Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

.ΤΕΛΟΣ στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Δεν υπάρχει βιβλίο στον κόσμο, που να μιλάει με σκληρότερη γλώσσα….


Η Παλαιά Διαθήκη εναντίον του Σιωνισμού
Είναι διάχυτη η αντίληψη ότι τα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης εξυμνούν τον λαό των Εβραίων και κακολογούν τους υπόλοιπους λαούς, μεταξύ των οποίων είναι και οι Έλληνες. Ακόμη χειρότερα, κάποιοι πιστεύουν ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι το ιερό βιβλίο των Σιωνιστών και ότι ο Σιωνισμός πηγάζει από την Βίβλο. Άραγε έχουν δίκιο;

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Αναλύει με κάθε Λεπτομέρεια την ΥΠΟΘΕΣΗ που ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΩΡΑ όλο τον Πλανήτη


Από τα Άδυτα της Σαουδικής Νύχτας των Μεγάλων Μαχαιριών
Πρίγκιπες, υπουργοί και δισεκατομμυριούχος είναι «φυλακισμένοι» στο Ριτζ-Κάρλτον της Ριάντ, ενώ ο στρατός αναφέρεται σε αναβρασμό.
Pepe Escobar,Asia Times
O διάδοχος Μωχαμάντ Μπιν Σαλμάν. Προληπτικό πραξικόπημα;
[Ενώ διασταυρούμενες πληροφορίες και δημοσιεύματα -που πυροδοτήθηκαν από τον συνδυασμό της παραίτησης του πρωθυπουργού του Λιβάνου με το ανακτορικό πραξικόπημα στη Ριάντ- προβλέπουν νέαν ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή, με ετοιμαζόμενη από Ισραήλ και Σαουδική Αραβία επιχείρηση -μέσω αντιπροσώπων- εναντίον των δυνάμεων Εσμπολάχ, πιθανότατα στον Λίβανο, ο συνήθως άριστα πληροφορημένος διεθνούς φήμης περιοδεύων ρεπόρτερ/ερευνητής Εσκομπάρ φωτίζει με το ακόλουθο άρθρο του τα προφανή κίνητρα της Σαουδικής εξουσίας στην απόπειρα εξαγωγής των υπαρξιακών εσωτερικών προβλημάτων της.]

Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Νότια Καρολίνα


Μεγάλη επιχείρηση για την εξουδετέρωση ενός ή περισσοτέρων ενόπλων ανδρών, οι οποίοι άνοιξαν πυρ κοντά στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Νότιας Καρολίνας, οργάνωσε η αμερικανική αστυνομία, ενώ ένα άτομο φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά και να δίνει μάχη για τη ζωή του.





katoxika nea

Σε γεώτρηση στο οικόπεδο 6 της κυπριακής ΑΟΖ θα προχωρήσει η γαλλική Total – Η Άγκυρα απειλεί


Όπως ανακοινώθηκε χθες μετά από συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, με υψηλόβαθμα στελέχη της TOTAL στο Παρίσι, σύντομα η γαλλική εταιρία αναμένεται να δραστηριοποιηθεί στο οικόπεδο 6 της κυπριακής ΑΟΖ αλλά αυτό που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση ήταν οι δηλώσεις από Κομισιόν για την σημασία των κοιτασμάτων της Α.Μεσογείου στην ενεργειακή ασφάλεια της ΕΕ
Σημειώνεται ότι για το οικόπεδο 6 η Άγκυρα έχει απειλήσει με casus belli.

Εικόνες Αποκάλυψης στη Γερμανία: Δεκάδες νεκρά πουλιά έπεσαν από τον ουρανό


Οι κάτοικοι μέτρησαν τουλάχιστον 46 πουλιά πεθαμένα στον δρόμο – Τρόμος στους θρησκόληπτους – Αντιπαράθεση για τα πιθανά αίτια
Μάρτυρες εικόνων που παραπέμπουν στα κείμενα της Αποκάλυψης του Ιωάννη, έχουν γίνει τα τελευταία 24ωρα οι κάτοικοι μίας μικρής και ήρεμης πόλης στη Γερμανία, καθώς δεκάδες πουλιά έπεσαν νεκρά στο έδαφος από τον ουρανό, προκαλώντας τρόμο στους προπληπτικούς και συζητήσεις επί συζητήσεων για όλα τα πιθανά σενάρια.

«Έτσι γουστάρω»...

«Έτσι γουστάρω»...
Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους αναρχοαυτόνομους άπλυτους οι οποίοι βρήκαν πεδίο δόξης λαμπρό με τα κρεοπωλεία και τα βανδαλίζουν επειδή οι ίδιοι τρώνε ραδίκια.
Δεν είναι ότι κάποιοι είναι χορτοφάγοι και διαμαρτύρονται επειδή κάποιοι άλλοι τρώνε κρέας. Είναι το γεγονός ότι στην Ελλάδα επικρατεί η λογική του «έτσι γουστάρω». Όποιος θέλει κάνει κάτι και λέει «έτσι γουστάρω».

Θέμα χρόνου να υπάρξουν θύματα


Θέμα χρόνου να υπάρξουν θύματα
Προβοκάτσια, προβοκάτσια, αναφώνησαν οι παπαγάλοι του Μεγάρου Μαξίμου. Παρακράτος, είπε ο ακροδεξιός συνέταιρος Πάνος Καμμένος. Κι όλα αυτά για μια επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Ε και τι έγινε βρε παιδιά; Συνηθισμένα πράγματα μόνο που οι μολότοφ αντικαταστάθηκαν με καλάσνικοφ.

Ως εδώ και μη παρέκει με την ανομία

Ως εδώ και μη παρέκει με την ανομία

Θράσος. Είναι η μόνη λέξη που χαρακτηρίζει τους υπουργούς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ειδικά όσους ασχολούνται ή κάνουν ότι ασχολούνται, με τη δημόσια ασφάλεια. Υπουργούς σαν τον Τόσκα ή σαν τον Παρασκευόπουλο οι οποίοι συνεχίζουν να είναι προκλητικοί και να κάνουν το άσπρο - μαύρο. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας (ή αλητείας κατά πολλούς) βγαίνει και λέει ότι δεν θα ανεχθεί από κανέναν να θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.

«Τι να σου κάνω Μυρτώ δεν σε λένε Αμίρ»


Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τα παρακάτω κείμενο και διχάζει τους αναγνώστες. Άλλοι επικροτούν τα γραφόμενα του αρθρογράφου κι άλλοι απλά λένε ότι προσπαθεί μέσω του κοριτσιού που αγαπήθηκε από τους Έλληνες λόγω όσων βίωσε να καλλιεργήσει μίσος.Διαβάστε παρακάτω αυτούσιο το κείμενο όπως πρωτοδημοσιεύτηκε:

O ξάδερφος του Τσακαλώτου , εισπρακτικό κοράκι



Δήλωση του Γραμματέα της Νέας Δεξιάς Χρήστου Χρηστίδη με αφορμή την ανάθεση σε εισπρακτικές των οφειλών καταναλωτών της ΔΕΗ:

“Όχι μία, όχι δύο αλλά εννέα ιδιωτικές εταιρείες, με επικεφαλής την εταιρεία Qualco του Ορέστη Τσακαλώτου, ξαδέλφου του υπουργού οικονομικών, θα αναλάβουν να “μαζέψουν” τις οφειλές καταναλωτών προς τη ΔΕΗ.

Λες και οι άνθρωποι θέλουν να ζουν στο σκοτάδι και να απολαμβάνουν ρομαντζάδα υπό το φως των κεριών.

Αυτή είναι η απόλυτη ξεφτίλα μιας δήθεν αριστερής κυβέρνηση που αφού κοροΐδεψε τους πάντες, τώρα στοχοποιεί τους φτωχούς και τους αδύναμους.

Κόφτε το ρεύμα στους Έλληνες και χαρίστε σημαίες στους λαθρομετανάστες, έτσι όλοι θα πειστούν να σας τιμωρήσουν παραδειγματικά στις κάλπες”.

Χρήστος Χρηστίδης

Γενικός Γραμματέας Νέας Δεξιάς


taxalia.gr

Σκόπια: Χώρες του ΝΑΤΟ πιέζουν την Ελλάδα για το όνομα



«Περιμένω μια έντονη αντίδραση από τη Ρωσία, αλλά για την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ είμαι έτοιμος για τα πάντα», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, σε συνέντευξή του, ζωντανά, στην τηλεόραση «Antena-M» του Μαυροβουνίου.

Οι Τούρκοι λένε ότι δημιουργήθηκε πανικός στη Βουλγαρία από τα άρματα Αλτάι



Η δημοσίευση των αρμάτων μάχης 'Αλτάι' σε μια χιουμοριστική ιστοσελίδα της Βουλγαρίας προκάλεσε πανικό στη χώρα, γράφει τούρκικο δημοσίευμα.

Τριμερής Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ: Τεχνολογία, αμυντική συνεργασία στο επίκεντρο



Κάλεσμα προς τις χώρες της περιοχής για συνεργασία, σεβασμό στο διεθνές δίκαιο, κοινή αντιμετώπιση των ριζοσπαστικών ρευμάτων, προς όφελος της ευημερίας των λαών, απηύθυναν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας Ελλάδας, Ισραήλ και Κύπρου, Πάνος Καμμένος, Άβιγκντορ Λίμπερμαν και Χριστόφορος Φωκαίδης, σε δηλώσεις τους μετά το τέλος της πρώτης, σε τριμερές επίπεδο, σύσκεψης που πραγματοποίησαν στην Αθήνα.

Στα πρόθυρα έκρηξης η Λέσβος...


«Πνίγεται» με 8.000 πρόσφυγες και μετανάστες...

Την έντονη αντίδραση του «στις πολιτικές που επιθυμούν να μετατρέψουν τη Λέσβο, το νησί της ανθρωπιάς, της ειρήνης και...
της αλληλεγγύης, αλλά και γενικότερα την ελληνική μεθόριο, σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και καταρράκωσης κάθε ανθρώπινης αξιοπρέπειας» εκφράζει με απόφαση του το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου.

Κυβέρνηση στις "μυλόπετρες" πλειστηριασμών και καθημερινότητας

Κυβέρνηση στις "μυλόπετρες" πλειστηριασμών και καθημερινότητας
Της Νίκης Ζορμπά
Ούτε χθες ήταν μια "καλή" ημέρα για την Κυβέρνηση, η οποία πόνταρε σε "περίπατο" στο Eurogroup και είχε καθίσει αναπαυτικά πάνω στις πολυαναμενόμενες αποκαλύψεις για τα "paradise papers", όπου "φωλιάζουν" 130 ονόματα ελληνικής προέλευσης και ενδιαφέροντος.

Τις προτάσεις της για το υπερπλεόνασμα φέρνει στο προσκήνιο η ΝΔ

Τις προτάσεις της για το υπερπλεόνασμα φέρνει στο προσκήνιο η ΝΔ
Του Δημήτρη Γκάτσιου
 
Σε μέτωπο οικονομίας και καθημερινότητας εξακολουθεί να εστιάζει την αντιπολιτευτική στρατηγική του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Απειλή για γ΄ αξιολόγηση και τράπεζες το "πάγωμα" των πλειστηριασμών


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Απειλή για γ΄ αξιολόγηση και τράπεζες το "πάγωμα" των πλειστηριασμών
της Νένας Μαλλιάρα
Ευθεία απειλή για την πρόοδο της τρίτης αξιολόγησης και κίνδυνο να οδηγηθούν οι τράπεζες σε νέα ανακεφαλαιοποίηση, εγείρει το "πάγωμα" των πλειστηριασμών μέχρι τα τέλη του έτους. 

Τσακαλώτος: Λάθος οι εκτιμήσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής

Τσακαλώτος: Λάθος οι εκτιμήσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής
"Πρόκειται για λάθος", ανέφερε στην "Εφημερίδα των Συντακτών", ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολιάζοντας τις εκτιμήσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, για το ύψος των τόκων που καλείται να πληρώσει η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Παζάρι για προστασία της α΄ κατοικίας στις πωλήσεις δανείων σε funds

Παζάρι για προστασία της α΄ κατοικίας στις πωλήσεις δανείων σε funds
Της Νένας Μαλλιάρα
Η προστασία της πρώτης κατοικίας ως ενέχυρο δανείων που πρόκειται να πουληθούν σε funds, αναμένεται να μπει στο τραπέζι της επόμενης διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους "θεσμούς" στα τέλη Νοεμβρίου. Πρόκειται για το μοναδικό "παράθυρο" που ενδέχεται να ανοίξουν οι "Θεσμοί" για την προστασία της πρώτης κατοικίας, καθώς οποιαδήποτε παράταση της προστασίας που παρέχεται από το νόμο Κατσέλη είναι εκτός συζήτησης.

Η ΕΦΟΡΙΑ Επιστρέφει Χρήματα – Ποιοι είναι οι Δικαιούχοι


Είναι εκατοντάδες χιλιάδες οι φορολογούμενοι που μπορούν να πάρουν πίσω χρήματα από την εφορία.
Τα χρήματα που επιστρέφει η εφορία είτε θα μπουν στον λογαριασμό των δικαιούχων, είτε θα γίνει συμψηφισμός με άλλες οφειλές τους.
Με επιπλέον, άδικη, φορολόγηση ήρθαν αντιμέτωποι όσοι έκλεισαν τα μπλοκάκια τους μέσα στο 2016. Οι φορολογούμενοι αυτοί αναγκάστηκαν να πληρώσουν προκαταβολή φόρου για το 2017.

Διαβάστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό το ΑΡΘΡΟ – Τα Λέει ΟΛΑ – Για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Συμβαίνει


Αποτυχία της Ευρώπης η κρίση της Ελλάδος -το πρόγραμμα της Ελλάδος είναι ένα δημοκρατικό σκάνδαλο-
Η κρίση στην Ελλάδα βαθαίνει. Αν και έχουν περάσει 8 σχεδόν χρόνια απεχθών Μνημονίων που έχουν εξαθλιώσει στην κυριολεξία τον Ελληνικό Λαό. Και αυτό είναι ήδη γνωστό σε όλους τους Ευρωπαίους πολιτικούς και πολίτες. Φαίνεται όμως ότι όσο περισσότερο εξαθλιώνεται ο Ελληνικός Λαός με νέα δυσβάστακτα μέτρα και προαπαιτούμενα, τόσο περισσότερο δεν αντιλαμβάνεται το πολιτικό σύστημα εξουσίας της χώρας μας τις ευθύνες του για όλα αυτά που συμβαίνουν από την έναρξη της κρίσης μέχρις σήμερα, αλλά και για όλα αυτά που συνέβαιναν επί δεκαετίες και τα οποία οδήγησαν την Πατρίδα μας, και πάλιν με δική του και μόνον ευθύνη, στην καταστροφή.

Ο πόλεμος που συνδέει τον Β΄ΠΠ και τον πιθανό Γ΄ΠΠ λέγεται « θα γίνει της Κορέας»


« ..ένας πόλεμος στο πιο ακατάλληλο μέρος, την πιο ακατάλληλη στιγμή, με τον πιο ακατάλληλο αντίπαλο..» Έτσι χαρακτήρισαν τότε δημοσιογραφικά τον Πόλεμο της Κορέας που διεξήχθει μεταξύ της 25ης Ιουνίου 1950 και της 27ης Ιουλίου 1953 General Omar Bradley, testimony before the Senate Committees on Armed Services and Foreign Relations, May 15, 1951.—Military Situation in the Far East, hearings, 82d Congress, 1st session, part 2, p. 732 (1951)
Σήμερα ισχύει το ίδιο λες και ένα αόρατο χέρι θέλει να συνδέσει δύο μεγάλους πολέμους με την Κορεατική Χερσόνησο.
Λες και ο Β΄ΠΠ θέλει να βρει το ανθρωποκτόνο του ταίρι στο πρόσωπο ενός Γ΄ΠΠ.

ΣΤΟ… ΚΟΚΚΚΙΝΟ Ελληνικά Μαχητικά κατά της «Ερυθράς Μοίρας» στη Μεγαλύτερη Αεροπορική Άσκηση


Ξεκινά η Άσκηση «Blue Flag 2017» με Ελληνικά Μαχητικά…Κατά της «Ερυθράς Μοίρας»
Οι αεροπορικές δυνάμεις εννέα χωρών συμμετέχουν στην άσκηση Blue Flag 2017 στο νότιο Ισραήλ – τη μεγαλύτερη εναέρια άσκηση που πραγματοποιήθηκε ποτέ από τις Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις.

Η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» πίσω από τους Πυροβολισμούς στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ


ΕΛ.ΑΣ.: Η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα» πίσω από το χτύπημα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – ΤΩΡΑ
Με το καλάσνικοφ που είχε χρησιμοποιήσει η οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα σε δύο προηγούμενες επιθέσεις της, έγινε το χτύπημα το βράδυ της Δευτέρας με στόχο αστυνομικούς έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Ελληνική Ένωση Τραπεζών: Αδύνατη η διεξαγωγή πλειστηριασμών λόγω της αποχής των συμβολαιογράφων


Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση μετά την τελευταία απόφαση για αποχή ως τις 31 Δεκεμβρίου.

«Η αντιμετώπιση του προβλήματος του μη εξυπηρετούμενου δανεισμού, είναι κομβικής σημασίας για την εξυγίανση των ισολογισμών των τραπεζών και για τη δυνατότητά τους να χρηματοδοτούν απρόσκοπτα την ελληνική οικονομία και τις επιχειρήσεις, στηρίζοντας την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Η ΠΑ έβγαλε από το «μανίκι της το κρυμμένο άσσο» : Ερχεται το UCAV nEUROn και μαζί με τα F-16V τελειώνουν οριστικά την THK



Eκπληξη μεγατόνων από την Πολεμική μας Αεροπορία καθώς έδωσε στη δημοσιότητα το τηλεοπτικό σποτάκι για την γιορτή 
του Προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Στο 22ο δευτερόλεπτο εμφανίζεται το μη επανδρωμένο μαχητικό «Neuron» με χαρακτηριστικά στελθ! Τι σημαίνει αυτό; Πως μετά την συμφωνία
που κλείνει για τα Mirage έρχεται και άλλη συμφωνία με τη Γαλλία για επιτάχυνση παράδοσης. Μην ξεχνάμε πλέον πως σε αυτό το πρόγραμμα ανάπτυξης συμμετέχουμε κανονικά.

Όχι ρε κλέφτες! Δεν πληρώνω



Υπάρχει τρόπος να αντιδράσει η μεσαία τάξη και να ανατρέψει τους κλέφτες, που της ρουφάνε το αποτέλεσμα του κόπου της; 
Υπάρχει. Αλλά, για να γίνει πράξη αυτή η αντίδραση και να δώσει καρπούς
χρειάζεται ένας παράγοντας: Μια μεσαία τάξη με συνείδηση πολιτών και όχι συνείδηση ραγιάδων. Μια μεσαία τάξη με ταξική συνείδηση. Τα πράγματα είναι απλά. Η μεσαία τάξη, όπως και όλοι οι πολίτες, φορολογούνται για συγκεκριμένους λόγους. Δεν φορολογούνται για να μαζεύει λεφτά η κάθε κυβέρνηση. Το προβλέπει το Σύνταγμα, δεν είναι θεωρία.

Βόμβα από Τσίπρα: Αιφνιδιάζει με διπλές πρόωρες εκλογές. Ημερομηνίες



Ποια τα 3 σενάρια για διπλές πρόωρες εκλογές;
Παρά τις διαβεβαιώσεις του Αλέξη Τσίπρα για εξάντληση της 4ετίας, οι σχεδιασμοί για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες έχουν ήδη ξεκινήσει στο Μαξίμου και εκείνο που φαίνεται να προκρίνεται είναι το σενάριο για δίδυμες κάλπες!

ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΟ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ



Σε επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ώρες μετά την χθεσινοβραδινή επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στην Χαριλάου Τρικούπη.

Η αστυνομία εξετάζει ενδεχόμενο η επίθεση αυτή να αποτελεί την αρχή ενός νέου αιματηρού κύκλου επιθέσεων από την εγχώρια τρομοκρατία, αφού πραγματοποιήθηκε λίγες μόλις ημέρες μετά τη σύλληψη του 29χρονου «βομβιστή με τα τρομοδέματα»