Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΧΑΣΤΟΥΚΙ από τις ΗΠΑ: «Γερμανία σβήσε ΤΩΡΑ το χρέος της Ελλάδος, όπως έσβησε εκείνη το δικό σας το 1953»

ΧΑΣΤΟΥΚΙ από τις ΗΠΑ: «Γερμανία σβήσε ΤΩΡΑ το χρέος της Ελλάδος, όπως έσβησε εκείνη το δικό σας το 1953»
Μ΄ ένα άρθρο «ΒΟΜΒΑ»... η μεγάλη αμερικανική εφημερίδα Washington Post υπενθυμίζει στο Βερολίνο όσα Μέρκελ και Σόϊμπλε κάνουν πως δεν θυμούνται.

Ο συντάκτης του άρθρου Harold Meyerson, συγκρίνει την νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με αυτή του Αντενάουερ στην Γερμανία υποστηρίζοντας ότι και οι δύο κλήθηκαν να διαχειριστούν την κακοδιαχειριση των χωρών τους.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος υπενθυμίζει αυτό που χρόνια τώρα όλος...ο πλανήτης λεει σε Μέρκελ και Σόϊμπλε:
H Γερμανία είναι υποχρεωμένη να θυμάται πάντα ότι η ανάπτυξη και η ευημερία της οφείλονται στην μεγαλόψυχη απόφαση των αντιπάλων της στον Β΄Παγκόσμιο ,να διαγράψουν το 50% των χρεών της!
Τελεία και παύλα λοιπόν με την εμμονή της δημοσιονομικής "ορθοδοξίας" η οποία έχει τινάξει στον αέρα όλη την Ευρώπη.
Το άρθρο γίνεται ακόμη σκληρότερο στην συνέχεια αναφέροντας ότι η εμμονή της Γερμανίας οδήγησε την Ελλάδα στην καταστροφή:
" Η ανεργία εκτινάχθηκε στο 25%, ενώ η ανεργία των νέων ξεπέρασε το 50%. Η οικονομία συρρικνώθηκε κατά 26% και η κατανάλωση κατά 40%.

Το χρέος ανήλθε στο 175% του ΑΕΠ, ενώ τα κεφάλαια από τα δάνεια που παραχώρησαν η Γερμανία και τα άλλα κράτη στην Ελλάδα δόθηκαν είτε για την κάλυψη των επιτοκίων είτε για την αποπληρωμή παλαιότερων δανείων. Μόλις το 11% εξ αυτών δόθηκε πραγματικά στην ελληνική κυβέρνηση". Κλείνοντας το άρθρο ο συντάκτης υπενθυμίζει την συμφωνία του Λονδίνου το 1953 όπου 20 κράτη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, που είχαν δανείσει χρήματα στη Γερμανία της εποχή της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης και μετά το 1945, συμφώνησαν να μειώσουν το χρέος της Γερμανίας κατά το ήμισυ.
Επιπλέον συμφώνησαν ότι η αποπληρωμή του δεν θα προέρχεται από τις κυβερνητικές δαπάνες αλλά αποκλειστικά από τις εξαγωγές. Θα ακούσουν άραγε οι Γερμανοί;
Η φωτογραφία είναι από εκείνη την συμφωνία του Λονδίνου το 1953, με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να υπογράφει την «διευκόλυνση» των Γερμανών...



phgh:to xwni

ΈΚΤΑΚΤΟ! Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα- Γιούνκερ- ΝΕΑ ελληνική πρόταση στο τραπέζι

ΈΚΤΑΚΤΟ! Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα- Γιούνκερ- ΝΕΑ ελληνική πρόταση στο τραπέζι
Τηλεφωνική συνομιλία με τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ είχε πριν λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας,
σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί συμβιβαστική λύση στο ελληνικό πρόβλημα μέχρι το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας πρότεινε την επίτευξη μίας βιώσιμης συμφωνίας στον Γιούνκερ, με επίλυση του χρηματοδοτικού προβλήματος της χώρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα επιδιώξει να έχει συνομιλίες και με Μέρκελ – Ολάντ τις επόμενες ώρες.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «αν θέλουν λύση οι εταίροι ας σταματήσουν να φέρνουν παλιές προτάσεις ως νέες» και πρόσθεσε ότι για να υπάρξει συμφωνία «ζητάμε καμία περικοπή σε μισθούς και συντάξεις, επαναφορά συλλογικών συμβάσεων και διευθέτηση χρέους».


phgh:to xwni

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, ΤΩΡΑ - Δημοσκόπηση: 23% μπροστά το ΟΧΙ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, ΤΩΡΑ - Δημοσκόπηση: 23% μπροστά το ΟΧΙ!
Την κοινή αίσθηση ότι ο ελληνικός λαός θα φωνάξει δυνατά το ΟΧΙ της υπερηφάνειας την επόμενη Κυριακή έρχεται να επιβεβαιώσει κρυφή δημοσκόπηση που διενεργείται και για τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της οποίας έχει αποκλειστικές πληροφορίες Το ΧΩΝΙ.

Πρόκειται για δημοσκόπηση που έχουν παραγγείλει επιχειρηματίες έχοντας δώσει εντολή στην εταιρεία μετρήσεων να μη τη δημοσιοποιήσει (θα αποφασίσουν αν θα βγει στον αέρα μετά το τέλος της και ανάλογα με τα αποτελέσματα.
Το ΧΩΝΙ είναι σε θέση να ξέρει ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα, το 52% ψηφίζει ΟΧΙ, το 29% ναι και το 19% δηλώνει αναποφάσιστο.
Να σημειωθεί ότι οι ερωτώμενοι απαντούν και σε άλλα ερωτήματα και οι απαντήσεις που δίνουν αποδεικνύουν ότι ο ελληνικός λαός παραμένει ψύχραιμος. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ!



phgh:to xwni

Τσίπρας: Ούτε το δικό μου αυτί ιδρώνει...

Τσίπρας: Ούτε το δικό μου αυτί ιδρώνει...
Το ΧΩΝΙ κρατάει ο Μάνος Κακλαμάνος: Ο ελληνικός λαός πάντα έψαχνε τον ηγέτη, που θα μπει μπροστά, για να τον ακολουθήσει. Και τώρα τον βρήκε.
Ο ελληνικός λαός μπορεί να επιδείξει μεγάλες αρετές, αρκεί να κάποιος να του δώσει όραμα και να τον γεμίσει πίστη στις δυνάμεις του. Και οι Τσίπρας – Καμμένος είναι τέτοιοι!

Αυτή τη στιγμή, μετά από πάρα πολλά χρόνια –αρκετά για να μην θυμάται η γενιά μου κανέναν απολύτως- ο ελληνικός λαός έχει την τύχη να βλέπει να κυβερνούν δύο ηγέτες. Δύο Ελληνες, με τις ίδιες αγωνίες με το λαό, που αγωνίζονται ειλικρινά υπέρ του λαού. Και δεν πρόκειται να κάνουν ΠΟΤΕ πίσω από τις κόκκινες γραμμές τους, απέναντι στους δανειστές.

«Δεν φαίνεται να ιδρώνει το αυτί των δανειστών» είπε ο δημοσιογράφος.
«Ούτε το δικό μου ιδρώνει όμως...» απάντησε ο Ελληνας Πρωθυπουργός.

Που συγκυβερνά με τον Καμμένο, που δάκρυσε πάνω στο βήμα της Βουλής, μιλώντας για την Ελλάδα και τους πολίτες της.

Απέναντι στον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Παπαδήμο, που ΠΑΝΤΑ χαμογελούσαν και χαριεντιζόντουσαν με τους δανειστές, το δίδυμο Τσίπρα - Καμμένου είναι μια ανεκτίμητη ευκαιρία για την Ελλάδα. Ειδικά αυτή τη στιγμή. Που καλούμαστε να αποφασίσουμε αν θα είμαστε δούλοι εις το διηνεκές ή ήρθε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ στο θάνατό μας. ΩΣ ΕΔΩ η υποτέλεια. ΩΣ ΕΔΩ οι μνημονιακές τους φαντασιώσεις, που τις εφάρμοζαν χρησιμοποιώντας ως «σκεύη ηδονής» τους εγχώριους πολιτικούς.

ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΤΩΡΑ πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Μπορούν για μια βδομάδα να μας περιορίσουν, να μας εκβιάσουν, να μας πιέσουν. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας νικήσουν.

Γράφεται Ιστορία. Και η πατρίδα μάς χρειάζεται.

Και δεν θα την υποστηρίξουμε τώρα;

Να κάνουμε πίσω τώρα;

Και να μας γαμάνε μια ζωή; Είναι δυνατόν;;;;;

ΜΑΝΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ



phgh:to xwni

ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΡΓΕΜΟΣ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 !

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/06/ce9ace91cea4ce91cea3cea4cea1ce9fcea6ce971.jpg

Γενικός συναγερμός έχει ξεσηκώσει όλες τις υπηρεσίες καθώς πράκτορες και εταιρίες ασφαλείας κυκλοφορούν στην Αθήνα λιγο πριν το συλλαλητήριο του απογεύματος.
Αξιωματούχοι φοβούνται προβοκάτσια ξένων μυστικών υπηρεσιών κατά τα πρότυπα του Δεκεμβρίου του 2008, με στόχο να πιέσουν την Ελληνική Διαπραγμάτευση.
Τα funds έχουν επενδύσει πολλά τα τελευταία 5 χρόνια να ελέγξουν την Ελληνική κοινωνία ωστε να δεχτεί το νεοφιλελεύθερο προγραμμα, που μονο σε δικτατορίες τύπου Πινοσετ είχε εφαρμοστεί, με σκοπό να ακολουθήσουν κι οι υπόλοιποι Ευρωπαϊκοί λαοί. Το διακύβευμα τους είναι μεγάλο για το αφήσουν στην Λαϊκη ετυμηγορία. Αν σωθεί η Ελλάδα θα σωθεί κι Ευρώπη.
Ηδη τα Γαλλικά και Γερμανικά υποκαστήματα των Τραπεζών έχουν φέρει από το εξωτερικών ιδιωτικές εταιρίες security και έχουν αυξήσει τα μέτρα ασφαλειας τους σαν κάτι να περιμένουν
Οι ταραχές του Δεκεμβρίου 2008 υπήρξαν μια σειρά πανελλαδικής εμβέλειας ταραχών, οι οποίες ακολούθησαν το συμβάν της δολοφονίας του δεκαπεντάχρονου Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου από ειδικό φρουρό της Ελληνικής Αστυνομίας χωρίς ακόμη μετά από τόσα χρόνια να έχει εξηγηθεί η απόφαση του ειδικού φρουρού να πυροβολήσει στο πλήθος 

phgh:http://hellasforce.com

Διασπορά ψευδών ειδήσεων από το Ποτάμι



Διασπορά ψευδών ειδήσεων από το Ποτάμι

Επίσημη Διάψευση της Προπαγάνδας Θεοχάρη («Ποταμι») – «Εισαγγελικές διώξεις Και…Συγγνώμη»


ΘΕΑΝΩ ΦΩΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΘΕΟΧΑΡΗ
«Σε περιόδους προεκλογικές, ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες μάλιστα εγγράφονται μέσα εις τα πρακτικά της Βουλής επιφέρουν ίσως και εισαγγελικές διώξεις», δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, στη Βουλή αναφορικά με τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη περί σχεδίου τυπώματος δραχμής.
Η δήλωση αυτή της Θεανώς Φωτίου προκάλεσε την έκρηξη του βουλευτή του Ποταμιού Κωνσταντίνου Μπαργιώτα.






«Η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την “ευθύνη”. Ντροπή και τίποτα άλλο» δήλωσε με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σχετικά με τις δηλώσεις «περί δραχμής» του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ
«Η τοποθέτηση του κ. Θεοχάρη ήταν εκτός τόπου και χρόνου, όχι μόνο επί της ουσίας, αλλά και όσον αφορά το γεγονός το οποίο είπε ότι είναι ομάδα στελεχών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο Μαξίμου και ετοιμάζουν το τύπωμα νέου εθνικού νομίσματος δεν έχει καμία βάση. Καμία, μα καμία βάση», ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δημήτρης Στρατούλης, αναφορικά με τη δήλωση του βουλευτή του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη.
«Είναι πέρα από κάθε πολιτική δεοντολογία. Είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσα στην καρδιά του εκλογικού αγώνα», πρόσθεσε ο κ. Στρατούλης.
«Αφενός μεν διαψεύδουμε την πληροφορία, και από εκει και πέρα τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού που αυτές τις κρίσιμες ώρες διασπείρει τέτοιες κινδυνολογικού τύπου ψευδείς ειδήσεις».
«Πρέπει το ταχύτερο δυνατόν να τοποθετηθεί, να ζητήσει συγγνώμη και να το πάρει πίσω», ανέφερε ο υπουργός Εργασίας.





phgh:http://hellasforce.com/2015/06/30/%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%88%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%B5%CE%BF/

«Τρόικα Εσωτερικού» – Απίστευτο ξέσπασμα Βορίδη υπέρ των Θεσμών (Βίντεο)

Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΦΙΛΗ
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης στην εκπομπή «Ενικος» του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφερόμενος στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μάκη Βορίδη, τόνισε ότι τρομοκρατεί τον λαό ενόψει του δημοψηφίσματος την Κυριακή. «Αφρική καταντήσατε την Ελλάδα» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Και εκεί ακολούθησε το ξέσπασμα του Μάκη Βορίδη, ο οποίος απάντησε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους σαν να υπερασπίζεται την Τρόικα και ξεχνώντας τα ψέμματα της Νέας Δημοκρατίας, όταν αυτή κυβερνούσε,






Νέα Κατάπτυστη Παρέμβαση στα Εσωτερικά της Ελλάδας – Ισχυρό ΟΧΙ του Πρωθυπουργού


ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΚΑΛΟΥΣ» ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΚΑΚΗ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΕΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ…
Νέα πρωτοβουλία ανέλαβε ο Ζαν Κλοντ Γιουνκερ στέλνοντας νέα πρόταση προς την ελληνική πλευρά, γεγονός που επιβεβαιώνεται τόσο από ευρωπαϊκές πηγές όσο και από το Μέγαρο Μαξίμου. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας η επανεκκίνηση της διαπραγμάτευσης και η άρση τoυ αδιεξόδου.
Σύμφωνα με το Μέγαρο Μαξίμου η Ελλάδα πήρε ένα μήνυμα από τον Ζαν Κλοντ Γιουνκερ που περιλαμβάνει:
.1. Να γίνει αποδεκτό το κείμενο των θεσμών
2. Ο Αλέξης Τσίπρας να ζητήσει από τον κόσμο να ψηφίσει ΝΑΙ
3. Οι θεσμοί να αποδεχτούν μια αλλαγή στο κείμενό τους
4. Η κυβέρνηση να ζητήσει έκτακτο eurogroup
Όπως αναφέρεται από τις ίδιες πηγές η ελληνική κυβέρνηση βαδιζει προς την κάλπη ακούει με ενδιαφέρον ότι λέγεται και γράφεται και εργάζεται για την λύση. Επισημαίνουν ωστόσο πως ο Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή θα ψηφίσει ΟΧΙ.
Χαρακτηριστικά κύκλοι της κυβέρνησης αναφέρουν: «Η ελληνική κυβέρνηση βαδίζει προς την κάλπη, ακούει με ενδιαφέρον ό,τι λέγεται και γράφεται, εργάζεται για τη λύση. Ο Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή θα ψηφίσει «όχι»».


phgh: http://hellasforce.com

Η Ευρωμάνα Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται στο κόμμα ενός Προδότη! (Βίντεο)


Η Ευρωμάνα Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται στο κόμμα ενός Προδότη!

Θαυμαστε την εν λογο »κυρια» τι ελεγε τοτε οταν ο Σαμαρας ειχε δημιουργησει την »πολιτικη Ανοιξη» και τωρα γλυφει εκει που εφτυνε…Η κοροϊδια και το θράσος τους στον Ελληνικό λαό δεν έχει όρια.
Η ΕυρωΜάνα Μπακογιάννη Προτείνει Κατάληψη του Μαξίμου!!! (Βίντεο)





phgh: http://hellasforce.com

«ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»


ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΗΠΑ ΚΑΙ Ε.Ε ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, Η ΟΧΙ !!!
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ, ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΩΡΙΜΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ …
ΙΣΩΣ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ «ΤΙΜΗΣ» ΜΑΣ …
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ, ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΟ ΠΡΟΕΔΡΟ …
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΥΡΙΕ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ …
ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ …
ΤΗ ΔΩΣΑΤΕ ΤΗ ΒΑΣΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ …
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ …
ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ …
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ DEAL ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗ ΒΑΣΗ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ» ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ, ΑΝΕΚΑΜΨΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΜΠΟΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ …
ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ;
ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ;
ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΘΕΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ;
ΤΑ ΟΣΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΥΘΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΤΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ …
ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ 300 ΔΙΣ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ;
ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΣΥΣΤΟΙΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΛΙΓΑ ΨΙΧΟΥΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΩΡΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ …
ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΔΑΝΙΑ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ !!!




phgh: http://hellasforce.com

ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ… Η Εθνική Προδοσία, οι Εχθρικές Ενέργειες και το μεγάλο «ΟΧΙ»


ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ... Η Εθνική Προδοσία, οι Εχθρικές Ενέργειες και το μεγάλο ΟΧΙ
ΔΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΝ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ…
Η Αγία ημών Εκκλησία ψάλλει την Μεγάλη Παρασκευή, «Διά τον φόβον των Ιουδαίων»………….
Σύμφωνα με τις γραφές, οι μαθητές του Ιησού εκρύβησαν, διά τον φόβον των Ιουδαίων, μετά την Σταύρωσην του Ναζωραίου.
Οι σύγχρονοι Ιουδαίοι της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, σχεδίασαν να γίνουν οι επίδοξοι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του τότε Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, και έκαψαν την Αθήνα, και τα δάση της Ελλάδος.
Στα ΜΜΕ ο κύριος Κώστας Καραμανλής σχετικά με το δημοψήφισμα δήλωσε. «Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν τη παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ε.Ε. δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες».
Αυτά «Διά τον φόβον και τρόμον των σύγχρονων Ιουδαίων και Φαρισαίων Σιωνιστών της Ε.Ε.»
Κύριε Καραμανλή,
Καταρχήν το δημοψήφισμα δεν θέτει θέμα παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη, και στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το δημοψήφισμα ερωτά τον Ελληνικό Λαό, αν δέχεται τα νέα οικονομικά μέτρα που επιβάλλουν οι Σιωνιστές πολιτικοί της Ε.Ε., ορντινάντσες της Ν.Τ.Π. για να μας δώσουν ένα νέο δάνειο, και να εξωφλήσουμε τα παλαιά. Ζητάνε την κεφαλήν μας επί πίνακι, όπως έκαναν με τον Ιωάννη τον Πρόδρομο και Βαπτιστή του Ιησού.
Σκοπίμως οι αρμόδιοι της Ν.Δ., και οι παρακαθήμενοι αυτών, διεστρέβλωσαν το ερώτημα του δημοψηφίσματος.
Κύριε Καραμανλή,
Είναι δυνατόν να παραμένουμε σε μια λέσχη που δεν μας θέλουν;; που κάνουν τη ζωή μας δύσκολη έως αφόρητη για να αναγκαστούμε να φύγουμε;; Στην Ε.Ε. δεν θέλουν πια χώρες με ιστορία και πολιτισμό, θέλουν χώρες που δεν αντιδρούν, σαν την Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σλοβακία, Μάλτα, Τσεχία, Σλοβενία, Πολωνία, Ουκρανία, κ.λ.π. τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Θέλουν χώρες με φιλικές δεξιές κυβερνήσεις, υπάκουες στις διαταγές των Σιωνιστών Επικυρίαρχων του πλανήτη.
Κύριε Καραμανλή,
Εσείς θα καθόσαστε σε ένα καφενείο όπου οι θαμώνες θα σας γύριζαν τη πλάτη;;; Το ίδιο συμβαίνει με την Ε.Ε. και την Ελλάδα!!!
Δεν θέλουν Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Δημόκριτο, θέλουν Ούννους, Βίκινγκς, & Βάνδαλους, αλλά και Σιωνιστές Ιουδαίους και Φαρισαίους της Ν.Τ.Π.
Κύριε Κώστα Καραμανλή,
Αυτό διπλωματικά το λέτε «υπαρκτές ατέλειες».
Η Ε.Ε. δεν είναι πια η Ευρώπη που ήξερε ο αείμνηστος Θείος σας.
Η παλαιά Ε.Ε. (ΕΟΚ), απέθανεν και ετάφη, μαζί με τους ηγέτες της, φροντίδι των Σιωνιστών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Η Ε.Ε. (πρώην ΕΟΚ) δεν είναι πια αυτή που ίδρυσαν οι Ζαν Μοννέ, Ρομπέρ Σουμάν, Σπάακ, Ντε Γκάσπαρι, Σπινέλι, Ντε-Γκώλ, Αντενάουερ, Μπίλι Μπραντ, κ.λ.π. ρομαντικοί πολιτικοί ηγέτες, μετά το Β! Π.Π.
Η σημερινή Ε.Ε. είναι η Ευρώπη του Ολλανδο-Ιουδαίου Νταϊσελμπλουμ, και άλλων Σιωνιστών-Ιουδαίων-Γραμματέων & Φαρισαίων, της παρέας Μέρκελ, Σόϊμπλε, Σαρκοζί, Ολάντ, Μπαρόζο, Γιούνκερ, Σούλτζ, Όλι Ρεν, Μοσκοβισί, Donald Τούσκ, (Πολωνο-Ιουδαίος), και άλλων πολιτικών Σιωνιστών, αχυρανθρώπων του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης.
Κύριε Κώστα Καραμανλή,
Σήμερα η Ε.Ε. είναι φέουδο, αποικία, & προτεκτοράτο, της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου Μαρκησίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της σπείρας-κουστωδίας αυτού. Πρόκειται για τη παγκόσμια Οικονομική Ελίτ, (Αγορές) και πολιτική & Στρατιωτική Δικτατορία. (ΝΑΤΟ).
Είναι εκείνοι που φιλοδοξούσαν να γίνουν οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας σας. Μην ξεχνάτε τα ιστορικά γεγονότα του 2008………
Σε αυτή τη Σιωνιστική φωλεά με τις έχιδνες, θέλετε να παραμείνει η Ελλάς, τη στιγμή που δεν μας θέλουν;;;
Μας θέλουν για τον ορυκτό μας πλούτο, να τον εκμεταλλευτούν.
Σκοποί Εθνικής αξιοπρέπειας επιβάλλουν να αποχωρήσουμε!!!
Εάν μείνουμε μέσα, τότε το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων θα Βαλκανοποιηθεί, οι μισθοί και συντάξεις θα πάνε στα 300 ευρώ.
Αυτό είναι που θέλετε;;;
Σήμερα για το δημοψήφισμα, οι Φαρισαίοι της Ε.Ε. κ.κ. Σούλτζ & Γιούνκερ, αναλαμβάνουν εκστρατεία υπέρ του ΝΑΙ.
Εάν μείνουμε μέσα στο λάκκο των λεόντων, τότε τα παιδιά μας, και τα εγγονάκια μας, θα έχουν να πληρώσουν ένα χρέος 500 δις. ευρώ! Αυτό είναι που θέλετε;;;;;;; Τα παιδάκια σας δεν τα σκέπτεσθε;;;
Μας έκαναν το «Βίο αβίωτο», πήγαμε για μαλλί στην Ε.Ε., και βγήκαμε κουρεμένοι, λέει ο Λαός.
Η σημερινή Ε.Ε. είναι, «Όλα τα κέρδη στο Θείο ΡΟΤΣΙΛΝΤ»!!!
Κάθε ενέργεια προς εξόφληση αυτού του χρέους αποτελεί ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αφού το χρέος αυτό είναι κλοπιμαίο, τεχνητό, της παγκόσμιας οικονομικής Ελίτ, για να κάνουν χρυσές δουλιές οι τράπεζες του παγκόσμιου δικτάτορα βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι συντηρητικοί πολιτικοί της δεξιάς, ποταμίσιοι, και οι άλλοι του Σιωνιστικού Σοσιαλισμού, που κάνουν προσπάθειες για πληρωμή του χρέους από το φτωχό Λαό, με νέα μέτρα, διαπράττουν ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!! Τα νέα αυτά μέτρα είναι προϊόντα του Ιουδαίου Μπλούμ και της Σιωνιστικής παρέας του, για να ικανοποιήσει τα αφεντικά του, τους δανειστές.
Ο σημερινός ηγέτης του κόμματός σας, μαζί με ποταμίσιους, και άλλους του Σιωνιστικού Σοσιαλιστικού κόμματος, έτρεχαν στη Ευρώπη να υποβάλλουν τα σέβη τους γεμάτα υποτέλεια στον Μπλούμ, & Σούλτζ, και στα άλλα Σιωνιστικά ανδρείκελα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και να εκλειπαρήσουν την εύνοιά τους, υποσχόμενοι τα πάντα, φτάνει να τους στηρίξουν να επανέλθουν στην εξουσία, αδιαφορώντας για τον Ελληνικό Λαό.
Μήπως αυτοί θα πλήρωναν τα νέα μέτρα;;;;
Οι δανειστές-δυνάστες που λέγονται ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε. είναι ιδιοκτησία του Παντοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Θα μου πείτε, μα, θα τα βάλουμε με το ΡΟΤΣΙΛΝΤ και της παγκόσμια
Σιωνιστική Δικτατορία;;; Σας απαντώ,
Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε. Ή ταν , ή επί τας, λέγανε οι πρόγονοί μας. Μας έχουν αλυσοδέσει με το ΧΡΕΟΣ των 500 δις. ευρώ.
Κύριε Καραμανλή,
Οι Ιουδαίοι & Φαρισαίοι υποκριτές Σιωνιστές της Ε.Ε.
1.- Ενταφιάζουν τη μεσαία τάξη των Ελλήνων.
2.- Εκτοξεύουν την ανεργία στο 30%
3.-Φέρνουν εκατομμύρια εισβολείς Ισλαμιστές λαθρομετανάστες για να καταλάβουν την Ελλάδα, ενώ εμείς οι αφελείς κοιμόμαστε τον ύπνο της «Φιλανθρωπίας».
4.-Πιέζουν για μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
5.- Πιέζουν για αύξηση φορολογίας.
6.-Προσβάλλουν τα δημοκρατικά ιδεώδη του Ελληνικού Λαού.
7.-Επιχειρούν ανατροπή της εκλεγμένης κυβερνήσεως.
8.-Απειλούν με Γεωπολιτικές εξελίξεις εις βάρος της Ελλάδος.
9.-Φούσκωσαν το έλλειμα-χρέος με τεχνητά μέσα (ΕΛΣΤΑΤ)
10.-ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε. είναι οι αυτουργοί της Ρήξης.
11.- Η Ε.Ε. δρα σαν εγκληματική οργάνωση εις βάρος της Ελλάδος.
12.-Οι Έλληνες καταναλωτές ευρίσκονται στο έλεος των Καρτέλ, και των ολιγοπωλείων της Ε.Ε.
13.-Επέβαλλαν επαίσχυντα Μνημόνια επάνω στον Ελληνικό Λαό.
14.-Ειδική Οικονομική Ζώνη (Ε.Ο.Ζ.) θέλουν την Ελλάδα οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό φέρνουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες εδώ.
15.-Σχεδιάζουν τη παραμονή της Τρόϊκα και την ισοπέδωση της οικονομίας μας.
16.-Σχεδιάζουν την αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων. Αύριο θα έλθουν να σας πάρουν το σπίτι στη Ραφήνα.
17.-Προωθούν τη μετανάστευση των Ελληνοπαίδων, ώστε να εγκατασταθούν εδώ οι λαθρομετανάστες.
18.- Ζητάνε τη παράδοση της εθνικής ανεξαρτησίας.
19.-Αρνούνται διαγραφή-κούρεμα του χρέους, που αυτοί δημιούργησαν.
20.-Δεν αναγνωρίζουν το χρέος σαν επαχθές & επονείδιστο. Είναι παράνομο το 60% του δημόσιου χρέους. Το υπόλοιπο 40% τα «φάγανε» οι καρχαρίες μέσα και έξω……Η Βουλή των Ελλήνων με εξεταστική επιτροπή έβγαλε το χρέος απεχθές, επαχθές, & παράνομο.
21.-Προσπαθούν να τινάξουν στον αέρα τις διαπραγματεύσεις για συμφωνία.
22.-Τραβάνε το χαλί στη Κυβέρνηση και πνίγουν τη χώρα.
23.-Ζητάνε αφοπλισμό των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ η Τουρκία επιτίθεται σε Θράκη & Αιγαίο. Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ (ο Στρατός του ΡΟΤΣΙΛΝΤ), εξελίχθηκε σε εχθρικό οργανισμό κατά της Ελλάδος.
24.-Απαιτούν νέο Μνημόνιο με εξοντωτικά μέτρα.
25.-Παίζουν παιχνίδι με το GREXIT σε βάρος της διεθνούς οικονομίας.
26.-Κάνουν εκβιασμούς, ενώ η Ελλάδα αγωνίζεται για έντιμη συμφωνία.
27.-Απαιτούν τον ορυκτό μας πλούτο, σε αντάλλαγμα του χρέους, που αυτοί τεχνηέντως δημιούργησαν.
28.-Απαιτούν λιμάνια, Τραίνα, αεροδρόμια, έναντι, για το χρέος.
29.-Απαιτούν τη Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική αξία της χώρας μας, έναντι του χρέους.
30.- Ζητάνε να καταργήσουμε την ίδια την Ελλάδα.
31.-Κάνουν εκβιαστικό τέλος, με κακή εθνοκτόνα συμφωνία, για να σώσουν δήθεν την Ελλάδα. Ήρθε η ώρα της απόδοσης ευθυνών.
32.- Οι χιλιάδες αυτοκτονήσαντες Έλληνες, ζητούν εκδίκηση………
33.- Το κόμμα σας η Ν.Δ. έχει παραδοθεί από κομματισμό, στα χέρια των εχθρών του Ελληνισμού.
34.- Η σημερινή Ε.Ε. κατάντησε τσιράκι της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Βλέπετε πως συμπαραστέκεται στη Σιωνιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας. Τα πάντα για τη σημερινή Σιωνιστική Ουκρανία. Διέγραψαν το χρέος της νέας Σιωνιστικής-Ιουδαϊκής Ουκρανίας, ενώ της Ελλάδος αρνούνται. Οι πολιτικοί της Ε.Ε. είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τους Λαούς της Γης, σε Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, για χάρη των Γεωπολιτικών και Γεωοικονομικών συμφερόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!!!!!
35.-Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες μας κατάστρεψαν, διότι
α.-Μας έβαλαν στο ευρώ με πλαστά νούμερα, και μας κατάστρεψαν
β.-Μας έβαλαν στο ΔΝΤ με αποτέλεσμα τη δραματική εξέλιξη στην οικονομία μας. (Το ΔΝΤ έχει ευθύνες για αυτή την καταστροφή).
γ.-Το ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με τις οδηγίες του κατάστρεψε τη χώρα.
δ.- Οι εδώ μαριονέτες πολιτικοί κατασπατάλησαν τους οικονομικούς πόρους της χώρας, προς όφελος των Κοσμοκρατόρων αφεντικών τους.
36.- Με το δημοψήφισμα δεν ψηφίζουμε έξοδο από την Ευρωζώνη και την Ε.Ε. ψηφίζουμε ΟΧΙ στην
α.- ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ των πολιτικών της Ν.Δ. & άλλων.
β.- στα Μνημόνια
γ.- στη Λιτότητα
δ.- στη Σιωνιστική Ε.Ε. του παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ
ε.- στην ανεργία & εξαθλίωση.
στ. ΟΧΙ στο νέο Σιωνιστικό Ράϊχ της Ε.Ε.
ζ.- ΟΧΙ στο ΧΡΕΟΣ
η.-ΟΧΙ στα τελεσίγραφα των αρπακτικών δανειστών-δυναστών.
θ.-ΟΧΙ στην ενδοτική υποτέλεια της Ν.Δ. του Σαμαρά.
Κύριε Κώστα Καραμανλή,
Όλα αυτά τα λέτε «υπαρκτές ατέλειες» της Σιωνιστικής Ε.Ε.;;;;;;;;;;;;;;
Εμείς τα λέμε εχθρικές ενέργειες κατά της Ελλάδος!!!!!!!!!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος διαδικτύου



phgh: http://hellasforce.com

Ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης της Ελλάδας από τη Ρωσία – Τι είπε ο Λαβρόφ στον Κοτζιά


lavrof_kotzias
H Ρωσία ελπίζει ότι οι Βρυξέλλες θα αποφύγουν «ένα σενάριο που θα έχει δυσμενείς συνέπειες» για την Ελλάδα, δήλωσε σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, τονίζοντας ότι «καταλαβαίνει πολύ καλά» την πολιτική του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα.
«Ο Σεργκέι Λαβρόφ εξέφρασε την κατανόησή του για τις ενέργειες του Αλέξη Τσίπρα και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι Βρυξέλλες θα αποφύγουν ένα σενάριο με δυσμενείς συνέπειες» για την Ελλάδα, ανέφερε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το ρωσικό ΥΠΕΞ μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Λαβρόφ με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά.

phgh:http://hellasforce.com

Μας δουλεύουν και οι Τούρκοι… Δηλώνουν την αλληλεγγύη τους στον ελληνικό λαό!


tsavousoglou
Τι άλλο θα ακούσουμε;
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε πριν από λίγο με τον Νίκο Κοτζιά, διαβεβαίωσε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών για την αλληλεγγύη του τουρκικού λαού, της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Τουρκίας στις προσπάθειες της ελληνικής Κυβέρνησης για την επίτευξη μίας αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας με τους εταίρους της, στους κόλπους της Ευρωζώνης.
«Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, η οποία διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, αντηλλάγησαν απόψεις για τις τελευταίες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.


phgh: http://hellasforce.com

Ελληνες Μην Αυτοκτονείτε Ψηφίζοντας ΟΧΙ, Εμείς Θα… Σας Πεθάνουμε πιο Εύκολα


ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΨΗΦΗΖΟΝΤΑΣ ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ… ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ
Ουδέποτε στην σύγχρονη ελληνική ιστορία δεν είχαμε τόσες πολλές εν ψυχρώ παρεμβάσεις ξένων παραγόντων σε μια δημοκρατική διαδικασία μέσα στην χωρά μας, οι οποίοι όμως υποστηρίζουν ότι δεν… πρέπει να παρέμβει κανένας γιατί οι Έλληνες… έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν μόνοι τους!!!
Ουδέποτε στην σύγχρονη πολιτική ιστορία μας δεν είχαμε τόσες πολλές άμεσες απειλές ξένων παραγόντων ότι θα μας κατασπαράξουν, υποστηρίζοντας ότι θα μας… σώσουν ότι και να γίνει και ότι θα μας βοηθήσουν με το να μας… βουλιάξουν πιο γρήγορα στον πάτο της μνημονιακής τους «σωτηρίας»!!!
Ουδέποτε δεν ξευτιλίστηκαν σε τέτοιο βαθμό όλες οι νόμιμες διαδικασίες της Ευρωπαϊκής, (σοϊμπλικής πια), Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της ομοφωνίας των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ουδέποτε η Ευρώπη δεν είχε το σημερινό χαλί καθώς έχει μετατραπεί, όπως το τονίζουν οι περισσότεροι διεθνώς γνωστοί οικονομολόγοι, σε ένα τοκογλυφικό παραμάγαζο που όλα υπολογίζονται με αριθμούς και νούμερα.
Ποτέ άλλοτε στην σύγχρονη ελληνική ιστορία το ελληνικό πολιτικό σύστημα στο μεγαλύτερο του μέρος δεν είχε προδώσει σε τέτοια έκταση τους πολίτες αυτής της χώρας, έχοντας λεηλατήσει την ελληνική οικονομία, έχοντας στείλει χιλιάδες στην αυτοκτονία και έχοντας προβληθεί σαν… ο μεγάλος «σωτήρας» της Ελλάδας.
Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πάντα μια χώρα περιορισμένης ανεξαρτησίας, αλλά τώρα καλούμαστε και επίσημα πλέον, χάριν της «σωτηρίας» μας, να γίνουμε μια χώρα μπανανιακής αποικιοκρατίας.
Εκείνο που θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι όλοι αυτοί οι ευρωπαϊκοί λιμοκοντόροι που στην ουσία είναι θλιβερά ανδρείκελα μιας αδίστακτης παρασκηνιακής ελίτ, μισούν με μανία κάθε τι το ελληνορθόδοξο, μισούν κάθε τι που έχει σχέση με την ελληνική νοοτροπία, μισούν την καταπληκτική ελληνική περίπτωση πως επέζησε αυτή η χώρα δια μέσω των αιώνων με τόσες συμφορές, μισούν την όποια ελληνική αντίδραση σε κάθε ευρωπαϊκή διαστροφή, στην όποια αντίδραση στον αρρωστημένο προοδευτισμό τους. Όσοι έχουν ζήσει στην Ευρώπη θα καταλάβουν καλυτέρα τι εννοώ.
Το πρόβλημα τους ήταν και είναι πως μπορεί αυτή η χώρα να υπάρχει ακόμα, χωρίς να έχει το κεφάλι στα σκέλια, χωρίς να υπακούει σαν το πειθήνιο σκυλάκι στις αιμοβόρες διαθέσεις τους, χωρίς να θεοποιεί και να λατρεύει όλες τις ανώμαλες ορέξεις τους.
Το πρόβλημα τους είναι ότι στην τρελή αυτή χώρα οι κάτοικοι της προτιμούν να αυτοκτονήσουν, αντί να τους οδηγήσουν αυτοί οι ίδιοι στην όμορφη πολύχρωμη τους κρεμάλα.
Το πρόβλημα τους είναι ότι ζηλεύουν αυτή την χώρα που τις περισσότερες μέρες του χρόνου έχει λιακάδα, ενώ εκείνοι πνίγονται από τις σκοτεινές αναθυμιάσεις του πολιτισμού τους.
Το πρόβλημα τους είναι ότι η Ελλάδα του 2015 έσπασε με απροσδόκητο τρόπο το ευρωπαϊκό τους μονοπώλιο και αυτό είναι που τους εξοργίζει, τους έχει μανιάσει όσο τίποτα.
Δεν είναι το πρόβλημα τους τα χρήματα που θα πρέπει να μας δώσουν σύμφωνα με τις συμφωνίες που έχουν συνάψει. Το μεγάλος τους πρόβλημα, η μεγάλη τους αγωνία, είναι ότι αν επιτύχει αυτή η ελληνική περίπτωση τότε θα έρθει και το δικό τους τέλος και η απελευθέρωση των λαών της Ευρώπης.
Από τους μίζερους, χαραμοφάηδες, τιποτένιους, απατεώνες, κλεφτές και αισχρούς Έλληνες, κρέμεται σήμερα όλη η… παγκόσμια κοινότητα, όλο το… παγκόσμιο οικονομικό σύστημα!
Στο χέρι μας είναι τι θα αποφασίσουμε την ερχόμενη Κυριακή.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Ναι ή όχι ; Μην αφήνετε τους δοσίλογους να σας τρομοκρατούν... Ψηφίζουμε για την Ελλάδα που χρόνια τώρα ξεσκίζουν οι ξένες δυνάμεις


Καραδοκούν τα κοράκια και ο ελληνικός λαός πρέπει να το καταλάβει αυτό και να πάει την Κυριακή περήφανα να ψηφίσει για την πατρίδα του .
Πρέπει να καταλάβουμε δεν ψηφίζουμε ναι ή όχι για την  Ευρώπη την Κυριακή .
Ψηφίζουμε ναι ή όχι στα βαριά μέτρα των δανειστών. Ναι ή όχι στην Ελευθερία της πατρίδας μας.Ψηφίζουμε για την Ελλάδα που χρόνια τώρα ξεσκίζουν οι ξένες δυνάμεις πίνοντας το αίμα μας από την κάνουλα και τώρα θέλουν να μας πιουν και τις τελευταίες σταγόνες .
της Μαρίας Γιαχνάκη
Η διαδρομή που καλείται η Ελλάδα να ακολουθήσει λόγω των αφόρητων πιέσεων της Ευρώπης, ναι είναι κρίσιμη και όχι εύκολη.
Όμως η χώρα δε μπορεί να παραδίδεται έτσι απλόχερα στον κατακτητή ,όπως ακριβώς έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις και συνεχίζουν και  σήμερα όλοι αυτοί που κατέστρεψαν το ασφαλιστικό σύστημα ,τις συμβάσεις εργασίας, μείωσαν τους μισθούς , έκοψαν κονδύλια από την υγεία και την παιδεία.
Γι αυτό ποτέ δεν άνοιγε ρουθούνι με αυτούς, γι αυτό ποτέ η Ευρώπη δεν αντιδρούσε με αυτόν τον τρόπο. Διότι ότι ήθελαν το ζητούσαν και το έπαιρναν από τους προδότες.

Πρέπει να καταλάβουν οι Έλληνες ότι πρώην υπουργοί και πρόεδροι των κομμάτων που βγαίνουν τώρα στα τηλεοπτικά παράθυρα και κατηγορούν το δημοψήφισμα δεν είναι άμοιροι ευθυνών από ότι συμβαίνει αυτήν την στιγμή στην χώρα.
Εκείνοι έφεραν την χώρα στο χείλος του γκρεμού και  είχαν εντολή να την κλωτσήσουν και να την ρίξουν στον γκρεμό απλώς δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το έγκλημά τους.
Γι αυτό αυτήν την στιγμή διαμαρτύρονται και κλείνει η φωνή τους από την οργή διότι ως υπάλληλοι των τραπεζών και των δανειστών μας δεν θα ολοκληρώσουν την δουλειά που ανέλαβαν άρα θα τι θα πουν στους εργοδότες τους άραγε.

Αναρωτιέται κανείς, μετά από όσα παρακολουθούμε στα κανάλια , κάποιος εισαγγελέας δεν βλέπει τηλεόραση; δεν ακούει τα αίσχη που λέγονται και τον τρόμο που σπείρουν στους Έλληνες οι δοσίλογοι που βγαίνουν στα τηλεπαράθυρα , δεν ακούει τα παπαγαλάκια που παίρνουν γραμμή από τους δανειστές;

Πως είναι δυνατόν για άλλη μια φορά να τρομοκρατούν τον ελληνικό λαό και να τον απειλούν και να προσπαθούν να τον κάνουν να ψηφίσει «ναι» στη λαιμητόμο;
Πρέπει να σκεφθούμε λογικά . Έτσι κι αλλιώς οι μέρες είναι δύσκολες για όλους μας. Κανείς δεν θα ήθελε να χάσει την σειρά του στην ζωή του , αλλά μην ξεχνάμε πόσοι συνάνθρωποί μας αυτοκτόνησαν ,πόσοι έπαθαν καρδιακή προσβολή ,εμφράγματα από την κρίση που δημιούργησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις.

Μην ξεχνάμε πόσοι νέοι ξενιτεύτηκαν, πόσα σπίτια έκλεισαν . Πόσες οικογένειες διαλύθηκαν , πόσοι άνθρωποι στήθηκαν στις ουρές των συσσιτίων.
Μην ξεχνάμε την καταστροφή που υπέστη η παιδεία μας , την προσπάθεια που έγινε να δημιουργήσουν γενιές Ελλήνων αμόρφωτων με τις νέες υποτίθεται μεθόδους εξυπηρετώντας τα σχέδια τους.

Μην ξεχνάμε την καταστροφή του πολιτισμού μας , την υποβάθμιση του στρατού μας και της αμυντικής μας δύναμης , μην ξεχνάμε τα βλέμματα των γερόντων που περιμένουν στις ουρές των νοσοκομείων να εξεταστούν από ανύπαρκτους γιατρούς με ανύπαρκτα υλικά λόγω άδειων ταμείων..

Μην ξεχνάμε πόσες επιχειρήσεις έκλεισαν και πόσοι έμειναν στο δρόμο , τα χτυπήματα που δέχθηκαν οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες .
Μην ξεχνάμε ότι χρόνια τώρα με αποδοχή των προηγούμενων κυβερνήσεων υποβαθμίσαμε και εξαφανίσαμε την καλλιέργεια της ελληνικής γης .
Κατάφεραν με τις επιδοτήσεις τους να δημιουργήσουν γενιές τεμπέληδων που περίμεναν να ζήσουν από αυτές τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και να σταματήσουν την παραγωγή τους ώστε να μας πουλούν εκείνοι τα δικά τους προϊόντα.

Σήμερα τα παίρνουμε όλα από αυτούς αέριο, τρόφιμα , φάρμακα, πετρέλαιο και για αυτό μας εκβιάζουν .

Μην ξεχνάμε ότι ανάγκασαν τις ακριτικές μας περιοχές να στραφούν προς την γειτονική Τουρκία αφού τις άφησαν ακάλυπτες από γιατρούς φάρμακα και τρόφιμα.
Εκεί φτάσαμε να έχουμε μια χώρα πλούσια σε όλα και να αγοράζουμε τα προϊόντα της αυλής μας και του κήπου μας από την Ευρώπη.

Μην ξεχνάμε ότι τις βραχονησίδες μας τις έκαναν δώρο με συζητήσεις κάτω από το τραπέζι στους απέναντι. Και σήμερα αυτοί προσπαθούν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό γεμίζοντας τον ψέματα και πάλι για το μέλλον του.

Κατάφεραν να βάλουν το πόδι τους ακόμη και στα πιστεύω μας , στα ήθη και τα έθιμα μας, στην παράδοσή μας. Τόλμησαν να κάνουν λόγο για το Σταυρό στην ελληνική σημαία για να τον εξαφανίσουν , για την προσευχή στα σχολεία που ζήτησαν να την σταματήσουν , θέλησαν να ποδοπατήσουν την Ορθοδοξία και ότι κρατούσε ζωντανό αυτόν τον τόπο.

Το δημοψήφισμα  λοιπόν γίνεται για να πούμε όχι  στην συνέχιση αυτού του εγκλήματος. Εδώ θέλουμε να ελπίζουμε ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει σχέδιο για το όποιο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Δεν θέλουμε την χώρα μας στα χέρια των ανώμαλων ψυχασθενών δανειστών που μας κλωτσούν με την πρώτη ευκαιρία. Εκείνοι το σχεδίασαν αυτό το έγκλημα , εκείνοι ,και μέρος των Ελλήνων πολιτικών μας, έσκαψαν το λάκκο του ελληνικού λαού κι εκείνοι πρέπει να πέσουν μέσα.

Αν δεν πιστέψουμε στον εαυτό μας , αν δεν αποφασίσουμε να σηκώσουμε τα μανίκια και να εργαστούμε σκληρά , αν δεν αποφασίσουμε να θυσιάσουμε την πρόσκαιρη καλοπέρασή μας τότε θα δώσουμε λόγο στα παιδιά μας στα εγγόνια μας  που θα τους κάνουμε δούλους για πάντα.
Τότε θα μας γράψει η ιστορία ως τους πλέον προδότες του έθνους μας που δεν κατάφεραν να σηκώσουν το κεφάλι σε μια μοναδική ευκαιρία να αποτινάξουμε τον κατακτητή από την πατρίδα μας.
 
 
phgh:ethnika themata-ellada 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Προειδοποίηση από Μόσχα προς Βρυξέλλες για "Να αποφευχθούν δυσμενείς κινήσεις κατά της Ελλάδας" μάλλον ανοίγει την "στρόφιγγα" της ΕΚΤ


Σε μία πρώτη δυναμική παρέμβαση στις δραματικές εξελίξεις που περνά η χώρα, η Ρωσία μετά από 72 ώρες σιωπής προχώρησε σε προειδοποιητική δήλωση προς τις Βρυξέλλες διά  του ιδίου του υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ και φαίνεται ότι η ρωσική παρέμβασή βρήκε ευήκοα ώτα στις Βρυξέλλες αυτη την φορά.
Σε ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών κατ'αρχήν η Ρωσία "εκφράζει την κατανόησή της για τις ενέργειες της κυβέρνησης του Α.Τσίπρα" αλλά το "ζουμί" βρίσκεται στο δεύτερο μέρος της δήλωσης που ψυχρά και προειδοποιητικά "Εκφράζει την ελπίδα της ότι οι Βρυξέλλες δεν θα προχωρήσουν στην υλοποίηση αρνητικών σεναρίων κατά της Ελλάδας  και θα της επιτρέψουν να ξεπεράσει τα σημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει"!
Μάλιστα η σχετική ανακοίνωση έγινε με αφορμή την επικοινωνία των υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών Σεργκέι Λαβρόφ και Νίκο Κοτζιά και ενώ είχε εκδώσει το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών..
Λϊγο μετά την ρωσική παρέμβαση ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Αυστρίας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΤ, Έβαλντ Νοβότνι δήλωσε πως "Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σε έκτακτη συνεδρίασή της θα εξετάσει το κατά πόσο μπορεί να στηρίξει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα εν όψει δημοψηφίσματος".
Ετσι πληροφορίες από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι ΕΚΤ εξετάζει το ενδεχόμενο να παράσχει περιορισμένη οικονομική υποστήριξη (1-3 δισ. ευρώ) στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα μέχρι την 5η Ιουλίου, ημέρα διεξαγωγής του δημοψηφίσματος ικανοποιοώντας εν μέρει το αίτημα του Α.Τσίπρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, η ΕΚΤ είχε απορρίψει αίτημα της ελληνικής πλευράς για έξι δισεκατομμύρια επιπλέον ρευστότητας, προκειμένου να καλυφθούν οι μαζικές εκροές καταθέσεων, αίτημα που το ευρωπαϊκό όργανο απέρριψε, αποφασίζοντας να κρατήσει αμετάβλητο τον ELA στα 89 δισ.ευρώ και προκαλώντας τις ουρές στις ελληνικές τράπεζες και τα ΑΤΜ.
Πάντως στο "τραπέζι" των "εργαλείων" Ελλάδας-Ρωσίας έχουν πέσει και ενέργειες άμεσης μεταφοράς χρημάτων με μεταφορικά αεροσκάφη της ΠΑ. Σχετική προετοιμασία έχει ήδη γίνει...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 
 
phgh:ethnika themata -ellada

Reuters: "Η Ελλάδα δεν θα πληρώσει αύριο το ΔΝΤ" - Γ.Βαρουφάκης: "Να τα δώσει η ΕΚΤ που μας τα χρωστάει"!


H Ελλάδα δεν θα πληρώσει τη δόση που πρέπει να καταβάλει στο ΔΝΤ αύριο, Τρίτη, είπε πριν από λίγη ώρα είπε πριν λίγο αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης μιλώντας στο Reuters.
 Οπως δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ.Βαρουφάκης, |Μπορεί να πληρώσει η ΕΚΤ το ΔΝΤ από το 1,9 δισ. ευρώ που τα κατακρατά παράνομα από τις πωλήσεις των ελληνικών ομολόγων".
 
Θα είναι μία εξέλιξη που θα έχει τρομακτικές συνέπειες στην έδρα του ΔΝΤ και η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κ.Λαγκάρντ ευθύνεται στο ακέραιο για την εξέλιξη αυτή.
 
 
phgh:ethnika themata-ellada

Προσπάθησαν να εκφοβίσουν και να εκβιάσουν ανέργους ενόψει δημοψηφίσματος


Ενέργειες που έχουν ως στόχο τον εκβιασμό και τον εκφοβισμό των ανέργων πολιτών προκειμένου να μη εκφράσουν ελεύθερα τη βούλησή τους στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου καταγγέλλει η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου.Η Ράνια Αντωνοπούλου με ανακοίνωση του υπουργείου, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που διακινήθηκαν σε άνεργους το πρωί, μέσω γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων (SMS), ότι σε περίπτωση επικράτησης του «όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα, τότε θα ακυρωθεί το πρόγραμμα Kοινωφελούς Εργασίας.

Τονίζεται ακόμη στην ανακοίνωση ότι το δημοψήφισμα δεν διεξάγεται για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός αν θα παραμείνει ή όχι στην Ευρωζώνη, αλλά για το αν συμφωνεί ή διαφωνεί με τα δυσβάσταχτα μέτρα που προτείνουν οι θεσμοί.

«Η χώρα μας είναι και θα παραμείνει μέλος της Ευρωζώνης και της ΕΕ και ως εκ τούτου δε τίθεται κανένα ζήτημα ακύρωσης των προγραμμάτων απασχόλησης» καταλήγει.

 

 

phgh:ethnika themata-ellada

Η Γερμανία χάνει άμεσα € 80 δις από ενδεχόμενη ελληνική χρεοκοπία


Οι γερμανικές ζημίες σε περίπτωση πτώχευσης της Ελλάδας εκτιμούνται στα € 80 δισεκατομμύρια, που αντιστοιχούν στο ισοδύναμο ποσό της οικονομικής ενίσχυσης του Βερολίνου στην Αθήνα. Αυτό ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Ομοσπονδιακής Βουλής, Gunther Krichbaum σε συνέντευξή του  στην εφημερίδα της Λειψίας «Leipziger folkstsaytung».
Σύμφωνα με τον ίδιο, στην περίπτωση αυτή (της πτώχευσης) θα πρέπει η ΕΕ να προσφέρει «επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια», βάσει των σχετικών συμβάσεων αλλά και γιατί η χώρα μπορεί να φθάσει στα πρόθυρα της κοινωνικής αναταραχής.
Όλα αυτά απαιτούν τη σύγκληση συνεδριάσεων έκτακτης ανάγκης, και βέβαια και της Bundestag, είπε ο Κρίχμπαουμ.
 
phgh:ethnika themata-ellada

Ζητά από τους Έλληνες να ψηφίσουν " Ναι" στο δημοψήφισμα και να παραδώσουν τα κλειδιά της χώρας μας.


Ανήθικη η παρέμβαση Γιούγκερ . Προσπαθεί να μας κοροϊδέψει
Η συμπεριφορά της Αθήνας είναι ανάξια του μεγάλου ελληνικού έθνους, είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην συνέντευξη τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα για το ελληνικό ζήτημα. Με ωμό εκβιασμό περιτυλιγμένο με λόγια αγάπης πουλάει στον ελληνικό λαό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ανθρώπου που νομίζει ότι μιλάει σε άσχετους. Υποτιμά με την ομιλία του την νοημοσύνη μας και μα ς προσβάλει.
Δειτε με τι τρόπο προσπαθεί να μας ρίξει στάχτη στα μάτια.
Μας αγαπά και μας θέλει στην Ευρώπη γι αυτό θέλει να ψηφίσουμε ναι στο δημοψήφισμα.

Αναλυτικά  είπε:

- Είμαστε 28 κράτη μέλη, έχουμε καταφέρει να συμφιλιωθούμε μετά από πολλές προσπάθειες

- Καταφέραμε να ενοποιηθούμε 19 κράτη μέλη σε ένα νόμισμα, θέλω να παραμείνουμε 19 και να πληθύνουμε τα επόμενα χρόνια

- Να δουλέψουμε με επιμονή και υπομονή για το κοινόν συμφέρον

- Η ευρώπη είναι η απόδειξη πολιτικής βούλησης έχει καταφέρει μέσω διαλόγων να συμβιβάσει αντίρροπες δυνάμεις

- Στην Ευρώπη καμιά δημοκρατία δεν αξίζει παραπάνω από άλλη και όχι 1 έναντι 18

- Η ψήφος είναι ψήφος, για κάθε μια

- Οι ευρωπαίοι είναι πολίτες των χωρών τους

- Είτε νικάμε όλοι μαζί, είτε χάνουμε

- Είναι ιδιαίτερα λυπηρό αυτό που είδε η Ευρώπη το προηγούμενο Σάββατο

- Η Ευρώπη δέχθηκε πλήγμα και η καλή βούληση εξανεμίστηκε

- Λαϊκίστικα παιχνίδια

- Αισθάνομαι προδωμένος γιατί δεν αναγνωρίστηκαν οι προσπάθειές μου

- Αποκλείστηκαν οι φωνές εκείνων που εργάστηκαν νυχθημερόν για να διατηρήσουν ενωμένη την ευρωπαϊκή οικογένεια

- Οι διαφωνίες πήραν υπερβολικά δραματικές διαστάσεις

- Ακούμε αναφορές για τελεσίγραφα, για εκβιασμούς, ποιος όμως είναι μπλεγμένος σε αυτό, από πού έρχονται οι απειλές;

- Η συμπεριφορά της Αθήνας είναι ανάξια του μεγάλου ελληνικού έθνους.
 
phgh:ethnika themata.ellada