Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Τί φοβούνται για τον Καμμενο και απειλούν με φυλακές;

Τί φοβούνται για τον Καμμενο και απειλούν με φυλακές;

Η Νέα Δημοκρατία σκοτώνεται με την κυβέρνηση για το πότε θα γίνει η συζήτηση για τον Πάνο Καμμένο. Για το αν θα είναι ο πρωθυπουργός, αν θα τον στηρίξει, αν θέλει να τον αδειάσει και άλλα τέτοια. Η συζήτηση αναβάλλεται, γίνεται νέος χαμός και όλοι ασχολούνται με το ποιος θα έχει δίκιο και ποιος όχι. Τσακώνονται για το δέντρο και χάνουν το δάσος. Διότι μόλις σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών εκδίδει μια ανακοίνωση η οποία λέει:

Το πήρατε χαμπάρι; Πετάνε την Ελλάδα εκτός Σένγκεν – ΒΙΝΤΕΟ

Το πήρατε χαμπάρι; Πετάνε την Ελλάδα εκτός Σένγκεν – ΒΙΝΤΕΟ

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Πανευρωπαϊκό αντίκτυπο φαίνεται ότι έχει η καραντίνα στην οποία έχουν μπει μέχρι το Μάιο του 2018 οι ταξιδιώτες από Ελλάδα στα γερμανικά αεροδρόμια.
Το θέμα θα συζητήσουν εμπειρογνώμονες από Ελλάδα, Γερμανία και Κομισίον σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στην «de facto» αποβολή της Ελλάδας από την ζώνη Σένγκεν, η οποία προκλήθηκε από την ανεξέλεγκτη πολιτική ανοικτών συνόρων της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Η Ρωσία επικαλείται την Αποκάλυψη του Ιωάννη για τα γεγονότα που έρχονται

Η Ρωσία επικαλείται την Αποκάλυψη του Ιωάννη για τα γεγονότα που έρχονται

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Οι Ρώσοι γνωρίζουν και ετοιμάζονται! Ο Πατριάρχης Μόσχας και πάσης Ρωσίας Κύριλος, ο οποίος συζητά με τον Ρώσο Πρόεδρο για σημαντικά θέματα της χώρας, προειδοποιεί για επερχόμενη κατάρρευση του κόσμου όπως τον ξέρουμε.
«Τα σημάδια είναι ορατά με γυμνό μάτι», σημείωσε ο επικεφαλής της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στον Καθεδρικό Ναό του Λυτρωτή στην Μόσχα.

Πρωτοφανής ενέργεια κατά της Ρωσίας

Πρωτοφανής ενέργεια κατά της Ρωσίας

του Κίμωνα Χαραλάμπους

Η «αντικειμενική» ενημέρωση στο απόγειό της!
Η πολυεθνική εταιρεία Google, σε μία πρωτοφανή ενέργεια, προχωρεί στην «υποβάθμιση» (derank) των ειδήσεων στο Ίντερνετ που προέρχονται από το Russia Today (RT) και το πρακτορείο Sputnik.
Ουσιαστική «φιμώνει» την φωνή της Μόσχας και οι ειδήσεις θα παρουσιάζονται μόνο από την οπτική γωνία της παγκοσμιοποίησης.
Έτσι αντιδρούν, όπως λένε, στους ισχυρισμούς περί δήθεν ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές προεδρικές του 2016.

ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ: ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ 2017;


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Ματθ. 24,31 Και θα στείλη τους αγγέλους του, οι οποίοι με φωνήν μεγάλην, σαν από ισχυράν σάλπιγγα, θα συγκεντρώσουν τους εκλεκτούς του από τα τέσσαρα σημεία του ορίζοντος, από την μίαν άκρην του ουρανού έως την άλλην.

Θέμα κυρώσεων στην Τουρκία για τους S-400 θέτουν αμερικανικά ΜΜΕ: «Θα τηρήσει το νόμο ο Ντ.Τραμπ;»



Θα προσχωρήσουν οι ΗΠΑ στην επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία; Αυτό είναι το ερώτημα που απευθύνει η
εφημερίδα washington Post καθώς όπως αναφέρει η απόφαση της Τουρκίας να αγοράσει το ρωσικό Α/Α σύστημα S-400 έρχεται σε αντίθεση με τους αμερικανικούς νόμους.
Σύμφωνα με το νόμο που έχει ψηφίσει το Κογκρέσο  η διοίκηση  Τραμπ επιβάλλεται να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία (εμπάργκο πώλησης όπλων) καθώς συνεργάζεται εμπορικά με εταιρεία η οποία βρίσκεται στη λίστα των εταιρειών που είναι υπό καθεστώς κυρώσεων από τις ΗΠΑ.

Μετανάστες επιχείρησαν να βιάσουν ομαδικά 30χρονη Ελληνίδα στο Άργος – Τραυμάτισαν τα δύο αδέλφια της



Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 30χρονη που δέχθηκε επίθεση από ένα πλήθος… ξαναμμένων μεταναστών, οι οποίοι ξεπήδησαν από ένα γιαπί κοντά στο σπίτι της, στην πόλη του Άργους, όταν την είδαν να περνάει μόνη και όρμησαν κατά πάνω της απλώνοντας τα χέρια τους όπου έβρισκαν!

Μας «παρακολουθούν»: Καταγράφουν ό,τι πληκτρολογούμε!


Εκατοντάδες ιστότοποι, ακόμη και γνωστών εταιρειών, χρησιμοποιούν ειδικό λογισμικό καταγραφής, ώστε να παρακολουθούν τι ακριβώς πληκτρολογεί ο χρήστης στο πληκτρολόγιό του, όταν επισκέπτεται τις ιστοσελίδες τους.
Την πρακτική αυτή – που είναι αμφίβολη η νομιμότητά της σύμφωνα με ειδικούς, από τη στιγμή που δεν γίνεται με τη γνώση και συναίνεση των χρηστών- φέρνει στο φως μια νέα μελέτη ερευνητών του Πανεπιστημίου Πρίνστον των ΗΠΑ, σύμφωνα με το BBC.

ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ενόψει της άφιξης του Ερντογάν στην Ελλάδα…


ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ τα μεμέτια, την ίδια ώρα που οι δικοί μας συνεχίζουν να τους χαϊδεύουν τα αυτιά…
Το τουρκικό Υπουργείο Δικαιοσύνης αναμένεται, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, να ζητήσει την έκδοση του Φατίχ Αρίκ του ενός από τους 2 λοχίες κομάντος που έφτασαν την Ορεστιάδα τον περασμένο Φεβρουάριο και ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα.
Το 4ο ποινικό δικαστήριο της Άγκυρας που διαβίβασε το σχετικό, συνέταξε άλλο ένα αίτημα έκδοσης που θα σταλεί στο Βερολίνο, καθώς πιστεύουν ότι το «νούμερο 2» του αποτυχημένου πραξικοπήματος του περασμένου χρόνου βρίσκεται στη Γερμανία.

ΚΑΛΑ δεν βλέπετε: όταν λένε οι τούρκοι θα έχουμε πόλεμο με το ΝΑΤΟ εννοούν με την ΕΛΛΑΔΑ


Αυτό δεν είναι απλώς παροξυσμός της στιγμής , είναι τύμπανα πολέμου και μάλιστα λίγες μέρες πριν την προαναγγελθείσα επίσκεψη του κ. Ερντογάν στην Αθήνα.
Οι τούρκοι γνωρίζουν ότι όσο θα συνδέονται πιο στενά αυτοί με την Ρωσία τόσο περισσότερο θα αναβαθμίζεται ο γεωπολιτικός ρόλος και η στρατηγική αξία της Ελλάδος μεσοπρόθεσμα και αυτό θέλουν να το κόψουν μαχαίρι με μια μεθοδευμένη πρόκληση εδώ και τώρα για αυτό και οι πολεμικές ιαχές εναντίον του ΝΑΤΟ.

«Είναι γκατάκια όλοι τους!»


Συγκλονίζει ο θείος του άτυχου 31χρονου…

Γι’ αυτό ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος


Γνωστοί δικηγόροι του ζητούσαν 2.000.000 ευρώ για να μεταπείσουν τους Αλβανούς δολοφόνους – Τι προκύπτει από την άγνωστη δικογραφία της υπόθεσης – Οι «μαγνητοφωνήσεις», οι παρεμβάσεις στις φυλακές και οι καταθέσεις γνωστών νομικών
«Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είχε δεχθεί πιέσεις από γνωστούς δικηγόρους προκειμένου να καταβληθούν 2.000.000 ευρώ στους Αλβανούς κακοποιούς που κατηγορούνται ότι τελικώς οργάνωσαν την εν ψυχρώ δολοφονία του!»

ΗΧΗΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ….


Δεν Προλαβαίνει να μετρά από του έρχονται ο Ταγίπ Ερντογάν
ΗΧΗΡΟ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ HEATHER NAUERT
Σκληρή απάντηση στον Τούρκο πρόεδρο, Ταιγίπ Ερντογάν, στις κατηγορίες που εξαπέλυσε κατά των ΗΠΑ ότι υπονομεύουν την Τουρκία και ότι είναι υπεύθυνες για το αποτυχόν πραξικόπημα επιδιώκοντας την ανατροπή του,

Η ΝΕOΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Διά τον Ιστορικόν του μέλλοντος
Μεταπολίτευση πολιτικών δοσιλόγων πρακτόρων του διεθνούς Σιωνισμού, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, Νέας Τάξης Πραγμάτων και Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης.

ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (4)


ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΧΕΣΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ (4)
Η ληστεία που δέχονται οι Έλλήνες πολίτες μέσα στην πατρίδα τους, είναι παρόμοια με τις καταστρεπτικές συνέπειες ενός πολέμου, μόνο που δεν βλέπουμε ακόμη τους νεκρούς στους δρόμους, αλλά οικονομικά κουφάρια αποπροσανατολισμένων ελλήνων.

Αρκετά !! Ενεργοποιούμε παράλληλη δομή αστυνόμευσης.


Εμείς , τα μέλη της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης λαμβάνοντας υπόψη μας :
Τα κενά αστυνόμευσης και κρατικού ελέγχου όπως τα τελευταία χρόνια σταθερά , ¨βλέπουν¨ το φως της δημοσιότητας .
Την ανάγκη αποτελεσματικότερης άμυνας εναντίων επιθέσεων που θέτουν συνεχώς σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και ασφάλεια ,και εν γένει τα ύψιστα αγαθά της πολιτείας και της κοινωνικής ολότητας .
Ανακοινώνουμε το κάτωθι οργανόγραμμα (οκτώ δομών) παράλληλης και νόμιμης αστυνόμευσης , δυνάμει των άρθρου 120 παρ 4 του Συντάγματος και κυρίως των άρθρων, 22 & 25 Ποινικού Κώδικα , άρθρων 275 παρ 1,33 ,34,36 , 37 , και 42 , Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας .


Με την παθητική στάση ελληνικών κυβερνήσεων για 10ετιες ολόκληρες έχει μείνει ανέπαφη η πρόβλεψη της Συνθήκης της Λωζάνης του 1923 (!) για εφαρμογή της Σαρίας στη Θράκη.
Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα που δεν αποτελεί δικό της δημιούργημα.
Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου
Με την παθητική στάση ελληνικών κυβερνήσεων για 10ετιες ολόκληρες έχει μείνει ανέπαφη η πρόβλεψη της Συνθήκης της Λωζάνης του 1923 (!) για εφαρμογή της Σαρίας στη Θράκη. Η οποία βέβαια έχει καταργηθεί και στην Τουρκία από την εποχή του Κεμάλ κι εφαρμόζεται ο Ελβετικός Αστικός Κώδικας. Μέσα στην ανόητη όμως μεγαλοψυχία η αδιαφορία μας εμείς έχουμε αδρανήσει, με αποτέλεσμα να είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα όπου στο έδαφος της η εφαρμογή της Σαρία (Ισλαμικός Ιερός Νόμος) να είναι υποχρεωτική!
Μονάχα την Άνοιξη του 2004 έγινε μια προσπάθεια, με μια πρόταση νόμου δική μου και του Στέφανου Μάνου με συνυπογραφή του τότε Συνασπισμού του Φώτη Κουβέλη, να επιτρέπεται σε Έλληνες μουσουλμάνους η επιλογή του ελληνικού αστικού δίκαιου για τις οικογενειακές και οικονομικές τους διάφορες. Που όμως απερρίφθη άμεσα από την τότε κυβέρνηση της ΝΔ αλλά κι από την τότε αξιωματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ! Το αποτέλεσμα είναι έλληνες πολίτες να εξακολουθούν να ζουν κάτω από ένα θεοκρατικό και σκοταδιστικό καθεστώς, δίχως την δυνατότητα προστασίας από την εθνική έννομη τάξη.

Αλλεπάλληλα τα σκάνδαλα κατασκοπείας στις Τούρκικες ένοπλες δυνάμεις



Πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει το μεγάλο σκάνδαλο με τον διευθυντή της μεγαλύτερης τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας, 
ΜΚΕ, ο οποίος κυκλοφορούσε με

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης -

απόρρητα σχέδια σε USB προς πώληση. Το σκάνδαλο αυτό επανέφερε το τεράστιο θέμα των ξένων κατασκόπων που δρουν στην Τουρκία και οι οποίοι έχουν καταφέρει κατά καιρούς να διασπάσουν απόρρητους κωδικούς και να υφαρπάξουν απόρρητα σχέδια των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Σκόπια: Ετοιμοι να βγάλουν τα αρχαιοελληνικά αγάλματα και να μετονομάσουν το αεροδρόμιο



Λίστα αγαλμάτων και μνημείων προς απομάκρυνση στα χέρια του πρωθυπουργού ΖάεφΛίστα αγαλμάτων και μνημείων που 
θα πρέπει να αποσυρθούν άμεσα από το κέντρο της πόλης των Σκοπίων, έχει στα χέρια του ο υπουργός πολιτισμού Ρόμπερτ Αλαγκιοζόφσκι με τις τελικές αποφάσεις να ανήκουν στον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ.

Γιατί η γερμανική κρίση δείχνει εκλογές στην Ελλάδα. Τι σκέφτεται ο Τσίπρα


Σε πολιτική κρίση διέρχεται η Γερμανία, ενώ θέτεται εν αμφιβόλω η τέταρτη θητεία της Άγκελας Μέρκελ, μετά το 
«ναυάγιο» των συνομιλιών για το σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού. Χθες ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Γερμανίας Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ με την Καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, η οποία τον ενημέρωσε επισήμως για την αποτυχία των διερευνητικών διαπραγματεύσεων για τον συνασπισμό «Τζαμάικα», μετά την αποχώρηση των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) από τις συνομιλίες. 

Παράλληλος πρόεδρος...

Παράλληλος πρόεδρος...

Νέο μήνυμα πολιτικής αυτονόμησης στέλνει στην ηγεσία της Ν.Δ. ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδ. Γεωργιάδης, ο οποίος χθες αντέδρασε και επισήμως στην...
προσπάθεια “περιορισμού” από τον Κυρ. Μητσοτάκη, αλλά και στην ατελή απόπειρα να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να μην ασκηθεί μικροκομματική αντιπολίτευση επί των θυμάτων της πλημμύρας στη δυτική Αττική.