Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Ενωση θεολόγων κατά Φίλη: Διαστρεβλώνει την αλήθεια, δεν λαμβάνει υπόψη το Σύνταγμα


Ενωση θεολόγων κατά Φίλη: Διαστρεβλώνει την αλήθεια, δεν λαμβάνει υπόψη το Σύνταγμα
Μετά τις δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη ότι «είναι αρμοδιότητα της πολιτείας να αποφασίσει για τα Θρησκευτικά», η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων (ΠΕΘ) απαντά στον υπουργό ότι το μάθημα των Θρησκευτικών δεν προσφέρεται για πολιτικές σκοπιμότητες.
Σε ανακοίνωσή της η ΠΕΘ σημειώνει για τον κ. Φίλη: «Όμως,επιδιώκω τον διάλογο, δεν σημαίνει ότι χρησιμοποιώ τον διάλογο για να επιβάλλω τις θέσεις μου στους άλλους, αποφασίζοντας και διατάσσοντας ή και απειλώντας και εκβιάζοντας, όπως κάνει ο κ. Υπουργός. Ούτε σημαίνει ότι διαστρεβλώνω την αλήθεια, δεν λαμβάνω υπόψη το Σύνταγμα, τους νόμους και τους θεσμούς της χώρας».
Συγκεκριμένα:
"Στις 29/09/2015 ο Υπουργός Παιδείας δήλωνε μετά από τη συνάντησή του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο, μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες: «Δεν πρόκειται να υπάρξουν μονομερείς ενέργειες στο θέμα των Θρησκευτικών» (1).
Στις 10/03/2016 ο Υπουργός Παιδείας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, υπογραμμίζει εμφαντικά ότι είναι αρμοδιότητα της πολιτείας να αποφασίσει για τα Θρησκευτικά (2).
Στις 12/03/2016, σε νέα συνέντευξή του ο Υπουργός Παιδείας, κάνει λόγο, για «Κατάργηση του ομολογιακού χαρακτήρα του μαθήματος των Θρησκευτικών, που πλέον θα προσανατολισθεί προς τη θρησκειολογία... Η αναμόρφωση των Θρησκευτικών είναι προϋπόθεση για να παραμείνουν υποχρεωτικό μάθημα», εννοώντας με τη λέξη «ομολογιακός χαρακτήρας» τον ορθόδοξο χαρακτήρα του μαθήματος, αφού η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είναι ομολογία (3).
Τι άραγε μεσολάβησε μετά την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για το μάθημα των Θρησκευτικών (9/03/2016), έτσι ώστε ο κ. Υπουργός να αλλάξει άρδην την πρότερη θέση του για διάλογο και μη μονομερείς ενέργειες;
«Να υποθέσουμε ότι η απόφαση της Ιεραρχίας δεν εξυπηρετεί τους πολιτικούς σχεδιασμούς της Κυβέρνησης στο εν λόγω θέμα και ο κ. Φίλης σπεύδει να χτίσει τις άμυνες της κυβερνητικής πολιτικής;
Βέβαια ο κ. Φίλης, στις δηλώσεις του στη Βουλή, συμπλήρωσε ότι: «Εμείς (ως Κυβέρνηση), επιδιώκουμε τον διάλογο». Και η Εκκλησία, διά της Συνόδου της, διάλογο αποφάσισε και επιδιώκει. Και εμείς, ως Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, επισημαίνουμε στον κ. Υπουργό, ότι τον διάλογο επιδιώκουμε.
Όμως,επιδιώκω τον διάλογο, δεν σημαίνει ότι χρησιμοποιώ τον διάλογο για να επιβάλλω τις θέσεις μου στους άλλους, αποφασίζοντας και διατάσσοντας ή και απειλώντας και εκβιάζοντας, όπως κάνει ο κ. Υπουργός. Ούτε σημαίνει ότι διαστρεβλώνω την αλήθεια, δεν λαμβάνω υπόψη το Σύνταγμα, τους νόμους και τους θεσμούς της χώρας.
Οφείλουμε, ως εκ τούτου, να υπενθυμίσουμε στον Υπουργό Παιδείας ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία, με βάση τον νόμο, δεν γράφει τα βιβλία και τα Αναλυτικά Προγράμματα του μαθήματος των Θρησκευτικών, όμως, έχει χρέος να ελέγχει το περιεχόμενο της διδασκαλίας του, που αφορά στους ορθόδοξους μαθητές, αν συμφωνεί με τις αρχές και τα δόγματά της (4).
Ο προσανατολισμός, η υποχρεωτικότητα και οι ώρες διδασκαλίες του μαθήματος των Θρησκευτικών δεν καθορίζονται ούτε επιβάλλονται στις δημοκρατικές πολιτείες της Ευρώπης από τον εκάστοτε Υπουργό, αλλά από το νομικό και νομολογικό καθεστώς και τον διάλογο που έχει προηγηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Πρέπει να συμφωνεί ακόμη, με τη θρησκευτική φυσιογνωμία και τα χαρακτηριστικά της πνευματικής ταυτότητας του ελληνικού λαού.
Η παιδεία είναι εθνική υπόθεση και αφορά σε όλους τους Έλληνες και όχι μόνον στους ιδεολογικά προσκείμενους σε κόμματα ή ιδεολογίες. Δεν είναι δυνατόν στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, να απειλείται ή να εκβιάζεται με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο η Εκκλησία και οι Θεολόγοι με το δίλημμα: Ή θρησκειολογικός προσανατολισμός ή κατάργηση της υποχρεωτικότητας του μαθήματος των Θρησκευτικών!!!
Ο εσκ 00004000 εμμένος και μεθοδευμένος χαρακτηρισμός του μαθήματος των Θρησκευτικών ως «ομολογιακό» και «κατηχητικό», έχει αποδειχθεί πλήρως, εκτός των άλλων επιστημονικών τεκμηριώσεων, και από τις εμπεριστατωμένες θέσεις της πρόσφατης Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος ως ψευδής, σκόπιμη και ανεπίτρεπτη πρόφαση για να δρομολογηθούν παράνομες αλλαγές στο μάθημα, όταν όλοι γνωρίζουν ότι οι θρησκείες ήδη διδάσκονται στο ελληνικό σχολείο, γεγονός που δεν επιτρέπει να χαρακτηρίζεται ως ομολογιακό.»
Το νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), στο οποίο αναφέρεται ο Υπουργός, έχει ήδη εδώ και (5) χρόνια αποδομηθεί με επιστημονικά, παιδαγωγικά και θεολογικά επιχειρήματα και έχει αποδειχθεί ότι αποτελεί ένα οργανωμένο σχέδιο επιβολής σκόπιμης θρησκευτικής σύγχυσης και θρησκευτικού συγκρητισμού σε βάρος των μαθητών.
Οι εκβιασμοί, επομένως, για κατάργηση της υποχρεωτικότητας του μαθήματος των Θρησκευτικών μάς βρίσκουν κάθετα αντίθετους, διότι πρόκειται για μια ριζική αλλοίωση της θρησκευτικής ταυτότητας και της θρησκευτικής συνειδήσεως των μαθητών, πράξης παράνομης και αντισυνταγματικής, σύμφωνα με τις πρόσφατες δικαστικές αποφάσεις (115/2012 και 1/2015). Η ΠΕΘ δεν απαιτεί τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από όσα ορίζουν οι ανωτέρω δικαστικές αποφάσεις και δεν θα επιτρέψει την καταπάτησή τους".





newsone

Τουρκία: 3 εκ. άνθρωποι περιμένουν να έρθουν στην Ελλάδα!



Image


Την ώρα που Ευρώπη και Τουρκία... ψάχνουν ακόμη την λύση με συνεχείς... Συνόδους Κορυφής, η κατάσταση που επικρατεί στα παράλια της Τουρκίας παίρνει δραματικές διαστάσεις. Η τουρκική Χουριέτ κάνει λόγο για περίπου τρία εκατομμύρια ανθρώπους που περιμένουν να περάσουν στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα που σύμφωνα με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, σήμερα 13 Μαρτίου, στην Ελλάδα βρίσκονται 44.035 πρόσφυγες.

Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που περιμένουν στην Τουρκία είναι οι Σύροι, που συνωστίζονται στα παλιά σπίτια της συνοικίας του Μπασμανέ. Πολλοί και οι μετανάστες, Αφγανοί και Πακιστανοί οι περισσότεροι, που ζουν στα παράλια του Τσεσμέ, αυτοί σε παλιά εγκαταλειμμένα συγκροτήματα εξοχικών κατοικιών και ξενοδοχεία. Όλοι τους περιμένουν τη στιγμή που ο μεταφορέας θα τους ανάψει το πράσινο φως της μετακίνησής τους στα ελληνικά νησιά. 





onalert

ΣΟΚ! Άφησαν το Πολεμικό Ναυτικό χωρίς πυρομαχικά… (ΕΓΓΡΑΦΟ ΦΩΤΙΑ)

sage
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μία ερώτηση του Ανδρέα Λοβέρδου, η οποία απευθυνόταν στον Υπουργό Εθνικής Αμύνης, Πάνο Καμμένο, φανέρωσε κάτι που έχει προκαλέσει έντονες ανησυχίες, καθώς τα δεδομένα δείχνουν ότι η κυβέρνηση είχε αφήσει το Πολεμικό Ναυτικό δίχως πυρομαχικά.
Στις 30 Ιουλίου 2014, η Ειδική Διαρκής Επιτροπή Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, είχε δώσει έγκριση προκειμένου να υλοποιηθούν 42 εξοπλιστικά προγράμματα, τα οποία θα είχαν συνολικό κόστος 1.997.449.000 Ευρώ. Συγκεκριμένα, τα προγράμματα αυτά αφορούσαν πρόσκτηση μεταχειρισμένου υλικού, προμήθειες για πυρομαχικά αλλά και αναλώσιμα, ούτω ώτε να συμπληρωθούν τα αποθέματα. Επιπλέον περιελάμβαναν προγράμματα εκσυγχρονισμού, αναβάθμισης, συντήρησης, επισκευής και υποστήριξης των μέσων και των υποδομών.
Ένα όμως από τα πιο σημαντικά προγράμματα, το οποίο αφορούσε το σύνολο των μονάδων του ελληνικού στόλου, φαίνεται πως δεν υλοποιήθηκε ποτέ, παρά το γεγονός ότι το Πολεμικό Ναυτικό έχει να αντιμετωπίσει μία από τις δυσμενέστερες μεταναστευτικές κρίσεις. Πρόκειται για το πρόγραμμα 33, το οποίο αφορούσε προμήθεια πυρομαχικών και πυροσωλήνων μάχης των 76mm για τα πυροβόλα ΟΤΟ-Melara. Το συνολικό κόστος του προγράμματος ανερχόταν σε 27 εκατομμύρια Ευρώ.
Η σύμβαση εν τέλει ανατέθηκε στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα  για 23 εκατομμύρια Ευρώ. Όμως, η αδράνεια του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, οδήγησε στην ακύρωση του προγράμματος, αφού δεν παραδόθηκαν στην ώρα τους τα αιτηθέντα στοιχεία στο Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να λάβει χώρα ο προσυμβατικός έλεγχος.
Δείτε το έγγραφο που καίει το ΥΕΘΑ.

geghr











voice news

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ξεκίνησε εμφύλιος…

tourk


Σάλος προκλήθηκε έπειτα από τις δηλώσεις του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.
Σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό κανάλι δήλωσε: «Tο πρωτόκολλο προθέσεων το οποίο υπογράψαμε στη Σμύρνη, το υπέγραψα εγώ και ο Τούρκος ομόλογος μου, αφορά μία ανανέωση κατά κάποιο τρόπο, επιτάχυνση του υπάρχοντος πρωτοκόλλου προώθησης μεταναστών στη Τουρκία, του 2001, που επικυρώθηκε το 2002. Σε αυτό το πλαίσιο θα υπάρχει δυνατότητα να υπάρχουν Τούρκοι παρατηρητές στα ελληνικά νησιά, οι οποίοι θα φροντίζουν ώστε να γίνεται η προώθηση γρηγορότερα, με ταχύτερο τρόπο, ώστε μέσα σε 48 ώρες να επιστρέφονται οι οικονομικοί μετανάστες, αυτοί που δεν χρήζουν προστασίας, στην Τουρκία».
Έκανε επίσης λόγο για προάσπιση του εθνικού συμφέροντος: «Το εθνικό συμφέρον αυτή τη στιγμή, το συμφέρον της χώρας μας, είναι να φύγουν αρκετοί μετανάστες, αυτοί οι άνθρωποι που δεν χρειάζονται προστασία και να πάνε είτε προς την Τουρκία, είτε προς την Ευρώπη, είτε στις χώρες τους. Σε αυτό το πλαίσιο είναι αυτό το σκέλος το οποίο συζητάμε αυτή τη στιγμή, επομένως καλό κάνει αυτή τη στιγμή που προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε το εθνικό συμφέρον να αποσυμπιέσουμε την κατάσταση».
Και φτάνουμε στο επίμαχο σημείο… Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν «ο Τούρκος αστυνομικός θα είναι εδώ για να επαναπροωθεί στην Τουρκία αυτούς οι οποίοι παράνομα βρίσκονται στα νησιά ή στην παραμεθόριο», ο κ. Τόσκας απάντησε: «Κατ’ αρχάς δεν θα είναι σώνει και καλά αστυνομικός. Μπορεί να είναι ένας υπάλληλος του υπουργείου Μετανάστευσης, της Τουρκικής Γραμματείας Μετανάστευσης. Από κει και πέρα αυτός θα ελέγχει τα χαρτιά μαζί με τους δικούς και θα υπογράφει ένα πρωτόκολλο παραλαβής κατά κάποιο τρόπο και θα παίρνει αυτούς τους ανθρώπους και θα τους πηγαίνει στη χώρα τους. Αυτή θα είναι η διαδικασία περίπου».
«Θα έρθουν για τη συγκεκριμένη αποστολή, για τη συγκεκριμένη προώθηση των μεταναστών».
Σαφώς και και αυτή η δήλωση περί τοποθέτησης Τούρκων παρατηρητών προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων ακόμα και εντός της κυβέρνησης. Πρώτος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Μιχελογιαννάκης τοποθετήθηκε δηλώνοντας τα εξής: 
«Είναι έγκλημα αυτό. Το πρωτόκολλο πρόθεσης προϋποθέτει πρωτόκολλο εμπιστοσύνης», επεσήμανε, προσθέτοντας ότι όταν υπάρχει πρωτόκολλο «μη εμπιστοσύνης» πρέπει να μπουν «ουδέτεροι, ξένοι αξιωματούχοι και σε καμία περίπτωση Τούρκοι».
Οι Τούρκοι φαίνεται πως αποκτούν όλο και περισσότερη ισχύ στα νησιά του Αιγαίου και ετοιμάζονται να επιβάλουν την κυριαρχία τους.







voice news

ΣΕΙΣΜΟΣ! Σήκωσαν χάρτη της ανεξάρτητης Θράκης…

anthrax


Ιταμή πρόκληση και ανθελληνική ενέργεια είναι η κίνηση του Ευρωβουλευτή από τη Ρουμανία, Κ. Σόγκο, ο οποίος ύψωσε το χάρτη της ανεξάρτητης Θράκης, κατά τη διάρκεια  εκδήλωσης, την οποία μάλιστα οργάνωνε ο ίδιος.
Μάλιστα, στην εκδήλωση είχε καλέσει και τον Οργανισμό Εθών Λαών (εκπρόσωπος μειονοτήτων) αλλά και την Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Ευρώπη.
Η προκλητική και αισχρή αυτή εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από Έλληνες βουλευτές ως ανιστόρητη και με αλυτρωτικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, επιστολή απέστειλαν οι ευρωβουλευτές, Εύα Καϊλή και Μανώλης Κεφαλογιάννης.
Οι προκλήσεις δεν έμειναν εκεί, αφού έξω από το χώρο της εκδήλωσης, όπου παρευρίσκονταν αρκετοί καλεσμένοι, είχαν τοιχοκολλήσει τον χάρτη και το έμβλημα της ανεξάρτητης Θράκης. Μάλιστα, επενέβη κι ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, ο οποίος διαπληκτίστηκε έντονα με το Ρουμάνο βουλευτή.
Απορούμε γιατί η διοίκηση του Ευρωκοινοβουλίο αποδέχτηκε τη  διοργάνωση της προσβλητικής κι ανθελληνικής αυτής εκδήλωσης, η οποία είχε σκοπό να δημιουργήσει αναταραχές και να ρήγματα στην Ελλάδα. Όσοι ενέκριναν την εκδήλωση αυτή θα έπρεπε να ντρέπονται…






voice news

ΈΚΤΑΚΤΟ! Ανακοίνωση Αστυνομίας! Μην βγαίνεται το βράδυ θα σας βιάσουν!


police
Δυστυχώς συνέβη και αυτό! Κορίτσια νεαρά και άκρως όμορφα ενώ έχουν μια καλή βραδιά όσον αφορά την έξοδο τους στην επιστροφή όλο αυτό αλλάζει! Επεμβαίνουν άντρες κατά πάσα πιθανότητα μετανάστες και τις βιάζουν! Οι βιασμοί σύμφωνα με την αστυνομία είναι ιδιαίτερα βίαιοι και οδηγούν σε σοβαρούς τραυματισμούς σε ευαίσθητα όργανα της γυναίκας! Η Σουηδική αστυνομία (εκεί που το φαινόμενο είναι σε έξαρση) θα λάβει μέτρα προστασίας των πολιτών της! Δεν είναι δυνατόν να μπορούμε να συνυπάρξουμε όταν δεν τηρούνται κανόνες! Δείτε το Βίντεο





voice news



Επίθεση ΗΠΑ στην Αλβανία…

state


Εκτίθεται ανεπανόρθωτα η Αλβανία από την έκθεση που εξέδωσε το State Department, το οποίο αναφέρει πως η Αλβανία παραμένει μία από τις κυριότερες χώρες παραγωγής μαριχουάνας αλλά και λοιπών ναρκωτικών ουσιών.
Επιπλέον λοιπόν, η Αλβανία χαρακτηρίζεται ως χώρα διέλευσης αλλά και διακίνησης κοκαΐνης και ηρωίνης. Εν συνεχεία τα ναρκωτικά εισάγονται παράνομα στην Ευρώπη, όπου είναι κι ο τελικός προορισμός τους.
Μάλιστα, η αλβανική αστυνομία, μέσα σε δέκα μήνες, κατάσχεσε αρκετά μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, ενώ συνέλαβε και πολλούς διακινητές. Συγκεκριμένα κατέστρεψαν 6,87 τόνους μαριχουάνας  αλλά και 698.815 δενδρύλλια κάνναβης. Επίσης κατασχέθηκαν 55,3 κιλά ηρωίνης και 26,4 κιλά κοκαΐνης.






voice news

Μήνυμα Λαβρόφ: «Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε συριακό έδαφος…»


ΣΕΡΓΚΕΪ ΛΑΒΡΟΦ
Η Ρωσία έχει στοιχεία ότι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε συριακό έδαφος, υποστήριξε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό που μεταδόθηκαν σήμερα Κυριακή και αναπαράχθηκαν από ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Ο Λαβρόφ παράλληλα ανέφερε ότι η Μόσχα θα επιμείνει ώστε ο ΟΗΕ να καλέσει τους Κούρδους στις ειρηνευτικές συνομιλίες για τη συριακή κρίση, παρά τη διαφωνία της Τουρκίας.
Πρόσθεσε ότι η Ρωσία είναι πρόθυμη να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ ώστε να ανακτηθεί ο έλεγχος της πόλης Ράκα.

Μακελειό σε τουριστικό θέρετρο στην Ακτή Ελεφαντοστού – Τουλάχιστον 12 νεκροί


inory_coast_police
Σκηνές πανικού σε παραθαλάσσιο θέρετρο της Ακτής του Ελεφαντοστού όπου ομάδα ενόπλων άνοιξε πυρ αδιακρίτως.
Το θέρετρο Γκραν Μπασάμ αποτελεί δημοφιλή προορισμό για τουρίστες από τη Δύση.
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν, εκ των οποίων τέσσερις Ευρωπαίοι, κατά την επίθεση ενόπλων στο θέρετρο Γκραν Μπασάμ της Ακτής του Ελεφαντοστού, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.
Η επίθεση σημειώνεται σχεδόν δύο μήνες μετά από την επίθεση ισλαμιστών σε ξενοδοχείο της Ουαγκαντούγκου στην γειτονική Μπουρκίνα Φάσο με δεκάδες νεκρούς, γεγονός που ενίσχυσε τις ανησυχίες για την εξάπλωση της ισλαμιστικής βίας στις χώρες της δυτικής Αφρικής.





hellasforce

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ… Στη Ρώμη Αποφασίστηκε Υπερεθνικό Κράτος Μέσα στην Ελληνική Επικράτεια


Σχεδιάζουν για την ΕΛΛΑΔΑ χωρίς την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΈΛΛΗΝΕΣ….
Γράφει ο Μιλτιάδης Γ. Βιτάλης
Συγγραφέας/Αρθρογράφος
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ…
Στόχος είναι η σταδιακή μείωση του πληθυσμού και η μετάβαση στα επόμενα χρόνια σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία στην Ελλάδα, η οποία θα λειτουργήσει αποτρεπτικά στην προφητεία του Αγίου Παϊσίου, ότι ο δικέφαλος αετός θα σηκωθεί από το βορρά. Έτσι με το πρόσχημα της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον πλησίον τα επόμενα έτη θα δημιουργηθούν σε πολλές ελληνικές πόλεις ισχυρές μουσουλμανικές κοινότητες εκτός κι αν… όλοι αυτοί βαπτιστούν ορθόδοξοι χριστιανοί και το σχέδιο των ανόμων τους γυρίσει μπούμεραγνκ.
Ο μεγιστάνας του πλούτου, Τζορτζ Σόρος, όπως ο ίδιος αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του στην Τουρκία έχει ήδη διαθέσει 12 δισεκατομμύρια ευρώ επενδύοντας στα σχέδια αυτά και διευκολύνοντας τη λαθρομετανάστευση, η οποία εξελίχθηκε σε… προσφυγιά. Λέτε να μην αποσκοπεί τουλάχιστον να εισπράξει στο διπλάσιο τα χρήματα του; Να γιατί η κυβέρνηση του άθεου Τσίπρα προκειμένου να διατηρηθεί στην εξουσία τα δίνει όλα, όπως για παράδειγμα να προωθεί τάχιστα την ίδρυση τμήματος ισλαμικών σπουδών στη Θεσσαλονίκη, να βολιδοσκοπεί την κοινή γνώμη για την κατάργηση του νηπιοβαπτισμού, να προωθεί την κατάργηση της πρωϊνής προσευχής, να φέρνει προς ψήφιση νομοσχέδιο περί της καύσης των νεκρών, να επιδιώκει να επιβάλλει το ηλεκτρονικό φακέλωμα….
Τον ενημερώνουμε λοιπόν και αυτόν και τις υπόλοιπες πολιτικές μαριονέτες της Ελλάδας ότι στη μυστική αυτή συνάντηση της Ρώμης αποφασίστηκε οι υπόδουλες σ’ αυτούς κυβερνήσεις, αφού εκτελέσουν τα ανίερα σχέδια των μιαρών Λεσχών και εν γένει των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας, θα «πέφτουν» όπως τα σάπια φρούτα κάτω από το βάρος της λαϊκής κατακραυγής. Στη θέση του θα έρχονται νέες οικουμενικές ή κυβερνήσεις συνεργασίας που θα αποτελούντα από σύγχρονους εφιάλτες, προδότες, νενέκους, που αφού φάνε με «χρυσά κουτάλια και μαχαιροπήρουνα» θα «πέφτουν» με κρότο απαξιωμένες και ταπεινωμένες.
Αυτός ο αέναος κύκλος υπόδουλων κυβερνήσεων θα συνεχίζεται μέχρι η λεγόμενη πολυπολιτισμικότητα στις προσεχείς δεκαετίες γείρει προς την πλευρά των μουσουλμάνων που πληθυσμιακά θα υπερτερούν των χριστιανών.
Και για να φθάσουν στη δημιουργία ενός υπερεθνικού αδιάφορου θρησκευτικά κράτους θα επιχειρηθεί μέσω της οικονομικής θηλιάς και των υπόδουλων κυβερνήσεων να βάλουν στο χέρι ότι έχει απομείνει από τις υποδομές της χώρας. Αποφασίστηκε λοιπόν να ιδρυθεί νέο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων, στο οποίο θα ενταχθεί το ΤΑΙΠΕΔ, όλα τα κίνητα του Δημοσίου, τα λιμάνια, οι δρόμοι, τα έσοδα των διοδίων, οι συμμετοχές του δημοσίου σε ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΔΕΣΦΑ, ΔΕΠΑ, ΕΛΠΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα και το σύνολο του ορυκτού και ενεργειακού πλούτου της πατρίδας μας σε ξηρά και θάλασσα.
Στην ουσία εκχωρείται το κράτος ως οντότης οικονομική και εισοδηματική και οργανώνεται από την άνομη ΕΛΙΤ των στοών του σκότους ένα υπερεθνικό κράτος, μέσα στην ελληνική επικράτεια. Πως θα διοικείται; Με τον απολυταρχικό τρόπο από το Διευθυντήριο, αυτό που αναλυτικά περιγράφεται στο 17ο πρωτόκολλο των Σοφών της Σιών..





hellasforce

‘’ΓΕΛΑΕΙ Ο ΜΩΡΟΣ ΚΑΝ ΤΙ ΜΗ ΓΕΛΟΙΟΝ ΕΙ’’


ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι είναι ακριβώς αυτό που λεει, με σαρδόνιο γέλιο, ο Πρόεδρος του Γιούρογκρουπ Ντάισελμπλουμ στο δικό μας, τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και ξεσπά σε αυτά τα χαχανητά. Η εικόνα είναι από την πρόσφατη συνεδρίου του Γιούρογκρουπ με το οποίο επισημοποιήθηκε η έξοδος της Κύπρου από το Μνημόνιο. Αναρωτιέμαι, είναι το γεγονός της εξόδου από το Μνημόνιο από μόνο του, επαρκής λόγος να ξεσπά ο δουλικότερος των δουλικών και Yes Man της Τρόικα σε αυτό το ξεκαρδιστικό γέλιο;
Θα μπορούσα και εγώ με την σειρά μου να ξεσπάσω σε γέλιο μέχρι φυρμού ακούγοντας τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να παινεύεται ότι: ‘’Τα καταφέραμε μετά από 3 χρόνια σκληρής δουλείας’’ και όχι δουλειάς…γλώσσα λανθάνουσα….Η ακούγοντας τον Αβέρωφ Νεοφύτου, άλλως Φούλλη ομορφούλλη , να λέγει την δική του κοτσάνα…’’ «Επανακτούμε την εθνική μας κυριαρχία, επανακτούμε την αξιοπρέπειά μας», Είμαι σίγουρος, ότι γέλιο μέχρι σκασμού θα έχουν κάνει και τα γεράκια της Τρόικα παρακολουθώντας τις δηλώσεις Αναστασιάδη και των παρατρεχάμενων του.
Τις απάνθρωπες, σκληρές και επώδυνες αποφάσεις των μασόνων της Τρόικα και του Γιούρογκρουπ για τον Κυπριακό Λαό, τις αποδέχθηκε αρχικά ο Αναστασιάδης με το κούρεμα καταθέσεων τον Μάρτη του 2013 και μετά συνέχισε να τις αποδέχεται ο Χαρούλλης, που μέσα σε τρία χρόνια τα αυτιά του από το πολλή τράβηγμα μεγάλωσαν ακόμη πιο πολύ. Αυτός ο δουλικός τύπος χαρακτηρίστηκε από τα γεράκια της ‘’Ευρώπης της Αλληλεγγύης’’ ο καλύτερος μαθητής. Χαρακτηρίστηκε έτσι γιατί απλά στα τρία χρόνια που είναι υπουργός οικονομικών, δεν είπε ποτέ μα ποτέ, ούτε ένα όχι στους δασκάλους του και μελλοντικούς εργοδότες του. Και όπως όλοι ξέρουμε από το σχολείο, ο καλός μαθητής που οι δάσκαλοι του, του βάζουν άριστα στο έλεγχο, δεν είναι μόνο ο μελετηρός αλλά και ο συνεργάσιμος μαθητής
Τα γεράκια του Γιούρογκρουπ σάρκαζαν για το γεγονός ότι το πείραμα τους πέτυχε και ταυτόχρονα το πειραματόζωο τους δεν πέθανε ακόμη. Ήταν ευτυχισμένοι γιατί το θύμα τους επέζησε μετά που το μοναδικό πείραμα παγκοσμίως (κούρεμα καταθέσεων), αν και κατέστρεψε τις τράπεζες και την οικονομία του θύματος, το θύμα είναι ακόμη μισοζώντανο. Τι και αν ένας λαός είδε μέσα σε μία νύκτα να χάνονται κόποι και μόχθοι δεκαετιών; τι και αν χάθηκαν 10 δισεκατομμύρια από τις καταθέσεις των κυπρίων πολιτών; Τι και αν χιλιάδες άνθρωποι πτώχευσαν, έμεινα άνεργοι και ψάχνουν τροφή στα σκουπίδια για να επιβιώσουν, εκεί που ψάχνουν τροφή και τα γνωστά πειραματόζωα των επιστημόνων, τα ποντίκια; Τι και αν χιλιάδες νέοι οδηγήθηκαν απελπισμένοι στη ξενιτιά για να βρουν δουλειά; Τι και αν χιλιάδες άνθρωποι τρέχουν στα κοινωνικά παντοπωλεία για να μην πεθάνουν από πείνα; Τι και αν χιλιάδες οικογένειες θα ξεσπιτωθούν αμέσως μετά τις εκλογές του Μάη; Μήπως όλα έγιναν για να επιβάλουν στη Κύπρο, μέσω της λύσης της αντιδημοκρατικής και ρατσιστικής λύσης της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας την πλήρη τουρκοποίηση;
Η έξοδος από το Μνημόνιο δεν σημαίνει τίποτα, απλά τερματίστηκαν οι εισπράξεις των δόσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τρόικα. Απλά τελείωσαν τα γνωστά ‘’πακέτα’’. Τώρα ξεκινούν τα δύσκολα, τώρα που θα αρχίσουμε να πληρώνουμε τα χρωστούμενα που αποτελούν περίπου το 95% των δανείων που μας παραχώρησαν. Τώρα ξεκινούν τα σκληρά μέτρα λιτότητας για να εξοικονομηθούν χρήματα για να πληρωθούν οι δόσεις και αν η οικονομία δεν παράγει και δεν αναπτύσσεται ικανοποιητικά, οι δόσεις της Τρόικα δεν θα πληρώνονται από εισοδήματα του κράτους αλλά από δανεισμό από τις αγορές με μεγαλύτερο επιτόκιο από αυτό του Μνημονίου
Οι δόσεις για τα χρωστούμενα θα αρχίσουν να πληρώνονται από το 2019 και θα διαρκέσουν μέχρι το 2031 για να εξοφληθεί το ποσό των 7,5 περίπου δις πλέον των τοκοχρεολυσίων, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να εξυπηρετείται και ο δανεισμός που είχαμε και έχουμε από άλλες πηγές. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην παρούσα φάση καθ’ ότι τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια ξεπερνούν το 155% του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος ΑΕΠ ενώ η ανεργία ξεπερνά κατά πολύ το 16% που επικαλείται η Κυβέρνηση. Η στατιστική υπηρεσία δεν λαμβάνει υπόψη στο στατιστικό δείγμα τους κύπριους που μεταναστεύουν, ούτε τους νέους που μετά τις σπουδές τους, που υπό κανονικές συνθήκες θα επέστρεφαν στην Κύπρο, δεν επιστρέφουν και μένουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά. Το δημόσιο χρέος παραμένει στο 108% του ΑΕΠ, και είναι σημαντικά πιο πάνω από το χρέος που είχαμε πριν μπούμε στο Μνημόνιο. Οι πολίτες κινδυνεύουν καθημερινά να πεθάνουν γιατί το κράτος αδυνατεί να τους προσφέρει στοιχειώδη νοσοκομειακή περίθαλψη και φάρμακα. Η παραγωγικότητα στο δημόσιο είναι ανύπαρκτη και η γραφειοκρατία εξοργίζει τους πολίτες και διώχνει τους ξένους επενδυτές.
Πέραν των πιο πάνω οι ξένοι δεν μας εμπιστεύονται και δεν έρχονται να επενδύσουν για να επέλθει ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας. Αν δε στα πιο πάνω προσθέσουμε και την μεγάλη κοινωνική αναταραχή που θα επιφέρουν οι εκποιήσεις, μπορεί να αντιληφθεί κάποιος το ζοφερό περιβάλλον το οποίο ο Αναν στασιάδης και ο Χαρούλλης ηθελημένα αγνοούν και χαζοχαρούμενα πανηγυρίζουν.
Είμαι βέβαιος ότι τώρα που βγήκαμε από το Μνημόνιο θα αρχίσουμε τις ίδιες μαλακίες του παρελθόντος και θα σκορπούμε απλόχερα χρήμα για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Ήδη ο Χαρούλλης έδωσε το στίγμα τις πολιτικής που θα ακολουθήσει: Αύξηση της κρατικής χορηγίας στα κόμματα, αυξήσεις μισθών Βουλευτών, αγορά νέων πολυτελών αυτοκινήτων αξιωματούχων, μείωση της στρατιωτικής θητείας και πρόσληψη 3000 επαγγελματιών οπλιτών, προσλήψεις στην αστυνομία και σε άλλες θέσεις του δημοσίου, κ.λ.π
Από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας τα αμαρτωλά κόμματα εξουσίας ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν για να διατηρηθούν στην εξουσία, να τα έχουν καλά δηλαδή με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα του οποίου εξασφάλιζαν για δεκαετίες τώρα βασιλικές παροχές σε σχέση με τον ιδιωτικό τομέα. Γιατί να τα έχουν καλά; Μα απλά γιατί ο ευρύτερος δημόσιος τομέας αριθμεί 70χιλ., παντρεμένοι γίνονται 140 χιλ. και με ένα και όχι δύο και τρία παιδιά γίνονται 210 Χιλ. Αν δε σε αυτούς προσθέσει κανείς και τους συνταξιούχους του δημοσίου, ο αριθμός αυτών που ανακυκλώνει και εναλλάσσει στην εξουσία το αμαρτωλό κατεστημένο φθάνει στις 380 περίπου χιλιάδες. Τώρα καταλάβατε γιατί δεν μπορούμε να απαλλαγούμε από το αμαρτωλό κομματικό κατεστημένο, γιατί απλά αυτό το κατεστημένο και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας είναι συγκοινωνούντα δοχεία. To Μνημόνιο απέτυχε οικτρά γιατί δεν κατάφερε να νοικοκυρέψει τα δημόσια οικονομικά και να απαλείψει τις στρεβλώσεις που υπήρχαν. Δεν κατάφερε να σμικρύνει το χάσμα μεταξύ των αποδοχών του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα.
Ο κυπριακός λαός πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί το επαίσχυντο και προδοτικό παιχνίδι εξουσίας που έπαιξε ο Αναστασιάδης με το ανόητο και άρρωστο ανθρωπάκι τον Δημήτρη Χριστόφια σε βάρος του και που ήταν η αίτία της σημερινής οικονομικής κατάρρευσης. Πάνω στην απελπισία του ο ξεσπιτωμένος και εξαθλιωμένος οικονομικά κύπριος είμαι σίγουρος ότι θα ξεσπάσει μετά τον Μάη και θα γίνει βίαιος και απρόβλεπτος. Οι κάθε πολιτικάντηδες, Αναν ιάδιες και Χαρούλληδες και οι όμοιοι τους, που σήμερα βλακωδώς χαριεντίζονται για τα ‘’επιτεύγματα’’ τους, θα τα καταφέρουν άραγε να ξεφύγουν από την οργή του λαού και να καταφύγουν στο εξωτερικό για να εργοδοτηθούν από τους εργοδότες τους;






hellasforce

ΝΕΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ (ΛΑΘΡΟ)ΥΠΟΥΡΓΟ: «Μακάρι να έρθουν Τούρκοι παρατηρητές στα ελληνικά νησιά»


ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΡΚΕΛ
ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ: ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
Για «διεθνή πρακτική» έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας αναφερόμενος στην παρουσία Τούρκων αξιωματούχων στα ελληνικά νησιά, ώστε να βεβαιώνει την επανεισδοχή των παράτυπων μεταναστών στην Τουρκία.
«Νομίζω ότι αδίκως οι καλοπροαίρετοι Έλληνες φοβούνται για υποχωρήσεις σε ζητήματα εθνικής κυριαρχίας και κακώς οι κακόπιστοι και οι αντιπολιτευόμενοι θέτουν το ζήτημα έτσι γιατί ειδικά οι δεύτεροι το γνωρίζουν ότι δεν είναι έτσι. Είναι μια διεθνής πρακτική» τόνισε ο κ. Μουζάλας μιλώντας στο «Ε» και είπε ότι στην τουρκική πλευρά αντίστοιχα θα υπάρχουν Έλληνες παρατηρητές (Liaison officers).
«Αν θέλετε τη γνώμη μου, μακάρι να γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Πιστεύω ότι μέσα του κανείς δεν αμφιβάλλει ότι πρόκειται για ζήτημα εθνικής κυριαρχίας. Έτσι, η Τουρκία δεν θα μπορεί να αρνηθεί ότι ήρθαν από τη δική της πλευρά» πρόσθεσε.
Ο Μουζάλας χαρακτήρισε πόλυ άσχημες τις συνθήκες στην Ειδομένη και είπε ότι είναι δύσκολο να αδειάσει η περιοχή καθώς όλοι θέλουν να φύγουν στο εξωτερικό. Δεν ξέρουμε για πόσο διάστημα θα έχουμε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες στη χώρα μας, τόνισε ενώ σημείωσε ότι «Αυτό που βλέπουμε στην Ειδομένη το έχουμε ξαναδεί στους σεισμούς. Μεχρι το κράτος να μπορέσει να ξαναοργανώσει το χάος χρειάζεται λίγος χρόνος»

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ… Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!


ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Ανηφορική θα είναι για τη Λευκωσία αλλά και για την Ε.Ε. αυτή η εβδομάδα ενόψει της συνόδου κορυφής της ερχόμενης Πέμπτης στις Βρυξέλλες για το μεταναστευτικό.
Στο παρασκήνιο πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες επαφές με στόχο να βρεθεί φόρμουλα συμφωνίας πριν τη σύνοδο. Προς τη Λευκωσία υπάρχει η αξίωση να δώσει δώρα η Κυπριακή Δημοκρατία στην Τουρκία με το ξεπάγωμα πέντε ενταξιακών κεφαλαίων.
Η Γερμανία και η ολλανδική προεδρία της Ε.Ε. θέλουν να σφραγιστεί με απόφαση συνόδου κορυφής το πακέτο που συμφώνησαν παρασκηνιακά με την Τουρκία. Η καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ είναι ο εμπνευστής της τελεσιγραφικής φόρμουλας της Άγκυρας για «λύση-πακέτο» στο προσφυγικό, με βασικά ανταλλάγματα το ξεπάγωμα πέντε τουρκικών διαπραγματευτικών κεφαλαίων που μπλοκάρει η Λευκωσία, την ελευθέρωση των ευρωπαϊκών θεωρήσεων διαβατηρίων για 75 εκατομμύρια Τούρκους πολίτες και την παραχώρηση επιπλέον βοήθειας 3 δισεκατομμυρίων ευρώ (ανεβάζοντας το συνολικό ποσό στήριξης της Άγκυρας στα 6 δισ. ευρώ).
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυπριακή κυβέρνηση έχει διαμηνύσει προς τους εταίρους της στην Ε.Ε. ότι δεν μπορεί να δεχθεί το ξεπάγωμα των πέντε ενταξιακών κεφαλαίων της Τουρκίας εάν δεν εκπληρώσει η Άγκυρα τις κυπρογενείς της υποχρεώσεις.






hellasforce

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… ΒΟΜΒΑ… ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… Η ΕΛ.ΑΣ. Τους Έχει Εντοπίσει και τους Παρακολουθεί… Οι Δύο Περιοχές ΣΤΟΧΟΙ


ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ… Ανάμεσα στους «Πρόσφυγες» και «Μετανάστες» που έρχονται στην Ελλάδα κατά χιλιάδες, βρίσκονται τζιχαντιστές, οι οποίοι είναι και οι περισσότεροι στον αριθμό…
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ. τους έχει εντοπίσει ήδη και παρακολουθεί στενά τις κινήσεις τους…
Μέχρι στιγμής οι τζιχαντιστές απλά περιφέρονται ανά την Ελλάδα. (προσωρινά προετοιμάζοντας κάτι;)
Ωστόσο, στην ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε συναγερμό και έχουν ήδη κυκλώσει δύο σημεία στην Αθήνα, τα οποία μπορεί να αποτελέσουν στόχους των τρομοκρατών….
Και αυτά είναι το «The Mall Athens» και το ΓΚΑΖΙ…






hellasforce

Το RFID ΤΣΙΠ (666) που Θέλουν να Εμφυτεύσουν και στους Έλληνες, Σκοτώνει και Αρρωσταίνει… Κατασκευάζεται Ήδη στη Χώρα


Το τσιπάκι RFID μπορεί να σκοτώσει.Μπορεί εφόσον βρίσκεται στο σώμα να αποδεσμεύσει κυάνιο όταν θέλουν κάποιοι να μας σκοτώσουν.Η εφαρμογή αυτή βρίσκει έδαφος στους εγκληματίες οι οποίοι όταν θα αποδράσουν από τις φυλακές θα πεθάνουν.Ετσι λοιπόν θεωρούν ότι αυξάνεται η ασφάλεια του πλανήτη.Ανακοίνωση από το κανάλι FOX NEWS.
Φοιτητής πειραματίζεται στο εμφυτευμένο του τσίπ
Φοιτητής από το πανεπιστήμιο του βόρειου Κεντάκι πειραματίζεται στο εμφυτευμένο του τσίπ δείχνοντας και διαφημίζοντας τις δυνατότητες του.
Εμφύτευσαν τσίπ σε γυναίκα στην δουλειά της και αρρώστησε
.Λέει την μαρτυρία της στο δικαστήριο αλλά δεν κατάφερε να δικαιωθεί εδώ και πολλά χρόνια.
Διαβατήρια με τσιπάκι RFID διαβάζονται πανεύκολα
Ελληνική εταιρεία κατασκευάζει τσιπάκια RFID.Κατασκευάζει τσιπάκια και για κάρτες

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες
EKTAKTO!
Συνεδριάζει τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες το συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.
Θα συζητηθούν οι σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Ρωσία και το Ιράν, καθώς και η κατάσταση στη Λιβύη υπό το φως των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων.
Επιπλέον, στο συμβούλιο θα συζητηθεί η ειρηνευτική πρωτοβουλία της Γαλλίας στη Μέση Ανατολή για οργάνωση Διεθνούς Διάσκεψης Ειρήνης με στόχο τη διευθέτηση της μακροχρόνιας διένεξης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.





hellasforce

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΦΙΑΣΚΟ… H Αναφορά του Υποναυάρχου Jörg Klein για το Αιγαίο…. »Μια τρύπα στο νερό»


1
Η Αναφορά της Ναυτικής δύναμης ΝΑΤΟ Maritime Group Two (SNMG2) για την πρώτη εβδομάδα περιπολίας στο Αιγαίο αποδεικνύεται οτι πρόκειται για ένα από το μεγαλύτερο φιάσκο του ΝΑΤΟ …Άσχετα τι λένε !
Η γερμανική ναυαρχίδα της μόνιμης ΝΑΤΟ Maritime Group Two (SNMG2) FGS BONN είναι το πρώτο πλοίο του ΝΑΤΟ που έπλευσε στο χώρο της δραστηριότητας για την πρώτη περιπολία γύρω από το ελληνικό νησί της Λέσβου και της Χίου!
2
Κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου, το ΝΑΤΟ είχε επεκταθεί στην περιοχή της δραστηριότητας στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας και την Ελλάδα, σε στενή συνεργασία τόσο με τους Συμμάχους. Το ΝΑΤΟ επέκτεινε τη συνεργασία της με τη διασυνοριακή υπηρεσία της ΕΕ Frontex.
«Είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε στις τοπικές αρχές με αισθητήρες μας, ενισχύοντας τις δυνατότητές τους. Είναι απολύτως απαραίτητο να παρέχουν κρίσιμες πληροφορίες για αυτούς, συμπεριλαμβανομένων των τουρκικών και των ελληνικών ακτοφυλακής και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Συνόρων, FRONTEX για να τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν τα δίκτυα παράνομης διακίνησης ανθρώπων «, δήλωσε ο Υποναύαρχος Jörg Klein, διοικητής SNMG2.
3
Δευτέρα το βράδυ BONN ξεκίνησε το πέρασμα της στην περιοχή μεταξύ του νησιού της Λέσβου και των τουρκικών ακτών, διατηρώντας συνεχή επαφή με τις τοπικές αρχές.
Τούρκοι και Έλληνες αξιωματικοί σύνδεσμοι επιβιβάστηκαν στο πλοίο FGS BONN διευκολύνουν την έγκαιρη μοιράζονται σε όλες τις εμπλεκόμενες αρχές πληροφοριών, την περαιτέρω ενίσχυση της αποτελεσματικότητας της παρουσίας του πλοίου στην περιοχή.
4
«Αυτό η πρώτη περιπολία έχει δείξει ότι εμείς, ως ένα καλά εκπαιδευμένη δύναμη του ΝΑΤΟ είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε το έργο μας σε αυτόν τον τομέα. (Αν και έχει εκπαιδευτεί η δύναμη του ΝΑΤΟ σε συλλήψεις δεν πρόκειται να το κάνει)
Όλες οι μονάδες, καθώς και πολυεθνικό προσωπικό μου είναι καλά προετοιμασμένοι για να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων της αποστολής, η οποία είναι να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των γραμμών της παράνομης εμπορίας ανθρώπων και της παράνομης μετανάστευσης στο Αιγαίο », είπε ο Υποναύαρχος Klein.
5
Αυτή τη στιγμή SNMG2 αποτελείται από το γερμανικό ναυαρχίδα FGS BONN, την καναδική φρεγάτα HMCS Φρέντρικτον, η Ελληνική φρεγάτα ΕΣ ΣΑΛΑΜΙΣ, η τουρκική φρεγάτα TCG BARBAROS και η βρετανική αποβάθρα εκφόρτωσης πλοίου (βοηθητική) RFA ΒΑΣΕΙΣ BAY. SNMG2 κατευθύνθηκε για τη διεξαγωγή αναγνώρισης, παρακολούθησης και επιτήρησης, και να μοιράζονται πληροφορίες με τις τουρκικές και τις ελληνικές αρχές και σύνορα οργανισμός FRONTEX της Ευρωπαϊκής Ένωσης να βοηθήσει στις διεθνείς προσπάθειες για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και των εγκληματικών δικτύων στην περιοχή.
Σχόλιο :Σήμερα 13 Μαρτίου απο την επίσημη Αναφορά του Γερμανού Διοικητού της Νατοϊκής Δύναμης στο Αιγαίο αποδυκνύται οτι το ΝΑΤΟ δεν έκανε απολύτως τίποτε και δεν πρόκειται να κάνει !
Ο ΓΕρμανός αναφέρει τις διαταγές που έχει πάρει : H SNMG2 κατευθύνεται για τη διεξαγωγή αναγνώρισης, παρακολούθησης και επιτήρησης, και να μοιράζονται πληροφορίες με τις τουρκικές και τις ελληνικές αρχές και σύνορα οργανισμός FRONTEX της Ευρωπαϊκής Ένωσης






hellasforce

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2017… Συγκλονιστικά Γεγονότα… Το Βίντεο που Δεν Θέλουν να Δείτε


Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ 2017
Προφητείες παίρνουν «σάρκα και οστά» σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Βρισκόμαστε στις έσχατες ημέρες… Η ΕΛΙΤ της Νέας Τάξης Πραγμάτων δεν θέλουν να το μάθεις…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ


ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
ΡΟΤΣΙΛΝΤ & «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
Αρχίζω με σκληρές προτάσεις διότι βλέπω ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για την πατρίδα.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι παιδιά για τα θελήματα του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Όλοι οι ηλίθιοι αρμόδιοι ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Δικτατορίας!!!
Κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στο Αιγαίο, αλλιώς από τους Δυτικούς είμαστε χαμένοι!
Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα και τον Ελληνισμό κατεβάστε γρήγορα τη ΡΩΣΙΑ στην Ελλάδα. Μην είσθε δούλοι, και ορντινάντσες της Παγκόσμιας Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Ο Τσίπρας στη Σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. υπέγραψε το κλείσιμο των βορείων συνόρων από τα κράτη του Βίζεγκραντ+Σκόπια. (Βλέπε δηλώσεις ΤΟΥΣΚ).
Η Εβραία ΝΟΥΛΑΝΤ έρχεται με άγριες διαθέσεις. Ο Νταβούτογλου θεωρεί το Αιγαίο δικό του.
ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.
Γι’ αυτό πήγε η ΝΟΥΛΑΝΤ στην Ειδομένη……..
Όλα τα κακά τα είχαμε οι Εβραίες ΝΟΥΛΑΝΤ & Σάραντον & Δρακουλέσκου μας έλλειπαν!!!
Η ΝΟΥΛΑΝΤ λειτουργεί για τα συμφέροντα της παγκόσμιας κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Ο Τσίπρας μας έβαλε μέσα στο βρακί-στριγγάκι της Λαγκάρντ & Δρακουλέσκου.
Ο Τσίπρας υπέγραψε άγνωστες για τον Ελληνικό Λαό, συμφωνίες με τους Τούρκους.
Οι υποχωρήσεις Τσίπρα έναντι των Τούρκων έγιναν κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιων. Δικτατορίας. Το κλειδί της Ν.Τ.Π. είναι το Αιγαίο και η Ρωσία. Το Αιγαίο είναι ο προθάλαμος των στενών Δαρδανελίων & Βοσπόρου.
Ο Τσίπρας έκανε άτακτη υποχώρηση στα αιτήματα Νταβούτογλου.
Ο Τσίπρας έφερε Τούρκους χωροφύλακες στα νησιά.(ΜΜΕ). Ο Τσίπρας φάνταζε σαν αφελής μπροστά στην αλεπού τον Νταβούτογλου.
O Τσίπρας μετά την επίσκεψη στον «Φίλο Αχμέτ» πρέπει να συλληφθεί για εσχάτη εθνική προδοσία.
Τον Τσίπρα τον έστειλε στον Νταβούτογλου η ΜΕΡΚΕΛ, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να κλείσουν το Αιγαίο μαζί Ελλάδα-Τουρκία, λόγω ΡΩΣΙΑΣ.
Η Χώρα καταρρέει και οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί σκέφτονται τα προσωπικά τους και κομματικά τους συμφέροντα.
Οι Έλληνες μεταναστεύουν, και οι λαθρό έρχονται στην Πατρίδα μας.
Το κουαρτέτο των δανειστών έχει εντολές από τους κλέφτες «Θεσμούς» να φτωχοποιήσει τους Έλληνες, και οι ΕλληνοΕβραίοι πολιτικοί «πέρα βρέχει». Υπακούουν σε όλα.
Οι Κοσμοκράτορες δανειστές αρνούνται να διαγράψουν το χρέος για να κρατάνε τον Έλληνα σκλαβωμένο. Δεν μας αφήνουν να αναπτυχθούμε.
Οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί λένε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.
Οι δημοσιογράφοι έχουν άγνοια για τη παγκόσμια εξουσία, νομίζουν ότι τη Γη διοικούν ο ΟΒΑΜΑ, η ΜΕΡΚΕΛ, και την Ελλάδα ο Αλέξης.
Οι Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί δεν λένε την αλήθεια στο Λαό, από ποίον πηγάζει η εξουσία.
Τα καραβάνια λαθρομεταναστών, μέσω των τοπικών ΜΜΕ, ξεσήκωσε η παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & σπείρας να έλθουν στην Ευρώπη.
Η Εξουσία δεν πηγάζει από το Σύνταγμα των Ελλήνων, αλλά από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας.
Το ίδιο συμβαίνει και στα άλλα Κράτη.
Οι Ελληνο-Εβραίοι Σιωνιστές πολιτικοί είναι διορισμένοι από την ηγεσία της Ν.Τ.Π.
Το παράνομο ΧΡΕΟΣ, Λαθρομετανάστες, και κλειστά σύνορα, δεν τα αντέχει ο Λαός.
Μνημόνια, τοκοχρεολύσια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αξιολόγηση, φόροι, μείωση μισθών, συντάξεων, & ακρίβεια δεν τα αντέχει ο Λαός.
Ο «Θεσμός» ΡΟΤΣΙΛΝΤ μας παίρνει-κλέβει όλο το χρυσό της Χαλκιδικής.
Οι «Θεσμοί» δανειστές είναι κλέφτες. Έκλεψαν τα δημόσια & ασφαλιστικά ταμεία, και άφησαν την Ελλάδα με ένα τεράστιο παράνομο ΧΡΕΟΣ.
Εμείς οι δούλοι, αυτούς τους κλέφτες τους λέμε «Θεσμούς» από υποτέλεια & δουλοπρέπεια.
Οι πολιτικοί Η.Π.Α. & Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, είναι όλοι τους Εβραίοι Σιωνιστές, πιόνια και ορντινάντσες του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας.
H E.E. παραμένει εχθρική προς την Ελλάδα.
Οι Η.Π.Α. παραμένουν εχθρικές.
Το ΝΑΤΟ είναι εχθρικό προς την Ελλάδα.
Όλοι αυτοί τα δίνουν όλα στους Τούρκους, για να κλείσουν-μπλοκάρουν το Αιγαίο, διά τον φόβον των Ρώσων.
Το Αιγαίο για τους Έλληνες, είναι Στρατηγικά ότι ο Βόσπορος & Δαρδανέλια για τους Τούρκους.
Οι κλέφτες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ θέλουν να μας πάρουν τον φυσικό ορυκτό μας πλούτο.
Τι περιμένουμε από τη Δύση;; Το διαμελισμό!!!
Το Δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην» πέθανε.
Είναι έγκλημα κατά της πατρίδος να παραμένουμε στο εχθρικό ΝΑΤΟ & Δύση!!!
Η Σιωνιστική Δύση θέλει να δώσει το μισό Αιγαίο με τα νησιά-Θράκη στους Τούρκους, ώστε να αποκλείσει τη ΡΩΣΙΑ στον Εύξεινο Πόντο.
Δεν μπορούμε να παραμένουμε στην ίδια συμμαχία με τους Τούρκους, αφού οι παμπόνηροι Τούρκοι αποβλέπουν σε τμήματα της Πατρίδας μας.
Την Ελληνική Μακεδονία θα την δώσουν οι Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ στα Σκόπια, ώστε το ΝΑΤΟ να ελέγχει όλο το Αιγαίο!!
Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως, απευθυνόμενος προς τις Ένοπλες Δυνάμεις λέω,
Μην περιμένετε τίποτα από τους Ελληνο-Εβραίους πολιτικούς. Αυτοί είναι μαριονέτες και Ανδρείκελα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ-Ν.Τ.Π.
Εάν θέλετε να σώσετε την Ελλάδα κινηθείτε υπό την σκέπη-συμμαχία της ομόδοξης ΡΩΣΙΑΣ.
Όσο αργείτε τόσο η διάσωση της πατρίδος γίνεται δυσκολότερη, και σχεδόν αδύνατη.
Το ΧΡΕΟΣ, οι λαθρομετανάστες, και η προδοσία των πολιτικών, θα μας εξαφανίσουν.
Το Σύνταγμα της Ελλάδος κατελύθη από τα Μνημόνια και τους λαθρομετανάστες.
Κατελύθη πάσα έννοια Εθνικής Κυριαρχίας!!!
Η Ελλάδα τελεί υπό κατοχήν της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. (Μέσω των πιονιών και μαριονετών της Ν.Τ.Π. ΗΠΑ/Ε.Ε./ΝΑΤΟ).
Βασιστείτε νομικά στο άρθρο 120/ παρ. 2-4 του Ελληνικού Συντάγματος.
Υπέρτατος νόμος η ΣΩΤΗΡΙΑ της πατρίδος ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ!!!
Η Εξουσία στην Ελλάδα δεν πηγάζει από το Σύνταγμα των Ελλήνων, αλλά από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & μαφίας- σπείρας.!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος διαδικτύου

ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ .


ankara_ekrixi7
Έκρηξη σημειώθηκε κοντά στο πάρκο Guven στο κέντρο της Άγκυρας, με το CNN Turk να μεταδίδει ότι τοπικός κυβερνήτης ανέφερε πως υπάρχουν πάνω από 25 νεκροί και 75 τραυματίες.
ankara_ekrixi5
Πολλά ασθενοφόρα έχουν εμφανιστεί στην περιοχή, ενώ Τούρκος αξιωματούχος είπε στο Reuters ότι υπάρχουν απώλειες. Σύμφωνα με το τουρκικό NTV υπάρχουν «πολλοί νεκροί».
ankara_ekrixi1
Όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, στις 11 Μαρτίου οι ΗΠΑ είχαν προειδοποιήσει τους Αμερικανούς πολίτες να αποφεύγουν τις συγκεκριμένες περιοχές, υπό το φόβο τρομοκρατικών χτυπημάτων.
ankara_ekrixi_us_proeidopoiisi
Σύμφωνα με το TRT, η έκρηξη σημειώθηκε από παγιδευμένο αυτοκίνητο που περνούσε αργά μπροστά από λεωφορείο και ακολούθησαν οι πυροβολισμοί, με το πρακτορείο Dogan να μιλά ήδη για πάνω από 5 νεκρούς.
ankara_ekrixi2
ankara_ekrixi3
ankara_ekrixi6
ankara_ekrixi
Λίγες ώρες μετά από αυτή τη δήλωση του Ρώσου ΥΠΕΞ… «Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε συριακό έδαφος…»… είχαμε την επίθεση στην Άγκυρα… Δεν λέμε ότι έγινε επίτηδες… αλλά έναν αποπροσανατολισμό πέτυχε…