Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Επιστήμονες: Προσοχή – Σκάει μετεωρολογική «βόμβα»




Μετά τις θερμοκρασίες – ρεκόρ του 2016, όλα δείχνουν ότι το 2017 θα σημειωθούν νέα ρεκόρ, σπρώχνοντας έτσι το κλίμα του πλανήτη μας – και όλη τη Γη – σε ολοένα πιο «αχαρτογράφητη περιοχή», σύμφωνα με μια νέα έκθεση των επιστημόνων του Παγκόσμιου Μετεωρολογικού Οργανισμού (ΠΜΟ-WMO).

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ! Δείτε ποτέ ακριβώς ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ οι Τούρκοι! ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ…





Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι απειλές και οι προκλήσεις της Τουρκίας προς την Ελλάδα, με τουρκικά δημοσιεύματα να επιδίδονται σε ένα μπαράζ προπαγανδιστικών δημοσιευμάτων, με στόχο την αναπτέρωση του ηθικού των Τούρκων πολιτών ενόψει του δημοψηφίσματος.  

ΒΟΜΒΑ για τη ΔΕΗ!Δε θα μπορεί να πληρώσει τον Ιούνιο! ΛΟΥΚΕΤΟ...



Μαύρες οι προβλέψεις από τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιώργο Αδαμίδη στον χαιρετισμό του στις εργασίες του 27ου συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ της Ν.Δ!Σκάει ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ...


Άνοιξε ο φάκελος Novartis και αποκαλύπτονται ντοκουμέντα που προκαλούν τρόμο στη Νέα Δημοκρατία και τους πρώην Υπουργούς Υγείας.

O Καραμανλής του ΦΑΣΚΩ-ΑΝΤΙΦΑΣΚΩ!Ας αποφασίσει επιτέλους...



Δικαιωμένος,δηλώνει ο Κώστας Καραμανλής για την υπόθεση του Βατοπεδίου,τις τελευταίες μέρες,καθώς αποκαλύφθηκε πως η υπόθεση ήταν σκευωρία.
Ξεχνά μάλλον ο κ.Καραμανλής,πως τότε ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας είχε δηλώσει,πως “αναλαμβάνει πλήρως την πολιτική ευθύνη”.

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!Τα ΕΣΠΑΣΑΝ Ρωσία-Τουρκία!ΠΑΝΙΚΟΣ...




To μονόπλευρο φλερτ της Άγκυρας προς τη Μόσχα τελείωσε επισήμως το Σάββατο που μας πέρασε.
Του υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας με επίσημη δήλωση στην ιστοσελίδα του χαρακτήρισε «κατάφωρη παραβίαση» του διεθνούς δικαίου, τη προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία.

Κάτι ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με το ΕΥΡΩ!Πανικός...



Οι ξένοι επενδυτές έχουν μειώσει κατακόρυφα τα επίπεδα ζήτησης των ομολόγων της Ευρωζώνης καθώς η ανησυχία για το μέλλον του Ευρώ διογκώνεται.
Αυτό αναφέρει νέα ανάλυση των Financial Times, η οποία επικαλείται στοιχεία που δείχνουν ότι οι ξένοι κάτοχοι ευρωπαϊκών ομολόγων μείωσαν σημαντικά τις τοποθετήσεις τους κατά 192 δισ. ευρώ το 2016, από αύξηση 30 δισ. το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ!!!ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ!!Ολόκληρη η ΕΠΙΣΗΜΗ εγκύκλιος με τις αλλαγές για ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ στην ΕΦΟΡΙΑ!!!



Εγκύκλιο εξέδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, σύμφωνα με την οποία επέρχονται αλλαγές στον τρόπο διενέργειας κατασχέσεων για όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία.

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!ΣΕ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΠΟΛΕΜΙΚΉΣ ΕΤΟΙΜΌΤΗΤΑΣ ΤΈΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΆΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΏΝ ΑΠΕΙΛΉ!!!






 Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, η ελληνική κυβέρνηση ανησυχεί έντονα για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, καθώς ο Τ. Ερντογάν χρησιμοποιεί κάθε μέσο προκειμένου να συγκεντρώσει το ποσοστό που επιδιώκει και προς την κατεύθυνση αυτή λαμβάνει όλα τα μέτρα που κρίνει αναγκαία.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΉΘΗΚΕ Η «ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ»!!!ΟΡΌΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ ΠΟΛΕΜΙΚΏΝ ΕΠΙΧΕΙΡΉΣΕΩΝ!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!ΟΙ ΕΞΕΛΊΞΕΙΣ «ΤΡΈΧΟΥΝ» ΚΑΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΆΡΤΥΡΕΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΌΤΩΝ!!!



ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ!!!Ενεργοποιήθηκε η «ΣΦΕΝΤΟΝΑ του ΔΑΒΙΔ»!!!Ορόσημο για την έναρξη πολεμικών επιχειρήσεων!!!ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΕΙ!!!
Οι εξελίξεις «τρέχουν» και είμαστε μάρτυρες ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΩΝ γεγονότων!!!

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017)

ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ: Η ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥΣ@@@ΡΑ ΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!


Σπατάλες του νότου σε ποτά και γυναίκες : Δεν ζητά συγγνώμη ο Ντάισελμπλουμ !!!
Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη ενώπιον των ευρωβουλευτών για τις προσβλητικές του δηλώσεις ότι «ο νότος της ευρωζώνης σπαταλά τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Η Πραγματική Αλήθεια!! Να το ΜΑΘΟΥΝ Όλοι οι Έλληνες!!! (ΙII)


Η «ελευθερία» των α θ έ ω ν
Εν όψει των συζητήσεων για την αναθεώρηση του Συντάγματος, οι άθεοι και αντίθρησκοι ξεκίνησαν πάλι την προπαγάνδα τους…
Προωθούν την αντίληψη, πως για να είναι η χώρα μας μέσα «στη φιλελεύθερη δυτική παράδοση», οφείλει να απεμπολήσει την Παράδοσή και την Ιδιοπροσωπία της και να εξοβελίσει από την δημόσια σφαίρα την ευεργέτιδά της Εκκλησία!

Πούτιν VS Ερντογαν! Τεράστιος Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ (ALERT) σε Πλήρη Εξέλιξη!!


ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΡΩΣΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
Σε βαριά οικονομικά αντίποινα προς την Ρωσία προχωρεί η Τουρκία, μετά και την τελευταία απόφαση των ρωσικών αρχών να μην επιτρέψουν την εισαγωγή χιλιάδων τόνων τουρκικής ντομάτας που είχαν κατευθυνθεί προς την ρωσική αγορά, διευρύνοντας σε «επικίνδυνο» βαθμό τον οικονομικό πόλεμο που άρχισε πρόσφατα μεταξύ των δυο χωρών.

Μ Ε Γ Α Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Ο


ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ !!! 8 ΔΙΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ 350 ΔΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΞΙΖΕΙ 8 ΜΟΛΙΣ ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΧΑΡΗ ΣΤΟ TAX CREDIT
Χωρίς την αναβαλλόμενη φορολογία, σήμερα η καθαρή θέση των ελληνικών τραπεζών θα ήταν αρνητική κατά 7 τουλάχιστον Δις !!!
Τι έπρεπε να γίνει με τις τράπεζες ;;;
Τίποτα περισσότερο από αυτό που φωνάζουμε από το 2010.

Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ ! ΗΧΗΡΟ Μύνημα Άσαντ «Η Ρωσία μπορεί να σταματήσει το Ισραήλ που μας επιτίθεται…»


Άσαντ σε ρωσικά μίντια: αν κριθεί απαραίτητο θα ζητήσουμε από τη Ρωσία επίγειες δυνάμεις και θα μας στείλει.Η Ρωσία μπορεί να σταματήσει το Ισραήλ που μας επιτίθεται……
Ο πρόεδρος Bachar al-Assad δήλωσε ότι η συριακή κυβέρνηση υποστηρίζει όλες τις ρωσικές πρωτοβουλίες και όχι μόνο τη ρωσική πρόταση για σχηματισμό μιας επιτροπής για να εξετάσει την επεξεργασία ενός νέου συντάγματος.

Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ ! ΕΚΤΑΚΤΟ !! Ρωσικές Δυνάμεις αντιμέτωπες με τους Τούρκους !!!


ΡΩΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΘΥΛΑΚΑ
Έντονα θορυβημένη η Άγκυρα παρακολουθεί τις εξελίξεις στον κουρδικό θύλακα του Afrin, όπου τις τελευταίες μέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα καθώς ρωσικές δυνάμεις προωθούνται στον θύλακα με την συνεργασία των Κούρδων και πλασάρονται από δυτικά ακριβώς απέναντι προς τις τουρκικές.


Ο Ερντογάν απείλησε ευθέως τους πολίτες της Ευρώπης: «Δεν θα μπορείτε να βγείτε στο δρόμο»

Με ευθεία απειλή στους Ευρωπαίους πολίτες, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έριξε σήμερα κι άλλο λάδι στην φωτιά που καίει τις σχέσεις της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.«Αν η Ευρώπη συνεχίσει με αυτόν τον τρόπο, κανένας Ευρωπαίος, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα μπορεί να περπατήσει με ασφάλεια στο δρόμο. Εμείς, σαν Τουρκία, καλούμε την Ευρώπη να σεβαστεί τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Δημοκρατία», είπε ο Τούρκος πρόεδρος την Τετάρτη, μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Άγκυρα.

Ντόναλντ Τραμπ: Ό,τι υποσχέθηκα το τήρησα (Vid)


779307-donald_trump_official_portrait.jpg

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα 22 Μαρτίου ότι έχει καταφέρει στις πρώτες 60 ημέρες της προεδρίας του να τηρήσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις.
Σε ομιλία του ενώπιον της Εθνικής Επιτροπής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ο Τραμπ, που διάνθισε τον λόγο του με ανέκδοτα, χλεύασε τους επικριτές του και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η πρόταση για τη μεταρρύθμιση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, την οποία υποστηρίζει, θα καταφέρει να ψηφιστεί αύριο Πέμπτη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.