Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΙ ΧΙΟΝΙΑΔΕΣ ΩΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ


ΧΙΟΝΙΑ3
Συνεχόμενους χιονιάδες ως και τα τέλη Ιανουαρίου δίνουν τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org σε περιοχές της βόρειας, κεντρικής και νότιας Ελλάδας ακόμα και σε μηδενικά υψόμετρα.
Τονίζεται πως και η βόρεια και κεντρική Ελλάδα θα δεχτούν κατά διαστήματα έντονες χιονοπτώσεις ή και χιονοθύελλες ακόμα ενώ μάλιστα το πρώτο κύμα του χιονιά θα σημειωθεί στις 17-18 Ιανουαρίου στη βόρεια χώρα και το δεύτερο κύμα στις 19-20 στη κεντρική Ελλάδα και πρόσκαιρα και σε νησιά του Αιγαίο με χαμηλό υψόμετρο.
Στις 21-23 και 24-26 περίπου του μήνα, διαφαίνεται νέο κύμα χιονοπτώσεων σε βόρεια και κεντρική Ελλάδα με το ψύχος να συνεχίζεται και να έχει εγκλωβιστεί μέσα στη χώρα μας. Greek-weather

Κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ προαναγγέλλει εκλογές…

kalpi



Ο Απόστολος Τζιτζικώστας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες συνομιλούσαν για σχεδόν τρεις ώρες.
Καθώς έφευγε από τα γραφεία της ΝΔ, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε πως επισκέφθηκε τον κ. Μητσοτάκη προκειμένου να τον συγχαρεί και να του ευχηθεί από κοντά καλή επιτυχία, στο τιμόνι της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με τον κ. Τζιτζικώστα συζήτησαν διεξοδικά για όλες τις αλλαγές που θα λάβουν χώρα στα εσωκομματικά, αλλά κι όσα αναμένονται να γίνουν εν όψει του έκτατου συνεδρίου του κόμματος. Επίσης τόνισε πως θα συμπορευθεί με τον κ. Μητσοτάκη, αποφεύγοντας παράλληλα να απαντήσει αν θα αναλάβει τη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος.
Αφού ευχαρίστησε τους Νέο Δημοκράτες που πήγαν στην κάλπη, προέβη σε μία δήλωση φωτιά, που ίσως σκιαγραφεί πολλά για το πολιτικό μέλλον της χώρας μας:
«Αν υπάρχει ένα πράγμα βέβαιο είναι ότι η ΝΔ γυρίζει σελίδα για να μπορέσουμε σύντομα να απαλλάξουμε τη χώρα από αυτή την αναξιόπιστη κυβέρνηση».
Είναι τυχαίο που μετά την εκλογή του κ. Μητσοτάκη, πολλά μέλη της ΝΔ προβαίνουν σε σχετικές δηλώσεις;







voice news

Επιστρέφουν Σαμαράς-Βενιζέλος...


samara

Ο λόγος που ο κ. Σαμαράς ήθελε την νίκη του κ. Μητσοτάκη είναι γιατί ο πρώην πρωθυπουργός θέλει απεγνωσμένα να φυγαδεύσει τον στενό του συνεργάτη και διαχειριστή οφσορ Σταύρο Παπασταύρου.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπασταύρου ήταν και συνεργάτης της συζύγου του κ. Μητσοτάκη και μάλλον αυτός είναι συνδετικός κρίκος ανάμεσα τους.
Ακόμα ο κ. Βενιζέλος φοβάται για την εξέλιξη που θα έχει το θέμα με τα υποβρύχια.
Μετά από διώξεις, πρόστιμα και προφυλακίσεις του κ. Λιακουνάκου και Παπαντωνίου, ο κ. Βενιζέλος τρέμει ιδέα ότι θα έχει και εκείνος την ίδια κατάλιξη.
Ο λόγος που ο κ. Σαμαράς θέλει να γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, αντιπρόεδρος ο Βενιζέλος και υπουργός δικαιοσύνης ο κ. Αθανασίου, είναι για να μπορέσει για ακόμα μια φορά να καλύψει τις παράνομες και σκοτεινές του υποθέσεις.




voice news

Η Γερμανία επιβάλλει οριστικά μέτρα στην Ελλάδα αλλιώς...


elferm


Η γερμανική θέση σχετικά με τα πεπραγμένα στην Ελλάδα παραμένει αμετάβλητη.
Η εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, ανέφερε πως έγινε μια «καλή συνάντηση, σε ουσιαστική και εποικοδομητική ατμόσφαιρα».
Η ίδια πρόσθεσε πως η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, αφορούσε την πορεία του Ελληνικού προγράμματος, για το οποίο ο κος Σόιμπλε ξεκαθάρισε πως πρέπει αδιαμφισβήτητα να τηρηθούν όλα όσα είχε υπογράψει η κυβέρνηση. Εξάλλου «μόνο σε αυτή τη βάση μπορεί να υπάρξει επιτυχής αξιολόγηση και μετά πιθανώς περαιτέρω βήματα», τόνισε η κα. Τισενχάουζεν.
Η εκπρόσωπος του κ. Σόιμπλε επισήμανε, ακόμη, ότι κατέστη σαφές ότι δεν έχει αλλάξει η γερμανική θέση σε ό,τι αφορά στην ελάφρυνση του χρέους που ζητά η Ελλάδα και στη συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στο τρίτο ελληνικό πρόγραμμα.






voice news

ΣΟΚ! Κόβουν και τις αναπηρικές συντάξεις...


anapir


Το ψαλίδι του νέου ασφαλιστικού φτάνει μέχρι και τις αναπηρικές συντάξεις, αφού με ποσοστό αναπηρίας από 50% έως 67% ο ασφαλισμένος θα
λαμβάνει μόνο το 50% της «εθνικής» συνταξης ενώ με ποσοστό αναπηρίας από 67% έως 79% θα λαμβάνει το 75% της «εθνικής» σύνταξης.
Όμως και το ΕΚΑΣ δεν παραμένει αλλώβητο, καθώς κόβεται από φέτος για 60.000 χαμηλοσυνταξιούχους, λόγω αυστηροποίησης των εισοδηματικών κριτηρίων.







voice news

Αποκάλυψη! Τρεις μήνες ακόμα θα είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ


soibl


Ο Ευκλίδης Τσακαλώτος συναντήθηκε με τον Σόιμπλε, πράγμα που ήταν αρκετά δυσάρεστο για αυτόν αφού η κριτική που δέχτηκε ήταν βαριά.
Μετά από αυτή τη συνάντηση ο υπουργός Οικονομικών είπε στον πρωθυπουργό ότι δεν τους μένει αρκετός χρόνος 
στην εξουσία ακόμα.
Ο Σόιμπλε δεν δίστασε να του δείξει το ντοσιέ το οποίο μέσα περιείχε τα τρία μνημόνια από τα οποία δεν έγινε τίποτα λόγο των συνεχών εκλογών στην Ελλάδα και την εναλλαγή των πρωθυπουργών.
Ακόμα πήρε μέρος και ο κ. Τόμσεν σε αυτή την συνάντηση μετά από εντολή της Λαγκάρντ που την πίεσαν μεγάλα στελέχοι της Blackrock μετά από την λανθασμένη συμπεριφορά της Ελλάδας.
Σκόπος των στελεχών της Blackrock ήταν να στείλουν τον Τόμσεν να βάλει ένα τέλος με την Ελλάδα η οποία δεν 
φέρεται σωστά.
Η ατάκα του Σόιμπλε στο τέλος της συζήτησης τους ήταν η εξής: 
"Δεν έχω άλλο χρόνο για να ασχοληθώ με την Ελλάδα"…







voice news

ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ – ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ»


Σαφή προειδοποίηση προς την Τουρκία απεύθυνε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδιμήρ Πούτιν, να μην παίζει επικίνδυνα παιχνίδια επικαλουμένη την συνδρομή του ΝΑΤΟ στην ρωσοτουρκική κρίση που ξέσπασε τη υπαιτιότητα της Τουρκίας, γιατί θα το πληρώσει πολύ ακριβά και το ΝΑΤΟ δεν θα μπορέσει να την προστατέψει από μια ενδεχόμενη ρωσική επίθεση με όλα τα μέσα που διαθέτει η ρωσική πολεμική μηχανή.
heiladakis1
Ο Βλαδιμήρ Πούτιν στην σημαντική συνέντευξη που έδωσε στην γερμανική εφημερίδα Bıld και η οποία πήρε μεγάλη έκταση στον τουρκικό τύπο, έκανε μεγάλη αναφορά στην ρωσοτουρκική κρίση και τόνισε πως το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία δουλειά στην ρωσοτουρκική κρίση και ότι η κρίση αυτή αφορά καθαρά την τουρκική πρόκληση να καταρριφτεί εν ψυχρώ το ρωσικό αεροσκάφος, μια πρόκληση για την οποία η Τουρκιά θα έπρεπε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη προς τον ρωσικό λαό.
Η Ρωσία, τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος, θα κάνει ότι της περνά από το χέρι για να προστατέψει τα στρατηγικά της συμφέροντα και δεν θα ανεχτεί καμία άλλη πρόσκληση από την τουρκική πλευρά και σε αυτό το θέμα το ΝΑΤΟ δεν θα πρέπει να ανακατευτεί γιατί η πρώτη που θα πλήρωση μια τέτοια ανάμιξη, θα είναι η ίδια η Τουρκία!
Εντωμεταξύ η τουρκική αντίδραση κατά του Ρώσου προέδρου αίφνης έχει πάρει και… θρησκευτική διάσταση. Πολλές τουρκικές εφημερίδες χαρακτηρίζουν τον Ρωσο πρόεδρο σαν «Başrahip», δηλαδή σαν… «Ηγούμενο», αναφέροντας ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι φανατικός Ορθόδοξος και συνεπώς δεν έχει δικαίωμα να… κατηγορεί τον Ερντογάν σαν φανατικό ισλαμιστή.
heiladakis2
Εκείνο που έχει «πειράξει» τους Τούρκους είναι ότι ο Βλαδιμήρ Πούτιν έχει εκφραστεί ανοιχτά ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό να προστατέψει τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής που μέχρι σήμερα σφάζονται εν ψυχρώ από τους Τζιχαντιστές, που υποστηρίζονται από την Άγκυρα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ… Πρωτοφανής η Κατάσταση στο Αρχιπέλαγος… Οι Τούρκοι Σήκωσαν 11 Αεροσκάφη


ΑΙΓΑΙΟ 1
Πρόβα πολέμου στο Αιγαίο…Mε 6 Μαχητικά -3 CN-235 & 2 E/Π σε 24 Παραβιάσεις ,εμπλοκές και Υπερπτήσεις!
Πρόβα πολέμου στο Αιγαίο και ας μην το βλέπουμε …Πρωτοφανής η σημερινή κατάσταση στο Αρχιπέλαγος που μόνο ειρηνική θάλασσα δεν θυμίζει και από την άλλη εμείς περί άλλων τυρβάζουμε !
Δεν γνωρίζουμε που και πώς θα καταλήξει αυτός ο χαλασμός στους Ουρανούς μας αλλά αν δεν αντιδράσουμε διαφορετικά ίσως να είναι πλέον πολύ αργά ! Δεν μπορούμε όσο και αν θέλουμε να καταλάβουμε την αντίδραση του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΕΘΑ ..
.Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν οι Τούρκοι για να αποφασίσουμε τώρα να αντιδράσουμε δυναμικά …Οι Τούρκοι σήκωσαν ούτε λίγο ούτε πολύ 11 αεροσκάφη εν καιρώ ειρήνης και ΜΟΕ …Εμείς πως απαντάμε αναχαιτίζοντας με τα μάτια ή στηριζόμενοι στο φιλότιμο κάποιων χειριστών που τα βάζουν με όλη την Πολεμική αεροπορία της Τουρκίας ;
Συνήθως το τελευταίο καιρό σε σχηματισμούς έξι μαχητικών στέλνουμε ένα ζεύγος ….Καύσιμα και οικονομία στο προσκήνιο και εμείς παίζουμε με την ασφάλεια της Χώρας …Μας θυμίζει εκείνο το αμίμητο που είπε κάποιος Μπαλάφας του Συριζα ,θα το διακινδυνεύσουμε !
Η Ασφάλεια και η Ακεραιότητα της Πατρίδος δεν είναι στο χέρι κανενός Κομματάρχη και αυτό πρέπει να το καταλάβουν άπαντες !
ΑΙΓΑΙΟ 2
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 13η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (6 Α/Φ & 2 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 3 (1 CN-235 & 2 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 11
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 6
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 18
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
1 εκ των 18 Παραβιάσεων ήταν υπέρπτηση άνωθεν ν. Ζουράφας που πραγματοποίησε 1 εκ των ανωτέρω Ε/Π.
Όλα τα αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά π