Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Κι όμως! Ο Τραμπ συμφωνεί με τα ελληνικά συμφέροντα – Μπορούμε επιτέλους να σοβαρευτούμε;

trump_sinergatis-thumb-large

Τα σοβαρά έθνη «ζυγίζουν» τη νίκη Τραμπ σύμφωνα με τα συμφέροντά τους και αναλόγως εκφράζονται.
Αυτό οφείλει να κάνει και η Ελλάδα, εάν λογίζεται σοβαρό έθνος και όχι παιδικός σταθμός πυροβολημένων «υπερευαίσθητων θολοκουλτουριάρηδων» της «πολιτικής ορθότητας».
Καθόλου δεν πρέπει να μας νοιάζει εάν με τη νίκη Τραμπ πανηγυρίζουν οι ακροδεξιοί της Ευρώπης. Οι ακροδεξιοί της Ευρώπης, και αναφέρομαι στη Λεπέν, πανηγύριζαν και με τη νίκη Τσίπρα. Αυτό δεν κάνει τον Έλληνα πρωθυπουργό ακροδεξιό.
Είναι ο Τραμπ υπέρ των ελληνικών γεωπολιτικών συμφερόντων; Φαίνεται πως ναι, είναι.
Σχολιάζοντας την Τετάρτη ο διεθνολόγος Βασίλης Κοψαχείλης τη νίκη Τραμπ, στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε στο στενό επιτελείο του νέου Αμερικανού προέδρου στο οποίο συμμετέχει και ο Έλληνας Γιώργος Παπαδόπουλος.
Είπε ο Βασίλης Κοψαχείλης ότι είναι απόφαση αυτού του επιτελείου το φυσικό αέριο της ανατολικής Μεσογείου να περάσει με υποθαλάσσιο αγωγό μέσω Ελλάδας και να αποκλειστεί πλήρως η εναλλακτική κατασκευής αγωγού, για το ίδιο φυσικό αέριο, μέσω Τουρκίας.
Δηλαδή, το φυσικό αέριο της Αιγύπτου, της Κύπρου, του Ισραήλ και της Ελλάδας, θα περάσει με τον υποθαλάσσιο αγωγό East Med στην Ελλάδα και από εκεί στην Ευρώπη. Τέλος και game over.
Αυτό είναι προς όφελός μας και μόνο αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει. Τώρα, διάφοροι χαζοχαρούμενοι που περιφέρονται στα πάνελ και θρηνούν για την ήττα της Χίλαρι, δηλαδή την ήττα της «πολιτικής ορθότητας», να τους ενημερώσω ότι βρίσκονται «εκτός πραγματικότητας» μιας και η Αμερική εξέλεξε Πρόεδρο, οπότε επίσης game over.
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει πει επίσης ότι θέλει να τελειώσει το συντομότερο, ακόμα και με πιθανή συνεργασία των ΗΠΑ με τη Ρωσία, ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή.
Εάν αυτός ο πόλεμος τελειώσει, εάν δηλαδή η Συρία ειρηνεύσει και η όλη γύρω της περιοχή, η Τουρκία του ημιπαράφρονα Ερντογάν δεν θα μπορεί πλέον να μας απειλεί με το προσφυγικό. «Σωθήκαμε» και από αυτή την «απειλή».
Δεν καταλαβαίνω, ακούγοντας τους «θρήνους» για τη Χίλαρι, που έβλεπαν κάποιοι «καλό» για την Ελλάδα από μια νίκη Κλίντον.
Η κα Κλίντον είναι που επί της υπουργίας της, στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ξέσπασε η «Αραβική Άνοιξη», δηλαδή η «Άνοιξη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας».
Η κα Κλίντον είναι που διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι κορυφαία στελεχάρα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Επίσης, η κα Κλίντον ήθελε να εντείνει τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή και θα επεδίωκε μια στρατιωτική αναμέτρηση με τη Ρωσία στο χώρο της Συρίας.
Σε τι θα ωφελούσε εμάς ως χώρα η γενίκευση του πολέμου στη Μέση Ανατολή με μια πιθανή πολεμική αναμέτρηση ΗΠΑ-Ρωσίας;
Θέλαμε έναν πυρηνικό πόλεμο στη γειτονιά μας; Τον θέλαμε;
Η ίδια κα Κλίντον ήθελε να κάνει πόλεμο και με το Ιράν. Επίσης στη γειτονιά μας.
Με άλλα λόγια, η κα Κλίντον θα ανατίναζε όλη τη Μέση Ανατολή και την ανατολική Μεσόγειο ολοκληρώνοντας το έργο που ξεκίνησε ως υπουργός Εξωτερικών.
Βεβαίως την ίδια ώρα, θα εξαντλούσε την «υπεραισθησία» της και την «πολιτική της ορθότητα» μιλώντας για «ανοιχτά σύνορα» και ζητώντας από τη μικρή Ελλάδα να φιλοξενήσει ένα ή δύο εκατομμύρια πρόσφυγες, συνεχίζοντας το «δούλεμα» του προκατόχου της, του κ. Ομπάμα, ότι (όπου να ‘ναι) θα μας διαγράψουν μέρος από το χρέος.
Θα μετέτρεπε τη χώρα μας σε ένα απέραντο στρατόπεδο συγκέντρωσης δυστυχισμένων ανθρώπων, θα δρομολογούσε την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και εμείς, ως άλλοι ιθαγενείς, θα «πουλούσαμε» γη που θα αγόραζε η κα Κλίντον με «καθρεφτάκια», δηλαδή με «θα» και «θα» και «θα» σας κάνουμε το χρέος «μισό». Κούφια λόγια.
Γιατί δεν απαίτησαν οι φίλοι μας «δημοκρατικοί» τόσο καιρό να μας διαγράφουν οι δανειστές το χρέος;
Ή γιατί δεν μας έδωσαν, ως ένα άλλο σχέδιο Μάρσαλ, μερικά δισεκατομμύρια δολάρια να σηκωθούμε πάλι;
Τι περίμενε ο Ομπάμα; Να σηκωθεί να φύγει από Πρόεδρος για να μας… τάξει ότι θα τα κάνει η επόμενη; Χρεοκοπημένοι είμαστε, όχι ηλίθιοι.
Να υπενθυμίσω ότι αυτή η οικογένεια Κλίντον ήταν η ίδια που διαμέλισε τη Γιουγκοσλαβία.
Ένα περίεργο πράγμα πάντως.
Όποτε οι Κλίντον είναι στα πράγματα το Ισλάμ ισχυροποιείται, οι χριστιανικοί λαοί της ανατολικής Μεσογείου χάνουν και τα κοσμικά κράτη διαλύονται.
Τελικά ποιο ήταν το σχέδιο των Κλίντον;
Πόσο λογικό είναι να διαλύονται δυτικότροπα κοσμικά κράτη και στη θέση τους να εγκαθιδρύονται ισλαμικά χαλιφάτα;
Τελικά οι «χορηγίες» που λάμβανε το Ίδρυμα Κλίντον από αραβικές χώρες δεν ήταν και τόσο από μια απλή «συμπάθεια»;
Πρόβλημά μας επίσης είναι ότι σε όλα τα γεωπολιτικά πολεμικά παιχνίδια των Κλίντον δίπλα βρίσκεται και η Ελλάδα. Δεν πάνε να «παίξουν» σε άλλη γειτονιά, στη δική μας «παίζουν» συνέχεια. Ευτυχώς φαίνεται ότι τους ξεφορτωθήκαμε τους Κλίντον.
Η νίκη Τραμπ, λοιπόν, είναι απόφαση και επιλογή του αμερικανικού λαού. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο επόμενος, δίχως κάποιο απρόοπτο, Πρόεδρος των ΗΠΑ.
Η Ελλάδα θέλει να είναι η καλύτερη σύμμαχος (σύμμαχος και όχι προτεκτοράτο) των ΗΠΑ.
Το πόσο έξυπνο είναι διάφοροι δικοί μας «βιαστικοί» να τουιτάρουν την «απογοήτευσή» τους για τον Τραμπ, μάλιστα ο ένας να είναι και πρώην διπλωμάτης και εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν θα το σχολιάσω. Θα το αποκαλέσω απλά ηλίθιο! Εκτός εάν οι ίδιοι που κράζουν τον Τραμπ στο Twitter θεωρούσαν τους Μπους μεγάλους δημοκράτες. Αλλά θα μου πείτε ότι τότε ακόμα, επί Μπους, δεν υπήρχε τουίτερ και είχαν ένα «περιορισμό» οι ηλίθιοι.
Ο Τραμπ νίκησε. Εμάς λόγος δεν μας πέφτει τι θα κάνει με τη χώρα του και τον λαό του. Εκτός εάν πέρα από χρεοκοπημένοι παριστάνουμε και τα ποντίκια που βρυχώνται, να τρελαθούμε εντελώς.
Εμείς θέλουμε ειρήνη, πρόοδο, εργασία, ανάπτυξη στην Ελλάδα. Θέλουμε να ξεκολλήσουμε από τον βούρκο των μνημονίων που μας βύθισαν οι «νεοφιλελέδες – σοσιαλφιλελέδες».
Δεν θέλουμε ούτε ο λαός μας να υποφέρει, ούτε οι Έλληνες να γίνονται μετανάστες και την ίδια ώρα στη ντόπια δυστυχία να προσθέτουμε ως ανόητοι και τη δυστυχία των προσφύγων. Δεν θέλουμε άλλο δυστυχία και μιζέρια. Τέλος!
Ας παίξουν τους φιλάνθρωπους και τους «πολιτικά ορθούς» αυτοί που ευθύνονται για τον πόλεμο στη Συρία. Δηλαδή, οι Αμερικανοί και οι Γάλλοι. Τα γαλλάκια όμως, που πυροδότησαν τη σφαγή στη Συρία παρέα με τα τουρκάκια, έχουν κλειστά τα σύνορά τους στους Σύρους πρόσφυγες. Όχι «σύντροφε» Ολάντ, δεν πάει έτσι. Δεν πάει καθόλου έτσι.
Και για να κλείσω, να πω κάτι και για τα τουρκάκια.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που από το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου δεν έχει πραγματοποιήσει κανένα επιθετικό-εθνικοαπελευθερωτικό πόλεμο.
Χάσαμε το 1922, το πήραμε απόφαση και κάτσαμε στα σύνορά μας. Δεν ενοχλούμε κανέναν από τότε.
Από τότε συνεχώς μας ενοχλούν όλοι τριγύρω. Από χώρες μπανανίες, όπως η Αλβανία και τα Σκόπια, μέχρι το μεγάλο πρόβλημα της περιοχής μας, η Τουρκία.
Βεβαίως η Τουρκία ενοχλεί και όλους τους άλλους.


Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2








katoxika nea

Το θηρίο της ΝΤΠ ….

katalogos


Σε προηγούμενο άρθρο μουείχα αναφερθεί για την Νίκη του Τράμπ πως όσο περισσότερο χαίρομαι
(γιατί λύσσαξαν τα ΜΜΕ και ο Πολιτικός κόσμος εναντίον του) άλλο τόσο με τρόμαζε η νίκη του
χωρίς να μπορώ να προσδιορίσω την πηγή αυτού του φόβου.
Ξεκίνησα απ τον Στρέιντζερ , σκέφτηκα γιατί σχολιάζει έτσι αρνητικά ακόμη δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον Τραμπ ..ξεκίνησα να
διαβάζω άρθρα , διάβασα γνώμες επιστημόνων, Πολιτικών , Θρησκευτικών (από διάφορα δόγματα)
διάβασα σχόλια απο εσάς… Κουράστηκα , βγήκα έξω συζήτησα με φίλους, γνωστούς, άκουγα συζητήσεις απ τα γύρω τραπέζια
γύρισα χαλάρωσα και το ξαναπήρα απ την αρχή… ψάχτηκα παντού σε ότι αφορά τον Ντόναλντ Τραμπ …
Έπιασα γενεαλογικά δέντρα απο όσους έχει πλάι του , όχι πολύ πίσω γιατί ήταν τόσα πολλά , αλλά μέχρι παππούδες ..
Αποτέλεσμα; Μια χαρά δουλεύει η ΝΤΠ … πιο ήταν το σχέδιο της; μιας και όλοι γνωρίζαμε τι εστί Χίλαρυ και μιλάμε για όλο τον
κόσμο … έπρεπε να σκεφτούν κάτι διαφορετικό μιας και καθημερινά όλο και περισσότερος κόσμος αρχίζει να ξυπνά.. στο θέμα της ΝΤΠ.
Τι κάνει λοιπόν; εμφανίζει τον Ντόναλντ Τραμπ (άγνωστος για το ευρύ κοινό ) άντε να παίξουν και τους ρόλους τους
οι Πολιτικοί μας .. πως πέσανε απ τα σύννεφα γιατί ο Τραμπ υποτίθεται πως είναι φασίστας και προχωρούν μαζί του στα τυφλά
δεν μιλώ για τους δικούς μας πολιτικούς είμαι σίγουρη πως δεν έχουν ιδέα τι εστί Τραμπ… αλλά για τους Ξένους, Μέρκελ, Σοιμπλε,
Νταισελμπλουμ κτλ.
Ο Αμερικανός πολίτης ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ νομίζει πως έβγαλε κάποιον που ψήφισε ο ίδιος …κάποιον που θα χτυπήσει το κατεστημένο ..
Μέγα Λάθος…΄κι έτσι η ΝΤΠ προς την δόξα τραβά… και τρίβει τα χεράκια της.
Που θέλω να καταλήξω; δεν θα μακρηγορήσω ούτε θα γράψω ΌΛΑ όσα έπρεπε να ψάξω για να καταλάβω τον *φόβο μου*.
Ο Ντόναλντ Τραμπ λοιπόν χώρια πως μετά την κουβεντούλα που χε εχθές με τον Ομπάμια , ξαφνικά είπε πως τον βοήθησε πολύ
η συζήτηση που είχαν και θα ήθελε την βοήθεια του Ομπάμια για μια ομαλή προσγείωση.
Τα μέλη που θα χει δίπλα του με εξουσία δεν είναι τυχαία .. θα αναφέρω δυο τρία…
Wilbur L. Ross, Jr. (November 28, 1937) Owner of WL Ross & Corp.
Owner of International Steel Group
Vice Chairman of Bank of Cyprus 
Rothschild Investments
«Starting in the mid-’70s, Ross built his reputation as a bankruptcy adviser. Ross saw himself as cleaning up the messy results of Michael Milken’s junk-bond financings, but by 1997 he wanted to do more than just cajole others into doing it his way. For three years he ran a private-equity fund within Rothschild. But Ross couldn’t invest in deals on which the firm was advising, shutting him out of one in three bankruptcies.»[3] λαβράκι λέμε..
Steven Terner Mnuchin (born 1962/63) is an American banker, film producer and political fundraiser.
He is the son of Elaine Terner Cooper, of New York, and Robert E. Mnuchin of Washington, Connecticut.[2] His father was a banker, a partner at Goldman Sachs, in charge of equity trading and a member of the management committee, and the founder of the Mnuchin Gallery at 45 East 78th Street, New York.[2][4] He graduated from Yale University.[2]
Και το καλύτερο ο ίδιος : In 2002, Mnuchin left Goldman and worked briefly for his Yale roommate Edward Lampert, chief executive of Sears. He also briefly worked for Soros Fund Management in their Private Equity division during the «Goldman» period with Jacob Goldfield and Mark Schwartz.
Τι έχει πει όμως ο Τραμπ για το Ισραήλ και τους Εβραίους;; μερικά αποσπάσματα.
Πρωτον είναι περήφανος που χει Εβραία κόρη.
«Ο πατέρας μου, Φρεντ, ήταν ανέκαθεν μέγας υποστηρικτής του Ισραήλ, ενώ η κόρη μου, Ιβάνκα, ασπάσθηκε τον Εβραϊσμό. Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της τα Σάββατα!» είπε ο Τραμπ, προσπαθώντας να αστειευθεί με τη συνήθεια των ευσεβών Εβραίων να μην απαντούν το τηλέφωνο την ιερή ημέρα του Σαμπάτ.
Νετανιάχου: «Φίλος του Ισραήλ ο Τραμπ»
«Ο Τραμπ αναγνώρισε ότι η Ιερουσαλήμ είναι η αιώνια πρωτεύουσα του εβραϊκού λαού εδώ και περισσότερα από 3.000 έτη κι ότι οι ΗΠΑ, υπό τη διακυβέρνηση Τραμπ, θα αποδεχθούν τελικά την εξουσιοδότηση που έδωσε προ πολλού το Κογκρέσο περί αναγνώρισης της Ιερουσαλήμ ως της αδιαίρετης πρωτεύουσας του Κράτους του Ισραήλ» διευκρίνισε το επιτελείο του μεγιστάνα σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.Περισσότερα
θα δείτε στο βιντεάκι
Λοιπόν ο Τραμπ …στις πολλές δηλώσεις που είπε τελευταία μεταξύ άλλων μίλησε και για ΕΙΡΗΝΗ ανάμεσα στους λαούς
θα τραβήξει το στρατό απ την Μ.Ανατολή για καλύτερες σχέσεις με Ρωσία κ.ά
Κοίτα να δεις που βγήκε και Ειρηνοποιός..
Πάμε ολοταχώς στο χτίσιμο του Ναού Σολομώντα. Επίσης τα κοιτάσματα σε οικόπεδο 12 *Κυπρου* που ναι δίπλα στο κοίτασμα
Λεβιάθαν. Mα τι όνομα κι αυτό που δώσανε… οι εβραίοι…. στα Ελληνικά σημαίνει ΘΗΡΙΟ που βγαίνει μέσα απ τη Θαλασσα.Οι μηχανές της πλατφόρμας ονομάζονται κεφαλές…
προς Θεού δεν θέλω ούτε και μπορώ να το παίξω γνώστης της Αποκάλυψης του Ιωάννη είναι απλά η γνώμη μου …
ή εστω αυτό που αντιλαμβάνομαι … Κεφαλές και Λεβιάθαν Θηρίο με κεφαλια δεν ξέρω πως θα μπορούσε να ονομάσει τότε ο Ιωάννης για να γίνει κατανοητός;
Οπότε παιδιά αυτά που έρχονται πρέπει να μας βρουν δυνατούς , έτοιμους…κι ένα βήμα πιο γρήγορους.






katoxika nea

Μπάμπα Βάνγκα: Ο Τραμπ δεν θα προλάβει να ορκιστεί.


mpampa-vangka-o-tramp-den-tha-prolavei-na-orkistei

Μπάμπα Βάνγκα: Ο Τραμπ δεν θα προλάβει να ορκιστεί.
ΣΧΟΛΙΟ : Εμείς πάλι θα περιμένουμε το πλήρωμα του χρόνου,αφού οι προφητείες είναι για να διαψεύδονται ή να επαληθεύονται,όπως αυτή του Νοστράδαμου για τον Ιούλιο του 1999 που θα ερχόταν ο Βασιλιάς του…τρόμου!
Η γυναίκα που όλοι όσοι πιστεύουν στις προφητείες τρέμουν στο άκουσμά της, η Μπάμπα Βάνγκα, ή αλλιώς ο Νοστράδαμος των Βαλκανίων, η γυναίκα που προέβλεψε την 11η Σεπτεμβρίου και την άνοδο του Ισλαμικού Κράτους, έχει κάνει πρόβλεψη και για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ.
Έχει πει ότι ο Μπαράκ Ομπάμα θα είναι ο τελευταίος αμερικανός Πρόεδρος. Όπως έχει πει ο 44ος Πρόεδρος θα είναι αφροαμερικανός και θα είναι και ο τελευταίος. Είπε ακόμα ότι όσο ο Ομπάμα θα είναι Πρόεδρος θα υπάρξει μεγάλη οικονομική κρίση. «Όλοι θα εναποθέσουν τις ελπίδες τους σε αυτόν αλλά θα συμβεί το αντίθετο», είχε πει η Μπάμπα Βάνγκα. «Θα βυθίσει την χώρα στην κρίση και θα ξεσπάσει εμφύλιος ανάμεσα στον Βορρά και το Νότο».
Η Μπάμπα Βάνγκα έχει πει και άλλα ανησυχητικά πράγματα. Ότι θα υπάρξει πόλεμος στην Συρία και ότι θα τελειώσει το 2043 με την εγκαθίδρυση Χαλιφάτου στη Ρώμη. Εχει πει ακόμα ότι η Ευρώπη θα πάψει να υπάρχει και θα γίνει έρημη γη.
Οι οπαδοί της λένε ότι είχε προβλέψει το τσουνάμι του 2004, ενω το 1989 είχε λένε προβλέψει την 11η Σεπτεβρίου.
Η Βάνγκα είχε γεννηθεί στο χωριό Στρούμιτσα της Βουλγαρίας και ηταν τυφλή. Μέχρι το τέλος της ζωής της η φήμη της είχε περάσει τα σύνορα της χώρας της και άνθρωποι από όλο τον κόσμο, πλούσιοι και φτωχοί πήγαιναν σ’ εκείνη για να μάθουν τα μελλούμενα…





katoxika nea

Η Ρωσία προειδοποιεί τον Τραμπ: «Η Παγκόσμια Ελίτ σχεδιάζει να σε δολοφονήσει» [Βίντεο]


rosia-proidopii-tramp-pagkosmia-elit-schediazi-dolofonisi-video

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ : Και συνεχίζετε το χτίσιμο του μύθου … αυτός από την μια και η ελίτ από την άλλη!!! Μέχρι να το καταπιεις και μετά να είσαι σαν καθιστή πάπια σε ότι σου περάσει!!! Αααα εντωμεταξυ τα 4 δις περιουσία δεν τα έκανε στην αγορά της γης ..αλλά στον Άρη…εκεί δεν έχει τις Ελιτ τύπους !!
Η εκλογή Ντόναλντ Τράμπ στην προεδρία των ΗΠΑ ενόχλησε κάποιους «υψηλά ιστάμενους» στο παρασκήνιο και οι οποίοι σχεδιάζουν τώρα να τον σκοτώσουν; Αυτό το ερώτημα θέτουν τα Ρωσικά ΜΜΕ.
Οι φήμες ότι η «άρχουσα τάξη» είναι δυσαρεστημένη με τον Τράμπ έχουν εμφανιστεί εδώ και καιρό. Συγκεκριμένα μετά τις ομιλίες του όπου υποσχόταν ότι θα βελτιώσει τις σχέσεις με τη Μόσχα και τον πρόεδρο Πούτιν. Αναλυτές και από την Αμερική, όπως ο γνωστός δημοσιογράφος Άλεξ Τζόουνς, θεωρούν ότι εισέρχεται σε επικίνδυνα μονοπάτια, προσπαθώντας να προσεγγίσει τη Ρωσία. Πιστεύουν ότι κάποιοι άνθρωποι που ανήκουν στην «Άρχουσα Τάξη» δεν βλέπουν με καλό μάτι τις υποσχέσεις Τράμπ.
Προσπαθούν να κρατήσουν το σημερινό «παγκόσμιο καθεστώς» έτσι όπως είναι. Υπό τον έλεγχο του Τράμπ, η μορφή του κόσμου θα πάρει εντελώς διαφορετική στροφή, η οποία αποκλίνει από τον κανόνα.
Οι φήμες για την δολοφονία Ντόναλντ Τράμπ έχουν αναπαραχθεί σε τρομακτικό ρυθμό και φημολογείται ότι φοράει αλεξίσφαιρα γιλέκα κάθε φορά που βρίσκεται έξω σε κοινή θέα. Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στο Λας Βέγκας, λέγεται ότι ένας 20χρονος προσπάθησε να αρπάξει το όπλο ενός αστυνομικού και να τον σκοτώσει.
Σίγουρα κάποια «γεράκια» στην Αμερική δεν βλέπουν με καλό μάτι την προσέγγιση του Τράμπ με την Ρωσία. Τώρα αν αυτό φτάσει σε κάποιο οργανωμένο σχέδιο κατά της ζωής του, προέδρου πλέον Τράμπ, αυτό μένει να το δούμε στο μέλλον.





katoxika nea

Η Ιλουμινάτικη κάρτα υποδυκνύει την επερχόμενη πολιτική δολοφονία;

ilouminatiki-karta-ipodikniei-tin-eperxomeni-politiki-dolofonia

Έξυπνοι παρατηρητές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη μυστηριώδες Ιλουμινάτικη κάρτα
παιχνιδιών που βλέπουμε παρακάτω και ονομάζεται «αρκετά πια» και δείχνει την ομοιότητα ενός
άνδρα με μια σφαίρα στο κεφάλι του. Υποτίθεται ότι είναι ένα συγκεκριμένο άτομο που βλέπει την
παραπάνω κάρτα στο Ιλουμινάτικο παιχνίδι;
Για το τι ή ποιος ήταν, αμέσως σκέφτηκε ένα όνομα. Πολλοί άλλοι έχουν σκεφτεί το ίδιο πρόσωπο. Ποιος πιστεύετε ότι απεικονίζεται στην φωτογραφία της κάρτας;
Αν είπατε Ντόναλντ Τραμπ, δεν είστε οι μόνοι, και μετά από τις πρόσφατες απειλές του άρχοντα των ναρκωτικών του Μεξικού, El Chapo, που υποτίθεται ότι προσφέρει 100 εκατομμύρια δολάρια για τη σύλληψη του Τραμπ- «νεκρός ή ζωντανός»,
who
Λαμβάνουμε ιδιαίτερα υπόψιν τις πρόσφατες πολιτικές δηλώσεις της Χίλαρι Κλίντον, Τζεμπ Μπους
και του Κυβερνήτη στο Νιού Τζέσε’υ’ , Chris Christie, όπως φαίνεται στο 1ο βίντεο παρακάτω,που φωνάζουν «ΑΡΚΕΤΆ!»σχεδόν σαν σε ταυτοφωνία, αναφορικά με τα «καμώματα»του Ντόναλντ Τραμπ.
Ακόμη και η CIA παραδέχθηκε πρόσφατα ότι, οι ίδιοι ήταν μέρος της συγκάλυψης για τη δολοφονία του JFK
Οι θεωρίες συνωμοσίας, γι αυτή την κάρτα προοιωνίζουν άλλη μία απόπειρα δολοφονίας σε αμερικανικό έδαφος.
enoughisenough
Στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε τις προγγούμενες καταστροφές που έχουν καταγραφεί από τις Ιλουμινάτικες κάρτες,όπως η πετρελαιοκηλίδα στον κόλπο του Μεξικού, το τσουνάμι στην Ιαπωνία
και την πυρηνική καταστροφή,και την 11η Σεπτεμβρίου.Θα είναι ο Τραμπ το επόμενο θύμα αφού γκρεμίζει τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ;
Η Ιλουμινάτικη κάρτα αναφέρει στο πλήρες κείμενό της :
Ανά πάσα στιγμή, σε οποιοδήποτε τόπο, Ελεύθεροι σκοπευτές μπορούν να σας κάνουν να «πέσετε».. Να έχεις καλή μέρα.
trumpcard
Παίξτε αυτή την κάρτα με τη δική σας σειρά, πριν αποκτήσετε οποιασδήποτε οικόπεδα. Μπορείτε να αφαιρέσετε όλες τις κάρτες Zap, (παράλυση ή πάγωμα) χαρακτηριστικά που επηρεάζουν τη δομή
σας αε δύναμη. Ωστόσο, απορροφημένος με τον καθαρισμό, μπορείτε να τραβήξετε άλλα οικόπεδα χωρίς αυτή τη σειρά.




katoxika nea

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ! ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΝΤΠ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ !


arxise-apeleutherosi-tis-amerikis-ta-orfana-tis-ntp-dinoun-ta-resta-tous-gia-na-sosoun-tomari-tous

Διαδηλωσεις λεει σε πολλες πολεις της Αμερικης!!
Πληρωμενα τσιρακια του πραιτωρα των παγκοσμιων δολοφονων,του Ζωρζ Σορρος!!
Μονο που οι στοχευσεις τους,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΜΠ!!
Ειναι να σωσουν το τομαρι τους!!
Ας δουμε λοιπον τι ακριβως γινεται!!
Δεδομενα:
α)Σε λιγες εβδομαδες απο τωρα,και προς το τελος του χρονου,θα εχει πραγματοποιηθει η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΥΒΛΙΟΥ απο την κηδεμονια ΡΟΤΣΙΛΝΤ.Η Κεντρικη τραπεζα της Ρωσσιας,επανερχεται στα χερια της Ρωσσικης διοικησης μετα απο την > της στον τραπεζικο δολοφονο Ροτσιλντ που υπεγραψαν τα τουρκοσπορα αποβλητα με την ονομασια >.
β)Η παγκοσμια δολοφονικη μαφια,εχει ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΣΕΝΑΡΙΑ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!!
γ)Χρησημοποιει και τις τελευταιες της εφεδρειες για να αποφυγει την ανευ ορων αποχωρηση της απο την Μ.Ανατολη! αυτες,ονομαζονται,Τουρκια.
δ)Εχασαν την μητροπολη του δολοφονικου τους οπλου που ονομαζεται Ουασιγκτον DC.
ε)Ειναι ολοφανερη πλεον η σαστημαρα τους,μπροστα στα γεγονοτα που εξελισσονται εναντιον τους και χωρις αυτους!!Κλασσικη η δηλωση του Γερμανου υπουργου,οτι πια δεν ξερουν τι να κανουν!!
Ας τα δουμε ενα-ενα:
α)Η επαναφορα του Ρουβλιου στα Ρωσσικα χερια,> στο να ξεκαθαρισει τους στοχους του!
Δεν θα υπαρχει πλεον κανενας τροπος για οικονομικους εκβιασμους!!
Παραλληλα,η υποχρεωτικη αναγνωριση του ως παγκοσμιο νομισμα διεθνων συναλλαγων,θα σημανει την καταρρακωση του δολλαριου στις διεθνεις αγορες!!
Ενος δολλαριου που ηδη ειναι νομισμα ανευ ανταλλακτικης αξιας που ηδη δεχεται πιεσεις απο αυτες!
Η Ρωσσια με το δικο της νομισμα,θα μπορει να εκδωσει σειρες Ρουβλιων,εναντι Χρυσου,που εδω και πολλα χρονια ΑΓΟΡΑΖΕΙ τρομοκρατωντας μυστικες υπηρεσιες,και πληρωμενους απο τους δολοφονους δηθεν Οικονομικους αναλυτες!!
Αυτο θα σημανει την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΩΣΣΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ,που θα κανει τις> κυρωσεις των δυτικων,παιγνιδακι για παιδακια!!
Ηδη με την επεκταση της Ευρασιατικης οικονομικης ζωνης που εδω και χρονια δημιουργησε,εχει αυξησει τις αγορες στις οποιες κινειται!
Αρα!!Η μειωση της > της Ρωσσικης οικονομιας απο την αγορα της Ευρωπης,θα σημανει και την περεταιρω αυξηση των > της εναντι αυτης!!
Να θυμισουμε δε οτι η Ευρωπη τεινει να γινει το περιχαρακωμενο τελευταιο καστρο της Τουρκοσποριτικης μαφιοζικης Τραπεζικης αλητειας,που και αυτο βρισκεται υπο την αιρεση του ντομινο αλλαγων,μετα το Ελληνικο δημοψηφισμα,το BREXIT,αλλα και της σιωπηλης επαναστασης του λαου των ΗΠΑ!
β)Παρα την απολυτη κηδεμονια των αλητων σε ολα τα δυτικα μιντια,δεν αποφευχθηκαν τα τρια προαναφερομενα > τους!
Υπεστησαν-κι αυτο θα συνεχιστει- μεγαλες επικοινωνιακες ηττες!
Αποδειξη,οτι πλεον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!
Το επικοινωνιακο τους στραπατσο ειναι αυτο που τους φοβιζει περισσοτερο απο ολα,γιατι εχουν χασει πια τον ελεγχο επι των λαων και το βαρος πεφτει πια μονο στην οικονομικη ευρωστια τους και στους προθυμους εναντι οικονομικων ανταλλαγματων να τους ακολουθησουν!!
Μα τα πραγματα δειχνουν οτι και αυτα τα πουλημενα κορμια,λιγοστευουν επικινδυνα!!
Οπως αλλωστε και η οικονομικη τους ευρωστια με την καταστροφικη πορεια του οικονομικου τους οπλου που ακουει στο ονομα >!!
γ)Εδω εχουμε μια Τουρκια που παραπαιει οικονομικα,να εξοπλιζεται επικινδυνα!!Και να πουλαει το γνωστο παραμυθι της μαγκιας σε επιπεδο βαλκανιων και Μ.Ανατολης!
Αν νομιζουμε οτι ο > τους Πουτιν δεν γνωριζει τι παιζει με τους Τουρκους και τους μαφιοζους,πεφτουμε τελειως εξω!
Το τι ζηταει η Ρωσσια απο την Τουρκια,θα το δουμε σε λιγες μερες που το Χαλεπι θα καθαριστει απο τις βρωμιες των τουρκοσπορων Τζιχανωμαλων!
Δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι η αντιαεροπορικη ομπρελλα που στηθηκε ,περιλαμβανει ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!
Εχει κλειδωθει και ασφαλιστει καθε δυνατοτητα της Τουρκιας να δρασει,χωρις την αδεια της Μοσχας!
Ουτε ειναι τυχαια η επαναπροσεγγιση ΗΠΑ και Τουρκιας μερικα εικοσιτετραωρα πριν τις Αμερικανικες εκλογες!
Την Τουρκια θελουν να την χρησημοποιησουν για να κανουν μπαχαλο τις προσπαθειες για τον καθαρισμο της Μ.Ανατολης απο τους Τζιχανωμαλους!!
Αυτο ομως δεν εχουν πια δυνατοτητα να το κανουν,γιατι το παιγνιδι μισοτελειωσε,αλλα και υπαρχει πλεον προσεγγιση Ρωσσων και Κουρδων, σουνιτων και σιιτων .Ζητουν Ρωσσικα οπλα!!
Γνωριζοντας,βεβαιως,οτι ο >,αλλα και την > στο θεμα αυτο!!
Μα καλα!!Ζητανε οπλα απο την υπερδυναμη που στεκεται εναντια στα συμφεροντα τους που ειναι η δημιουργια του μεγαλου Κουρδισταν??
Ακομα και οι Ιρακινοι θελουν Ρωσσικα οπλα!!!
Ας συνελθουμε λιγακι!!
Το Κουρδισταν ειναι πια προ των πυλων και εχει συμφωνησει και η Ρωσσια και η Συρια,αλλα και το Ιραν,ακομα και το Ιρακ φαινεται!!
Το τελευταιο χαρτι της Τραπεζικης μαφιας,θα ειναι Η Τουρκια στο αιγαιο,για να αποκλειστει η Ρωσσια απο την μεσογειο!!
Αραγε ο Λαβρωφ,ηρθε στην Ελλαδα,για να μαζεψει λουλουδια?
Ας αρχισουμε λιγο να ειμαστε υποψιασμενοι γι αυτα που λεγονται και γινονται!!
δ)Οι εκλογες στην Αμερικη ειναι η μεγαλη πανωλεθρια τους!
Ο λευκος οικος,θα πεσει στα χερια ξενων!!Δεν εχει σημασια που ειναι Αμερικανος!!Σημασια εχει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ!!Αρα….παρανοια και πανικος!!
Το αστειο ειναι οτι απο την πρωτη στιγμη βγηκαν τα ορνεα να πεισουν οτι ειναι του > απλα λιγο επαναστατημενος!!!
Και τι δεν εχουμε ακουσει και διαβασει τις τελευταιες μερες!!Ατελειωτες αναλυσεις που ολες καταληγουν στην καταστροφολογια!!
Ας δωσουμε μερικα πραγματα που δειχνουν!!
FBI καθαρα αποσκιρτησε απο τις μαφιοζικες πρακτικες τους!
CIA!! Να θυμισουμε οτι ο Ομπαμα ειχε προβληματα στην Συρια με αυτους?
Αμερικανικος στρατος!!Μα τοσο καιρο πριν τις εκλογες τα δολοφονικα γερακια,δεν φωναζαν να γινει πραξικοπημα?Τι εγινε?Μηπως ο στρατος απεκτησε την δικη του αποψη?
Αμερικανικος λαος!!Χωρις λογια!!
Οι συγκεντρωσεις και οι διαμαρτυριες θα συνεχιστουν!Οι παγκοσμιοι δολοφονοι πιστευουν με μεγαλυτερη ενταση!
Αντιθετα μου φαινεται οτι θα σβυσουν,γιατι ειναι ανευ λογου!Ο λαος εψηφισε αρα αντιτιθενται στην δημοκρατια!!
Αλλωστε μιλησαν για ειρηνικες διαδηλωσεις! Δεν τους παιρνουν οι μαγκιες,γιατι οι ψηφοφοροι του Τραμπ,ειναι οι περισσοτεροι οπαδοι των οπλων.Και ο Τραμπ ειναι υπερ της οπλοφοριας των πολιτων!!
Το μονο οπλο που τους μενει στις ΗΠΑ ειναι το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΔΟΛΛΑΡΙΟ!!Δεν μπορουν ομως να το χρησημοποιησουν,γιατι μαζι με την Αμερικη,θα καταστραφουν και οι ΙΔΙΟΙ !!
ε) Με ολα αυτα τα χτυπηματα που δεχονται τα τελευταια χρονια,η αποτυχια τους στην μητροπολη τους,τους εχει φερει σε απογνωση και σαστημαρα!!
Εχουν μαθει να κινουνται βασει σχεδιου,γιατι ειναι αρκουντως ηλιθιοι να αυτοσχεδιασουν!!
Ολα εκεινα τα πλαν b.c,d.Που ακουγαμε περιελαμβαναν εναλλακτικες λυσεις,εαν κατι παει στραβα!!
Ποτε τους δεν προβλεψαν πλανα,για το αν θα αποτυχουν τελικα,τι θα κανουν!!
Σημερα ειναι στο πουθενα χωρις σχεδιο!!Δηλαδη χαμενοι στο διαστημα!!
Η Ιστορια με τις διαδηλωσεις,ειναι μεσα στα γνωστα χιλιοπαιγμενα σεναρια!Επαναλαμβανονται διαρκως.Αυτο σημαινει οτι τους τελειωσαν τα πλανς!!
Και κατι ακομα που διελαθε της προσοχης μας!!Αν ηξεραν οτι ο Τραμπ ηταν ευαλωτος,θα τον ειχαν ηδη καλωσορισει στην προεδρια των ΗΠΑ με σκοπο να τον προσποριστουν,ειτε με εκβιασμους,ειτε με πονηρα τετελεσμενα!!Αληθεια!!!ΠΟΣΟ ΑΟΠΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΩΝΩΣΟΥΝ,ΑΠΟΜΩΝΟΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ?
Το ποιο σωστο το ειπε ο Σοιμπλε:
Με ριξανε τα σοσιαλ μιντια!!
Οχι οτι αυτο ειναι αληθεια,Αν ηταν σωστος και οχι δολοφονος,τι θα του εκαναν?
Ομως αυτο δειχνει και την δυναμη που απεκτησαν τα σοσιαλ μιντια εναντι των καταχειραγωγημενων ΜΜΕ σε ολον τον πλανητη!!
Ας πουμε ενα ευχαριστω στις ιστοσελιδες,στα μπλοκς και σε ολες τις μορφες ενημερωσης που ξερουν και θελουν να βρισκονται στις επαλξεις της αδουλωτης ενημερωσης!!Κι ας υπερβαλλουν καποιες φορες!!
Ολα χρειαζονται!!Ακομα και οι υπερβολες!!
Ιωαννα Βαφειαδου








katoxika nea

Κλείνουν ζωτικής σημασίας τμήμα συνοριοφύλαξης στα ελληνοαλβανικά σύνορα!

Κλείνουν ζωτικής σημασίας τμήμα συνοριοφύλαξης στα ελληνοαλβανικά σύνορα!

Βάζουν λουκέτο στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Καστάνιανης, που καλύπτει μια μεγάλη έκταση στα σύνορα με την Αλβανία και συγκεκριμένα τα χωριά Λάβδανη, Αγία Μαρίνα, Καστάνιανη, Χαραυγή, ΚτίσματαΤο περασμένο καλοκαίρι, είχαμε παρουσιάσει σε άρθρο μας στο protothema.gr,τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην ακριτική Καστάνιανη Πωγωνίου Ιωαννίνων. Στο άρθρο αυτό, είχαμε αναφερθεί και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιγοστοί κάτοικοι της περιοχής, λόγω της γειτνίασής της με την Αλβανία και τις υποσχέσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για επάνδρωση εκ νέου των ακριτικών φυλακίων του Πωγωνίου.
Δεκαπέντε περίπου μήνες μετά, δεν έχει επανδρωθεί ΟΥΤΕ ΕΝΑ φυλάκιο.
Έμειναν έτσι μόνο λιγοστοί συνοριοφύλακες, στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Καστάνιανης, που καταβάλλοντας κάτι παραπάνω από υπεράνθρωπες προσπάθειες, αγωνίζονται για να προστατεύσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και τις περιουσίες τους και να τους προσφέρουν ένα αίσθημα ασφάλειας.
Με έκπληξη λοιπόν διαβάσαμε σε τοπικά έντυπα και σάιτ(«Ηπειρωτικός Αγών», «Πρωινός Λόγος», epirusgate κ.ά.), ότι σχεδιάζεται το κλείσιμο του Τμήματος αυτού και η συγχώνευσή του με το, ήδη επιβαρημένο, Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, που απέχει γύρω στα 25 χιλιόμετρα από την  Καστάνιανη. Πρόκειται για απόφαση  της ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο συγχώνευσης αστυνομικών και άλλων τμημάτων.
Επειδή, δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι κρύβεται κάτι περίεργο πίσω από αυτή την απόφαση, αλλά οι αρμόδιοι δεν έχουν σωστή ενημέρωση, τους δίνουμε μερικά στοιχεία τα οποία μάλλον αγνοούν.
Το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Καστάνιανης, καλύπτει μια μεγάλη έκταση στα σύνορα με την Αλβανία. Η περιοχή αυτή περιλαμβάνει  τα χωριά Λάβδανη, Αγία Μαρίνα, Καστάνιανη, Χαραυγή, Κτίσματα κ.ά.  και είναι εύκολα προσβάσιμη από τη γειτονική χώρα.
Οι συνοριοφύλακες, έρχονται αντιμέτωποι, σχεδόν καθημερινά με Αλβανούς κακοποιούς, εμπόρους ναρκωτικών και λαθρομετανάστες.
Τα τμήματα συνοριακής φύλαξης της περιοχής, έχουν ήδη αποψιλωθεί από ανθρώπινο δυναμικό και είναι υποστελεχωμένα.
Επίσης, το κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι συνοριοφύλακες στην Καστάνιανη, έχει παραχωρηθεί δωρεάν στο κράτος, με τη μόνη υποχρέωση να το συντηρεί. Το οικονομικό κόστος λοιπόν για το Δημόσιο, είναι αμελητέο.
Χαρακτηριστικό περιστατικό της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή, είναι ότι πρόσφατα, στο χωριό Λάβδανη, κακοποιός (για την εθνικότητα του οποίου δεν χρειάζονται ερωτήσεις και απαντήσεις…), μπήκε στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας και την υποχρέωσε να κοιμηθεί σε αυτό! Ως αντάλλαγμα(!), υποσχέθηκε να μην την πειράξει καθόλου και να πάρει από αυτήν όσα χρήματα και κοσμήματα είχε. Τουλάχιστον  τήρησε την υπόσχεσή του και το πρωί, μετά το πέρασμα της «περιπόλου» των συνοριακών φρουρών( γνώριζε προφανώς τις ώρες διέλευσής τους), έφυγε σαν κύριος με τα χρήματα και τα κοσμήματα της άτυχης και έντρομης ηλικιωμένης!
Αλήθεια, είναι οι ιθύνοντες της ΕΛ.ΑΣ. ενήμεροι για αυτό και για δεκάδες άλλα ανάλογα περιστατικά; Αν στην θέση της ηλικιωμένης γυναίκας, βρισκόταν κάποιος δικός τους άνθρωπος, πώς θα αντιδρούσαν;
Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι δεν υπάρχει σωστή ενημέρωση και ότι με αυτό το άρθρο, θα καταλάβουν οι αρμόδιοι το λάθος που προτίθενται να κάνουν και θα το διορθώσουν.
Ειδικά σε μια τόσο ευαίσθητη εθνικά περιοχή, της οποίας οι λιγοστοί κάτοικοι φυλάνε πραγματικά Θερμοπύλες, την ίδια ώρα που ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, προκαλεί ακατάπαυστα και θρασύτατα…
Κλείνουν ζωτικής σημασίας τμήμα συνοριοφύλαξης στα ελληνοαλβανικά σύνορα! - Εικόνα 0

































katoxika nea

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ….. ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ Κ.ΙΓΝΑΤΙΟ:


panagia
1 Iουλιου 2015 Καπου στο Α.Ορος
Ηταν απογευμα μετα την τραπεζα…..ο ηλιος ηταν ακομη ψηλα….ενας νεαρος καθηγητης, εξομολογουνταν σε ενα μυστηριακο κελι, σε εναν ιδιαιτερα υψηλο πνευματικα γεροντα, οπως αποδειχθηκε εκ των υστερων, απο πληθωρα γεγονοτων που συνεβησαν στη ζωη του καθηγητη…..κατα τη διαρκεια της εξομολογησης ο Γεροντας μεταξυ των αλλων, ρωτησε τον καθηγητη, αν εχει πνευματικο και αν πηγαινει τις Κυριακες στην Εκκλησια…..ο καθηγητης απαντησε αρνητικα και στα 2…..»πρεπει να πηγαινεις τουλαχιστον την Κυριακη αγορι μου…..και θα βρεις και εναν πολυ καλο πνευματικο λιγο καιρο αφου κατεβεις στο Βολο…..» ειπε ο γεροντας…..»δυσκολο γεροντα…..εχω παει σε διαφορους αλλα κανενας δεν με αγγιξε….» απαντησε ο καθηγητης….» Θα βρεις…..εχει εναν καλο για σενα η Παναγια….» αναφωνησε βεβαιος ο Γεροντας και ελεγε αληθεια…..!!!!
Μεσα στον Αυγουστο, ο καθηγητης ενα Κυριακατικο πρωινο, πηγε στην πλησιεστερη εκκλησια της Παναγιας…..στην Παναγια Τρυπα…..και εκει βρηκε αυτον που του ειχε πει ο Γεροντας…..απο την πρωτη στιγμη που τον ακουσε να ψελνει θυμηθηκε τα λογια του Αγιορειτη Γεροντα…..ετσι και εγινε λοιπον οπως τα ειχε πει ο Γεροντας…..
ο καθηγητης συναντησε τον τελειο πνευματικο για να αναπαυει τη ψυχη του….λιγους μηνες αργοτερα ο καθηγητης επισκεφτηκε ενα Σαββατοβραδο την εκκλησια….ο Παπα Γιωργης ειναι μυστηριος και ξεχωριστος αλλωστε και δεν περιοριζεται ποτε στα τετριμμενα…..αυτο ειναι αλλωστε που ελκυει χιλιαδες ατομα σε αυτον και στην εκκλησια παραλληλα…..ανθρωποι που υπο αλλες συνθηκες δεν θα πατουσαν ποτε το ποδι τους μεσα σε αυτην…..ειχε λοιπον καθιερωσει την Σαββατιατικη λειτουργια που εμπεριεχει εξορκισμους…..κατι το μοναδικο στα χρονικα της Πολης και οχι μονο…..μια λειτουργια που βοηθησε παρα μα παρα πολυ κοσμο…..εκεινο το βραδυ ο Παπας αργησε να βγει για τον καφε του….ο καθηγητης ρωτησε την κ.Φιλιτσα γιατι αργει και αυτη του απαντησε οτι κατι τρεχει με μια κοπελα…..η οποια και ειχε ερθει για πρωτη φορα με τον αδερφο της, ειδικα για τη συγκεκριμενη λειτουργια, αλλα με το που μπηκε στην εκκλησια και ακουσε τον Παπα να ψελνει εξορκισμους εκανε εμετο…..!!!!!
Ο καθηγητης αντιληφθηκε αμεσα τι ειχε συμβει…..κατευθυνθηκε προς το εσωτερικο της εκκλησιας…..μεσα στο εξομολογητηριο, ειδε τη νεαρη κοπελα να σφαδαζει στο πατωμα και να βριζει τον Παπα Γιωργη, που ειχε ιδρωσει, στην προσπαθεια του να βγαλει απο μεσα της τον δαιμονα που ειχε κυριαρχησει μεσα στο κορμι της…..ο αδερφος της προσπαθουσε να την κρατησει σταθερη και ο Παπας ειχε τον σταυρο του πανω στο κεφαλι της και διαβαζε εξορκισμους….ξαφνου μια βαρια ανδρικη φωνη ακουστηκε…..»Παπα αστην αυτην….ειναι δικια μου….» η φωνη βγηκε μεσα απο το ταλαιπωρημενο κορμι της δαιμονισμενης κοπελας…..ο Παπας ομως δεν την αφησε…..παλεψε οσο μπορουσε μαζι με τον αδερφο της….ο καθηγητης δεν αντεξε το αποτροπαιο θεαμα και βγηκε εξω συγκλονισμενος, αλλα συναμα εχοντας ευγνωμοσυνη στην πολυαγαπημενη Παναγια, για τον πνευματικο στον οποιο τον ειχε οδηγησει, για να τον ευχαριστησει για την επισκεψη του στο Α.Ορος…..!!!!!
Ηρθε λοιπον η ωρα και η στιγμη ο Μητροπολιτης μας κ.Ιγνατιος να εκδιωξει τον Παπα Γιωργη απο την Εκκλησια της Παναγιας μας…..Με ποιο δικαιωμα αγαπητε Επισκοπε μας μεταθετετε τον Παπα Γιωργη μας;;; Μηπως επειδη εχει υπερβολικες δραστηριοτητες;;; Καποιοι συναδελφοι του πειραχτηκαν απο αυτο το γεγονος;;; Τους πειραξε τοσο πολύ η αποτομη αυξηση των πιστων που εκκλησιαζονται στην Παναγια Τρυπα; Γι αυτό σιγουρα εχει τεραστιο μεριδιο ευθυνης ο Παπα Γιωργης, επειδη η καλοσυνη του, η ταπεινοτητα του και το φως που εκπεμπει η ψυχη του, ελκυουν χιλιαδες πιστους να επισκεπτονται την Εκκλησια του….
Κανονικα αγαπητε Μητροπολιτα, που ηγειστε της Εκκλησιας στο Νομο, θα επρεπε ολοι οι Ιερεις να εχουν ως υποδειγμα τον Παπα Γιωργη και όχι να πραττουν προς την αντιθετη κατευθυνση…..διοτι ο Παπα Γιωργης εχει κανει μεγαλο καλο, σε παρα πολλους ανθρωπους και γι αυτο το ποιμνιο του, οχι τυχαια, τον αγαπα υπερβολικα…..θα επρεπε ολοι οι Ιερεις να εχουν πολλες δραστηριοτητες, υπερ του ποιμνιου τους και μονο υπερ αυτου…..ο κοσμος δεν ειναι χαζος και αντιλαμβανεται τα παντα…..ευχομαι να σας δωσει ο Θεος φωτιση και να ανακαλεσετε αμεσα την αποφαση σας…..γιατι αυτο ειναι το πρεπον και το δικαιο…..και ως Μητροπολιτης πρεπει να ειστε το φωτεινο παραδειγμα του δικαιου…..οπως ηταν ο Προκαθημενος σας Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος…..!!!!!
Επειδη γνωριζω πολυ καλα λοιπον οτι υπαρχει το αισθημα του δικαιου μεσα σας, σας καλω αμεσα να ανακαλεσετε, την βεβιασμενη, υπο κρατος πιεσης, αποφαση σας, για την αρση της αδικιας, εναντια οχι στον Παπα, αλλα στο ποιμνιο του που τον εχει αναγκη…..γιατι το ποιμνιο ειναι οργισμενο…..και οργη λαου, οργη θεου αγαπητε μου…..ο Θεος να σας εχει καλα Μητροπολιτα μου και να εχει καλα και τον αγαπημενο μας Ιερεα, του οποιου το εργο, πρεπει να στηριχτει απο εσας στον μεγιστο βαθμο, διοτι ειναι θεαρεστο…..
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡ ΓΕΩΡΓΙΟΥ…






katoxika nea

Ο Τραμπ σταματά την στήριξη ΗΠΑ σε “αντάρτες” που μάχονται τον Άσαντ!Τι είπε για πόλεμο με Ρωσία

usa_army


   Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα καταλήξουν να εμπλακούν σε πόλεμο με τη Ρωσία εάν επιτεθούν στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, δήλωσε ο εκλεγμένος Ρεπουμπλικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στο πλαίσιο μιας συνέντευξής του η οποία δημοσιεύθηκε χθες στην εφημερίδα The Wall Street Journal.
   Εάν οι ΗΠΑ εξαπέλυαν επίθεση εναντίον του Άσαντ «θα καταλήγαμε να πολεμάμε με τη Ρωσία», είπε ο Τραμπ.
   «Η θέση μου είναι πως (…) η Συρία πολεμάει το Ισλαμικό Κράτος και πρέπει να απαλλαγούμε από το ΙΚ. Η Ρωσία βρίσκεται τώρα σε συμμαχία με τη Συρία, και τώρα έχουμε το Ιράν, που γίνεται ισχυρό, εξαιτίας μας, σε συμμαχία με τη Συρία (…). Υποστηρίζουμε αντάρτες εναντίον της Συρίας και δεν έχουμε ιδέα ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι», πρόσθεσε ο Τραμπ στη συνέντευξή του στην Γουόλ Στριτ Τζέρναλ.
   Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο Τραμπ είχε τονίσει ότι ο νυν πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ μπορεί να μην είναι ο ιδανικός ηγέτης της χώρας αυτής, όμως πολλές από τις οργανώσεις της αντιπολίτευσης που θα αναλάμβαναν την εξουσία εάν απομακρυνόταν θα μπορούσαν να αποδειχθούν χειρότερες. Είχε προσθέσει ότι η προτεραιότητά του στη Συρία θα είναι να εξαλειφθεί το ΙΚ, όχι να απομακρυνθεί ο Άσαντ από την εξουσία.



militaire.gr

Γιατί πήγε ξαφνικά στην Άγκυρα ο Αμερικανός Αρχηγός! Τι συμφώνησε με τους Τούρκους

dundford


Η εφημερίδα Evrensel αποκάλυψε, πριν πέντε μέρες, το λόγο της ξαφνικής επίσκεψης του Αμερικανού Γενικού Επιτελάρχη , Στρατηγού  Dunford στην  Άγκυρα. 
Ο  Στρατηγός συμφώνησε με τον Τούρκο ομόλογο του Hulusi Akar την εγκατάσταση ενός αμερικανού αξιωματικού στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο, για να δίνει αναφορές στον διοικητή  του Κέντρου CENTCOM Στρατηγό  Votel.
Μετά τη συνάντηση  ο Αμερικανός αξιωματούχος δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία με την τουρκική στρατιωτική ηγεσία, με την οποία έχει αναπτύξει τόσο φιλικές σχέσεις ώστε ζητάει να την επισκεφθεί ακόμα και τις Κυριακές.
Ο Αμερικανός αξιωματικός θα συντονίζει τις επιχειρήσεις στο Ιράκ και τη Συρία και θα δίνει αναφορές στον Στρατηγό Votel.
Την είδηση έσπευσε να διαψεύσει η φιλοκυβερνητική εφημερίδα  Yeni Safak, η οποία ανέφερε ότι ο αμερικανός αξιωματικός δεν θα εγκατασταθεί στο τουρκικό Γενικό Επιτελείο, αλλά στο γραφείο του Στρατιωτικού Ακολούθου της Πρεσβείας στην Άγκυρα.
Το Κόμμα ΗΚΡ ( Σωτηρίας του Λαού )  προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και ζητά την τιμωρία  του Προέδρου Ερντογάν, του Γενικού επιτελάρχη  Hulusi Akar,  του υπουργού εξωτερικών Cavusoglu, του πρωθυπουργού Yildirim, του υπουργού Eθνικής Άμυνας Fikri Isik και των Αμερικανών στρατηγών  Dunford και Votel, για βαρύτατα αδικήματα, όπως συνεργασία με τον εχθρό, πολιτική και στρατιωτική κατασκοπεία, προδοσία, αδικήματα πολέμου.
Ποια είναι η  αλήθεια; Σίγουρα ο ρόλος του αμερικανού αξιωματούχου θα είναι σημαντικός είτε τοποθετηθεί στο Γενικό Επιτελείο , είτε όχι.  Γνωρίζουμε ότι η Τουρκία ενεργεί πάντα με τη σύμφωνη γνώμη της Ουάσιγκτον. Συνεπώς οι πρόσφατοι  λεονταρισμοί και οι επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν , μετά από αυτή την πληροφορία αποκτούν άλλη βαρύτητα.
Δεν είναι απλά λόγια “παράφρονα” αλλά πιθανότατα μέρος ενός σοβαρού σχεδίου που μας αφορά άμεσα.



militaire.gr

“Δεν πρέπει ν΄ αφήσουμε να ανατραπεί η ισορροπία στο Αιγαίο”! Συνέντευξη του ΥΕΘΑ Π.Καμμένου


“Δεν θ΄ αφήσουμε να ανατραπεί η ισορροπία στο Αιγαίο. Ήταν λάθος που η Ελλάδα δεν είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα του F-35”! Αυτά δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά και στον δημοσιογράφο Χρήστο Τσιγουρή ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.
Ακόμη μιλά για το τι μπορεί ν΄αλλάξει με την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ αλλά και για το μισθολόγιο των ΕΔ.
Όλη η συνέντευξη :

Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις στα ελληνικά ζητήματα από την εκλογή Τραμπ;

Η όποια εκτίμηση μπορούμε να κάνουμε είναι με βάση τις προεκλογικές δηλώσεις του. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της θητείας του θα θέλει να βελτιώσει τις σχέσεις με τη Ρωσία. Αυτό σημαίνει ότι στον βόρειο τομέα του NATO η απειλή από τη Ρωσία προς τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης θα υποβαθμιστεί. Αντίθετα, θα αναβαθμιστεί ο νότιος τομέας και αυτό είναι που ενδιαφέρει κυρίως την Ελλάδα. Ο Τραμπ έχει δείξει ξεκάθαρα ότι θέλει μια αναβάθμιση της περιοχής της Μεσογείου, σε συνεννόηση με τη Ρωσία, για τη λήξη της κρίσης στη Συρία, με κοινό μέτωπο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους και επαναφορά της ομαλότητας. Αυτό το θεωρώ θετικό. Από τη μία, η Ελλάδα ενισχύεται γεωπολιτικά ως πόλος σταθερότητας. Βόρεια με Βουλγαρία και Ρουμανία και νότια με Ιορδανία, Αίγυπτο, Ισραήλ και Κύπρο, η Ελλάδα θα έχει να παίξει έναν σημαντικό ρόλο.

Παράλληλα, έχει μιλήσει για την αναγκαιότητα της μετακίνησης του ενεργειακού κέντρου προς τη Μεσόγειο. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα, πρώτα απ’ όλα, της εκμετάλλευσης του δημόσιου πλούτου μας (κάτι που επιδιώκουμε και εμείς), αλλά θα ωθήσει και σε μείωση της έντασης στο Αιγαίο. Η συνεργασία της Τουρκίας με φονταμενταλιστικές ομάδες είναι κάτι που πιστεύω πως τη φέρνει σε δύσκολη θέση.

Η αποκατάσταση στη Συρία θα δώσει τη δυνατότητα για οριστική λύση στο προσφυγικό, με την επιστροφή των προσφύγων στις εστίες τους. Και αυτό θα είναι μία θετική εξέλιξη για εμάς.

Θα συνεχίσει ή θα υποχωρήσει από την υποστηρικτική θέση του Μπαράκ Ομπάμα προς την Ελλάδα;

Στο ζήτημα του χρέους οι αμερικανικές θέσεις δεν έχουν να κάνουν με την αλλαγή της προεδρίας. Ήταν ξεκάθαρη η υποστήριξη που μας παρείχε η προεδρία Ομπάμα και μάλιστα έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις, ειδικά τον Ιούλιο του ’15, με προσωπική παρέμβαση του Μπαράκ Ομπάμα, του Τζακ Λιου, όπως και του Ολάντ, για την ανάγκη παρέμβασης στο χρέος. Πιστεύω ότι αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί. Η Ελλάδα και οι Ηνωμένες Πολιτείες προχωρούν σε συμφωνία πολυετή – από μονοετή – στρατιωτικής συνεργασίας και αυτό θα δώσει τη δυνατότητα και σε άλλα επίπεδα να υπάρχει εμβάθυνση των σχέσεων.

Στο θέμα της οικονομίας το σημαντικό είναι ότι ο Τραμπ δεν υπήρξε ποτέ κοντά στους μεγάλους παίκτες των αγορών, όπως ο Τζορτζ Σόρος, σε αντίθεση με την Κλίντον. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να διερευνήσουμε τι συνέβη το 2009 και πώς ο Γιώργος Παπανδρέου, σε συνεννόηση με αυτούς τους μεγάλους παίκτες, έβαλε την Ελλάδα σε αυτή τη μεγάλη κρίση.

Το δεύτερο είναι ότι στην οικονομία έχουν πολύ μεγάλη σημασία η γεωπολιτική θέση της Ελλάδας και η σταθερότητα. Και αυτό πιστεύω ότι θα το επιδιώξει ο Τραμπ.

Τι προσδοκάτε από την επίσκεψη Ομπάμα; Ποιοι είναι οι φόβοι και ποιες οι ελπίδες;

Δεν υπάρχουν φόβοι. Η επίσκεψη έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί ο Ομπάμα (οφείλουμε όλοι Έλληνες να το πούμε) υπήρξε ιδιαίτερα φιλικός προς τη χώρα μας και μάλιστα με παρεμβάσεις που δεν μας έχουν συνηθίσει άλλοι Αμερικανοί πρόεδροι. Η παρουσία του εδώ και η ομιλία του – στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία – αναδεικνύουν τη θέση της Ελλάδας στην ευρύτερη περιοχή και τη σημασία της χώρας μας και για την Ευρώπη και για το NATO. Η ομιλία του δε στον χώρο που έχει προγραμματιστεί δείχνει ακριβώς αυτό: ότι θέλει να στείλει ένα μήνυμα όχι μόνο προς τους Έλληνες, αλλά και προς όλο τον κόσμο. Και αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα την πατρίδα μας.

Ειδικά μισθολόγια… Βρήκατε εναλλακτική;

Τη μάχη των ειδικών μισθολογίων την έχουμε δώσει και την έχουμε κερδίσει. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι κανένα στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων και απόστρατοι δεν θα υποστούν περαιτέρω μειώσεις. Εξορθολογίζουμε το σύστημα και θα μπορέσουμε να μειώσουμε δαπάνες που κακώς επιβαρύνουν τις Ένοπλες Δυνάμεις. Θα υπάρξει αναδιοργάνωση του στρατεύματος.

Έχετε ακόμα στα χέρια σας το… αίμα του Νίκου Φίλη;

Όχι, δεν έχω εκτελέσει κανέναν και ιδίως τον κ. Φίλη. Διαφωνήσαμε πολιτικά, γιατί πίστεψα ότι δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να υπάρξει σύγκρουση με την Εκκλησία. Οι ΑΝΕΛ είμαστε σταθεροί στο θέμα της θρησκείας και στις σχέσεις της Ορθοδοξίας με την πολιτεία. Θεωρώ ότι ο κύριος Φίλης είναι ένας καλός υπουργός Παιδείας. Είναι η πρώτη φορά που λειτούργησαν όλα τα σχολεία από την πρώτη ημέρα. Από εκεί και πέρα, όμως, στην επιμονή για να υπάρξει σύγκρουση με την Εκκλησία διαφώνησα και δημόσια μαζί του.

Τον θέλατε στην κυβέρνηση ή όχι;

Αυτό δεν είναι θέμα δικό μου, αλλά του πρωθυπουργού.

Θέσατε, όμως, θέμα Φίλη στον Αλέξη Τσίπρα;

Όχι. Εγώ ό,τι θέμα έθεσα το έθεσα μπροστά στον κ. Φίλη και ενώπιον της Εκκλησίας και θεωρώ ότι η λύση, η οποία βρέθηκε, ήταν η καλύτερη που υπήρχε. Εκκλησία και πολιτεία πρέπει να συμβαδίζουν μαζί χωρίς να υπάρχουν συγκρούσεις, σε μία εποχή που ο ελληνικός λαός ζητεί να υπάρχει εθνική συμφιλίωση.

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η κυβέρνηση όταν εφαρμόζει μνημόνιο; Έχασε μετά την απόφαση του ΣτΕ τη μάχη με αυτό που όριζε ως διαπλοκή;

Η διαπλοκή χτυπήθηκε. Πρώτη φορά που θα έχουμε κανάλια που θα πληρώσουν για τις δημόσιες συχνότητες. Αυτή η κυβέρνηση τη διαπλοκή τη χτύπησε, όπως και τη διαφθορά. Αυτή είναι η μεγάλη νίκη της κυβέρνησης και ένας από τους κύριους λόγους για τον οποίο βρίσκομαι μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και θα είμαστε μαζί έως το τέλος τετραετίας, θα πάρουμε και την επόμενη τετραετία, όταν τα οικονομικά θα είναι καλύτερα.

Αναδιοργάνωση στρατού;

Είναι πολλές οι αλλαγές που επεξεργάζονται τα επιτελεία και θα ανακοινωθούν σύντομα. Ξεκινήσαμε την εκμετάλλευση της περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, αντικειμενικής αξίας 34 δισ., σε ακίνητα και παλιές στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Θα ενοικιάζονται για 100 χρόνια και θα αποδίδουν το 5% της αντικειμενικής τους αξίας στην άμυνα. Θα γίνει με διαδικασίες fast track που θα διευκολύνουν τους επενδυτές να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας, αλλά και πόρους για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τις επόμενες ημέρες θα βγουν οι πέντε πρώτοι διαγωνισμοί με e bid για τη μίσθωση τέτοιων χώρων.

Υψηλοί τόνοι από τον Ερντογάν σε περίοδο πολιτικής ρευστότητας στη γειτονική χώρα. Φοβάστε επεισόδιο;

Εκτός από την πολιτική ρευστότητα, υπάρχει και αμυντική ρευστότητα. Έχει αποστρατευθεί ένα μεγάλο μέρος των πιλότων της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, υπάρχει δίωξη πολλών αξιωματικών, όπως και μετακίνηση πολλών στρατιωτικών μονάδων από τα ελληνοτουρκικά σύνορα προς τις επιχειρήσεις που γίνονται στα νότια της Τουρκίας.

Είναι αλήθεια ότι σε επίπεδο ρητορικής οι προκλήσεις έχουν αυξηθεί και έχουν υπερβεί τα συνηθισμένα. Όμως, όταν αμφισβητεί τη συνθήκη της Λωζάνης ο ίδιος, είναι σαν να ανοίγει θέμα Κωνσταντινούπολης. Όταν αμφισβητεί διεθνείς συμβάσεις ένας πρόεδρος, δείχνει ότι είναι σε πανικό. Ελπίζω αυτός ο πανικός να μην οδηγήσει σε γεγονότα που θα απειλήσουν τη σταθερότητα της περιοχής. Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση. Διασφαλίζουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα. Το ηθικό, ο επαγγελματισμός και το φρόνημά τους ήταν και είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Όμως, τα 24 επιπλέον μαχητικά F35 από την Τουρκία δεν σας προβληματίζουν;

Μας απασχολεί σοβαρά και θεωρώ πως ήταν λάθος της Ελλάδας που δεν μπήκε στο πρόγραμμα των F35 από την πρώτη στιγμή. Δεν πρόκειται να αφήσουμε να ανατραπεί η ισορροπία που υπάρχει στο Αιγαίο και θα κάνουμε όσα πρέπει, και σε συνεργασία με τους συμμάχους μας.




militaire.gr

Γλίτωσαν τρομοκρατικό χτύπημα σε Μόσχα και Αγία Πετρούπολη! Συνέλαβαν 10 τρομοκράτες οι Ρώσοι


kremli-708
Δέκα «τρομοκράτες» από την κεντρική Ασία που συνδέονται με την τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος και σχεδίαζαν να πραγματοποιήσουν επιθέσεις με πυροβόλα όπλα και εκρηκτικά στη Μόσχα και την Αγία Πετρουπολη, συνέλαβε η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφάλειας.
Η FSB ανέφερε σε ανακοίνωσή της πως οι δέκα συνελήφθησαν με τη βοήθεια του Τατζικιστάν και του Κιργιστάν. Πρόσθεσε πως σχεδίαζαν επιθέσεις με αυτόματα όπλα και αυτοσχέδια εκρηκτικά σε δημόσιους χώρους στις δύο ρωσικές πόλεις.
Στη διάρκεια των συλλήψεων κατασχέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες βόμβες, πυροβόλα όπλα και πυρομαχικά, σύμφωνα με την ίδια πηγή οι συλληφθέντες ομολόγησαν πως ήταν σε επαφή με αρχηγούς της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Μέση Ανατολή, προστίθεται στην ανακοίνωση της FSB.
Η Ρωσία διεξάγει εδώ και λίγο περισσότερο από έναν χρόνο εκστρατεία αεροπορικών βομβαρδισμών στη Συρία υποστηρίζοντας τις δυνάμεις του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ και διαβεβαιώνει πως δεν στοχοθετεί παρά τζιχαντιστές, κυρίως αυτούς του Ισλαμικού Κράτους.
Σύμφωνα με τις αρχές του Τατζικιστάν και του Κιργιστάν, περίπου 1.000 Τατζίκοι και περίπου 500 πολίτες του Κιργιστάν πολεμούν στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ.




hellasforce

ALERT! ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!!!


akar-487
Όλως εκτάκτως όλη η ηγεσία του τουρκικού Γενικού Επιτελείου χτες το απόγευμα μετά την επιθεώρηση που έκανε στα σύνορα Τουρκίας Ιράκ, πέταξε εσπευσμένα στην άλλη πλευρά των συνόρων και ήρθε στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου.
Συγκεκριμένα όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, χτες το απόγευμα σύσσωμο το τουρκικό Γενικό Επιτελείο μετά από την επιθεώρηση που έκανε στα σύνορα Τουρκίας Ιράκ, μετέβηκε αμέσως στον ναύσταθμο του Γκιολτζούκ στο Αιγαίο και επιθεώρησε τις τουρκικές μονάδες του στόλου που βρίσκονται σε κατάσταση επιφυλακής.
akar-3
Όπως αναφέρεται, αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας, στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, συνοδευόμενος από τους αρχηγούς του ΓΕΝ και του ΓΕΑ, μετέβηκαν εκτάκτως στον τουρκικό ναύσταθμο του Γκιολτζούκ και επιθεώρησαν τον τουρκικό στόλο.
Ο Χουλουσί Ακάρ είχε επαφές με τους διοικητές των πλοίων και τόνισε όπως αναφέρεται την σημασία της μαχητικής ικανότητας του τουρκικού στόλου
Οι κινήσεις αυτές σίγουρα δεν θα πρέπει να μας αφήνουν ανυποψίαστους, καθώς η τουρκική προκλητικότητα μεγαλώνει συνεχώς και υπάρχει ένταση στην περιοχή του Καστελόριζου.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr




hellasforce