Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Να ελεγχθεί τώρα ο ρόλος της πρέσβειρας μας στο Βέλγιο.



Πριν από λίγο ο κύριος Θεοχάρης του Ποταμιού από το βήμα της βουλής, υπερασπίστηκε με σθένος την πρέσβειρα της Ελλάδας στο Βέλγιο που καρατομεί ο κύριος Κοτζιάς.
Λαμβάνοντας υπ’ όψιν λοιπόν ότι εώς σήμερα ο κύριος Κοτζιάς στην εώς τώρα γήινη παρουσία του έχει υπερασπιστεί:
– Τους απατεώνες της Lehman Brothers που ρήμαξαν την δυτική οικονομία
– Τον απατεώνα Ψωμιάδη της Ασπίς που ρήμαξε χιλιάδες συμπολίτες μας,
Θεωρείται επιβεβλημένο από τον κύριο Κοτζιά, εκτός από την αποπομπή της πρέσβειρας να προβεί άμεσα και σε ενδελεχή έλεγχο για τα πεπραγμένα της.





olympia.gr

Σαουδάραβας κληρικός καλεί σε τζιχαντ κατά των «σταυροφόρων της Ορθοδοξίας»!



Οι Σαουδάραβες φονιάδες που ευθύνονται μαζί με τους τουρκους για την γενοκτονία της Συρίας, καλούν τώρα σε «τζιχάντ» κατά της Ρωσίας που την χαρακτηρίζουν «ορθόδοξους σταυροφόρους»!!
Προειδοποιούν μαλιστα τους απανταχού σουνίτες,…ότι εάν νικηθούν οι ισλαμοφασίστες της Συρίας τότε οι «ορθόδοξοι σταυροφόροι» θα επιτεθούν και σε άλλα σουνίτικα κράτη. Η ώρα η καλή.










olympia.gr

Η απάντηση του Τσίπρα στον Μεϊμαράκη για το ζήτημα του χρέους







olympia .gr

Μεϊμαράκης: Έρχεται ο πιο βαρύς χειμώνας για τη χώρα...


«Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε νέα μέτρα και περικοπές. Δεν θα τα ψηφίσουμε»...
Με επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα ξεκίνησε την ομιλία του στην συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων...
ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατηγορώντας τον για πολιτική απάτη και για αλαζονεία.

Ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι επένδυσε στον πολιτικό καιροσκοπισμό, με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και με την πρόκληση των προεκλογικών αναμετρήσεων.

«Πολιτική απάτη στήσατε με τον κύριο Καμμένο. Ο Τσακαλώτος κατέθεσε τον προϋπολογισμό, δεν τον διαβάσατε; Η χώρα επιστρέφει σε ύφεση και πρωτογενή ελλείμματα μετά το 2014. Αποκάλυπτε τελικά με τα νούμερα του προϋπολογισμού ότι επενδύετε στον πολιτικό καιροσκοπισμό, όπως με το δημοψήφισμα – παρωδία, την εκλογή Προέδρου της Βουλής καθώς και το κλείσιμο των τραπεζών. Ο Τσίπρας ισχυρίζεται ότι έκλεισε οριστικά το σενάριο για grexit αλλά εσείς το επαναφέρατε στο προσκήνιο με την εγκληματική σας πολιτική. Έρχεται ο πιο βαρύς χειμώνας για την χώρα. Όσα λέγαμε προεκλογικά ισχύσουν στο ακέραιο. Βιαστήκατε. Πάθατε μετάλλαξη μόλις υπογράψατε το μνημόνιο. Η επιβολή του φόρου για την ιδιωτική εκπαίδευση ήταν πολιτική σας άποψη και βρισκόταν στην προεκλογική σας ατζέντα. Καλούμε την κυβέρνηση να ακούσει τους αγρότες, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις γυναίκες αλλά και τη νέα γενιά» τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Έχει φθάσει να αποτελεί είδηση ότι πληρώνονται οι εφημερίες αλλά και οι οφειλές προς τους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς. Οι Έλληνες είμαστε απέναντι σε όσα κακά έφερε το 7μηνο του ΣΥΡΙΖΑ. Η ΝΔ θα σταθεί με συνέπεια και ευθύνη μπροστά στις ανάγκες της χώρας. Σας δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης και αντί να γίνετε εθνικός ηγέτης γίνατε κομματάρχης του ΣΥΡΙΖΑ που μας οδήγησε σε νέες εκλογές», τόνισε ο Β. Μεϊμαράκης, κάνοντας σκληρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα.

«Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε νέα μέτρα και περικοπές. Δεν θα τα ψηφίσουμε. Επτά μήνες μας κυβερνάτε αλλά το μόνο που κάνατε ήταν να διορίζετε ημετέρους. Η χώρα πέρασε ξανά από τα πλεονάσματα στα ελλείμματα. Είμαστε όμως μαζί σας για το ζήτημα του χρέους. Το κούρεμα του χρέους όμως απορρίπτεται ρητά, μετά τη συμφωνία Τσακαλώτου. Τα κράτη μέλη της ευρωζώνης δεν θέλουν να συζητάνε αυτά τα θέματα στον ΟΗΕ», ανέφερε για το θέμα του χρέους ο πρόεδρος της ΝΔ και κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι στις ΗΠΑ μίλησε εναντίον της χώρας -για τα θέματα διαφθοράς- και ότι δεν ήταν θέμα μετάφρασης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε και για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών τονίζοντας πως «στο προσχέδιο του προϋπολογισμού αναγνωρίζεται πως το 2013-2014 μειώθηκε το χρέος. Εσείς προκαλέσατε φυγή καταθέσεων και τα capital controls και παρότι λέτε πως θα αλλάξετε τους διευθυντές των τραπεζών, ο προϋπολογισμός αναφέρει πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει», λέγοντας πως η χώρα χρειάζεται ένα νέο παραγωγικό μοντέλο σε όλα τα επίπεδα.

«Χρειάζεται ένα αποτελεσματικότερο κράτος. Στην Ελλάδα είσαι ότι πράττεις και αυτά που κάνετε μόνο Αριστερά δεν είναι. Η κυβέρνηση να βάλει άμεσα σε εφαρμογή τα προγράμματα ΕΣΠΑ και στο θέμα των επενδύσεων. Η χώρα χρειάζεται νέες θέσεις εργασίας. Οι Έλληνες στα δικαιώματά μας δεν κάνουμε βήμα πίσω», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ...




nonews news

Εθελοντές…


Αντίθετα με τον έρωτα, όπου υπάρχουν πολλοί, στην αντιπολίτευση το είδος αυτό είναι υπό εξαφάνιση, κατά Ντερμπεντέρη, στην σύνοδο αυτή της Βουλής.

Την πάτησαν το καλοκαίρι, ψηφίζοντας το μνημόνιο και τώρα κάθονται στα…
έδρανα τους και πετροβολούν την κυβέρνηση αρνούμενοι να δώσουν συνέχεια στην ψήφο τους και να πουν ναι στους εφαρμοστικούς νόμους.

Ταυτόχρονα, πάντα κατά Ντερμπεντέρη, είναι ευκαιρία και στα 3 κόμματα της αντιπολίτευσης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι), να κάνουν μία ενδοσκόπηση στα εσωτερικά τους και να ρυθμίσουν διάφορες σοβαρές εκκρεμότητες (η ΝΔ να βγάλει αρχηγό, το ΠΑΣΟΚ να αναδιοργανωθεί και το Ποτάμι να προσδιορίσει το πολιτικό του στίγμα)...



nonews news

Θεοδωράκης: Αλέξη, και μαζί και χώρια...


«Στα λίγα καλά θα λέμε ναι, στα πολλά στραβά θα είμαστε απέναντι σας» ανέφερε ο επικεφαλής του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης απευθυνόμενος προς...
την κυβέρνηση από το βήμα της Βουλής, εξαπολύοντας βολές κατά του πρωθυπουργού και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ακούγοντας τον πρωθυπουργό και ορισμένους εκ των υπουργών του, αναρωτήθηκα: Εκτός από συνθήματα και εκθέσεις ιδεών, έχουν να μας πουν κάτι άλλο οι νικητές των εκλογών;» ανέφερε μιλώντας στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Ο κ. Θεοδωράκης επισήμανε ότι στόχος του κόμματός του είναι να αλλάξει το παλιό σύστημα, όχι να γίνει μέρος του. «Θα παραμείνουμε το ίδιο ξεροκέφαλοι ως προς τις ευθύνες των κομμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν. Έχουμε ανάγκη τις εξαιρέσεις του παλιού αλλά δεν έχουμε ανάγκη το παλιό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» ανέπτυξε ένα σύνολο προτάσεων ανά κυβερνητικό τομέα για ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις, ώστε η χώρα να βγει το ταχύτερο από την κρίση.

Ανάμεσα σ’ αυτές είναι: η Βουλή θα πρέπει να ψηφίσει να είναι αναθεωρητική η επόμενη Βουλή, να αναθεωρηθούν τα άρθρα «περί ευθύνης υπουργών» και ασυλίας βουλευτών έτσι ώστε τα αδικήματα που διαπράττουν οι υπουργοί και οι βουλευτές να τιμωρούνται όπως και των υπόλοιπων πολιτών. Επίσης, πρότεινε τη σύσταση επιτροπής επαϊόντων και όχι κομματικών στελεχών που μέσα σε έξι μήνες θα εκπονήσει ένα σχέδιο για την αναγέννηση του πολιτικού συστήματος. «Σύνταγμα, κανονισμός της Βουλής και εκλογικός νόμος μαζί», είπε ο κ. Θεοδωράκης και κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία να πάρουν θέση. Ειδικότερα, πρότεινε την κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών, το σπάσιμο των μεγάλων περιφερειών - για να μην γίνονται οι βουλευτές επαίτες στα κανάλια καθώς, όπως είπε, μόνο έτσι θα πάψουν να έχουν κοινοβουλευτικές ομάδες και ομαδούλες οι ισχυροί των μίντια.

Ο κ. Θεοδωράκης πρότεινε ακόμη τη συγκρότηση μικρής κυβερνητικής ομάδας, 20 ατόμων, με κατάργηση υφυπουργών και σημαντική μείωση των γενικών και ειδικών γραμματέων (από 78 που είναι σήμερα στους μισούς), μείωση της γραφειοκρατίας, απομάκρυνση διεφθαρμένων δημοσίων λειτουργών, φορολογικές διευκολύνσεις, να πέσει η ανεργία σε 5 χρόνια, ενοποίηση του ασφαλιστικού συστήματος, μηδενική φορολογία των νέων αγροτών για 3 χρόνια, πρότυπα σχολεία σε φτωχές περιοχές και ελέγχους παντού.

O κ. Θεοδωράκης επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον κ. Τσίπρα να μαζέψει τα στελέχη του -κάνοντας αναφορά στον κ. Σκουρλέτη- σημειώνοντας ότι «έκαναν καριέρα λοιδορώντας το Ποτάμι. Και τώρα που οι αποφάσεις ορισμένων υπουργών σας μαρτυρούν ποιοι έχουν επιλεκτικές σχέσεις με κάποιους ανθρώπους του παλιού συστήματος, άλλαξαν τροπάριο και μιλούν για ακροδεξιό Ποτάμι».

«Χθες υπήρξε μια ανακοίνωση του γραφείου σας που είναι μνημείο ανευθυνότητας και γκεμπελισμού. Αν θέλετε να συνεννοηθούμε να είσαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι στη γλώσσα που χρησιμοποιείτε» είπε και κατέληξε:

Και επειδή προχθές απευθύνατε μια πρόσκληση, να σας απαντήσω: Δεν σας εμπιστευόμαστε, έχουμε λόγους γιατί πολλά πράγματα που συμφωνήθηκαν στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών δε τηρήθηκαν. Εμείς δεν συμφωνούμε με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, αλλά ούτε μας ενθουσιάζουν οι γραφικές προσεγγίσεις των στελεχών σας και εσάς προσωπικά. Στα λίγα καλά θα λέμε ναι, στα πολλά στραβά θα είμαστε απέναντι σας, τόσο απλό...



nonews news

Χαμός στα Αυστριακά ΜΜΕ για την επίσκεψη Τσίπρα - Φάιμαν...

Ευρύτατη δημοσιότητα στον Τύπο της Αυστρίας έλαβε η χθεσινή επίσκεψη του καγκελαρίου Βέρνερ Φάιμαν μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Λέσβο για το προσφυγικό. 

Όπως...
αναφέρει η Kronen Zeitung, για τον Φάιμαν, «η επίσκεψη στον φίλο του Αλέξη Τσίπρα, αποτελεί μήνυμα αλληλεγγύης, για την διοικητική, οικονομική και οργανωτική στήριξη που χρειάζεται η Ελλάδα και που θα δίνει τη δυνατότητα στους Έλληνες να διασφαλίσουν τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Η εφημερίδα αναφέρεται και στην ενημέρωση που έγινε στον καγκελάριο για τις επικρατούσες συνθήκες και στις ανάγκες σε υποδομές, σημειώνοντας ότι η εικόνα που αποκόμισε ο απεσταλμένος της, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της γερμανικής Bild για δήθεν απομάκρυνση των προσφύγων από το νησί πριν την επίσκεψη των Φάιμαν και Τσίπρα.

Η εφημερίδα Oesterreich Zeitung αντιπαραθέτει δηλώσεις προς αυτήν, του δημοσιογράφου της Bild για υποτιθέμενη απομάκρυνση 7.377 προσφύγων πριν την επίσκεψη, και τη σχετική διάψευση της καγκελαρίας - η οποία επικαλείται δηλώσεις του γραφείου του Έλληνα πρωθυπουργού, ότι οι ισχυρισμοί αυτοί αποτελούν «αποκυήματα φαντασίας» και οι οποίοι θα ήταν τελικά αντιπαραγωγικοί αν αλήθευαν, καθώς η Ελλάδα θέλει την υποστήριξη της ΕΕ.

Από την πλευρά της, η εφημερίδα Die Presse, προβάλλει το μήνυμα που μετέφερε στον Αυστριακό καγκελάριο, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ότι «οι πρόσφυγες είναι ένα ευρωπαϊκό πρόβλημα», στο οποίο συμφώνησε και ο Βέρνερ Φάιμαν. 

Η Der Standard, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι ο καγκελάριος μετέβη στη Λέσβο για να σχηματίσει ο ίδιος εικόνα των συνθηκών που επικρατούν και να συζητήσει την προσφυγική κρίση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, δίνοντας διαβεβαιώσεις για τη στήριξη της Αυστρίας στη δημιουργία και λειτουργία των λεγόμενων Hotspots. Παράλληλα παραθέτει συνομιλία του απεσταλμένου της με εκπρόσωπο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ως προς τις εξελίξεις στις προσφυγικές ροές ενόψει του χειμώνα.

Αναλυτική παρουσίαση της επικρατούσας κατάστασης, γίνεται στο σχετικό δημοσίευμα της Wiener Zeitung, με αναφορές στις επισκέψεις του Αυστριακού καγκελάριου και του Έλληνα πρωθυπουργού σε προσφυγικούς καταυλισμούς και στα σημεία καταγραφής που θα διαμορφωθούν πλέον σε Hotspots, με τη συνδρομή και 100 ειδικών από την Αυστρία.

Η Kurier, έχοντας αναλυτική ανταπόκριση του απεσταλμένου της στη Λέσβο, προβάλλει δήλωση στην εφημερίδα του Έλληνα πρωθυπουργού για την ικανοποίησή του από την επίσκεψη του κ. Φάιμαν, «στον οποίο παρουσιάζουμε όλη την αλήθεια και ο ίδιος θα δει ότι χρειαζόμαστε επειγόντως βοήθεια» - όπως επίσης και δήλωση του καγκελάριου, πως «βλέποντας αυτά, σκέπτομαι τους εθνικιστές που θέλουν να υψώσουν φράχτες, οι οποίοι θα κατέστρεφαν την Ευρώπη»...


nonews news

ΕΚΤΑΚΤΟ: Pantsir S-1 εγκλώβισε τουρκικό F-16 στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας - Προειδοποίηση κατάρριψης έστειλε η Ρωσία (vid)


Απανωτές "σφαλιάρες" τρώει πλέον η Τουρκία αφού αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir-S1 εγκλώβισε τουρκικό F-16 για τριάντα δευτερόλεπτα στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας στέλνοντας ηχηρό μήνυμα κατάρριψης!
 
Τα υπερσύγχρονο πυραυλικό αντιαεροπορικό σύστημα Pantsir-S1, γνωστό στο ΝΑΤΟ ως SA-22, χειρίζεται αποκλειστικά από Ρώσους στη Συρία οι οποίοι και θα υπενθυμίζουν διαρκώς στους Τούρκους την απειλή κατάρριψης κάθε φορά που θα σκέφτονται να παραβιάσουν το συριακό εναέριο χώρο.
 
Συγκεκριμένα, τουρκικό F-16 που έκανε περιπολία στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας "παρενοχλήθηκε" από συριακό πυραυλικό αντιαεροπορικό σύστημα το οποίο και το εγκλώβισε για 30 δευτερόλεπτα σύμφωνα με ανακοίνωση του Τουρκικού Γενικού Επιτελείου!
 
Η Τουρκία κατηγορεί την συριακή αεράμυνα λέγοντας ότι παρενοχλεί τα...μαχητικά της στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας.
 
Σύμφωνα με την επίσημη τουρκική ενημέρωση " έξι F-16 κατά τη διάρκεια περιπολίας κατά μήκος των συνόρων Τουρκίας- Συρίας παρενοχλήθηκαν από συριακό αντιαεροπορικό σύστημα για 30 δευτερόλεπτα".
 
Yπενθυμίζουμε ότι το Pantsir-S1 εκτιμάται ότι μεταξύ άλλων είναι υπεύθυνο για την κατάρριψη του τουρκικού αναγνωριστικού Phantom RF-4E ανοιχτά της Λαττάκειας στις 22 Ιουνίου του 2012.
 
Πλέον οι Τούρκοι ζουν ένα απίστευτο ψυχολογικό πόλεμο κάθε φορά που θα πετούν κοντά στα σύνορα με Συρία ενώ η Ρωσία εδραιώνει τη "no fly zone" με κάθε ευκαιρία υπενθυμίζοντας ποιος κάνει το κουμάντο στην περιοχή...

defencenet

Έμμεση υποστήριξη των ΗΠΑ στους τζιχαντιστές: Αρνούνται την συνεργασία με την Ρωσία κατά του ISIL



Οι ΗΠΑ δε θα συνεργαστούν στρατιωτικά με τη Ρωσία στη Συρία, τονίζει το αμερικανικό υπουργείο Αμύνης, έπειτα από τις δηλώσεις Ρώσου αξιωματούχου σχετικά με αίτημα του Πενταγώνου για συντονισμό των επιχειρήσεων κατά θέσεων τζιχαντιστών.
 
Σε δηλώσεις του, ο υπουργός Αμύνης των ΗΠΑ, Ας Κάρτερ, τόνισε πως η στρατηγική της Ρωσίας στη Συρία «είναι τραγικά λανθασμένη» και η Αμερική «δεν είναι έτοιμη να συνεργαστεί» με τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.
 
Βέβαια, ο Αμερικανός υπουργός εξέφρασε τη διάθεσή του να συνεχιστούν οι βασικές, τεχνικές συνομιλίες σχετικά με την ασφάλεια των πτήσεων.





defencenet

Πατριάρχης Κύριλλος: "Η Ρωσία δίνει ιερό πόλεμο απέναντι στους ισλαμιστές - Η στρατιωτική δράση ήταν απαραίτητη"

"ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ" ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ



"Η Ρωσία αυτή τη στιγμή δίνει ιερό πόλεμο απέναντι στη τρομοκρατία και τους ισλαμιστές" ανέφερε το πατριαρχείο της Ρωσίας ενώ ο Πατριάρχης Κύριλλος δήλωσε πως "η Ρωσία πήρε μια υπεύθυνη απόφαση να προστατέψει τον λαό της Συρίας από μια τρομοκρατική τυραννία και πρόσθεσε πως η στρατιωτική παρέμβαση ήταν απαραίτητη"!
 
To Πατριαρχείο της Ρωσίας στηρίζει απόλυτα τον Β.Πούτιν στην απόφαση του για στρατιωτική εμπλοκή της Ρωσίας στην Συρία και με δημόσιες δηλώσεις τον νομιμοποιεί να δώσει ένα ιερό πόλεμο μέχρι τον οριστικό ξεριζωμό των τρομοκρατών ισλαμιστών.
 
Συγκεκριμένα, η ορθόδοξη εκκλησία της Ρωσίας σε δήλωση της σχετικά με την απόφαση της Μόσχας να πραγματοποιήσει αεροπορικές επιδρομές στη Συρία εναντίον του ISIS και των υπόλοιπων τρομοκρατικών ομάδων είπε πως πρόκειται για "ιερό πόλεμο"!
 
"Η μάχη ενάντια στη τρομοκρατία είναι μια ιερή μάχη και η χώρα μας, η Ρωσία, είναι πιο ενεργή δύναμη στον κόσμο που μάχεται κατά της τρομοκρατίας" είπε ο επικεφαλής του τμήματος διεθνών σχέσεων της εκκλησίας Vsevolod Chaplin.
 
Σε επίσημη δήλωση, ο Πατριάρχης Κύριλλος είπε ότι "η Ρωσία ανέλαβε μια υπεύθυνη δράση να χρησιμοποιήσει στρατιωτική ισχύ για να προστατέψει τον λαό της Συρίας από όλους αυτούς που έφεραν μαι τρομοκρατική τυρρανία!
 
O Πατριάρχης ανέφερε πως η "στρατιωτική παρέμβαση της Ρωσίας ήταν απαραίτητη από τη στιγμή που η πολιτική διαδικασία δεν έφερε καμία βελτίωση στις ζωές αθώων ανθρώπων, χρειάζονταν στρατιωτική προστασία"!
 
Ανέφερε τον βασανισμό των Χριστιανών στην περιοχή, την απαγωγή κληρικών και την καταστροφή εκκλησιών προσθέτοντας ότι "και οι Μουσουλμάνοι δεν υποφέρουν λιγότερο".
 
Ο εκπρόσωπος της εκκλησίας Chaplin είπε ότι η απόφαση για ανάληψη στρατιωτικής δράσης είναι σύμφωνη με τον διεθνή νόμο, την πνευματικότητα μας και τον ειδικό ρόλο που η χώρα μας διαδραματίζει στην Μέση Ανατολή"!
 
Ένας ανώτερος μουσουλμάνος κληρικός υποστήριξε επίσης την στρατιωτική παρέμβαση λέγοντας πως ο λαός της Συρίας "πρακτικά είναι γείτονες μας".
 
"Υποστηρίζουμε πλήρως την στρατιωτική δράση των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας στη μάχη κατά της τρομοκρατίας" είπε ο Talgat Tadzhuddin,επικεφαλής της κεντρικής πνευματικής διοίκησης των μουσουλμάνων στη Ρωσία σύμφωνα με το RIA Novosti.
 
Επιπλέον, ένα συμβούλιο που αντιπροσωπεύει και τις υπόλοιπες θρησκείες της Ρωσίας, ισλαμισμό, ιουδαισμό και βουδισμό, θα βγάλει κοινή δήλωση με την οποία θα στηρίζει την απόφαση της Ρωσίας για στρατιωτική δράση στη Συρία είπε ο εκπρόσωπος Chaplin.
 
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως με προσωπική έγκριση του Ρώσου Προέδρου και την συνδρομή της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας θα χτιστεί το ψηλότερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο στην ρωσική Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα στο Βλαδιβιστόκ.


Το άγαλμα του Ιησού θα είναι ψηλότερο από αυτό του Ρίο ντε Τζανέιρο και του αγάλματος της Λισαβόνας. Προορίζεται δε ως σύμβολο της αναγέννησης της ρωσικής Άπω Ανατολής και της αναγέννησης του Χριστιανισμού παγκοσμίως! 
 
Σύμφωνα με τα σχέδια θα έχει ύψος 80 μέτρα και την κατασκευή του εμπνεύστηκε ένας τοπικός επιχειρηματίας ο Alexei  Shchepin, ο οποίος δώρισε δύο εκτάρια γης με θέα τη θάλασσα στη Χερσόνησο Τσούρκιν για να μπορεί να κατασκευαστεί. Πιθανόν το άγαλμα να είναι ορατό στην Ιαπωνία.
 
Το άγαλμα του Ιησού θα είναι  50 μέτρα ψηλότερο από το παγκοσμίως διάσημο «Χριστό Λυτρωτή» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και δύο μέτρα ψηλότερο από τον «Βασιλέα Χριστό» στη Λισαβόνα.
 
Στο Βλαδιβοστόκ, το μνημείο θα αποτελείται από δύο μέρη: το ίδιο το άγαλμα και το καθεδρικό ναό προς τιμήν του Αρχαγγέλου Μιχαήλ




defencenet

Ο Ομπάμα ζήτησε συγγνώμη από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τη σφαγή στην Κουντούζ


2
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε συγγνώμη σήμερα Τετάρτη από την Τζοάν Λιού, επικεφαλής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στην Κουντούζ του Αφγανιστάν.
Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα είπε στη Λιού ότι η αμερικανική έρευνα για το συμβάν «θα παράσχει έναν διαφανή, λεπτομερή και αντικειμενικό απολογισμό των γεγονότων και των περιστάσεων γύρω από το συμβάν. Και ότι, εάν είναι απαραίτητο, ο πρόεδρος θα εφαρμόσει αλλαγές, ώστε να είναι λιγότερο πιθανό να συμβούν στο μέλλον τραγωδίες σαν αυτή».
Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ, σημείωσε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν ότι ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου ήταν οτιδήποτε άλλο από ένα «τρομερό, τραγικό δυστύχημα».
Παράλληλα, τόνισε ότι η συμπεριφορά των ατόμων που εμπλέκονταν στην επιχείρηση, καθώς και οι κανόνες της εμπλοκής θα εξεταστούν.
Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα τηλεφώνησε και στον πρόεδρο του Αφγανιστάν Ασράφ Γκάνι για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για τους θανάτους ασθενών και μελών του προσωπικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ!!!Η Β.Κορέα απειλεί να εξαφανίσει την Τουρκία με πυρηνικό ολοκαύτωμα!!!ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!


H Βόρεια Κορέα ανακοίνωσε επίσημα τη συμμετοχή τους στον πόλεμο κατά της (Daesh) στο πλευρό των ρώσων.Η Βόρεια Κορέα έστειλε ηχηρό μήνυμα απειλής στη Τουρκία και απειλεί να την εξαφανίσει από τον χάρτη με πυρηνικό ολοκάυτωμα αν διανοηθεί να βοηθήσει τους αμερικανούς. (6.10.15 khabararmani, addiyar 5.10.15) 
Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα βορειοκορεάτες πιλότοι ήδη μετέχουν ενεργά σε χτυπήματα κατά της Daesh με συριακά μαχητικά.Ένας τουλάχιστον από αυτούς εμπλέκεται στο θερμό επεισόδιο που παραλίγο να καταλήξει σε αερομαχία στα συροτουρκικά σύνορα.









volcano

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!!ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ!!!ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ!!!






volkano

Οι 11 «προφητείες» για καταστροφή της Γης που δεν βγήκαν αληθινές

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ... ΖΕΙ


Οι 11 «προφητείες» για καταστροφή της Γης που δεν βγήκαν αληθινές

Ύστερα από έντεκα «άτυχες» προφητείες για την καταστροφή του κόσμου η γη συνεχίζει να γυρίζει. Η ανθρωπότητα θα συνεχίσει να ακμάζει, παρά τα σενάρια για ένα άδοξο τέλος του πλανήτη.
Η προγραμματισμένη για την 7η Οκτωβρίου συντέλεια δεν έγινε ποτέ, παρά την πρόβλεψη που είχε κάνει η χριστιανική ένωση από τη Φιλαδέλφεια.
Στο παρελθόν η ανθρωπότητα σύμφωνα με τις προφητείες έχει κινδυνέψει να καταστραφεί 11 φορές και καμία από αυτές δεν βγήκε αληθινή.
Η ιστορία ξεκινάει από το 1.000 μ.Χ. όπου οι χριστιανικές αρχές πίστευαν ότι θα κατέβει στην γη ο Χριστός. Αναμένοντας το τέλος του κόσμου πολλοί άνθρωποι πανικοβλήθηκαν και παράτησαν τις περιουσίες τους μέχρι που χάραξε εκείνη η μέρα και συνειδητοποίησαν ότι είχαν υπολογίσει λάθος .Έτσι αποφάσισαν ότι ο κόσμος τελικά θα τελειώσει το 1033 μ.Χ. Κάτι που επίσης δεν έγινε.
Οι 11 «προφητείες» για καταστροφή της Γης που δεν βγήκαν αληθινές
Ακολουθεί η 1η Φεβρουαρίου 1524 και φαίνεται οτι πολλοί άνθρωποι μάταια έτρεξαν για να βρουν καταφύγιο ώστε να γλυτώσουν από την καταστροφική πλημμύρα που θα έφερνε το τέλος του κόσμου σύμφωνα με τους Λονδρέζους αστρολόγους.
Ένα μείγμα καπνού από πυρκαγιές σε δάση και βαριάς ομίχλης που είχε επισκιάσει τον ουρανό της Αγγλίας ήταν ικανό να φέρει τον πανικό και η θρησκευτική ομάδα, γνωστή ως Shakers να πιστέψει ότι η 19η Μαΐου του 1780 ήταν η ημέρα της κρίσης.
Πολλά χρόνια αργότερα ο Γουίλιαμ Μίλερ έπεσε δύο φορές έξω στις προβλέψεις του και
ξεγέλασε χιλιάδες ακολούθους του όταν δήλωσε ότι ο κόσμος θα τελείωνε κάποια στιγμή από τις 21 Μαρτίου 1843 έως την ίδια ημερομηνία ένα χρόνο αργότερα. Όταν είδε ότι τίποτα από αυτά που είχε πει δεν συνέβησαν μετέθεσε την καταστροφική πρόβλεψη για τις 22 Οκτωβρίου 1844. Φυσικά απέτυχε και πάλι και κάποια από τους ακολούθους απογοητεύτηκαν και εγκατέλειψαν την αίρεση.
Στις 19 Μαΐου 1910 φαίνεται να μην ήταν υπεύθυνοι για την αναστάτωση που προκλήθηκε ούτε οι προφήτες ούτε οι επιστήμονες καθώς καθησύχασαν τον κόσμο λεγοντάς του ότι η Γη παρόλο που θα περνούσε από την «ουρά» του κομήτη του Χάλεϊ δεν έτρεχε κανέναν κίνδυνο. Ο κόσμος όμως δεν πείστηκε και οι εφημερίδες- ανάμεσά τους και οι New York Times- ενίσχυσαν τον πανικό, πείθοντας τους αναγνώστες τους ότι ο κόσμος έφτανε στο τέλος του.
Άλλη μία επιστροφή του Ιησού στη Γη είχε προβλέψει ο Κάρολος Τέιζ Ρόσελ ιδρυτής της αίρεσης των μαρτύρων του Ιεχωβά για το 1914. Ο Ιησούς τελικά δεν μας επισκέφτηκε και οι άνθρωποι συνέχισαν κανονικά την ζωή τους.
Η επίσκεψη του Ιησού στην γη είναι ένα απο τα πιο συνηθισμένα σενάρια για να δηλώσουν το τέλος του κόσμου. Ο ιδρυτής της Παγκόσμιας Εκκλησίας του Κυρίου, Χέρμπερτ Αρμστρονγκ είχε προβλέψει τον ερχομό του Ιησού τέσσερις φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα η αποτυχημένη προφητεία του αναφερόταν στα έτη του 1936, 1943, 1972 και του 1975.
Στις 10 Μαρτίου 1982 είχε εκτιμηθεί από τους αστροφυσικούς Τζον Γκρίμπιν και Στέφεν Πλάγκμαν ότι οι πλανήτες θα ευθυγραμμίζονταν στην ίδια πλευρά του Ήλιου, προκαλώντας βαρυτικές συνέπειες που θα οδηγούσαν σε καταστροφικούς σεισμούς.
Μία διαφορετική πρωτοχρονιά ήταν εκείνη της 1ης Ιανουαρίου του 2000 καθώς αρκετοί άνθρωποι παρόλο που δεν ήταν σίγουροι για το τι θα συμβεί έσπευσαν να αποθηκεύσουν εμφιαλωμένο νερό, μπαταρίες και όπλα. Τελικά το millenium ήρθε και η ζωή στην γη συνεχίστηκε.
Ο σεισμός είναι ένα ισχυρό σενάριο για την καταστροφή του πλανήτη. Στις 21 Μαΐου 2011
Ο Χάρολντ Κάμπινγκ προκάλεσε σχετικό πανικό όταν προέβλεψε ότι ο κόσμος θα τελείωνε με μία σειρά καταστροφικών σεισμών. Σύμφωνα με αρχαίες προβλέψεις των Μάγια το τέλος του κόσμου θα ερχόταν στις 7 Δεκεμβρίου του 2012. Η γη τελικά δεν καταστράφηκε και το μόνο που έμεινε απο αυτό το σενάριο είναι η ομώνυμη ταινία με τίτλο “2012”.
Είναι φανερό ότι τα σενάρια για την καταστροφή του πλανήτη είναι πάρα πολλά όμως οι επιστήμονες θεωρούν ότι για το τέλος του κόσμου πιθανώς θα ευθύνεται ένα τεράστιο Big Bang, χωρίς να γνωρίζουν το πότε ακριβώς θα συμβεί.



hmerisia

Σοκ: Γεννήθηκε μωρό... Κύκλωπας στην Αίγυπτο

ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΙ


Σοκ: Γεννήθηκε μωρό... Κύκλωπας στην Αίγυπτο

Το βρέφος πάσχει από μία από τις πιο σπάνιες ασθένειες που είναι γνωστές στον άνθρωπο, γνωστή ως “κυκλωπία” από την ελληνική λέξη “Κύκλωπας” της μυθολογίας μας.
Το παιδί γεννήθηκε με μόνο ένα μάτι στο κέντρο ακριβώς του προσώπου του, ενώ ακόμα και η μύτη και το στόμα του είναι επί της ουσίας ενωμένα.



hmerisia

Ο Νετανιάχου καλεί τους Ισραηλινούς να βρίσκονται σε «κατάσταση υψίστου συναγερμού»

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΟΧΘΗ


Ο Νετανιάχου καλεί τους Ισραηλινούς να βρίσκονται σε «κατάσταση υψίστου συναγερμού»

O πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κάλεσε σήμερα τους Ισραηλινούς να βρίσκονται σε «κατάσταση υψίστου συναγερμού» αλλά να επιδείξουν ψυχραιμία μπροστά στη βία που συγκλονίζει την Ιερουσαλήμ και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη.
«Οι Ισραηλινοί πολίτες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του πολέμου εναντίον της τρομοκρατίας και πρέπει να βρίσκονται σε κατάσταση υψίστου συναγερμού» δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο αρχηγείο της Αστυνομίας στην Ιερουσαλήμ.
«Ο στόχος της τρομοκρατίας είναι να σπείρει τον φόβο και ο πρώτος κανόνας για να τη νικήσουμε είναι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και την προσαρμοστικότητά μας, τόσο σε εθνικό επίπεδο όσο και σε προσωπικό» επισήμανε ο ίδιος σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της αστυνομίας.
«Έχουμε βιώσει πολύ δύσκολες περιόδους και αυτό το νέο κύμα τρόμου, θα το ξεπεράσουμε επίσης επιδεικνύοντας αποφασιστικότητα, υπευθυνότητα και ενότητα» τόνισε ο Νετανιάχου.
Ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ρίβλιν από την πλευρά του προειδοποίησε σήμερα εναντίον του κινδύνου να ξεσπάσει ένας «θρησκευτικός πόλεμος» αναφερόμενος στα πρόσφατα επεισόδια στην Πλατεία των Τεμενών στην Ιερουσαλήμ.
Ο Ρίβλιν, που έκανε δηλώσεις σε ξένους δημοσιογράφους, άσκησε κριτική «σε εκείνους που θέλουν να μετατρέψουν την τραγωδία μεταξύ των Παλαιστινίων και των Ισραηλινών σε πόλεμο μεταξύ των θρησκειών (…). Έχουν τα χέρια τους βαμμένα με αίμα».
«Ακούμε να λέγονται ψέματα για τις προθέσεις των Ισραηλινών στο όρος του Ναού (...) το Ισραήλ δεν θέλει να αλλάξει την παρούσα κατάσταση» είπε ο Ρίβλιν.
«Όταν οι μουσουλμάνοι σεβαστούν τους δεσμούς που ενώνουν τους εβραίους με την Ιερουσαλήμ, θα μπορέσουμε εβραίοι, μουσουλμάνοι και χριστιανοί να ζήσουμε μαζί συνέβαινε στο παρελθόν στην Ιερουσαλήμ και τους Άγιους Τόπους» τόνισε.
Ο Ισραηλινός πρόεδρος κατηγόρησε επίσης τις ριζοσπαστικές συνιστώσες του ισλαμικού κινήματος στο Ισραήλ ότι μαζί με άλλες οργανώσεις ηγούνται των συγκρούσεων στους ιερούς χώρους.
«Καθόμαστε πάνω σε ένα ηφαίστειο» προειδοποίησε.
Νέα επεισόδια
Ένας Παλαιστίνιος επιτέθηκε σήμερα με μαχαίρι εναντίον ενός Εβραίου μπροστά σε ένα εμπορικό κέντρο στο Πέτα Τικβά, κοντά στο Τελ Αβίβ, προτού τον ακινητοποιήσουν περίοικοι, γνωστοποίησε η ισραηλινή αστυνομία.
Το θύμα, ηλικίας 25 ετών, ένας ορθόδοξος Εβραίος, όπως είναι ορατό στις εικόνες που μετέδωσαν τα μέσα ενημέρωσης, διακομίστηκε στο νοσοκομείο φέροντας μέτριας σοβαρότητας τραύματα, ανέφεραν οι τραυματιοφορείς.
Η αστυνομία έκανε λόγο για μία «εθνικιστική» ενέργεια.
Ο φερόμενος ως δράστης, ένας Παλαιστίνιος ηλικίας περίπου 30 ετών που διαμένει στην περιοχή της Χεβρώνας, στο νότιο τμήμα της Δυτικής Όχθης, συνελήφθη από αστυνομικούς αφού τον ακινητοποίησαν περαστικοί, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας.
Ο ίδιος μετέβη με λεωφορείο στο εμπορικό κέντρο, μαχαίρωσε το θύμα αμέσως σχεδόν μόλις αποβιβάστηκε, αναφέρεται.
Αστυνομικοί συνέλαβαν εξάλλου έναν 15χρονο που αποπειράθηκε να τους μαχαιρώσει στη συνοικία Αμπού Τορ της Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με την αστυνομία.
Στο μεταξύ στη Ραμάλα τρεις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σήμερα, ο ένας εξ αυτών πολύ σοβαρά, όταν ένοπλοι, που είχαν παρεισφρήσει σε μια ομάδα νεαρών που έριχνε πέτρες, άνοιξαν πυρ ενώ στη συνέχεια έσπευσαν στο πλευρό τους και Ισραηλινοί στρατιώτες, κατά τη διάρκεια συγκρούσεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, μετέδωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν το μεσημέρι στο σημείο διέλευσης Μπετ Ελ στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, δημοσιογράφοι είδαν τέσσερις άνδρες, με τα πρόσωπα καλυμμένα, ενώ ο ένας εξ αυτών είχε στην τσέπη του, με τρόπο που να είναι εμφανές, ένα μαντήλι που έφερε ένα σύμβολο της Χαμάς, να εκσφενδονίζουν πέτρες. Ξαφνικά απομακρύνθηκαν από την ομάδα των νεαρών, έβγαλαν όπλα και άρχισαν να πυροβολούν πολλούς εξ αυτών.
Ο ένας από τους νέους δέχθηκε μια σφαίρα στο κεφάλι. Κατόπιν Ισραηλινοί στρατιώτες που βρίσκονταν σε απόσταση λίγων δεκάδων μέτρων έσπευσαν να βοηθήσουν τους ενόπλους να μεταφέρουν τους τρεις τραυματίες στα χέρια προς στρατιωτικά οχήματα. Πριν τους απομακρύνουν, δύο από τους τραυματίες ξυλοφορτώθηκαν από τους ενόπλους και τους στρατιώτες.





hmerisia

Λύσσαξαν οι Τούρκοι με τον «Παρμενίωνα» και Σάρωσαν το Αιγαίο …Ψάχνοντας!


1nkYGB-1024x574Λύσσαξαν οι Τούρκοι σήμερα με την Ελληνική Αρμάδα και Έβγαλαν τρεις  3 Σχηματισμούς μαχητικών αφού έβλεπαν ανήμποροι τους Πεζοναύτες να αποβιβάζονται κατά ριπάς σε ακτή της Χίου με τα Ελληνικά μαχητικά να κατεβάζουν τους εχθρικούς φύλακες τον ένα μετά τον άλλο !
Απίστευτα τα Απάτσι  που έφταναν στην περιοχή  γλείφοντας τα κύματα και να ξεπετάγονται  πίσω από τα χαλάσματα σαν να ήρθαν απο το πουθενά !9317407939_4f30e216e6_b
Οι Τούρκοι αφού δεν κατάφεραν να πάρουν τις συχνότητες των  Πολεμικών Σκαφών κάποιοι φαίνεται πως κάποιοι τους τάπωσαν και έριχναν τις παρεμβολές με το τσουβάλι ...(Είχαν βγάλει από εχθές το Τουρκικό σκάφος υποκλοπών στην περιοχή ) σήκωσαν τρία  CN-235  και τα έστειλαν στην  περιοχή των Επιχειρήσεων!
Την επανεμφάνιση του στο κεντρικό Αιγαίο έκανε τ το τουρκικό πλοίο υποκλοπών  «Τσανταρλί ,» που κινήθηκε οριακά εκτός των ελληνική χωρικών υδάτων κοντά στην περιοχή των Επιχειρήσεων36
Κάποιοι όμως εριχναν τις παρεμβολές με το τσουβάλι !!
Η παρουσία του «Τσάνταρλι» είχε να κάνει με τη διεξαγωγή του «Παρμενίωνα».
Επειδή όμως η μεγαλύτερη άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων στην οποία παίζουν δυνάμεις του Στρατού, του Ναυτικού  και της Αεροπορίας , οι Τούρκοι στρατηγοί φαίνεται ότι θορυβήθηκαν.
Ταυτόχρονα  Τούρκικος σχηματισμός αποτελούμενος από 6 μαχητικά τα δύο οπλισμένα μπήκαν απο Βορρά στο Αιγαίο αλλά στο δρόμο τους βρέθηκαν Τα F-16 που σηκώθηκαν απο την Λήμνο και τους αναχαίτισαν !f-16-copy
Ένα ζευγάρι μαχητικών της Λήμνου αναχαίτισε και το CN-235 που έψαχνε στην περιοχή της Χίου και έκανε συνεχώς Παραβιάσεις !1
Την ίδια ώρα  ένα ζευγάρι μαχητικών F-16 της Τουρκία οπλισμένο μπήκε μεταξύ Κώς και Σάμου και έκανε υπερπτήση στα 27.000 πόδια (9.000 μέτρα) πάνω απο τους ανθρωποφάγους !
Το ζευγάρι κυνηγήθηκε απο Ελληνικά μαχητικά που απογειώθηκαν απο το Αεροδρόμιο της Σκύρου ,που αναχαίτισαν τα Τούρκικα που έφυγαν χωρίς να εμπλακούν σε αερομαχίες !PKtDp21
Οι Τούρκοι προσπάθησαν να χαλάσουν την μέρα των Ρωμιών αλλά δεν τα κατάφεραν ..Το σίγουρο πάντως είναι οτι έψαχναν τους Εποχούμενους EXOCET τον εφιάλτη των Τούρκικων Πολεμικών Σκαφών !
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 7η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :    3 (6 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ)
 
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     4 (1 Ε/Π & 3 CN-235)  
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     14
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      4 (2 α/φ & 2 α/φ)
 
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :      10 
 
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      39
ΑΝΩΘΕΝ                :       2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     -
ΠΕΡΙΟΧΗ               :  ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
2 εκ των ανωτέρω 39 παραβιάσεων ήταν 2 υπερπτήσεις άνωθεν ν. Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι, αντίστοιχα, που πραγματοποίησε ένα εκ των ζευγών τουρκικών α/φ την 10:46 σε ύψος 27.000 ποδιών
Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.




veteranos

Η Καταιγίδα των Ρώσικων Πυραύλων Κρούζ …To video της προσβολής !


tomahawk-cruise-missile-launches-everett-warshipΗ Ομάδα επιχειρήσεων του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, που αποτελείται από το  Πολεμικό Σκάφος  Νταγκεστάν, και τα εξοπλισμένα με πυραύλους  πλοία Grad Sviyazhsk, Uglich και Veliky Ustyug εκτόξευσαν  πυραύλους Κρουζ εναντίον της ISIS σε εγκαταστάσεις υποδομής στη Συρία από την Ναυτική Βάση του Στόλου της Κασπίας Θάλασσα «, όπως ανέφερε και επίσημα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας που αποδέσμευσε το Βιντεο .




veteranos