Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Πρόβλεψη Σόκ!! Ένας Νέος Βαλκανικός Πόλεμος Θα Φέρει Μία Αστραπιαία Ρωσική Απόβαση στην Βουλγαρία…


Σέ ένα νέο Βίντεο, ο Σπύρος Πρίφτης Αναλύει πόσο κοντά είναι τα Βαλκάνια σε ένα Γενικευμένο Πόλεμο! Ο Αλβανικός Αποσταθεροποιητικός Παράγοντας, καί τά Μειονεκτήμα των Αλβανών σε μία ένοπλη αντιπαράθεση με την Σερβία! Πως το Χάος στα Σκόπια θα τερματιστεί με την παρέμβαση του Βουλγαρικού Στρατού! Και Τέλος Πως Το Όνειρο της Μεγάλης Αλβανίας με την Βοήθεια Ξένων Δυνάμεων θα Τελειώσει με μιά Ρωσική Αστραπιαία Απόβαση Στήν Βουλγαρία, που θα φέρει τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μέχρι τα Τίρανα;

ΕΣΚΑΣΕ… ΒΟΜΒΑ! Μ Π Ο Υ Ρ Λ Ο Τ Ο ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΑΡΙΟΣ!! ΞΕΚΙΝΗΣΕ … Οικουμενιστική Αστυνομοκρατία στο Περιβόλι της Παναγιάς… !!!


ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟ… ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ!!!
Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν στο Άγιο Όρος, που κάποιοι θέλουν να το μετατρέψουν από το ιερό Περιβόλι της Παναγίας σε… κράτος διώξεων και αστυνομοκρατίας, σε όλους τολμούν να σηκώσουν ανάστημα κατά του Οικουμενισμού.
Τελευταίο πρωτοφανή κρούσμα η μονή Κουτλουμουσίου, μια από τις πιο ιστορικές μονές του Αγίου Όρους που δεσπόζει στο κέντρο στις Καρυές.

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ)! Το Μεγαλύτερο Λιμάνι της Χώρας ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ… !! Τα ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ δεν Ασχολούνται…. Έπρεπε να έχει γίνει Σ Ε Ι Σ Μ Ο Σ !!!


Π Ρ Ο Δ Ο Σ Ι Α …. Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α … Και για μια ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ βρέθηκαν Πρόθυμοι Μα@@@κες (στον Πλάτανο) να «Βοηθήσουν» !!! ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ… ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑ…
«ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! Με υπογραφή …Δημάρχου & ΜΚΟ του «Σόρος» !!! (Θά γίνει ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΕΤΟ λαθρομεταναστών!!!)

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017)


Aυστηρό μήνυμα στον Ερντογάν στέλνει το ΝΑΤΟ: Σεβασμός στο κράτος δικαίου


Aυστηρό μήνυμα στον Ερντογάν στέλνει το ΝΑΤΟ: Σεβασμός στο κράτος δικαίου
«Πλήρη σεβασμό του κράτους δικαίου» ζήτησε από την Τουρκία ο γγ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, την επομένη του νέου πογκρόμ που εξαπέλυσαν οι τουρκικές Αρχές εναντίον ατόμων που θεωρούνται ύποπτα για σχέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα κατηγορεί ότι ενορχήστρωσε την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Stress test για καταθέσεις και δάνεια!



Ο SSM «ξεσκονίζει» τις τράπεζες.
Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι έλεγχοι, τον Σεπτέμβριο τα αποτελέσματα.
Σε «βασικό και «σενάριο καταστροφής» τα τεστ αντοχής.
Ανήσυχοι οι τραπεζίτες.
Κεφάλαιο του Σαββάτου, εκτάκτως την Παρασκευή.






hellasforce.gr

ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ… Ο Καμμένος ΚΑΡΦΩΣΕ Κανονικά και με τον Νόμο τους Τούρκους στη Μάλτα!!!


Το ζήτημα της Τουρκικής προκλητικότητας στο Αιγαίο με τις διαρκείς παραβιάσεις του Ελληνικού εναέριου χώρου και την αμφισβήτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων έθεσε επί τάπητος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στην Άτυπη Σύνοδο Υπουργών Άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πραγματοποιήθηκε στη Μάλτα.

ΧΑΣΤΟΥΚΙ του ΝΑΤΟ στην Τουρκία – Δικαίωση του Καμμένου και του Κοτζιά!

ImageHandler«Η Κομισιόν είναι ξεκάθαρη στην πλήρη υποστήριξη της συνθήκης της Λωζάνης», ανέφερε ο Μαργαρίτης Σχοινάς

Να μειώσει τις εντάσεις καλεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την Τουρκία, αναφορικά με τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ,

ΕΡΧΕΤΑΙ «ΣΕΙΣΜΟΣ» ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ



Φόβοι για νέα κατάρρευση αξιών
Θα γίνου φέτος 3.000 έως 5.000 πλειστηριασμοί σπιτιών σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.
Το «στοκ» των απούλητων σπιτιών φθάνει σήμερα τις 180.000
Έμμεσο «κούρεμα» στα στεγαστικά δάνεια.
Ημερησία του Σαββάτου, εκτάκτως την Παρασκευή.

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ… ΑΜΟΙΒΗ €7,1εκ. ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ!



Την ώρα που ο ελληνικός λαός μετρά και το τελευταίο λεπτό του ευρώ για να επιβιώσει από τη φοροκαταιγίδα, την ανεργία και την ακρίβεια, τα λαμόγια της κυβέρνησης δίνουν αβέρτα υπέρογκα ποσά στο σύστημα και τα συμφέροντα που τάχα πολεμούν.

ΠΟΟΟΣΣΑΑΑΑΑΑΑΑ???




Σ.Α: Δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη το παρακάτω άρθρο που περιέχει συγκλονιστικά στοιχεία για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας. Εμείς πιστεύουμε οτι πρέπει οι Ελληνες να γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τον πλούτο της χώρας μας και ποιοί τον επιβουλεύονται.
Εχουμε μια ένσταση όμως στο άρθρο.
Αναφέρεται το εξής στο άρθρο:
«Κλείνοντας το θέμα των πετρελαίων στο Αιγαίο, παραθέτω τον καταμερισμό των χώρων ευθύνης των πετρελαϊκών καρτέλ ανά την Ελλάδα, όπως έχουν συμφωνηθεί από το 1975:α’) Ανατολικά της Θάσου (OXYDENTAL, του τεξανού Α. Χάμμερ),

Εκεί θέλουν να στείλουν όσους Έλληνες δεν δέχονται τα εμβόλια


Απάνθρωπες δηλώσεις δημοσιογράφων ακόμα και εναντίον παιδιών – Τι αναφέρει έρευνα για τους Έλληνες γονείς
Η μη συμβατική ενημέρωση στην Ελλάδα έχει αφυπνίσει πολλούς γονείς, οι οποίοι έχουν γίνει ακόμα πιο επιφυλακτικοί σε σχέση με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

ΒΙΝΤΕΟ: Οι Τούρκοι μπορούν να πλήξουν σε 20 λεπτά την Κοζάνη


Άμεσος κίνδυνος την ώρα που στην Ελλάδα ελάχιστοι ασχολούνται με τα εθνικά θέματα

Οι PTJ, οι επίλεκτοι του Σερβικού Στρατού, αποτελούν τις ειδικές δυνάμεις που βάζει μπροστά η Σερβία για να απαντήσει στις ορέξεις των Αλβανών για τη «Μεγάλη Αλβανία», ενώ φουντώνει η κόντρα για το Κοσσυφοπέδιο.
Όπως σχολιάζεται από μέσα ενημέρωσης, το φυτίλι στα Βαλκάνια έχει ανάψει για τα καλά λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνικά σύνορα.
Ο Πρόεδρος του Κοσσυφοπεδίου Χασίμ Θάτσι έγραψε στο Facebook:

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Θέλουν Π Ο Λ Ε Μ Ο… «Ψυχρός πόλεμος» ενόψει… !!!


Στην Κυπριακή Δημοκρατία και το Αιγαίο εξάγει η Άγκυρα για άλλη μια φορά την πίεση που δέχεται με κλιμακωτές προκλήσεις στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη και αμφισβητήσεις της ελληνικότητας νησίδων.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!! Στο Κόκκινο τα Ελληνικά Νησιά… Τουρκικές Ασκήσεις και βάπτισμα των «Γκρίζων Ζωνών» !!!


ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΚΥΣΕΑ…
ALERT…
Σε κατάσταση ετοιμότητας βρίσκονται Αθήνα και Λευκωσία για την αντιμετώπιση της κλιμακούμενης τουρκικής προκλητικότητας, δίχως κάποιος από τους πολιτικούς και στρατιωτικούς αρμοδίους να μπορεί να εκτιμήσει μέχρι που θα το τραβήξει η Άγκυρα.
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

ΘΕΛΟΥΝ Π Ο Λ Ε Μ Ο ! Π Ρ Ο Κ Α Λ Ο Υ Ν ΑΣΥΣΤΟΛΑ!! Συγχαρητήρια του «Σουλτάνου» για τις ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ στο Αιγαίο !!!

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΥΝΕΧΑΡΗ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ…ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας του Πιλότου, ο Τούρκος πρόεδρος, Ταιγίπ Ερντογάν, σε μια τελετή στο προεδρικό μέγαρο δέχτηκε τους πιλότους της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, καθώς και τους πιλότους της πολιτικής, σε μια δεξίωση προς τιμήν τους.

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Θέλουν Π Ο Λ Ε Μ Ο… Στον κόλπο της Αμμοχώστου το Barbaros (ΧΑΡΤΗΣ)


Στην περιοχή «δέσμευσης» της παράνομης τουρκικής NAVTEX νότια της χερσονήσου της Καρπασίας προς τον κόλπο Αμμοχώστου βρίσκεται από χθες νωρίς το βράδυ το τουρκικό σεισμογραφικό Barbaros. Τις τελευταίες πέντε μέρες, το πλοίο έπλεε με πολύ χαμηλές ταχύτητες στη βόρεια πλευρά της χερσονήσου και κυρίως επί της νοητής γραμμής των χωρικών υδάτων του νησιού μας, σε μια απόπειρα να στείλει προφανώς δυσνόητα μηνύματα.
Να σημειωθεί ότι το «δηλωθέν» ως συνοδευτικό «Μπράβο Σαπόρτερ» βρίσκεται στο λιμάνι Αμμοχώστου από νωρίς χθες το πρωί, ενώ το απόγευμα χθες προς το λιμάνι κατευθύνθηκε και δεύτερο σκάφος που φαίνεται να συμμετέχει, το ρυμουλκό «Σοντουρούν 10».
Πρέπει να σημειωθεί ότι με τις ταχύτητες πλεύσης των 3-4 κόμβων, όπως και χωρίς συνοδευτικά που να προστατεύουν τα καλώδια που θα πρέπει να ρίξει πίσω του το σεισμογραφικό, δεν μπορεί να γίνουν τέτοιες έρευνες. Οπότε είναι φανερό ότι και στο αμέσως επόμενο διάστημα, το Barbaros θα χρησιμοποιείται από την Τουρκία μόνο ως πολιτικό και επικοινωνιακό εργαλείο.
Δείτε σχετικό σημερινό χάρτη:
1 – Τα σημείο όπου βρισκόταν σήμερα το πρωί το Barbaros
2 – Η περιοχή που «δέσμευσε» η Τουρκία με την παράνομη Navtex
3 – Περιοχή δεσμευμένη από το Ρωσικό Πολεμικό Ναυτικό για ασκήσεις με πραγματικά πυρά.
4 – Η περιοχή που δεσμεύτηκε με Navtex της Κυπριακής Δημοκρατίας για τρισδιάστατες σεισμογραφικές έρευνες με το «Ράμφορμ Υπερίων».
5 – Περιοχή παράνομα δεσμευμένη (για ορισμένες ώρες χθες και σήμερα) από την Τουρκία για ασκήσεις του πολεμικού ναυτικού.

Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ…. !!!!!! ΘΑ… ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!


ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ…
Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Ντόναλντ θα ανατινάξει την Ελλάδα αποσύροντας το ΔΝΤ από το σχήμα των δανειστών.
Και θα το κάνει γιατί είναι λάτρης του συναρπαστικού θεάματος όπως έχουν δείξει οι ως τώρα κινήσεις του.
Στο κάτω κάτω ο νέος πλανητάρχης είναι καρχαρίας και η Ελλάδα μυρίζει από μακριά αίμα.
Δεν γίνεται ο θεαματικός Trump να μην μας δώσει τη χαριστική βολή.
Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία του να λυπάται ένα ξοφλημένο, διεφθαρμένο κράτος.

Β Ο Μ Β Α !!! Σύντομα θα Κτυπήσουμε Τούρκικο Μαχητικό Αεροσκάφος… !!!


Εμείς – όπως έχουμε αποδείξει τα τελευταία χρόνια – .. ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ κύριοι . Οι φύλακες δεν αστειεύονται .
Οι παραινέσεις για ψυχραιμία που ειπώθηκαν στο ΚΥΣΕΑ , δηλώνουν αδυναμία όταν ο » εχθρός » μπαίνει στην Αυλή μας .
Το δόγμα του του «ισοδύναμου Τετελεσμένου » , με το οποίο προσπαθούμε χρόνια τώρα να αποφύγουμε το δίλημμα που θέτει η Τουρκία με την προκλητικότητά της ( Πόλεμο ή να υποχωρήσουμε ) ΑΠΕΤΥΧΕ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ (ALERT) ! Π Ο Λ Ε Μ Ο Σ !!


Το ΝΑΤΟ Προσπαθεί να Σύρει τη Ρωσία σε Έναν Βαλκανικό Πόλεμο
Adam Garrie, The Duran
Με τον ανωτέρω τίτλο η διαδικτυακή εφημερίδα The Duran, δημοσιεύει το κατωτέρω άρθρο του συνεργάτη της Αdam Garrie, το ενδιαφέρον του οποίου έγκειται στο ότι εκφράζει σαφώς τις ρωσικές απόψεις για το διαμορφούμενο σκηνικό πολεμικής κρίσεως στα Βαλκάνια –της οποίας επιπλέον παρουσιάζει το ιστορικό πλαίσιο.
Ανάδειξη: Μιχαήλ Στυλιανού
Το ΝΑΤΟ και όχι η Ρωσία είναι που ανοίγει ιστορικές πληγές στην πιο ταραγμένη περιοχή της Ευρώπης. Της Ρωσίας η σύγχρονη ανάμειξη στα Βαλκάνια είναι συγκριτικά ελάχιστη. Η Ρωσία κάνει συναλλαγές με την Σερβία, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών, αλλά οι συναλλαγές αυτές δεν έχουν κανένα πιεστικό χαρακτήρα, από τη μια ή την άλλη πλευρά.

ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ) ! Μας είπαν…


Μας είπαν »ανήκωμεν εις την δύσιν» και φρόντισαν να μας υποδουλώσουν στους δυτικούς σύγχρονους βαρβάρους,
Μας είπαν »Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» και την καταχρέωσαν για να μην μας ανήκει,
Μας είπαν »παίξτε χρηματιστήριο» και μας πήραν τις περιουσίες,
Μας είπαν »εκσυγχρονισμός του κράτους» και υπέστειλαν την ελληνική σημαία,
Μας είπαν »επανίδρυση του κράτους» και διέλυσαν κάθε έννοια δημόσιας διοίκησης,
Μας είπαν »λεφτά υπάρχουν» και έφεραν το ΔΝΤ και τους άλλους »θεσμούς» να »μας δανείσουν»,

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ! ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ…!!


ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ… ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
Κάπου έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση των αλλεπάλληλων και καθημερινών διώξεων στην Τουρκία, ιδίως στις τάξεις του στρατού, της αστυνομίας και της Στρατοχωροφυλακής.

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΗΕ: YΨΗΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ - 9 κράτη μεταξύ αυτών ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία που κατηγορούν τον Άσαντ για χημικά κατέχουν πάνω 15 000 πυρηνικές κεφαλές


istock-456613403.jpg
Η απειλή μιας «χρήσης χημικών όπλων», είτε ως ατύχημα είτε σκόπιμη είναι σήμερα πιο αυξημένη παρά ποτέ, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη των Ηνωμένων Εθνών. Οι εντάσεις μεταξύ Washington και Moscou συμβάλουν σημαντικά.

Μην τολμήσετε να χαθεί έστω και ένας πόντος από την Ελλάδα…



Κύριε Πρωθυπουργέ, πόσα είναι τα ρευστά διαθέσιμα της χώρας;
Αληθεύει ότι μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού ακρωτηριασμένου ανθρώπου;;;
Αληθεύει ότι σε περίπτωση σύρραξης ή έστω θερμού επεισοδίου τα χρήματα που έχει η χώρα μας φθάνουν για πολεμικές επιχειρήσεις ολίγων ημερών (κάτω από 10; κάτω από 5; κάτω από 3;;;);

Έντονο «άρωμα» πολέμου στο Αιγαίο!


Στην τουρκική προκλητικότητα των τελευταίων ημερών αναφέρθηκε εκτεταμένα στο σημερινό «Εν Αθήναις» ο Γιώργος Τράγκας.
Ξεκίνησε λέγοντας: «Πάμε για πόλεμο με την Τουρκία; Ο Ελληνικός και ξένος τύπος μιλάει για διαρκή πολεμική ατμόσφαιρα στο Αιγαίο. Οι Τούρκοι για πρώτη φορά λένε ότι κατοικημένα νησιά του Αιγαίου που έχουν παραχωρηθεί με διεθνείς συμβάσεις τον προηγούμενο αιώνα δεν είναι ελληνικά αλλά τουρκικά εδάφη. Το υπουργείο Εξωτερικών καταγγέλλει στη διεθνή κοινότητα την προκλητική συμπεριφορά της Άγκυρας αλλά κακά τα ψέματα η Τουρκία αξιοποιεί την απομόνωση και την οικονομική αδυναμία της Ελλάδας για να την εκβιάζει καθημερινά.

4 ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ που ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ όσα ΞΕΡΟΥΜΕ




Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Σύμφωνα με πολλά αρχαία κείμενα και βιβλία που γράφονται με τα χρόνια, πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, πριν από την καταγεγραμμένη ιστορία, ο πλανήτης Γη δέχτηκε επισκέψεις από τους αποκαλούμενες σήμερα «αρχαίους αστροναύτες», από έναν ξένο κόσμο, από όντα από άλλους πλανήτες…

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για την τουρκική προκλητικότητα και τα εξοπλιστικά




Μια ημέρα μετά τις τέσσερις αερομαχίες, τις 70 παραβιάσεις και την ιδιότυπη «ναυμαχία» στο ΑιγαίοΗ συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα που εκφράζεται τόσο λεκτικά με τις κατά καιρούς δηλώσεις της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας αλλά και έμπρακτα με τις σχεδόν καθημερινές παραβιάσεις του ελληνικού εναερίου χώρου αποτελεί κατά πληροφορίες το κεντρικό θέμα της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) που ξεκίνησε στις 9 το πρωί υπό τον Αλέξη Τσίπρα.






http://apocalypsejohn.com

Εισβολή «Δεν πληρώνω» και Κωνσταντοπούλου στη ΔΕΗ...


... για το μακελειό στους λογαριασμούς (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)...
«Εισβολή» στα γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» μαζί με την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

H Ένωση Δικαστών του ΣτΕ για την εισβολή «Ρουβίκωνα»...


ΣτΕ
Την δυσαρέσκεια τους για την παράλειψη των αρμόδιων οργάνων της πολιτείας να αποδοκιμάσουν την χθεσινή εισβολή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ομάδας της οργάνωσης «Ρουβίκωνας» εκφράζουν τα μέλη

Ελέγχουν τις κάμερες, στο Πεντάγωνο...


Σχετική εικόνα
Ύποπτος φάκελος εντοπίστηκε έξω από την κεντρική πύλη του Πενταγώνου . Αμέσως σήμανε συναγερμός στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ενώ κλειστές είναι...

Εμμανουέλ Μακρόν: Ο εκλεκτός του Οίκου Rothschild, της Λέσχης Bilderberg και των λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων…




Ο Εμμανουήλ Μακρόν (Emmanuel Macron) είναι το “golden boy” της Ευρωκρατίας και το μακρύ χέρι της Νεοφιλελεύθερης Globalist Ελίτ 
«Ο Macron είναι περισσότερο Ομπάμα από τον Ομπάμα. Περισσότερο Μπλερ από τον Μπλερ. Ένα δημιούργημα, περιποιημένο και γυαλισμένο για αυτή την «αυθόρμητη» προσφορά για εξουσία από την τραπεζική τάξη την οποία αντιπροσωπεύει ασταμάτητα». – Off Guardian 

Προς αποχώρηση από τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών η οργισμένη Βενεζουέλα



Αποχώρηση από τον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών (OAS) ανακοίνωσε η Βενεζουέλα, κατηγορώντας την οργάνωση, που έχει έδρα στην Ουάσιγκτον, για ανάμειξη στις εσωτερικές της υποθέσεις.
Η κυβέρνηση έκανε την ανακοίνωση αυτή μετά την απόφαση του Οργανισμού να συγκαλέσει συνεδρίαση των υπουργών Εξωτερικών των χωρών –μελών του με αντικείμενο συζήτησης την κλιμακούμενη κρίση στη Βενεζουέλα, αποτυπώνοντας την ανησυχία των γειτονικών χωρών για την αναταραχή στη χώρα.

KATAΡΡΕΟΥΝ οι αλυσίδες TΡΟΦΙΜΩΝ, σκηνές Βενεζουέλας στην Ελλάδα! Μπήκαμε στη τελευταία φάση της χρεοκοπίας!




«H πιο αδίστακτη φοροληστεία του κράτους κατά των πολιτών του βρίσκεται σε εξέλιξη με πάνω από 1000 κατασχέσεις σε ημερήσια διάταξη. Την ίδια στιγμή μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ παρακoλουθούν σοκαρισμένες τα έσοδα να καταρρέουν καθώς οι πολίτες έχουν μειώσει έως και 15% τις δαπάνες για τις αγορές βασικών τροφίμων όπως το γάλα και το ψωμί…

Τουρκικό ΥΠΕΞ για Αγαθονήσι...

Τουρκικό ΥΠΕΞ για Αγαθονήσι: Απαράδεκτο να λέτε ότι είναι ελληνικό«Απαράδεκτο να λέτε ότι είναι ελληνικό»...

Ούτε βήμα πίσω από την προκλητική ρητορική τόσο σχετικά με το Αγαθονήσι όσο και κατά του Πάνου Καμμένου όπως...
εκφράστηκε δια στόματος του υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ομέρ Τσελίκ δεν κάνει η Άγκυρα όπως προκύπτει από ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών που ακολούθησε την ανακοίνωση του ελληνικού ΥΠΕΞ.

Οι Τούρκοι πράκτορες πιέζουν για την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας τον Θάτσι και τον Ράμα.




Η υπηρεσία μας αποκάλυψε τον ρόλο της Άγκυρας στο έργο της «Μεγάλης Αλβανίας». Αλβανοί ηγέτες στην κοιλάδα του 
Πρέσεβο και από το Κοσσυφοπέδιο σε επαφή με αξιωματούχους της Τουρκικής ασφάλειας.Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες ότι οι πρόσφατες απειλές της Σερβίας για επαναχάραξη των συνόρων και τη δημιουργία μιας «Μεγάλης Αλβανίας», τα οποία συγχρονίζονται, φθάνουν στα Τίρανα, την Πρίστινα και το Πρέσεβο, «μαγειρεύονται» στην πολιτική κουζίνα στην Άγκυρα και εκτελούνται υπό τη διεύθυνση της τουρκικής διπλωματίας!