Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Εθνικιστικός «πυρετός» στα βόρεια σύνορά μας




Άρθρο του Χρήστου Καπούτση
Υποδαυλίζεται ο αλβανικός εθνικισμός, από δηλώσεις και ενέργειες λαϊκιστών πολιτικών και στα Βαλκάνια,  «ξυπνούν» οι εφιαλτικές μνήμες των ενόπλων συγκρούσεων των εθνομειονοτικών πληθυσμών. Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα και ο πρόεδρος του Κοσσόβου Χάσιμ Θάτσι, με διαδοχικές δηλώσεις τους σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ, επισημαίνουν ότι, εάν διακοπεί η διαδικασία ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης των δυτικών Βαλκανίων, τότε,  οι Αλβανοί της περιοχής «θα ζήσουν σ ένα ενιαίο κράτος», εννοώντας προφανώς,  ότι θα προχωρήσουν στην συγκρότηση της «Μεγάλης Αλβανίας». 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ σε Ε.Δ και ΚΥΣΕΑ! Αυτά είναι τα ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ των ΤΟΥΡΚΩΝ...


Τα κλειστά στόματα μετά το ΚΥΣΕΑ δείχνουν ότι η κατάσταση είναι σοβαρή. Όλα δείχνουν ότι η Αθήνα μελετά τρία βασικά σενάρια για το που μπορεί να εκδηλωθεί η τουρκική προκλητικότητα. Το θερμό επεισόδιο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο φαίνεται ότι είναι πιο κοντά από ποτέ. Το που και το πότε προσδιορίζεται από κάποιες πληροφορίες, αλλά και αναλύσεις με βάση τις εξελίξεις μέσα στους επόμενους μήνες και ως το τέλος του καλοκαιριού.

ΣΤΟ...ΣΠΙΤΙ του ΣΤΕΛΝΟΥΝ τον ΣΟΡΟΣ! Χάος στην Ευρωβουλή από την απόφαση...




Μίλησε στο Ευρωκοινοβούλιο ο Βίκτορ Ορμπαν και επιτέθηκε άγρια στο Τζορτζ Σόρος. Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα των όσων είπε.
«Γνωρίζω ότι η ισχύς, το μέγεθος και το ειδικό βάρος της Ουγγαρίας είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό του διεθνούς κερδοσκόπου Τ.Σόρος ο οποίος τώρα επιτίθεται στην Ουγγαρία», είπε ο Όρμπαν στην αρχή της ομιλίας του.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Επανασυνδέθηκε (ΣΙΩΠΗΡΑ) η «ΘΕΡΜΗ ΓΡΑΜΜΗ» του «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ» … !!!!


Η Ρωσία Ξανασυνδέει το «Κόκκινο Τηλέφωνο» Επικοινωνίας με τις ΗΠΑ στη Συρία
Alexander Mercouris, The Duran,
Πληροφορίες της ρωσικής εφημερίδας Ιζβέστια από πηγή του υπουργείου των Εξωτερικών αναφέρει ότι, ανταποκρινόμενη σε παρακλήσεις των ΗΠΑ, η Ρωσία επανασύνδεσε σιωπηρά την «θερμή γραμμή» επικοινωνίας μεταξύ Ρώσων και Αμερικανών στρατιωτικών στη Συρία.

ΕΚΤΑΚΤΟ! Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !! ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» !!


Η ΕΑΡΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ «ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ» ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ
Μια πραγματικά γενική διεθνή αντεπίθεση-εξόρμηση, που όπως αναφέρεται θα ταράξει τις διεθνείς ισορροπίες, ετοιμάζει ο Τούρκος πρόεδρος λίγο μετά την μεγάλη του όπως χαρακτηρίζεται νίκη στο δημοψήφισμα, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις για την εγκυρότητα του.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ! «Βρισκόμαστε σε Πόλεμο» !! Η Τουρκία έχει στόχο την «de facto» Ανατροπή… !!!


Ξυπνήστε !! «Βρισκόμαστε σε Πόλεμο » Η Τουρκία έχει στόχο την «de facto» ανατροπή κάθε ισορροπίας δυνάμεων σε όλο το ελληνοτουρκικό μέτωπο
​Με λίγα λόγια θα σας «δώσουμε» όλη την εικόνα . Όλοι οι Έλληνες πρέπει να ξέρουν την πραγματικότητα πλέον .
Τα F-35 με τεχνολογία stealth που προμηθεύτηκε η Τουρκία δεν είναι ένα απλό μαχητικό, αλλά ένας καθοριστικός «παίκτης» που αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού, όπως τους γνωρίζουμε. Το ραντάρ της Πάρνηθας για παράδειγμα θα μπορέσει να δει ένα Τούρκικο F–35 όταν αυτό θα φτάνει στο ακρωτήριο του Καφηρέα ( Κάβο Ντόρο ) , λίγο πριν την Κάρυστο( δηλαδή έχει χαμηλή ιχνηλασιμότητα από τα ραντάρ του αντιπάλου ) .. τότε θα είναι αργά όμως

Τί εντόπισε ο Λιαντίνης στον Ταΰγετο και τί εμφανίζεται το πρωί στην υψηλότερη οροσειρά της Πελοποννήσου;


Φυσικά, ο Λιαντίνης δεν είναι νεκρός, αλλά όντως άφησε πίσω το σώμα του σε μια σπηλιά στον Ταύγετο…
Τώρα είναι αλλού και η μελέτη του Λιαντίνη, βάσει της ειδικής οικολογικής του έρευνας (και ας μην ξεχνάμε τη σχέση του ιστορικού ονόματός του με την ιερή λέξη Λιάντη), για την Υποχθόνια, τον Κόσμο των Αθανάτων, και για τον ψυχικό νεραϊδιακό κόσμο, είναι ένα φαεινό παράδειγμα των σχέσεων της ψυχοστατικής συγκεκριμένων γεωγραφικών σημείων και των μυστηρίων τα οποία συμβαίνουν δια της μεταλλάξεως της ανθρώπινης υπόστασης στα σημεία αυτά, (και πολλά θα βρει κανείς αν διαβάσει προσεκτικά τα βιβλία του Λιαντίνη).