Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΕΣΥ, πως θα αντιδρούσες, αν ήταν ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ η ΕΛΛΑΔΑ να εκχωρήσει ένα νησί του ΑΙΓΑΙΟΥ…;


%ce%b1%ce%b9%ce%b3%ce%b1%ce%b9%ce%bf

Δήλωση ΣΕΙΣΜΟΣ από τον πρώην Αρχηγό ΓΕΣ! ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ... (ΒΙΝΤΕΟ)


"Χείμαρρος" ήταν ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός, Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. 
Ο Στρατηγός Ζιαζιάς, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο κόστος της ελληνικής αποστολής του προέδρου της στρατιωτικής επιτροπής της ΕΕ, Μ. Κωσταράκου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Όταν η χώρα βυθίζεται δεν μπορεί η χώρα να αναλαμβάνει τα τεράστια έξοδα αυτής της αποστολής. Ποιο είναι το όφελος;", ενώ πρόσθεσε:  "Γιατί καμία από τις πλούσιες χώρες της ΕΕ δεν έσπευσε να αναλάβει αυτή τη θέση και την έδωσαν στην Ελλάδα;".
Μπορείτε να δείτε όλη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο και στο 32ο λεπτό ξεκινά η συζήτηση για την ελληνική αποστολή. 
Εναλλακτικά ΕΔΩ








voice news

ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Πήρε φόρα και δίνει και άλλα ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΩΡΑ...

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα νέο πακέτο παροχών, μετά τη "13η" σύνταξη που θα δώσει στους χαμηλοσυνταξιούχους. 
Όπως συζητείτε, ο πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση και αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις, θα προχωρήσει σε παροχές ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ. 
Αναμένουμε τι άλλα δώρα θα μας φέρει ο "Άγιος" Αλέξης...




voice news

ΕΚΤΑΚΤΟ!ΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΑΠΕΙΛΗ!«Η Τουρκία παρακολουθεί στενά»...




Την έκδοση και των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν στη χώρα μας τον Ιούλιου, μετά το τουρκικό πραξικόπημα και ζήτησαν άσυλο, απαιτεί η Τουρκία.
Μάλιστα με νόημα δήλωσαν πως παρατηρούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην χώρα μας.  Ο εκπρόσωπος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Χουσεΐν Μουφτούογλου δήλωσε χαρακτηριστικά πως :
«Παρακολουθούμε στενά τη διαδικασία έκδοσης σχετικά με τα οχτώ άτομα που έθεσαν σε κίνδυνο τη ζωή του τουρκικού λαού και της Αυτού Εξοχότητας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας στις 15 Ιουλίου 2016 και κατέφυγαν στην Ελλάδα με παράνομο τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε δυσκολία να κατανοήσουμε την απόφαση του Εφετείου Αθηνών που απέρριψε την έκδοση των πέντε αυτών ατόμων, ενώ αποδέχεται το αίτημά μας για την έκδοση τριών άλλων» επισήμανε ο Τούρκος διπλωμάτης.
«Ως μια χώρα που γνώρισε τις αρνητικές συνέπειες μιας στρατιωτικής χούντας στο παρελθόν, και ως εκ τούτου θα μπορούσε να συμπάσχει στην Τουρκία αυτή την περίοδο, αναμένουμε από τη γείτονα και σύμμαχό μας την Ελλάδα να εκδώσει τους πραξικοπηματίες στην Τουρκία» τόνισε ο Χουσεΐν Μουφτούογλου.
«Αντιλαμβανόμαστε ότι η διαδικασία έκδοσης επί του παρόντος εκκρεμεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην επερχόμενη περίοδο» διεμήνυσε ο Μουφτούογλου.




voice news

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ! Ο ΠΟΥΤΙΝ κάνει τη ΡΩΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ...


Με ένα νέο διάταγμα που φέρει την υπογραφή του Βλαντιμίρ Πούτιν, η Ρωσία δείχνει τη διάθεση να κυριαρχήσει δίκαια, να παύσει τις όποιες αντιπαραθέσεις υπάρχουν με τη Δύση, κάτω από προϋποθέσεις, αλλά και να υπάρξει αναθεώρηση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας. 
Ήδη, ο Ρώσος πρόεδρος, σε ομιλία του πριν λίγες ημέρες, είχε υπογραμμίσει ότι η χώρα του δεν διέπεται από έχθρα: "Αντίθετα με ορισμένους ξένους συναδέλφους μας που βλέπουν τη Ρωσία σαν αντίπαλο, εμείς δεν αναζητούμε ούτε ποτέ αναζητήσαμε εχθρούς. Εμείς έχουμε ανάγκη από φίλους".
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Le Monde, το Κρεμλίνο δημοσίευσε ένα διάταγμα "38 σελίδων, το οποίο πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, και στο οποίο υπάρχουν 70 φορές η λέξη 'ασφάλεια' και 25 φορές η λέξη 'απειλή'. Στο κείμενο αυτό η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγορείται για 'γεωπολιτική επέκταση' καθώς και ότι αναζητά, από κοινού με τις Ηνωμένες Πολιτείες, 'να υπονομεύσει την περιφερειακή και συνολική σταθερότητα'", αναφέρει το εν λόγω έντυπο. 
Αξίζει να δούμε κάποια σημεία του νέου δόγματος. 
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το διάταγμα σημειώνει ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι της προσπαθούν να μειώσουν τη κυριαρχία της Ρωσίας, η οποία θα προσπαθήσει να ενισχύσει τον μηχανισμό εφαρμογής κυρώσεων από τα Ηνωμένα Έθνη.
"Η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός του στρατιωτικού υλικού, η δημιουργία και η ανάπτυξη νέων όπλων υπονομεύουν την στρατηγική σταθερότητα, αντιπροσωπεύουν μια απειλή για την παγκόσμια ασφάλεια, η οποία διασφαλίζεται χάρη στις συμφωνίες για έλεγχο των όπλων. Παρότι ο κίνδυνος ενός μεγάλου πολέμου, όπως ένας πυρηνικός πόλεμος μεταξύ κεντρικών πρωταγωνιστών, παραμένει ισχνός, ωστόσο οι κίνδυνοι να εμπλακούν αυτοί οι πρωταγωνιστές σε περιφερειακές διαμάχες αυξάνονται", αναφέρεται, μεταξύ άλλων στο πολυσέλιδο έγγραφο. 
Επιπλέον, η Μόσχα καταδικάζει τη χρήση τρομοκρατικών οργανώσεων από Κράτη για πολιτικούς λόγους, ιδεολογικούς ή άλλους και θα πάρει μέτρα για την πρόληψη και καταπολέμηση αυτής της μάστιγας. 
Σχετικά με τις στρατιωτικές επεμβάσεις, σημειώνεται ότι: "Η Ομοσπονδία της Ρωσίας είναι αποφασισμένη να αποφύγει τις στρατιωτικές επεμβάσεις και άλλες μορφές εξωτερικών παρεμβάσεων που παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο, ειδικά την αρχή κυριαρχίας των Κρατών. Αυτό αντικαθίσταται από την έννοια της 'υπευθυνότητας για προστασία'".
Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση, το διάταγμα υπογραμμίζει ότι η είναι ένας σημαντικός σύμμαχος, και οικονομικά και πολιτικά, αλλά το καθεστώς της βίζας είναι ένα από τα θέματα που εμποδίζει την ομαλή ανάπτυξη των σχέσεων. Σχετικά με το ΝΑΤΟ, η Ρωσία επισημαίνει ότι η δραστηριότητα της Συμμαχίας κοντά στα σύνορα της χώρας, δημιουργεί νέες εντάσεις και ότι πρέπει να υπάρχει μια ισότιμη συνεργασία. 





voice news

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ!Η CIA στα ΤΙΡΑΝΑ και ο Γ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...


Αιφνιδιαστικά επισκέφτηκε ο επικεφαλής της CIA τα Τίρανα, με κρυφή ατζέντα, γεγονός που προκαλεί απορία και εγρήγορση.
Οι διαρροές (στο βαθμό που μπορούν να επιβεβαιωθούν) κάνουν λόγο για ανησυχία των ΗΠΑ, ως προς τον βαθμό διείσδησης των τζαντιστών στη Βοσνία. Άλλο ένα θέμα που φαίνεται πως συζητήθηκε ήταν ο Ερντογάν.
Επισήμως τα αλβανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι συζητήθηκε η καταπολέμηση της τρομοκρατίας με τον διευθυντή της CIA, John Brennan, ο οποίος συναντήθηκε με τους ανώτατους άρχοντες της Αλβανίας και τον επικεφαλής των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών που σχετίζεται  με θέματα ασφαλείας.
Αρχικά, ο επικεφαλής της αμερικανικής Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Νισάνι, στην συνέχεια τον πρωθυπουργό Ράμα, την υπουργό άμυνας κ.Μ.Κοδέλι  και τους επικεφαλείς του στρατού και των υπηρεσιών πληροφοριών. 
Η αμερικανική πρεσβεία στα Τίρανα ανέφερε επισήμως τα γενικόλογα «συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την περιφερειακή ασφάλεια, τη συνεργασία κατά της τρομοκρατίας, την ανταλλαγή μυστικών πληροφοριών, καθώς και άλλα διμερή θέματα χαρακτήρα».
Φαίνεται όμως πως η αλήθεια είναι ελαφρώς πιο ανησυχητική. Αφενός μεν η σύμπλευση Τουρκίας-Αλβανίας δημιουργεί νέα δεδομένα στα Βαλκάνια και σε συνδυασμό με την ενίσχυση της Κροατίας, ως ΝΑΤΟικού δορυφόρου απαιτεί τη διαιτησία των ΗΠΑ.
Αφετέρου δε η προσέγγιση της Σερβίας προς τη Ρωσία δημιουργεί μοχλό πίεσης στην Αλβανία που φαίνεται πως επιθυμεί να παίξει το ρόλο της περιφερειακής, βαλκανικής δύναμης.
Φαίνεται πως δημιουργούνται νέα στρατόπεδα στα Βαλκάνια. Σερβία, Βουλγαρία με τη Ρωσία. Κροατία, Αλβανία με τις ΗΠΑ. Η Βοσνία με τους τζιχαντιστές. Περιφερειακά η Τουρκία και άγνωστο τι θα κάνει η Ελλάδα.







voice news

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΤΗ Β. ΗΠΕΙΡΟ: ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΩΚΛΗΣΙΑ…


voreios_ipeiros1
Κλιμακώνουν οι Αλβανοί εθνικιστές τις προκλήσεις τους στα χωριά της Βόρειας Ηπείρου.
Μετά την υποστολή της ελληνικής σημαίας από σπίτι Βορειοηπειρώτη, που κράτησαν ως λάφυρο, τώρα βεβήλωσαν δύο χριστιανικούς σταυρούς, γκρεμίζοντας τους από μοναστήρια.
Πιο συγκεκριμένα, φανατικοί ισλαμιστές, γκρέμισαν τον σταυρό, από ένα ξωκλήσι, τον Προφήτη Ηλία, λίγο έξω από τη Δερβιτσάνη. Όμως οι δράστες δεν περιορίστηκαν εκεί. Ανέβηκαν και στη δύσβατη ορεινή περιοχή Ύψωμα Σκουταρά, δυο χιλιόμετρα μακριά από τη Χειμάρρα, όπου είχε κτιστεί η ιστορική μονή της ομώνυμης Παναγιάς. Οι ακραίοι Αλβανοί εθνικιστές γκρέμισαν το μεγάλο μεταλλικό σταυρό που είχαν τοποθετήσει εκεί οι πιστοί, στη μνήμη της θυσίας των Ελλήνων στρατιωτών, κατά τον ελληνοϊταλικό πόλεμο του ’40.
Η πολιτική κίνηση των Ελλήνων της Αλβανίας «Ομόνοια» θεωρεί ότι οι φανατικοί εθνικιστές των Τιράνων δρουν ανεξέλεγκτα, κάτω από τη μύτη των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών, και καταγγέλλει ως ηθικούς αυτουργούς τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα και την κυβέρνησή του.
«Η ένοχη σιωπή της (αλβανικής) κυβέρνησης να καταδικάσει την ενέργεια αυτή και η απραξία των αρμοδίων υπηρεσιών φαίνεται ενθαρρύνει τους γνωστούς ακραίους εθνικιστικής και ισλαμικής απόχρωσης να κλιμακώσουν την ένταση στην περιοχή», αναφέρει η πολιτική κίνηση των Ελλήνων της Αλβανίας «Ομόνοια».
Οι Βορειοηπειρώτες φοβούνται κλιμάκωση των προκλήσεων, κι έχουν ήδη υποβάλει μηνύσεις.




hellasforce


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ… ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ…


%ce%b3%ce%b5%cf%81%ce%bf%ce%bd%cf%84%ce%b1%cf%83-%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%86-%ce%b2%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%bd%ce%bf%cf%83
Η βάση σε όλα είναι η υπακοή – Γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός
Ο μακαριστός Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός (+2009) αναφέρεται στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει ο πιστός είτε λαΪκός είτε μοναχός για την έμπρακτη υπακοή στο θέλημα του Θεού. Ο Γέροντας για να δείξει τη σπουδαιότητα της υπακοής αναφέρει ως παράδειγμα τα αποτελέσματα της ανυπακοής του διαβόλου απέναντι στο θέλημα του Θεού. Και ενώ ήταν ο καλύτερος άγγελος του Θεού, έχασε ακόμη και τη μορφή του, έχασε ακόμη και τόπο μετανοίας γιατί δεν έκανε υπακοή στο θέλημα του Θεού.
Κλείνει την ομιλία του με το χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανυπακοής των Ιουδαίων και ενώ ήταν ο εκλεκτός λαός του Θεού, έχασαν την προστασία και την εκλογή αυτή από τον Δημιουργό του σύμπαντος κόσμου, για την ανυπακοή τους στο Θείο Θέλημα.

ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΑΣ


%ce%bd%ce%b1%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89%cf%80%ce%b1%cf%8a%ce%ba%ce%b7-%ce%b5%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7
Τρία είναι τα τοξικά δηλητήρια στο σώμα της Ελλάδος.
1.- Οι Η.Π.Α.
2.- Η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.)
3.- Το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ.
Η.Π.Α.
——————
1.-Οι Η.Π.Α. (κοινώς Αμερική), είναι γνωστές και μη εξαιρετέες για την πολιτική τους έναντι της Ελλάδος.
Σε περίπτωση που χρειαστούμε την βοήθειά τους, «θα μας την κάνουν», (κατά το κοινώς λεγόμενο), και θα στηρίξουν την Τουρκία.
Οι ΗΠΑ θα πράξουν ότι διαταχθούν από ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι ο νέος Εβραίος ΣΗΜΙΤΗΣ.
Σε περίπτωση απόβασης των Τούρκων στις νησίδες του Αιγαίου, δεν θα αντιδράσει δυναμικά, αλλά θα ζητήσει τη βοήθεια των Αμερικανών, όπως ο Σημίτης.
Τα υπόλοιπα σας είναι γνωστά από τα ΙΜΙΑ.
Τούρκος βουλευτής ομιλώντας στη Βουλή τους είπε,
«Θα πάω στα νησιά, θα υψώσω την Τούρκικη σημαία, και θα στείλω την Ελληνική σημαία πίσω με courier»
Σκοπός των Τούρκων είναι η Ελληνική Α.Ο.Ζ.
και τα πετρέλαια……………..
Τα οποία θέλουν οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ο Σουλτάνος!
2.- ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (Ε.Ε.)
—————————————————-
Ανάλυση
——————–
Η Σιωνιστική Ε.Ε. είναι οικονομικό φέουδο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης των Κοσμοκρατόρων, με φεουδάρχη τη Γερμανία.
Όπως ο ΧΙΤΛΕΡ ήταν τοπάρχης των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης, και έκανε το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο κατ’ εντολήν των τότε Κοσμοκρατόρων, έτσι είναι και Η ΜΕΡΚΕΛ με τον ΣΟΪΜΠΛΕ σήμερα.
Αμφότεροι υπό τας διαταγάς των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Ακολουθούν και οι άλλοι Ευρωπαίοι Σιωνιστές ηγέτες σαν κολαούζοι….
Η Γερμανία οικονομικά θα είχε καταρρεύσει,
η κεντρική της Τράπεζα η Ντόϋτσε BANK, είναι υπό πτώχευσην, και την στηρίζουν οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Θυσιαστήκαμε εμείς για να σώσουμε τις Γερμανικές και Γαλλικές Τράπεζες.
Η Ε.Ε. αποπνέει χρεοκοπία.
Πάντα η Γερμανική πολιτική ηγεσία ταυτίζεται με την παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των Επικυρίαρχων της Γης.
Η Γερμανική οικονομία (Τράπεζες+Βιομηχανίες) ελέγχονται απόλυτα από τη Παγκόσμια Κυβέρνηση των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Οι Γερμανοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι ελέγχονται από τους Σιωνιστές Επικυρίαρχους.
Πόσο μάλλον οι άλλες χώρες της Ε.Ε.
Ιδίως Γαλλία, Βέλγιο, & Ολλανδία.
Οι Γερμανοί νομίζουν ότι είναι ανεξάρτητοι, στην ουσία είναι υπό κατοχήν των Κοσμοκρατόρων.
Οι Σόϊμπλε & Μέρκελ είναι μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου των Επικυρίαρχων της Γης .
Γιαυτό έφυγε η Βρετανία.
Όχι πως η Βρετανία είναι σε καλλίτερη θέση!!
Και αυτή Σιωνοκρατούμενη είναι.
Οι Γαλλικές και Ιταλικές τράπεζες είναι ήδη πτωχευμένες.
Το νόμισμα της Ε.Ε. είναι πολύ σκληρό, για να το αντέξουν οι Ευρωπαϊκές χώρες, ιδίως οι πρώην Κομμουνιστικές χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, τις οποίες μάζεψε η Παγκόσμια Κυβέρνηση μέσα στην Ε.Ε.
Η ΕΛΛΑΣ σήμερα υφίσταται τα πάνδεινα από τη Σιωνιστική Ε.Ε. κατ’ εντολήν των Κοσμοκρατόρων Σιωνιστών Επικυρίαρχων του Πλανήτη.
Τα Ελληνικά οικονομικά γεγονότα σας είναι ήδη γνωστά, και δεν χρειάζονται ανάλυση.
Άν ήθελε ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα είχε λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδος με το παράνομο χρέος, αλλά σου λέει, καλά είναι να τους πίνω το αίμα!
Απόδειξη ότι μας δουλεύουν με το ΧΡΕΟΣ!!!!
Η Ε.Ε. έκανε την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών, για να σωθεί η Ευρώπη!!!
H Αθώωση από την Ελληνική Δικαιοσύνη του ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛ.ΣΤΑΤ. του δημιουργού του παράνομου ΧΡΕΟΥΣ, αποδεικνύει ότι είμαστε αποικία του Κοσμοκράτορα και Πλανητάρχη ROTHSCHILD.
3.- ΝΑΤΟ
Το ΝΑΤΟ είναι υπό τας διαταγάς της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Κοσμοκράτορα Επικυρίαρχου του Πλανήτη, Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το ΝΑΤΟ ήλθε στο Αιγαίο για να διχοτομήσει το Αιγαίο, εφαρμόζοντας τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο εκάστοτε πρόεδρος των Η.Π.Α. είναι πιόνι του πραγματικού Πλανητάρχη προέδρου της Ν.Τ.Π.!!!
Το ΝΑΤΟ σε περίπτωση Ελληνο-Τουρκικού πολέμου, θα βοηθήσει στρατιωτικά τη Τουρκία.
Η Τουρκία δουλεύει για τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση-Δικτατορία, του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το ΝΑΤΟ αποβλέπει σε διαμελισμό της Ελλάδος.
Οι συνομιλίες του ΥΕΘΑ, με τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, θα καταλήξουν σε ειρωνεία.
Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ είναι πιόνι και ανδρείκελο του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Πληρώνουμε το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ για προστασία. Τόσο μυαλό έχουν οι πολιτικοί μας!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας είναι μαριονέτες & υπηρέτες του Πλανητάρχη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Προτάσεις
———————-
Για να αποφύγουμε στρατιωτική ήττα από τη Τουρκία, να εξοπλίσουμε τα νησιά μας, με πυραύλους S-400
Η Ρωσία για δική της ασφάλεια και προστασία τα προσφέρει δωρεάν, φτάνει να έχει βάσεις στα νησιά!!!
Σε περίπτωση συρράξεως με την Τουρκία θα έχουμε απέναντί μας, τρείς εχθρούς.
Τις Η.Π.Α., Το ΝΑΤΟ, και την Τουρκία, με τις ΗΠΑ να παίζουν ρόλο Πόντιου Πιλάτου.
Πως θα τα βγάλουμε πέρα;;;;;;;;;;;
(Περίπτωση διχοτομήσεως ΚΥΠΡΟΥ).
Επιβάλλεται αλλαγή συμμαχιών, για να σωθούμε σαν Ελληνισμός!!!
Στούς επικίνδυνους πολιτικούς μας λέμε,
Δώστε βάσεις στη Ρωσία στα νησιά του Αιγαίου. Έτσι δεν θα τολμήσουν ΝΑΤΟ-ΤΟΥΡΚΙΑ να διαμελίσουν την πατρίδα μας.
Μη την πάθουμε σαν την ΚΥΠΡΟ!!!
Σε περίπτωση που το Αιγαίο καταστεί Νατοϊκή λίμνη, τότε η ΡΩΣΙΑ θα εγκλωβιστεί στον Βορρά.
Αυτό το ξέρουν οι Ρώσοι…………
Οι Τούρκοι θα κλείσουν τα στενά. Αυτό το ξέρουν οι Ρώσοι και θα αντιδράσουν δυναμικά!!!
Τι περιμένουμε;; να ακρωτηριασθεί η πατρίδα για να δράσουμε;; αυτό το εφιαλτικό πολιτικό κατεστημένο πρέπει να φύγει, πριν προλάβουν ΝΑΤΟ & Τούρκοι, να διαμελίσουν την Ελλάδα-Πατρίδα!!!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ είναι διεθνιστής & Εθνομηδενιστής, και σαν υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν νοιάζεται……..
Ο ερχόμενος είναι δούλος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αναζητείτε ηγέτης που θα βγάλει την Ελλάδα από το τέλμα!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος




hellasforce

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων… Παλουκώνει την Ελλάδα! Κ Α Τ Α Ρ Γ Η Σ Η ….


%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1
ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: «ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ…»
Για να αλλάξεις τα μεγάλα πράγματα, θα πρέπει να ξεκινήσεις από τα μικρά… Και δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα δεν αλλάζουμε το παραμικρό από την καθημερινότητα μας (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων)… Και φυσικό επακόλουθο είναι η συνεχής καταστροφική πορεία της χώρας… Διαβάστε τη ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η ΝΤΠ στην Ελλάδα είναι γεγονός. Η παραπάνω κίνηση που επιχειρεί το ΔΝΤ για τη λειτουργία των καταστημάτων καθ ΄ολη τη διάρκεια του έτους δεν στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, αλλά στην κατάργηση της ημέρας της Κυριακής, που αποτελεί μία ευθεία επίθεση κατά της Ορθοδοξίας.
ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ….

2017: ΤΙ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…


2017

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Εκλογές, Grexit, Πείνα, Πόλεμος

ΤΟ Τ Ε Λ Ο Σ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ


%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%bf%cf%83-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%b9%ce%b4%ce%b9%ce%bf%ce%b8ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ…
Ατζέντα 2030….
Ξεδιπλώνεται και ρυθμίζει ρυθμίσει το λαό να δεχθεί τον πλήρη έλεγχο της κυβέρνησης σε όλες τις πτυχές της ζωής, χωρίς κατοχές και καμία προστασία της ιδιωτικής ζωής….
Ο Alex Jones αποκαλύπτει τις τελευταίες εξελίξεις της ελίτ να διαχειριστεί τη ζωή σας, να καταστρέψει τη μεσαία τάξη, και να συμμετάσχει στην εξάλειψη της μάζας του πληθυσμού…

Ε Β Λ Α Ψ Ε τήν ΕΛΛΑΔΑ μας… Ὁ Θεός νά τον συγχωρήσει


Ὁ Θεός νά συγχωρήσει τόν Στεφανόπουλο, πού Ε Β Λ Α Ψ Ε τήν ΕΛΛΑΔΑ μας…
%e1%bd%81-%ce%b8%ce%b5%e1%bd%b9%cf%82-%ce%bd%e1%bd%b1-%cf%83%cf%85%ce%b3%cf%87%cf%89%cf%81%e1%bd%b5%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%e1%bd%b9%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bd%e1%bd%b9%cf%80%ce%bf
Ὅταν ἀνακοινώνονται θάνατοι σημαντικῶν προσωπικοτήτων ἀπό τόν χῶρο τῆς πολιτικῆς, τῆς οἰκονομίας καί τῆς Τέχνης, ὑπάρχει ἕνας ἄγραφος νόμος: νά ἐκφράζεται παντοιοτρόπως καί ἀπό ὅλα τά ΜΜΕ, ἡ θλίψη ἀνθρώπων πού τόν γνώρισαν, ἀλλά καί ἄγνωστων πρός αὐτόν.
%e1%bd%81-%ce%b8%ce%b5%e1%bd%b9%cf%82-%ce%bd%e1%bd%b1-%cf%83%cf%85%ce%b3%cf%87%cf%89%cf%81%e1%bd%b5%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%e1%bd%b9%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bd%e1%bd%b9%cf%80%ce%bf
Τηρεῖται ἐπίσης ἡ συνήθεια, νά καλλιεργεῖται ἕνα κλίμα συντριβῆς γιά τόν πρόωρο, ἤ ἀναμενόμενο χαμό τοῦ διάσημου τεθνεῶτος. Το ἴδιο ἔγινε καί στήν περίπτωση τοῦ πρώην προέδρου τῆς δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου…
Ὁ νεκρός παρουσιάζεται ὡς ἕνας ἄνθρωπος, πού ὑπηρέτησε τό ἔθνος καί τήν πατρίδα, μέ τρόπο ἐπωφελή γιά τόν λαό.
Αὐτό εἶναι ἀ ν α κ ρ ι β έ ς.
Μπορεῖ ὁ ἐκδημήσας νά ἦταν συμπαθής -τουλάχιστον στόν ὕστερο καιρό τῆς πολιτικῆς του σταδιοδρομίας, ὅταν λειτούργησε σάν ὑπάλληλος τῆς κυβερνήσεως Σημίτη – μιά καί ἡ συμπάθεια ἐξαρτᾶται πάρα πολύ ἀπό τήν ἄποψη πού ἐκφράζει ἡ κατεστημένη ἐνημέρωση καί ὅλοι οἱ μηχανισμοί παραγωγῆς ἰδεολογίας.
Αὐτά καί ἐπί Στεφανόπουλου καί τώρα, ἀνῆκαν καί ἀνήκουν στόν χῶρο πού ἐξέφραζε καί ἐκφράζει τήν κυβέρνηση Σημίτη, Παπανδρέου καί τήν εὐρύτερη Ἀριστερά – κομμουνιστική και «εὐρωπαϊκή».
%e1%bd%81-%ce%b8%ce%b5%e1%bd%b9%cf%82-%ce%bd%e1%bd%b1-%cf%83%cf%85%ce%b3%cf%87%cf%89%cf%81%e1%bd%b5%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%e1%bd%b9%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bd%e1%bd%b9%cf%80%ce%bf
Ὁ Κωστής Στεφανόπουλος ἦταν ἕνας ἄνθρωπος, ὁ ὁποῖος δέν μποροῦσε νά ἀνεχτεῖ καί νά ξεπεράσει τήν πίκρα τῆς ἥττας.
Ἀποτέλεσμα αὐτῆς τῆς ἀδυναμίας τοῦ χαρακτήρος του, ἦταν ἡ ἀποχώρησή του ἀπό τήν Νέα Δημοκρατία ὅταν ἔχασε γιά δεύτερη φορά τίς ἐσωκομματικές ἐκλογές γιά τήν ἀρχηγία τοῦ κόμματος (1984, ἡττήθηκε ἀπό Κώστα Μητσοτάκη). Ἡ διαφορά του μέ τή ΝΔ, δηλαδή, στήν πρώτη φάση τοῦ σχηματισμοῦ τοῦ κόμματός του, τῆς ΔΗΑΝΑ, δέν ἦταν πολιτική ἀλλά προσωπική.
Ὁ Κωστής Στεφανόπουλος θεωροῦσε πολιτικό θέμα τό πρόσωπό του! Τίποτε περισσότερο. Στη συνέχεια, ὅταν ναυάγησε ἡ ἀπόπειρα του νά ὑπάρξει πολιτικά μακριά ἀπό τούς κόλπους τῆς Νέας Δημοκρατίας, ἀποδέχθηκε ασμένως τήν πρόταση τοῦ παπανδρεϊκοῦ ΠΑΣΟΚ νά γίνει πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας.
ÓÕÍÁÍÔÇÓÇ ÔÏÕ ðñ. ÐÑÏÅÄÑÏÕ ÔÇÓ ÄÇÌÏÊÑÁÔÉÁÓ ÊÙÓÔÇ . ÓÔÁÖÅÍÏÐÏÕËÏÕ(Á) ÌÅ ÔÏÍ ÐÑÏÅÑÏ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ Ã. ÐÁÐÁÍÄÑÅÏÕ(Ä).-  - ÖÙÔÏ ×ñçóôïò Ìðïíçò//Eurokinissi
Ἐκείνη τήν περίοδο, τό 1995, οἱ ἐξελίξεις διαγράφονταν ἐξαιρετικά ἀρνητικές γιά τό συνδικάτο πού διέλυσε τήν Ἑλλάδα καί ὁ Στεφανόπουλος, ἀποδείχθηκε ἕνα χρησιμότατο καί σωτήριο πιόνι καί σωσίβιο γιά τό ΠΑΣΟΚ.
Αὐτό τό κόμμα πού κατέστρεψε τό παρόν καί ὑποθήκευσε τό μέλλον πολλῶν γενεῶν Ἑλλήνων, μπόρεσε νά παραμείνει στήν ἐξουσία μέσω Στεφανόπουλου, ἀφοῦ βέβαια ἔλαβε καί τίς θετικές ψήφους τῆς ἄλλης ἀποσχίσεως τῆς Νέας Δημοκρατίας, τῆς ΠΟΛΑΝ, τήν ὁποία εἶχε ἱδρύσει ὁ Ἀντώνης Σαμαράς.
%e1%bd%81-%ce%b8%ce%b5%e1%bd%b9%cf%82-%ce%bd%e1%bd%b1-%cf%83%cf%85%ce%b3%cf%87%cf%89%cf%81%e1%bd%b5%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%e1%bd%b9%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bd%e1%bd%b9%cf%80%ce%bf
ΠΑΣΟΚ καί ΠΟΛΑΝ συνεργάστηκαν, γιά νά ἐκλέξουν τόν κ. Στεφανόπουλο καί ἐκεῖνος ο ὐ δ έ π ο τ ε διέψευσε τίς προσδοκίες τους. Ὁ κ. Στεφανόπουλος καθ’ ὅλη τή διάρκεια τῆς προεδρίας του, ἀποδείχθηκε ὅτι ἦταν ἀπόλυτα προσηλωμένος στήν ἐξυπηρέτηση τῶν πολιτικῶν τοῦ Κώστα Σημίτη. (Ἀν ζοῦσε ὁ Ἀνδρέας Παπανδρέου, ὁ κ. Στεφανόπουλος θά δικαίωνε τήν ἐπιλογή του).
Ἐπί τῶν ἡμερῶν τοῦ Στεφανόπουλου ἔγιναν τά Ἴμια. Παραιτήθηκε; ΟΧΙ.
Ἐπί τῶν ἡμερῶν τοῦ ἔγινε ἡ παράδοση τοῦ Ὀτσαλάν στούς Τούρκους. Δέν παραιτήθηκε.
Ἐπί τῶν ἡμερῶν τοῦ καταληστεύτηκεν οἱ Ἕλληνες μέ τό σκάνδαλο τοῦ χρηματιστηρίου. Δέν παραιτήθηκε.
Ἐπί τῶν ἡμερῶν τοῦ προλειάνθηκε καί τό ἔδαφος γιά τόν ἐποικισμό τῆς χώρας ἀπό μουσουλμανικούς πληθυσμούς. Δέν ἀντέδρασε.
Ἀντιθέτως, στήν περίπτωση Τσενάϊ, παραχαράσσοντας τό νόημα μίας φράσεως τοῦ Ἰσοκράτους καί προβαίνοντας σέ μία ἑρμηνεία ποῦ φανερώνει, ἤ ἄγνοια, ἤ δόλο, ἐξίσωσε τήν ἑλληνικότητα μέ την… ελληνοφάνεια, τήν ὁποία θά μποροῦσε νά ἔχει κάθε ξένος, ἄν μετεῖχε σέ μία παιδεία, πού ὁ Στεφανόπουλος χαρακτήρισε «ἡμέτερη», δίχως βέβαια νά ὁρίζει ποιά χαρακτηριστικά τούτης τῆς «παιδείας» τήν καθιστοῦν ἑλληνική…
%e1%bd%81-%ce%b8%ce%b5%e1%bd%b9%cf%82-%ce%bd%e1%bd%b1-%cf%83%cf%85%ce%b3%cf%87%cf%89%cf%81%e1%bd%b5%cf%83%ce%b5%ce%b9-%cf%84%e1%bd%b9%ce%bd-%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bd%e1%bd%b9%cf%80%ce%bf
Δέν πρέπει νά λησμονοῦμε, ὅτι ὁ Κωστής Στεφανόπουλος, ἦταν ἐκεῖνος ὁ θεσμικός παράγοντας, ποῦ μέ ἰ τ α μ ό τρόπο πέταξε στό πρόσωπο τοῦ μακαριστοῦ ἀρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, τίς ὑπογραφές 3 ἑκατομμυρίων Ἑλλήνων, πού ΔΕΝ ἤθελαν νά ἀποχρωματιστεῖ ἐθνικά καί θρησκευτικά τό κράτος, μέ τήν κατάργηση τῆς ἀναγραφῆς τοῦ θρησκεύματος στίς ἀστυνομικές ταυτότητες.
Ἡ παραβίαση τῆς πλειοψηφίας τῆς βούλησης τῶν Ἑλλήνων προβλέπεται ἀπό τό σύνταγμα; Σίγουρα ὄχι.
Ὁμοίως δέν προβλέπεται καί ἀπό τό σύνταγμα, ἡ ἀνοχή στήν ἐξόφθαλμη καί ἀπροκάλυπτη νοθεία, ποῦ ἔγινε στίς ἐκλογές τοῦ 2000 ἀπό τήν κυβέρνηση Σημίτη.
Ὁ πρόεδρος τῆς δημοκρατίας δέν ἔπρεπε νά ἀντιδράσει;
Δέν ἔπρεπε νά μιλήσει;
Στις ἁρμοδιότητές του δέν εἶναι νά ἐπιβλέπει καί τόν τρόπο, μέ τόν ὁποῖον τηρεῖται ὁ ἐκλογικός νόμος και ἐφαρμόζεται ἡ ἐκλογική διαδικασία;
Κακά τά ψέμματα. Ὁ Κωστής Στεφανόπουλος ἦταν εὐγνώμων στό Π Α Σ Ο Κ, πού τόν ἀνέσυρε ἀπό τήν πολιτική …ἀ φ ά ν ε ι α* καί τοῦ χάρισε ἐπί 10 ἔτη τό δικαίωμα καί τό προνόμιο, νά εἶναι πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας καί νά ἀπολαμβάνει ὅλες τίς τιμές καί τίς ὑλικές ἀμοιβές, ποῦ συνεπάγεται τό ἀξίωμα.
Ὁ Θεός νά τόν συγχωρήσει, γιατί ἡ ἱστορία δέν μπορεῖ νά συγχωρεῖ.
Κάθε χριστιανός καί ἄνθρωπος μέ εὐαισθησία λυπᾶται, γιά τόν θάνατο ὁποιουδήποτε συνανθρώπου του.
Ὅμως, αὐτό ΔΕΝ σημαίνει, ὅτι παραγράφονται τά πολιτικά ἀτοπήματα & ἐγκλήματα πού ἔχει διαπράξει…
[*ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ. Προσέξτε! «ΛΙΑΝ περιέργως», μερικά χρόνια μετά ΚΑΙ η Ν.Δ. «έβγαλλε» στην κυριολεξία απο τα …»αζήτητα», τον πολιτικώς «πεθαμένο» Κάρολο Παπούλια, για να τον κάνει – πάλι… – 10 χρόνια Πρόεδρο της Δημοκρατίας!
ï ðñüåäñïò ôçò Äçìïêñáôßáò, ÊÜñïëïò Ðáðïýëéáò, äå÷èçêå óõã÷áñçôÞñéá áðü ôïõò åêðñïóþðïõò ôçò ðïëéôéêÞò, èñçóêåõôéêÞò, óôñáôéùôéêÞò êáé ðíåõìáôéêÞò çãåóßáò ôçò ÷þñáò ãéá ôçí åðáíåêëïãÞ ôïõ..(EUROKINISSI-ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
Ναί, ναί, σίγουρα …»συμπτώσεις» οι «πεθαμένοι» & «τελειωμένοι» πολιτικώς άνδρες, να «προσγειώνονται» στο προεδρικό Μέγαρο…»Ιω.Καπ.»]
(Ακριβοδίκαιο κείμενο, για τον τεθνεώτα πρ.πρόεδρο, απο το ιστολόγιο ‘αδιάβροχοι’/»Ιωάννης Καποδίστριας»)

ΡΩΣΙΑ vs ΗΠΑ! Μια Επίδειξη Δύναμης Πυρηνικού Βομβαρδισμού!! Ο Τρόμος του Πολέμου!!!


%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b5%ce%bc%ce%bf%cf%83-%cf%81%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%b1-%ce%b7%cf%80%ce%b1
Tu-160,Тu-95, PAkDA Vs B-2,B-52,B-1…

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ… !!!


%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%bfALERT…
Σοβαρός κίνδυνος για τις καταθέσεις χιλιάδων ανυποψίαστων πολιτών από τη δράση επικίνδυνων χάκερ. Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Λάρισα δείχνει ότι οι λογαριασμοί των Ελλήνων δεν είναι ασφαλείς και μπορεί να αδειάσουν ανά πάσα στιγμή.
Στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, ένας νεαρός αγόρασε έναντι μόλις 20 δολαρίων τα στοιχεία καταθετών στην Ελλάδα από Ρώσους χάκερ που κατάφεραν να εισβάλουν στις τράπεζες.
Σύμφωνα με το Newsit, o νεαρός, οποίος κατάγεται από σχετικά εύπορη οικογένεια τις Λάρισας, αγόρασε τα στοιχεία δυο Ελλήνων καταθετών, μιας 30χρονης από την Θεσσαλία και ενός 36χρονου από τον Πειραιά.
Ο δράστης, από την στιγμή που έγινε κάτοχος όλων των τραπεζικών στοιχείων των δυο πολιτών, ξεκίνησε τις αγορές, αρχικά μέσω τις πιστωτικής κάρτας τις 30χρονης, αγοράζοντας αναλώσιμα υπολογιστών και φορητό κομπιούτερ, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.
Λίγες ημέρες έπειτα η γυναίκα έμαθε ότι έκανε αυτές τις αγορές και θα πρέπει να πληρώσει. Η περίπτωση του 36χρονου από τον Πειραιά είναι και η πιο ενδιαφέρουσα καθώς ο 20χρονος πραγματοποίησε “ανάληψη” χρημάτων μέσω τις συγκεκριμένης κάρτας, ύψους 900 ευρώ.
Όταν ο ανυποψίαστος πολίτης έμαθε για τις “αναλήψεις” που είχε κάνει, απευθύνθηκε πήγε στην Τράπεζα, καθώς την κάρτα του την είχε παραλάβει σχετικά πρόσφατα και μάλιστα δεν είχε προλάβει να την ενεργοποιήσει, καθώς διέθετε ακόμα την ταινία ενεργοποιήσεις.
Και οι δυο έκαναν άμεσα καταγγελίες στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έρευνα και μάλιστα ιδιαιτέρως εξειδικευμένη από την Ασφάλεια τις Λάρισας. Οι αστυνομικοί τις Ασφάλειας Λάρισας προχώρησαν στην σύλληψη του νεαρού και στο σχηματισμό δικογραφίας εναντίων του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ξένοι χάκερ ενδεχομένως να έχουν τα τραπεζικά στοιχεία εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και είτε οι ίδιοι να κάνουν αγορές και αναλήψεις είτε να πουλάνε τα στοιχεία αυτά.
Το σκοτεινό διαδίκτυο προσφέρεται για πολλές παράνομες πράξεις.
Τι είναι το “σκοτεινό διαδίκτυο”
Κατά την διάρκεια του ψυχρού πολέμου, το Αμερικάνικο Πολεμικό Ναυτικό αναζητούσε τρόπους ασφαλούς επικοινωνίας μεταξύ των πλοίον του στόλου, καθώς είναι η εποχή που οι υποκλοπές εκατέρωθεν είχαν λάβει μορφή επιδημίας.
Ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού φέρετε ο άνθρωπος που δημιούργησε το “παράλληλο διαδίκτυο” όπως ονομάστηκε αρχικά και βέβαια το γνώριζαν μόνο υψηλόβαθμοι Αξιωματικοί του Αμερικανικού Στρατού, οι οποίοι είχαν φροντίσει να διασφαλίσουν την μυστικότητα του Μέσου.
Όχι για πολλή όμως, καθώς είναι η εποχή που οι “Βαρόνοι” των καρτέλ τις Λατινικής Αμερικής αναζητούν τρόπους επικοινωνίας με οργανωμένες μαφιόζικες ομάδες των ΗΠΑ που αναλάμβαναν την διακίνηση των τόνων τις κοκαΐνης που έστελνε ο Πάμπλο Εσκομπάρ στης πόλης τους.
Οι ιταλικές οικογένειες τις Μαφίας στην Ν. Υόρκη άρχισαν να ξαφνικά να επικοινωνούν με τους τροφοδότες τους στην Κολομβία, μέσω του “σκοτεινού διαδικτύου” όπως ήταν πια η νέα του ονομασία.
Οι Μαφιόζοι ανά το κόσμο έμαθαν να χρησιμοποιούν το “σκοτεινό διαδίκτυο”, κλείνοντας δουλειές, συμβόλαια θανάτου, αγορά όπλων και γενικά ότι έχει να κάνει με την παρανομία, μέχρι που πια στην εποχή μας αυτός ο διαδικτυακός σκοτεινός κόσμος έχει περάσει ακόμα και στα χέρια των χάκερς οι οποίοι πωλούν κάθε είδους στοιχεία που είναι δυνατών να αποφέρουν εύκολο κέρδος στους αποδέκτες.





hellasforce

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΘΡΑΚΗ, ΑΙΓΑΙΟ, ΚΥΠΡΟ – ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ


turkish_flag_blood_thraki_aegean
Θεούς και δαίμονες απειλεί καθημερινά ο εκπρόσωπος του Νέο-Οθωμανισμού και χαλίφης του ισλαμοτουρκικού μεγαλοϊδεατισμού Recep Tayyip Erdoğan (Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν). Απειλεί όλο τον κόσμο! 
Θυμίζουμε, ότι, όταν ο Erdoğan κέρδιζε για πρώτη φορά τις τουρκικές εκλογές, στην Αθήνα και στη Λευκωσία, όλοι πανηγύριζαν! Πανηγύριζαν οι αφελείς, γιατί θωρούσαν τη νίκη Erdoğan, ως την απαρχή του τέλους του ισλαμισμού στην Τουρκία! Η ελληνική εξωτερική πολιτική πιάνει πραγματικά πουλιά στον αέρα!
Ποιός είναι λοιπόν αυτός ο αλλοπρόσαλλος, κυκλοθυμικός και άθλιος τύπος που ακούει στ’ όνομα Recep Tayyip Erdoğan;
Η πολιτική σταδιοδρομία του Erdoğan αρχίζει το 1980, όταν ακολούθησε μαζί με τους υποστηρικτές του Ερμπακάν το Ισλαμιστικό Κόμμα της Ευημερίας. Τον Δεκέμβριο του 1997 μάλιστα, σε διαδήλωση στην περιοχή του Siirt (Σιίρτ), ο Erdoğan απήγγειλε ένα ποίημα του Τούρκου εθνικιστή ποιητή Ziya Gökalp (Ζιγιά Γκιοκάλπ ), πράξη για την οποία καταδικάστηκε σε εννεάμηνη φυλάκιση με την κατηγορία της τέλεσης του αδικήματος υποκίνησης σε θρησκευτικό ή φυλετικό μίσος.
Ο Tayyip Erdoğan είναι ένας καθαρόαιμος ισλαμοφασίστας δικτάτορας, που μέρα με τη μέρα, αναδεικνύεται ως ο πλέον απρόβλεπτος και επικίνδυνος τούρκος πολιτικός των τελευταίων χρόνων.
Ιδού και οι αποδείξεις:
Έχει προσαρμόσει τη δημοκρατία στα μέτρα του.
Έχει θέσει όλα τα ΜΜΕ κάτω από τον απόλυτο έλεγχο του.
Γέμισε τις τουρκικές φυλακές με τους κατά φαντασία αντιπάλους του (δημοσιογράφους, πολιτικούς και απλούς πολίτες).
Είναι πνιγμένος στη διαφθορά και τη χλιδή.
Λύσσαξε κυριολεκτικά να φέρει πίσω από την Αμερική και να δικάσει ως κύριο υπεύθυνο του πρόσφατου πραξικοπήματος τον μέντορα του αυτοεξόριστο, πρώην ιμάμη και ιεροκήρυκα Muhammed Fethullah Gülen (Μοχάμεντ Φετουλάχ Γκιουλέν).
Θυμίζουμε ότι ο Gülen ήταν ο πιο πιστός σύμμαχος του τούρκου προέδρου μέχρι το 2013. Έκτοτε, όμως, μετατράπηκε στον πλέον θανάσιμο εχθρό του, όταν ο Gülen αναφέρθηκε σε σκάνδαλα διαφθοράς στην Τουρκία. Ο Erdoğan κατηγόρησε τον Gülen ότι κρύβεται πίσω από τις έρευνες για τη διαφθορά! Προς το παρόν η τουρκική κυβέρνηση τον έχει χαρακτηρίσει ως τρομοκράτη και ως τον πλέον καταζητούμενο της, κατηγορώντας τον ότι ηγείται της λεγόμενης «γκιουλενικής» τρομοκρατικής οργάνωσης που είχε την κύρια ευθύνη για το πρόσφατο γιαλαντζί πραξικόπημα.
Οι ιστορίες διαφθοράς δεν έχουν τέλος για το καθεστώς Erdoğan! Από τον πάντα έγκυρο και έγκριτο ιστότοπο Wikileaks, πληροφορούμαστε, ότι υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις για διασυνδέσεις του γαμπρού του Erdoğan με την εταιρεία Powertrans, η οποία εμπλέκεται σε υποθέσεις εισαγωγής πετρελαίου από την εξτρεμιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS). Για κάτι παρόμοιο κατηγορήθηκε η Τουρκία και από τον Ρώσο πρόεδρο.
Γίνεται αναφορά ακόμα σε οργανωμένες προσπάθειες χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης από το καθεστώς Erdoğan, που αποκαλύπτονται με τα email του Mperat Almpairak (Μπεράτ Αλμπαϊράκ) τα οποία και δημοσίευσε. Πρόκειται για 57.934 email από τον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού Ενέργειας της Τουρκίας και γαμπρού του τούρκου προέδρου τα οποία αφορούν μια χρονική περίοδο συνολικά 16 ετών, από τον Απρίλιο του 2000 μέχρι τις 23 Σεπτέμβρη του 2016 και αποκαλύπτουν την επικοινωνία που είχε ο Almpairak με άτομα της τουρκικής ελίτ όπως πολιτικούς, επιχειρηματίες και μεγάλα ονόματα της Τουρκίας.
Αυτός ο άθλιος τύπος λοιπόν, αυτής της άθλιας και χρεοκοπημένης πολιτιστικά χώρας (και οικονομικά δεν πάει καλύτερα, με 30 δις υστέρηση επενδύσεων και άλλα 15 δις δολάρια υστέρηση στο τουρισμό μόνο για το 2016 και με τουρκική λίρα σε ελεύθερη πτώση), ο κουμπάρος να θυμίσουμε της Νατάσας και του Κώστα Καραμανλή, έχει το θράσος να απειλεί και να χλευάζει καθημερινά τους πάντες και τα πάντα!
Τα όσα αναφέρει αδιάκοπα περί Λωζάννης, νησιών, Θεσσαλονίκης, Θράκης, Κύπρου κ.λπ, αποδεικνύουν περίτρανα ποια είναι τα πιστεύω του και οι πραγματικές του προθέσεις. Τα τουρκικά μαχητικά βρίσκονται σε μόνιμη πτήση πάνω από το Αιγαίο και τα τουρκικά πολεμικά σκάφη αγκυροβόλησαν στις θάλασσες μας παίζοντας κυριολεκτικά με την φωτιά. Τα κάνει για εσωτερική κατανάλωση υποστηρίζει η Αθήνα! Καλού κακού, ωστόσο, ας λάβουμε τα μέτρα μας.
Ο τούρκος πρόεδρος τα έβαλε και με την Ευρωπαϊκή Ένωση! απειλώντας ότι θα στείλει στην Ευρώπη τα 3 εκατομμύρια πρόσφυγες που βρίσκονται στην Τουρκία, αν οι Ευρωπαίοι συνεχίσουν την ίδια τακτική. «Ακούστε καλά, εάν προχωρήσετε περαιτέρω, αυτά τα σύνορα θα ανοίξουν, βάλτε το καλά στο κεφάλι σας», είπε, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Κωνσταντινούπολη, ο Tayyip Erdoğan.
Το ίδιο προκλητικές ήταν και οι αναφορές του τούρκου πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ: «Αν περάσουν οι πρόσφυγες θα πλημμυρίσουν την Ευρώπη». Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τούρκοι διακινητές έχουν προμηθευτεί καινούργιες εξωλέμβιες μηχανές για τα πλωτά τους σκάφη. Αντιλαμβάνεστε! Στην Άγκυρα ο παραλογισμός έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!
Την ώρα που η Τουρκία είναι χαμένη σε όλα τα μέτωπα: Είναι χαμένη, γράφει ο Σάββας Καλεντερίδης, στη Μοσούλη, όπου διεκδικούσε συμμετοχή στην επιχείρηση κατάληψης και στις διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν μετά την απελευθέρωσή της Περιφέρειας Νινευή της οποίας πρωτεύουσα είναι η Μοσούλη. «Θα συμμετέχουμε είτε το θέλουν είτε όχι και στην επιχείρηση και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων», είχε δηλώσει ο τούρκος πρόεδρος. Τελικά η Τουρκία δεν συμμετέχει στην επιχείρηση απελευθέρωσης και κατά τα φαινόμενα, δεν θα συμμετέχει ούτε στις διαπραγματεύσεις, ούτε στη διοίκηση της περιοχής.
Είναι χαμένη στη μη κατάληψη της πόλης Tal Afar (Ταλ Αφάρ), από σιίτες. Για το σκοπό αυτό μάλιστα μετακίνησε την 28η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία από την Άγκυρα στη Silopi (Σιλώπη), στα σύνορα με το Ιράκ, σε απόσταση 70 χλμ από την Tal Afar, δηλώνοντας επίσημα σε όλους τους τόνους, ότι αν οι σιίτες επιχειρήσουν να καταλάβουν την πόλη, η Τουρκία θα εισβάλει και θα την καταλάβει στρατιωτικά. Οι σιίτες πριν λίγες μέρες κατέλαβαν το στρατιωτικό αεροδρόμιο της πόλης και περικύκλωσαν την Tal Afar. Η Τουρκία τελικά έβαλε την ουρά της στα σκέλια, και δηλώνει μέσω της πρόσφατης απόφασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (Σ.Ε.Α.), ότι θα επιδιώξει να λύσει το πρόβλημα σε συνεννόηση με την κυβέρνηση της Βαγδάτης!
Είναι χαμένη στην κατάληψη της πόλης Al Bam (Αλ Μπαμπ), αφού τη στιγμή που ο ίδιος ο Erdoğan δήλωνε σε κάθε ευκαιρία ότι ο τουρκικός στρατός θα καταλάβει την Al Bam “με κάθε τίμημα” και θα φράξει το δρόμο των Κούρδων προς την Θάλασσα της Μεσογείου, ο στρατός της Συρίας, τους αντιμετώπισε αποτελεσματικά. Η Τουρκία απείλησε ακόμα με εισβολή στην περιοχή Sinjar (Σιντζάρ), αν το ΙΡΑΚ επέτρεπε στους μαχητές του ΡΚΚ να εγκατασταθούν στην επαρχία αυτή. Ωστόσο όταν το ΙΡΑΚ νομιμοποίησε και εξόπλισε τις ομάδες των Κούρδων μαχητών της περιοχής αυτής, η Τουρκία έκανε τον ψόφιο κοριό!
Επιθύμιο: Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Ευρώπη (της οποίας τα σύνορα είναι το Αιγαίο και οι θάλασσες της Κύπρου), αντί να σταθεί αλληλέγγυος στην τεράστια δυσκολία που βρίσκονται δύο κράτη μέλη της, εξακολουθεί, στην μεν Ελλάδα να θέλει να επιβάλει νέα δυσβάστακτα μέτρα, τα οποία όλοι οι σοβαροί οικονομικοί αναλυτές υποστηρίζουν πως θα αποτελέσουν το κύκνειο άσμα της ελληνικής οικονομίας και των ελληνικών νοικοκυριών! Επιβάλλοντας περικοπές ακόμα και στις αμυντικές μας δαπάνες!
Και στο Κυπριακό σιωπά επικίνδυνα, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό την απαράδεκτη στάση της Άγκυρας, που επιμένει σε λύση του Κυπριακού που θα θέτει τη Μεγαλόνησο (άρα και την Ευρώπη) εσαεί κάτω από τουρκική κηδεμονία!
Συμπέρασμα: Οι στρατηγικοί στόχοι της Τουρκίας είναι δεδομένοι, ορατοί και κραυγαλέοι! Θέλει συγκυριαρχία στο Αιγαίο, εδαφικό ακρωτηριασμό της Ελλάδας και τουρκοποίηση της Κύπρου και της Θράκης. Επιβάλλεται άμεση αντίδραση.
Επιτέλους να αντιληφτούμε όλοι ότι η σωτηρία της Ελλάδας και της Κύπρου εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από εμάς τους ίδιους. Ας αρχίσουμε από τα εύκολα. Πρώτα να ενδυναμωθεί το καταρρακωμένο φρόνημα του λαού και συγχρόνως να ενισχυθεί η αποτρεπτική ισχύ μας, αναζητώντας συμμάχους, πάνω στη βάση της αμοιβαιότητας, για την εξυπηρέτηση των δικών μας συμφερόντων. Και πάντα μακριά από εμφυλιοπολεμικά σύνδρομα και διχαστικές πολιτικές.
Το είπαμε πολλές φορές ας το επαναλάβουμε άλλη μια: Το πρόβλημα μας δεν είναι οικονομικό. Οι οικονομίες καταρρέουν και συχνά αναγεννώνται από την τέφρα τους. Μαθημένα τα βουνά από τα χιόνια!
Το πρόβλημα μας σήμερα είναι καθαρά υπαρξιακό και αφορά την ακεραιότητα των δύο κρατικών πυλώνων του Ελληνισμού. Για την Κύπρο είναι η χειρότερη ώρα να κλείσει συμφωνία ….
Δρ. Αυγουστίνος (Ντίνος) Αυγουστή
Επίκουρος καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας
Από το Μονάγρι Λεμεσού
a.avgoustis@hotmail.com
mignatiou



hellasforce