Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Η μαύρη επίθεση έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες




Όλη η Ελλάδα βάλλεται , φυτεύουν παντού τα τυπικά τους , τώρα στη μεγάλη κίνηση για την αρχή της συγκομιδής θέλουν να τυφλώσουν τους προστάτες .
Οι καθρέφτες έχουν ραγίσει , οι άνθρωποι με συντονισμένη συνείδηση έχουν αποκοπεί από το να παίρνουν τη ρύθμιση της δόνησης τους καθημερινά .

Albaleaks: «Έγγραφα πληροφοριών της Αλβανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (SHISH) για συμμετοχή της κρατικής αστυνομίας στην εμπορία ναρκωτικών»


Ένα σημαντικό στοιχείο προέκυψε από τη δημοσίευσηαπόρρητων εγγράφων των αλβανικών μυστικών υπηρεσιών, καθώς  η υπηρεσία αυτή έχει συγκεντρώσει δεκάδες πληροφορίες για τη δίωξη σοβαρών εγκλημάτων σε υπηρεσιακά άτομα του υπουργείου Εσωτερικών για τη συμμετοχή τους στην καλλιέργεια και διακίνηση κάνναβης κατά την περίοδο 2015 έως Δεκέμβριο του 2017, γράφει αλβανικό δημοσίευμα.

Ηλιούγεννα: Η αρχαία Ελληνική γιορτή των Χριστουγέννων

Ηλιούγεννα


Χριστούγεννα 

  η εορτή της ανάμνησης της γεννήσεως του Ιησού Χριστού δηλαδή, αποτελούν την μεγαλύτερη γιορτή του Χριστιανισμού, αποτελώντας ημέρες χαράς για όλον τον Χριστιανικό κόσμο.
Λόγω βέβαια της «οικονομικής εκμετάλλευσης» και του τεράστιου «οικονομικού τζίρου της εορτής» τα Χριστούγεννα εορτάζονται πλέον σχεδόν σε όλο τον κόσμο.
Ιχνηλατώντας την ιστορικότητα της εορτής ανακαλύπτουμε ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν την ημερομηνία της εορτής, αλλά και συσχετίσεις με συνήθειες στον αρχαίο κόσμο.

Θερμοπύλες: Οι 300 που έσωσαν το δυτικό πολιτισμό [Ντοκιμαντέρ]


Η πιο ηρωική και η πιο διάσημη μάχη σ΄ όλο το κόσμο. Η μάχη των Θερμοπυλών με τους ηρωικούς Σπαρτιάτες του Λεωνίδα.
Έγινε το 480 π.Χ αλλά όπως θα διαπιστώσετε στο εκπληκτικό αφιέρωμα του History Channel είναι μια μάχη που ακόμη και σήμερα αποτελεί αντικείμενο ενδελεχούς μελέτης.

Μετασεισμοί από την πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας - Μετακινήθηκε ο φλοιός της Γης

Μετασεισμοί από την πυρηνική δοκιμή της Βόρειας Κορέας - Μετακινήθηκε ο φλοιός της Γης
Δύο μικρές δονήσεις που έγιναν αισθητές το Σάββατο (09/12), από τη Βόρεια Κορέα, ήταν πιθανότατα μετασεισμοί από την ισχυρή πυρηνική δοκιμή που έκανε η Πιονγιάνγκ στις αρχές Σεπτεμβρίου, δήλωσε αξιωματούχος της Γεωλογικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ

Οι μετασεισμοί ήταν μεγέθους 2,9 και 2,4 Ρίχτερ σύμφωνα με το USGS και τον Lassina Zerbo, του οργανισμού για τον τερματισμό των πυρηνικών δοκιμών, με έδρα τη Βιέννη. Σε ανάρτηση στο Twitter ο Zerbo έγραψε ότι αναλυτές επιβεβαίωσαν ότι η δραστηριότητα αυτή ήταν τεκτονική.

Εκκενώθηκε ο σταθμός μετρό στο Σύνταγμα...

Related image
Έπεσε άντρας στις ράγες...

Συναγερμός σήμανε σε πυροσβεστική και αστυνομία λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι όταν...
ενημερώθηκαν για πτώση άνδρα ηλικίας περίπου 45 ετών στις ράγες του Μετρό στο σταθμό Σύνταγμα.

Δεν θα υπάρξει συνάντηση στην Παλαιστίνη...

Ο Αμπάς δεν θα δεχτεί τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ...



Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς δεν θα δεχτεί τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς, όπως ανακοίνωσε...
σήμερα σύμβουλός του, μετά την απόφαση της Ουάσινγκτον να προχωρήσει στη μονομερή αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ.

Για προστασία της πρώτης κατοικίας καθησυχάζει η κυβέρνηση...



Στην προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς επιμένει η κυβέρνηση, με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη να...
τονίζει πως με το νόμο Κατσέλη προστατεύονται πλήρως το 80% των νοικοκυριών και ότι μέχρι τα τέλη του 2018 δεν χρειάζεται καμία περαιτέρω ρύθμιση στο θέμα των πλειστηριασμών .

Οι «τρομοκράτες του ISIS»


...και η «παράνοια της ΝΔ»...

Μία ημέρα μετά την αναίρεση της απόφασης για την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, το κόμμα της...

Ένας νεκρός και 25 τραυματίες από τις αεροπορικές επιδρομές στη Γάζα από Ισραηλινούς

Αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας πραγματοποίησαν ισραηλινά αεροσκάφη στη Λωρίδα της Γάζας, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» της έντασης στη Μέση Ανατολή, λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του Ντόναλντ Τραμπ περί της αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ και μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας από το Τελ Αβίβ.

Έτσι στολίζουν Στην Θεσσαλονίκη ;;



Και μην πει κανένας δεν ήξερε το παιδί που τα βαλε, ήταν μικρός…. Μην μπει κανένας έτυχε…. Μέρες το είχαμε στο κεφάλι του κατοχικά ότι είναι σε στόχευση η βόρεια Ελλάδα… Και ο μαύρος έχει αγαπημένα σχέδια…. Πάει σε συγκεκριμένους τόπους με συγκεκριμένα σύμβολα!
Και από δήμαρχο από ότι ξέρω… Παιδί Μάλαμα…. Μέσα στο φως είναι ο …..ης!








ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

(2017 – 2018) LAST DAYS — JUDGEMENT IS AT THE DOOR




Δείτε το σχετικό βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας …
Να ένας λόγος που μπλοκάρουν το ιστολόγιο μας και όποιον προσπαθεί να πει την αλήθεια.
Όποιος ξύπνησε ξύπνησε. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Όποιος δεν θέλει να δει την αλήθεια, του ευχόμαστε να την βρεί …
Οι “καιροί” δεν είναι απλά κοντά.. οι “καιροί” είναι ΤΩΡΑ …




katoxika nea

Μας δουλεύει ψιλό γαζί η ΠΓΔΜ με την ονομασία και δυστυχώς εμείς “τσιμπάμε”…



Αυτοκαταστροφικοί τείνουμε να καταλήξουμε στην Ελλάδα, καθώς φαίνεται πως είτε έχουν εκλείψει τα αντανακλαστικά είτε 
απλά έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε όπως όπως (σε ένα εξάμηνο λέει ο Σκοπιανός πρωθυπουργός το «Μακεδονικό») όλα τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, με τον ΥΠΕΞ να έχει λάβει την απόφαση για τους δικούς του λόγους και τα μέσα ενημέρωσης να συμπλέουν.

Άρχισε η Συνεδρίαση του Σ.Α. του ΟΗΕ για την Ιερουσαλήμ



Άρχισε η Συνεδρίαση του Σ.Α. του ΟΗΕ για την Ιερουσαλήμ
Το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών άρχισε την έκτακτη συνεδρίασή του στην οποία πρόκειται να συζητηθεί η απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει μονομερώς την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. 

Γιατί η απόφαση του Τραμπ για την Ιερουσαλήμ "ανάβει φωτιές" στη Μέση Ανατολή



Υπάρχει ένας μικρός αριθμός αμερικανώνψηφοφόρων που πραγματικά ενδιαφέρεται για τη θέση της αμερικανικής πρεσβείας στο Ισραήλ.Οι Ευαγγελικοί και ένα δεξιό, υπέρ του Ισραήλ λόμπι είχε ενθουσιαστεί από τις προεκλογικές υποσχέσεις του Τραμπ, που υποσχέθηκε να αντιστρέψει δεκαετίες αμερικανικής πολιτικής, αναγνωρίζοντας μια "ενωμένη" Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ και μεταφέροντας την Πρεσβεία των ΗΠΑ εκεί από το Τελ Αβίβ.

Μήνυμα Αντόνιο Ταλιάνι σε αλβανική κυβέρνηση για Χιμάρα



Η αναγνώριση της Χιμάρας ως περιοχής στην οποία ζει πληθυσμός  ελληνικής εθνικότητας,  ο αποκλεισμός του πολεοδομικού σχεδίου, η αναγνώριση των ιδιοκτησιών των Χιμαριωτών και της Εκκλησίας, ήταν το μήνυμα του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταλιάνι προς το κοινοβούλιο και την αλβανική κυβέρνηση.