Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΜΙΛΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΗΕ…και ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ


Πριν πάτε στο τέλος της ανάρτησης για να ακούσετε την εκπομπή, να πούμε δυό  ΠΑΡΑΞΕΝΑ λογάκια…
Αρχικά να υπενθυμήσουμε αυτό που έχουμε πει σε παλαιότερες αναρτήσεις μας ότι:
1. ΤΟ ΣΕΜΙΤΑΧ είναι μπούρδες
2. Ο Αντίχριστος είναι άνθρωπος που εκπαιδεύεται σε κάθε γενιά να αποκτήσει δεξιότητες, που θα τον κάνουν βασιλιά των Ιουδαίων, οι οποίοι μισούν Τον Ιησού Χριστό διότι τους απέρριψε και για αυτό και τον σταύρωσαν
3. Μια περίπτωση αντιχρίστου-μεσσία ήταν ο Σαμπατάι Λεβύ…δείτε την ιστορία του ΕΔΩ
4. Κάθε αποτυχών Μεσσίας, διδάσκει δια της ιστορίας του τον επόμενο ώστε κάποια στιγμή να επιτευχθεί ο αντικειμενικός σκοπός της τελειοποίησης τεχνικών κατάληψης της εξουσίας…κλικ ΕΔΩ
5. Οι λέσχες αυτές λειτουργούν επηρεάζοντας τον κόσμο μέσω τεχνικών δημιουργίας μαζικής ψύχωσης, ο κινηματογράφος είναι ένα μέσο….
Η εμφάνιση εξωγήινων…είναι ένα άλλο.
6. Όλα τα μέλη των λεσχών επικοινωνούν μέσω συντονισμού δια γεγονότων τα οποία είναι ορατά απο όλους, όπως τα αστρονομικά και αστρολογικά φαινόμενα.
Τι συνέβη  λοιπόν στις ΗΠΑ;;; και εν μέσω των παραμυθιών που σπέρναν για Μεσσία τον Σεπτ του 2015…κλικ ΕΔΩ
Όλα τα διεθνή λαμόγια και τα δικά μας, ΓΑΠ, ΓΙΑΝΝΕΣ, ΤΖΙΦΡΑΣ κλπ, μαζί με τυπάκια όπως ο Κλίντον, ή ο θλιβερός τελευταίος Πάπας, συγκεντρώθηκαν στην ημερομηνία του ΣΕΜΙΤΑΧ για το οποίο εργάζονται όλοι οι γνωστοί περιούσιοι τραπεζίτες, ιερείς και ραβίνοι, η οποία ήταν και ημερομηνία την ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ….και την ίδια σημαδιακή μέρα….η ΝΑΣΑ κάνει και ανακοινώσεις για ΖΩΗ στον ΑΡΗ….
tsipras_ohe2
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
kgh1-400x242
3cb4a8d33c142b05720e82b62f555313
Ο ΓΑΠ μαζί με τον Παπά ..πλάτη στους φωτογράφους στο ίδρυμα Κλίντον
to-paraskiniota-pigadakia--i-amixania-tsipra-klinton_3.w_l
gianna-aggelopoulou-daskalaki-clinton-global-initiativeobama_dinner_631_355pPlFbdownloadpapas-arnihqdefault
images

Δεν σας φαίνονται πολλές οι συμπτώσεις;;;;
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ πήγαν όλοι αυτοί οι καταστροφείς του κόσμου, στις ΗΠΑ, σε συγκεκριμένη ημερομηνία;;; σε ιερή ιουδαική επέτειο όλοι μαζί;;;;
Ο Λιακόπουλος με τον δικό του τρόπο και με ορολογία, που μπορεί να ξενίζει κάποιους, μας δίνει κάποια στοιχεία στην τελευταία του ραδιοφωνική εκπομπή….το 1/1000 να είναι αληθές…..ακούστε την





paraxeno

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ: «ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΖΟΥΝ ΕΔΩ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΠΑΝΙΚΟ»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο διάλογος καταγράφηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου του 2012 μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Μεντβέντεφ σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια, που έγιναν και ένω τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά, ήταν λιγότερο επιφυλακτικός στις απαντήσεις του.
Ένας από τους δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο πρόεδρος παραδίδει μυστικά αρχεία στους εξωγήινους κατά την παραλαβή του χαρτοφύλακα που απαιτείται για την ενεργοποίηση στο πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας.
«Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών ο πρόεδρος της χώρας, έχει και ένα ειδικό φάκελο « άκρως απόρρητο ».
Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας», τόνισε ο Μεντβέντεφ χαμογελώντας.
«Μαζί με αυτό, μας δίνεται και μια έκθεση από μία απολύτως μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας …
Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία με τίτλο « Άνδρες με τα Μαύρα «… εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσω τον πανικό, λέει.
Κανένας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν μετάδωσε τα off-air σχόλια από την συνέντευξη του κ. Μεντβέντεφ αλλά παραδόθηκαν από το Reuters, και ορισμένα εμφανίζονται στο YouTube.





paraxeno

ΤΩΡΑ!!!ΑΓΡΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!


ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟ ΑWDNEWS ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΤA ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ,Ο ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΩΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ.

Ο ΡΩΣΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ:

"ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΑΝΑΤΡΕΨΩ ΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ!!!

ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.ΗΔΗ ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΛΕΠΙ!

ΘΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ MIG-35.

ΤΟ ΣΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ.ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ!!!!"

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ...
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΣ
πηγη

volcano

Το Σάββατο ορκίζονται οι βουλευτές, την Κυριακή ο Πρόεδρος της Βουλής



Το πρωί του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των 300 βουλευτών που εξελέγησαν από τις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου...


Σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη που υπογράφεται από τον Δ' Αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, η τελετή θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί. Η μυστική ψηφοφορία για την εκλογή νέου Προέδρου της Βουλής θα διεξαχθεί στις 11 το πρωί της Κυριακής, ενώ θα ακολουθήσει το μεσημέρι η ψηφοφορία για την εκλογή των λοιπών μελών του Προεδρείου ώστε την Δευτέρα να αρχίσουν οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης με την ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Με αυτές τις συνεδριάσεις κηρρύσσεται η έναρξη της ΙΖ' Κοινοβουλευτικής Περιόδου.

Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής στις δύο πρώτες συνεδριάσεις της νέας Βουλής προεδρεύει ο πρώτος τη τάξει Αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής που έχει επανεκλεγεί και γι' αυτό θα προεδρεύσει ο Ν. Κακλαμάνης.

Από την προηγούμενη Βουλή δεν εξελέγη ο Α' Αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος, ο Β' Αντιπρόεδρος Γιάννης Μπαλάφας είναι πλέον μέλος της κυβέρνησης και δεν μπορεί να προεδρεύσει, ενώ και η Γ' Αντιπρόεδρος Δέσποινα Χαραλαμπίδου δεν επανεξελέγη.



tromaktiko

ΣτΕ: Απώλεια συνταξιοδοτικού δικαιώματος με την παρέλευση πενταετίας



Πολίτες προσέφυγαν στον Συνήγορο του Πολίτη διαμαρτυρόμενοι για την απόρριψη των αιτημάτων τους περί χορήγησης ή αυξητικής αναπροσαρμογής της σύνταξής τους από την Γενική Διεύθυνση Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (ΓΛΚ), διότι είχε παρέλθει πενταετία από την θεμελίωση των αντίστοιχων δικαιωμάτων τους με αποτέλεσμα αυτά να έχουν παραγραφεί, βάσει της διάταξης της παρ. 3 του άρθρ. 3 του ν. 3075/2002.
Ο Συνήγορος του Πολίτη θεωρεί ότι:
α) Εφόσον το συνταξιοδοτικό δικαίωμα των δημοσίων υπαλλήλων και των μελών των οικογενειών τους αποτελεί περιουσιακό στοιχείο, προστατεύεται από το άρθρ. 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την προστασία των δικαιωμάτων του ανθρώπου και των θεμελιωδών ελευθεριών (Ε.Σ.Δ.Α.).
β) Με την διάταξη αυτή παραβιάζεται και η συνταγματική αρχή της αναλογικότητας που καθιερώνει η παρ. 1 του άρθρ. 25 του Συντάγματος, διότι η απώλεια του ίδιου του συνταξιοδοτικού δικαιώματος αποτελεί μέτρο τέτοιας έντασης και διάρκειας που συνεπάγεται μειονεκτήματα που είναι δυσανάλογα προς τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από την εξυπηρέτηση του δημοσίου σκοπού.
γ) Η παραγραφή του συνταξιοδοτικού δικαιώματος από το Δημόσιο εφόσον δεν ασκηθεί σε χρονικό διάστημα πέντε ετών από τη γέννηση του, αντίκειται και στο άρθρ. 22 παρ. 5 του Συντάγματος το οποίο βρίσκει εφαρμογή και στην περίπτωση των δημοσίων υπαλλήλων.
δ) Σε κανέναν ασφαλιστικό οργανισμό, που παρέχει κύρια σύνταξη, δεν προβλέπεται παραγραφή του συνταξιοδοτικού δικαιώματος, ανεξάρτητα από τον χρόνο άσκησής του. Ο μόνος περιορισμός που υφίσταται, είναι ότι αφετηρία της έναρξης καταβολής της σύνταξης αποτελεί η ημερομηνία υποβολής της σχετικής αιτήσεως από το δικαιούχο, που αποτελεί και αναγκαίο όρο για να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία της συνταξιοδότησης και συνεπώς να διατυπωθεί η βούληση του διοικητικού οργάνου με την έκδοση της σχετικής διοικητικής πράξης.
Αντίστοιχες απόψεις με αυτές της Ανεξάρτητης Αρχής διατυπώθηκαν και σε πρόσφατες αποφάσεις του καθ’ ύλην αρμόδιου ανώτατου δικαστηρίου για συνταξιοδοτικά θέματα του Δημοσίου, Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Συνεπώς η συγκεκριμένη διάταξη της παραγραφής θα πρέπει να καταργηθεί άμεσα, και ο δικαιούχος σύνταξης από το Δημόσιο πρέπει να μπορεί να ασκήσει το δικαίωμα του οποτεδήποτε χρονικά, με τον περιορισμό της έναρξης καταβολής της σύνταξης από την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αιτήσεως και όχι από την ημερομηνία της θεμελίωσης του συνταξιοδοτικού δικαιώματος.
Η 47η Δ/νση Νομοπαρασκευαστικής Εργασίας, Άσκησης Ενδίκων Μέσων και Διεθνών Σχέσεων της Δ/νσης Συντάξεων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους ενημέρωσε τον Συνήγορο ότι:
Το Υπουργείο Οικονομικών δεν προτίθεται να προβεί σε τροποποίηση της σχετικής συνταξιοδοτικής διάταξης, αφού το Ελεγκτικό Συνέδριο πριν από την ψήφιση της, ασκώντας την κατά το άρθρο 73 του Συντάγματος αρμοδιότητά του, έκρινε ότι οι προθεσμίες που τίθενται είναι εύλογες και επαρκείς για να κινηθεί με αίτηση του ενδιαφερόμενου η σχετική διοικητική διαδικασία αναγνωρίσεως των δικαιωμάτων στα οποία αυτές αναφέρονται. Μ’ αυτό τον τρόπο όμως, αποσιωπά το γεγονός ότι, όπως επεσήμανε η Ανεξάρτητη Αρχή στο πόρισμα, το Ελεγκτικό Συνέδριο σε πρόσφατες αποφάσεις του (τα έτη 2012 και 2014), διατυπώνει ταυτόσημες απόψεις επί του θέματος με αυτές του Συνηγόρου του Πολίτη.



defencenet

Εγκύκλιος-σοκ από το υπουργείο Εργασίας: Αν ζεις πολύ δεν θα παίρνεις σύνταξη!

ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ

"Κατάρα" ως φαίνεται θα ανακηρυξει την ευζωϊα και την μακροζωϊα το υπουργείο Εργασίας αφού με εγκύκλιό του "παραβιάζει" επίσημα και το νέο και αυξημένο όριο συνταξιοδότησης των 67 ετών, αφού το συνδέει με την μεταβολή του μέσου όρου προσδόκιμου ζωής.
Δηλαδή, "δεν ψοφάτε, και επιμένετε να ζείτε; Δεν θα πάρετε σύνταξη, θα συνεχίσετε να δουλεύετε".
Σημειωτέον ότι αυτή είναι η  πρώτη εγκύκλιος  που εξέδωσε το Υπουργείο Εργασίας για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό, που σημαίνει ότι θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες "φαεινές" ιδέες.
Σημειώνεται ότι ο μέσος όρος διάρκειας συνταξιοδότησης είναι περίπου τα 13-14 έτη αφού ο μέσος όρος ζωής είναι τα 78-80 χρόνια, αναλόγως και το φύλο.
Είναι σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον κανείς για το αν θα γερνάμε καλά, τουναντίον τους ενδιαφέρει να δουλεύουμε μέχρι να συναντήσουμε τον Άγιο Πέτρο.
Η εγκύκλιος αναφέρεται στα νέα όρια ηλικίας των ασφαλισμένων που συνταξιοδοτούνται με πρόωρη και πλήρη σύνταξη, στα κατώτατα όρια συντάξεων που θα απονέμονται χωρίς το προνοιακό μέρος έως τα 67, διευκρινίζεται ο τρόπος υπολογισμού των συντάξεων, ενώ γίνεται αναφορά στο νόμο 3863/2010 σχετικά με το προσδόκιμο ζωής.  
Ο νόμος αυτός όμως ενέκρινε την περαιτέρω αύξησης του γενικού  ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης, από το 2021 και μετά εάν υπάρξει μεταβολή στο προσδόκιμο ζωής των πολιτών της χώρας, δηλαδή εάν μεγαλώσει ο μέσος όρος ζωής κάτι που είναι και το πιθανότερο, τουλάχιστον με τις παροχές υγείας που είχαν οι πολίτες προ 2009.
Μάλιστα από 1.1.2024 τα όρια θα ανακαθορίζονται ανά τριετία, αφού πρώτα θα λαμβάνονται υπόψη οι σχετικοί δείκτες που προσδιορίζονται από την ΕΛΣΤΑΤ και την Eurostat! Δηλαδή θα είναι κάτι σαν "Αντικειμενικές ηλικιακές τιμές".
Μετά από αυτήν την εγκύκλιο δημιουργείται φόβος ότι στο άμεσο μέλλον πρακτικές ευθανασίας όπως χρησιμοποιούνται στο Βέλγιο θα επεκταθούν και θα μαζικοποιηθούν σε όλη την Ευρώπη, και φυσικά εδώ στην Ελλάδα που θα πρέπει και αυτή να "εκσυγχρονιστεί".
Έχει περάσει μόλις ένας χρόνος από τότε που η νέα υπουργός Υγείας της Λιθουανίας, Rimantė Šalaševičiūtė, αφήνοντας άπαντες άναυδους είχε δηλώσει «Η ευθανασία θα μπορούσε να αποτελεί μία χρήσιμη εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και πάσχουν από βαριές ασθένειες»
Μάλιστα, προχώρησε ακόμα περισσότερο, θυμίζοντας τον Μέγκελε και τη θεωρία του ευγονισμού, αναφερόμενη και στο ζήτημα της ευθανασίας σε μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Στην ουσία οι δανειστές και η ΕΕ επέβαλαν μια "Ευγονική" διαδικασία σε όλη την ήπειρο.
Δεν μπορείς να δουλέψεις, τότε δεν είσαι χρήσιμος, και εάν δεν εισαι χρήσιμος...
Ειδικότερα η εγκύκλιος που υπογράφηκε σήμερα από τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσο Πετρόπουλο προβλέπει  σταδιακή αύξηση των ορίων ηλικίας  (πέντε χρόνια για τους 50ρηδες ,6 μήνες έως 2,5 χρόνια για τις μεγαλύτερες ηλικίες) έως το 2021 καθώς από την 1.1.2022 ,και μετά ως όριο ηλικίας συνταξιοδότησης για πλήρη σύνταξη λόγω γήρατος για τους ασφαλισμένους όλων των Οργανισμών Κοινωνικής Ασφάλισης συμπεριλαμβανομένης της Τράπεζας της Ελλάδος, το 62ο έτος της ηλικίας (με 12.000 ημέρες ασφάλισης ή 40 έτη) και το 67ο έτος της ηλικίας (με 15 έτη ή 4.500 ημέρες ασφάλισης θα ισχύει το 62ο έτος με 40 χρόνια προϋπηρεσίας ή 67.
Από τις ανωτέρω ρυθμίσεις εξαιρούνται οι υπαγόμενοι σε βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα καθώς και οι μητέρες και οι χήροι πατέρες ανίκανων για κάθε βιοποριστική εργασία τέκνων. *Θεμελιωμένα συνταξιοδοτικά δικαιώματα στους Οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης, συμπεριλαμβανομένης της Τράπεζας της Ελλάδος, λόγω συμπλήρωσης των προϋποθέσεων του απαιτούμενου χρόνου ασφάλισης και ορίου ηλικίας, όπου αυτό προβλέπεται, δεν θίγονται και δύνανται να ασκηθούν οποτεδήποτε.
- Όσοι συνταξιοδοτούνται από 1η Ιουλίου 2015 και μετά και είναι δικαιούχοι των κατώτατων ορίων σύνταξης, θα υποστούν μεταβολές ως προς τα καταβαλλόμενα ποσά σύνταξης λόγω γήρατος.  Συγκεκριμένα προβλέπεται ότι οι συνταξιούχοι λόγω γήρατος από τους Οργανισμούς Κύριας ή Επικουρικής Ασφάλισης αρχίζει από την 1.7.2015 και εφεξής, λαμβάνουν μόνον το ποσό της σύνταξης που προκύπτει βάσει των οικείων καταστατικών και γενικών διατάξεων (οργανικό ποσό).
Σε περίπτωση που το οργανικό ποσό σύνταξης που προκύπτει είναι κατώτατο του εκάστοτε κατώτατου ορίου, τότε χορηγείται το οργανικό ποσό σύνταξης. Μετά τη συμπλήρωση του 67ου έτους ηλικίας καταβάλλεται το εκάστοτε προβλεπόμενο ποσό του κατώτατου ορίου σύνταξης. Στην εγκύκλιο διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που το οργανικό ποσό σύνταξης υπερβαίνει το ποσό του κατωτάτου ορίου σύνταξης, τότε εξ' αρχής καταβάλλεται το οργανικό ποσό σύνταξης. 
Ο υπολογισμός της σύνταξης γίνεται με βάση το άρθρο 4 του νόμου Λοβέρδου – Κουτρουμάνη (ν.3863/2010) για όσους υπάγονται σε οποιοδήποτε Φορέα Κύριας Ασφάλισης (ΦΚΑ) ή το Δημόσιο έως και την 31.12.2010 γίνεται με τον ισχύοντα τρόπο υπολογισμού. Προϋπόθεση η συνταξιοδότηση λόγω γήρατος ή αναπηρίας να αρχίζει από την 1.1.2015 και μετά. Τα ποσά κατώτατων ορίων σύνταξης λόγω γήρατος, αναπηρίας ή θανάτου, που καταβάλλονται από τους οργανισμούς κύριας ή επικουρικής ασφάλισης, όπως αυτά προβλέπονται από τις οικείες καταστατικές και γενικές διατάξεις, διατηρούνται μέχρι και 31.12.2021 στο ύψος που ισχύει την 31.7.2015. 


defencenet

ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ: Ξεκινά η μεγαλύτερη διακλαδική άσκηση των ΕΔ


Image

Από 30 Σεπτεμβρίου έως 9 Οκτωβρίου 2015 θα διεξαχθεί η Εθνική διακλαδική άσκηση με την επωνυμία «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ-2015». Πρόκειται για άσκηση μεγάλης κλίμακας, η οποία σχεδιάστηκε και διευθύνεται από το ΓΕΕΘΑ, με τη συνδρομή των Γενικών Επιτελείων. Διεξάγεται σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και εντός του FIR Αθηνών, επί βάσεως ΤΑΑΣ (Τακτική Άσκηση Άνευ Στρατευμάτων) και ΤΑΜΣ (Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων).
Στην άσκηση, εκτός από το ΓΕΕΘΑ, τα Γενικά Επιτελεία και τις Μείζονες Διοικήσεις με τις υποτεταγμένες, σε αυτές, μονάδες, συμμετέχουν και Φορείς του Πολιτικού Τομέα.
Κύριοι σκοποί της ασκήσεως είναι:
α.  Η εξέταση-αντιμετώπιση της δημιουργουμένης από τις διεθνείς εξελίξεις κατάστασης, στο εγγύς και ευρύτερο περιβάλλον της χώρας μας.
β.  Η εφαρμογή σχεδίων, καθώς και η εκπαίδευση των Επιτελείων και των Μονάδων στη διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων.
γ.  Η εφαρμογή και αξιολόγηση των σχεδίων, διαδικασιών και η διατήρηση της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.
δ.  Η προαγωγή της συνεργασίας και του συντονισμού μεταξύ των Κλάδων των ΕΔ και των φορέων του πολιτικού τομέα, στην μεγαλύτερη δυνατή έκταση που απαιτείται, κατά την εφαρμογή των εθνικών σχεδίων.







on alert

Συνάντηση Φίλη - Ιερώνυμου: Υπάρχει διάθεση συνεργασίας (ΒΙΝΤΕΟ)

ier
Συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμοπραγματοποίησε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, σε μια προσπάθεια και από τις δύο πλευρές να ηρεμήσουν τα πράγματα, μετά τον διαπληκτισμό των δύο σχετικά μετο θέμα της απαλλαγής των μαθητών από τα θρησκευτικά.
Εξερχόμενος της συνάντησης ο υπουργός Παιδείας τόνισε πως υπάρχει συναντίληψη και δεν θα υπάρξουν μονομερείς αποφάσεις στο θέμα της διδασκαλίας των θρησκευτικών. Ο Αρχιεπίσκοπος απευθυνόμενος στον υπουργό Παιδείας, κατά την άφιξή του, δήλωσε: «ο πρωθυπουργός μου είπε πως θα έχουμε μια καλή συνεργασία».
Μετά τη ολοκλήρωση της συνάντησης ο υπουργός Παιδείας μίλησε για «ειλικρινή και εξαιρετικά γόνιμη συζήτηση», υπενθυμίζοντας πως οι ρόλοι είναι σεβαστοί, διακριτοί και διευκρινισμένοι. Μάλιστα υποστήριξε πως το υπουργείο Παιδείας προσβλέπει σε μόνιμη και όχι ευκαιριακή συνεργασία με την Εκκλησία.
Δείτε το βίντεο:




voice news

Προδοσία: Βιβλίο της Γ' Λυκείου λέει τα Σκόπια Μακεδονία...

biblio lykeiou
Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Ποιος άραγε επέτρεψε να γραφτούν τα Σκόπια ως "Μακεδονία" στο βιβλίο της ιστορίας Γ' Λυκείου γενικής παιδείας; Μήπως θα έπρεπε κάποιοι να μας δώσουν εξηγήσεις γι' αυτό που βλέπουμε; Κανείς δεν μιλά... Κανείς δεν δραστηριοποιείται ώστε να σταματήσει όλη αυτή η χυδαιότητα να μεταφέρεται στα παιδιά.




voice news

ΣΟΚ: Οι ΗΠΑ θέλουν το πεδίο βολής...

pedio volis
Σύμφωνα με πληροφορίες εντός του ΓΕΕΘΑ, οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις εξετάζουν έντονα τη χρησιμοποίηση του Πεδίου Βολής Κρήτης (ΠΒΚ), κάτι το οποίο αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν σκεφτεί κανείς τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή. Οι ίδιες πηγές εκδήλωναν την αισιοδοξία τους και για την πρόοδο του ναυπηγικού προγράμματος του Πολεμικού Ναυτικού και δη εκείνου που αφορά την παράδοση και του τελευταίου υποβρυχίου τύπου P-214.
Το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει για τη χρήση του οι Αμερικανοί θεωρείται θετικό για δύο λόγους: πρώτον, διότι γίνεται σαφές ότι οι ΗΠΑ επιθυμούν να διατηρήσουν, αν όχι να ενισχύσουν, την παρουσία τους στην ευρύτερη περιοχή. Κάτι το οποίο εντάσσεται αφενός στην έντονη διπλωματική και στρατιωτική κινητικότητα ως προς τη Συρία. Ο δεύτερος, διόλου ασήμαντος λόγος, είναι η οικονομική διάσταση του θέματος. Οι χώρες-χρήστες καταβάλλουν ετήσια συνδρομή για το πεδίο βολής και, σε μια περίοδο δημοσιονομικής στενότητας, η επιπλέον χρηματοδότηση είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη.





voice news



«Πάτωσαν» οι ευρωαγορές, βαθιά κρίση στο χρηματιστήριο

ayto

Χάος επικρατεί στις ευρωαγορές καθώς το άνοιγμα ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων είχε απότομα πτωτικές τάσεις. 
Πιο συγκεκριμένα, στο χρηματιστήριο του Λονδίνου ο δείκτης FTSE-100 κατέγραψε απώλειες 0,90% στις 5.905,27 μονάδες.
Καθοδική πορεία και για το χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης, όπου ο δείκτης Dax υποχώρησε στο άνοιγμα κατά 1,45% στις 9.355,26 μονάδες, ενώ στο χρηματιστήριο του Παρισιού ο δείκτης CAC 40 σημείωσε κατά την έναρξη των συναλλαγών πτώση 1,37% στις 4.427,19 μονάδες.



voice news

Και άλλες μειώσεις μισθών στους δημόσιους υπαλλήλους

dhmosio

Από 15 Οκτωβρίου ο δεύτερος «καταπέλτης» για τους δημόσιους υπαλλήλους, σαρωτικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές που έχουν συμφωνηθεί με τους εταίρους στον δημόσιο τομέα.
Αναλυτικά οι 6 διαρθρωτικές παρεμβάσεις στο Δημόσιο αφορούν:
• Νέο σύστημα αξιολόγησης υπαλλήλων και επιλογής προϊσταμένων. Tο σχέδιο για το νέο σύστημα αξιολόγησης περιλαμβάνει «βαθμολόγηση» των υπαλλήλων από τους προϊσταμένους και τους υφισταμένους με την ενεργοποίηση θεσμών άμεση δημοκρατίας αλλά και αξιολόγηση των υπηρεσιών από την κοινωνία. Με το νέο σύστημα προβλέπεται ψηφοφορία σε επίπεδο τμήματος ή διεύθυνσης, τόσο για την ανάδειξη των καλύτερων υπαλλήλων όσο και για όσους θέσουν υποψηφιότητα για θέσεις ευθύνης. Για την επιλογή προϊσταμένων θα ισχύει η μοριοδότηση αντικειμενικών κριτηρίων και θα παραμείνει το κριτήριο της συνέντευξης και πιθανά των γραπτών εξετάσεων
• Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Υπαλλήλων που θα καταρτιστεί με βάση τα προσόντα και το καθηκοντολόγιο. Θα αξιοποιηθεί ως βασικό εργαλείο για την στελέχωση όλου του Δημοσίου και την λειτουργία του μόνιμου μηχανισμού κινητικότητας για την κάλυψη των κενών θέσεων που υπάρχουν σε οργανισμούς και εταιρείες του Δημοσίου. Στόχος του Μητρώου είναι να συμβάλλει στο μέλλον και στην ανάδειξη μόνιμων γενικών γραμματέων υπουργείων ως το βασικό εργαλείο για την «εσωτερική αγορά εργασίας» στον κρατικό μηχανισμό.
•Δεύτερο κύμα κινητικότητας: μέχρι τα τέλη του έτους θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο κύμα κινητικότητας στο σύνολο του δημόσιου τομέα. Η κινητικότητα θα γίνει αρχικά σε εθελοντική βάση. Θα προκηρυχτούν οι κενές θέσεις και οι υποψήφιοι υπάλληλοι θα καταθέσουν αιτήσεις όπου θα δηλώσουν συμμετοχή για την κάλυψη 3-5 θέσεων. Η επιλογή θα γίνει με μοριοδότηση μέσω ΑΣΕΠ επί αντικειμενικών και κοινωνικών κριτηρίων (προϋπηρεσία, σπουδές, οικογενειακή κατάσταση κτλ)
• Μείωση των αποδοχών σε βουλευτές, γενικούς γραμματείς και αιρετούς στην αυτοδιοίκηση. Η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο για περαιτέρω μείωση των αποδοχών σε βουλευτές, γενικούς γραμματείς υπουργείων που θα έχουν επιπτώσεις και στις αποδοχές όσων κατηγοριών υπαλλήλων συνδέουν τις αμοιβές τους με την αποζημίωση των γενικών γραμματέων, αλλά και των αιρετών της αυτοδιοίκησης.
•Αναβάθμιση του ρόλου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης: Το ΕΚΔΔΑ αναβαθμίζεται από εκπαιδευτικό κέντρο σε κεντρικό γνωμοδοτικό συμβούλιο του κράτους σε θέματα δημόσιας διοίκησης, με επέκταση σε ερευνητικά θέματα και συμβολή στη διαμόρφωση και αποτελεσματική υλοποίηση των δημόσιων πολιτικών. 
· Νέο Μισθολόγιο από το 2016: Στο σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση προβλέπονται σημαντικές παρεμβάσεις στα ειδικά μισθολόγια που εντάσσονται οι δικαστικοί λειτουργοί, το προσωπικό του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, οι ιατροδικαστές, τα μέλη ΔΕΠ, οι καθηγητές ΤΕΙ, οι ερευνητές, οι ειδικοί λειτουργικοί επιστήμονες, το προσωπικό ΚΕΠΕ (ερευνητές), οι καθηγητές της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, το Προσωπικό του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, οι γιατροί του ΕΣΥ, οι διπλωματικοί υπάλληλοι, οι αρχιερείς, οι μουσικοί και οι ένστολοι στην Ελληνική Αστυνομία, στο Λιμενικό Σώμα και στις Ενοπλες Δυνάμεις. Προτείνεται ενσωμάτωση των ειδικών επιδομάτων στον βασικό μισθό και την διατήρηση των τεσσάρων επιδομάτων που ισχύουν και στον υπόλοιπο δημόσιο τομέα, τα οποία είναι: επίδομα θέσης ευθύνης, επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας, οικογενειακή παροχή και κίνητρο επίτευξης στόχων. Η ενσωμάτωση των ειδικών επιδομάτων στον μισθό αναμένεται να επιφέρει αύξηση των βασικών αποδοχών αλλά μειώσεις στο σύνολο των αποδοχών από 3-5% λόγω αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών. Στόχος της κυβέρνησης, είναι και η σταδιακή συγχώνευση των 20 ειδικών μισθολογίων σε 10 την επόμενη χρονιά και για τον λόγο αυτό μετά την ψήφιση του νόμου για το Μισθολόγιο θα υπάρξουν και νέες νομοθετικές παρεμβάσεις την επόμενη χρονιά για την ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς. Συζητείται επίσης η δημιουργία ειδικού μισθολογίου για τους υπαλλήλους των οικονομικών υπηρεσιών σε όλο το Δημόσιο. Επίσης προγραμματίζεται αύξηση των επιδομάτων των κατόχων θέσεων ευθύνης (γενικοί διευθυντές, διευθυντές, προϊστάμενοι), προκειμένου να «ανοίξει» η ψαλίδα μεταξύ των νεοεισερχόμενων και χαμηλών προσόντων υπαλλήλων με τους κρατικούς λειτουργούς που κατέχουν θέσεις ευθύνης, όπως έχουν ζητήσει οι δανειστές.



voice news

Δήλωση βόμβα του ΔΝΤ: Έρχεται νέα κρίση

imff
Σε μια δήλωση φωτιά για την διεθνή οικονομία προέβη το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αναδεικνύοντας την πιθανή έλευση ενός νέου πιστωτικού κραχ από τις αναδυόμενες αγορές.
Πιο αναλυτικά χώρες όπως η Κίνα, η Τουρκία, η Χιλή και η Βραζιλία, έχουν τον μεγαλύτερο βαθμό επικινδυνότητας, καθώς η αύξηση των επιτοκίων των κεντρικών τραπεζών ανεβάζουν κατά πολύ τις πιθανότητες πρόκλησης ενός νέου πιστοληπτικού ατυχήματος παγκόσμιας κλίμακας, με το ΔΝΤ να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το σοκ στον εταιρικό κλάδο γρήγορα θα μεταδοθεί στο χρηματοπιστωτικό κλάδο και στις τράπεζες».




voice news

Προφητεία ΣΟΚ: Θα επέμβει ο στρατός θα γίνει πολιτειακή εκτροπή..

ss

Στο Άγιο Όρος ο πατέρας Π. πνευματικό τέκνο του του Αγίου Πορφυρίου ανέφερε σε επισκέπτες, τις προφητείες του Αγίου Πορφυρίου. Ο πατέρας Π. ανέφερε πως " Είχε πει ο Άγιος Πορφύριος για όλα αυτά που ζούμε σήμερα και πώς θα εξελιχθούν, τα είχε πει στον γέροντά μου.". Όταν των ρώτησαν αν αυτά είναι πουθενά γραμμένα, αυτός απάντησε «όχι δεν έχουν γραφτεί πουθενά, και εγώ δεν τα άκουσα ο ίδιος από τον Άγιο, μου τα μετέφερε ο γέροντας μου στον οποίο τα είπε». Έτσι άρχισε να λέει όλα αυτά που του είπε. Του ανέφερε λοιπόν πως ο Άγιος Πορφύριος είπε τα εξής:
1. Θα γίνει κάποια Πολιτειακή Εκτροπή
2 Η Πολιτειακή Εκτροπή θα έχει σαν συνέπεια μεγάλη κοινωνική αναστάτωση.
3. Ταυτόχρονα με την κοινωνική αναστάτωση θα υπάρξει οικονομική ανέχεια και πείνα η οποία θα δημιουργήσει έκτροπα.
4. Θα επέμβει ο στρατός για να αποκαταστήσει την τάξη και την ηρεμία στην χώρα.
Τότε κάποιος είπε, πάλι χούντα θα έχουμε;
Τα λόγια που είχε πει όμως ο Άγιος τους καθησύχασαν:
Όχι, δεν θα γίνει χούντα, απλώς ο στρατός θα επιβάλλει την τάξη για να μην επικρατήσει αναρχία στην χώρα!
5. Ο στρατός θα δώσει ειρηνικά την εξουσία σε πατριωτική Κυβέρνηση.





voice news

ΣΟΚ! Ύψωσαν τουρκικές σημαίες στην...

kurban
Οι θρησκευτικές γιορτές του Ισλάμ, έχουν πληθώρα παραδοσιακών δραστηριοτήητων. Την Πέμπτη 24/9/2015 οι μουσουλμάνοι όλου του κόσμου και μαζί και της Θράκης, γιόρτασαν την γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ, χωρίς οι πιστοί να έχουν νηστέψει προηγουμένως.
Στα πλαίσια αυτής της γιορτής,  οι μουσουλμάνοι συνηθίζουν να σφάζουν αρνιά, να τα μαγειρεύουν και στη συνέχεια να μοιράζουν το φαγητό μεταξύ τους. Επειδή δεν έχουν όλες οι οικογένειες την δυνατότητα αγοράς και σφαγής μοιράζεται σε αυτές τις οικογένειες το φαγητό από την «θυσία». Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι οι σφαγές που οργανώνονται μεταξύ των οικογενειών δεν ελέγχονται από ποιον και που γίνονται.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση στο ευρύτερο κοινό είναι το γεγονός ότι το έθιμο «εκτελείται» κάτω από μία μεγάλη τουρκική σημαία, με τουρκικές επιγραφές και χορηγούς μέσα στην Ελλάδα, και την εμφάνιση μίας μικρής ελληνικής σημαίας, που ίσα μπορεί να την παρατηρήσει κανείς. Πλέον είναι πασιφανές ότι η Ελλάδα υποθμίζεται εντός των συνόρων της εσκεμμένα και δεν ανολιγει «ρουθούνι» για τέτοια περιστατικά.
kourban





voice news

Έκτακτο: Κινέζικο αεροπλανοφόρο βάζει φωτιά στην Μεσόγειο (ΒΙΝΤΕΟ)

liaoning
Αναμένονται γεγονότα μεγάλης κλίμακας τόσο στην Μ. Ανατολή, όσο και στην Α. Μεσόγειο, καθώς το νέο μέλος της "ανατολικής συμμαχίας", ή αλλιώς Κίνα, αποφάσισε να συμβάλει αποφασιστικά στα γεγονότα στέλνοντας το κινεζικό αεροπλανοφόρο  Liaoning, το οποίο θα αποτελέσει ισχυρή ενίσχυση των ήδη "βαρέων" ναυτικών δυνάμεων της Α. Μεσογείου.
Ο Igor Morozov, μέλος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής της Δούμας και υπεύθυνος για τις Διεθνείς Σχέσεις, σε δήλωσή του σχετικά με το κινεζικό αεροπλανοφόρο ανέφερε τα εξής: «Γνωρίζουμε ήδη ότι, η Κίνα συνδέεται με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις μας στην Συρία, στην Μεσόγειο έχει εισέλθει ήδη  ένα κινεζικό  καταδρομικό το οποίο αποτελεί τον «προπομπό» του  κινεζικού  αεροπλανοφόρου Liaoning. Νομίζω ότι το Ιράν έχει επίσης εντατικοποίηση τις εργασίες του  μέσω της Χεζμπολάχ, με την δημιουργία ειδικών μονάδων όχι μόνο στην Συρία αλλά και στο λιβυκό έδαφος. Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι ένας «άλλος» διεθνής συνασπισμός( Ανατολική συμμαχία) κερδίζει έδαφος. Οι Ηνωμένες Πολιτείες το μόνο που χρειάζεται είναι να ενταχθούν σε  μας ».
Το ρωσικό σχέδιο για τον πόλεμο εναντίων του Ισλαμικού Κράτους προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, αφού η Ρωσία έχει ήδη ετοιμάσει μια σειρά «μαζικών ανηλεών βομβαρδισμών», με σκοπό την πλήρη εξουδετέρωση των τζιχαντιστών.
Το παραπάνω σχέδιο πρόκειται να λάβει χώρα με ή χωρίς την βοήθεια των δυτικών δυνάμεων, αφού σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, στην περίπτωση που οι ΗΠΑ απορρίψουν την ρωσική πρόταση για κοινή δράση, το Κρεμλίνο πρόκειται να «συνεχίσει μαζί με τους υπόλοιπους την δράση της εναντίον του ISIS».
Σχετικά με τις διπλωματικές εξελίξεις ανάμεσα στις συμμαχίες Ανατολής και Δύσης, ο Ρώσος γερουσιαστής Igor Morozov δήλωσε τα εξής: «όσον αφορά το διπλωματικό επίπεδο, οι διαπραγματεύσεις,  έχουν  ήδη αρχίσει. Διεξήχθη μια  τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του Σεργκέι Σοϊγκού και του ομολόγου του υπουργού  Άμυνας των ΗΠΑ Αστον Κάρτερ, κάτι που αποδεικνύει ότι  έχει αποκατασταθεί η επαφή μεταξύ των δύο χωρών. Μάλιστα οι δύο  ΥΠΑΜ  συμφώνησαν να αναπτύξουν ένα μηχανισμό για τον συντονισμό των δύο πλευρών με την συριακή πλευρά. Ως εκ τούτου, οι πολιτικές διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν και τα στρατεύματα του Bashar Assad θα συνεχίσουν  τις στρατιωτικές επιχειρήσεις τους εναντίον του ISIS », τονίζοντας ότι «οι διαφορές που έχουμε με τις Ηνωμένες Πολιτείες αφορούν μόνο σε ένα πράγμα , οι ΗΠΑ θέλουν να ανατρέψουν τον Μπασάρ αλ Άσαντ. Εμείς  πιστεύουμε ότι ο αγώνας ενάντια στον ισλαμικό κράτος θα πρέπει να διεξαχθεί  με την βοήθεια των κυβερνητικών δυνάμεων του Μπασάρ Άσαντ, και μόνο μαζί μπορούμε να νικήσουμε τη διεθνή τρομοκρατία στο έδαφος, με την σαφή συμμετοχή τριών χωρών (Συρία, Ιράν, Ρωσία). Αυτή είναι η κύρια ουσία των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών».
Οι μέχρι τώρα εξελίξεις συνεχίζουν να παρουσιάζουν το χάσμα συμφερόντων ανάμεσα στις δύο συμμαχίες, οι οποίες κάθε μέρα συσπειρώνουν τις δυνάμεις τους στην περιοχή της Μ. Ανατολής, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό μείγμα έτοιμο για πυροδότηση. Οι διαστάσεις που έχει λάβει πλέον ο πόλεμος στη Συρία, τον καθιστούν ένα γεγονός το όποιο δεν πρόκειται να περιοριστεί μονάχα στα σύνορα της Μ. Ανατολής αλλά ολόκληρης της υδρογείου. 
Σε αναμονή των εξελίξεων...






voice news.

Άρειος Πάγος: Ισόβια κάθειρξη σε όσους διακινούν ναρκωτικά


areios-pagos
Την αυστηροποίηση των ποινών για τους εμπόρους ναρκωτικών αποφάσισε η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.
Ειδικότερα, το ανώτατο δικαστήριο της χώρας αποφάσισε την επιβολή ισόβιας κάθειρξης σε όσους εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αξίας άνω των 75.000 ευρώ, ανεξάρτητα του αριθμού των κατηγορουμένων. Η εν λόγω απόφαση θα αποτελέσει «οδηγό» για όλα τα δικαστήρια της χώρας.
Η Ολομέλεια, υιοθετώντας την πρόταση του αντεισαγγελέα Νίκου Παντελή, απέρριψε το αίτημα κατηγορουμένων να επιμερίζεται το ποσό των 75.000 ευρώ, ανάλογα με τον αριθμό των εμπλεκομένων στη διακίνηση ναρκωτικών, έτσι ώστε να αποτραπεί η ποινή της ισόβιας κάθειρξης στους εμπλεκόμενους κατηγορούμενους.
Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι, όταν διακινούν ναρκωτικά περισσότεροι δράστες, δεν μπορεί να λαμβάνεται υπόψη το όφελος στο οποίο απέβλεπε χωριστά ο καθένας, αλλά το σύνολο του οφέλους, που προσδιορίζεται μία φορά και αντιστοιχεί σε όλους μαζί τους κατηγορουμένους, χωρίς να επιμερίζεται μεταξύ τους.

Απίστευτη Αποκάλυψη Καλόγερου: «Η Συντριβή των Τζιχαντιστών στη Συρία είναι Μόνο το Πρώτο Ημίχρονο»


ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ
ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ…
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΤΑΓΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ:
» Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ …
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ …
ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΔΡΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ: «ΔΙΧΡΟΝΟ ΔΑΜΑΛΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΑΧΟΜΕΝΩΝ …»
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ …
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ …
ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΙΜΟΥΝ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ, ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΔΟΡΥΦΟΡΟΙ ΤΗΣ, ΑΘΕΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…»
anargyros61

Διπλωματική εμπλοκή με τις ΗΠΑ λόγω των Σκοπίων – Ο Τσίπρας δεν θα παραστεί στη σύνοδο του ΟΗΕ


tsipras
Λίγες ώρες μετά το ολιγόλεπτο τετ α τετ του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Αμερικανό πρόεδρο, Μπάρακ Ομπάμα, οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται πως δεν αλλάζουν τακτική στο θέμα των Σκοπίων, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρή εμπλοκή.
Όταν ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για το ότι τα Σκόπια θα συμμετείχαν στη Σύνοδο του ΟΗΕ με την ονομασία «Μακεδονία», εξέφρασε τη δυσφορία του στους διοργανωτές, ενημερώνοντας πως ο ίδιος θα απείχε από τις εργασίες της Συνόδου.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η ελληνική αντιπροσωπεία είχε προσκληθεί στην Σύνοδο για την καταπολέμηση του εξτρεμισμού και του Ισλαμικού Κράτους που οργάνωσε η αμερικανική κυβέρνηση στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.
Η ελληνική κυβέρνηση είχε αποστείλλει σχετικό αίτημα ώστε τα Σκόπια να συμμετάσχουν με την ονομασία FYROM, κάτι που τελικώς δεν έγινε αποδεκτό.
Η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να καλέσει τα Σκόπια όχι με τη διεθνή ονομασία FYROM αλλά ως Δημοκρατία της Μακεδονίας είχε ως συνέπεια τη ματαίωση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, της συμμετοχής του Έλληνα πρωθυπουργού και, ασφαλώς, του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά και των κυβερνητικών στελεχών που θα τον συνόδευαν στις εργασίες της Συνόδου.