Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Αυτό είναι το ΜΗΝΥΜΑ που έστειλε ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ στον Αλέξη Τσίπρα….

ΤΩΡΑ! ΗΧΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ «Αν ανέβει κάποιος Τούρκος σε ελληνικό έδαφος, θα έχουμε άμεσα εμπλοκή»


«Καμία πρόκληση δεν μένει αναπάντητη. Δεν θα επιτρέψουμε οποιαδήποτε παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας. Υπάρχουν εθνικοί σχεδιασμοί που είναι προεγκεκριμένοι, όπως είναι και απελευθερωμένοι οι κανόνες εμπλοκής»
Το ότι ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος επέλεξε να ενημερώσει φίλους συμμάχους και Ελληνικό Λαό ότι είναι Απελευθερωμένοι οι Κανόνες Εμπλοκής σε ένα Θερμό Επεισόδιο πριν ακόμη εξελιχθεί σε Εθνική Κρίση …Δεν είναι τυχαίο!

Σεισμός 3,1 Ρίχτερ -Έγινε αισθητός στην Αθήνα καθώς το εστιακό βάθος ήταν μόλις 5 χιλιόμετρα



Σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική. Η σεισμική δόνηση ήταν ασθενής, μεγέθους 3,1 Ρίχτερ σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο και έγινε στη βορειοανατολική Αττική.
Η δόνηση έγινε αισθητή σε όλο το λεκανοπέδιο, καθώς το εστιακό του βάθος ήταν μόλις 5χλμ.
Το επίκεντρο της δόνησης βρίσκεται 28χλμ βορειοανατολικά της Αθήνας, στην περιοχή του Ωρωπού.



pentapostagma.gr

ΗΠΑ: Ορίστηκε ειδικός ανακριτής για το θέμα Τραμπ-Ρωσίας



ΗΠΑ: Ορίστηκε ειδικός ανακριτής για το θέμα Τραμπ-Ρωσίας

Δυσπιστία από τους Ρεπουμπλικάνους

Το υπουργείο Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών διόρισε τον πρώην διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI) Ρόμπερτ Μιούλερ ως ειδικό ανακριτή για να διερευνήσει την πιθανή συνωμοσία μεταξύ της προεκλογικής ομάδας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και της Ρωσίας, καθώς και ισχυρισμούς για τις παρεμβάσεις της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές.

Στη δίνη της πολιτικής αστάθειας η Ουάσιγκτον

Στη δίνη της πολιτικής αστάθειας η Ουάσιγκτον

Η έρευνα για την Ρωσία φέρνει αντιδράσεις

Όταν το 2016 ο ομοσπονδιακός δικαστής Τσαρλς Μπρέγιερ στο Σαν Φρανσίσκο έψαχνε έναν αξιόπιστο διαπραγματευτή με την απαραίτητη πρακτική και νομική εμπειρία προκειμένου να διαμορφώσει ένα πλαίσιο συμφωνίας μεταξύ της αυτοκινητοβιομηχανίας Volkswagen, της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ, των αμερικανικών πολιτειών, αλλά κι όσων είχαν αγοράσει ρυπογόνα αυτοκίνητα της εταιρίας και είχαν προσφύγει στην δικαιοσύνη, τότε επέλεξε τον πρώην διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ Ρόμπερτ Μιούλερ.

Πρωτοφανής απόφαση για την δράση των ΜΚΟ αλλάζει τα δεδομένα

Πρωτοφανής απόφαση για την δράση των ΜΚΟ αλλάζει τα δεδομένα

Καταγγελίες που σοκάρουν

Πριν λίγο καιρό, οι ΜΚΟ που δρούσαν ανεξέλεγκτα στο Αιγαίο είχαν τεθεί στο απυρόβλητο. Όμως οι συνεχείς καταγγελίες για την εγκληματική δράση τους προκάλεσαν την κινητοποίηση των αρχών.

"Τελειώνει" η Ελλάδα! Ραγδαία μείωση του πληθυσμού της χώρας

"Τελειώνει" η Ελλάδα! Ραγδαία μείωση του πληθυσμού της χώρας

Αλλά υπάρχει "λύση"

Σε πραγματικό εφιάλτη εξελίσσεται το δημογραφικό πρόβλημα σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία. Έρευνες έχουν δείξει ότι με τον ρυθμό μείωσης του πληθυσμού της χώρας, τουλάχιστον έτσι όπως αυτός εξελίσσεται την τελευταία εικοσαετία, ο ελληνικός πληθυσμός το 2050 θα υπολογίζεται περίπου σε 8,3 εκατομμύρια! Ο αριθμός των νέων παιδιών σχολικής ηλικίας υπολιγίζεται ότι θα μειωθεί από 1,6 εκατομμύρια σήμερα σε 1 εκατομμύριο, ενώ ο οικονομικά ενεργός πληθυσμός, ήτοι οι πολίτες ηλικίας 20-69 ετών θα μειωθεί από 7 εκατομμύρια, που ήταν πέρσι σε 4,8-5,5 εκατομμύρια.

Μεγάλες οι πιθανότητες πυρηνικού πολέμου!


Μεγάλες οι πιθανότητες πυρηνικού πολέμου!



Πόσο κοντά είναι οι υπερδυνάμεις σε πυρηνικό ολοκαύτωμα;

Προβληματισμό σε ΗΠΑ και Ρωσία έχει προκαλέσει άρθρο του γνωστού αναλυτή Paul Craig Roberts, ο οποίος προειδοποιεί Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν να μην παρασυρθούν από τα γεγονότα και προβούν σε ενέργειες που θα πλήξουν την ασφάλεια όλου του κόσμου. Ο ίδιος αναφέρει πως η οικονομία και γενικότερα οι οικονομικές δυσχέρειες μιας χώρας έχουν δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ενός πολέμου. Το ίδιο ισχύει και στο δίπολο ΗΠΑ Ρωσία.

Σοβαρές και ραγδαίες εξελίξεις – Ρωσία προς Ελλάδα:«Τον Ιούνιο ξεκινάει η δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας»!



Σοβαρές και ραγδαίες εξελίξεις προβλέπουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες καθώς προειδοποιούν ότι ακραίοι εθνικιστές θα καταλάβουν την εξουσία στην Πρίστινα και ένας κατηγορούμενος ως εγκληματίας πολέμου, ο Ramush Haradinaj θα εκτελεί τα πιο σημαντικά καθήκοντα στη νέα κυβέρνηση.

Μνημόνιο με τα παντελόνια κάτω!


Γράφει ο Αγκιτάτορας,
Όταν εξαντλούνται τα πολιτικά επιχειρήματα τότε συνήθως αρχίζει το κουτσομπολιό, η παραφιλολογία, τα ευφυολογήματα. Η ανάγκη να στηρίξεις κάτι που έχεις συναίσθηση ότι δεν αντέχει σε λογική εξέταση σε σπρώχνει στη  χρήση εξυπνακισμών και ρητορικών σχημάτων. Κάπως έτσι νομίζεις ότι τροφοδοτείς την ελπίδα να αλλάξεις λίγο το αρνητικό κλίμα ή απλά να υπεκφύγεις, ξεπερνώντας την βάσανο της ενδελεχούς εξέτασης.

Αυτή την Πέμπτη κρεμάται επί ξύλου ο λαός, απ’ τους Συριζανελίτες!


Γράφει η Ελένη Παπουτσή, Εκπαδιευτικός, Πολιτισμολόγος (Ευρωπαϊκού Πολιτισμού)
Την Πέμπτη 18 κρεμάται επί ξύλου ο λαός, απτους συριζανελιτες!
Οι μισάνθρωποι πήραν χώρα και πάνε να παραδώσουν τρύπια παράγκα, για όλων των μορφών τα συμφέροντά τους!

«Το τελευταίο γεύμα» (πριν την «εκτέλεση»)…


Του Θανάση Κ.
Όταν υπήρχε θανατική ποινή, οι καταδικασμένοι δικαιούνταν την παραμονή της εκτέλεσής τους το βράδυ, ένα καλό «τελευταίο γεύμα»
Πλήρες «μενού», με κρέας, σαλάτα, ένα ποτήρι κρασί, φρούτο και γλυκό…
Κι ύστερα άφηναν το μελλοθάνατο να ησυχάσει, λίγο αργότερα ερχόταν ο παπάς να τον εξομολογήσει και στη συνέχεια ερχόταν το απόσπασμα για τα «περαιτέρω». Δηλαδή για την Εκτέλεση.

Μέτρα μέχρι το 2021. Αναλυτικά το πακέτο των δημοσιονομικών μέτρων


Κατάργηση φοροαπαλλαγών, μειώσεις στα αφορολόγητα όρια εισοδήματος μισθωτών, συνταξιούχων και κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, περικοπές συντάξεων και επιδομάτων, αλλά και «αντίμετρα»

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ στο 100% του Αιγαίου! Ένα βίντεο απάντηση στους “αμφισβητίες”


Η επιχειρούμενη επίδειξη δύναμης των Τούρκων στο Αιγαίο αυτές τις ημέρες δεν έμεινε αναπάντητη. Σε ουρανό και 
θάλασσα. Όσο κι αν προσπαθούν να επιβάλλουν την άποψη ότι στο Αιγαίο “υπάρχει κι άλλος” διαχειριστής, μονίμως λαμβάνουν την απάντηση ότι κουμάντο κάνει η Ελλάδα. Παρά τα προβλήματα και τις ελλείψεις.
Το εξαιρετικό βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού είναι η “επικοινωνιακή” απάντηση. Χρειάζονται κι αυτές. Αξίζει να το δείτε

Ας αναλογιστούν...


Σήμερα το βράδυ η Βουλή αναμένεται να επικυρώσει τη συμφωνία κυβέρνησης και δανειστών, ψηφίζοντας το...
πολυνομοσχέδιο με τα μέτρα και τα αντίμετρα.