Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

«Το Κόσοβο είναι Σερβία» ΚΑΙ « η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ δεν είναι Αλβανία»;


%ce%ba%ce%bf%cf%83%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%bf
ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ στις ώρες μας ένας άξονας γεγονότων και εξελίξεων από το ΚΟΣΟΒΟ-μέχρι την ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ευχόμαστε και όχι μέσα στην Ελλάδα.
Μέχρι να ορκιστεί ο νέος Πρόεδρος στις ΗΠΑ την Παρασκευή όλοι είναι με το δάκτυλο στην σκανδάλη για να αρπαχτούνε.
Τελικά αυτό το Τραίνο από το Βελιγράδι για τη Μιτροβίτσα κουβαλούσε «Πνευματικά Εκρηκτικά» με τους Αλβανούς να καταγγέλλουν προβοκάτσια και να αναπτύσσουν στην περιοχή ειδικές δυνάμεις για να μην επιτρέψουν την είσοδό του στο Κοσσυφοπέδιο.
Κάποιοι κύκλοι επιθυμούν σε αυτήν την κρίσιμη γεωπολιτική συγκυρία να κλείσουν ματωμένους λογαριασμούς από το παρελθόν.
«Όλα δείχνουν ότι η Σερβία έχει εισέλθει σε μία φάση επανα-διεκδίκησης τουλάχιστον των περιοχών σε Βοσνία-Ερζεγοβίνη και σε Κοσσυφοπέδιο, όπου επικρατεί το σερβικό στοιχείο με συντριπτικό ποσοστό.
Κατ’αυτό τον τρόπο οι κατηγορίες που εκτόξευσε χθες ο αιμοσταγής (κορυφαίο στέλεχος του UCK), πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου ότι το Βελιγράδι επιχειρεί να κάνει ότι έκανε η Ρωσία στην Κριμαία, απέχουν ελάχιστα από την πραγματικότητα» pronews.gr/portal 17 Ιανουαρίου 2017
Τέτοια γεγονότα οξύνουν τον δήθεν αλυτρωτισμό των Αλβανών που φτάνει μέχρι και το δήθεν θέμα της Τσαμουριάς.
Η Ελλάδα και τα μειονοτικά χωριά της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ βρίσκονται εκκρεμή πάνω σε μια «γεωπολιτική παλάντζα».
«Νέο μπαράζ διαρρήξεων στα μειονοτικά χωριά της Δρόπολης
Εδώ και δυο μήνες περίπου στα χωριά της Ελληνικής μειονότητας, στη Δρόπολη εκτυλίσσεται ένα οργανωμένο σχέδιο κατά του ελληνισμού και των κατοικιών τους. Σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων σχεδόν σε όλα τα χωριά του Δήμου Δρόπολης έχουν γίνει διαρρήξεις και καταστροφές στις περιούσιες.
Στο μειονοτικό χωριό Γεωργουτσάτες Δρόπολης κατά την διάρκεια των τελευταίων ημερών διαπιστώθηκαν πάνω από 10 διαρρήξεις σε σπίτια. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους τελευταίους μήνες στα χωριά Δερβιτσάνη, Σωφράτικα, Γράψη, Ζερβάτες οι «εισβολείς» δρουν ιδιαίτερα βίαια καταστρέφοντας τα πάντα αλλά… δεν αφαιρούν τίποτα.
Όπως φαίνεται το φαινόμενο αυτό έχει αυξηθεί και λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις που έχει ως στόχο στην τρομοκράτηση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.» https://hellasforce.com/ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
«Έγγραφη καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τις μεθοδεύσεις της Αλβανίας εις βάρος της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στη Χιμάρα» 04|12|2016
ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ στις ώρες μας ένας άξονας γεγονότων και εξελίξεων από το ΚΟΣΟΒΟ-μέχρι την ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ευχόμαστε και όχι μέσα στην Ελλάδα.
Μέχρι να ορκιστεί ο νέος Πρόεδρος στις ΗΠΑ την Παρασκευή όλοι είναι με το δάκτυλο στην σκανδάλη για να αρπαχτούνε.
Λίγες ώρες πριν είχαμε εξελίξεις , αν και η κατάσταση αποκλιμακώνεται προσωρινά μέχρι την ορκωμοσία της Παρασκευής.
«Αλβανικές δυνάμεις κινούνται προς κατάληψη του Β.Κοσσυφοπεδίου – Σερβία: «Αν μπείτε, έχουμε πόλεμο»
Γεμίζει ρωσικές βάσεις η Σερβία – H Mόσχα απευθύνει πολεμική προειδοποίηση στους Αλβανούς: «Αποχωρήστε από το Β. Κοσσυφοπέδιο τώρα αλλιώς έχουμε σύρραξη….»
495
Των Γ.Μοτσάκου και Β.Καπούλα
πηγή: pentapostagma.gr/ 17 Ιανουαρίου 2017, 1:50 μμ
ΚΑΙ τώρα πάμε στα δικά μας.
30 Νοεμβρίου 2016 σχεδόν ένα μήνα πριν τις ανωτέρω εξελίξεις , αρθρογραφούμε :
«Ο Ουρανός κλείδωσε ΠΡΩΤΟ στόχο: ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ»
12 Ιανουαρίου 2017 πέντε μέρες πριν την δυσμενή αυτή εξέλιξη στο Κοσσυφοπέδιο, αρθρογραφούμε :
«ΠΡΙΝ την οριστική λύση του Κυπριακού, λύση του Βορειοηπειρωτικού;»
Οι ανοικτοί λογαριασμοί μεταξύ Σέρβων και Αλβανών στο Κόσοβο μπορούν ανά πάσα στιγμή να περιπλέξουν την κατάσταση στην Ελληνική Κοινότητα της ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ, όπου και εκεί υπάρχουν ανοικτοί ιστορικοί λογαριασμοί αιώνων, αδικίας και καταπίεσης.
« η γίδα έχει ξυστεί τόσα χρόνια αρκετά στην γκλίτσα του τσομπάνη», όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και τώρα ετοιμάζεται «να φάει ξύλο»
Και σίγουρα θα φάει πολύ ξύλο από τους Σέρβους που τους τα έχουν μαζεμένα από την δεκαετία του 90.
Που για να τονώσει το γόητρο της η γίδα μπορεί να ξεσπάσει στους αδύναμους Βορειο-ηπειρώτες, όπως άλλωστε κάνει επί καθημερινής βάσεως.
Άλλωστε η Αλβανία ήδη βρίσκεται σε δεινή θέση γιατί το αφεντικό της βλ. Σουλτάνος ούτε και λεκτικά θα τους βοηθήσει για να μην κακοκαρδίσει τον έρωτα του με τον Πούτιν.
Αυτή την αδύναμη θέση της Αλβανίας και λόγω του νέου μίγματος της γεωπολιτικής που θα εφαρμοστεί στα Δυτικά Βαλκάνια μετά την ορκωμοσία του Τραμπ, το έχουν αντιληφτεί οι Σέρβοι και ρίχνουν αυτές τις ημέρες «λάδι στην φωτιά».
Με όλα αυτά που διαμορφώνονται
Τι μπορεί να γίνει;
Μα σε ποια σίγουρη γεωπολιτική πηγή μπορούμε να ανατρέξουμε για να επιστήσουμε την προσοχή στους υπεύθυνους;
Κάποιοι κακόγνωμοι πρέπει να κάνουν υπομονή , τα λεγόμενα του ΟΣΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη άρχισαν και γίνονται δρώμενα…
«Όταν μια γίδα θέλει να φάει ξύλο, πάει και ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνου. Έτσι κάνουν και οι Αλβανοί τώρα. Ας τους.
Μην τους λογαριάζεις. Μη φοβάσαι». (Νικολάου
Ζουρνατζόγλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών,
Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Α’, σελ 259)
«Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή».
«Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω».
«Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε. (Υποστράτηγος ε.α., Τσιαλίκης Χρήστος, Θεολόγος, Κομοτηνή, Νικολάου Ζουρνατζόγλου, Μαρτυρίες Προσκυνητών, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, τόμος Β’, σελ 373)
– Και για την υπόδουλη Βόρειο Ήπειρο είπε:
-Γέροντας: Την Πόλη να πάρουμε, την Βόρειο Ήπειρο και επτά άτομα την παίρνουμε!
-Χρήστος: Επτά και εγώ οκτώ !
-Γέροντας: Πάρτηνα! Και εγώ θα μεταφέρω τα λείψανα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, τα οποία είναι και βαριά! Τι να πούμε, βρε παιδιά, όλα τα λένε και τα γράφουν τα βιβλία μας (της Εκκλησίας), αλλά ποιος τα διαβάζει; Ο κόσμος χαμπάρι δεν παίρνει. Κοιμάται με τα τσαρούχια! (Ιερομόναχου Χριστόδουλου, «Σκεύος Εκλογής», Σελ. 219)
«Τη Βόρειο Ήπειρο οι μεγάλοι τη χαντάκωσαν. Αυτοί πρέπει να κανονίσουν και τώρα το θέμα. Χρειάζεται διάκριση από εμάς για να μη γίνονται υπερβολές και δημιουργείται αναταραχή στον κόσμο«. (Πρεσβυτέρου Διονυσίου Τάτση, «Ο Γέροντας Παΐσιος», 1995)
Γιὰ τὴ Βόρειο Ἤπειρο, ὁ Γέροντας εἶχε πεῖ μεταξὺ ἄλλων:
«Μὴ φοβάστε. Ἐσᾶς θὰ σᾶς ἐλευθερώσουν κάτι παλαβοί· ἀπὸ μέσα καὶ ἀπὸ ἔξω. Παλαβοὶ μὲ τὴν καλὴ ἔννοια, δηλαδὴ παλικάρια. Αὐτοὶ δὲ θὰ καταλαβαίνουν ἀπὸ πολιτικές, καὶ θὰ μποῦν μέσα νὰ βοηθήσουν. Οἱ πολιτικοὶ θὰ τὸ χαροῦν κι αὐτοὶ κατὰ βάθος, ἀλλὰ αὐτοὶ δεσμεύονται καὶ δὲν μποροῦν νὰ ἐνεργήσουν. Οἱ ἄλλοι θὰ τὸ δεχτοῦν. Ἔ! ἀφοῦ ἔγινε τώρα, ἔγινε, θὰ ποῦν. Μὴ φοβάστε. Λειτουργοῦν καὶ οἱ πνευματικοὶ νόμοι. Πόνος εἶναι αὐτός. Μιὰ οἰκογένεια εἴμαστε καὶ μᾶς χώρισαν. Σὰν νὰ λένε, αὐτὰ τὰ παιδιὰ νὰ πᾶνε χώρια ἀπὸ τοὺς ὑπόλοιπους.
Πονάει αὐτό! Τόσες φορὲς τὴν ἐλευθερώσαμε τὴ Βόρεια Ἤπειρο, τόσα αἵματα, τόσα κρυοπαγήματα! Δὲ θὰ πᾶ πᾶν χαμένα ὅλα αὐτά (Ἀθανάσιου Ρακοβαλῆ, «Ὁ πατήρ Παΐσιος μοῦ εἶπε», ἔκδοση 18η, σελ. 76) http://www.pronews.gr/portal02/01/2013
ΠΡΟΣΟΧΗ και ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Φυσικά η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ιστορικά και πνευματικά δεν είναι Αλβανία και έρχεται η ΩΡΑ του ΟΥΡΑΝΟΥ.
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΒΟΜΒΑ Χωρίζουν μετά απο αυτο Χιλαρι-Μπιλ Κλίντον







hellasforce

ΒΙΝΤΕΟ: «I did it my way»


    ΒΙΝΤΕΟ: «I did it my way»

    Τώρα που άρχισε ο Τραμπ δεν σταματά


    O Tραμπ επέλεξε έναν συμβολικό τραγούδι για να δείξει σε όλους ότι έφτασε στο Λευκό Οίκο με τον δικό του τρόπο και θα μείνει.
    Έτσι χόρεψε με την Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ το πασίγνωστο εμβληματικό τραγούδι του Φρανκ Σινάτρα το «Μy Way».
    Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ένα προεδρικό ζεύγος επέλεξε αυτό το δυναμικό, καταπληκτικό τραγούδι για να γιορτάσει την ορκωμοσία ενός προέδρου.




    el.gr

    7 πρώτες κινήσεις της Παλαιάς Τάξης στις ΗΠΑ

    Βρήκαμε και σας δίνουμε τις 7 πρώτες κινήσεις της Παλαιάς Τάξης στις ΗΠΑ

    Ξηλώνεται το κράτος της Νέας Τάξης Πραγμάτων με το καλημέρα


    O Ντόναλντ Τραμπ μετακομίζει στον Λευκό Οίκο ως ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ kai Η Παλαιά Τάξη ξηλώνει το κράτος της Νέας στις ΗΠΑ ξεκινώντας με 7 (συμβολικός αριθμός) πρώτες κινήσεις που προϊδεάζουν για την συνέχεια.
    Άλλωστε οι επιλογές του πρώτου 24ωρα ενέχουν συνήθως έναν υψηλό συμβολισμό και δίνουν και μια πρόγευση της πολιτικής που θα ακολουθήσει η εξουσία.
    Αξιοσημείωτο είναι πως  λίστα με τις προτεραιότητες του νέου Προέδρου οι οποίες περιγράφονται στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου αναφέρονται συνολικά έξι: ενέργεια, εξωτερική πολιτική, απασχόληση και ανάπτυξη, επιβολή τάξης και εμπορικές συμφωνίες.
    Βρήκαμε και σας δίνουμε τις 7 πρώτες κινήσεις και εξαγγελίες του Ντόναλντ Τραμπ, μετά την ιστορική πρώτη ομιλία του:
    1. Υπέγραψε το πρώτο του εκτελεστικό διάταγμα στο Οβάλ Γραφείο λίγο μετά την λήξη της παρέλασης ορκωμοσίας, δίνοντας εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες για την μείωση των κανονιστικών επιβαρύνσεων που συνδέονται με το Obamacare, καθώς το Αμερικανικό Κογκρέσο καθορίζει την διαδικασία που θα καταργήσει και θα αντικαταστήσει το πρόγραμμα ασφαλιστικής κάλυψης και υγειονομικής περίθαλψης του τέως Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.
    2. Υπέγραψε τους διορισμούς του υπουργού Άμυνας Τζέιμς Μάτις και του επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας Τζον Κέλι, οι διορισμοί των οποίων είχαν επικυρωθεί νωρίτερα από την Γερουσία. Ο διορισμός του 66χρονου στρατηγού ε.α. των Πεζοναυτών Μάτις (γνωστός και ως «mad dog»), έλαβε 98 ψήφους υπέρ έναντι μίας ψήφου κατά στο σώμα της Γερουσίας. Σημειώνται πως ο Μάτις αποστρατεύτηκε πριν από λιγότερο των 7 ετών που ορίζεται ως ελάχιστος χρόνος για ανάληψη τέτοιων καθηκόντων.
    3. Υπέγραψε έγγραφο με το οποίο ζητά την ανακήρυξη Εθνικής Ημέρας Πατριωτισμού.
    4. Σε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου αναφέρεται πως η εμπορική στρατηγική των ΗΠΑ για την προστασία των θέσεων εργασίας θα ξεκινήσει από την αποχώρηση της Ουάσινγκτον από την διαβόητη συμφωνία ΤΡΡ (Σύμπραξη της Περιοχής του Ειρηνικού) στην οποία μετέχουν 12 χώρες. Στην ίδια ανακοίνωση επαναλαμβάνεται ότι ο Τραμπ έχει δεσμευτεί να επαναδιαπραγματευτεί μια άλλη εμπορική συμφωνία, τη NAFTA, που υπέγραψαν το 1994 οι ΗΠΑ, το Μεξικό και ο Καναδάς. Θεωρείται δε σχεδόν βέβαιο πως δεν θα προχωρήσει ούτε η ΤΤΙΠ με την ΕΕ.
    5. Στην ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου εμφανίστηκε και μια «δέσμευση» του Τραμπ, για υποχώρηση του νέου Προέδρου από τις αποφάσεις του προκατόχου του σε θέματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή, αλλά λίγο αργότερα η σχετική ανάρτηση...κατέβηκε, από την ομάδα διαχείρισης όπως αναφέρει το BBC.
    6. Μεταξύ των άλλων δεσμεύσεων που ξεχωρίζουν είναι η ανάπτυξη συστήματος πυραυλικής άμυνας «αιχμής» για να προστατευθούν οι ΗΠΑ από επιθέσεις του Ιράν και της Βόρειας Κορέας
    7. Επίσης επιμένει στην ανέγερση τείχους στα σύνορα της χώρας με το Μεξικό για να «φρενάρει» την παράνομη μετανάστευση ενώ επίσης σε ανάρτηση του Λευκού Οίκουv καταδίκασε το «κλίμα κατά της αστυνομίας» αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το επικίνδυνο κλίμα κατά τις αστυνομίας στην Αμερική είναι λάθος. Η κυβέρνηση Τραμπ θα το τερματίσει».
    (Με πληροφορίες από ΒΒC, Reuters, huffingtonpost)



    el.gr

    Ανοίγουν σαμπάνιες στο Κρεμλίνο – Τι αναφέρει ο Πούτιν

    Ετοιμάζεται ιστορική συνάντηση με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ που θα κάνει παγκόσμιο κρότο

     
    Στο Κρεμλίνο ανοίγουν ακόμα σαμπάνιες, μετά την εκλογή Τραμπ στον Λευκό Οίκο, καθώς ανήκει στο στρατόπεδο της δεξιόστροφη Παλαιάς Τάξης, η οποία στηρίζει και την Ρωσία.
    Άλλωστε ο Τραμπ διόρισε τον Ρεξ Τίλερσον, διευθύνοντα σύμβουλο του πετρελαϊκού κολοσσού ExxonMobil και παρασημοφορεμένο από τον Ρώσο Πρόεδρο με το με το «Βραβείο της Φιλίας», για την θέση του Υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών.
    Το Κρεμλίνο χαιρέτισε την πρόταση του Τραμπ να αναλάβει το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ο Ρεξ Τίλερσον, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για έναν «επαγγελματία» που «έχει καλές σχέσεις εργασίας» με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.
    Κάνει δηλαδή μπίζνες με την ρωσική ηγεσία.
    Υπό αυτές τις ιδανικές συνθήκες, ο «Τσαρ Βλαντ» δηλώνει έτοιμος να συναντηθεί με τον Τραμπ, αν και όχι τόσα σύντομα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, καθώς οι προετοιμασίες για μια τέτοια συνάντηση ενδέχεται να διαρκέσουν μήνες και όχι εβδομάδες.
     «Αυτό δεν θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες, ας ελπίσουμε το καλύτερο ότι η συνάντηση θα γίνει τους επόμενους μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πεσκόφ στο BBC.
    Άραγε η χρονοβόρα προετοιμασία προμηνύει φαντασμαγορική ατμόσφαιρα κατά την συνάντηση των δύο ηγετών με μηνύματα σε όλον τον πλανήτη;

    Νέα παρέμβαση Κίσινγκερ: Τι λέει για Τραμπ, Κίνα και παγκόσμια τάξη πραγμάτων

    Τι ζητούν οι παγκοσμιοποιητές από τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ

     Νέα παρέμβαση Κίσινγκερ: Τι λέει για Τραμπ, Κίνα και παγκόσμια τάξη πραγμάτων
    Ο γερόλυκος της παγκοσμιοποιητικής εξωτερικής πολιτικής, Χένρι Κίσινγκερ, βλέποντας το διεθνές σκηνικό της Νέας Τάξης που διαμορφώθηκε μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο να καταρρέει, αναφέρθηκε από το ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως πρέπει να ορίσει μία πορεία για την Αμερική στον κόσμο και ιδιαίτερα σε σύνδεση με τις σχέσεις της με την Κίνα, την Ευρώπη και τη Ρωσία.
    «Ο πρόεδρος Τραμπ θα πρέπει να βρει έναν ορισμό για τον αμερικανικό ρόλο που θα απαντά στις ανησυχίες πολλών κρατών του πλανήτη, που βλέπουν τις ΗΠΑ να εγκαταλείπουν τον απαραίτητο ηγετικό ρόλο τους και που θα καθορίζει το πού μπορεί να ηγηθεί η Αμερική, πού πρέπει να συνεισφέρει και σε αυτή την διαδικασία να βοηθήσει στην δημιουργία μίας διεθνούς τάξης», τόνισε ο «αγαπητός Χένρι», στέκοντας στο γεγονός πως οι παρούσες κυβερνήσεις της ΕΕ δεν εμπιστεύονται την Ουάσιγκτον της Παλαιάς Τάξης, καθώς ανήκουν στην Νέα.
    Αυτό φυσικά μπορεί να αλλάξει με τις επικείμενες εκλογές σε Γερμανία και Γαλλία, συμπληρώνουμε εμείς.
    «Ο Τραμπ θα χρειαστεί να αναδομήσει τους δεσμούς με την Κίνα και τη Ρωσία και να δημιουργήσει μία διατλαντική συμμαχία με την Ευρώπη», συμβούλεψε ο Κίσινγκερ, σημειώνοντας ότι η ομιλία του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπινγκ στο άνοιγμα της ετήσια συνάντησης ήταν «θεμελιώδους σημασίας».
    Σύμφωνα με τον Κίσινγκερ ο Σι επιβεβαίωσε την συμμετοχή του Πεκίνου στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων, καθώς όπως έχει ενημερώσει αποκλειστικά ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, μετά την απώλεια των ΗΠΑ, η Νέα Τάξη ψάχνει νέα «στέγη» και νέο «παγκόσμιο χωροφύλακα» για τα σχέδιά της.
    Σε ό,τι αφορά τους δεσμούς με την Ευρώπη, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τόνισε ότι δεν τους θεωρεί «παρωχημένους», αλλά «ζωτικής σημασίας».
    «Αυτό που χρειάζεται να επανεξετάσουμε είναι το κατά πόσο ανταποκρίνονται στην εποχή οι θεσμοί. Μία διατλαντική συνεργασία πρέπει να αναδομηθεί, αλλά αποτελεί στοιχείο - κλειδί της αμερικανικής και ευρωπαϊκής πολιτικής», υπογράμμισε, καλώντας ουσιαστικά τον Τραμπ να συνεχίσει την μέχρι τώρα εξωτερική πολιτική που ακολουθείτο στην Ουάσιγκτον.





    el.gr

    Ραγδαίες εξελίξεις στην Τουρκία

    Τον πλήρη έλεγχο θέλει η Παλαιά Τάξη


    Οι εξελίξεις μετά και την ορκωμοσία Τραμπ είναι καταιγιστικές!




    Η Παλαιά Τάξη θέλει να ελέγξει εξ’ ολοκλήρου και την Τουρκία, με την Άγκυρα να επιτρέπει σε ρωσικό αεροσκάφος να πετάξει, για πρώτη φορά, δια μέσω του τουρκικού εναέριου χώρου προς την ρωσική βάση στην Συρία.
    Η κίνηση αυτή έγινε και ενώ στην αεροπορική Βότση του Ιντσιρλίκ σταθμεύουν δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη από τις ΗΠΑ, Βρετανία , Γερμανία και άλλες χώρες της Νέας Τάξης, οι οποίες εχθρεύονται την Ρωσία.
    Η πληροφορία μας έρχεται από την ιστοσελίδα flightradar24 και αναφέρει πως ρωσικό  αεροσκάφος τύπου  Tu-134Β-2  με αριθμό RA-65733, ακολούθησε  την διαδρομή  Chkalov (Ρωσία)- Hmeymim (Συρία) δια μέσω του τουρκικού εναέριου χώρου.
    Αυτό φυσικά δεν επιτρεπόταν πριν καθώς η Τουρκία, εκτός των άλλων, είναι και κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ.
    Υπενθυμίζεται πως στις 12 Γενάρη το Γενικό Επιτελείο της Ρωσικής Ομοσπονδίας και η Τουρκία υπέγραψαν  μνημόνιο συνεργασίας , επιτρέποντας τις πτήσεις αεροσκαφών για την Συρία.
    Μην ξεχνάμε επίσης πως εγκρίθηκε από το τουρκικό κοινοβούλιο το σχέδιο συνταγματικής αναθεώρησης στην Τουρκία που θα επιτρέψει την ενίσχυση των εξουσιών του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα πρότυπα του μοντέλου εξουσίας της Παλαιάς Τάξης, παρά το γεγονός πως η πολιτική χροιά του «Σουλτάνου» είναι ισλαμική.





    el.gr

    Η πρώτη βόμβα Τραμπ: Αποχωρούμε από την συμφωνία TPP

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΥΛΙΑΣΕΙ Ο ΣΩΡΟΣ  και η παρέα του… Τώρα αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση…
    Η κυβέρνηση του νέου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε απόψε ότι η εμπορική στρατηγική της για την προστασία των θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ θα ξεκινήσει με την αποχώρηση της χώρας από τη Σύμπραξη της Περιοχής του Ειρηνικού (TPP), την εμπορική συμφωνία στην οποία μετέχουν 12 χώρες και προειδοποίησε με έξοδο και από την συμφωνία NAFTA με τον Καναδά και το Μεξικό.
    Σε ανακοίνωση του Λευκού Οίκου που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την ορκωμοσία του Τραμπ, αναφέρεται ότι οι ΗΠΑ «θα πατάξουν αυτές τις χώρες που παραβιάζουν τις εμπορικές συμφωνίες και βλάπτουν τους Αμερικανούς εργαζομένους» με τον τρόπο αυτό.
    Στην ίδια ανακοίνωση επαναλαμβάνεται ότι ο Τραμπ έχει δεσμευτεί να επαναδιαπραγματευτεί μια άλλη εμπορική συμφωνία, τη NAFTA, που υπέγραψαν το 1994 οι ΗΠΑ, το Μεξικό και ο Καναδάς. «Για πάρα πολύ καιρό οι Αμερικανοί αναγκάζονταν να δέχονται εμπορικές συμφωνίες που έθεταν τα συμφέρονταν των ισχυρών και της ελίτ της Ουάσινγκτον πάνω από εκείνα των σκληρά εργαζόμενων ανδρών και γυναικών αυτής της χώρας» συνεχίζει η ανακοίνωση, όπου υποστηρίζεται ότι αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ήταν να κλείσουν τα εργοστάσια και καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας να μεταφερθούν στο εξωτερικό ενώ οι Αμερικανοί βρέθηκαν «αντιμέτωποι με υψηλό εμπορικό έλλειμα».
    Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι σκληρές και δίκαιες (εμπορικές) συμφωνίες» θα μπορούσαν να δώσουν ώθηση στην αμερικανική οικονομία και να επιστρέψουν εκατομμύρια θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ. «Αυτή η στρατηγική ξεκινά με την αποχώρηση από την TPP και με τη διασφάλιση ότι τυχόν νέες εμπορικές συμφωνίες θα συναφθούν προς το συμφέρον των Αμερικανών εργαζομένων».
    Επιπροσθέτως, αν τα άλλα συμβαλλόμενα μέρη στη NAFTA αρνηθούν να δώσουν στους Αμερικανούς εργαζόμενους μια δίκαιη συμφωνία σε μια επαναδιαπραγμάτευση της συνθήκης, «ο πρόεδρος θα προαναγγείλει την πρόθεση των ΗΠΑ να αποσυρθούν από τη NAFTA».
    Οι ΗΠΑ έχουν υπογράψει αλλά δεν έχουν επικυρώσει την TPP. Οι υποστηρικτές αυτής της συνθήκης ανησυχούν γιατί πιστεύουν ότι με την εγκατάλειψή της θα ισχυροποιηθεί η θέση της Κίνας στην περιοχή του Ειρηνικού, εις βάρος των ΗΠΑ.
    thetoc.gr






    katoxika nea

    ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ

    ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ
    ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΥΜΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΤΛΟ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ!!!
    Nέο τουρκικό ντελίριο: Οι Έλληνες δεν υπάρχουν, είναι σκλάβοι
    Νέο τουρκικό ντελίριο, δύο ημέρες μετά το… εθνικιστικό του παραλήρημα για την Κύπρο, από τον Γιγίτ Μπουλούτ, ο οποίος ξαναχτύπησε, αυτή τη φορά με δηλώσεις του για την Ελλάδα. Σε εκπομπή του κρατικού TRT, ο σύμβουλος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε «σκλάβους» τους Έλληνες και επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας πως ο πρωθυπουργός ξεπούλησε τη χώρα.

    «Όλα τα λιμάνια έχουν περάσει στα χέρια του γερμανικού κεφαλαίου, όλα τα χρηματιστήρια, όλες οι τράπεζες, σήμερα δεν υπάρχει Ελλάδα.
    Μακάρι να σηκώνονταν οι 300 του Λεωνίδα να πάνε να δούνε τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. Ένας πρωθυπουργός που δεν φοράει γραβάτα έκανε όλα όσα του είπε το ΔΝΤ και ΕΕ. Πούλησε την Ελλάδα. Να σας το πω καθαρά», είπε ο Γιγίτ Μπουλούτ.
    «Έχουμε πρόβλημα με τον ιμπεριαλισμό, όχι με τους Έλληνες» Και πρόσθεσε: «Σήμερα οι Έλληνες πολίτες δεν υπάρχουν, είναι όλοι σκλάβοι. Τι περιμένουν; Περιμένουν το χρέος εκεί», ανέφερε. Ο Γιγίτ Μπουλούτ είπε ακόμη:
    «Οι Έλληνες δεν είναι εχθροί μας. Τον παππού μου τον σκότωσαν Ρωμιοί, αλλά ο πατέρας του με πήρε και μου είπε «τον παππού σου τον σκότωσαν οι Έλληνες», αλλά ο Γιώργος που είναι στην ηλικία σου δεν φταίει, δεν θα είσαι εχθρός του.
    Όταν περάσεις την Ύψαλα είναι η Ελλάδα, είναι οι γείτονές μας.
    Και ο θείος, εκεί, κάθεται στο καφενείο με το καπέλο του και πίνει τον καφέ του και ο θείος σΑτα Ύψαλα κάθεται με το καπέλο και πίνει τον καφέ του. Δεν έχουν καμιά διαφορά. Επομένως εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα.
    Έχουμε πρόβλημα με τις ιμπεριαλιστικές χώρες, που βρίσκονται πίσω από την Ελλάδα. Έχουμε πρόβλημα με τους Βρετανούς, που έβαλαν τον ελληνικό στρατό στις αρχές του 1900 σε αυτή την περιοχή.
    Έχουμε πρόβλημα με εκείνους που παίζουν τα ίδια παιχνίδια. Έχουμε πρόβλημα με τον ιμπεριαλισμό. Όχι με τους Έλληνες. Με τους ορθόδοξους δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Σε αυτή τη γεωγραφική περιοχή υπήρξαμε μαζί και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε. Πρόβλημα έχουμε με το Βατικανό».
    tribune






    katoxika nea

    Τραγωδία στην Ιταλία: 16 νεκροί μαθητές σε σύγκρουση λεωφορείου

    Τραγωδία στην Ιταλία: 16 νεκροί μαθητές σε σύγκρουση λεωφορείου
    Τουλάχιστον 16 μαθητές, ηλικίας από 16 έως 18 ετών, σκοτώθηκαν και άλλοι 39 τραυματίστηκαν, όταν ένα ουγγρικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές προσέκρουσε χθες Παρασκευή το βράδυ σε έναν πυλώνα και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

















    Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια έξοδο του αυτοκινητοδρόμου της Βερόνας στη βόρεια Ιταλία με κατεύθυνση την Βενετία, μετέδωσε σήμερα το ιταλικό πρακτορείο Ansa.
    Οι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της περιοχής και σύμφωνα με τις υπηρεσίες παροχής πρώτων βοηθειών οι δέκα εξ αυτών δίνουν μάχη για τη ζωή τους, ενώ οι 29 έχουν τραυματιστεί ελαφρά.
    Η πυροσβεστική ανέφερε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι το λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά την πρόσκρουση. «Υπάρχουν πολλά θύματα», πρόσθεσε.

    Τα ιταλικά μέσα μετέδωσαν ότι στο λεωφορείο επέβαιναν Ούγγροι μαθητές, ηλικίας 16 με 18 ετών

    Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, στο λεωφορείο υπήρχαν περίπου 55 επιβάτες, εκ των οποίων οι 15 απουσίαζαν από την καταμέτρηση μετά το δυστύχημα. Όπως αναφέρει στον ιστότοπό της, 16 πτώματα έχουν ανασυρθεί από το λεωφορείο, όμως ο απολογισμός είναι πιθανό να είναι μεγαλύτερος.

    Οι επιζώντες κάνουν λόγω για φρίκη, ενώ οι Ιταλικές Αρχές προσπαθούν να διασώσουν οποιοδήποτε χρήσιμο στοιχείο για την διερεύνηση των αιτίων της τραγωδίας.
    news247.gr



    katoxika nea

    Η αστυνομία στο Ισραήλ προετοιμάζετε για τον ερχομό του Μεσσία(Αντίχριστος)!!!




    Η αστυνομία στο Ισραήλ προετοιμάζετε για τον ερχομό του Μεσσία(Αντίχριστος)!!!
    Η ισραηλινή Επίτροπος της αστυνομίας έκανε μια ασυνήθιστη δήλωση λέγοντας ότι οι αξιωματικοί στο Ισραήλ προετοιμάζονται για τον ερχομό του Μεσσία.
    Η Roni Alsheikh αναφέρει ότι το τμήμα της προβλέπει μεγάλα πλήθη ανθρώπων όταν ο Υιός του Θεού φτάσει στους Αγίους Τόπους.

    «Όταν έρθει ο Μεσσίας, ο καθένας θα θέλει να τον προσεγγίσει, έτσι θα υπάρχει πολύ συσσωρευμένος κόσμος,» δήλωσε η Alsheikh στο Breaking News Ισραήλ. «Θα είναι ένας χρόνος που θα πρέπει να είμαστε πολύ ισχυροί στο σεβασμό των συναδέλφων μας.»
    Δημοσίευμα από το WND.com αναφέρει:
    «Σύντομα, ο Θεός πρόθυμος, θα πρέπει να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη λειτουργία ασφαλείας που είναι απαραίτητη κατά την άφιξη του Μεσσία.»
    Κορυφαίος ισραηλινός Ραβίνος ισχυρίστηκε επίσης πριν λίγα χρόνια στους Εβραίους,ότι θα πρέπει να προετοιμάζονται για την επικείμενη άφιξη του Μεσσία τους. Κάποια ραβίνοι υποστήριξαν επίσης ότι πριν τον ερχομό του Μεσσία, θα έχει προηγηθεί η επούλωση της παράβασης μεταξύ χριστιανών και Εβραίων.
    Για τους Χριστιανούς, ο ερχομός του Μεσσία, είναι η δεύτερη έλευση του Ιησού Χριστού.
    Οι θρήσκοι Εβραίοι είναι πιο ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Μεσσία από ό, τι είναι οι Χριστιανοί ,είπε ο συγγραφέας Markell στο WND.
    Οι μουσουλμάνοι είναι προκαταβολικά πιό έτοιμη για την επιστροφή του Mαχντί τους(12ος Ιμάμης) από ό, τι είναι Χριστιανοί σχετικά με την επιστροφή του Ιησού. Αυτό δείχνει την οικτρή κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η εκκλησία.
    Ο Markell επισήμανε σε διάφορα σημεία πώς οι Εβραίοι ηγέτες ετοιμάζονται για την άφιξη του Μεσσία και την κατασκευή του τρίτου ναού,
    Οι Σανχεντρίν έχουν παραγγείλει τις «Κόκκινες δαμαλίδες» απαιτούνται για τους τελετουργικούς σκοπούς, που προβάλλονται στους Αγίους Τόπους.
    Η κατασκευή ενός βωμού, για τη χρήση σε υπηρεσίες θυσιών.
    http://www.wnd.com/2017/01/israeli-police-preparing-for-messiah/
    ΚΑΙ

    Authorities in Israel say they are preparing for the arrival of the Messiah
    The Israeli commissioner of police has issued an unusual statement saying that officers in Israel are actively preparing for the arrival of the Messiah.
    Roni Alsheikh states that his department are anticipating large crowds of people when the Son of God arrives in the Holy Land.
    When the Messiah comes, everyone will want to [approach] him so it will get very crowded,” Alsheikh was quoted as saying in Breaking Israel News. “That will be a time when we will have to be very strong in respecting our fellow.”
    Wnd.com reports:
    The commissioner stated the police want to enact “preventative measures [regarding] how to strengthen mutual consideration for our fellow.”
    In other reported comments, Alsheikh was far more explicit.
    “There is no doubt that happiness and serving God will bring us closer,” he said. “Soon, God willing, we will need to start preparing for the security operation necessary upon the arrival of the Messiah.”
    Leading Israeli rabbis have also argued in recent years Jews should be preparing for the imminent arrival of their Messiah. Some rabbis have also claimed the Messiah’s coming will be preceded by the healing of the breach between Christians and Jews.
    To Christians, the coming of Messiah is the Second Coming of Jesus Christ. Jan Markell, founder of Olive Tree Ministries, host of the radio show “Understanding the Times” and co-author of the book  “Trapped in Hitler’s Hell,” says what is truly shocking is how those outside the faith are more focused on eschatology than are Christians.
    “Religious Jews are more excited about Messiah’s return than Christians are,” Markell told WND. “Muslims are more anticipatory about their Mahdi’s return than are Christians about Jesus’s return. This shows the deplorable state of the church today that is ‘majoring in minors.’ They have their finance seminars and marriage conferences but have shoved the idea of the Lord’s imminent return not just to the back burner, perhaps to the back yard.”
    Markell pointed to various signs of how Jewish leaders are preparing for the arrival of the Messiah and the construction of the Third Temple, including:
    • A call by the Israeli rabbinical council involved with re-establishing the Sanhedrin for concrete construction plans.
    • “Red heifers” needed for ritual purposes being raised in the Holy Land.
    • The construction of an altar for use in sacrificial services.
    “I am not so sure that in my lifetime I will see more than a remnant of Christians this anticipatory for the Lord’s return,” mourned Markell.
    As a “pre-Tribulation” believer, Markell believes the rapture could occur at any moment. She calls for both increased attention by Christians to the subject of the end times and dedication to the Jewish state of Israel.
    “In my lifetime, the biggest change in the church is the switch of church loyalty from Israel to the Palestinians,” Markell said. “This is called ‘Christian Palestinianism.’ Before the state of Israel was born in 1948, most evangelical churches embraced ‘Christian Zionism.’ They were loyal to the state of Israel even before it was formed.
    “Today the religious left and others have swung support away from Israel to an ‘invented people,’ the Palestinians. Yasser Arafat was a superb salesman and sold the world on the idea that the Palestinians had their land stolen. Arafat was an Egyptian and there was no Palestinian people. Yet today much of the world believes the Jews live in ‘occupied territory’ rather than God-given land. This is the biggest change in my lifetime. I cannot believe what I am seeing.
    “If the church were functioning properly, this confusion would never have happened, but the church shredded maps of Israel 25 years ago when it decided to be politically correct rather than biblically correct.”
    Bill Cloud of Shoreshim Ministries, the author of “Esau Rising: Ancient Adversaries and the War for America’s Soul,” also believes many Jews in Israel recognize something huge is about to happen.
    “Several years ago some rabbis got together and declared that Israel had entered into the time of ‘Jacob’s trouble’ – terminology used in Jeremiah 30:7,” Cloud said.
    “The point is this: The time leading to the advent of the Messiah is a time of trouble and is also likened unto birth pangs. With the recent development in the U.N. – the U.S. abstaining from the security council vote – and the obvious ‘stab in the back’ Israel received from the Obama administration, I feel that many of them are beginning to realize that there is no one who can save them. They cannot depend on the United Nations, the United States or anyone for that matter.”
    Cloud compared President Obama to Esau in his book because he believes Obama concealed his hostile intentions towards Israel with overtures of peace.
    “I feel that what many suspected about Obama and his administration is now laid bare for everyone to see,” Cloud said.
    However, Cloud said that whatever the preparations the Israelis are making, ultimately, it will require a total change in outlook before they see – and recognize – their Messiah.
    Concerning Israel and the coming of the Messiah, it is interesting that the Messiah said that they would see him “no more until you say ‘blessed is he who comes in the name of the Lord,’” said Cloud.
    “Here the Messiah quoted Psalm 118 – the Psalm that was being sung when he entered into Jerusalem in the triumphal entry. What makes this interesting is that the preceding verse in Psalm 118 says, ‘Save now oh Lord.’
    “My point: The Messiah was telling Israel that they would not see him again until they realized that he was the only one who could save them. When they begin to cry out to him to ‘save us’ then they would see him again. These recent developments in Israel tell me that many in Israel are arriving at that point. They are no longer looking to men and nations to save them but the Messiah.
    “Where Christians around the world are concerned, I believe we need to join with those who are crying out to the Lord to save us. Men and governments will not save us. We must cry out to the only one who saves.”
    Carl Gallups, who explores eschatology and prophecy in his new book “When the Lion Roars,” says he is saddened Jews are still looking for Messiah when he believes their Messiah has already come. However, he also has a more positive interpretation of these preparations.
    “I think this fervor, especially in these genuinely prophetic times, shows the expectant attitude that seems to be sweeping the planet,” he said. “People all over the world know that ‘something is getting ready to happen.’ Will it be return of Messiah or the coming of Messiah, or will it be the arrival of Antichrist? Others are asking about the possibility of World War III, a coalition against Israel or the coming of the tribulation period. These, and questions like them, are topics of discussion all over the world, and the technology of today helps to proliferate these discussions and speculations.”
    Gallups also says Christians should rejoice in what he sees as one of the most important and historic occurrences in world history – the increasing acceptance of Jesus as Messiah by Jews, including in Israel.
    “We know that record numbers of Jews, both in Israel and around the world, are coming to Yeshua/Messiah as Savior and Lord,” Gallups said. “The statistics are clear regarding this fact. Many see this as the prophesied last days’ ingathering of the ‘remnant’ just before the return of Yeshua/Messiah. So, I believe there is a sense that this Messianic fervor in Israel could actually lead to even more salvations unto the real Messiah, Yeshua/Jesus.”
    Mark Biltz, the man who discovered the “Blood Moons” phenomenon and a passionate advocate of reuniting Christians with their Hebrew roots, advocates viewing time itself from a Jewish, biblical perspective in “God’s Day Timer.” He told WND not to underestimate the widespread disagreement among different denominations in Judaism about the end times. However, he said some religious sects of Jews “definitely” believe the time of Messiah is upon them and claims he personally knows several orthodox rabbis who believe the same.
    “The Orthodox Jews follow 13 principles of faith of which the 12th is ‘I believe with complete faith in the coming of the Messiah, and even though he may delay, nevertheless I anticipate every day that he will come,’” Biltz told WND. “For the religious Jews there is a definite expectation every day for the coming of the Messiah. Many feel that what Obama has done at the Security Council and what he may do at the Paris conference January 15th if he allows an arbitrary declaration of a Palestinian State will be a sure sign.”
    But Biltz cautioned Christians to remember that God has a plan for how things will play out, including how Jews will come to their Messiah.
    “The Christian attitude at this moment toward the coming of Messiah should be one of soberness and a strong focus on being ready and preparing the way,” he advised.
    “The Christian attitude toward Israel is extremely important at this time. Many Jews feel Christians’ outreach toward Israel is based only on fulfilling expected prophecies where Christians are raptured and the Jews stay and suffer a horrible destruction. Christians need to show their love toward Israel and the Jewish people without any expectations or improper motivations such as a hope for some kind of conversion to Christianity. Meanwhile, the role Israel will play at this time is to fulfill what God has expected of them from the beginning.”
    yournewswire.com/
    www.wnd.com





    katoxika nea

    Η «φωτιά» που έχει ξεσπάσει στα Βαλκάνια απειλεί και την Ελλάδα – Σύμμαχοι του UCC απειλούν την χώρα μας και ομιλούν για γενοκτονία Αλβανών




    Ακραία ομάδα Αλβανών κατέβασε και έσκισε την Ελληνική Σημαία στους Γεωργουτσάτες Δρόπολης, προκαλώντας και πάλι τους Βορειοηπειρώτες που ζουν στις πατρογονικές τους εστίες.
    Η πράξη συνδέεται με τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στην περιοχή των Βαλκανίων, με τους Αλβανούς όπως όλα δείχνουν να είναι έτοιμοι να βάλουν φωτιά στην περιοχή.

    Μάλιστα όπως θα διαβάσετε στην ανακοίνωση που ακολουθεί, ομιλούν για Τσαμουριά και ισχυρίζονται πως… καταπιέζονται τα δικαιώματά τους. Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία καλεί την Αλβανική Δημοκρατία να υποβάλλει μήνυση στην Ελλάδα για γενοκτονία των αλβανών. Επίσης ζητά να απαιτηθεί η πραγματοποίηση αυτών των δικαιωμάτων βασισμένα στην Πλατφόρμα για Ενωμένη Αλβανία και εγγυημένα από τις Διεθνής Συνθήκες : η επιστροφή του αλβανικού πληθυσμού στην Τσαμουριά, η αναγνώριση διπλής υπηκοότητας στους αλβανούς της Τσαμουριάς, την επιστροφή των περιουσιών στους τσάμηδες.
    Όπως φαίνεται κάποιοι θέλουν να μπλέξουν και την Ελλάδα σε όλο το σκηνικό, ενώ πρέπει να μας ανησυχεί και η σημερινή αποκάλυψη του pentapostagma.gr, όπου σύμφωνα με πληροφορίες κινητοποιούνται και επανδρώνουν τις τάξεις του UCK χιλιάδες πολίτες από πέντε χώρες των Βαλκανίων.
    Τονίζεται ότι από το τον πόλεμο του 1999 υπάρχουν δεκάδες διάσπαρτες αποθήκες οπλισμού και στις πέντε χώρες σε ειδικές υπόγειες κρύπτες για περιπτώσεις όπως αυτή που υπάρχει εδώ και μια εβδομάδα .
    Εδώ και μερικές ώρες έχουμε κινητοποίηση όλης αυτής της διαδικασίας από Αλβανούς μαχητές «από όλα τα εδάφη» σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο πάντα ( εννοούν τις 5 χώρες) και την ενδεχόμενη μετακίνηση τους στο Κοσσυφοπέδιο μέσω των συνόρων .
    Οι Αλβανοί έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι σε δύσκολη θέση και σε μεγάλο κίνδυνο λόγω ακριβώς της σερβο-ρωσικής συμμαχίας, αλλά παρόλα αυτά ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ την κατάταξη των εθελοντών τους για την υπεράσπιση της « μεγάλης πατρίδας» , όπως αναφέρουν.
    Ακολουθεί η ανακοίνωση των ψευτοτσάμηδων όπως διαβάζουμε στο himara.gr:
    «Χθες κατά τις 17:00 η ώρα, τα παιδιά του Κινήματος για Ενωμένη Αλβανία έχουν απομακρύνει την Ελληνική σημαία στην Δρόπολη. Το Κ.Ε.Α καταδικάζει σκληρά της ελληνικές προκλήσεις που έχουν το θάρρος να εκφράσουν τις σοβινιστικές τους θέσεις για τα πατρώα αλβανικά εδάφη και που απειλούν την ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Αλβανικής Δημοκρατίας.
    Εφόσον οι αυτόχθονες αλβανοί στην Τσαμουριά δεν έχουν δικαίωμα να διδαχθούν και να μιλάνε την μητρική τους γλώσσα και μάλιστα συλλαμβάνουν κρατικούς υπαλλήλους με την δικαιολογία πως μοιράζουν αλφαβητάρια στην αλβανική γλώσσα , όταν στους αλβανούς τους αρνούνται τα στοιχειώδες ανθρώπινα δικαιώματα, όταν συνεχίζεται ο επαναπατρισμός του αλβανικού πληθυσμού στην Τσαμουριά, όταν στην Τσαμουριά δεν βρίσκεις ούτε μία ταμπέλα γραμμένη στα Αλβανικά για να μην μιλήσουμε για αλβανική σημαία, είναι απαράδεκτο η ελληνική σημαία να κυματίζει στα όρια της Αλβανικής Δημοκρατίας.
    Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία καλεί την Αλβανική Δημοκρατία να υποβάλλει μήνυση στην Ελλάδα για γενοκτονία των αλβανών. Επίσης να απαιτηθεί η πραγματοποίηση αυτών των δικαιωμάτων βασισμένα στην Πλατφόρμα για Ενωμένη Αλβανία και εγγυημένα από τις Διεθνής Συνθήκες : η επιστροφή του αλβανικού πληθυσμού στην Τσαμουριά, η αναγνώριση διπλής υπηκοότητας στους αλβανούς της Τσαμουριάς, την επιστροφή των περιουσιών στους τσάμηδες και η αποζημίωση τους για την χρήση τους, η οργάνωση των θεσμών και τοπικής εξουσίας στην αλβανική γλώσσα, ως επίσημη γλώσσα, η επαναλειτουργία και χρηματοδότηση της εκπαίδευσης στην αλβανική γλώσσα σε όλα τα επίπεδα, όπως και η προετοιμασία του περιβάλλοντος για το τελικό στάδιο υπό τις αρχές της αυτοδιάθεσης και του δικαιώματος της απελευθέρωσης από την αποικιοκρατία.
    Ο Ταχιρ Βελίου Πρόεδρος ΚΕΑ.»
    Όπως αντιλαμβάνεστε οι Αλβανοί θα θέζουν ζητήματα στο άμεσο μέλλον, ενώ μην ξεχνάμε πως υπάρχουν ακόμα πυρήνες του UCC.
    Στην Αλβανία οι Τσάμηδες έχουν ιδιαίτερη δυναμική μαζί με τους Κοσοβάρους. Και αυτό γιατί από τους Αλβανούς, θεωρούνται εκπρόσωποι των «σκλαβωμένων» πατρίδων (Κόσοβο – Τσαμουριά). Αξίζει να σημειωθεί στις 30 Ιουνίου 1994 η αλβανική βουλή καθιέρωσε ομόφωνα την 27 Ιουνίου ως ημέρα «γενοκτονίας» των Τσάμηδων από τους Έλληνες. Ο UCC εκτιμάται ότι ελέγχεται άμεσα από τον UCK. Το αρχηγείο του UCC, είναι στη νότιο Αλβανία, όπου έχουν εγκαταστήσει την έδρα τους οι Τσάμηδες αντάρτες, οργανωμένοι στα πρότυπα του UCK. Η δύναμη τους υπολογίζεται σε 5.000 ένοπλους, πανέτοιμους να αναλάβουν δράση με σαμποτάζ και ανταρτοπόλεμο εντός της Ελλάδος.
    Σύμφωνα με απόρρητα στοιχεία είναι απόλυτα σίγουρο πως:
    •Ο UCC δημιουργήθηκε και εξοπλίζεται από τον UCK.
    •Ο οπλισμός του έρχεται κυρίως από Κροατία, Βοσνία και Αλβανία.
    •Τα χρήματα φτάνουν από Σαουδική Αραβία, την ίδια την Αλβανία, μέσω Ελβετίας (μαύρο χρήμα) και Αλβανούς της Αμερικής.
    •O UCC ελέγχεται πλήρως από τις αμερικανικές υπηρεσίες.
    Πριν περίπου δύο χρόνια, είχαν βγει και δημοσιεύματα για την δράση του UCC στην περιοχή μας. Από το 1999 ως σήμερα έχουν οργανωθεί πυρήνες, που καθένας έχει πέντε και έξι μέλη, «αυτονομιστές», και συνολικά δεν αριθμούν περισσότερα από 150 άτομα. Κάποια από τα υποτιθέμενα ηγετικά στελέχη προέρχονται από σκληροπυρηνικούς αντάρτες του UCK, δηλαδή του υποτιθέμενου Απελευθερωτικού Στρατού Κοσσυφοπεδίου, ο οποίος ευθύνεται για την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία. Στελέχη του αποκαλούμενου UCC έχουν εντοπιστεί κυρίως στις περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, ενώ συνδέονται ακόμα και με εγκληματικές οργανώσεις.
    Βασική πηγή ήταν τα τυφέκια και το υλικό που αποσπάστηκε από τις αποθήκες οπλισμού του αλβανικού στρατού κατά την εξέγερση του 1997. Σε δεύτερο επίπεδο, είχαν συλλεχθεί υλικά που χρησιμοποιήθηκαν από τον UCK, ενώ υπάρχουν όπλα που, όπως εκτιμάται, προέρχονται από τη Βοσνία και την Κροατία. Πριν δύο χρόνια άντρες του τμήματος Διώξεως Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διευθύνσεως Καστοριάς ανακάλυψαν μια τέτοια κρύπτη, με σημαντικό υλικό, το οποίο ήταν συσκευασμένο και καλά κρυμμένο.
    Ειδικότερα, βρέθηκαν τρία τυφέκια τύπου ΑΚ-74 καλάσνικοφ, ένα τυφέκιο τύπου Μάνλιχ, τρία υποπολυβόλα αγνώστου τύπου και προέλευσης, οκτώ γεμιστήρες πολεμικού όπλου, χειροβομβίδες αγνώστου προελεύσεως, κοινοί πυροκροτητές χειροβομβίδων, 18.415 φυσίγγια πολεμικών όπλων διάφορων διαμετρημάτων και δύο συσκευασίες εκρηκτικής ύλης ΤΝΤ, συνολικού βάρους μισού κιλού. Πριν από μερικά χρόνια, και πιο συγκεκριμένα στις αρχές του φθινοπώρου του 2008, στα Δολιανά Ιωαννίνων είχε ανακαλυφθεί άλλη μία κρύπτη όπλων (με ανάλογο υλικό), ύστερα από πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε δασική περιοχή.
    pentapostagma
    thesecretrealtruth





    katoxika nea

    ΤΡΑΜΠ – ΠΟΥΤΙΝ “ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΖΟΥΝ”


    Τα δικά μας γερμανικά “πρακτοράκια” επιμένουν με ΕΕ και Μέρκελ
    Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
    Ήταν βόμβα μεγατόνων η απόφαση του Βρετανικού λαού στο δημοψήφισμα που διενεργήθηκε στις 23 Ιουνίου 2016 στο Ηνωμένο Βασίλειο, για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπου υπερψηφίσθηκε το BREXIT με ποσοστό 51,9%.  Αυτή η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθεί ο τότε Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ντέιβιντ Κάμερον και να αναλάβει Πρωθυπουργός η Τερέζα Μέι, η οποία υποσχόταν μια ήπια έξοδο της Κοινοπολιτείας από την ΕΕ.
    Χαρακτηριστικότερα, δήλωνε στη διάσκεψη του Συντηρητικού Κόμματος, ότι δεν θα υπάρξει μια ξαφνική μονομερής αποχώρηση της χώρας από τον ευρωπαϊκό συνασπισμό που μέχρι πρότινος μετείχε. Και διαβεβαίωνε την ΕΕ, ότι η βρετανική αποχώρηση θα ήταν σύμφωνη με τις νομικές προβλέψεις ενεργοποίησης εντός διετίας, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην συνοχή και λειτουργία της ΕΕ.
    Αυτήν την στάση χαιρέτιζαν, οι διάφοροι Αξιωματούχοι της ΕΕ.
    Ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει πολύ σκληρή την Τερέζα Μέι.
    Ωστόσο, όλα αυτά από πλευράς Βρετανικής Κυβέρνησης, μέχρι την ημέρα των Προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ (8 Νοεμβρίου 2016) και της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ. Όμως, από εκεί και μετά η Βρετανίδα Πρωθυπουργός έγινε πιο σκληρή στις δηλώσεις της, με αποκορύφωμα τις προχθεσινές δηλώσεις της περί “σκληρού BREXIT”. Όπου, εξαπέλυσε σειρά απειλών κατά της ΕΕ, ανακοινώνοντας ότι θα αλλάξει το οικονομικό της μοντέλο και θα επιβάλλει μια χαμηλή φορολόγηση, ευελπιστώντας να μετατρέψει το Ηνωμένο Βασίλειο σε ένα νέο φορολογικό παράδεισο. Προς αυτήν την κατεύθυνση θέλει σύμμαχο την ΕΕ για να μην πληγούν οι βιομηχανίες τους. Να μην μπει η ΕΕ εμπόδιο στα σχέδια της οικοδόμησης μιας παγκόσμιας Βρετανίας που θα ανοίξει ορίζοντες σε νέους αλλά και σε παλαιούς φίλους.
    Από αυτήν την αλλαγή πλεύσης της Βρετανίδας Πρωθυπουργού, είναι πολύ ενοχλημένο το ιερατείο του Βερολίνου και των Βρυξελλών και σύσσωμος ο Τύπος της Γερμανίας και της Γαλλίας ομιλεί για υπέρμετρη αλαζονεία της Τερέζας Μέι.
    Απασφαλίζει ο Ντόναλντ Τραμπ.
    Αυτή η σκληρή εκφορά του λόγου από τη Τερέζα Μέι, έχει να κάνει σίγουρα με τις απόψεις και τις αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ευθύς αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του. Ένα δείγμα των οποίων μας έδωσε, πριν μια εβδομάδα, όταν παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild και στη βρετανική The Times και στις οποίες δήλωσε ότι καλώς αποχώρησε το Ηνωμένο Βασίλειο από την ΕΕ, της οποίας κυριαρχεί η Γερμανία. Θεωρώντας σίγουρη τη διάλυσή της, από τη στιγμή που προβλέπει πως στο εγγύς μέλλον και άλλες χώρες της ΕΕ θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Ηνωμένου Βασιλείου. Υπερθεματίζοντας, με απόλυτα απαξιωτικό τρόπο, ότι για τον ίδιο δεν έχει καμιά σημασία εάν θα είναι ενωμένη η ΕΕ ή διχασμένη. Όπως επίσης, υπερασπίστηκε την προσέγγιση των ΗΠΑ προς τη Ρωσία, θεωρεί “παρωχημένο” το ΝΑΤΟ και καυτηρίασε για ένα ακόμη θέμα την ηγέτιδα δύναμη της ΕΕ, τη Γερμανία, κάνοντας αναφορά για το “καταστροφικό λάθος της Μέρκελ” όσον αφορά την κατεύθυνσή της στην μεταναστευτική πολιτική που χαράζει η ΕΕ.
    Ο Ντόναλντ Τραμπ κατά της Λέσχης Bilderberg.
    Στην φετινή διάσκεψη της γνωστής μας Λέσχης Bilderberg, είχε αποφασισθεί η προσπάθεια αποτροπής του BREXIT στο δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου και ακολούθως η αποτροπή της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ. Προς την επίτευξη αυτών των στόχων δεν θα είχε αντίρρηση το ιερατείο των σκοτεινών αποφάσεων για τον Πλανήτη μας, να μετέλθει ακόμη και εγκληματικών ενεργειών.
    Επί παραδείγματι, προσωπικά το έγραψα από την πρώτη στιγμή, ότι άλλοι είναι οι δολοφόνοι της Βουλευτού του Εργατικού Κόμματος Τζο Κοξ, υπέρμαχης του BREMAIN και η οποία δολοφονήθηκε μια εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου, από Βρετανό άνδρα που φέρεται ότι είπε τη στιγμή της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας: “Πρώτα η Βρετανία”!!
    Προσωπικά, θεωρούσα και εξακολουθώ να θεωρώ σκηνοθετημένη αυτή τη δολοφονία από ξένα κέντρα αποφάσεων, προκειμένου να αναστρέψουν το αποτέλεσμα υπερ του BREXIT που μέχρι τη στιγμή της δολοφονίας κάλπαζε σε σχέση με το BREMAIN και που πρόσκαιρα άλλαξε τα δεδομένα.
    Όπως θεωρώ σκηνοθετημένη από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων την προσπάθεια ανάδειξης ενός νεοφασίστα, ενός αλαζόνα, ενός σεξιστή, ενός αγράμματου, στο πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ. Γι΄ αυτό προς το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, δηλαδή την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον, επιστράτευσαν όλο το “πορνείο” του Χόλυγουντ, της φούντας, της πρέζας, της ανωμαλίας και του υποκόσμου!!
    Για όλα τα παραπάνω, προφανώς ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε, ότι σύντομα θα αναθεωρήσουν οι ΗΠΑ το ρόλο τους στην “εγκληματική” Λέσχη Bilderberg!!
    Τα δικά μας γερμανικά “πρακτοράκια” επιμένουν με ΕΕ και Μέρκελ. 
    Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν ότι πλέον χαράζεται μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ, μια νέα δυναμική στον Πλανήτη από την Αμερική, την Μεγάλη Βρετανία (ξανά μετά την αποχώρησή της από την ΕΕ) και τη Ρωσία.
    Όπου δυστυχώς, τα δικά “πρακτοράκια” της Γερμανίας επιμένουν να βρίσκονται στο πλευρό της ΕΕ, της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Μιας ΕΕ που κλυδωνίζεται και σύντομα θα δεχθεί τα πραγματικά “πυρά” από τη “Νέα Συμμαχία” που χαράζεται στον ορίζοντα.
    Και η δική μας κυβέρνηση, αντί αυτό το μεγάλο πλεονέκτημα να το αξιολογήσει υπέρ της Πατρίδος, εξακολουθεί να εθελοτυφλεί υπέρ μιας ΕΕ που πνέει τα λοίσθια. Παρακαλώντας να μας δώσει την τρισκατάρατη αξιολόγηση. Εκλιπαρώντας να μας κάνει απομείωση του επαχθούς και επονείδιστου δημοσίου χρέους!! Ε, κολοτούμπα Πανούλη;;
    Μια από τα ίδια, ο Κούλης της Μαρέβας και της Λέσχης Bilderberg.
    Θεωρώ ως απολύτως βλακώδες να υπάρχουν ακόμη Έλληνες, οι οποίοι είναι δυνατόν να επενδύουν στο μέλλον της Πατρίδος, εμπιστευόμενοι τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο οποίος ποτέ δεν κατάφερε να νουθετήσει την οικογένειά του και κάποιοι περιμένουν να κυβερνήσει τον ελληνικό λαό.
    Ο πολιτικός που μετείχε στην κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg του περασμένου Ιουνίου (9-12), στη Δρέσδη της Γερμανίας και ο οποίος ουδέποτε θα μας αποκαλύψει τι ακριβώς αποφάσεις πήραν για την Ελλάδα οι συμμετέχοντες φίλοι του: Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (υπουργός οικονομικών της Γερμανίας), Εμμανουέλ Μακρόν (υπουργός οικονομικών της Γαλλίας), Κριστίν Λαγκάρντ (Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ), Μπενουά Κερέ (μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της ΕΚΤ).
    Θα επιβάλουν ολική επαναφορά Καραμανλή;
    Στο άρθρο μου της περασμένης Κυριακής – είχε μεγάλο πολιτικό αντίκτυπο – έγραφα για ολική επαναφορά του Κώστα Καραμανλή, από την “Νέα Συμμαχία”!!
    Πιο συγκεκριμένα έγραφα: «…είναι ο μόνος πολιτικός που μπορεί να εμπιστευθεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν και να συνομιλήσει εντίμως μαζί του. Είναι ο πολιτικός που θα ενεργοποιηθεί σε μια επικείμενη Αμερικανο-ρωσική προσέγγιση και συμφωνία των δυο υπερδυνάμεων. Γιατί, ως Πρωθυπουργός προώθησε τις δυο διακρατικές μεγάλες συμφωνίες με τη Ρωσία. Τον αγωγό αργού πετρελαίου Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολης και τον αγωγό αερίου South Stream. Γιατί, ως Πρωθυπουργός έθεσε βέτο στο Βουκουρέστι στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ το 2008, μη μπορώντας να αποδεχτεί την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ από τη στιγμή που δεν είχε εξευρεθεί κοινά αποδεκτή ονομασία για το κρατίδιο της FYROM. Μιας απόφασης που πάρθηκε και βρήκε πολλούς συμμάχους, παρά τις αφόρητες πιέσεις που ασκήθηκαν από τις ΗΠΑ του Τζωρτζ Μπους».
    Μυστική συνάντηση Πούτιν – Καραμανλή στο Άγιον Όρος το 2005.
    Στο σημερινό φύλλο θα σας ενημερώσω, με όσα μου αποκάλυψε αξιόπιστη πηγή μας, που την προκάλεσε αυτή η αναφορά μου!!
    Ας θυμηθούμε τον ερχομό του Βλαδιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα το 2005.
    Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Ρώσος Πρόεδρος πραγματοποιούσε επίσκεψη στο Άγιον Όρος, την πρώτη αρχηγού του Ρωσικού κράτους. Προηγήθηκε συνάντηση Πούτιν – Καραμανλή στην Χαλκιδική. Μετά από εκείνη τη συνάντηση, ο Πούτιν χαρακτήρισε σοβαρό εταίρο της Ρωσίας την Ελλάδα, ευελπιστώντας στην οικονομική συνεργασία των δυο χωρών. Ακολούθησαν το επόμενο χρονικό διάστημα οι δυο μεγάλες ενεργειακές συμφωνίες μεταξύ Ελλάδος και Ρωσίας!!
    Η πληροφόρηση στα ΜΜΕ έφθασε την εποχή εκείνη μέχρι τη συνάντηση της Χαλκιδικής. Η σημερινή δική μας πληροφόρηση, μιλάει ότι ακολούθησε “Μυστικός Δείπνος” των δυο ανδρών εντός του Αγίου Όρους (δεν μου αποκαλύφθηκε η Μονή) επί τρίωρο!!
    Εκεί ο Πούτιν ενημέρωσε τον Καραμανλή για την τύχη του και για την πολύχρονη υπομονή που έπρεπε να κάνει…
    Επανέρχομαι…
    ο Παναγιώτης Αποστόλου
    Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
    egerssi@otenet.gr
    www.apostoloupanos.gr



    katoxika nea