Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΛΑΜΟΓΙΑ! ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ… ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ!


tsipra_jean_claud



Oι πουστ@ρ@δες του «αριστερού» χυδαίου νεοφιλελευθερισμού, διέκοψαν τη ρύθμισή μου …
(100 δόσεων) για μια ημέρα καθυστέρηση, αλλά ο «ξεχασιάρης» αριστερός υπουργός…
…που για τρία συνεχόμενα χρόνια είχε «ξεχάσει» να δηλώσει ένα ευτελές ποσό της τάξεως του 1.000.000,00 (ενός εκατομμυρίου ευρώ)… τελικά το δήλωσε φέτος με συμπληρωματική δήλωση!
Θα κάνετε κατάσχεση στον μισθό μου, για να μην αγοράζω γάλα και ψωμί στα παιδιά μου;
Θα δημεύσετε το σπίτι μου, για να βρεθώ άστεγος;
Θα υπάρξει δικαστής ή αριστερή κρατική υπηρεσία να τα κάνει;

Έτοιμάστε φέρετρα για όσους προλάβω να στείλω στον τάφο!

ΛΑΜΟΓΙΑ!

ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ… ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ! 






triklopodia.gr

Β.Πούτιν: "Tελείωσε η κυριαρχία των ΗΠΑ - Κανείς δεν θα μας περικυκλώσει - Οι δυτικοί δεν έχουν στοιχειώδη λογική" (vid)

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνέντευξη του με αφορμή το ζήτημα της Συρίας προειδοποιεί τη Δύση λέγοντας πως "κανείς δεν θα μας περικυκλώσει, τελείωσε οριστικά ο μονοπολικός κόσμος" (κυριαρχία των ΗΠΑ). Οι δημοσιογράφοι τον παρακολουθούν άναυδοι ενώ εξαπολύει και προσωπική επίθεση κατά του John Mccain λέγοντας πως "τα χέρια του είναι βουτηγμένα στο αίμα αθώων πολιτών"!
Συγκεκριμένα, ο Β.Πούτιν είπε ότι "κανείς δεν θα μας περικυκλώσει, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, ο μονοπολικός κόσμος τελείωσε, ο Mccain δεν αναφέρθηκε σε μένα αλλά στη μοίρα της Ρωσίας και γνωρίζουν όλοι πως έχουμε πυρηνικά και γι αυτό άλλωστε ασκούμε ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική. Ο Mccain είναι βετεράνος του Βιετνάμ και τα χέρια του είναι βουτηγμένα στο αίμω αθώων πολιτών..."
Αυτό που κάνατε στον Γκαντάφι το λέτε Δημοκρατία; Χωρίς δίκη τον σκοτώσατε...
 ..."Είπατε ότι η Ρωσία έπαιξε τον ρόλο της στην αύξηση των εντάσεων που βλέπουμε στον κόσμο. Η Ρωσία έπαιξε το ρόλο της με μεγαλύτερη πυγμή, στο βαθμό που υποστήριξε τα εθνικά της συμφέροντα όπως απαιτούσαν οι περιστάσεις.
Δεν εξαπολύουμε επιθέσεις σε κανέναν με την πολιτική έννοια του όρου.
Δεν εισβάλουμε σε καμία χώρα.
Η δυσαρέσκεια των δυτικών φίλων προκύπτει ακριβώς διότι υποστηρίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα.
Δεν προκύπτει επειδή εμείς ξεκινήσαμε κάτι που προκαλεί αυτές τις εντάσεις. Και εξηγούμαι.
Αναφερθήκατε στην Αεροπορία μας, την Στρατηγική μας Αεροπορία.
Γνωρίζετε ότι η Ρωσία το 1990 σταμάτησε εντελώς κάθε πτήση περιπολίας σε περιοχές στρατηγικού ενδιαφέροντος.
Σταματήσαμε εντελώς αυτές τις δραστηριότητες.
Ωστόσο οι στρατηγικές πτήσεις αεροσκαφών των ΗΠΑ με πυρηνικά όπλα συνέχισαν να μας περικυκλωνουν! Για ποιο λόγο; 
Για ποιον ανησυχείτε; Ή μάλλον γιατί μας απειλείτε;
Συνεχίσαμε χωρίς περιπολίες όλα αυτά τα χρόνια.
Μόνο πριν τρία χρόνια αρχίσαμε πτήσεις περιπολίας πέραν των συνόρων μας.
Ποια πλευρά είναι προκλητική εδώ; Εμείς;

Εμείς έχουμε μόνο δύο στρατιωτικές βάσεις εκτός των συνόρων μας σε περιοχές με γνωστούς κινδύνους τρομοκρατίας.
Μία στο Κυργιστάν όταν αντάρτες από το Αφγανιστάν άρχισαν επιχειρήσεις στην περιοχή. Η χώρα τους μας ζήτησε να είμαστε εκεί με πρόεδρο τον Ακάγιεφ.
Η δεύτερη είναι στο Τατζικιστάν που και αυτό συνορεύει με Αφγανιστάν.
Είναι προς το δικό σας συμφέρον (των ΗΠΑ) να ξέρετε πως επικρατεί ηρεμία εκεί.
Από την άλλη οι ΗΠΑ έχουν βάσεις σε όλον τον κόσμο.
Και μου λέτε ότι εγώ είμαι επιθετικός;
Δεν έχετε κοινή λογική;
Tι κάνουν οι ΗΠΑ στην Ευρώπη και μάλιστα με πυρηνικό εξοπλισμό;
Τι δουλειά έχουν εκεί;
Aκούστε...
Αν και ο στρατιωτικός μας προϋπολογισμός αυξήθηκε λίγο πέρυσι κατά 50 δισ. δολάρια, ο προϋπολογισμός των ΗΠΑ είναι δεκαπλάσιος!
Το Κογκρέσο ενέκρινε 575 δισ. δολάρια!
Και μου λέτε ότι εγώ είμαι ο επιθετικός εδώ;
Δεν έχετε στοιχειώδη κοινή λογική;
Bάζουμε εμείς δυνάμεις μας στα σύνορα των ΗΠΑ; Ή σε άλλες χώρες;
Ή μήπως το ΝΑΤΟ μετακινεί τις βάσεις του πιο κοντά σε εμάς;
Εμάς τελικά μας ακούει κανείς;
Ή προσπαθεί κανείς να κάνει διάλογο μαζί μας;
H απάντηση που δίνουν επανειλημμένα είναι "να κοιτάτε τη δουλειά σας" και "κάθε χώρα επιλέγει μόνη της τα μέτρα ασφαλείας"!
Πολύ καλά αυτό θα κάνουμε και εμείς!
Γιατί απαγορεύεται το ίδιο και για εμάς;
Για το αντιβαλλιστικό πυραυλικό σύστημα ποιος ήταν που βγήκε από μια συνθήκη ζωτικής σημασίας για όλο το διεθνές σύστημα ασφαλείας;
Φύγαμε εμείς; Όχι οι ΗΠΑ έφυγαν!
Και το έκαναν μονομερώς!
Αποσύρθηκαν από την συνθήκη και τώρα μας απειλούν!
Στρέφουν τους πυραύλους τους σε εμάς, όχι μόνο από την Αλάσκα αλλά και από την Ευρώπη.
Στην Ρουμανία, στην Πολωνία, είμαστε ακριβώς δίπλα!
Και αυτός που επιτίθεται είμαι ακόμη εγώ;
Θέλουμε μια πιο δίκαιη σχέση; Ναι!
Και να συνυπολογίζονται τα εθνικά μας συμφέροντα! Και σε θέματα ασφαλείας και σε θέματα οικονομίας!
19 χρόνια κάναμε συζητήσεις με τον ΠΟΕ. Συμφωνήσαμε να κάνουμε πολλούς συμβιβασμούς..
Προχωρήσαμε με δεδομένο ότι οι όροι του ΠΟΕ θα ήταν απαράβατοι.
Δεν θα θίξω το Ουκρανικό ζήτημα τώρα αν και η θέση μου είναι δίκαιη ενώ οι δυτικοί φίλοι μας σφάλλουν αλλά θα το αφήσουμε αυτό για χάρη της συζήτησης..
Μπήκαμε λοιπόν στον ΠΟΕ και υπάρχουν κανόνες.. Κατά παραβίαση τους και κατά παραβίαση των διεθνών κανόνων επιβλήθηκαν κυρώσεις στην διεθνή οικονομία. Αυτό είναι παράνομο!
Πάλι εμείς έχουμε άδικο;
Θέλουμε να αναπτύξουμε φυσιολογικές σχέσεις σε ότι αφορά την ασφάλεια και τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και τημη διάδοση των πυρηνικών όπλων.
Να δουλέψουμε μαζί για την διακίνηση ναρκωτικών, το οργανωμένο έγκλημα, τη διάδοση λοιμοδών νοσημάτων όπως Έμπολα.
Θέλουμε να συνεργαστούμε φτάνει αν το θέλετε και εσείς και στην σφαίρα της οικονομίας.

Δείτε τις συνεντεύξεις Β.Πούτιν καθώς και τους κεραυνούς κατά των ΗΠΑ στο θέμα της ISIS (δείτε σχετικά εδώ)









defencenet

Συριακά ΜΜΕ: "Η Τουρκία εισέβαλε στην Συρία" - Ιράν: "Έχουμε στοχοποιήσει Ισραήλ, Τουρκία" - ΥΠΑΜ ΗΠΑ: "Να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο" (vid, φωτο)



To Iράν για πρώτη φορά έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από μυστική του βάση κάνοντας επίδειξη των βαλλιστικών πυραύλων του μετά την εισβολή Τούρκων στην Συρία στέλνοντας μήνυμα σε Άγκυρα ότι αποτελεί στόχο μαζί με το Ισραήλ, όπως θα δείτε και σε εικόνα που έδειξαν ενώ ο Στρατηγός των ιρανικών μονάδων Quds, Qassem Suleimani εμψυχώνει τους στρατιώτες του λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη αντεπίθεση την ίδια στιγμή που Mil Mi-28 βομβαρδίζουν ισλαμιστές!
Ταυτόχρονα, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Α.Κάρτερ, τόνισε πως οι "στρατιώτες μας πρέπει να είναι έτοιμοι για υβριδικό ή παραδοσιακό πόλεμο ώστε να αντιμετωπίσουν την ρωσική επιθετικότητα".
Σε βίντεο που θα δείτε, το Ιράν έδειξε πλάνα από τη μυστική του βάση λέγοντας πως είναι άτρωτη καθώς είναι πολύ βαθιά μέσα σε βουνό ενώ έδειξε και τους βαλλιστικούς του πυραύλους με στόχο ΗΠΑ-Ισραήλ ενώ τα συριακά ΜΜΕ επιβεβαιώνουν αυτό που σας μεταδώσαμε χτες, ότι υπήρξε εισβολή τουρκικής μονάδας σε περιοχή της Συρίας που ελέγχεται από ισλαμιστές!
Tαυτόχρονα, σε μια άκρως ανησυχητική εξέλιξη ο τουρκικός στρατός πέρασε τα σύνορα και εισέβαλε στην Συρία από το συνοριακό πέρασμα Etmeh και μπήκε σε μια περιοχή που ελέγχουν τζιχαντιστές την Τρίτη το πρωί μεταδίδουν συριακά ΜΜΕ! Είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο τουρκικός στρατός περνά τα σύνορα Τουρκίας-Συρίας για να μπει στη βόρεια Συρία.
Συγκεκριμένα, μια τουρκική ταξιαρχία πέρασε τα σύνορα και πήραν θέσεις στο βουνό Al-Halaqa για να δημιουργήσουν τείχος κατά μήκος των συνόρων. Αυτή ήταν η επίσημη δικαιολογία που έδωσαν στις ρωσικές δυνάμεις!
Ο σκοπός τους είναι ακόμη αμφιλεγόμενος.. Υπενθυμίζουμε ότι οι Τούρκοι έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για τις αεροπορικές επιδρομές σε Ιντλίμπ, Χάμα, Ράκκα, Χαλέπι, Λαττάκεια και Deir Ezzor καθώς έχουν στοχοποιηθεί οι ισλαμιστές του ISIS.
Κάποιοι αναλυτές πιστεύουν ακόμη ότι η Τουρκία σχεδιάζει μια "ζώνη ασφαλείας" αφού απέτυχαν τα σχέδια τους για "no-fly-zone" εντός του συριακού εδάφους, γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό στα επιτελεία Ρωσίας και Δύσης  με ρωσικά μαχητικά να πετάνε διαρκώς στην περιοχή... ενώ κάποιοι άλλοι αναλυτές βλέποντας το βίντεο της εισβολής των Τούρκων απλά...δεν βλέπουν εισβολή!
Ταυτόχρονα, τα συριακά ΜΜΕ κάνουν λόγο για μια "Λεγεώνα" με στρατιώτες από Λαττάκεια, Banias, Jableh, Qardaha και Ταρτούς που έχει σχηματιστεί η οποία και θα λειτουργήσει ως " Ρωσικές χερσαίες δυνάμεις" και θα επιχειρήσει σε Χάμα, Χομς, Λαττάκεια.
Το νεοσύστατο Τέταρτο Σώμα Στρατού θα επιχειρήσει στο Slenfeh στη Λαττάκεια και σε Chalma, Hussamo, Al-Bahluliyah. 
Mία αντιπροσωπεία Ιρανών έφτασε στην Δαμασκό για να επιβλέψουν την κοινή επιχείρηση των "4+1" εναντίον των ισλαμιστών στη Συρία. Ο πρόεδρος του Ιρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και εμπειρογνώμονας σε θέματα εξωτερικής πολιτικής Alaeddin Boroujerdi αφίχθη στη Συρία σχεδόν ταυτόχρονα με την άφιξη των χιλιάδων Ιρανών στρατιωτών.
Το Reuters επιβεβαιώνει αυτό που σας μεταδώσαμε χτες λέγοντας ότι χιλιάδες Ιρανοί έφτασαν στην Συρία για να ξεκινήσει η μεγάλη χερσαία επιχείρηση.
Ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα Mil Mi-28 βομβαρδίζουν θέσεις των ισλαμιστών ενώ σε βίντεο ο Ιρανός Στρατηγός Qasem Soleimani εμψυχώνει και δίνει οδηγίες στους στρατιώτες λίγο πριν το σάλπισμα της τελικής επίθεσης ενώ σε βίντεο και εικόνες που θα δείτε το Ιράν για πρώτη φορά έδωσε στη δημοσιότητα τις πυραυλικές βαλλιστικές του εγκαταστάσεις με το αξιοπρόσεχτο να είναι η εικόνα του πατώματος...Συμβολική κίνηση τη στιγμή που οι Ιρανοί είναι στη Συρία και θα κινηθούν να σφραγίσουν τα σύνορα με Τουρκία...
Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν βάση της Faylaq al sham (υποστηριζόμενη από Σαουδική Αραβία) σύμμαχος της Nusra Front στην Ιντλίμπ ενώ ο συριακός Στρατός κατέλαβε την πόλη  Fawru στην Hama και τα χωριά Lahaya και Sakiak.
Τέλος, οι συριακές δυνάμεις  ανταποδίδουν με τον ίδιο τρόπο τους ισλαμιστές... αποκεφαλίζοντας τους στην Kafr_Nabudah ενώ παραλαμβάνουν και νέα Τ-72Β και ΒΜP όπως σας ενημερώσαμε χτες..
Εικόνα από την Ιρανική βαλλιστική βάση (προσέξτε το πάτωμα)
Αποκεφαλισμοί ισλαμιστών
Η καταστροφή βάσης ισλαμιστών από ρωσικά μαχητικά
Mil Mi-28 επιχειρούν στην Συρία
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Embedded image permalink
Η Ιρανική βάση








defencenet


Γιατί ο κ. Σταύρος (Ψυχάρης), εξέθεσε την Όλγα;..


Θα περίμενε κανείς να το δει οπουδήποτε αλλού, εκτός από τον ΒΗΜΑτοδότη: Όλγα κερνάει Όλγα. Γεύμα με θέα την Ακρόπολη, στο roof garden της Μεγάλης Βρετανίας. Στο μενού μοσχαράκι και όχι μόνο.

Η Όλγα Γεροβασίλη και η Όλγα Τρέμη τα έλεγαν, κάτω από τη μύτη του Μηταράκη, που ήταν σε κοντινό τραπέζι και το έπαιζε αδιάφορος.

Αλλά γιατί αυτό το δημοσίευμα από τον Ψυχάρη (το ανέβασε χαράματα σήμερα, στην ηλεκτρονική έκδοση του ΒΗΜΑτος); Η Τρέμη δεν ήταν εκείνη που υπερασπίστηκε το κανάλι που κάνει κουμάντο ο κύριος Σταύρος, με αποτέλεσμα να…
εισπράξει την χλεύη του πρωθυπουργού («έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε κυρία Τρέμη»);

Μήπως, της στρώνει το χαλί για την έξοδο;...

Ολγα κερνά Ολγα…

Στο roof garden της «Μεγάλης Βρεταννίας», με την εκπληκτική θέα της Ακρόπολης, έτρωγαν το μεσημέρι της Τρίτης δύο κυρίες σε πολύ φιλική κατάσταση. Ηταν σαν να γνωρίζονταν από χρόνια η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη (φωτογραφία) και η Ολγα Τρέμη. Ανοιξαν, όπως έμαθα, πολλά θέματα πολιτικά, το πολυνομοσχέδιο, αλλά κυρίως τα τηλεοπτικά. Το γεγονός, όπως μαθαίνω, δεν ήταν άνευ σημασίας. Εφαγαν και οι δύο μοσχαράκι με σαλάτα και πλήρωσε με πιστωτική κάρτα η μεγαλύτερη Ολγα. Στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν ο Ν. Μηταράκης μετά της συζύγου του, πλην όμως δεν έδωσαν ιδιαίτερη σημασία…


nonews news

Ηχογραφήθηκαν τα μπινελίκια!..


Στο παρά πέντε η διάσπαση της ΝΔ, σε δύο ή τρία κομμάτια…

Τα όσα ειπώθηκαν στο επεισόδιο με τον Μειμαράκη έχουν ηχογραφηθεί, αποκάλυψε ο Τάκης Χατζής στον ΣΚΑΙ.

Η Επιτροπή ηχογραφεί, για λόγους ευνόητους, τις συνεδριάσεις και τις καταγράφει στα πρακτικά. 
«Θα ‘ναι μια καλή ευκαιρία να το δούμε και σε cd κάποιας κυριακάτικης εφημερίδας», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος.

Στο…
θέμα τώρα του εμφυλίου, κατά τον σχολιαστή του ΣΚΑΙ, η ΝΔ βρίσκεται στο παρά πέντε της διάσπασης. Σε 2 και 3 κομμάτια.

Καραμανλής και Σαμαράς, δεν πήγαν σήμερα στην ΚΟ του κόμματος, για να κρατήσουν αποστάσεις.

Το σενάριο της επόμενης μέρας με την αντιπαράθεση Καραμανλικών και Σαμαρικών, δίνει κατά τον δημοσιογράφο ακόμη πιο έντονα την εικόνα της επαπειλούμενης διάσπασης…




nonews news

Βούτσης για πόθεν έσχες: Θα εκπλαγείτε...


Για το ζήτημα που προέκυψε με τα πόθεν έσχες μελών της κυβέρνησης τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος προανήγγειλε πως η Επιτροπή θα συνεδριάσει την ερχόμενη εβδομάδα.

«Θα εκπλαγείτε πόσο...
καθαρά είναι αυτά όταν τελειώσουν και πως δεν έχουν καμία σχέση με τις τηλεδίκες» είπε ο πρόεδρος της Βουλής και συνέχισε: 

Θεωρώ ότι την επόμενη εβδομάδα όλα θα έχουν τελειώσει...




nonews news

Παγκόσμιος συναγερμός! Ξεκινάει ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος... (ΒΙΝΤΕΟ)

tritospag
Τρόμο έχει προκαλέσει παγκοσμίως το ενδεχόμενο ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου. Το σενάριο αυτό δεν φαίνεται μακρινό αφού ήδη η Τουρκία εισέβαλε στη Συρία ενώ πολεμικά Κινεζικά αεροσκάφη τάσσονται στο πλευρό των ρωσικών στις επιδρομές εναντίον των τρομοκρατών του ISIS.
Δείτα τα βίντεο: 




voice news

Το παραδέχονται και οι Τούρκοι: Θα διαμελιστούμε...

tagip
Απανωτά τα "χτυπήματα" για την Τουρκία αφού ανακοινώθηκε η δημιουργία της οργάνωσης «Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις», ένα συνασπισμό δυνάμεων από YPG, ΥPJ, πρώην μαχητές του FSA, Άραβες κτλ που αριθμούν 30.000 στρατό απείλησε Ρωσία και ΗΠΑ βλέποντας ότι υπάρχει κοινό σχέδιο ακρωτηριασμού της Τουρκίας μέσω της δημιουργίας Κουρδικού κράτους με εδάφη από Συρία, Ιράκ και Τουρκία.
Συγκεκριμένα, η Τουρκία απείλησε ΗΠΑ και Ρωσία ότι δεν θα ανεχτεί οι Κούρδοι να αποκτήσουν εδαφικά κέρδη στη νοτιοδυτική Συρία, σύμφωνα με δύο ανώτατους αξιωματούχους.
«Είμαστε ξεκάθαροι και δεν αστειευόμαστε» είπε Τούρκος αξιωματούχος σχετικά με την πιθανότητα να περάσουν οι Κούρδοι τον Ευφράτη και να αποκτήσουν τον έλεγχο κατά μήκος των τουρκικών συνόρων από το Ιρακινό Κουρδιστάν προς τη Μεσογειακή ακτή.
Η Τουρκία φοβάται την επέλαση της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG που υποστηρίζεται από την πολιτική πτέρυγα του PYD στην Συρία κατά μήκος των 900 χλμ συνόρων θα τροφοδοτήσει τις διασπαστικές φιλοδοξίες μεταξύ των Κούρδων στα νοτιοανατολικά εδάφη της. Αλλά οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το YPG ως μια αποτελεσματική δύναμη στη μάχη κατά του ISIS.
«Το PYD έχει έρθει πολύ κοντά με τις ΗΠΑ και τη Ρωσία. Εμείς θεωρούμε το PYD ως τρομοκρατική οργάνωση και θέλουμε όλες οι χώρες να σκεφτούν τις συνέπειες της συνεργασίας μαζί τους» είπε ο Τούρκος αξιωματούχος.
Επιπλέον, η Τουρκία υποπτεύεται τη Ρωσία ότι με τις αεροπορικές επιδρομές υποστηρίζει το YPG και PYD.
«Με υποστήριξη από τη Ρωσία, το PYD προσπαθεία να κατακτήσει εδάφη μεταξύ Jarablus και Azaz, πηγαίνοντας δυτικά προς τον Ευφράτη. Ποτέ δεν θα δεχτούμε κάτι τέτοιο» τόνισε ο αξιωματούχος.
Ο Ερντογάν κατηγορεί τους Κούρδους ότι θέλουν «δημογραφική αλλαγή» στη βόρεια Συρία αντικαθιστώντας αραβικές και τουρκμενικές κοινότητες. Είναι λογικό η Τουρκία να φοβάται τη δημιουργία και ανεξαρτησία ενός κουρδικού κράτους που θα κατέχει σημαντικά εδάφη από το Ιράκ, Συρία και Τουρκία!
Ταυτόχρονα κατηγορεί τους Κούρδους για εγκλήματα πολέμου προκειμένου να τους χαρακτηρίσει «τρομοκράτες» αλλά πλέον οι ΗΠΑ τους θεωρούν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη τους στη Συρία εναντίον του ISIS.
Στόχος σύμφωνα με την ανακοίνωση είναι η εγκαθίδρυση «μιας δημοκρατικής Συρίας» με ελευθερία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια. Οι ομάδες του συνασπισμού είναι οι ακόλουθες:
- Συριακός Αραβικός Συνασπισμός
- Αντάρτες (πρώην μαχητές του FSA)
- Room volcano Euphrates Eπιχειρήσεις
- Alsnaded Δυνάμεις
- Gathers brigades island
- Ασσυριακό Στρατιωτικό Συμβούλιο
- YPG
- YPJ




voice news

Έκτακτο: Αερομαχίες ρωσικών και αμερικανικών αεροσκαφών! Κίνδυνος ανάφλεξης...

aeromaxies

H πολεμική αεροπορία των ΗΠΑ έβγαλε στη δημοσιότητα μια αερομαχία/αναχαίτιση τεσσάρων ρωσικών Su-30MS και δύο αμερικανικών F-16, τα οποία συντόνιζαν αποστολή αναγνώρισης αμερικανικών drones στην βόρεια Συρία. Όπως ανέφερε ο Αμερικανός διοικητής, Κολ Στιβ Γουόρεν, "δύο μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ και δύο των ρωσικών δυνάμεων, πέταξαν στο ίδιο πεδίο δράσης και ήρθαν σε οπτική επαφή μεταξύ τους, γεγονός που θα μπορούσε να έχει προκαλέσει σοβαρό επεισόδιο".
Συμπλήρωσε πως "Τα δύο ρωσικά μαχητικά εισέβαλαν στον εναέριο χώρο δράσης των αμερικανικών δυνάμεων, πολύ κοντά στην περιοχή που δρουν τα drones που της USAF, πλησίασαν τα μαχητικά μας και πλησίασαν ακόμα πιο κοντά τα drones. Δεν έβαλλαν εναντίον τους, απλά τα παρακολούθησαν."
"Δεν θα πω αν άσκησαν ηλεκτρονικά αντίμετρα, αλλά η κατάσταση θα μπροούσε να ξεφύγει, καθώς είχαν πάρει κλασικές θέσεις μάχης με το ένα μαχητικό να πλησιάζει πολύ κοντά στα drones σε απόσταση μερικών μέτρων και το άλλο να βρίσκεται αρκετά πίσω και αρκετά πάνω από το πρώτο μαχητικό για να το καλύπτει. Ετσι όταν πλησίασαν τα δύο δικά μας μαχητικά το μαχητικό που είχε αναλάβει την κάλυψη εγκλώβισε σε παραμέτρους εκτόξευσης βληματων R-27 το ένα από τα δύο μαχητικά μας.". Οι Ρώσοι αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.



Ανακαλύφθηκαν τα Σόδομα της Βίβλου;

sodoma
Αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν μετά από δεκαετίες ανασκαφών τα ερείπια της βιβλικής πόλης των Σοδόμων. Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα ερείπια μιας «τερατώδους» πόλης από την Εποχή του Χαλκού, ταιριάζουν με τη βιβλική περιγραφή της πόλης, η οποία, σύμφωνα με τις Γραφές, καταστράφηκε από τον Θεό. Εικάζεται πως η πόλη αυτή ήταν η μεγαλύτερη στην περιοχή της σημερινής Ιορδανίας και βρίσκεται στα ανατολικά του Ιορδάνη ποταμού. Χρονολογείται ανάμεσα στο 3.500 π.Χ. με 1.540 π.Χ, και θεωρείται πως εγκαταλήφθηκε ξαφνικά.
Οι λόγοι που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τα Σόδομα, είναι το γεγονός ότι ευδοκίμησε στις όχθες του ποταμού Ιορδάνη και ότι αποτελούσε μια σημαντική εμπορική διαδρομή, όπως περιγράφεται στη Βίβλο. Περαιτέρω ενδείξεις είναι πως για κάποιον αδιευκρίνιστο λόγο, η πόλη φαίνεται πως εγκαταλείφθηκε στα μέσα της Εποχής του Χαλκού.
Ο Στίβεν Κόλινς από το Πανεπιστήμιο «Trinity Southwestern» στο Νέο Μεξικό τονίζει πως: «Αυτό που έχουμε στα χέρια μας αποτελεί μια σημαντική πόλη-κράτος, μια τεράστια πόλη-κράτος, η οποία ήταν άγνωστη στους επιστήμονες πριν ξεκινήσουμε το έργο μας. Το Tall el-Hammam ταιριάζει με την περιγραφή του χώρου, όπου βρίσκονταν τα Σόδομα, σύμφωνα με την Αγία Γραφή. Έτσι, έφτασα στο συμπέρασμα πως αν κάποιος ήθελε να βρει τα Σόδομα, θα έπρεπε να ψάξει την μεγαλύτερη πόλη κατά την εποχή του Χαλκού, δηλαδή στην εποχή του Αβραάμ. Όταν εξερευνήσαμε την περιοχή, το Tall el-Hammam ήταν η προφανής επιλογή, δεδομένου ότι ήταν 5 έως 10 φορές μεγαλύτερο από άλλες πόλεις της περιοχής».
Σύμφωνα με τα αρχαιολογικά ευρήματα, η πόλη αφότου ερημώθηκε, έμεινε ακατοίκητη για περισσότερα από 700 τα χρόνια. Μετά από αυτούς τους εφτά «νεκρούς» αιώνες, στην εποχή του Σιδήρου, η πόλη άρχισε να ακμάζει και πάλι, όπως υποδεικνύεται από την τεράστια σιδερένια πύλη που βρέθηκε. Η καταστροφή των Σοδόμων και των Γομόρρων αναφέρεται, εκτός από την Αγία Γραφή, και στο Κοράνι. Στα χωρία της Παλαιάς Διαθήκης περιγράφεται το πώς ο Θεός κατέστρεψε τους «κακούς και αμαρτωλούς» των Σοδόμων με φωτιά και θειάφι, ενώ σώθηκε μόνο ο ενάρετος Λωτ και η οικογένειά του.


voice news

“Συγγνώμη” για τα σκάνδαλα στην Ρώμη και το Βατικανό ζητά ο πάπας Φραγκίσκος

papas

«Συγγνώμη για τα σκάνδαλα τα οποία ξέσπασαν πρόσφατα στην Ρώμη και το Βατικανό» ζήτησε σήμερα ο πάπας Φραγκίσκοςαπευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους πιστούς στην πλατεία του Αγίου ΠέτρουΟ ποντίφικας δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα σκάνδαλαωστόσο πολλοί σχολιαστές σημειώνουν πως πιθανότατα αναφερόταν σε περιπτώσεις οικονομικής κακοδιαχείρισης εντός του Βατικανού,  στην κακοποίηση παιδιών από καθολικούς κληρικούς, καθώς και στην παρείσφρηση μαφιόζικων συμφερόντων σε μεγάλο μέρος των οικονομικών δραστηριοτήτων της Ρώμης. 


voice news

Ιγκλέσιας για Μέρκελ: Άστάθεια στην Ευρώπη προκαλεί η οικονομική της πολιτική

pa

Σε συνέντευξή του, ο επικεφαλής των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, επιτέθηκε στην Μέρκελ για την οικονομική πολιτική που έχει επιβάλλει στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα είπε πως «Η Άνγκελα Μέρκελ ζητεί από τις χώρες της ευρωπαϊκής περιφέρειας μέτρα λιτότητας τα οποία δεν θα επέβαλε ποτέ στους πολίτες της. Με αυτόν τον απολυταρχισμό προκαλεί μια αστάθεια που είναι πολύ επικίνδυνη». Για την Γερμανία είπε πως είναι μια χώρα 
«με βαθιά ριζωμένη αντιφασιστική και μεγάλη οικολογική συνείδηση. Όμως η ανευθυνότητα της Μέρκελ είναι η αιτία που η προσέγγιση της Γερμανίας εκλαμβάνεται ως απειλή από την υπόλοιπη Ευρώπη». Για την Γερμανική κυβέρνηση όμως ανέφερε πως πρέπει «να ανακαλέσει πιο έντονα στην τάξη τις ευρωπαϊκές χώρες που κακομεταχειρίζονται τους πρόσφυγες. Η πυγμή την οποία επέδειξε η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα δεν είναι η ίδια με αυτή που δείχνει όταν πρόκειται για τους πρόσφυγες και τα ανθρώπινα δικαιώματα»


voice news

ΣΑΛΟΣ! Πούτιν: Όταν με χαστουκίζουν (ΗΠΑ) θα απαντάω..(ΒΙΝΤΕΟ)

poyt

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν είναι διατεθειμένος να ανέχεται τις προκλήσεις της Δύσης και συγκεκριμένα των ΗΠΑ, σε ότι αφορά τα εξοπλιστικά συστήματα και την χρησιμοποιησή τους. Έτσι με αφορμή τα θέματα αντιπυραυλικής άμυνας, ο Πούτιν ανέφερε "Είμαι μάλλον κακός Χριστιανός γιατί αλλιώς θα έπρεπε να γυρίσω και το άλλο μάγουλο όταν με χαστουκίζουν. Δεν θα το κάνω όμως. Εφόσον μας χαστούκισαν πρέπει να απαντήσουμε αλλιώς θα μας χαστουκίζουν πάντα."
Δείτε το Βίντεο:

Το Ισραήλ κατεβάζει στρατό στην Ιερουσαλήμ

stratos

Οι σοροί των Παλαιστινίων δραστών επιθέσεων εναντίον Ισραηλινών δεν θα παραδίδονται από εδώ και πέρα στις οικογένειές τους, στο πλαίσιο των νέων μέτρων που λαμβάνει η ισραηλινή κυβέρνηση. Επίσης, το Ισραήλ αποφάσισε να κατεβάσει στο στρατό στην Ιερουσαλήμ για να ενισχυθούν οι δυνάμεις ασφαλείας. 
Η απόφαση ελήφθη μετά από έκτακτη σύσκεψη ασφαλείας υπό τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Βενιαμίν Νετανιάχου. Λίγο νωρίτερα η ισραηλινή αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο που το χαρακτήρισε ως «ντοκουμέντο φρίκης», αφού πρόκειται για τη στιγμή που Παλαιστίνιος οδηγεί το αυτοκίνητο του πάνω σε στάση λεωφορείου σε γειτονιά υπερ - ορθόδοξων Εβραίων στην Ιερουσαλήμ.
Στο μεταξύ, ο ισραηλινός υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Γκιλάντ Ερντάν, ανακοίνωσε ότι οι σοροί των Παλαιστίνιων που επιτίθενται εναντίον Ισραηλινών δεν θα επιστρέφονται στις οικογένειες. 
«Η οικογένεια του τρομοκράτη μετατρέπει την κηδεία του σε διαδήλωση υποστήριξης προς την τρομοκρατία και υποκίνησης σε δολοφονίες και δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε» υποστήριξε. «Πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε ο τρομοκράτης να μην δοξάζεται αφού έχει διαπράξει μια επίθεση» πρόσθεσε.
Οι σοροί ενδέχεται να ενταφιάζονται σε ειδικά κοιμητήρια για δράστες επιθέσεων, «όπως συνέβαινε και στο παρελθόν».




voice news

Βόμβα! Δε θα πιστεύετε αυτά που θα δείτε να λέει ο Πούτιν (ΒΙΝΤΕΟ)

putin

“Οι ΗΠΑ έχουν βάσεις σε όλο τον κόσμο και μου λέτε ότι εγώ είμαι επιθετικός? Τι κάνουν οι ΗΠΑ στην Ευρώπη και μάλιστα με πυρηνικό εξοπλισμό?”. Καυστικές ήταν οι απαντήσεις του Vladimir Putin, σε δεικτικές ερωτήσεις Αμερικανών δημοσιογράφων, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Κρεμλίνο. Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «Η δυσαρέσκεια των Δυτικών φίλων προκύπτει ακριβώς διότι υποστηρίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα. Δεν προκύπτει επειδή εμείς ξεκινήσαμε κάτι που προκαλεί αυτές τις εντάσεις” και συνέχισε “Η Ρωσία το ’90 σταμάτησε εντελώς κάθε πτήση περιπολίας σε περιοχές στρατηγικού ενδιαφέροντος. Ωστόσο οι πτήσεις στρατηγικής των ΗΠΑ με πυρηνικά όπλα στα σκάφη συνέχισαν να μας περικυκλώνουν”. Τόνισε επίσης ότι η Ρωσία έχει μόνο 2 στρατιωτικές βάσεις εκτός των συνόρων της, σε αντίθεση με τις ΗΠΑ που έχουν βάσεις σε όλο τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο!




voice news



ΈΚΤΑΚΤΟ! Πόλεμος στην Κρήτη! Καταιγισμός πυρών... (ΒΙΝΤΕΟ)

kriti
Στο πεδίο βολής της Κρήτης επρόκειτο να εκτοξευτούν κατά θαλασσίων στόχων 6 κατευθυνόμενα βλήματα Exocet MM-38 και 6 κατευθυνόμενα βλήματα Penguin MK2-MOD3 από ΤΠΚ του Πολεμικού Ναυτικού. Τα πλοία του Στόλου που θα αναπτυχθούν στο Πεδίο Βολής Κρήτης θα είναι αρκετά και αυτό για να δοκιμαστούν διάφορα σενάρια για την αντιμετώπιση απειλής.
Τα βλήματα Exocet αποτελούν φόβο και τρόμο στην Τουρκία, καθώς το Ναυτικό της δεν τα διαθέτει στο οπλοστάσιο του και δεν γνωρίζει πώς μπορεί να τα αντιμετωπίσει σε αντίθεση με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό που επί χρόνια δοκιμάζει τους Exocet έχοντας ως σενάριο του τη βύθιση τουρκικών πλοίων στο Αιγαίο. 
Η εκτέλεση των συγκεκριμένων βολών αμέσως μετά την άσκηση «Παρμενίων» κάθε άλλο τυχαία μπορεί να είναι. Η Τουρκία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της κρίσης στη Συρία, αλλά και των επιθέσεων των Κούρδων.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:





voice news

Αποκάλυψη: Η Ρωσία θέλει βάση και στην Ελλάδα για τους πυραύλους της...

triumf
Ρώσοι πιλότοι των δυνάμεων αεροδιαστημικής άμυνας μεταφέρθηκαν στη Συρία για να εξοικειωθούν με το περιβάλλον της περιοχής. Οι πιλότοι αυτοί μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες έχουν προκαλέσει μεγάλες ζημιές στους ακραίους ισλαμιστές, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα. Η παρουσία της είναι ίσως η απόδειξη ότι οι Ρώσοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να χτίσουν και άλλες στρατιωτικές βάσεις στη Συρία, προκειμένου να ελέγξουν όλη τη Μέση Ανατολή.
Οι ρωσικοί αντιαεροπορικοί πύραυλοι διαθέτουν το απαραίτητο βεληνεκές για να καλύψουν τον εναέριο χώρο της Συρίας, του Ιράκ και του Ιράν μαζί, δημιουργώντας μια αδιαπέραστη αντιαεροπορική ομπρέλα. Τα συστήματα των πυραυλικών συστημάτων S-400 Triumf και S-500 prometheus είναι τα υποψήφια προς εγκατάσταση συστήματα. Υπάρχουν ήδη πολλά αχρησιμοποίητα αεροδρόμια στο Ιράκ, και η πρόσφατη ανάπτυξη στην Συρία, κατέδειξε ότι η Ρωσία είναι απολύτως ικανή να δημιουργήσει από το μηδέν μια αποτελεσματική αεροπορική βάση σε περίπου ένα μήνα.
Σύμφωνα με παλαιότερη είδηση, οι δυνατότητες του ρωσικού συστήματος προειδοποίησης για πυραυλική επίθεση, οι οποίες περιλήφθηκαν στη σύνθεση των Στρατευμάτων αεροδιαστημικής άμυνας, θα αυξηθούν σημαντικά. Μέσα σε αυτά τα σχέδια του Κρεμλίνου προστέθηκε τώρα και η Συρία, ενώ αναζητείται πιθανόν και άλλη χώρα. Πολύ πιθανό να είμαστε και εμείς σύμφωνα με πληροφορίες.





voice news

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ! Το 92% των δανείων από το 2010 έχει επιστραφεί σε πιστωτές

daneismos
Στους πιστωτές έχει επιστραφεί το 92% των χρημάτων που δανειστήκαμε από την Τρόικα από το 2010 μέχρι και σήμερα.
Στην Ελλάδα το ποσό που τυπικά είσρευσε από το ΔΝΤ, που ο Γιώργος Παπανδρέου υπέγραψε στο πρώτο μνημόνιο μέχρι το τέλος του 2014 ήταν 252 δις σε χρέη που έφταναν 317 δις. 
Στα βιβλία του ελληνικού οργανισμού διαχείρισης, από τα 252 δις που χρεώθηκαν τα 149,2 δις ευρώ πήγαν στην αποπληρωμή παλαιότερων χρεών.
Για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών διατέθηκαν 48,2 δις ευρώ για το πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων. Στη συνέχεια 34,5 δις δόθηκαν στους ιδιώτες κατόχους για να συμμετάσχουν στην αναδιάρθρωση.
Ο υπερδανεισμός της χώρας και η υποδούλωση στους δανειστές μέσω της κρατικοποίησης του δημόσιου χρέους ήταν αυτό που στα αλήθεια συνέβη.
daneismosdio






voice news

Τρόμος και φόβος για πόλεμο Ρωσίας-ΗΠΑ!

stain

Φόβους ότι η στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ και της Ρωσίας στη Συρία οδηγείται σε μια άμεση ρωσοαμερικανική σύγκρουση, διατύπωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Στάινμαϊερ. Μιλώντας ενώπιον της Μπούντεσταγκ, ο κ. Στάινμαϊερ τόνισε χαρακτηριστικά: “Πρέπει να προτρέψουμε τις ΗΠΑ και τη Ρωσία προκειμένου οι αντίστοιχες στρατιωτικές εμπλοκές τους στη Συρία να μην διεξάγονται με τέτοιο τρόπο ώστε εντέλει να μετατραπούν σε μια σύγκρουση ανάμεσά τους”. Ο Γερμανός ΥΠΕΞ διατύπωσε την δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι οι διπλωμάτες αδυνατούν επί πέντε χρόνια να βρουν πεδίο συνεννόησης για την διευθέτηση της σύγκρουσης στη Συρία . Την ίδια ώρα, Μόσχα και Ουάσιγκτον προετοιμάζουν νέο κύκλο συνομιλιών στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να αποφευχθούν εμπλοκές μεταξύ των πολεμικών αεροσκαφών τους στον εναέριο χώρο της Συρίας.




voice news

Είδηση σοκ που κρύβουν από τους Έλληνες

pay

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, η κυβέρνηση Θάτσερ στη Βρετανία αποφάσισε να επιβάλλει ένα νέο φόρο στα νοικοκυριά, ο οποίος έμεινε με το όνομα polltax.
Το ποσό που αναλογούσε σε κάθε οικογένεια καθοριζόταν από το πόσα άτομα έμεναν σε ένα σπίτι, χωρίς να σχετίζεται το εισόδημά τους.
Μετά από αυτό, εμφανίστηκε ένα κίνημα πολιτών που αρνήθηκαν συντεταγμένα να πληρώσουν. Ξεκίνησε από τη Σκωτία και επεκτάθηκε σε όλη τη χώρα, κι έτσι της δεύτερη χρονιά που συνέχιζε να επιβάλλεται ο νόμος, Δεν πλήρωσε περίπου το 30% των φορολογούμενων (διευκρινίζεται πως η άρνηση αφορούσε ΜΟΝΟ τον polltax – ή communitycharge επίσημα).
Η αντίδραση της Θάτσερ ήταν τυπική. Απειλές, διαστρέβλωση, επιλεκτικές δίκες και καταδίκες…και απόπειρα καταστολής του κινήματος όπου έβγαινε στο δρόμο. Αποκορύφωμα του κινήματος η τεράστια πορεία του της 31ης Μαρτίου του 1990, όταν πάνω από 300.000 άνθρωποι συγκρούστηκαν στο Λονδίνο με την αστυνομία, η οποία δεν κατάφερε να έχει υπό έλεγχο τους ξεσηκωμένους πολίτες. Μετά τα επεισόδια οι εργατικοί και η πιο επίσημη αριστερά (δηλαδή το militant) καταδίκασαν τα επεισόδια (ο “εργατικός” Κίνοκ είπε πως τα έκαναν αναρχικοί χούλιγκαν). Το κίνημα ωστόσο διογκωνόταν μέρα με τη μέρα, οπότε κάποια στιγμή οι κατά τόπους αστυνομίες και δικαστικές αρχές ανέφεραν ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουν να καλούν σε δίκη άλλους πολίτες, μιας και τα δικαστήρια και η αστυνομία είχαν κατακλυστεί.
Η αποτυχία του polltax έριξε τελικά τη Θάτσερ. Με τη λαϊκή αγανάκτηση να είναι στα ύψη και το νόμο ουσιαστικά να έχει εξευτελιστεί, οι εσωκομματικοί της αντίπαλοι της έδωσαν μια καλή τρικλοποδιά και την ανάγκασαν σε παραίτηση. 
Η πορεία αυτή ήταν μια σημαντική κορύφωση για το κίνημα. Θεωρείται η μεγαλύτερη πορεία τότε στη Βρετανία (η οποία στη συνέχεια ξεπεράστηκε από τις αντιπολεμικές διαδηλώσεις το 2003 και την φετινή εργατική πορεία στις26 Μάρτη 2011). Υπολογίζεται ότι συμμετείχαν σε αυτή γύρω στα 250.000 άτομα. Η πορεία ήταν μεγαλειώδης και ειρηνική, με μόνη εξαίρεση κάποια επεισόδια των διαδηλωτών.
Να σημειωθεί ότι η εφημερίδα Guardian ανέφερε εκείνη την περίοδο ότι η άρνηση πληρωμής είχε φτάσει στο «40-50% σε μεγάλες πόλεις της χώρας» και «ακόμη υψηλότερα στο Λονδίνο».




voice news

Ραγδαίες εξελίξεις! Ο Ρώσικος στόλος απέναντι από τον Τούρκικο! Φόβος πολέμου...

rosika
Καζάνι που βράζει αποτελεί αυτές τις μέρες η ανατολική Μεσόγειος ανοιχτά της Συρίαςμε την Άγκυρα να είναι θορυβημένη, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης των ρωσικών πολεμικών πλοίων στην περιοχήΗ Τουρκίαη οποία παρέταξε τις δικές της ναυτικές δυνάμεις απέναντι από τους Ρώσουςπαρακολουθεί με προσοχή τις κινήσεις των ρωσικών πολεμικών πλοίωνπου κατευθύνονται προς την ρωσική βάση της Ταρτούς στη Συρία. Το τουρκικό Γενικό Επιτελείο εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει πως οι Ρώσοι έχουν στην περιοχή το καταδρομικό «Moskva», το οποίο είναι εξοπλισμένο με πυραύλους μακρού βεληνεκούςγεγονός που έχει “ενοχλήσει” τους ΤούρκουςΣτην περιοχή έχουν συγκεντρωθεί συνολικά ρωσικά πολεμικά πλοίακαθώς και 4τούρκικαΠαράλληλαέχει πλεύσει ένα αμερικανικό και ένα γαλλικό πολεμικό πλοίοενώ το Ισραήλ έστειλε τέσσερα πολεμικά αεροσκάφη F-15 να ελέγξουν την κατάστασητα οποίαόμωςεπέστρεψαν πίσω μόλις βρέθηκαν αντιμέτωπα με τα ρώσικα ραντάρ




voice news

Έρχεται πόλεμος! Ο Ομπάμα στέλνει μισθοφόρους εναντίον των Ρώσων

obama
Δεν έχουν τέλος τα παιχνίδια με τη φωτιά των ΗΠΑ στην πολύπαθη Μέση Ανατολή. Στην προσπάθεια της να “ξεμπερδέψει” με το φιλικό προς τον Πούτιν καθεστώςΆσαντ , η Αμερική δημιουργεί ένα νέο στρατιωτικό “έκτρωμα” στην περιοχή που ακούει στο όνομα Συριακό Δημοκρατικό Μέτωπο”. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Νίκου Κλειτσίκα το συγκεκριμένο “Μέτωπο” δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη μετατροπή των τζιχαντιστών της μετριοπαθούς αντιπολίτευσης στη Συρία σε μια νέα αντικαθεστωτική οργάνωση μισθοφόρων που θα πολεμήσει τον Άσαντ. Η συγκεκριμένη οργάνωση αποτελείται από το γνωστό ελεύθερο συριακό στρατό”, που σήμερα πολεμά με το Ισλαμικό κράτος ενάντια στον Άσαντ, συνεπικουρούμενο από ένοπλες ομάδες Ασσυρίων, αραβικές ομάδες καθώς και Κούρδους του YPG. Η βάση της οργάνωσης βρίσκεται στο λεγόμενο «Συριακό Κουρδιστάν» στα Βορειοανατολικά σύνορα Τουρκίας-Συρίας. Στόχος των μαχητών του «Μετώπου» είναι η στρατολόγηση περίπου 30.000 μαχητών οι οποίοι θα στραφούν κατά του Άσαντ. Πρόθυμοι «κολαούζοι» των ΗΠΑ και σε αυτό το νέο παιχνίδι με τη φωτιά εμφανίζονται η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία του Ερντογάν






voice news

Ο Γραμματέας του ΣΔΟΕ έβαλε τη Λίστα Λαγκάρντ στο συρτάρι 9 μήνες κι ακόμη να παραιτηθεί!!!


alexiadis_tryfon
Ο Ειδικος Γραμματέας του ΣΔΟΕ κ.Π.Δάνης, προσωπική επιλογή της κας Βαλαβάνη, της ίδιας που για την «ιδεολογική καθαρεύουσα» παραιτήθηκε από Υπουργός, αλλά άφησε στη θέση του τον άνθρωπο που για 7μήνες δεν έχει κάνει τίποτα για την Λίστα Λαγκαρντ.

Τώρα ο κ. Αλεξιάδη κρουει τον κωδωνα του κινδύνου παραγραφής πολλών εγκλημάτων απο την Λίστα Λαγκάρντ και φυσικά όλοι κουνάμε το δάκτυλο στους πολιτικούς, αλλά τι γίνεται και με τις υπηρεσίες του Κράτους που έχουν αναλάβει ένα καθήκον;

Ο κ.Δάνης 7μήνες ως να μην έχει την Λίστα Λαγκάρντ στο γραφείο του πληρώνεται από τους Ελληνες μισθωτούς, ανέργους και συνταξιούχους για να κάθεται;

ΩΣ ΠΟΤΕ;





hellasforce