Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Τι θα γίνει 21 Ιουνίου 2016 στις 16.28 ώρα Ελλάδας; Τι ήταν αυτό που έσκασε πάνω από την Κρήτη πριν από λίγο;


150

Θέλω να σας δώσω μερικές πληροφορίες πριν ξεκινήσουμε.
Περίπου στις 23.30 το βράδυ της 20/6/2016στον νυχτερινό  ουρανό της Δυτικής Κρήτης εμφανίσθηκε μια φωτοβολίδα …μετέωρο ; η οποία λίγο πριν σπάσει στα τέσσερα ; εντοπίσθηκε από τους κάποιους χωρικούς (δεν λέω το χωριό γιατί δεν θέλω να στοχοποιήσω τους πληροφοριοδότες μου) .
Οι χωρικοί ακολούθησαν το ένα από τα «φώτα» , φοβούμενοι ότι θα προκαλέσει φωτιά…
Φυσικά πήραν τηλέφωνο και την πυροσβεστική…
Όταν έφθασαν κοντά στο σημείο, μια αποκρουστική μυρωδιά τους απέτρεψε να πλησιάσουν περισσότερο. Λίγο μετά ήρθε και η πυροσβεστική.
Φυσικά φωτιά ΠΟΥΘΕΝΑ…
Εμείς λοιπόν πήραμε τηλέφωνο στις τοπικές αρχές στις 00.35. Η επίσημη αναφορά μιλάει για «πληροφορία για κεραυνό» και το αποτέλεσμα από το πυροσβεστικό όχημα :»ουδέν άξιο λόγου διαπιστώθηκε»…
Στα καπάκια ένας φίλος μου στέλνει αυτό :
150
Ξέρω ξέρω… Θα μου πεις είναι η πρώτη προβολή της Ημέρας Ανεξαρτησίας 2… ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ
Όμως φίλοι μου έμαθα ότι με τη συγχρονικότητα δεν πρέπει να παίζω…
Έμειναν λίγες ώρες μέχρι να μάθουμε… ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ!!!
Οπότε ξέρουμε και οι δύο μας τι θα κάνουμε… στις 21 Ιουνίου 2016, ώρα 16.28΄….
Το λινκ εδώ : http://firstcontact.world/index.html

ΥΓ Μέχρι τις 03.00 τα ξημερώματα (για δύο ώρες ακόμα) είμαστε σε ένα γενικό αλερτ. Τι να σου λέω τώρα…







katoxika nea

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΙΜΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ


-ΟΕΑ-31


ΠΡΩΤΟΝ, ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΗΡΩΙΔΑ Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΝΟΣ/ΕΙΟ ΕΝΟΣ ΑΣΘΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ ΣΤΗ ΣΥΔΙΝΗ ΞΑΝΘΗΣ , ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 26/5/16. ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΕΣ , ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΙΚΡΑ ΖΩΑ ΣΤΟ ΝΟΣ/ΕΙΟ ΜΙΚΡΩΝ ΖΩΩΝ , ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ. ΤΡΙΤΟΝ, ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ , ΠΕΘΑΝΑΝ ΔΕΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΕΑ ΒΟΛΟΥ . ΤΕΤΑΡΤΟΝ , ΛΟΓΩ ΒΑΡΙΑΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ ΑΠΟ ΑΠΡΑΞΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΛΟΓΩ ΑΛΛΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ , ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΛΕΙΨΕΩΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ , Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΕΜΠΤΟΝ , ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ . ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ 200,000,000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ ΒΙΛΛΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΔΙΑΦΘΟΡΕΑ HUGH HEFNER, ΤΟΥ PLAYBOY. Ο ΑΘΛΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΙΑ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟ , ‘Η 400 ΜΙΚΡΑ « ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΣΕΠΗΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ , ‘Η ΧΙΛΙΑ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΣΤΕΛΘ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΗΣ , ΓΙΑ ΑΤΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΡΗΤΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ . ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ , Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ. ΕΚΤΟΝ, ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΙΣΧΡΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΘΑ ΜΕΤΑΔΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΑΤΡΩΝ ΣΤΙΣ 24/6/16 ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗN ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ , ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟΥ ΔΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΠΡΑΞΕΩΝ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ , ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΡΟΧΙΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΡΩΤΟΥΝ ΤΟ «ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟ 2012¨».

ΕΛΛΗΝΕΣ 2016: ΕΘΝΟΣ ΑΘΛΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΙΑ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ , ΕΚΤΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΑΝΘΥΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΕΘΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ , ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ», ΕΞΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΥΣ ΔΙΟΣ ΩΣ ΥΙΟΥΣ ΤΟΥ «ΣΑΤΑΝΑ», ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΓΕΝΗΤΟΡΑ ΔΙΑ ΩΣ «ΣΑΤΑΝΑ» , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΤΩΝ «ΕΨΙΛΟΝ» , ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ , ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΤΑΤΖΗ , ΛΑ.Ο.Σ ΤΟΥ KARA-ZAFFERI , ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ , ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ , ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Η ΟΕΑ , ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΗΣΙΑ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ !!!.
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α (ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ)
ΕΛΠΙΔΟΣ 12, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΒΟΛΟΣ.








katoxika nea

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ………..

plisiazei-i-mera
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΜΕΡΑ………..!
Οταν τα πραγματα δειχνουν οτι ηρεμουν.Οταν οι περισσοτεροι πιστεψουν οτι τα πολυ δυσκολα περασαν.Τοτε ενα πρωινο,πιθανοτατα Σαββατου, θα πρεπει να παρουν τη μεγαλη αποφαση.
Τοτε ειναι η εναρξη μιας αλυσιδας γεγονοτων που ομοια της η ανθρωποτητα,μετα την ελευση του Χριστου στη γη,δεν ξαναεζησε ποτε.
Ερχεται η στιγμη που θα ξεχωρησει η «ηρα απο το σιταρι» και ο καθενας πρεπει να διαλεξει στρατοπεδο.
Δε θα ειναι μονο ενας πολεμος κορμιων,κανονιων και οπλων.Θα ειναι κατι πολυ πιο σημαντικο….Θα ειναι ενας πολεμος ψυχων….!!!
Πρεπει να ειστε ετοιμοι και για γινει αυτο πρεπει να εχετε καθαρισει την καρδια και το μυαλο σας.
Μη παρασυρεστε απο αυτους που εντεχνως δημιουργουν τα προβληματα και κυριως τα οικονομικα ωστε να φυλακιζουν τη διορατικοτητα σας και να σας απομακρυνουν απο τον πραγματικο στοχο….

Κανεις δεν ηρθε σε αυτη τη ζωη μονο για να δουλευει,να πληρωνει τραπεζες,εφοριες και λογαριασμους.Αν ηταν ετσι τοτε ποιο το νοημα του θαυματος της ανθρωπινης υπαρξης….?
Μη παραμυθιαζεστε….γεννηθηκατε για πολυ πιο σημαντικα πραγματα.
Ηρθατε σε αυτον το ψευτικο κοσμο για να κερδισετε με την αξια σας το δικαιωμα σας να επιστρεψετε στη φωτεινη πατριδα και να υπαρχετε για ΠΑΝΤΑ στην πραγματικη δημιουργια.
Εκει που δεν υπαρχει πονος,θλιψη,αγχος και στεναχωρια.Εκει οπου ο Δημιουργος σε περιμενει οπως καθε στοργικος πατερας.
Πλησιαζει η ωρα που θα εχεις τη μεγαλη ευκαιρια,ισως και την τελευταια…..
Μην τον λησμονεις….Εκεινος δεν το εκανε ποτε σ εσενα….
Ζητα με καθαρη καρδια και θα λαβεις…..Εκεινος στο υποσχεθηκε και ποτε δε θα παρει το λογο του πισω….






katoxika nea

«ΧΑΜΕΝΟ» ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!

monastiri
xameno-vizantino-monastiri-prokalei-stous-tourkous
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα «χαμένο», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιοι οι Τούρκοι, ελληνορθόδοξο βυζαντινό μοναστήρι που ερευνάται τον τελευταίο καιρό, έχει προκαλέσει απανωτές εκπλήξει στους Τούρκους που το ερευνούν σε σημείο να αναφέρουν πως οι εικόνες προκαλούν σοκ!

Συγκριμένα στην περιοχή Kücükyalı στην ασιατική ακτή της Κωνσταντινούπολης, απέναντι από τα Πριγκηπόννησα, γίνονται εδώ και καιρό έρευνες από την τουρκική αρχαιολογική υπηρεσία και οι οποίες έχουν αποδώσει σπάνια ευρήματα από ένα βυζαντινό μοναστήρι που άκμασε στην περιοχή.

monastiri
Το μοναστήρι αυτό έχει αναφορές από την εποχή του Πατριάρχη Ιγνατίου, δηλαδή την περίοδο 847-857 και 867-877, δηλαδή την γνωστή περίοδο της διαμάχης που ανάδειξε και τον Μέγα Φώτιο έναν από τους μεγαλύτερους αγίους της Ορθοδοξίας που πρώτος καταδίκασε την παπική αίρεση.

Το ένατο αιώνα που γίνονταν διώξεις στους οπαδούς του Φωτίου, πολλοί μοναχοί κατέφυγαν από την Κωνσταντινούπολη στην περιοχή αυτή και ανέδειξαν το τοπικό μοναστήρι γνωστό σαν το Μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού, σε μεγάλο κέντρο της Ορθοδοξίας που συγκέντρωνε χιλιάδες πιστούς από πολλές περιοχές της βυζαντινής αυτοκρατορίας.
Οι έρευνες των Τούρκων που τους άφησαν άναυδους, ανακάλυψαν ολόκληρες υπόγειες στοές οργανωμένες σαν υπόγεια πόλη, ενώ τα ευρήματα φέρνουν στο φως μια οργανωμένη περιοχή που έδινε την δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό μοναχών και όχι μόνο να διαβούν ανεξάρτητα από το εξωτερικό περιβάλλον, με συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης που και σήμερα φαίνονται σαν εκπληκτικά.
Ο χώρος αποδίδει μια καταπληκτική ιερότητα, όπως αναφέρουν οι τουρκικές ανταποκρίσεις, ενώ οι Τούρκοι ερευνητές κάνουν λόγο και για το ότι στο μοναστήρι αυτό πιθανόν υπάρχει κρυμμένο μεγάλο τεμάχιο του ίδιου του Τιμίου Σταυρού του Ιησού Χριστού, που ελπίζουν να αποκαλύψουν.
Άλλο ένα δυνατό σημάδι της ανάδυσης της Ορθοδοξίας στην μεγάλη της πατρίδα της ελληνορθόδοξης Ανατολής
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος








katoxika nea

Το Φανάρι στην Λευκή Αδελφότητα – Νέο ορθόδοξο κέντρο ψάχνει η Μαύρη


fanari-stin-leuki-adelfotita-neo-orthodokso-kentro-psaxnei-mauri
Το Φανάρι στην Λευκή Αδελφότητα – Νέο ορθόδοξο κέντρο ψάχνει η Μαύρη
Η κόντρα Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας με αφορμή την Πανορθόδοξη φουντώνει.
Οι ορθόδοξες εκκλησίες που δεν δέχονται την επιβολή της Νέας Εποχής και της Πανθρησκείας, με «μπροστάρη» την Μόσχα, αντιτίθενται σθεναρά κατά της πρωτοβουλίας Φραγκίσκου-Βαρθολομαίου, οι οποίοι αναθεματίζουν μάλιστα ως αιρετικούς όσους αρνούνται την είσοδο του χριστιανισμού στον Οικουμενισμό της ένωσης των θρησκειών υπό την ηγεσία του Αντίχριστου.
Όπως αναφέρει ρωσική ενημερωτική ιστοσελίδα, το Πατριαρχείο της Μόσχας σκέφτεται να δημιουργήσει νέο κέντρο ορθοδοξίας, μακριά από το Φανάρι, το οποίο δείχνει να έχει συμπλεύσει με τις πολιτικές της Νέας Τάξης. Ένα νέο ορθόδοξο Βατικανό, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.
Η Μαύρη Αδελφότητα, η οποία στηρίζει τον Πρόεδρο Πούτιν χωρίς να τον ελέγχει πλήρως, θα ήθελε η επιρροή της ρωσικής εκκλησίας να επεκταθεί σε όλες τις ορθόδοξες χώρες και φυσικά στα Βαλκάνια κόντρα στην νεοποχίτικη στροφή που κάνει το Φανάρι.
Ως νέο κέντρο της «παραδοσιακής» ορθοδοξίας συζητιέται η περιοχή της Κριμαίας, για την οποία έχει ξεσπάσει τεράστια διαμάχη από την εποχή που επέστρεψε στην Ρωσία.




katoxika nea

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ!

TON NOEMBΡIO TOY 2007 ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ  ΔΙΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟΤΕ  ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΝΑΔΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ ΦΩΣΚΟΛΟ. ΑΚΟΥΓΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ. ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΔΙΣ ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΜΟΝΟΝ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΕΡΙΟΥ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ! - Εικόνα1
ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΝΟΤΙΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥ ΗΡΟΔΟΤΟΥ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ 9 ΛΑΣΠΟΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΙΜΩΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 700 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΝΟΤΙΩΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΩΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ  ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ….ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΤΟΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΩΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΝ 100.000 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ 200.000 ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ  ΤΟΜΕΑ. ΕΚ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΣΕ 60 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΣΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ! - Εικόνα2
ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PGS  ΟΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΑΝ ΤΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ Α.ΦΩΣΚΟΛΟΣ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΤΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Ο κ.ΦΩΣΚΟΛΟΣ. ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΕ ΠΙΝΑΚΑ. ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (δείτε το πιο κάτω).
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ! - Εικόνα3
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ 20 ΤΡΙΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ 3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤ᾽ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ -ΛΗΣΤΩΝ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΝΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ! - Εικόνα4
ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΑ 20 ΤΡΙΣ ΚΥΒΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΔΗΘΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ. ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΑΧΙΣΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΡΑΤΦΟΡ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟ ΙΓΜΕ .ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΞΗΣ.
[[1.         Να δημιουργηθει μια εταιρεια με την ονομασια  «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ» (Greek Hydrocarbon Deposits) με τον  διαχειριστικό ρόλο, στον αμύθητο ορυκτό θησαυρό μας  που συνολικά ξεπερνά τα 3 τρισεκατομμύρια ευρώ! (Τα κοιτάσματα ανήκουν και παραμένουν στο Κράτος – Η Εταιρεία αναλαμβάνει την διαχείριση της αξιοποίησης και εκμετάλλευσης του ενεργειακού τους πλούτου)
2.       Το Δημόσιο κρατά το αμεταβίβαστο του 65% της Εταιρείας!
3.       Από το υπόλοιπο, το 30% το διαθέτει σε 300 εκατομμύρια μετοχές των 100 ευρώ η μία, προς αγορά αποκλειστικά από Έλληνες Ελλάδος, Κύπρου και κυρίως Ομογένειας, αλλά και Ελληνικές Εταιρείες ή Τράπεζες! Σε μια πρωτοφανή, γιγάντια και μαζική κινητοποίηση-αναγέννηση του Παγκόσμιου Ελληνισμού!
4.       Με τον παραπάνω τρόπο η Εταιρεία θα εισπράξει άμεσα 30 δις ευρώ! Από το ποσό αυτό, θα χρησιμοποιηθεί για την ισορρόπηση του Κράτους το οποίο και διαθέτει τα κοιτάσματα (Ελλάδα) το μισό ποσό, δηλαδή τα 15 δις, ώστε να κλείσει από τώρα θριαμβευτικά το Έλλειμμα του Προϋπολογισμού, αλλάζοντας διεθνώς το κλίμα και μετατρέποντας την Ελλάδα σε νέα «Τίγρη της Ευρώπης», καθώς θα υπάρξει και βέβαιο πλεόνασμα, το οποίο θα αρχίσει να μειώνει σταθερά το Χρέος!  1 δις θα δοθεί στις Ένοπλες Δυνάμεις για συνέχιση προγραμμάτων εξοπλισμού, εκσυγχρονισμού και προμήθειας ανταλλακτικών! 1 δις θα δοθεί επίσης στην ανακούφιση 1.000.000 ανέργων (από 1.000 ευρώ) με κοινωνικά κριτήρια! Τέλος 1 δις θα δοθεί για την ανακούφιση 1.000.000 συνταξιούχων (από 1.000 ευρώ) με κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια! Τα υπόλοιπα 12 δις θα μείνουν άθικτα στο Ταμείο της Εταιρείας Υδρογονανθράκων και θα αποτελέσουν μια πανίσχυρη «δύναμη πυρός» για την επίτευξη των στόχων της έρευνας και κερδοφόρας αξιοποίησης των κοιτασμάτων, καθώς η Εταιρεία θα στελεχωθεί με το καλύτερο Ελλαδικό, Κυπριακό και Ομογενειακό Δυναμικό, όπως π.χ. τους Καθηγητές Καρυώτη, Φώσκολο, Λυγερό, Ζελιλίδη και άλλους, ώστε να είναι βεβαία και η επιτυχία των στόχων και η αξιοπιστία της Εταιρείας, που θα προσφέρει έτσι μεγάλο, εθνικό, οικονομικό, αλλά και κοινωνικό έργο! Τα λειτουργικά έξοδα της εταιρείας και οι μισθοί του προσωπικού και του ΔΣ, θα βαρύνουν εξ΄ ολοκλήρου το Κράτος!
5.       Έτσι και θα διασωθεί η Ελλάδα και θα παραμείνει σε ελληνικά χέρια ο θησαυρός των υδρογονανθράκων και θα υπάρξει ένας νέος «Χρυσός Αιώνας» για τον Παγκόσμιο Ελληνισμό, αφού η επένδυση στις μετοχές αυτές, θα αποφέρει τεράστια εθνικά, αλλά και ατομικά οφέλη! Η μετοχή π.χ. που θα αγορασθεί τώρα 100 ευρώ, μεθαύριο και καθώς θα προχωρούν έρευνα και εκμετάλλευση, θα ανέβει φυσιολογικά στα 150 και 200 ευρώ, προσφέροντας κέρδη της τάξης του 50% και 100% αντίστοιχα! Το Δημόσιο θα έχει τότε την ευχέρεια να αξιοποιήσει τότε και το υπόλοιπο 5% των μετοχών που θα έχει μείνει στα χέρια του προς διάθεση (65%+30%+5%)! Ίσως με δικαίωμα προτεραιότητας αγοράς από τους πρώτους μετόχους!
6.       Τα κεφάλαια-ποσά που θα διαθέσουν οι Έλληνες όλου του Κόσμου για την άμεση αγορά των μετοχών μέχρι τον Σεπτέμβριο το πολύ, θα γίνονται αυτομάτως νομιμοποιημένα, αφορολόγητα και θα εξαιρούνται από έλεγχο «πόθεν έσχες» δια παντός, ενώ οι ιδιοκτήτες τους θα μπορούν να εισάγουν πλέον οποιοδήποτε άλλο ποσό στην Ελλάδα ή να το δηλώσουν ή να το καταθέσουν σε τράπεζα, χωρίς και πάλι έλεγχο «πόθεν έσχες» και με εφάπαξ φορολόγηση 10%, μια για πάντα, χωρίς άλλη μελλοντική επιβάρυνση ή προσαύξηση ή πρόστιμο ή φόρο κεφαλαίου ή καταθέσεως αρκεί τα κεφάλαια να εισαχθούν μέχρι την ημερομηνια που θα θεσει η κρατικη αυτη εταιρεια. Τα κεφάλαια αυτά θα χαρακτηρισθούν ως «ελεύθερα κεφάλαια» και από εκεί και πέρα θα είναι αφορολόγητα!  Τα κινητά ή ακίνητα τα οποία θα αγορασθούν εντός Ελλάδος από αυτά τα ελληνικά «ελεύθερα κεφάλαια» και θα χαρακτηρίζονται ως «ελεύθερα κινητά ή ακίνητα» περιουσιακά στοιχεία, δεν θα αποτελούν τεκμήριο, δεν θα έχουν «πόθεν έσχες» και θα εξαιρεθούν των επιπλέον φόρων ισοβίως, ενώ θα μεταβιβάζονται ατελώς στους νομίμους κληρονόμους! Μια δηλαδή πολύ γενναία ανταμοιβή, που θα βοηθήσει όμως αποφασιστικά και την οικονομία της χώρας! Π.χ. εάν αγορασθεί ένα σπίτι με «ελεύθερα κεφάλαια ή καταθέσεις», δεν θα αποτελεί τεκμήριο, δεν θα πληρώνει ΕΤΑΚ ή «χαράτσι», ενώ θα πληρωθεί εφάπαξ για την αγορά του μόνο το ΦΠΑ! Το ίδιο και ένα αυτοκίνητο, δεν θα έχει τεκμήριο και «πόθεν έσχες», ούτε θα πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Παρομοίως σκάφης αναψυχής, ιδιωτικά αεροσκάφη κλπ. Στις φορολογικές δηλώσεις θα υπάρχει ειδική σελίδα «ελευθέρων περιουσιακών στοιχείων» που θα είναι αφορολόγητα!
7.       Έτσι εκτιμάται ότι θα επανέλθουν επιπρόσθετα στην Ελληνική Οικονομία και τις Τράπεζες διαφυγόντα ή αποσυρθέντα ή αδήλωτα κεφάλαια και καταθέσεις ή κρυμμένα χρήματα της τάξεως των 70 δις και πλέον, τα οποία επί 10% εφάπαξ και αφορολόγητα έπειτα εφ΄ όρου ζωής, θα αποδώσουν στο Κράτος απευθείας άλλα 7 δισ. ευρώ!
8.       Μέρος των παραπάνω «ελευθέρων κεφαλαίων» θα διαχυθούν και στην αγορά, τονώνοντας την οικονομία και δημιουργώντας νέα έσοδα για το κράτος από την είσπραξη ΦΠΑ της τάξεως των 5 δισ.
! Τα ποσά αυτά που υπολογίζονται συνολικά από μετοχές, εισροή κεφαλαίων και νέα έσοδα ΦΠΑ σε 30 δισεκατομμύρια ευρώ (ενώ άλλα 12 δισ. θα είναι ανέπαφα στο εντελώς ξεχωριστό Ταμείο της Εταιρείας), θα εξαφανίσουν φέτος κιόλας το έλλειμμα, δημιουργώντας πλεόνασμα σχεδόν 10-12 δις, κάνουν φανερό ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται πια το Μνημόνιο, το ΔΝΤ και την Τρόικα, λόγω επίτευξης αλματώδους ανάπτυξης με πόρους των παιδιών της! Και ιδίως των Ελλήνων του Εξωτερικού, που έτσι, για άλλη μια φορά, θα αποδείξουν ότι αξίζουν το δικαίωμα ψήφου απευθείας από την χώρα κατοικίας τους και μάλιστα άμεσα!
Γιατί τα Χρέη δεν εξαφανίζονται με περικοπές και ύφεση, αλλά με ανάπτυξη, ώστε ο λόγος Χρέος προς ΑΕΠ (ΧΡΕΟΣ/ΑΕΠ) να βαίνει μειούμενος! Αυτός θα έπρεπε να ήταν ο πρώτος κανόνας ενός Μνημονίου!
Το παρόν Σχέδιο Ενεργειακών Κοιτασμάτων  πετυχαίνει όλους τους στόχους ταυτόχρονα:
1 Φέρνει ξανά στην οικονομία αδήλωτα ή διαφυγόντα ή κρυμμένα ή νέα ομογενειακά κεφάλαια, εισοδήματα και καταθέσεις ύψους 100 δις ευρώ, χωρίς «πόθεν έσχες» και χωρίς πρόστιμα!
2 Από αυτά, τα 30 δις επενδύονται αφορολόγητα σε μετοχές, της «Ελληνικά Κοιτάσματα Υδρογονανθράκων», τα οποία παραμένουν σε ελληνικά χέρια, υπό κρατικό έλεγχο και ιδιοκτησία!
3 Εξαφανίζει το έλλειμμα του Προϋπολογισμού, χωρίς κανένα νέο επώδυνο μέτρο, προσφέροντας 15 δις στο κρατικό ταμείο, από τα παραπάνω!
4 Τα υπόλοιπα 70 δις χωρίς «πόθεν έσχες» ….





katoxika nea

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ!

apopeira-dolofonias-kata-tou-trump
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ! TΡΕΜΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ– ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΕΠΙΔΟΞΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ – ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΩ ΖΗΤΟΥΣΕ… ΑΥΤΟΓΡΑΦΟ
Εναν άνδρα που, κατά ομολογία του, είχε σκοπό να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ, συνέλαβε η αστυνομία.
Ο Μάικλ Στίβεν Στάντφορντ συνελήφθη σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ, στο Λας Βέγκας και παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού προκειμένου να σκοτώσει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο της Νεβάδα τη Δευτέρα, ο 19χρονος κατηγορείται για πράξη βίας. Στην αναφορά του ομοσπονδιακού πράκτορα Σβερκόφσκι σημειώνεται ότι ο Σάντφορντ δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πήγε οδικώς από την Καλιφόρνια στο Λας Βέγκας για να σκοτώσει τον Τραμπ και ότι την προηγούμενη ημέρα επισκέφθηκε ένα σκοπευτήριο, προκειμένου να μάθει να πυροβολεί.
Στη συνέχεια, πήγε στη συγκέντρωση του Τραμπ και πλησίασε έναν αστυνομικό, λέγοντας ότι ήθελε ένα αυτόγραφο του υποψήφιου. Σύμφωνα με την αναφορά- όπως γράφει το Associated Press-ο νεαρός άνδρας συνελήφθη όταν άρπαξε τη λαβή του όπλου του αστυνομικού, προσπαθώντας να το αποσπάσει.









katoxika nea

Αγώνας δρόμου για έσοδα 30 δισ. έως το τέλος του χρόνου αλλιώς... κόφτης

Αγώνας δρόμου για έσοδα 30 δισ. έως το τέλος του χρόνου αλλιώς... κόφτης

Στη σκιά της αβεβαιότητας που δημιουργεί ο κίνδυνος απλήρωτων φόρων μετά τις απανωτές επιβαρύνσεις του τελευταίου διαστήματος

Σε αγώνα δρόμου προκειμένου να εισπράξει 30,3 δισ. ευρώ εώς το τέλος του έτους προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος των 50,5 δισ. στο δωδεκάμηνο και έτσι να αποφευχθεί η ενεργοποίηση του «κόφτη» θα επιδοθεί το επόμενο διάστημα το υπουργείο Οικονομικών.

Τα χρήματα αυτά θα προέλθουν σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη φορολογία εισοδήματος, την εισφορά αλληλεγγύης, το τέλος επιτηδεύματος, τον ΕΝΦΙΑ, τον ΦΠΑ και τα τέλη κυκλοφορίας που καλούνται να πληρώσουν τους μήνες που ακολουθούν εκατομμύρια φορολογούμενοι.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα, μέχρι στιγμής η εικόνα του προϋπολογισμού δείχνει ότι τα έσοδα κινούνται εντός τροχιάς. Το πρώτο πεντάμηνο του έτους είχαν εισπραχθεί 18,401 δισ. ευρώ ή 871 εκατ. ευρώ παραπάνω από τον στόχο, με ένα κύμα σαρωτικών κατασχέσεων να συμβάλλει καθοριστικά.

Δεν είναι, όμως, σίγουρο ότι η ίδια θετική πορεία θα συνεχιστεί και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου καθώς οι απανωτές επιβαρύνσεις, βάσει και των τελευταίων πολυνομοσχεδίων που ψηφίστηκαν προκειμενου να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση, δημιουργούν αυξημένο κίνδυνο νέας «έκρηξης» απλήρωτων φόρων και εισφορών.

Την πρώτη κρυάδα έχουν πάρει, ήδη, όσοι υπέβαλαν τις φορολογικές τους δηλώσεις καθώς καλούνται να πληρώσουν αυξημένες προκαταβολές φόρου στη βάση των περυσινών εισοδημάτων τους, αλλά και αυξημένη κατά 30% εισφορά αλληλεγγύης.

Ακολουθεί τον Αύγουστο η έναρξη της πληρωμής του ΕΝΦΙΑ ενώ από το τέλος Ιουνίου όσοι έχουν συνδρομητική τηλεόραση θα δούν αυξημένους τους λογαριασμούς τους κατά 10% μετά την επιβολή του νέου ειδικού τέλους.



http://www.protothema.gr/

Θρίλερ: Προσπάθησαν να δολοφονήσουν τη Ζωή Γεωργαντά; – Τι καταγγέλλει η ίδια

706771-565464645.jpg

Δολοφονική επίθεση καταγγέλλει ότι δέχτηκε η Ζωή Γεωργαντά.
Ο άνθρωπος που αποκάλυψε τα έργα και τις ημέρες του πρώην προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, καταγγέλοντάς τον για την παραποίηση των στοιχείων που διόγκωσαν το έλλειμμα της χώρας οδηγώντας την στα χέρια της τρόικας, χθες (20/06/2016) το απόγευμα ταξίδευε προς τη Θεσσαλονίκη.
Στο ύψος της Θήβας, ένα μαύρο τζιπ, σύμφωνα με όσα ανέφερε η κ. Γεωργαντά στην εφημερίδα «Δημοκρατία», την χτύπησε με δύναμη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Σοκαρισμένη, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία για το συμβάν και ένα περιπολικό τη συνόδευε μέχρι τη συμπρωτεύουσα.
«Κάποιοι απ’ έξω φαίνεται ότι έχουν ενοχληθεί από τις αποκαλύψεις και τα στοιχεία που έχω καταθέσει για το πώς αλλοίωσαν τα στοιχεία και θέλουν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους που κατηγορούνται για ηθική αυτουργία. Κάποιοι θέλουν να μου κλείσουν το στόμα. Από ότι έμαθα μέχρι και τον Αλμούνια επιστράτευσαν για να πουν ότι ο Καραμανλής φταίει και ο Παπανδρέου τα έκανε όλα καλά! Το μαύρο αυτό τζιπ με παρακολουθούσε από τον Ωρωπό. Έτρεχα εγώ, “άνοιγε” και αυτός. Πήγαινα πιο αργά, έκανε το ίδιο. Στο ύψος της Θήβας με χτύπησε με δύναμη από πίσω και εξαφανίστηκε βολίδα. Το σοκ ήταν μεγάλο. Δεν πρόλαβα να δω τον αριθμό και εξαφανίστηκε με ταχύτητα μόλις με χτύπησε. Τώρα συνεχίζω το ταξίδι προς τη Θεσσαλονίκη με συνοδεία περιπολικού. Ευτυχώς είμαι καλά», ανέφερε στην εφημερίδα, ενώ ήταν καθοδόν για τη Θεσσαλονίκη.
Υπενθυμίζουμε ότι η Ζωή Γεωργαντά ήταν μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ και είχε κατήγγειλε ότι το έλλειμμα της χώρας διογκώθηκε τεχνητά, οδηγώντας τελικά τον Ανδρέα Γεωργίου σε δίωξη για κακούργημα.
Η Ζωή Γεωργαντά υποστήριξε στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων ότι το έλλειμμα του 2009 διογκώθηκε τεχνητά και έφτασε στο 15,4 του ΑΕΠ, κυρίως επειδή (τεχνητά) εντάχτηκαν σε αυτό τα ελλείμματα των ΔΕΚΟ, κατ’ εντολήν της Eurostat.
Η κ. Γεωργαντά επέμενε ότι υπογράφοντας ψευδείς βεβαιώσεις για ένα φουσκωμένο έλλειμμα ζημίωσαν τουλάχιστον με 28 δισ. ευρώ το κράτος.
«Με βάση αυτά στοιχεία που δημοσίευσε ο κ. Γεωργίου και έστειλε στη Eurostat έγιναν όλα τα μνημόνια», έχει επισημάνει η Ζωή Γεωργαντά, εκτιμώντας ότι ο πρώην Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ είχε πολιτική εντολή να κάνει κάτι τέτοιο.




http://24wro.com.gr/

Αλλάζουν τα πάντα στις 100 δόσεις – Δείτε ποιοι κινδυνεύουν να μείνουν εκτός ρύθμισης από 1η Ιουλίου



Σε κίνδυνο μπαίνει η ρύθμιση των 100 δόσεων για χιλιάδες οφειλέτες του Δημοσίου καθώς σύμφωνα με τα νέα δεδομένα αυτή θα χαθεί, αν καθυστερήσουν να εξοφλήσουν για περισσότερο από 15 μέρες οποιοδήποτε νέο χρέος προς την Εφορία, όπως η 1η δόση του φόρου εισοδήματος ή του ΕΝΦΙΑ του έτους 2016!
Συγκεκριμένα, από την 1η Ιουλίου όσοι έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση θα τίθενται αυτόματα εκτός της ρύθμισης αυτής εφόσον καθυστερήσουν να πληρώσουν για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών οποιαδήποτε νέα οφειλή προς το Δημόσιο έχει βεβαιωθεί στο όνομά τους από τις 15 Δεκεμβρίου 2015 και μετά, καθώς επίσης και οποιαδήποτε νέα οφειλή προς το Δημόσιο θα βεβαιωθεί από δω και στο εξής.
Δείτε τι προβλέπει η νομοθεσία
Με βάση το άρθρο 4 του ν. 4346/2015:
1. Η ρύθμιση του ν. 4321/2015 για τις 100 δόσεις χάνεται εφόσον προκύψουν νέες οφειλές προς το Δημόσιο και δεν εξοφληθούν εντός 30 ημερών από τη λήξη της κανονικής προθεσμίας καταβολής τους ή εντός 15 ημερών από τη λήξη της κανονικής προθεσμίας καταβολής τους εάν η προθεσμία αυτή λήγει μετά την 30ή-6-2016.
2. Η ρύθμιση του ν. 4321/2015 για τις 100 δόσεις δεν χάνεται εάν ο οφειλέτης υπαγάγει τις νέες οφειλές του στην πάγια ρύθμιση των 12 μηνιαίων δόσεων, που προβλέπεται από το άρθρο 43 του ΚΦΔ (ν. 4174/2013), πριν οι οφειλές αυτές γίνουν έστω και εν μέρει ληξιπρόθεσμες. Η αίτηση υπαγωγής στην «πάγια ρύθμιση» του άρθρου 43 του ΚΦΔ θα πρέπει, δηλαδή, να υποβληθεί πριν από την λήξη της προθεσμίας καταβολής έστω και μίας δόσης της νέας οφειλής. H δυνατότητα υπαγωγής στην «πάγια ρύθμιση» του άρθρου 43 του ΚΦΔ παρέχεται μόνο εφόσον ο φορολογούμενος προσέλθει αυτοπροσώπως στην αρμόδια ΔΟΥ και υποβάλει ένα πολυσέλιδο έντυπο αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης στο οποίο θα πρέπει να αναγράψει αναλυτικά στοιχεία για τα μηνιαία εισοδήματά του και την περιουσιακή του κατάσταση. Δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων υπαγωγής στη ρύθμιση των 12 δόσεων δεν παρέχεται στους φορολογούμενους μέσω του συστήματος ΤΑΧΙSnet.
Ουσιαστικά, όσοι φορολογούμενοι έχουν εντάξει παλαιές οφειλές τους στη ρύθμιση του ν. 4321/2015 για τις 100 δόσεις θα πρέπει, για να μη χάσουν τη ρύθμιση αυτή
  • είτε να εξοφλούν εγκαίρως, πριν λήξουν, όλες τις νέες οφειλές τους στο Δημόσιο
  • είτε να ρυθμίζουν τις οφειλές αυτές με την «πάγια ρύθμιση» των 12 δόσεων του ΚΦΔ προσερχόμενοι αυτοπροσώπως στις αρμόδιες ΔΟΥ πριν από τη λήξη των προθεσμιών καταβολής των νέων οφειλών
  • είτε να εξοφλούν ολοσχερώς τα ποσά των νέων οφειλών το αργότερο σε 30 μέρες και από την 1η-7-2016 σε 15 μέρες από τη στιγμή που θα καταστούν ληξιπρόθεσμα.






http://www.piraeuspress.gr/