Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Τούρκος Ναύαρχος έδωσε διαταγή να μεταπέσει ο Στόλος σε συμβατικό περιβάλλον πολέμου λόγω κρίσης! – Ερχονται δύσκολες ώρες στο Αιγαίο

ALERT! ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ…


Στα… σκαριά βρίσκεται το νέο κόμμα που θα υποστηρίξει επισήμως την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα κυριακάτικων εφημερίδων, έχει ξεκινήσει ήδη ο προσυνεδριακός διάλογος μεταξύ των ιδρυτικών στελεχών του.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!! Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…. !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟ!!!


Το ‘βίντεο’ γυρίσθηκε με αφορμή την εκδήλωση «Coming Together In Skokie: A Celebration of Greek Culture 2013», μια εορτή που είναι αφιερωμένη στον Ελληνικό πολιτισμό.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ WANNACRY ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (SOS) !!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ…
Από τη Lisa Haven

«Belt and Road» Τσίπρας vs Ερντογάν (Οι Μυστικοί Διάλογοι)

ΒΟΜΒΑ !!! ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ & ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ !!!

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ… ΤΡΕΜΟΥΝ… ! ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ !!

ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟ… ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Το εκπληκτικό ποσοστό του 96% των Τούρκων θεωρούν τις ΗΠΑ σαν μεγάλο εχθρό και απειλή για την Τουρκία, ενώ το επίσης εκπληκτικό ποσοστό του 94%, έχει την ίδια γνώμη και για το ΝΑΤΟ.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ… ΤΡΕΛΗ «ΣΦΑΛΙΑΡΑ» ! Τρέμουν και Βράζουν στο… ζουμί τους οι Τούρκοι… !!

ΑΠΟΣΠΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ


Στην τελική φάση υλοποίησης βρίσκεται το σχέδιο για την ίδρυση ανεξάρτητου κουρδικού κράτους με βάση τις αυτόνομες κουρδικές περιοχές της Συρίας, αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, με την ενδιαφέρουσα αποκάλυψη ότι για το σχέδιο αυτό διεξάγονται διαπραγματεύσεις μεταξύ των ΗΠΑ, που πρωτοστατούν στο σχέδιο, και Ρωσίας και Μεγάλης Βρετανίας.

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ακινήτων τρεις φορές της εβδομάδα






Ανατροπές με την εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών φέρνει το πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Οιηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διενεργούνται τρεις ημέρες την εβδομάδα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή. Το αίτημα για την εφαρμογή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ήταν διαρκές από την πλευρά των τραπεζών καθώς πρέπει να ασκηθεί πίεση, κυρίως στους στρατηγικά κακοπληρωτές, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι μείωσης των κόκκινων δανείων.