Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Απροκάλυπτη επίθεση Ερντογάν: «Η ΕΕ να κοιτάξει τις δικές της επιδόσεις»

tagip_erntogan-708

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ, ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ Τ’ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!
Σε ομιλία του που μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση, ο τούρκος πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η Ευρώπη πρέπει να κοιτάζει τις δικές της επιδόσεις στο μεταναστευτικό ζήτημα πριν να λέει στην Τουρκία τι να κάνει με τους πρόσφυγες, και τόνισε ότι η χώρα του θα ακούει την κριτική από την Ευρώπη όσον αφορά τα δικαιώματα όταν αυτή είναι σωστή, διαφορετικά θα κάνει αυτό που κρίνει απαραίτητο.
Κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι «χορεύει σε ναρκοπέδιο» επειδή, κατά την άποψή του, «υποστηρίζει έμμεσα ή άμεσα τρομοκρατικές ομάδες».«Η στάση της Ευρώπης είναι ανέντιμη και ανειλικρινής απέναντι σε τρομοκρατικές ομάδες στην Τουρκία» είπε, λέγοντας επίσης πως διάφορες τρομοκρατικές ομάδες έχουν «συνασπιστεί εναντίον της χώρας».
Όσον αφορά τις διάφορες καταδίκες από την ευρωπαϊκή πλευρά για τη διακυβέρνησή του, ο Ερντογάν είπε ότι «θα ακούσει την κριτική από την Ευρώπη για τα ανθρώπινα δικαιώματα όταν είναι σωστή». «Όταν δεν είναι, θα κάνουμε αυτό που χρειάζεται» τόνισε.





hellasforce

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Σχέδιο «Μπαρμπαρόσα 2»: Υπερπληθυσμός και χρηματοδότηση του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου


World-War-3
Οι πόλεμοι είναι φρικτοί. Το μόνο καλό πράγμα σχετικά με τους πολέμους είναι ότι συμβάλλουν στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού».
Αυτά τα λόγια μου είπε κατάμουτρα ένα πρόσωπο που σκέφτηκα ότι ήταν κοντά μου. Ήμουν σε κατάσταση σοκ και τον ρώτησα τι εννοεί…
«Καλά, δε νομίζεις ότι υπάρχει πρόβλημα υπερπληθυσμού στον πλανήτη;»
Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτές ήταν οι σκέψεις κάποιου που είχε τον απόλυτο σεβασμό μου. Μπορούν επίσης να είναι οι σκέψεις των απλών ανθρώπων που μένουν δίπλα μου. Ανοίγουμε τα μάτια μας σε μια διάσταση που αγνοείται. Οι μυστικές σκέψεις και τα όνειρα των ανθρώπων, άρχισαν να αποκαλύπτονται. Σκέψεις που εκφράζονται μόνο σε μια οικεία ατμόσφαιρα, ή ίσως όταν οι άνθρωποι εξαναγκάζονται να εκφράσουν αυτό που πραγματικά σκέφτονται.
Ο υπερπληθυσμός είναι μια δυτική φαντασία εγωκεντρικού χαρακτήρα. Ο δυτικός κομφορμισμός φοβάται να μοιραστεί μερικές από τις υπερβολές τους με τους φτωχούς ανθρώπους των λεγόμενων αναπτυσσόμενων χωρών της Ασίας, της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής, δηλαδή τις περιοχές που αναπτύσσονται αργά και έχουν βιαστεί για εκατοντάδες χρόνια με από τους ίδιους δυτικούς αποικιοκράτες. Παρόλο που σήμερα οι αναφορές στον υπερπληθυσμό και οι μισθοί πολέμου σε όλο τον κόσμο, είναι μία νέα μορφή αποικιοκρατίας.
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων του ΟΗΕ, το υπάρχον γεωργικό δυναμικό του πλανήτη θα μπορούσε να τροφοδοτήσει τουλάχιστον 12 δισεκατομμύρια ανθρώπους, αν φυσικά τα τρόφιμα δεν γίνονται προϊόντα κερδοσκοπίας και διανέμονται σωστά. Εντούτοις, αυτό δεν συμβαίνει. Κερδοσκόποι των καλλιεργειών τροφίμων στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, ελέγχουν τις τιμές και κυριολεκτικά αποφασίζουν ποιος μπορεί να ζήσει και ποιος πρέπει να πεθάνει από την πείνα.
henry-kissinger-control-food
Σύμφωνα με την Παγκόσμια Τράπεζα, η αύξηση των τιμών των τροφίμων κατά 80% την περίοδο 2008/09, που προκάλεσε τον θάνατο 2.000.000 ανθρώπων στην Ασία και την Αφρική ήταν και πάλι αποτέλεσμα κερδοσκοπίας. Πριν από τρεις εβδομάδες, η ελβετική κυβέρνηση συνέστησε το εκλογικό σώμα της να απορρίψει την πρωτοβουλία μιας ελβετικής σοσιαλιστικής οργάνωσης κατά της κερδοσκοπίας των τροφίμων. Κύρια επιχειρήματά τους ήταν η άρνηση ότι η κερδοσκοπία τροφίμων προκάλεσε πείνα. Και «εάν απαγορεύουν την κερδοσκοπία τροφίμων, οι κερδοσκόποι θα φύγουν από την Ελβετία και θα δραστηριοποιηθούν αλλού». Με την επικρατούσα νεοφιλελεύθερη σκέψη: Το κέρδος πάνω απ’ όλα, η ηθική δεν έχει καμία θέση.
Οι σκέψεις και οι μυστικές επιθυμίες της μείωσης του πληθυσμού για μακρινούς πολέμους είναι πιο πιθανό το ασυνείδητο αποτελέσματα των δεκαετιών της φρικτής δυτικής προπαγάνδας που αναζητούν στον ένα ή τον άλλο τρόπο λαϊκή συναίνεση ότι οι πόλεμοι είναι απαραίτητοι, οι πόλεμοι είναι φυσιολογικοί, οι πόλεμοι είναι αυτό που οι άνθρωποι έκαναν από την «αρχή».
Οι πόλεμοι είναι η πεμπτουσία του δυτικού τρόπου ύπαρξής μας, η τελική αναζήτηση για την εξουσία πάνω από το σύμπαν. Και οι πόλεμοι είναι απαραίτητοι για την επιβίωση της δυτικής ανάπτυξης που βασίζεται στο δικό μας οικονομικό σύστημα. Οι πόλεμοι δημιουργούν ανάγκες για περισσότερους πολέμους και ένοπλες συγκρούσεις – οι πόλεμοι ωθούν σε ένα φαύλο κύκλο εξάρτησης των συγκρούσεων. Οι δυτικές οικονομίες είναι σε γελοίο βαθμό εξαρτώμενες από πολεμικές επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα η οικονομία των ΗΠΑ, που δεν μπορούσε πλέον να επιβιώσει χωρίς πολέμους. Ο πόλεμος φέρνει την καταστροφή και η ανασυγκρότηση την ανάπτυξη. Οι μαζικοί θάνατοι ενισχύουν τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, που αποτελεί βασικό στόχο της ελίτ, όπως τους Ροκφέλερ, και τους ιδρυτές της ημι-απόκρυφων οργανώσεων όπως η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ.
Η Δύση έχει τελειοποιήσει την «επιστήμη» της κατασκευής ψεύτικων λαβάρων πολέμου τόσο πειστικά, έτσι ώστε οι μάζες φωνάζουν για καλύτερη αστυνόμευση και στρατιωτική προστασία. Τόσο αξιόπιστα που αναγκάζουν τις μάζες να ζητούν περισσότερους πολέμους σε μακρινές υπερπόντιες περιοχές, για την προστασία τους. Και για την προστασία των ανέσεών τους! Για παράδειγμα, μετά από τις «τρομοκρατικές επιθέσεις» στο Παρίσι, ο Πρόεδρος Ολάντ προσπαθεί να βάλει τη χώρα σε μία διαρκή κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέσω του γαλλικού Συντάγματος. Κάτι το οποίο μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί από το Κοινοβούλιο.
henry_l_mencken-practical_politics_endless_series_of_made_up_imaginary_fears_to_scare_the_sheeple_control_them
Η προπαγάνδα, από παλαιότερα μέχρι σήμερα, σπέρνει τον πανικό και δημιουργεί φοβισμένες κοινωνίες. Και όταν ο άνθρωπος είναι φοβισμένος, τόσο πιο εύκολα ελέγχεται και χειραγωγείται.
Ποιος μπορεί να χρηματοδοτήσει το «Μπαρμπαρόσα 2»
Το κόστος είναι δύσκολο να εκτιμηθεί, αλλά θα μπορούσε εύκολα να αγγίξει το ένα τρισεκατομμύριο δολάρια -ίσως και παραπάνω-. Αυτό είναι το σημείο όπου η FED και η ΕΚΤ μπορούν να μπουν στο παιχνίδι. Και η ομοιότητα με την Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα, όπου η FED μέσω WS και η BIS χρηματοδότησαν τον Χίτλερ για το Ολοκαύτωμα και την εισβολή στη Ρωσία. Θα μπορούσε αυτό να είναι ο λόγος για την ανοχή της ΕΚΤ απέναντι σε ορισμένες χώρες της Ευρωζώνης όπως η Γαλλία και η Ιταλία, κατά πάσα πιθανότητα και η Πολωνία, που τα τελευταία δύο χρόνια παράγουν περισσότερα ευρώ απ’ όσα επιτρέπουν οι κανόνες της ΕΚΤ; Αυτή τα «νέα» χρήματα, που παράγονται και φτάνουν τα € 500 δισεκατομμύρια (άνω των επιτρεπόμενων ποσοστώσεων Ευρωζώνης) εξαργυρώνονται σε κρατικά ομόλογα και ως εκ τούτου χρηματοδοτούν το δημόσιο χρέος.
Με όσα γνωρίζουμε σχετικά με το πως χρηματοδοτήθηκε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, θα αποτελούσε έκπληξη αν η ΕΚΤ (θυμηθείτε πως ο Μάριο Ντράγκι είναι πρώην μέλος της Goldman Sachs), ακολουθούσε οδηγίες από την Ουάσινγκτον για να κάνει τα στραβά μάτια σχετικά με τους περιορισμούς του δείκτη χρέους της ΕΖ, και να παράγει ουσιαστικά άχρηστα ευρώ, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για ένα Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο; Η αυτοκρατορία του Χάους κινείται πάντα δύο μέτωπα: Χρηματοδότηση ενός νέου πολέμου με τη Ρωσία μέσω του χρέους που επιβάλλεται από την Ουάσιγκτον για τους συμμάχους της υποτελούς ΕΕ, την επιβολή κυρώσεων στη Ρωσία μέσω της ίδιας υποτελούς ΕΕ, την ώρα που η αμερικανική βιομηχανία όπλων θα καρπωθεί τα οφέλη της επιχείρησης. Και ενώ ο Ομπάμα δεν εμπόδισε τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων των ΗΠΑ να παρακολουθήσουν το Διεθνές Επιχειρηματικό Φόρουμ της Ρωσίας τον περασμένο Ιούνιο στην Αγία Πετρούπολη.
johnstockwell-function_of_cia_to_keep_the_world_unstable_propagandize_n_teach_american_people_to_hate_for_the_mic





hellasforce

Δήλωση του ΝΑΤΟ τρόμος για την Ελλάδα! Τελικά ήρθαν στο Αιγαίο για...

Σε σπουδαίες αποκαλύψεις για τον ρόλο των συμμαχικών περιπολιών στο Αιγαίο, προχώρησε ο ναύαρχος του ΝΑΤΟ, Γιοργκ Κλάιν.
«Όταν είμαστε εκεί, υπάρχουν αποτελέσματα, όμως οι διακινητές είναι πολύ ευέλικτοι και μετατοπίζουν το κέντρο βάρος των δραστηριοτήτων τους. Εάν αποκλείσουμε τη Λέσβο, τότε είναι αναμενόμενο τα προσφυγικά σκάφη να αναζητήσουν άλλες διαδρομές», σχολίασε ο ναύαρχος, σε γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, σχετικά με την παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. 
«Ως εκ τούτου είναι σκόπιμο, και αυτό σχεδιάζεται, να επεκτείνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τη δραστηριότητα του ΝΑΤΟ σε περισσότερες παράκτιες περιοχές», συμπλήρωσε ο Γιοργκ Κλάιν.
Παρόλα αυτά, μπορεί το ΝΑΤΟ να μετρά λίγες μέρες στο Αιγαίο, ωστόσο οι μεταναστευτικές ροές δεν έχουν μειωθεί, αντιθέτως παραμένουν στάσιμες.
Ο ναύαρχος μπορεί να αναφέρθηκε στην παρουσία των συμμαχικών πλοίων, ωστόσο άφησε να εννοηθεί πως ο κύριος ρόλος του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, είναι η αποτροπή της παρουσίας ρωσικών πλοίων στην περιοχή.
Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενα του Γιοργκ Κλάιν και τα όσα έχει αναφέρει το ΝΑΤΟ, με επίσημες ανακοινώσεις, τα συμμαχικά πλοία, έφτασαν στα ελληνικά χωρικά ύδατα, για την ανταλλαγή πληροφοριών και όχι για τον εντοπισμό μεταναστών, καθώς αυτό είναι αρμοδιότητα της frontex. Άρα, η Αμερική κατάφερε να παρουσιαστεί στο Αιγαίο και να υπενθυμίσει στην Ρωσία, πως βρίσκεται ακόμα στο παιχνίδι διεκδίκησης. 
Το Αιγαίο με τις ευλογίες της Ελληνικής κυβέρνησης, μετατρέπεται σε πεδίο "μάχης" αμερικανών, ρώσων και τούρκων, δεδομένου ότι το ΝΑΤΟ διατηρεί ρόλο παρατηρητή στο Αιγαίο και όχι "σωτήρα".





voice news

Έκτακτο! Γι' αυτό τρέμει η Τουρκία τον Πούτιν!


vlaaantfttt

Η Ρωσία είναι έτοιμη να κυριαρχήσει στο παγκόσμιο γίγνεσθαι! Τα υπερόπλα του Πούτιν είναι έτοιμα να καταβροχθίσουν οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο στην ανέλιξη της! Ξεκίνησαν οι περιοδικές αποστολές του ΝΑΤΟ λόγων της συριακής κρίσης και των εξελίξεων στην περιοχή και μέσα στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας της Τουρκία τα νατοικά AWACS ξεκίνησαν την επιτήρηση του τουρκικού εναέριου χώρου από τις 12 Μαρτίου. Αυτές οι αποστολές θα διεξάγονται κανονικά και μέσα σε συγκεκριμένες περιόδους τους επόμενους μήνες”.

Ισραηλινά ΜΜΕ αναφέρουν πως τα 16 σαουδαραβικά F-15 είναι έτοιμα να παρέχουν στήριξη στην Τουρκία ενώ επιβεβαιώνουν τον Σ.Λαβρόφ ότι τουρκικά άρματα μάχης πέρασαν τα σύνορα με την Συρία και δημιουργούν οχυρά στην Ινλίμπ.

Στην Σαουδική Αραβία ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη διακλαδική άσκηση που έχει διεξαχθεί ποτέ διάρκειας τριών εβδομάδων “Νοrth Thunder”

Ο εκφωνητής που προλόγιζε την παρέλαση των στρατευμάτων μιλούσε για το μεγάλο και γενναίο στρατό του Ισλάμ που παρέλαυνε μπροστά στα μάτια του όντως ο ίδιος σε θρησκευτική έκσταση .
 «Αν ρωτήσετε ποιος είναι αυτός ο στρατός, αυτός είναι ο στρατός του Μωάμεθ» , καθώς υπήρχε έμβλημα με το σχήμα ημισελήνου και από κάτω ανέφερε ο «Αλλάχ» βρίσκεται κάτω από την «Hasbinallah».
rsena







voice news

Σοκαριστικό βίντεο σεξουαλικής παρενόχλησης Ελληνίδων από μετανάστες!

mmtmttm
 Ένα απίστευτο βίντεο έχει επανέλθει στην δημοσιότητα και παρουσιάζει ένα αποτρόπαιο περιστατικό, που σημειώθηκε πριν από λίγα χρόνια.
Πριν λοιπόν αρχίσει η κρίση του μεταναστευτικού, δεκάδες αλλοδαποί είχαν εκμεταλευτεί μια εορτή, στην οποία είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, ώστε να παρενοχλήσουν σεξουαλικά, δεκάδες ελληνίδες.
Οι εικόνες είναι απίστευτες, καθώς νεαρά κορίτσια έχουν εγκλωβιστεί από μεγάλο αριθμό πακιστανών, οι οποίοι έκανα ανάρμοστες χειρονομίες...
Όπως κατήγγειλε η μια από τις κοπέλες: «έκανα χειρονομίες παντού, δεν άφησαν τίποτα».
Δείτε το βίντεο:





voice news



Τάραξε την Χριστιανοσύνη η δήλωση Κέρι! Σεισμός Πραγματικός!


keri



Οι ΗΠΑ αρχίζουν να «ξεσκεπάζονται»! Υπάρχει αποδοχή της άποψης ότι οι ISIS σκοτώνουν Χριστιανούς στην Μ. Ανατολή! Μάλιστα η παραδοχή αυτή έρχεται από τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζόν Κέρι! Υποκρινόμενος ότι συμπαραστέκεται στα εκάστοτε θύματα των ISIS δεν παίρνει μέτρα προστασίας τους! Μήπως επειδή εμπλέκονται άμεσα οι ΗΠΑ με τους ISIS;  Προφανώς ο κ.Κέρι «ξέχασε» ότι η δύση σύσσωμη είναι υπεύθυνη για τη διόγκωση του ISIS και της τρομοκρατίας στη Μ.Ανατολή τα τελευταία χρόνια αλλά και για τις γενοκτονίες των χριστιανών της ευρύτερης περιοχής






voice news

Όλοι το λένε πλέον η Ευρώπη θα διαλυθεί!

eedialusi


Σε μια ύστατη προσπάθεια να ενώσει το εγχείρημα της ΕΕ ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προβαίνει στην παρακάτω δήλωση βλέποντας τους ηγέτες της ΕΕ να οδηγούν την ένωση σε διάλυση! «Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει πλέον βάση τις αρχές που έβαλαν αυτοί που δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση της αλληλεγγύης… το τέλος θα είναι πολύ γρήγορο. Η Εκκλησία έχει ξεκάθαρο στόχο και την πορεία της μέσα στην ζωή. Στόχος της ήταν και είναι πάντα ο άνθρωπος. Ως προς την Ευρώπη, σε αυτά τα φαινόμενα της Ειδομένης που είδαμε, η Ευρώπη έδειξε τον πολιτισμό της. Από την μια πλευρά είδαμε μια οικογένεια φτωχή να παίρνει τους ξένους στο σπίτι της και να τους ταϊζει. Από την άλλη πλευρά οι πολιτισμένοι, οι οποίοι ανάγκασαν αυτούς τους ανθρώπους να φύγουν απο την πατρίδα τους βάζουν φράγματα για να μην πάνε στις περιοχές τους»






voice news

ΕΚΤΑΚΤΟ! Τρόμος στην Ευρώπη! Βγαίνει από το ευρώ...

euro


Συνεχίζεται ο "πόλεμος" στην Φινλανδία, με τη διαμάχη για το αν πρέπει ή όχι να συνεχίσει η χώρα να ανήκει στο κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, να έχει φτάσει στα άκρα. 
Πολιτικοί της χώρας είχαν ξεκινήσει μια εκστρατεία για την έξοδο της Φινλανδίας, από το ευρώ, συγκεντρώνοντας υπογραφές.
Πλέον οι πολίτες φαίνεται πως τάσσονται υπέρ της εξόδου από το ευρώ, καθώς έχουν συγκεντρωθεί εντός λίγων ημερών, 50.000 υπογραφές.
Η απήχηση που έχει το κίνημα, προκαλεί τρόμο στην Ευρώπη, η οποία διανύει άσχημες και κρίσιμες ημέρες, με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 
Τα δημοσιεύματα του διεθνή τύπου, όπως του Reuters και της Deutsche Welle, αποκάλυψαν πως το κοινοβούλιο της Φινλανδίας, αποφάσισε να εξεταστεί περαιτέρω το ζήτημα της εξόδου, από την βουλή. 
Το σχετικό έγγραφο για την έξοδο της χώρας από το ευρώ, συντάχθηκε από τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της χώρας Paavo Väyrynen, ο οποίος τάσσεται θερμά, υπέρ εθνικού νομίσματος. 
Ο πρώην υπουργός και οι υποστηρικτές του ζητούν δημοψήφισμα, για την δίκαιη απόφαση, μέσω του λαού, κίνηση που δεν μπορεί να απορριφτεί εύκολα, λόγω της ισχύς που αποκτά το κίνημα για την έξοδο από το ευρώ. 




voice news

ΗΠΑ: "Δεν μπορούμε να πολεμήσουμε την Ρωσία και..."

rhrh


Ανίκανη μπροστά στην Ρωσία και την Κίνα, είναι η Αμερική, η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο, έστω και τελευταία στιγμή, να ενισχύσει και να βελτιώσει τα πολεμικά της συστήματα.
Κίνα και Ρωσία τους τελευταίους μήνες, έχουν παρουσιάσει υπερσύγχρονα πυραυλικά συστήματα και αεροσκάφη, τα οποία έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις δυνατότητες των Ηνωμένων Πολιτειών, γεγονός που αφύπνισε τις δυνάμεις τις χώρας. 
Μάλιστα, στρατηγός των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων, ο Mark Milly, δήλωσε: «ο αμερικανικός στρατός μπορεί να διεξάγει περιφερειακές και αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις, αλλά σε  πιθανή ανάγκη διξαγωγής πολέμου με έναν ισχυρό εχθρό  όπως θα ήταν η Ρωσία, η Κίνα, το Ιράν ή η Βόρεια Κορέα , υπάρχει  βαθιά ανησυχία στο Πεντάγωνο».
Η Αμερική λόγω των περικοπών και των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει πολεμικά μια από τις δυο χώρες, αυτή την στιγμή, σύμφωνα με τον στρατηγό. 
Οι ΗΠΑ λοιπόν, αποφάσισαν πλέον να βελτιώσουν έστω και λίγο, τα πολεμικά τους συστήματα, ενώ πραγματοποιούν και δοκιμές σε προσομοιωτές, για το πως θα ήταν ένας παγκόσμιος πόλεμος, με στόχο να μην βρεθούν απροετοίμαστοι.
Το σενάριο του Γ' Π.Π. τον τελευταίο καιρό, γίνεται όλο και πιο έντονο, με την Αμερική να φοβάται πως έχει χάσει πλέον την ισχύ της. 






voice news

Η εμφάνιση του Κ.Βελόπουλου εκτίναξε την τηλεθέαση του ΣΚΑΙ!

skai

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο δημοσιογράφος, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία φιλορωσικού κόμματος στην Ελλάδα.
Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι “θα γίνει ένα νέο κόμμα στην Ελλάδα που δεν θα έχει σχέση με τα παλιά κόμματα τα οποία ανήκουν στη σφαίρα της Γερμανίας. Πρέπει να γίνει ένα νέο κόμμα το οποίο θα βλέπει προς την Βορειο – Ανατολική Ευρώπη, την Ορθοδοξία”.
Στην ερώτηση για τις σχέσεις του νέου αυτού κόμματος με την Ρωσία, ο κ. Βελόπουλος είπε χαρακτηριστικά:
Πρώτα θα είναι ελληνικό και μετά φιλορωσικό... Ετοιμάζεται επίσης και ένα φιλορωσικό κανάλι στην Ελλάδα. Θα είναι ένα κανάλι που θα έχει καλές σχέσεις με την Ρωσία και το Άγιο Όρος. Στο κόμμα θα συμμετέχουν γιατροί, δικηγόροι, επιστήμονες  κτλ.”. Όσον αφορά τη δική του συμμετοχή σε ένα τέτοιο εγχείρημα, ο κ. Βελόπουλος τόνισε πως δεν το σκέφτεται για τώρα, χωρίς ωστόσο να το αποκλείει για το μέλλον.
Τέλος, ο κ. Βελόπουλος τόνισε ότι στα τέλη Μαΐου ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν θα επισκεφθεί το Αγιο Ορος, προκειμένου να συμμετάσχει στη γιορτή της Ορθοδοξίας.
Όπως ήταν φυσικό η τηλεθέαση ανέβηκε κατά πολύ στα λεπτά της συνέντευξης του εφόσον οι δημοσιογράφοι είχαν προαναγγείλει την εμφάνιση του και το γεγονός πως θα μετέδιδε μια αποκλειστική είδηση...Τα μηχανάκια της AGB κατέγραψαν όπως βλέπετε την άνοδο αυτή καθώς σημειώθηκε άνοδος κατά πέντε περίπου ποσοστιαίες μονάδες , δηλαδή 300.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την συνέντευξη.

tiletheasi



voice news

ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ΄΄ΠΑΓΩΤΟ'' ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!«ΜΕΡΚΕΛ ΦΥΓΕ!!!ΠΟΥΤΙΝ ΣΩΣΕ ΜΑΣ»!!!!φωνάζουν οι Γερμανοί ακροδεξιοί!!!!




ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ΄΄ΠΑΓΩΤΟ'' ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!«ΜΕΡΚΕΛ ΦΥΓΕ!!!ΠΟΥΤΙΝ ΣΩΣΕ ΜΑΣ»!!!!φωνάζουν οι Γερμανοί ακροδεξιοί!!!!
 
Οι ακροδεξιοί από την Εναλλακτική για τη Γερμανία (Αfd) βγήκαν στους δρόμους ενάντια στη Μέρκελ για την πολιτική της στο προσφυγικό και διαδήλωσαν υπέρ… του Πούτιν! 

Οι ακροδεξιοί έχουν πάρει κεφάλι στη Γερμανία μετά την πολιτική «ανοιχτές πόρτες» στους μετανάστες και τις selfie της Μέρκελ με πρόσφυγες όπως φάνηκε και στις πρόσφατες τοπικές εκλογές. 

Μέσα στα κύρια συνθήματα και τα πλακάτ που κρατούσαν εντύπωση κάνει η έκκληση στον Ρώσο Πρόεδρο να σώσει τη Γερμανία από τους πρόσφυγες.








volcano times

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΦΙΛΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ! Επιστολή – κόλαφος διευθυντή του Κουίνς Κόλετζ!



Και από τους ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι ανεπιθύμητος, αλλά ένα τόσο γλοιώδες, παχύδερμο, ανθελληνικό, άθεο  ζόμπι, δεν έχει την ελάχιστη Αξιοπρέπεια και το στοιχειώδες Φιλότιμο, ώστε να εξαφανιστεί από προσώπου γης.


Καλλιόπη Σουφλή


filis-650-800x547


Διαχωρίζει τη θέση του από οποιαδήποτε πιθανή επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας της Ελλάδας, Νίκου Φίλη, στο Queens College, ο διευθυντής του Κέντρο Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών.




Με επιστολή του προς τη Greek News, ο διευθυντής του Κέντρου, Δρ. Χρίστος Ιωαννίδης, ξεκαθαρίζει ότι η στάση του αυτή σχετίζεται με τις δηλώσεις του κ. Φίλη για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.


Παρότι η επιστολή του Κέντρου δεν δίνει περισσότερα στοιχεία, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο κ. Φίλης επρόκειτο να μιλήσει στο πλαίσιο μαθήματος.


Ο Ελληνας υπουργός Παιδείας θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη καλεσμένος του Ιδρύματος «Αλέξανδρος Ωνάσης», για τα εγκαίνια της έκθεσής του στην Τετάρτη. Στα εγκαίνια έχει καλεστεί κι ο υπουργός Αναπληρωτής Πολιτισμού, κ. Μπαλτάς.


Το πρόγραμμα του κ. Φίλη περιλαμβάνει εθιμοτυπική επίσκεψη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή, την Τρίτη, όπου θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, ενώ την Πέμπτη φημολογείται ότι θα παρευρεθεί σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, για το Hellenic University.


Υπενθυμίζουμε ότι μετά τη δήλωση Φίλη για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού και τις διαδηλώσεις στην Ελλάδα, αντιπροσωπεία της Παμποντιακής, Ποντιακών Συλλόγων, της Παμμακεδονικής και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, έκανε διάβημα στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας.


Πηγή: greeknewsonline.com


                       Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η ανακοίνωση του διευθυντή του Κέντρου Βυζαντινών Σπουδών, έχει ως εξής:


“Το Κέντρο Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Queens College επιθυμεί να ξεκαθαρίσει την θέση του όσο αφορά το θέμα της πιθανής επίσκεψης του Υπουργού Παιδείας της Ελλάδας, κυρίου Νίκου Φίλη, στο Queens College.


Η γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού αποτελεί αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός.
Το Κέντρο τιμά και σέβεται την μνήμη των αδελφών μας Ποντίων που υπήρξαν θύματα της γενοκτονίας.



 

Το Κέντρο συμπαρίσταται στον αγώνα τον Ποντίων της Αμερικής και των απανταχού Ποντίων για την αναγνώριση της Ποντιακής γενοκτονίας.
 


Το Κέντρο σέβεται την μνήμη του ιδρυτή του και Διευθυντή για 30 χρόνια, καθηγητή Χάρρυ Ψωμιάδη, Ποντιακής καταγωγής, του οποίου η οικογένεια υπήρξε θύμα της γενοκτονίας και ο οποίος αφιέρωσε την ζωή του στον αγώνα για την αναγνώριση της Ποντιακής γενοκτονίας από το Αμερικανικό Κογκρέσο.
 


Για τους πιο πάνω λόγους, το Κέντρο καθιστά σαφές ότι όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με την πιθανολογούμενη επίσκεψη του Υπουργού Παιδείας, αλλά και αντιτίθεται αύτη την επίσκεψη.


Δρ. Χρίστος Π. Ιωαννίδης
Διευθυντής»





attika nea

Ο »εθνάρχης»η μασονία και οι αγιορείτες πατέρες,που τον ρώτησαν αν αληθεύει πως είναι μασόνος!



Ο Μοναχός Πρόδρομος Αγιορείτης μας φέρνει στην επικαιρότητα,μια πτυχή της παρουσίας του »εθνάρχη» Κ.Καραμανλή κατά την επίσκεψη του στο Άγιον Όρος.



Εκεί λοιπόν ένας γέροντας τον ρώτησε.

»Αληθεύει ότι είστε μασόνος»,για να λάβει την απάντηση από τον »εθνάρχη», η οποία έμεινε στην ιστορία,»και ποιός δεν είναι μασόνος ρε΄».


Τόσος ήταν ο σεβασμός του προς του ερημίτες Αγιορείτες πατέρες που δεν είχε πρόβλημα να απαντήσει,με ύφος πεζοδρομιακό και χωρίς να κρύψει τηναλήθεια.


Πως ήταν μασόνος και μάλιστα, ακόμα και τότε που ο κόσμος θρήσκευε σφόδρα, για αυτόν ήταν κάτι το φυσιολογικό.

Η καταστροφή λοιπόν της πατρίδας μας,έχει ρίζες και βάθος, δεν εμφανίστηκε τώρα ουρανοκατέβατη, ο γέρο μασόνος Καραμανλής έσπειρε, με την είσοδο μας στην ενωμένη Ευρώπη, Τσίπρας και Καμένος θερίζουν τους καρπούς της μασονικής σποράς.







attika nea

Γιατί σε παρηγορούν Αλέξη; Τι συμφώνησαν σε βάρος της Ελλάδας πάλι; (φωτογραφίες)


prosfygiko_synodos_koryfis_oikogeneiaki_photo1
Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Η γλώσσα του σώματος δεν λέει ψέματα. Η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες μάλλον δεν πήγε και τόσο καλά…
Και οι μεν και οι δε αν είχαν στα χέρια τους τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα με τον Ξαβιέ Μπετέλ, θα έλεγαν πως ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου «παρηγορεί» τον Έλληνα ομόλογό του.
prosfygiko_synodos_koryfis_tsipras_betel
prosfygiko_synodos_koryfis_tsipras_betel1
Video Player
Δεν έλλειψαν βέβαια και οι κλασικές πια στιγμές με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ…
prosfygiko_synodos_koryfis_tsipras_juncker

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/3/2016)


14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Αισθάνομαι ντροπή για την αποφυλάκιση του Ρουπακιά» (Βίντεο)


αποφυλακιση Ρουπακιά
Τη ντροπή του για την αποφυλάκιση του Γιώργου Ρουπακιά εξέφρασε μέσω της πρωινής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Χρήστος Μαντάς, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
«Αισθάνομαι ντροπή που συμβαίνει αυτό που συμβαίνει, δεν θέλω να πω δικαιολογίες, ούτε άλλα πράγματα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο Χρήστος Μαντάς και πρόσθεσε: «Οφείλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν σε όλα τα επίπεδα, και στο νομοθετικό, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε να μην επαναλαμβάνονται τέτοια φαινόμενα. Η δίκη πρέπει να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί τέλεια και παύλα».

ΕΚΘΕΣΗ-ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ! Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο της Κομισιόν Κατακρίνει την Κομισιόν!!!


FINANCIAL TIMES
ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ…
Oι δαπάνες της Ε.Ε. για την μετανάστευση βρέθηκαν στο στόχαστρο των ίδιων των ελεγκτών του μπλοκ την Πέμπτη, που επέκριναν τις Βρυξέλλες γιατί δεν κατάφεραν να σχεδιάσουν ή να ελέγξουν όπως θα έπρεπε συγκεκριμένες δράσεις και γιατί δεν είναι σε θέση να δείξουν πως ξοδεύτηκαν πόροι €1,1 δισ. αναφέρουν οι FT.
Η κριτική από το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο έγινε πριν από την κρίσιμη συνάντηση της Πέμπτης στις Βρυξέλλες ανάμεσα στην Ε.Ε. και στην Τουρκία για την πρόταση να στέλνονται οι μετανάστες που φτάνουν στην Ελλάδα πίσω στην άλλη πλευρά του Αιγαίου, παρά τις νομικές και πρακτικές ανησυχίες για την συμφωνία.
Οι δαπάνες που έγιναν για έργα με στόχο την βελτίωση των ελέγχων στα σύνορα και στα συστήματα ασύλου σε χώρες όπως η Λιβύη και η Ουκρανία «δεν είχαν ξεκάθαρη στρατηγική», υποστηρίζει έκθεση του ΕΕΚ, του ανεξάρτητου εξωτερικού ελεγκτή της Ε.Ε.
Χρήματα ξοδεύτηκαν με ανοργάνωτο τρόπο και με λίγους ξεκάθαρους στόχους, τονίζει η έκθεση.
Αντίθετα τα έργα είχαν ασαφείς στόχους, όπως ένα που προσπαθούσε να «ευαισθητοποιήσει και να πληροφορήσει την κοινωνία πολιτών για ζητήματα μικτών μεταναστευτικών ροών» στην Αλγερία.
«Τόσο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και τα κράτη μέλη δεν θέλουν ποσοτικούς στόχους» αναφέρει η Ντανιέλ Λαμάρκ, μέλος του ΕΕΚ και συντάκτρια της έκθεσης. «Είναι μια πολιτική χωρίς στρατηγική. Έχουμε γενικούς στόχους, με μια πολιτική που απλά καταπιάνεται με όποια τυχαίνει να είναι η προτεραιότητα της στιγμής».
Συγκεντρώθηκαν χρήματα από διάφορα τμήματα και ταμεία, καθιστώντας δύσκολο να εντοπιστεί τι ξοδεύτηκε για την μετανάστευση, προσθέτει η έκθεση.
Η Ε.Ε. ξόδεψε συνολικά περίπου €1,4 δισ. ανάμεσα στο 2007 και στο 2013 σε έργα μέσω των οποίων πληρώθηκαν από προγράμματα επιστροφής μεταναστών μέχρι 54 οχήματα για Ουκρανούς συνοριοφύλακες. Αλλά οι ελεγκτές κατάφεραν να προσδιορίσουν μόνο που πήγαν τα €304 εκατ., εν μέρει γιατί τα έργα δεν είχαν κατηγοριοποιηθεί όπως θα έπρεπε. Τα 54 οχήματα για την Ουκρανία για παράδειγμα είχαν καταγραφεί ως «διοικητικά έξοδα».
Η Κομισιόν απάντησε υποστηρίζοντας ότι η έκθεση βασίζεται σε περιορισμένο δείγμα έργων και ότι δεν είναι επικαιροποιημένη. «Τα πράγματα έχουν αλλάξει, η έκθεση δεν είναι επικαιροποιημένη και δεν φαίνεται να είναι προσανατολισμένη στην αναζήτηση των λύσεων που χρειαζόμαστε στην τρέχουσα κρίση» δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν.
Οι ελεγκτές διαπίστωσαν ακόμα ότι η Ε.Ε. δεν κατάφερε να διασφαλίσει ότι τα έργα που χρηματοδότησε ήταν σύμφωνα με τους κανονισμούς τα μπλοκ για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Χρηματοδότηση από την Ε.Ε. δόθηκε για κέντρα κράτησης στην Ουκρανία παρά το πολυτάραχο ιστορικό του Κιέβου στην τήρηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Δεν υπήρξε πρόβλεψη για εκπαίδευση που θα βοηθούσε τις αρχές που λειτουργούν τα κέντρα να συμμορφωθούν με τα διεθνή κριτήρια για τα ανθρώπινα δικαιώματα» σημειώνουν οι ελεγκτές.
Τόσο η Ε.Ε. όσο και τα κράτη μέλη έχουν παράσχει σημαντική χρηματοδότηση για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.
Στο τέλος της περασμένης χρονιάς, η Ε.Ε. συμφώνησε να συγκροτηθεί ένα ταμείο €1,8 δισ. για αφρικανικές χώρες, σε μια προσπάθεια να περιορίσει τις ροές μεταναστών που προσπαθούν να μπουν στην Ευρώπη. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Κομισιόν συμφώνησε να προσφέρει βοήθεια €700 εκατ. στην Ελλάδα, η οποία προσπαθεί να ανταπεξέλθει μετά τη συγκέντρωση περισσότερων από 40.000 αιτούντων άσυλο στην χώρα.
Η Σύνοδος στις Βρυξέλλες θα είναι η τελευταία προσπάθεια της Ε.Ε. να περιορίσει τις ροές προσφύγων και μεταναστών που προσπαθούν να φτάσουν στην Ελλάδα από την Τουρκία, πριν από την αναμενόμενη αύξηση τους την άνοιξη.




hellasforce

ΠΡΟΚΛΗΣΗ: «Η Τουρκία θα πιέσει την Ε.Ε. για τη Διαδικασία ένταξής της»


NTABOYTOGLOY
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου θα πιέσει τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης να συμφωνήσουν στο άνοιγμα νέων κεφαλαίων στις διαπραγματεύσεις για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές αργότερα σήμερα στις Βρυξέλλες, όπως δήλωσε ανώτατος Τούρκος αξιωματούχος.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, ο οποίος έφτασε στις Βρυξέλλες αργά χθες, δεν είχε δει ακόμα την τελευταία συμφωνία που ενέκριναν χθες οι χώρες της Ε.Ε. πριν τις σημερινές συνομιλίες που στοχεύουν σε μια συμφωνία μεταξύ Ε.Ε. και Τουρκίας για τον έλεγχο των μετανστευτικών ροών στην Ελλάδα.
«Η Ε.Ε. πρέπει να δει τη συνολική εικόνα», είπε ο αξιωματούχος για την διαδικασία ένταξης, η οποία έχει καθυστερήσει λόγω του Κυπριακού. «Υπάρχουν αρκετές συμφωνίες για την διαδικασία πλήρους ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε.. Έχουμε ήδη εκπληρώσει τα αρχικά κριτήρια για πολλά κεφάλαια, οπότε πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά βήματα που (χρειάζονται) να γίνουν για να ανοίξουν αυτά τα κεφάλαια και αυτή παραμένει η προσδοκία μας», είπε.

ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ… Νταβούτογλου: «Πρέπει να βρούμε τρόπο να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες»


ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ
«Πρέπει να βρούμε τρόπο για να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες» δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής, για το προσφυγικό.
«Ελπίζω ότι θα επιτύχουμε τον στόχο μας, να δώσουμε μία λύση στο προσφυγικό ζήτημα και επίσης να συσφίξουμε τη σχέση μας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο θα είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο και για τις δύο ηπείρους, αλλά και για όλες τις χώρες.

Τα «κόκκινα» δάνεια και το χάσμα απόψεων κυβέρνησης-θεσμών


kokkina_daneia
Συνάντηση Τσακαλώτου- Σταθάκη με τους θεσμούς στο Χίλτον
Σε τείχος έπεσαν οι ελληνικές προτάσεις για τα «κόκκινα δάνεια», αφού, μετά την τρίωρη σύσκεψη Σταθάκη-Τσακαλώτου με τους θεσμούς, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως «βρισκόμαστε σε μεγάλη απόσταση, οι θεσμοί ζητούν πλήρη απελευθέρωση στην πώληση των δανείων» και η μόνη σύγκλιση που φαίνεται να υπάρχει, αφορά «μία μικρή μόνο εξαίρεση που δέχονται οι θεσμοί για την προστασία της πρώτης κατοικίας και μερικών δανείων που είναι συνδεδεμένα με κατοικία» (π.χ. δάνεια μικρών επαγγελματιών με εγγύηση κατοικία).
Όπως ανέφερε ο υπουργός Οικονομικών, συμφωνήθηκε και νέα συνάντηση, πιθανότατα το Σάββατο, αλλά όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο ίδιος «δεν ξέρω αν θα κλείσουμε» τότε τη συμφωνία.
Η μεγάλη διαφωνία των δύο πλευρών, σύμφωνα με πληροφορίες του newmoney.gr έγκειται κυρίως στο ότι οι δανειστές ζητούν πλήρη απελευθέρωση για την πώληση των δανείων «μία και έξω» και δεν δέχονται την ελληνική πρόταση για σταδιακή απελευθέρωση σε βάθος τριετίας.
Πήγες του Υπουργείου Οικονομίας διευκρίνιζαν ότι «δικαίωμα αγοράς «κόκκινων» δανείων θα έχουν μόνο εταιρείες οι οποίες θα εδρεύουν στην Ελλάδα και που θα έχουν εξασφαλίσει σχετική άδεια από την Τράπεζα της Ελλάδος», αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπορούν να εκχωρηθούν προς διαχείριση και σε ένα fund που θα ανοίξουν υποκαταστήματα στην Ελλάδα, εφόσον πληρούν τους όρους συμφωνίας που προβλέπει η ΤτΕ.
Δεν φαίνεται όμως να υπάρχει, προς το παρόν τουλάχιστον, σύγκλιση με τους δανειστές και για την εξαίρεση των καταναλωτικών δανείων μέχρι το ύψος των 20.000 ευρώ, των δανείων που έχουν χορηγηθεί σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως του ύψους των 250.000 ευρώ, αλλά και των δανείων για ελεύθερους επαγγελματίες έως 100.000 ευρώ.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η κυβέρνηση απορρίπτει προς το παρόν κατηγορηματικά το σχέδιο για πώληση και εξυπηρετούμενων «πράσινων» δανείων, μαζί με κόκκινα, το οποίο τραπεζικές πηγές προέβαλαν τις προηγούμενες σαν χρήσιμο εργαλείο που χρησιμοποιούν και οι ιταλικές τράπεζες για να μειώσουν την έκθεσή τους σε μη εξυπηρετούμενα δάνεια.




hellasforce