό της κόμμα 
μπορεί να διαιρεθεί με παρόμοιο τρόπο που χωρίστηκε το κόμμα των Συντηρητικών
 στη Βρετανία στο ζήτημα της Ευρώπης.

Πάντα προέβλεπα ότι η στιγμή της αλήθειας για την ευρωζώνη θα έρθει τελικά.
 Θα έρθει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Μπορώ να δω γιατί μακρινοί παρατηρητές θα μπορούσε να είναι πιο αισιόδοξοι τώρα.
 Δεν παίρνω αυτή τη συμφωνία ως κάτι δεδομένο, σημειώνει. Εάν οι πιστωτές στην 
Ελλάδα θέλουν να αποτύχει, θα βρουν έναν τρόπο. Κοιτάζοντας από κοντά 
τις εξελίξεις, προειδοποιεί ο Β. Μινχάου εξακολουθώ να βλέπω πολλές νάρκες 
και πολλούς ανθρώπους που θα ήθελαν όσο τίποτα άλλο να ακούσουν έναν
 δυνατό κρότο.




phgh:http://i-secret.blogspot.com/