Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Απελάθηκε 17χρονος Αλβανός που σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από την ελληνική σημαία



img_3220Παξοί: Απελάθηκε 17χρονος Αλβανός που σχημάτισε τον αλβανικό αετό κάτω από την ελληνική σημαία.

Ένας 17χρονος Αλβανός συνελήφθη για προσβολή εθνικού συμβόλου, στο λιμάνι Γαϊου Παξών. Εκεί, κάτω από την ελληνική σημαία, σχημάτισε με τα χέρια του το σήμα της αλβανικής σημαίας (σ.σ. αετό), ένας συμβολισμός που έχει ταυτιστεί με την ιδέα της «Μεγάλης Αλβανίας».

Το περιστατικό επιβεβαίωσαν στο zougla.gr οι αστυνομικές Αρχές των Παξών.

Ο 17χρονος που δεν έφερε πιστοποιητικά μαζί του θα απελαθεί, ενώ το στιγμιότυπο ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: kerkyrasimera.gr

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης






ethnika themata ellada

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!!!





ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ!!!ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ!!!


 ''ΕΣΤΙΑ''





volcano times

ΈΤΣΙ σε εκμεταλλεύονται ΕΛΛΗΝΑ!Αφυπνίσου...


Mία μοναδική μαρτυρία σύμφωνα με τα όσα διαβάσαμε στο makeleio.gr και όσα είδαμε στο βίντεο ντοκουμέντο.Όπως θα δείτε Πακιστανοί βρέχουν τα χαρτόνια που πρόκειται να πουλήσουν προκειμένου να πάρουν περισσότερα χρήματα.
Η κοροϊδία φυσικά δεν έχει τέλος,και η εκμετάλλευση σε αυτούς που μας κατακλέβουν!Φαίνεται τελικά πως ΄ξέρουν καλά να δαγκώνουν το χέρι που τους ταΐζει.
Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο του makeleio.gr:




voice news

Συνθλίβεται η γερμανική οικονομία! ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΡΩΣΙΑ…


Η Ρωσία αναμένεται να γίνει η κυρίαρχη ευρωπαϊκή οικονομία μέχρι το 2050, με ΑΕΠ που θα αγγίξει τα 7 τρις δολάρια, σύμφωνα με έρευνα μίας εκ των μεγαλυτέρων εταιριών παροχής υπηρεσιών λογιστικής PwC. 
Με την έκθεση που φέρει τον τίτλο «Η μελλοντική εικόνα: πως θα είναι ο παγκόσμιος οικονομικός συσχετισμός το 2050;», γίνεται η κατανομή 32 χωρών με βάση το ΑΕΠ κατά την ισοτιμία αγοραστικής δύναμης (PPP).
Όπως αναφέρουν τα στοιχεία, ΑΕΠ της Κίνας θα έχει φτάσει τα 58,5 τρισεκατομμύρια δολάρια, εκείνο της Ινδίας τα 44 τρισ., ενώ των ΗΠΑ στα 34,1 τρισ. Ευρώ, με αποτέλεσμα οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και η Γερμανία, σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να χάνουν τις θέσεις τους. 
Σημειώνεται ότι, «περιμένουμε αυτή η ανάπτυξη να έρθει κυρίως από τις αναδυόμενες αγορές και τις αναπτυσσόμενες χώρες, με τις οικονομίες των χωρών των E7 Βραζιλία, Κίνα, Ινδία, Ινδονησία, Μεξικό, Ρωσία και Τουρκία να αναπτύσσονται με ετήσιο ρυθμό 3,5% στα επόμενα 34 χρόνια, συγκρινόμενο με το 1,7% των ανεπτυγμένων χωρών της G7 όπως του Καναδά, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Ιαπωνίας, της Μεγάλης Βρετανίας και των ΗΠΑ».







voice news

Σιδηρούν Παραπέτασμα 2! «ΠΡΟΣΕΧΩΣ» !! Πόλεμος Προ των Πυλών !!!


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν
(Iron Curtain II)
ALERT! Ο Ρωσο-Ευρωπαϊκός Πυρηνικός Πόλεμος «Πλησιάζει»
Οι στρατιωτικοί και πολιτικοί ηγέτες του κόσμου προβλέπουν πως 2017 το πρόσωπο της Γης θα μετατραπεί εντελώς, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές…
Οι σχέσεις μεταξύ των υπερδυνάμεων είναι σήμερα σε πιο επισφαλή κατάσταση, με ανθρωπιστικές και διπλωματικές καταστροφές να απειλούν την ανθρωπότητα.
"dailystar"
«dailystar»
%ce%b2%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%b9%cf%81-%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%bd-3
* Με τον όρο Σιδηρούν Παραπέτασμα (iron curtain) ονομάστηκε μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο η νοητή διαχωριστική γραμμή μεταξύ αφ’ ενός της Σοβιετικής Ένωσης και των υπό την επιρροή της κομμουνιστικών καθεστώτων στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (Πολωνία, Τσεχοσλοβακία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Βουλγαρία κλπ), και αφ’ ετέρου των κρατών του Νατοϊκού συνασπισμού και των συμμάχων τους.

ALERT! ΕΛΛΑΔΑ & ΣΕΡΒΙΑ vs ΑΛΒΑΝΙΑ & ΤΟΥΡΚΙΑ


greece-serbia-vs-albania-turkey
2017…
Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις & Σερβικές Ένοπλες Δυνάμεις vs ένοπλες δυνάμεις Τουρκίας & ένοπλες δυνάμεις Αλβανίας

ΤΑ «ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ» ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥΤΙΝ!


putin_russian_jet
Η ρωσική πολεμική μηχανή τέθηκε σε υψηλή επιφυλακή, ως μέρος ενός ξαφνικού ελέγχου ετοιμότητας μάχης, με εντολή του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.
Τα Δυτικά ΜΜΕ αντέδρασαν στις ασκήσεις κατηγορώντας τη Μόσχα για προετοιμασία πολέμου!
«Σήμερα, σύμφωνα με την εντολή του Ανώτατου Διοικητή [πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν] των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, μια ξαφνική επιθεώρηση των Αεροδιαστημικών Δυνάμεων έχει ξεκινήσει, προκειμένου να αξιολογηθεί η ετοιμότητα των στρατιωτικών αρχών και των στρατευμάτων για τη διεξαγωγή πολεμικών αποστολών εκπαίδευσης», δήλωσε την Τρίτη ο Ρώσος υπουργός άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, σύμφωνα με το TASS.
Τόνισε ότι «ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις έκτακτες πολεμικές αποστολές, την ανάπτυξη των συστημάτων αεράμυνας για καιρό πολέμου και την ετοιμότητα των εναέριων μέσων για την απόκρουση επίθεσης». Στη συνέχεια διέταξε τακτικές ασκήσεις σε όλες τις σχετικές στρατιωτικές βάσεις και με όλες τις σχετικές μονάδες.
Οι βάσεις των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων, καθώς και όλες οι μονάδες της αεροπορίας, τέθηκαν σε υψηλή επιφυλακή από τις 09:00 ώρα Μόσχας.
Ξεχωριστές ασκήσεις διεξήχθησαν από τις μονάδες αεράμυνας του ρωσικού Στόλος της Βαλτικής στη δυτική περιοχή του Καλίνινγκραντ της Ρωσίας που συνορεύουν με τη Λιθουανία και την Πολωνία. Κατά τη διάρκεια των ελιγμών, οι μονάδες αεράμυνας εξοπλισμένες με πυραυλικά συστήματα S-400 εδάφους-αέρος μεγάλου βεληνεκούς, απέκρουσαν μια μαζική επίθεση από μια προσομοίωση επιτιθέμενου, που αφορούσε αεροπορικές επιδρομές και χτυπήματα πυραύλων.
Τα συστήματα S-400 χτύπησαν με επιτυχία και τους 30 στόχους τους κατά τη διάρκεια των ασκήσεων, ανέφερε το TASS, επικαλούμενο εκπρόσωπο του στόλου της Βαλτικής.
Νωρίτερα, ο προεδρικός εκπρόσωπος, Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι οι απρογραμμάτιστοι έλεγχοι αποτελούν μέρος της ισχύουσας πρακτικής επιθεωρήσεων των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. «Η πρακτική αυτή των ξαφνικών ασκήσεων συνεχίζεται για περισσότερο από ένα χρόνο», είπε ο Πεσκόφ στους δημοσιογράφους, σχολιάζοντας την εντολή του Πούτιν να θέσει τις Αεροπορικές Δυνάμεις σε υψηλή επιφυλακή.
Και πρόσθεσε: «Ο πρόεδρος και ο υπουργός άμυνας επανειλημμένα δήλωσαν ότι η πρακτική αυτή θα συνεχιστεί, δεδομένου ότι επιδεικνύει αρκετά θετικά αποτελέσματα στη διατήρηση ενός επαρκούς επιπέδου ετοιμότητας μάχης των ενόπλων δυνάμεών μας».
Οι Δυτικές αντιδράσεις
Ωστόσο και παρά τις εξηγήσεις του Κρεμλίνου, δυτικά ΜΜΕ κάλυψαν τις ad hoc ασκήσεις ως ένα άλλο παράδειγμα της «ρωσικής επιθετικότητας».
Ο τίτλος του International Business Times λέει: «η Ρωσία πάει σε πόλεμο;»
Οι Independent και Daily Mail ανέφεραν ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε αεροπορικές ρωσικές δυνάμεις «να προετοιμαστούν για καιρό πολέμου», αν και ο Ρώσος πρόεδρος δεν έκανε καμία τέτοια παρατήρηση κατά την έκδοση της εντολής του.
Ο Independent ανέφερε ότι ο Πούτιν έδωσε τη διαταγή για να «εξασφαλίσει» ότι οι ρωσικές δυνάμεις «είναι έτοιμες να πολεμήσουν» και πρόσθεσε, «οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει». Σημείωσε επίσης ότι η Ρωσία σχεδιάζει να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των τανκ της, των τεθωρακισμένων οχημάτων και αεροσκαφών. Η Daily Mail έγραψε ότι ο Πούτιν «δημοσίως αυξάνει τη στρατιωτική δύναμη της Ρωσίας τους τελευταίους μήνες».
Εν τω μεταξύ, επτά χώρες του ΝΑΤΟ και η Ουκρανία, συνεχίζουν τις ναυτικές ασκήσεις τους που φιλοξενούνται αυτή τη φορά από τη Ρουμανία στη Μαύρη Θάλασσα. Η άσκηση «Θάλασσα Ασπίδα 2017» (Sea Shield 2017) έχει ξεκινήσει την 1η Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 11 του ίδιου μήνα.
Σύμφωνα με το ρουμανικό Ναυτικό, περίπου 2.800 στρατιώτες από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα, την Τουρκία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και την Ουκρανία, λαμβάνουν μέρος στις ασκήσεις, στις οποίες συμμετέχουν 16 πολεμικά πλοία και 10 μαχητικά αεροσκάφη.
Το ΝΑΤΟ ξεκίνησε μαζική ανάπτυξη στα ρωσικά σύνορα, μετά την ένωση της Κριμαίας με τη Ρωσία τον Απρίλιο του 2014.

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΙ! Ο Στόλος μας απλώνεται στο Αιγαίο! Την ώρα που οι Τούρκοι περιπολούν…


%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1
Μια ημέρα μετά την «τσάρκα «των Αρχηγών της Τούρκικης Πολεμικής Μηχανής με την Πυραυλάκατο «MELTEM» ανοιχτά των Ιμίων …Ο Ελληνικός Στόλος βγάνει το ίδιο βράδυ στο Αιγαίο και ξενικά Τεχνικές και Τακτικές Κινήσεις στο Βόρειο Αιγαίο!
Ο Στόλος με τεράστια δύναμη πυρός τον νέο Στόλαρχο να παρακολουθεί και να συντονίζει τις κινήσεις των Φρεγατών μας που πάνω της Είναι οι Διοικητές είναι επι των Φρεγατών και μαζί Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών !
%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b1%ce%b4%ce%b1-2
Η Φρεγάτα F-466 του «ΠΝ Νικηφόρος Φωκάς» τίθεται Επικεφαλής των Πολεμικών Σκαφών …Και όχι βέβαια για την Άσκηση!
Ο Στόλος εκτός απο τις Μονάδες βγάζει και τα δύο Υπερσύγχρονα υποβρύχια με συγκεκριμένη αποστολή ..Το ΓΕΑ αποδεσμεύει Μαχητικά που τίθενται για την Προστασία του Στόλου που ήδη βρίσκεται στο Αιγαίο …
Η ανάπτυξη του στόλου είναι για την «ΤΑΜΣ ΑΣΤΡΑΠΗ » που σύμφωνα με το Ναυτικό είναι προγραμματισμένη ,αλλά η ανάπτυξη τόσων Μονάδων δεν δικαιολογεί το σκοπό της Ασκήσεως!
Να επισημανθεί οτι στα Σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού παρέμειναν εν Πλω μέχρι την Παρασκευή …
Στο video που ακολουθεί ένα μέρος από την δράση των Πολεμικών μας κατά την διάρκεια της Ασκήσεως!
VETERANOS.GR





hellasforce

ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ


ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ…

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Δεν θα Βρείτε την Είδηση ΠΟΥΘΕΝΑ


AΠΟ πότε (κύριοι βουλευτές!) τις ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ για συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη στο ΜΕΓΑΡΟ, τις τυπώνει η …ΒΟΥΛΗ των Ελλήνων;;;;;;;;;;;
ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο …»ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ» ΕΧΕΙ …»ΚΤΥΠΗΣΕΙ» & ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ το 40 στο θερμόμετρο;
%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-1
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α ΩΣ ΕΙΔΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ …’ΓΑΡΓΑΡΑ’!
ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΞΟΧΩΣ ΑΜΑΡΤΩΛΟ (ΚΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟ) ‘ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ’…
%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-2
Χθές λοιπόν 6η Φεβρουαρίου ημέρα Δευτέρα, όπως και σήμερα 7η Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη, το ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΟ ‘Μέγαρο Μουσικής Αθηνών’, διοργάνωσε 2 παραστάσεις, αφιερωμένες στον Μίκη Θεοδωράκη, με τον μάλλον πομπώδη τίτλο : «Όλη η Ελλάδα για τον Μίκη»!
Η όλη διήμερη εκδήλωση μάλιστα, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του κ.Προέδρου της Δημοκρατίας…
%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%b1%cf%81%ce%bf-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-3
Ποιό όμως είναι εκείνο που …ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ και μυρίζει ΣΚΑΝΔΑΛΟ;
Είναι ακριβές, πώς για την έκδοση των σχετικών προσκλήσεων, ανέλαβε την δουλειά η Βουλή των Ελλήνων;
ΜΑ, ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ!
Γ Ι Α Τ Ι ;;;
ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΡΑ ΓΕ ΣΚΕΠΤΙΚΟ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ;
Ή ΜΟΝΟ Η ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ‘ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΥΝΗ’ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ‘ΤΣΙΡΙΖΑ’ …ΕΙΝΑΙ «ΑΡΚΕΤΕΣ»;;;
ΜΑ, ΑΝ ΕΣΕΙΣ «ΠΑΙΔΙΑ» ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ «»»ΕΛΛΗΝΩΝ»»», ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΤΟΣΟ ΒΑΘΙΑ, ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ …ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΜΗΠΩΣ, ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ, ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ, ΣΕ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ;
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΦΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ;;;
ΑΛΛΑ, ΣΤΗΝ ‘ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ’, ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…
[ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΟΧΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ, ΑΝ, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ …ΠΟΣΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΘΑ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ …ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ‘ΣΚΑΝΔΑΛΟ’ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟΤΑΤΟΝ ‘ΜΕΓΑΡΟ’ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΜΙΚΗ….]

Για να κλείσει η αξιολόγηση πρέπει να πάρει το μερτικό του και ο Τούρκος;


Όταν υπέγραφαν σωρηδόν τα μνημόνια σκωπτικά αλλά ουσιαστικά ρωτούσαμε δια της αρθρογραφίας μας.
«αν συμφωνούσε και ο τούρκος με τα μνημόνια αυτά;»
Διότι αν θέλεις να υποθηκεύσεις στα χέρια των τοκογλύφων σύμφωνα με το Βρετανικό Δίκαιο τις εν δυνάμει πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας σου πάνω στις οποίες έχει άπληστες και άνομες βλέψεις ο γείτονας σου , καλόν θα ήταν να το λάβεις αυτό υπόψη σου.
Τώρα τα πράγματα έσφιξαν πολύ και τα βλέμματα των πολιτικών είναι παγωμένα.
Τα αδιέξοδα του Λαού γίνονται σήμερα αδιέξοδα για τους πολιτικούς οι οποίοι δυστυχώς βλέπουν την μπόρα που πάει να ξεσπάσει.
«Citigroup: Τα 3 ερωτήματα που δεν απάντησε το ΔΝΤ για το ελληνικό πρόγραμμα – Ασαφής η συμμετοχή
Le Monde: Διχασμένα τα κράτη-μέλη του ΔΝΤ για το ελληνικό χρέος
Καμμένος: Το Αιγαίο είναι η καρδιά της Ελλάδας – Δεν έχει γκρίζες ζώνες
Η πρόταση της Merkel για μια ΕΕ πολλών ταχυτήτων θα αποδειχθεί ορθή λύση για την Ελλάδα που βρίσκεται σε αδιέξοδο
ΔΝΤ: Φτωχή η πρόοδος της Ελλάδος – Ακραία μη βιώσιμο το χρέος – Θέλει να μείνει στο Γ Μνημόνιο αλλά δεν πληρούνται όροι»
Οι Ρώσοι πήραν μυρωδιά αυτό που έρχεται σαν μπουρίνι στο ΑΙΓΑΙΟ των ενεργειακών αντικλίνων.
«Είναι απαραίτητο να εξετασθεί η κατάσταση σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο πλαίσιο με την ανακατανομή των σφαιρών επιρροής.
Μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ και τις αρκετά επιτυχείς ενέργειες της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή, πολλές, προηγούμενα, παγωμένες συγκρούσεις άρχισαν να κινούνται.
Τώρα η Τουρκία και η Ελλάδα κατηγορούν ο ένας τον άλλον και μιλούν για «κόκκινες γραμμές.
Ναι, υπάρχει κάποια συμφωνία, αλλά, καμία επίσημη, μεταξύ των δύο πλευρών.» υποστηρίζει ο εμπειρογνώμονας Αντρέι Βολοσίν στο Ομοσπονδιακό πρακτορείο ειδήσεων – «riafan.ru»
Και συνεχίζει ο ίδιος εμπειρογνώμονας …
«Η Τουρκία, για παράδειγμα, αποφάσισε να μοιρασθεί τα προβλήματά της με τη Ρωσική Ομοσπονδία, και τώρα ψάχνει μια οποιαδήποτε ευκαιρία να ερμηνεύσει διαφορετικά την παμπάλαια σύγκρουσή της με την Αθήνα. Για αυτό έχει προβεί στις τρέχουσες διπλωματικές μανούβρες ξιφασκίας πάνω από το Αιγαίο και την κατάσταση που υπάρχει (διαιωνίζει) στο βόρειο τμήμα της Κύπρου.
Φυσικά, με την πρώτη ματιά, η σύγκρουση μεταξύ των δύο πλευρών που είναι στην Βορειοατλαντική Συμμαχία, φαίνεται, ίσως, ακανόνιστη (μη φυσιολογική). Παρ’ όλα αυτά, συνεχίσει ο εμπειρογνώμονας, όλα εντάσσονται στη λογική του μεταβαλλόμενου κόσμου.
Η Αθήνα και Άγκυρα περιμένουν με την ίδια αδημονία την αντίδραση της ηγεσίας της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.»
Η Τουρκία είναι ξεκρέμαστη ενεργειακά, εκείνο που την ενδιαφέρει είναι όχι απλώς να γίνει κόμβος μεταφοράς ενέργειας αλλά να αποκτήσει ενεργειακή αυτοδυναμία.
Στην Συρία και το Ιράκ οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, μεταξύ αυτών και οι αντίπαλοι της Κούρδοι.
Ενώ στο ΑΙΓΑΙΟ έχει να αντιπαρατεθεί με την Ελλάδα των μνημονίων.
Από τότε που εισήλθαμε στον θαυμαστό κόσμο των μνημονίων ο τούρκος έχει ένα παραπάνω φόβο .
ΦΟΒΑΤΑΙ μήπως οι δανειστές μας του φάνε τα πετρέλαια που διεκδικεί στο Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ.
Για αυτό και παρακολουθεί με προσοχή και νοιάζεται για την πορεία του κλεισίματος της αξιολόγησης με τους δανειστές-τοκογλύφους.
Με βάσει την πορεία των οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα καταστρώνει τον τελικό σχεδιασμό της σύγκρουσης-εμπλοκής που επιθυμεί να δρομολογήσει για να παγιώσει τις άπληστες ορέξεις του.
Τελικά στο τραπέζι –φαγοπότι που θέλουν να στρώσουν στο ΑΙΓΑΙΟ και οι τούρκοι και οι τοκογλύφοι Ευρωπαίοι θα μείνουν με τα μαχαιροπήρουνα.
Το σερβίρισμα τους θα τους το κάνει η γεωπολιτική συγκυρία των εξελίξεων , όταν η μάνα θα χάνει το παιδί και το παιδί την μάνα από την Αμερική μέχρι το Ιράν και από την Ρωσία μέχρι την Κίνα.
Με πίστη και ελπίδα
Δρ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ




hellasforce

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ


grexit1
Νέα «βόμβα» από τον «άνθρωπο» του Τραμπ
Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα φύγει, μόνη της, από το ευρώ προχωρά ο υποψήφιος πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ Τεντ Μάλοχ.
«Αυτή τη φορά, πρέπει να πω, είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες η Ελλάδα να εγκαταλείψει μόνη της το ευρώ» υποστήριξε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Ιστορίες και τον Αλέξη Παπαχελά ο «άνθρωπος» του Ντόναλντ Τραμπ στην ΕΕ.
Σημειώνεται ότι σε συνέντευξή του στο Bloomberg την Κυριακή ο κ. Μάλοχ δήλωσε πως η Ελλάδα θα πρέπει να φύγει από το ευρώ. «Δεν θέλω να μιλήσω εξ ονόματος των Ελλήνων, αλλά πιστεύω πως από την οπτική γωνία ενός οικονομολόγου, υπάρχουν ισχυροί λόγοι για να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια ο κ. Μάλοχ σημείωσε πως υπάρχουν «εύλογα ερωτήματα» για το «εάν θα πρέπει να υπάρχει» πρόγραμμα στήριξης για την Ελλάδα αλλά και ποιος θα πρέπει να είναι υπεύθυνος για την χρηματοδότησή του.
Ας σημειωθεί ότι ο υποψήφιος νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην ΕΕ είχε δηλώσει πρόσφατα ότι ποντάρει στην κατάρρευση του ευρώ και διακηρύσσει ότι οι διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις, που αναμένονται για το επόμενο διάστημα στην Ευρώπη, θα οδηγήσουν το ευρώ σε κατάρρευση, συμβουλεύοντας πρακτικά την Ελλάδα να αποχωρήσει συντεταγμένα πριν γίνει κάτι τέτοιο, παρά ασύντακτα και βεβιασμένα με την κατάρρευση όλης της ευρωζώνης.
Βεβαίως ο Μάλοχ ακόμη δεν έχει οριστεί από τον Τραμπ ως πρέσβης, όμως, αν γίνει αυτό τότε θα υπάρξουν σφοδρές αντιδράσεις και πιθανότατα ενστάσεις, γεγονός πρωτοφανές στα χρονικά.
Οργισμένη αντίδραση Βέμπερ
«Δεν είναι αποδεκτό να έχουμε έναν πρέσβη που μας εναντιώνεται» απάντησε στον Σκάι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέρνερ. «Μπορούμε να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας. Δεν χρειαζόμαστε τους Αμερικανούς γι’ αυτό» τόνισε δε ο Γερμανός πολιτικός του CSU (Xριστιανοκοινωνιστές).
Αλλά και ο πρόεδρος της Ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Τζιάνι Πιτέλα ζήτησε να χαρακτηριστεί persona non grata ο συγκεκριμένος Αμερικανός αξιωματούχος.

ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! 17χρονος Αλβανός έκανε τον αλβανικό «αετό» κάτω από τη Γαλανόλευκη


%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7
Ένας 17χρονος Αλβανός συνελήφθη για προσβολή εθνικού συμβόλου, στο λιμάνι Γαϊου Παξών.
Εκεί, κάτω από την Ελληνική σημαία, σχημάτισε με τα χέρια του το σήμα της αλβανικής σημαίας (σ.σ. αετό).
Ο 17χρονος που δεν έφερε πιστοποιητικά μαζί του θα απελαθεί, ενώ το στιγμιότυπο ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης…
%ce%b5%ce%b1-%ce%b1%ce%bb%ce%b2%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%bb%ce%b7%cf%83%ce%b7-2
hellasforce

Απόφαση-σταθμός: Ξεκινά ο εκσυγχρονισμός των F-16… «Ματιές» στα Μαχητικά 5ης γενιάς


f-16_greek
Του Απόλλωνα Λεονταρίτη
Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου και μετά από εισήγηση των επιτελείων ξεκίνησε η διαδικασία για την αναβάθμιση των μαχητικών αεροσκαφών F 16, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον προς την αμερικανική κυβέρνηση για την προμήθεια αεροσκαφών πέμπτης γενιάς (F 35) και βρίσκεται σε τελικό στάδιο η υποστήριξη και συντήρηση των αντιαεροπορικών πυραύλων S 300.
Eιδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο αίτημα παροχής πληροφοριών διαθεσιμότητας (Letter of Request/LOR) αναφέρεται στο ενδεχόμενο προμήθειας 20 μαχητικών 5ης γενιάς F-35A ενώ ζητείται και η έναρξη αναβάθμισης μαχητικών F-16.
Σημειώνεται ότι η ΠΑ έχει ξεκινήσει από το 2009 τη διαδικασία για την αναβάθμιση του υπάρχοντος στόλου των F-16, έχοντας ζητήσει επανειλημμένα στοιχεία κόστους και διαθεσιμότητας τόσο από την Αμερικανική κυβέρνηση όσο και από την κατασκευάστρια εταιρεία Lockheed Martin, η οποία παρείχε όλες τις τεχνικές και επιχειρησιακές λεπτομέρειες για την αναβάθμιση σε διαμόρφωση Viper (με ραντάρ ηλεκτρονικής σάρωσης AESA, νέο κεντρικό υπολογιστή, νέες οθόνες απεικόνισης, κλπ.).
Στόχος του προγράμματος είναι να αυξηθεί η φονικότητα του αεροσκάφους , η επιβιωσημότητα, η διαλειτουργικότητα, η βελτιωμένη επίγνωση μάχης για τον χειριστή προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες στην ευρύτερη περιοχή με παράλληλη βελτίωση του τομέα της τεχνικής υποστήριξης και ασφάλειας.
Ειδικότερα έμφαση δίνεται στη χρήση νέου ραντάρ σε συνδυασμό με αναβάθμιση του πιλοτηρίου με την τοποθέτηση μιας νέας οθόνης (CPD) που θα συμβάλουν στην δραματική αύξηση της επίγνωσης τακτικής κατάστασης σε συνδυασμό με το σκοπευτικό επί κάσκας JHMCS, διόπτρες NVG, το σύστημα αυτοπροστασίας ASPIS και ζεύξη δεδομένων Link 16.
Κύκλοι της ΠΑ αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα πρόγραμμα μηδενικού ρίσκου καθώς βρίσκεται σήμερα σε εξέλιξη και για άλλους διεθνείς πελάτες του F-16 ενώ είναι πλήρως πιστοποιημένο από την κατασκευάστρια εταιρία. Επιπλέον η αναβάθμιση αυτή θα γίνει εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα στις εγκαταστάσεις της ΕΑΒ με εγχώριες δοκιμές όλων των πρωτοτύπων (αφορά τα Block 30/50/52+/Advanced).
Η ΠΑ έχει αναγνωρίσει ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει υψηλή επιχειρησιακή αναγκαιότητα και πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα, καθόσον μόνον ένας αναβαθμισμένος στόλος από F-16 θα είναι ικανός να επιχειρεί και να «συνεργάζεται» στο μέλλον με τα μαχητικά F-35.
Εξίσου σημαντική για την ενίσχυση της ελληνικής αεράμυνας θα είναι η συντήρηση-αναβάθμιση των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300, για τα οποία υπήρχε άμεση απαίτηση εκτέλεσης των εργασιών αυτών εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.
onalert





hellasforce

ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ & ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ


greece_euro_simaia_anthropos